Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 89 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAROF - Glorious Harmony 31.07.2013

AAROF - Glorious Harmony
Tämäpä olikin ihan hauskan kuullosta menoa. Jotenki tuli noista markan urkusoundeista mieleen alkuaikojen Aavikko ja laulusoundista taas pulpahti mieleen varhainen Neuroactive. Tämmöstä matskua tarvitaan tänne Mikseriin ja yleensäkin musiikkikartalle lisää, koska ei kaiken tarvi aina olla niin vimosen päälle steriiliksi sliipattua ja hiottua huttua. Me like !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - HZ-600 20.07.2010

Cloom - HZ-600
Kuuntelin tämän taas ja lisäsin facebookprofiiliini. Saavatpahan kaikki 19 kaverianikin kerrankin kuunnella kunnon musaa... :) Ja arvosanan voisin samointein nostaa kymppiin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Lost tender moment`s 20.07.2010

Cloom - Lost tender moment`s
Kyllähän tästä jotenkin tulee TD mieleen. En kyllä oo ihan varma noiden säröskittojen istuvuudesta biisiin....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - 6.12 13.12.2009

Cloom - 6.12
Kaikesta haikeudestaan huolimatta tämä saa hymyn karehtimaan huulilla soundimaailmansa ja kasaritunnelmansa vuoksi. Hienoa musiikkia, josta tulee nostalginen fiilinki ja nuoruus mieleen... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - The last day of fairy land 23.03.2009

Cloom - The last day of fairy land
Kyllä vaan, ihan selkeesti semmonen biisi, et killeri melodia + naislaulaja kehiin, niin maailma on sun !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Sorceress 05.02.2009

Cloom - Sorceress
No jopas yllätti ! Tälläistä pientä yllätysmomenttia lisää tulevaisuudesskin, niin säilyy mielenkiinto. Ehkäpä vielä jylhemmät soundit olis ollu paikallaan, mut ihan hyvältä kuulosti näinkin. Nyt jään odottelemaan SITÄ biisiä, josta Cloom tullaan muistamaan ainiaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Crescendo 29.01.2009

Cloom - Crescendo
Maailmassa täytyy olla joku virhe, kun Cloom ei ole Mikseri.netin suosituin artisti !!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Starburst 11.01.2009

Cloom - Starburst
Mageen retro kipale jälleen ! Kyllä se 70-luvun loppu ja varsinkin 80-luvun alku olikin hienoa aikaa. Ainakin musiikillisesti. Jarre, Vangelis, Tangerine Dream ja Klaus Schulze kääntyvät haudoissaan, sillä Cloom elää !!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Chromosphere (MixDown) 25.12.2008

Cloom - Chromosphere (MixDown)
Koska sulla on jo näinkin paljon laadukasta matskua kasassa, niin eikö olis aika jo julkaista jotain ihan CD-formaatissa...? Minä ainaki ostan levyn !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Illusion in the dark (Analog version) 04.10.2008

Cloom - Illusion in the dark (Analog version)
Joks sun luova tauko on ohi, ku tänne oliki pari biisiä ilmestyny. Meinasivat mennä ihan ohi, ku en oo täällä surffaillu piiitkään aikaan.(lue 25.8.2008 jälkeen) Edelleen täytyy todeta, et kyllä näissä sun biiseissä on vahvasti läsnä jotain lämmintä retrohenkisyyttä, jota kuunnellessa tulee jotenki lohdullinen olo...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Exorcise 04.10.2008

Cloom - Exorcise
Ei kai kukaan kunnon muusikko selvinpäin biisejään tee... ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Zequence 26.08.2008

Cloom - Zequence
Näin kertakuuntelun jälkeen tämä kuulosti erittäin hyvältä. Miksaus on varsin onnistunut ja soundimaailmassakaan ei juurikaan valittamista löydy. Ja mikä tärkeintä; biisikin on vallan mainio !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Midsummer sunset (part 2) 13.07.2008

Cloom - Midsummer sunset (part 2)
Taattuja Cloomin analogisoundeja tarjoilee tämäkin kipale. Ja se on hyvä asia. Biisinä ns. "ihan ok", mut kyllä tämä herra "solosaukko" on siinä oikeassa, et rummut (tai rummut/basso-kombinaatio) olivatten hieman puisevan kuuloset. Hivenen lisää muotovaahtoa sille osastolle, niin saadaan jalat ja kädet lyömään tahtia ja biisikin liikahtaa ihan uudelle tasolle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Fairy tale (mixdown) 14.04.2008

Cloom - Fairy tale (mixdown)
Biisihän on mitä mainioin, sanoisin jopa että parhaimmasta päästä Cloomin tuotantoa. Mutta mutta...siitä en ole yhtään niin varma, että tekeekö tämä soundien kirkastuminen yhtään hyvää näille loistaville biiseille, joissa ei ehkä ole niinkään hifit soundit, vaan loistava kotikutoinen ja lämpöinen tunnelma. En tiedä. Ehkä tämä vaatii hieman totuttelua...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - HZ-600 26.03.2008

Cloom - HZ-600
Tästä(kin) mie tykkäsin !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Madding crowd 11.02.2008

Cloom - Madding crowd
Taattua Cloomiahan tämä jälleen on. Ei välttämättä kyseisen artistin parhaimmistoa, mutta eipä tämä sieltä huonoimmasta päästäkään ole. Välimallin biisi, sanoisin. Jarre ja Vangelis kääntyilevät haudoissaan... ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - AnaloQue 15.12.2007

Cloom - AnaloQue
Kyllä, kyllä, kyllä ! Oi kyllä !!!! Maagisen hieno biisi taas ja erityisesti bassosoundi oli silkkaa mahtavuutta. Miksauksessa ehkä hieman liikaa jytinää mun makuun, ku meinas sillipurkit tippua pöyvvvältä. Annan "vain" ysin, koska uskon että se kaikkein tajunnanräjäyttävin Cloom-biisi on vielä tuloillaan. Sille annan sit täyet pojot !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - NGC4622 29.10.2007

Cloom - NGC4622
Jep. Toimii jälleen !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Autumn 11.10.2007

Cloom - Polar night-Autumn
Jarre kääntyy haudassaan, mutta väliäkö tuolla ! Hyvä biisi !!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Zydeco 04.10.2007

Cloom - Zydeco
Kyllähän tämä astetta HIFImmältä kuulostaa, kuin aikaisempi tuotanto. Toivottavasti Cloom ei jatkossa aivan yltiöpäiseen Hifistelyyn sorru, koska ainakin minä pidän siitä kotikutoisesta tunnelmasta, mikä herran tuotannossa on läsnä. Biisinä ei ihan parhainta Cloomia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Astral Circus 24.09.2007

Cloom - Astral Circus
Kyllähän tästä Jarre paistaa läpi, mutta se ei ole olennaista. Olennaista on se, että tämän inhimillisemmäksi ja lämpimämmäksi ei synteettisin keinoin toteutettu musiikki voi tulla ! Ja tämä koskee Cloomin koko tuotantoa. Näin on !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Weird sunday 30.07.2007

Cloom - Weird sunday
Biisin intron perusteella olis voinu kuvitella, et olo ois ollu T O D E L L A outo, mut ilmeisestikin sait kuitenki koottua ittes töihin, koska sen verran mainio synapoppikappale tästä sukeutui. Mainiota melodiaa, toimivaa soundia ja sovitusta, eli taattua CLOOMia !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Man - Klock Game 12.08.2007

One Man - Klock Game
Biisi oli mainio sekotus kansanlaulua ja viikatteen instrumentaali kamaa. Soundit ja biisi toimi loistavasti, vaikkakin pari pientä kuprua (vai kuulinko omiani...) oli soittoon jäänyt. Tästä on hyvä jatkaa !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Hexagon 2 25.06.2007

Cloom - Hexagon 2
Jahans...täytypä oikeen kuunnella tuo alkuperänen, et tietää (?) mistä puhuu... Biisistä tulee kyllä vahvasti Jarren popimpi tuotanto mieleen ja hyvinhän se tämäkin toimii, vaikkakin Cloomilta olen parempaakin matskua kuullut. Mutta kaikkinensa hyvä biisi, jossa yhdistyvät vankka osaaminen ja sopivan kotikutoinen meisinki. Ja sitten siihen miksaukseen: minusta alkuperäinen versio oli parempi kaikilta muilta osin paitsi bassosoundiltaan. Jos minä olisin olisin ollut miksaaja, niin sen olisin vain säätänyt biisiin paremmin istuvaksi ja kaiken muun olisin antanut olla. Mutta sepä oli vaan minun mielipide ja biisin tekijä varmasti tietää miltä materiaalinsa haluaa kuulostavan. Cloom on kuitenkin parhaasta päästä, mitä Mikseristä löytää !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Summer 12.06.2007

Cloom - Polar night-Summer
Hmmm...biisi on ehkä hieman liian paljon monotonisen bassokuvionsa varassa ja ehkä hieman liian "melodiaton" meikäläisen makuun. Mutta sehän ei suinkaan tarkoita että tämä huono olis, päinvastoin. Taitavasti ja tyylitajulla tehtyä !!! Ja se video on sun EHDOTTOMASTI saatava sinne Youtubeen !!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Protozoan 08.05.2007

Cloom - Protozoan
Elokuvamainen fiilis. Semmonen tunne tulee, et joku/jokin ajaa takaa, mutta ei oikeen tiedä että mikä se on. Pakoon on kuitenkin juostava olkapään yli vilkuillen, vaikka jalat on jo maitohapoilla ja keuhkot huutaa armoa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Spring 05.04.2008

Cloom - Polar night-Spring
On se vaan nätti biisi ! Yksi parhaista, ehkä paras !!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Spring 16.04.2007

Cloom - Polar night-Spring
Kyllä kyllä kyllä !!! Aivan maaginen biisi melodioiltaan, sovitukseltaan ja ennenkaikkea tunnelmaltaan !!!! Ainoa kritiikin paikka tosiaan on tuo liidi, jota tässä aiemminkin jo moitiskeltiin. Se ei ihan istu kokonaisuuteen, mutta ei se kaukanakaan ole...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - WISOR 31.03.2007

J Heinonen - WISOR
juuh. erittäinkin tyylipuhdasta suffaustahan tämä. toimii !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Press play on tape 15.03.2007

Cloom - Press play on tape
Nooh, eihän se ny nii karmiaa kuraa ollu ! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Disillusion 25.02.2007

Cloom - Disillusion
Juuh...Soundit on selkeät, kaikesta saa selvää ja bassotkin jytyyttää mukavasti vatsanpohjasta. Ei ehkä niin killeri melodioiltaan, ku pari aikasempaa teosta, mutta kyllä minä tykkään tästä silti. Kokonaisuus toimii !!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Troposphere 11.02.2007

Cloom - Troposphere
Melodia toimi jälleen mainiosti ja muutenkin meininki kuulosti tosi retrolta. Ja se on hyvä juttu se !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Synthonia 05.04.2008

Cloom - Synthonia
Kuuntelin tämän taas ja täytyy myöntää että tämikin on yksi parhaista, ehkä paras ! Jätkä osaa kyllä puhaltaa sielun noihin urkupelisyntetisaattoreihin. Ja siitä minä olen hieman kateellinen... ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Synthonia 17.01.2007

Cloom - Synthonia
Kylläpä tuli 80-luku ja teini-ikä vaffasti mieleen. Mahtavaa ! Biisi soljuu mukavasti eteenpäin ja sounditkin istuu kokonaisuuteen kuin nenä pyllyyn...Kyllä tämä täytyy ehdottamasti kuunnella toiseenkin kertaan !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - First contact 03.01.2007

Cloom - First contact
Aika vauhdikas tapahtuma tuntuis olevan tuo "kontakti"...!!! Biisihän ryskää eteenpäin kuin U.F.O keskellä suomalaista sekametsää, kaataen kaiken mitä eteen osuu. Tämähän vois olla tunnusbiisinä jossain semmosessa elokuvassa, jossa Harrison Ford näyttelee pääosaa ja joka kertoo jostain ihmisen näköisistä roboteista...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night 24.12.2006

Cloom - Polar night
Ja lisätään vielä edelliseen, et biisin melodia uppoaa kyllä meikäläiseen ku hullu puuroon !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night 24.12.2006

Cloom - Polar night
Jarre kääntyy haudassaan ! ;) Tosi hyvän kuulonen biisi, mut niinhän sulla tuppaa aina olemaan. Mielenkiinnolla odottelen uutta matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele J Heinonen - RUNWAY 23.12.2006

J Heinonen - RUNWAY
Olipas vetävä ralli !!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - The Quasar of Synesthesia 11.12.2006

gerana - The Quasar of Synesthesia
Mikään / kukaan artisti ei voi olla huono, jos Delerium on vaikutteena. Todella loistava soundimaailma, eikä artistin taju käsitellä kokonaisuuksia aivan paskimmasta päästä ole. Kyllä minä tätä kuuntelen mieluusti !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Remember Me 07.12.2006

Sunfall - Remember Me
Kyllä vaan. Basari ja haikat ovat todella hyvän ja kuivakan kuulosia ! Bassosoundi taasen on ehkä aavistuksen hieman llian tumma...Toisaalta mikäs minä olen kenenkään soundeja arvostelemaan. Biisi ja soundit toimii ja jotenkin Jouluisa fiilis tästä tulee ! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Illusion in the dark 07.10.2006

Cloom - Illusion in the dark
Alku oli TODELLA lupaava, mut sitten palattiin perinteisempään Cloom-soundiin, mikä ei ole huono asia sekään. Minä pidän kovin musiikistasi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Beat - Toxicated 11.11.2006

D-Beat - Toxicated
Kyllähän tässä tosiaan industrial vähän haiskahtaa ja etenkin bassolinjasta tuli mulla mieleen vanha kunnon Frontline Assembly. Tummanpuhuvan tieteiselokuvan soundtrack oli tämä... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Minun Reunani 15.09.2006

Soundslay - Minun Reunani
Ohoh, p i i i t kästä aikaa ! Toimivaa soittoa ja sävellystä jälleen. Konerummut vähän paikkapaikoin häiritsi, mutta emmä välitä siitä. Mutta että suomenkielistä metallia ??!? Eikö semmosia bändejä ole jo 13 tusinassa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Technological Mentality 31.08.2006

SpaceVision - Technological Mentality
olipas ihan hauskaa retroilua tämä. basso/basari tuumas ehkä hivenen jyrätä, joten miksaukseen huomiota kiinnittäisin. itselläni ainakin on periaatteena basson/basarin miksauksessa se, että vain toinen saa "jytistä", nii soundi ei mene kovin puuroksi. mutta se on vain meikäläisen tapa hoitaa asia ja näin ollen kannattaa tehdä aivan toisin. muutoin aivan mainio C64 veto oli tämä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - The Sum Of Variability Points 30.08.2006

Sound Industrial - The Sum Of Variability Points
kyllä ! kaikki superlatiivit, joita on aikaisemminkin vuodatettu, pätevät yhä !!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Colour's of summer 25.07.2006

Cloom - Colour's of summer
Eihän niitä miksaus"mokia" kantsi koskaan tunnustaa, vaan siirretään vastuu tylysti kuulijalle (jonka korvissa on vikaa), jos meidän taiteilijoitten soundiratkasut kuulostaa joskus huonoilta. Tämä ei kuulostanut huonolta !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - The flying till dawn 16.07.2006

Cloom - The flying till dawn
Ja hienostihan se Aleksis siellä soi ! Ja kuulenko soundien muutenki päivittyneen hieman enämpi tälle vuosituhannelle...??!? Jos tätä pitäis johonki tunnettuun syntsa-artistiin verrata, niin se on ehdottomasti Jarre!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Happy Hammonder 22.05.2006

rewind - Happy Hammonder
Taitavaa soittoa ja meisinkiä. Ja kivalta kuulosti myös se nariseva soundi, mikälie se sitten ikinä onkaan...?!? Jos osaisin nauttia kesästä, antaisin kympin, mutta kun en osaa, niin vähennetään yksi piste.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Zeisgeist 09.05.2006

Cloom - Zeisgeist
Mahtavan nostalginen veto ! Kyllä vaan vanhoissa vermeissä on kunnon soundia, jumatsuka sentään. Fruityloopsit ja muut softat kalpenee 10-0 !!! Jarre kääntyy haudassaan... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - Cyberdiversity 24.04.2006

Sound Industrial - Cyberdiversity
Pakko se on jo näin viiden kuuntelukerran jälkeen myöntää, et on tämä kipale kympin ansainnu. Kappaleen alku on todella tehokas ja koukuttava ja mielestäni HYVÄN biisin tunnusmerkkeihin kuuluukin, että ensimmäinen kuuntelukerta jättää kuulijalle hieman epävarman tunteen. Sellaisen fiiliksen, että tämä pitää kuulla uudestaan ja mitä useammin biisin kuulee, sitä paremmalta se käy kuulostamaan. Tämä on juuri sellainen biisi !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - Cyberdiversity 24.04.2006

Sound Industrial - Cyberdiversity
On kyllä aivan maagiset soundit ja vielä kun näihin ääniin olis saanu aavistuksen paremman biisin, niin kymppiin olisin minäkin heltynyt. Mutta kyllähän tätäkin on TODELLA mukava kuunnella. Ehkäpä jätänkin arvosanan laittamatta ja kuuntelen tän muutaman kerran lisää, niin jospa se kymppi sieltä lohkiais... ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - The Step Over The Edge Pt.1 18.04.2006

Soundslay - The Step Over The Edge Pt.1
Joo-o...niin kuin arvelinkin, kehitystä on tapahtunut varsinkin biisien rytmiikassa ja rumpujen sovittamisessa. Emminä muuta valittamista tästä keksi, ku soolokitarasoundista, jossa oli ehkä aavistus liikaa flangeria tai phaseria tai mikä se ehvekti nyt sitte ikinä onkaan...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 18.04.2006

Soundslay - Terrordome
Moi taas ! Täytyy kyllä ihmetellä, et miten sä saat tuota tahtia matskua valmiiksi...??!!? Mainio biisi jälleen. Paikkapaikoin aikas irtonaisen kuullosta sooloilua ja biisi polveilee mukavasti tuoden tarvittavaa vaihtelua raskaaseen riffittelyyn. En oo valitettavasti ehtiny kuunnella noita sun vanhempia biisejä vähään aikaan, mutta semmonen kutina mulla on, et kehitystä on tapahtunu...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Ghost Talk 17.04.2006

Cloom - Ghost Talk
Varsin taitavaa äänimaalailua tämäkin. Häiriöitä ja rutinoita en minäkään kuullut ja tuskin tämä enempää masterointia kaipaakaan. Ainoastaan miksausta, jotta soundit saataisiin aavistuksen verran kirkkaammiksi ja selkeämmiksi. Särökitaran funktio jäi kyllä allekirjoittaneelle hieman epäselväksi. Oliko kitara mukana vain sen takia, et voi sanoa, että biisissä on kitara...??? Mielestäni ilmankin olis pärjätty. Mutta kaiken kaikkiaan mukavaa meisinkiä !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Ending Lines 16.04.2006

Soundslay - Ending Lines
Hieno biisi ! Ainoat asiat mitä jäin kaipaamaan, ovat paremmat soundit (hehe) ja hieman lisää tunnetta. Sitä tunnetta mikä nostaa kuulijan karvat (ja vähän muutkin paikat...) pystyyn...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Warriors Of the Space Age 13.04.2006

SpaceVision - Warriors Of the Space Age
Tjaah...taustat toimi ihan mallikkaasti, klassiseen synthdance tyyliin, mutta tosiaan nuo melodiat ja vocoderit... Melodia oli epävireinen (tarkoituksella...???), hermostunut ja päälleliimatun kuulonen. Ei toimi. Synamelodian vois jättää vocoderin alta pois, koska nyt ne vaan häiritsee toisiaan, eikä kummastakaan saa kunnolla selvää. Eli saman ohjeen annan sulle, kuin itsellenikin: YKSINKERTAISTA ! Kaikki turha ja biisiin kuulumaton pois sekoittamasta kuuntelijan päätä ja sinne tänne jotain pieniä jippoja mausteeksi. Eli tätä biisiä kannattaa vielä hioa ja harkita, koska ainekset hyväänkin kappaleeseen ovat olemassa... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele UDG - Vune 08.05.2006

UDG - Vune
Great sound and feeling !!! Good song and very working arragement. Even the language sounds very cool. Keep on doing that kind of stuff !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaksi Taksi - Škola 22.05.2006

Jaksi Taksi - Škola
Great sound, great song and great lyrics...i think ! ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Birdflu Dance 12.03.2006

Soundslay - Birdflu Dance
Aina kun näitä sun biisejä kuuntelee, nii pitää yrittää kuvitella miltä ne kuulostais peremmilla soundeilla tehtynä. Ja hyvältähän tämäkin kuulostas !!! Biisi alko hitaasti, jopa kauniistikin ja hetken aikaa luulin, et näinköhän kaukokaipuu olis iskeny... ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Mind - Dangerous Forest 05.05.2006

Silent Mind - Dangerous Forest
Aikalailla tyylipuhdasta ambienttiahan tämä. Biisissä tapahtuu jotain koko ajan, vaikka äkkiseltään tuntuu ettei siinä tapahdu mitään...Soundimaailmakin ihan kohillaan !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sightless-I - Annoyance 10.03.2006

Sightless-I - Annoyance
Kyllä nykyään törmää sitte hyviin soundeihin vähä sielä ja täälä. Ja varsinki täälä ! Tämä biisi oli nipun paras sen takkii, et sieltä puski ulos vähä melodiantynkääkin. Hallittu ja mietitty konsepti ja kokonaisuus !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 13.01.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Tässähän ois ainekset vaikka mihin, mut jotaki silti jäi puuttumaan...Soundit oli selkeät, laulaja ihan pro-tasoinen, mut biisit... Ne kaipais ehkä pientä tiivistämistä ja jos koko nippua aatellaan, nii lievä samankaltaisuus vaivas myös. Pari killeri biisiä, nii ihan pinta bändi ! Annan koko nipulle kasin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauschenmaschine - Submarine K-59 07.12.2005

Rauschenmaschine - Submarine K-59
Lähes täydellistä yhä edelleen ! Bassot oli aika turskit, ku vanhat kajarit meinas tippua kyydistä....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bioluminance - salt 12.09.2006

Bioluminance - salt
Tämähän oli mainio kappale näin syysillan ratoksi. Tykkäsin kovin !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauschenmaschine - Service Centre of Discrimination 29.11.2005

Rauschenmaschine - Service Centre of Discrimination
Tylyn tyylikästä soundia !!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Tracers In The Night 13.11.2005

Soundslay - Tracers In The Night
Taattua Soundslaytähän tämä. Nuo akustisemmat pätkät tuo biisiin mukavaa vaihtelua. Hieno homma että uutta matskua syntyy. Itellä ollu viime aikoina TOSI nihkeetä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rauschenmaschine - Omnipotent Mainframe 31.10.2005

Rauschenmaschine - Omnipotent Mainframe
TODELLA tyylikästä meisinkiä aina artistisivua myöten !!!! Mahtavaa !!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - In Flames In Pain 07.10.2005

Soundslay - In Flames In Pain
Jahans, sultahan noita biisejä valmistuu ku liukuhihnalta. Ja miksipäs ei; hyvältä kuulosti tämäkin. Tosin pikkusen oisit voinu pihtailla sitä kertsiä. Kato ei makiaa mahan täyeltä. Löytyisköhän täältä sulle vinkkeja kohti parempia soundeja... http://www.avaruusanka...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - School No.1 04.10.2005

Soundslay - School No.1
Hmm...tästä tykkäsin. Biisin tunnelma on "mukavan" painostava, niinkuin varmasti siellä Beslanissakin. Tai muissakin kouluissa... En usko, et biisi kaipaa laulua, vaan tämän tragedian voi kyllä kertoa kitarallakin. Jotain pientä ja tarttuvaa melodiaa sekaan (mollissa, of course !), joka jää päähän soimaan. Koukuksikin sitä sanotaan... :) Jaa, ja senverran vielä et soundit olivat aavistuksen paremmat, luulen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Needle God 03.10.2005

Soundslay - Needle God
Kyllähän näissä sun biiseissä ideaa on. Rakenteet on kunnossa ja sovitukset mielenkiintosia, mut silti "se jokin" siittä puuttuu...Mutta uskon, et se löytyy, kunhan jaksat etsiä. Kuuntele paljon erityylisiä soittajia, erityylistä musiikkia ja mieti millaisiin ratkaisuihin he ovat päätyneet ja miksi. Sen jälkeen kyseenalaistat heidän ratkaisunsa ja mietit miten sinä olisit asian ilmaissut. Imet ja suodatat vaikutteita omaan soittoosi ja sitä kautta pyrit löytämään oman soundisi ja tyylisi. Ja kaiken musiikin ei tarvitse olla laulettua !
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Mind - Desolate Morning 05.05.2006

Silent Mind - Desolate Morning
Keskiaikainen fiilis minullekkin tästä iski. Jotenki kuitenki jäi semmonen tuntu, että elokuvassa ei ole aivan täysin onnellinen loppu, jos tämä loppukohtauksessa soi taustalla...Taitava ja tasapainoinen esitys kaikin puolin !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpaceVision - Polarissima 01.04.2006

SpaceVision - Polarissima
Tämähän oli ihan klassisen kuulosta spacesynth-meisinkiä ! Soundeja kun saat väsättyä himpun verran kirkkaammiksi, nii pisteitä ropisee. Nyt annan kasin... ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roomful of Emptiness - Rain 02.12.2005

Roomful of Emptiness - Rain
Olipa hienoa soittoa. Kontrabasson soundi oli hyvän kuulonen, vaikka koneesta kai tulikin....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Around the orbit(.and back to the Earth) 11.03.2006

Makes69 (SpaceGuitar69) - Around the orbit(.and back to the Earth)
Juuh, tästä alkaa tulla mulle jo trauma, ku artistilla ku artistilla on paremmalta soundaavia biiseja ku mulla...Itse biisi tuntu aluks vähä tylsältä, mut mitä pidemmälle se eteni, nii sitä enämpi siitä pidin. Omituista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sound Industrial - Sheep Release 19.11.2005

Sound Industrial - Sheep Release
Tämä oli ehkä nipun paras vetäsy, mut soundi on kyllä hyvää kautta linjan. Paikoin tulee Neuroactive mieleen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MANZANA - Falling to pieces 30.01.2006

MANZANA - Falling to pieces
No hemmetti: olipa hyvän kuulosta jyrinää !!! Vaikkakin tän tyylisiä bändejä soittaa nykyään joka toisessa kellarissa, nii tämä erottu kyllä edukseen. Naisvokalisti kruunas tyylikkään kokonaisuuden.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vallu - Aamuaurinko 03.10.2005

Vallu - Aamuaurinko
Hyvin oli soitettu. Ja laulettu. Kumpa minäkin osaisin kirjoittaa sanoja ja laulaa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Space - Tsunami 15.02.2006

Space - Tsunami
jahans...faniudun tälle projektille oitis !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sarvet - Kinda Perfect 01.10.2005

Sarvet - Kinda Perfect
Olipas hauskan kuullosta... :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jan C - Robots vs. Human 29.12.2005

Jan C - Robots vs. Human
Tämä oli selvästikkin nipun paras vetäsy. Entisten KW-äijien Electric Music tuli mieleen. Ja se on hyvä asia. Koko nipulle arvosanaksi 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Bolero 2004 11.03.2006

Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Bolero 2004
Aivan loistavaa meisinkiä oli tämä ! Tarantino kääntyy haudassaan !!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Concussion - A Nail In My Head 01.10.2005

Concussion - A Nail In My Head
Mukavan kuulosia harmonioita ja kipaleen "soolo-osio" oli oikeenkin mainio. Vähän lisää muotovaahtoa tuleviin tuotoksiin ja hyvä tulee. Jos viitsit, nii käy tsekkaan mitä allekirjoittanut on saanut aikaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Trapezoids 05.04.2008

Cloom - Trapezoids
Ja oishan se mahtavaa, jos osais kirjottaa, muta eihan näillä käsillä... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Trapezoids 05.04.2008

Cloom - Trapezoids
Hmmm...empä yhdy edelliseen kommentoijaan tuossa rumpubiittiasiassa, vaan minusta se kuulostaa jotenkin päälleliimatulat. Varsinkin snare. Muuten ihan mainio kipale. Ei ihan Cloomin parhautta, mut kevyesti keskikastiin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Savisalo - Fairytale 01.10.2005

Juha Savisalo - Fairytale
Mahtavaa.Mikä mahtaa olla viskin keskikulutus päivassä...? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cover Girl (Quaint unplugged) - Damn me! 15.02.2006

Cover Girl (Quaint unplugged) - Damn me!
Hieno lauluääni !!! Eikä biisissäkään valittamista ollu. Taidan lisätä itseni fäniksi... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project X - Last Dawn 29.09.2005

Project X - Last Dawn
Biisin teemaa ois voinu kehitellä vielä hieman pidemmälle, niin tämä ois ollu täys kymppi. Nyt se jäi jotenki "keskeneräsen" kuuloseksi. Akustisten soundi on kyllä aivan loistava !!! Tahtoo samanlaisen... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electron - Lights of Stalingrad 13.03.2006

Electron - Lights of Stalingrad
Hyvä biisi, hyvät soundit ja puhesamplet oli piste iin päälle. Hienoa !!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - The Floating Snowflake 28.10.2006

gerana - The Floating Snowflake
Tästähän tuli tällaselle paatuneelle kyynikollekin hilpeä fiilis ! :)) Ei varsinaisesti meikäläisen tyyliä, mutta kyllähä onnistuneelle suoritukselle pitää hattua nostaa.
8