Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 11.01.2011

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Hyvältä kuulostaa! Miksaukset toimii vähän huonomissakin kajareissa, joissa tämän kuuntelen. Menevä kappale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zassu - I love You 09.09.2010

Zassu - I love You
Kaunis ääni! Miksaukset jotka tekevät tuon kauin tuonne aika vahvana sopii tuohon kuin nyrkki silmään =D. Äänenlaatu hieman huono, joten paremmilla kamppeilla kuulostaa vielä paremalle! Mutta täytyy myöntää, että yllätyin positiivisesti ! =D Hienoa työtä :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elgius - Varmaa 19.07.2010

Elgius - Varmaa
Aluks on sanottava et biisissä on tunnelmaa. Sanoja pysähtyy kuuntelemaan. Flow jeesh, ainahan voi kommenteihin sanoa että sitä voi hioa =D. Äänenlaatu ei ollut kovinkaan hyvä, mutta tunnelma ja mietityt sanat nappaavat mukaansa, jonka jälkeen äänenlaatuun ei niinkään kiinnitä huomiota. Hyvää työtä =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Aikaa kulutetaan feat,Riikka 08.05.2010

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Aikaa kulutetaan feat,Riikka
Nonii eli, kertsi vähä vaisu. Ei kuulu nii hyvi ku toivois mut muute iha toimiva. Miksauksil varmaa paranis aika paljo. No sitte verseet, läpät aika toimivat, pystyy joissai kohtii samastuu biisii. Taas noi miksaukset vähän kuivat mut tehdessähä kehittyy. Flow natsaa, jätkäl on asenne tehä tätä. Vaikee sanoo tost äänenlaadusta ku en kamoistas tiedä, mut saundaa iha kuunneltavalta. Niinku tos aikasemmi sanoin et miksauksii ku jaksaa panostaa ni täl äänenlaadul saa helvetin hyvä kuulost settii purkkii. Biisi iha toimiva kokonaisuus, tätä kuuntelee. Kyl tos messis pystyy fiilistelee, pidä lippu korkeel ja jatka puskemist. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ELDIS & KV - Loppuun Asti Yhessä 29.04.2010

ELDIS & KV - Loppuun Asti Yhessä
Helvetin hyvä jätkät! Sanat ovat aivan loistavat, niissä on jo taidetta :D flow toimii ja ääntä käytetään hyvin. On niitä biisejä joissa miksaus, flow tai joku muu ei toimi, joten tarinaa ei niissä jää kuuntelemaan. Tässä tarina veti mukanaan ja piti kuunnella loppuun asti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RODF - Syvässä Unessa 20.11.2009

RODF - Syvässä Unessa
Mukava biisi, ääni ehkä hieman "tunkkainen" ja toisessa verseessä omituine kaiku taustalla joka sekoittaa räppiä. Kertsi ja eka verse kuulostaa hyvältä :p hyvää työtä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - What I want to be (acoustic) 20.11.2009

Joonas S. - What I want to be (acoustic)
Hieno biisi, laulaja osaa laulaa englantia, pehmeä ääni. Biisin aihe on hyvä. Varmaan moni miettii samoja ajatuksia :p hyvää työtä!
9