Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna 24.03.2009

Shabo (wanhat) - Yksinäisen Ikkuna
Biiti on aika menevä. Sun perustyyliä eli rauhallista ja hyvin biittin sopiva. Maalailet hyvin kuvia talvisesta kaupungista sekä tavaratalon ikkunasta. Lisäks vertauskuvia löytyy tästä ja pitää usempaa kertaa kuunnella et saa rakennettua jonki kuvan tästä. Ja tämähän on hyvä, että biisisi kestää :).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa? 05.07.2005

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa?
Biitin alun kitara johdattelee vetävään biittii, ja El:in raapimiset kuullostaa hyvältä kerrtsissä. Verseissä soiva kitara vetoinen biitti on kyllä helvetin maukas. Ja sanotus on kyl onnistunut ja flowi toimii kummallakin kuten aina... Jälleen loistavaa kamaa, ei voi kyllä muuta sanoa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Politricks (feat. KFied) 14.12.2004

Juha Kiili - Politricks (feat. KFied)
Kiva kitaran ja rummun yhteispoljento. Lisäksi soitin puolesta myös nuo soittimet on sovitettu kertsiin hyvin mukaan. Musiikillisesti sopivan iloisen ja hieman melankolisen sekoitus. Kfieldin osuuden tullessa musiikki vaihtuu sulasvasti, enemmän rumpu vetoiseksi biitiksi. Sanoitus on kummallakin kunnossa. Kiilin osuus on kunnon äänellä tehtyä perinteisempää musiikkia ja sanoituskin on onnistunut. Varsinkin kertsi jäi päähän soimaan. Kfield vetää hyvällä flowilla ja äänen käytöllä. Ja riimeistäkin löytyy läppiä ja pieniä koukkua. Mielenkiintoinen yhdistelmä rockia ja räppiä ja toimiva sellainen vielä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Mitä Huomen 23.10.2004

Matinpoika - Mitä Huomen
Kiva tollainen jousivetoinen biitti, ja vaihtuu sujuvasti pianovetoiseksi. Ja jouset tulee udestaan enemmän pääosaan kertsissä. Äänen käyttö sulla toimii taas ja tunnut oikeesti välittävän näistä asioista. Hyvät riimit ja flowi toimii eikä töki. Ja äänestä kuvastuu pienoinen alakuloisuus tilanteesta. Biisi on asiallinen ja sanoma tulee sopivasti selväksi. Loistava biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Lähtösi Jälkeen 08.10.2004

Edorf - Lähtösi Jälkeen
Biitti on melankolinen ja hieno. Varsinkin toi voimakas bassokitara on tyylikäs ratkaisu, muuten pehmeiden soittimien täyttämään biittiin. Räbät on taidokkaita, kuten Edorfilla yleensä ja läpätkin on normaalia tasoa. Ja flowi ei tietenkään Suomen Mestarilla töki. Tyylikäs tuotos jälleen kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DT-MOB - Leijona - Pidä huoli sun omist asioistas 09.07.2004

DT-MOB - Leijona - Pidä huoli sun omist asioistas
Biitti oli loistava ja Petokseen kannatti luottaa. Ja Leijonaltakin flow sujui. Sanoitus oli onnistunutta ja samplet oli loistavia
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JahDubClub - Vihreä Tee 05.07.2004

JahDubClub - Vihreä Tee
Hyvä biisi jonka taustat tempaavat mukaansa. Kitarat ja puhaltimet ovat kertosäkeessä sovitettu hyvin yhteen. Lisäksi edorfin sanoitukset ovat kekseliäitä. Tosin rumpu komppi ei kuullosta mitenkään erikoiselta, mutta sovitettu hyvin biisiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T. 19.09.2004

Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T.
Hieno melankolinen biitti. Jouset taustalla täydentää just hyvin pienoa. Jäbät on tehny kertsin hienosti. Räbät kertoo selvästi aidosti tunteista ja pientä suruakin kuuluu Matinpojan sanoista, lisäksi jäbllä on flowi ja sana hyvin hallussa. M.A.T. vetää taidollaan ja flowi ei töki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DT-MOB - LEIJONA - Läpi Suomen 09.07.2004

DT-MOB - LEIJONA - Läpi Suomen
Taas hyvä biitti. Biisissä on loistava tarina ja vierailijat osasivat asiansa. Kertsi oli hyvin tehty.
9