Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 124 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai 11.08.2009

Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai
Biisi lähtee hyvin liikkeelle. Sanoituksessa mielestäni hauskoja "kesintöjä/tapahtumia" :) Kitara tuo hurvikasta bailausta mieleen kyllä. Vaikka hieman tuli kuitenkin mieleen, että melko tasapaksua läpi biisin. Jotenkin tuli mieleen, että olisiko iloisuus / huumorin tulkinta tullut paremmin esille mikäli biisin sävel-laji olisi pykälän korkeammalta. Tai sitten Stemmaa jo aiemmin ja enemmän mukaan...Perjantai..! etc. Tuli hieman live-veto meininki mieleen siinä mielessä, että alku oli hiukan jäykkää, mutta loppuakohden biisiä päästiin jo fiilikseen, kun "yleisöä" oli tullut lavan eteen. Toisaalta taiteilja on voinut sen juuri näin suunnitellakkin :) Aika hauska meininki ja kitaran sovitus/soitto sai kyllä hieman pään liikkeelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Elämää ja aivokemiaa 11.08.2009

Elämää ja aivokemiaa - Elämää ja aivokemiaa
Ei mikään hittibiisi. Mutta kuten olet maininnutkin niin tarkoituksesi on esittää Soolo puolella ns. toistapuolta musiikistasi. Vaikken varsinaisesti innostunut kappaleesta, niin sovitus on soitollisesti onnistunut. Ja soittotaito nyt on hyvää kuten sinulla aina. Laulussa kannattaa olla tarkkana pitkien päätteiden -ja samalla vaihtuvan sävelen kanssa. Meinaa hieman karata sävelestä, mutta pop-biiseissähän omalaatuinen tulkinta voi olla vain hyväksi. Samalla kannattaa välttää laulussa H:ta esim. tarhassa haukutaAAHAan Biisin loppupuolella pieni laulu nostatus oli hyvä idea. Olisi voinut olla enemmänkin sitä. Vähän niinkuin stemma idealla tai jotain... Kiteytettynä vielä: Itse biisi ei oikein innosta, mutta soittotaito hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grand Moon - Kuu Kultainen 16.02.2008

Grand Moon - Kuu Kultainen
Rohkean pitkä biisi :) Biisin intro antoi ymmärtää, että biisi olis ollut enemmän rock. Niin tai siis mun korviini:) Soitto ja taustan soundit on hyvät. Itse laulun olis voinut tuoda mun mielestä enemmän pinnalle esim. jollain toisella kaiulla. Yleisesti hyvä meininki ja voisin kuvitella, että bändillä on hyvä henki tehdessään biisejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROISIID - Liekki palaa 23.02.2008

ROISIID - Liekki palaa
Hyvä biisi ja lähtee loistavalla riffillä liikkeelle. Biisi kulkee hienosti koko ajan eteenpäin. Soundit ja soitto hyvää. Laulu jää mielestäni hiukan liikaa taustan/kitaroiden taakse. Eli itse miksaisin laulun biiseissänne aavistuksen kovemmalle, lähinnä siis A-osissa. Mutta yleisesti hyvä biisi, hyvä meno.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ROISIID - Yksinäinen sydän 23.02.2008

ROISIID - Yksinäinen sydän
Erikoista, että tätä biisiä ei ole vielä kommentoitu. Tämä on mielestäni ehkä jopa teidän paras biisi. Biiseissänne on yleisesti ok sävel. Mutta tässä sävel on mielestäni ns. rikkain. Erityisesti biisin lempikohdakseni säveltä ajatellen tuli choruksessa kohta - ei ole sielua tyhjempää - C-osa idea oli myös hyvä. Sen olisi voinut ehkä tehdä vielä rauhallisemmaksi ja sieltä pienen bridgen kautta, meno jälleen päälle. Mutta mielipiteitä on luonnollisesti monia :) Erittäin hyvä biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Sillalla 12.02.2008

Haven - Sillalla
Usein kuulee sanottavan, että teemme erinlaista/valtavirrasta olevaa musaa. Teille se todella on näin ja erittäin tyylikästä materiaalia vielä. Biisi herättää varmasti kuuntelijoissa tunteita ja toteutettu mielestäni hyvin. Piano, laulu ja hyvä soundinen viulu. Mielestäni ei muuta tarvitsekkaan. Erittäin kaunis kappale. Olenkin valmis lunastamaan uuden Demonne, kunhan vain muistutatte sitten kun se on valmis :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Jääkausi 10.02.2008

Laava - Jääkausi
Oikein hyvä biisi. A-osa antoi kyllä odottaa, että chorus on tyyliin hardrock :) yllätyin kuitenkin positiivisesti kertsistä. Toimi erittäin hyvin ja sävel oli jopa tarttuva. Hienot kitara ja rumpusovitukset. Muuten melko mielenkiintoinen sovitus. 2x A-osaa putkeen ja sitten 2x chorusta. Mutta toimi oikein hyvin. Erittäin taitavaa soittoa ja hyvä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Jäljet 19.02.2008

Halla - Jäljet
Intro ei välttämättä ihan mun juttu. Tosin olen kissoille allerginen :)) Mutta toisaalta juuri tuollaisia erikoisia ja rohkeita vetoja kannatan ja niitä pitää olla. Tässä biisissä chorus on erittäin hyvä, jopa hitti vivahteita. Loppu ei myöskään ihan mun makuun, mutta pakko antaa kuitenkin kymppi, koska kertsissä tosiaan oli hitin aineksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Unelmat 19.02.2008

Halla - Unelmat
kaunis biisi. Sovitus ja toteus myös erittäin hyvät. Erityisesti pidin, että biisissä oli stemmaa ja akustisen soolo. Erittäin hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Taivaisiin 10.02.2008

DIVARi - Taivaisiin
Pidän laulajan soundista ja tyylistä. Soitto ja soundit huippuluokkaa omassa genressään. Ei välttämättä mikään hitti biisi, mutta ihan mukava meininki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saramel - Moonlight In My Eyes 30.12.2007

Saramel - Moonlight In My Eyes
Hienosti toteutettu kappale. Sävel oikein hyvä ja tausta sopivan täyteläinen. Laulu on erittäin kaunista ja hyvää. Muutamissa kohdissa laulussa, lauseen loppupäätteitä ei minun mielestä tarvitsisi katkaista. Toiseksi, laulu on niin hyvää, että olisin miksannut sen hieman enemmän ns. tausta päälle. Hieno kappale ja hyvä että pääsi pöytälaatikosta pois :) Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin 10.02.2008

Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin
Sävellyksenä melko tylsä. Sanat varmasti sopivat rytmiin, mutta muuten kovin ahdistavat. Kohderyhmää kun mietittiin niin veikkaan, että joku tälläinen nuotiolla istuva äijäryhmä jotka miettivät menneitä pienessä porossa :) Soittotaito on erittäin hyvää ja soundit myös todella hyvät. Laulusoundi ja tekniikka ei herätä juuri mitään, mutta sopii varmasti siihen nuotioa meininkiin. Soitto erittäin ammattitaitoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 17.11.2007

VPA - Kanssamatkaaja
Biisiin on saatu luotua onnistuneesti, koskettava ja ajatteleva tunnelma. Sävellys ja sanat mielestäni myös erittäin hyvin onnistunut ko biisiin. Lisäksi kitara riffi taustalla toimii erittäin hyvin. Ekaa kertaa kuunnellessani ajattelin, että vois sopia loppua kohden joku "nousu revittely" kohta. Tulin kuitenkin tulokseen että tämä rauhallinen versio on parempi. Hyvä veto Ville!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Own - Kaksi puolta 23.09.2007

Juha Own - Kaksi puolta
Oikein hyvä biisi, taitavalla tulkinnalla esitetty. Soundit ovat mielestäni erittäin hyvät. Taustaan on ripoteltu hienoja sovituksia mm. "lintu", tuuli ja rummut. Tausta sopisi hyvin myös elokuvamusiikkiin esim. johonkin sota-elokuvaan. Hyvin toteutettu kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kasmira - Joki 30.12.2007

Kasmira - Joki
Mielestäni ihan hyvä kappale, vaikka outro ei ollut ihan mun juttu. Parasta kuitenkin selkeästi on laulajan soundi ja tarinan ulos tuonti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Avaimet (Live) 08.09.2007

Epäreilu Evoluutio - Avaimet (Live)
Hyvä live veto ja soundit pysyneet yllättävän hyvin kasassa. Itse biisikin on mielstäni aika hyvä. a-osien rauhallinen meininki oli erittäin hyvä ja sitä mukaa kertsi lähti hyvin liikkeelle. All right!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Haurasta Kuorta 08.09.2007

Halla - Haurasta Kuorta
Hyvin sävelletty biisi ja kertsi toimii erittäin hyvin. Ainoa mikä minun korvaani negatiivisesti kolahti oli mielestäni liian kova delay, olisin feidannut sen reilusti pienemmäksi. Toisaalta suuri plussa biisin ns. bridge kohta jossa stemmat tulevat mukaan ja sitä mukaa biisi nousee kertsiin. Hyvä sävellys!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Korve - Kadotettu 28.08.2007

Korve - Kadotettu
Alku intro sai kyllä otteen ja mielenkiinto heräsi kuuntelemaan koko biisi. Se toki intron tarkoitus titysti hieman onkin. Mä tykkään soundeista ja soitto on hyvää. Bridge ja chorus toimii hyvin. A-osien laulun olisin ehkä miksannut enemmän pintaan, mutta nää nyt on aina näitä miksaus juttuja. Hyvä biisi ja meininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Mihin katosi vuodet 02.09.2007

DIVARi - Mihin katosi vuodet
Introsta ja koko biisistä huokuu, että ryhmä on koossa taas. Soundit ja soitto on ammattimiesten tasoa. Lyriikka erittäin toimiva. Ja lempikohdakseni tuli biisin lopussa ns. c-osa jossa kuoro tuli vahvasti mukaan. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Graine - This Place 08.09.2007

Graine - This Place
Erittäin asillista materiaalia. Sävellys toimii ja sovitus hyvä. Laulu soundaa hyvin ja stemmat sopivat erinomaisesti. Ehkä biisin loppupuolella olis voinut olla joku pieni "revitys" kohta. Hyvä biisi joka toi fiiliksen, että tätähän täytyy kommentoida.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Deep in my heart 28.08.2007

Makes69 (SpaceGuitar69) - Deep in my heart
Hienosti basso pääsee valloilleen. Olen varmasti monta kertaa kirjoittanut, että kitara on sulla hallussa, mutta näin se on. Se mikä näistä tekee parasta on se, että nämä tosiaan on omintakeista menoa ja hyvä niin .
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saara - Omenapuu 05.07.2007

Saara - Omenapuu
Erittäin hyvä -ja kaunis laulu soundi. Biisi on hyvä ja siskosi sanoitus myös hyvä. Huomaa, että ammattiäijät taustan takana. Laulu soundisi ja tekniikkasi on kuitenkin se joka tekee tästä biisistä biisin. Äänesi kuulostaa muuten vanhemmalta kuin olet. Sulla voi hyvinkin aueta ura muusikkona. Tsemppiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Aamunkaste 06.09.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Aamunkaste
Hieno akustinen kitara joka kuljettaa biisiä mukavasti. Laulu jälleen hyvää ja soundi toimiva. Hetkittäin tuli laulu soundista, Turkulaisen bändin nimeltä KUPITTAA:n laulajan soundi mieleen. Mielestäni hyvä biisi, vaikka tässäkin mielestäni kertsi olisi saanut olla sävellykseltään rikkaampi ja tarttuvampi. Ja jotenkin tuli fiilis, että biisi loppui taas kesken. Toki tämä on minun mielipiteeni. Mutta yleisesti kaikki biisit hyviä ja mielestäni kun kertsin sävelet tulee paremmaksi ja tarttuvammaksi on valmista radio matskua. Painotan jälleen, että näin minä biisit kuulen :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Alta Jään 06.09.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Alta Jään
Biisin saatu hyvä meininki hyvillä ja sopivan raskailla kitaroilla/bassolla. Jälleen kertsissä hyviä nostoja laulussa. Tosin kannattaa olla tarkkana ettei sanoihin käytä vahingossa ns. H kirjainta esim. lähtemääHän. Itselläni havaittavissa saman tyyppisiä H sanoja :) joten iski huomioon. Mielestäni biisi loppui jotenkin hieman kesken, mutta mä diggasin delayn käytöstä. Ammattimainen meininki vaikka kaipaisin sävellykseen vielä enemmän houkutusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Astrologiaa 06.09.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Astrologiaa
Hyvä menevä biisi ja lyriikka sovitettu biisiin hienosti. Kertsin laulussa oli hyvä ylä vivahde. Soittotaito luonnollisesti hyvää, mutta pitäähän sekin tietysti kertoa. Vaikka kertsi oli hyvä, olisi siinä voinut olla mielestäni joku reilusti poikkeava juttu a-osan taustasta. Laulussa oli hyvä meno vaikka olisin miksannut sen hieman kovemmin. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen 06.09.2007

Jyrki Iivanainen/ Sinä teit sen EP - Sinä teit sen
Aika harmiton ja mukava biisi. Biisin sävel ei ihan ekalla kerralla jäänyt mieleen. Ja biisi olisi mielestäni kaivannut pientä nousua c-osan/soolon jälkeen. Laulu mielestäni hyvää ja soundista löytyy mukavan pehmeä käheys. Biisistä huokuu mielestäni se, että on suurella sydämmellä tehty. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oireet - Rumaa Ja Kaunista 06.09.2007

Oireet - Rumaa Ja Kaunista
Mielestäni ihan hyvä biisi. Kitarat soundaa mun mielestä ihan hyvin. On totta, että tempo hieman karkailee. Ihan hyvä idea C-osassa, toki sen olisi voinut sovittaa vielä enemmän rauhoitus kohdaksi ja sieltä taas nousta kovaan menoon. Mielipiteitä tietysti on monta:) Varmasti moni verranut Apikseen. Mutta kyllä tässä oli myös omaa juttua jota kannattaakin viljellä vielä reippaammin. Lisää vaan matskua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alava - Jää 15.02.2008

Alava - Jää
Käytetty ennenkin laulujen alussa "radio" efekti hässäkkää, mutta toimii mun mielestä erittäin hyvin. varsinkin siksi, että kuulija kyllä tietää että soundi muuttuu siinä missä biisi lähtee ns. käyntiin. Biisi on mun mielestä oikein hyvä sävellys/tarina. Soitto ja soundit hyvät ja minun makuuni. Hyvä biisi, hyvä tunnelma!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Tuuliajolla 02.09.2007

Elämää ja aivokemiaa - Tuuliajolla
Hienot kitarat ja soundit. Myös kappale on mielestäni oikein hyvä ja meri aiheinen biisi toimii aina. Rummut tulevat hyvin esiin hyvien fillien kera. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhdeksäs Elämä - Hyvästi rakkaus 04.06.2007

Yhdeksäs Elämä - Hyvästi rakkaus
Erittäin hyvää ja mielestäni myös valmista matskua. En tiedä tiedättekö KUPITTAA bändiä Turusta, mutta hyvin samantyyppinen soundi on laulajalla. Kupittaa on myös ollut pinnalla jonkun verran. Hyvää materiaalia soiton kera!

Kommentti kappaleesta Kuuntele PL 998/TPA2000 - Hold you 10.02.2008

PL 998/TPA2000 - Hold you
Tämä biisi vois toimia oikeinkin hyvin paremmilla soundeilla. Mielestäni ihan hyvä sävellys ja soitto hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Kuningas 01.09.2007

T.Rautakari - Kuningas
Mielestäni ihan hyvä biisi. Ja laulussa on hauska ja hyvä draivi. Itse olisin lisänyt kitarat biisin joka olisi varmasti sopinut, mutta hyvä ja hauska meininki ja sanat saa miettimään :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele SuviKoskelainen - Itseni unohdan 05.07.2007

SuviKoskelainen - Itseni unohdan
Hieno biisi! Laulu soundi erittäin hyvä ja tekniikka kohdallaan. Toimii piano versiona hyvin, mutta varmasti nostattaisi ihokarvat pystyyn ns. bändiversiona. Erittäin liikuttava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Saavutko koskaan 02.09.2007

DIVARi - Saavutko koskaan
Hyvin sovitettu biisi. Kappale alkoi mielestäni hienosti pelkällä laululla. Laulaja soundi tuleekin mielestäni parhaiten esiin juuri biisin alussa. Sen takia olisikin kiva kuuluu DIVARI ryhmältä joku Ballad tyyppinen ratkaisu. Veikaan, että toimis erittäin hyvin. Kertsissä oli hieno ja oivallinen kitara. Itse olisin lisännyt kertsiin hieman säröä, että olis saanut hieman lisä potkua. Toisaalta tarviiko aina niin paljon ampiaista kuuluakkaan :) Hyvä biisi ja kuten olen sanonut, ammattimiesten soitantaa sovitusten kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kaipaan sinua 01.09.2007

Halla - Kaipaan sinua
Mielestäni aika hyvä biisi. Hyvät kitara sovitukset vaikka itse kertsi kaipaisi mielestäni jonkun pienen nosteen. Voi olla myös miksaus juttu. Myös laululla olisi ollut tulkinnan varaa jotain pientä koukkua/nostoa ajatellen. Ja senkin olisin miksannut kovempaa. Mutta aika toimiva ralli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Kultanauhainen ruusu 02.09.2007

Elämää ja aivokemiaa - Kultanauhainen ruusu
Tämä on paras kappaleesi minun mielestäni kaikista projekteistasi mitä olen kuunnellut. Lisäksi on hienoa, että voimat on palautuneet biisin takia ja ennenkaikkea muutenkin. Sen avaruus soundin olisin jättänyt vähemmälle:) Oikein hieno kappale joka saa minut kyllä fanittamaan. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Christoart Ltd - Roku 17.11.2006

Christoart Ltd - Roku
Biisi alkaa mahtavalla ja kadehdittavan hyvällä kitaran soitolla. Heh ja ymmärrän esittelytekstissä kohdan,, eipä tässä paljon selittelemistä ole :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 11.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Mahtavaa kitarasointia. Ehkä se on hieman liian lujaa. Mutta ei haittaa tämä on hyvä biisi ja teillä on kokonaisuutena homma hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele More - This Never Ends feat. Kimmo 20.09.2006

More - This Never Ends feat. Kimmo
Hyvä intro. Laulu on hyvää ja diggaan tuota matalaa soundia. Tosin tässä biisissä, kuten myos My pain sweet revenge biisissä. Särö on mielestäni hieman erikoinen tai sitten sitä on kaiutettu liikaa. Mutta tämä on siis mun näkemykseni. Biisi yleisesti ihan ok ja soitto hyvää, vaikka odotin enemmän Hard Rockia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele etna - Tule! 08.09.2006

etna - Tule!
Joo on totta, että paremmat soundit antaa paremman fiiliksen varmasti biisin ja nimen omaan kertsiin. Mutta kyllä tässä biisissä on ainesta ja kertsi ottaa kyllä kuulijan mukaan. Oli soundi mikä vaan, niin kappale -ja soitto on hyvää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toinen Näytös - Niina 02.01.2007

Toinen Näytös - Niina
Hyvän tuntuinen biisi. Soundit ja laulu kohdallaan ja vaikkei biisiin pääsekkään vielä kunnolla käsiksi niin aihe koulukiusausta vastaan on hieno ja oikein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Plan Remix - The Pu-Punk Song 23.05.2006

The Plan Remix - The Pu-Punk Song
Hei täähän toimii hemmetin hyvin. Hienosti kappale alkaa pikku hiljaa nousta ja puolessa välissä kappaletta ollaankin jo ihan "liekeissä". C-osa oli hyvä jossa käytetty myös nousu menetelmää. Laulaja hoiti roolin hienosti ja vakuuttavasti. Oli myös biisissä koko ajan mukana kertoen "tarinaa". Ja olitte pohtineet miten theplan ja punk sopii yhteen, niin hemmetin hyvin. Tää on biiseistäsi yks mun suosikkeja ilman muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Rautatie 16.05.2006

Steve Valley - Rautatie
Erikoisen hieno biisi. Jotenkin laulu tyyli alussa kuulostaa oudolta, mutta toisaalta kun miettii, sehän sopii tähän biisiin hemmetin hyvin, (erikoista) . Kertsi on hyvä jossa laulu tuo tunnelman ja kappaleen tarinan hyvin esille. Stemmoista itse pidän kovasti ja siksi olisin voinut kuulla niitä hieman kovempanakin. Soitosta ja soundeista ei voi sanoa mitään muuta kuin "kateellisen" mahtavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creased Leaf - Nobody Had Ever Said Me So 21.05.2006

Creased Leaf - Nobody Had Ever Said Me So
Nuoreksi mieheksi olet hyvä säveltämään. Melodia on kaunis ja rauhoittava. Jonkun näköinen sähkökitara vingutus varmaan sopisi myös paikkapaikoin taustalle. Ja miksei myös joku ns. nousukohta sopisi, mutta ei välttämättä ole tietty biisin idea. Uskon, että laulu tuo kappaleeseen vaihtelevuutta ja odotankin innolla jo laulua biisiin. Sävel oli tosiaan hyvä ja suosittelenkin, että jatkat vaan koko ajan sävellys ja biisin teko hommia :D Good!

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 04.06.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Tämä biisi toimii minuun heti alku introsta ja kertsin tiennoilla päätin että biisi on kympin arvoinen. Sanat on oiva sovitus melodiaan. Tässä tosiaan on kesä-hitti ainesta, koska juuri tuo kertsi jää välittömästi mieleen. Voisin hyvin kuvitella kuuntelevani tätä kappaletta radiosta ja hyräillä mukana.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 04.06.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Mahtava meno teillä. Biisi on hyvä ja ammattitaito tulee luonnollisesti hyvin esiin. Erityisesti pidin soolosta joka rauhoittui ns. c-osaan ja siitä taas meno jatkui. hyvin toteutettu biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putous - 16 Tuntia 16.05.2006

Putous - 16 Tuntia
Biisi alkaa hyvällä introlla ja tempaa kyllä mukaansa ja siinä mielessä hyvä valinta sinkun avaus raidaksi. Muutenkin pidän tämän tyyppisistä sanoista ja muutenkin tulee jotenkin reippaalle mielelle, jos sitä ei sitten muka vielä ollut. Hyvä biisi ja koko poppoo vetää tyylillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jacques Cousteaun Pipo - Kaitsu 22.09.2006

Jacques Cousteaun Pipo - Kaitsu
Hyvän tuntuinen meininki ja jotenkin rennon kuulosta. Laulu ja soitto toimii oikein hyvin. Ja hyvä extra tuo nais-ääni stemma vaikka paikka paikoin olisin miksannut sen kovemminkin. Good.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Social Outcast - Do We Know? 13.04.2006

Social Outcast - Do We Know?
Tää on hyvä. Biisi oli hyvin rakennettu ja sävelletty. Soitto ja laulu toimi todella hyvin ja pun'k:a todellakin. Tää oli niin hyvä, että tuli taas mieleen että punk musaa on nykyään liian vähän. Hyvä biisi ja hyvin vedetty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Social Outcast - Disorder In My Stereo 13.04.2006

Social Outcast - Disorder In My Stereo
hyvä veto tämäkin. Vaikkei säveleltään sytyttänytkään niin, kuin "Do We Know". Mutta asenne on kyllä kohdallaan :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Plan Remix - Ootan sitä päivää 13.04.2006

The Plan Remix - Ootan sitä päivää
Tää on todella hyvä ja hauska. Biisiä kuunnellessa hymy tulee väkisinkin kasvoille ja ehkä juuri siksi, että 330 on takana. (toki siitä on aikaa) Soundit on todella hyvät ja miksauksesta mä en kyllä löytänyt mitään mikä minua kaivelisi. Makes69 on oikeassa, THEPLAN:n sävellykset ovat todella hyviä ja idearikkaita. Ja pidänkin THEPLAN:n musiikki ymmärrystä todella ammattimaisena.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maidu - Nothing There 13.04.2006

Maidu - Nothing There
oho. kirjoitin vahingossa ensin tuohon Joulu biisin kommentin mikä piti tulla tietysti tähän biisiin :D Sorry. elikkä: Joo tää on mun suosikki biiseistäsi ja hieman hitti vivahteitakin löytyy. Tässä kappaleessa laulu soundisi ja taitosi tulee hyvin esiin. Loistava sävel ja hieno piano "soolo". Good!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maidu - Icy 13.04.2006

Maidu - Icy
Hieno biisi. Hyvää pianoa ja laulua. Erityisesti pidin kappaleen loppupuolella olevasta nousu kohdasta. Ei muutakuin lisää vaan ja jossain vaiheessa kunnon mikki ja soundit paranee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Polttaa 14.03.2006

Epäreilu Evoluutio - Polttaa
Yksin kertaisesti hitti kamaa. Loistava biisi johon jää kiinni jo heti loistavasta introsta. Laulu on hyvä ja siinä on oikea meininki, tosin miksauksesa olisin laittanut laulu soundin selkeämmäksi ja puhtaammaksi, Tosin falsetti kohdat olivat ns. aivan pääliköt. Loistava bändi ja toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maidu - Christmas Song 13.04.2006

Maidu - Christmas Song
Joo tää on mun suosikki biiseistäsi ja hieman hitti vivahteitakin löytyy. Tässä kappaleessa laulu soundisi ja taitosi tulee hyvin esiin. Loistava sävel ja hieno piano "soolo". Good!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Ready To Fall 05.09.2006

Silent Dream - Ready To Fall
Hyvä biisi. omistaa hienon sävelen ja soundit. Laulu on sen verran uskottavan kuulosta, että miksaisin sen jopa hieman kovemmin. Hyvä biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 04.06.2006

Keisari - Toinen meistä
Tämä biisi ansaitsee ilman muuta radiosoittoa ja muutenkin pinnalle pääsyä. Säveltäjä ansaitsee kädenpuristuksen ja sanat oli myös hyvät. Lisäksi biisi sovitettu täysin hittikamaksi, mahtava biisi! Mikserin parhaimmistoa ylivoimaisesti minun mielestäni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keisari - Toinen meistä 06.12.2005

Keisari - Toinen meistä
Täytyy sanoa, että pidin biisistä ja huomaa helposti idolit / vaikutteet ja lähinnä juuri Apulannan. Biisissä on hyvä ja tarttuva kertsi ja näin ollen pidän biisiä ihan jopa hitti kamana. soittoa ja sovitusta myöden minusta paketti hyvin kasassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 12.05.2006

The August - Puzzle
Hyvä intro ja lähinnä soundit tempasi mukaan. A-osien sävel ei välttämättä sytyttänyt, mutta kertsin sävel oli kaunis ja hienosti rakennettu. Soitto oli taitavaa/ammattimaista ja laulajan soundi hyvä ja mielyttävää kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 07.12.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Aika kirkuvaa tulkintaa! Mutta ihan mukiinmenevä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Sydämet Jäässä 06.12.2005

Minoria - Sydämet Jäässä
Biisin pääsee mukaan jo heti introssa. Ja niin'kuin aikaisemminkin olen sanonut, että diggaan laulajan soundista ja paikka paikoin V.Valo tulee mieleen. Soitto oli luokkaa erinomainen ja näin ollen paketti on hyvin kasassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Sydämet Jäässä 13.08.2005

Minoria - Sydämet Jäässä
Biisi lähti heti alusta hyvin liikkeelle hyvällä introlla. Laulajan soundista pidän todella, laulussa on särmää ja tulkinta loistavaa. Itse biisin sävelestäkin pidin ja kertsi viimeistään laittaa rytmijalan liikkeelle. Ekan kertsin kohdalla ajattelin, että laulu olisi miksattu liian hiljaa, mutta biisin edetessä en tiedä totuinko miksaukseen vai oliko se sittenkin kohdallaan..:) No ei kuitenkaan mikään kovin vaarallinen juttu. Teillä on mielestäni hyvin ammatillinen ote ja varmasti saatte jonkun näköisen sopparin jos jaksatte vaan painaa ja markinointi on kohdallaan. Tää oli loistava biisi ja luulen , että autoni soittimessakin tämä alkaa soida. Jalkaisin biisi on soinnut aika ajoin myös autossani keväästä lähtien. Tsemppiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele perfect skin - Last and Only High (sample) 19.05.2005

perfect skin - Last and Only High (sample)
Nyt on hitti biisi! Siis aivan päälikkö! Kaikista tuotoksistasi mielestäni paras, vaikka tosin kaikkista kaikuu ammattitaito, mutta tähän tykästyin ensisekunnilla. Kaikkine soundeineen päivineen ja tällä sävelellä, kun biisi on tehty, niin lähes vaadin itselleni kokonaisen version.. :D Mahtava veto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele maastonakki - Poliisi 05.05.2005

maastonakki - Poliisi
heh, mun mielestä aika hyvä pläjäys. Ja parhaat kohdat olivatkin ns. nuo laulu kohdat joita kyllä olis saanut olla reilusti enemmän, vaikka koko tarinan verran. Nyt biisi alkoi vasta jossain 1:25 kohdalla ( BAD BOYS) Ja siinä on vaaransa, että joku painaa stop nappulaa ennen kuin biisi alkaa mielestäni kunnolla :D Toki ymmärrän että biisi on tehty siis todellisella huumorilla, mikä on good ! Loppua kohden speakit kyllä kasvoi ja jotenkin lause "mitään en oo ottanut" jaksaa kyllä aina naurattaa. Lisää vaan huumori biisejä kehiin runsaammalla laululla :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele eXtra - The Queen of The Ice 11.04.2005

eXtra - The Queen of The Ice
Jälleen hienolla sävelellä rakennettu biisi. Alku tempasi heti hienosti mukaan, kun kitara tuli mukaan introssa. Soitto oikein hyvää ja aistii että homma osataan. Laulu oli oikein hyvä ja omisti jonkun erikoisenkaiun, tai sitten vaan kuulin sen erikoiseksi, heh mutta se oli siis hyvä.Ja laulu sopi tämän tyyliseen biisin loistavasti ja korkeat kohdat osoittautuikin lempi kohdikseni. Alussa ajattelin kyllä että laulu on liian pinnassa metalliseen meininkiin, mutta biisin loppua kohden olin taas jo hiukan erimieltä :) Itse biisistä vielä. Sävel oli oikein hyvä kuten myös rakenne. Hienosti oivallettu ja tehty C-osa joka rauhoitti menon hetkeksi. Lisää vaan matskua...!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu 04.04.2005

Makes69 (SpaceGuitar69) - Voodoo Kung-Fu
heh all right! no saman olen sanonut varmasti jokaisessa kommentissani, että mahtavaa kitaran vingutusta. Tässä biisissä oli myös hieno ja mukava lisä, pienet speak laulu kohdat. ja niin'kuin jo tavaramerkkinäkin tunnistan niin loistava biisien esittely teksti toimii jälleen kerran...;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saramel - Wishing 11.04.2005

Saramel - Wishing
Erittäin kaunis kappale..siis todella. Ja niin, kuin Jayres- kin oli kirjoittanut, että alusta loppuun saakka. Laulu taito ja soundi sinulla on myös erittäin hyvä, ihan kympin luokkaa. Tausta oli hienosti ja hyvin ammattimaisesti tehty, vaikka ne rummut voisi tosiaan olla tiukemmat. Mutta sain kyllä todella ammattimaisen kuvan koko biisistä, aina laulusta miksaukseen asti. Kertsi jäi soimaan hyvin mieleen, joka nimenomaan kertsin tarkoitus on, joten onnistuit siinäkin. Mikä oli hienoa ja vielä plussaa niin biisin alku intro ja lopetus molemmat olivat toteuttu hyvin ja huolella. Odotan innolla seuraavaa kappaletasi :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 30.04.2005

Minoria - Jalkaisin
Erittäin hyvä ja kerrassaan loistava biisi! Soundit kohdallaan ja muutenkin soitto ihan pro tasoa. Laulu soundi loistava ja siinä mielessä harvinainen, että soundi tulee matalalta ja vielä raspin kera. Pidin todella ja laulu tyyli muutenkin sopii täysin teidän matskuun. Biisissä oli myös loistava sävel joka tempasi heti alusta mukaan, kertsi vastaavasti jää mieleen välittömästi, jossa laulaja taas näytti voimansa. Joten mielestäni teillä on hyvät saumat edetä musa urallanne, vaikka Paimiosta olettekin :) Jos olisi pakko sanoa jotain negaa niin sanoisin että ennen biisin alku introa ottaisin haikan pois.Mutta en siis sano! Odotan innolla seuraavaa biisiänne, jatkakaa samaa rataa niin varmasti hyvää tulee! Tsemppiä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tob Le Ron - Our House 01.09.2007

Tob Le Ron - Our House
Erittäin hyvät soundit ja kadehdittavan hyvää soitantaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiia - Sun täytyy lopettaa 27.03.2005

Tiia - Sun täytyy lopettaa
Hyvä biisi ja asennetta löytyy kyllä. Tässä taas yksi biisi/artisti, jolla on saumaa ponnahtaa pinnalle. Ammattitaitoinen meno aina taustoista-lauluun-äänitykseen -ja miksaukseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen 27.03.2005

Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen
Olut ja krapula tuntuu toimivan Jäävuoressa...:) Siis biisi oli kyllä hyvä ja varsinkin kertsi toimi ja rullasi hienosti. Lopussa c-osa ja siirtyminen takaisin kertsiin toimi ja hienosti toteutettu. Jotenkin en saa nyt tekstiä aikaiseksi, mutta lyhyesti vielä, biisi oli hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Manly Touch 22.02.2005

Planeth - Manly Touch
All right! Mahtavat soundit! Hienoja fiilistelyitä biisi täynnä. Kitara vingutkset mahtavia ja kaiutettu hienosti. Rumpu soundit käsittämättömän hyvät ja olenkin sitä mieltä jonkun aikaan jo ollut, että mikserin parhaat. En ole ihan perus Reggae jätkä, mutta kyllä mä tästä pidin, koska pienia jippoja täynnä ja loistavasti/idea rikkaasti toteutettu biisi. Ajattelin antaa biisille arvosanan 9 , mutta kirjottaessa kommenttia tulin jo katuma päälle ja annan 10. Joka tulee mahtavista soundeista ja niistä kadehdittavista rummuista...:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 27.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
All right! Biisi ei ihan mun makuun , mutta hyvin toteutettu siinä mielessä, että koska kahleissa ollaan, niin tunnelma on saatu kyllä pelottavaksi ja hieman ahdistavaksi. Kitara toimii mukavasti ja laulu soundi kyllä sopii tämän tyyppiseen matskuun, vaikka joku toisin sanoikin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele chienitharha - Magic of Spyglass 08.02.2005

chienitharha - Magic of Spyglass
Hyvä! kuuntelee mielenkiinnolla ja mitä enemmän keskittyy niin sitä enemmän huomaa ääniä/efektejä. Ehkä joku ns, räjähdys kohta olisi toiminut, mutta tosin ei pakollinen. Biisi alkaa olla lähellä, et sopisi johonkin leffaan ja tietysti jännitys sellaiseen. Ja miksei sopisikin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SUPERNATURAL BOND - Whiplash 31.01.2005

SUPERNATURAL BOND - Whiplash
Loistava meininki, tää biisi saa mielen juoksemaan ja kyllähän jalatkin kävi. Harmittaa oikein etten pysty sanomaan muuta kuin että, hulvaton ja harmiton meno on mun mieleen. theplan:n tapaan en säästele pisteitä...:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä 16.01.2005

Juha Karesluoto - Elämännäyttelijä
Todella hyvä biisi, hienot soundit ja loistavia efekti ideoita joita osattu käyttää hyvin hyödyksi. Tämä biisi oikeastaan paranee koko ajan mitä enemmän kuuntelee. Laulu erinomainen tekniikaltaan ja soundiltaan. Kuulostaa oikeastaan hyvin koulutetulta lauluääneltä. Biisin rakenne on hyvä ja muutenkin idearikas. Mä pidin todella!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dias - Viimeisen kerran 05.05.2005

Dias - Viimeisen kerran
Eriitäin hieno ja kaunis biisi. Heti alusta tulee fiilis,että biisin haluaa kuunella loppuun asti. Kertsi rullaa hienosti ja sanat kohdallaan. Vähän lyhyet kommentit tuli kirjoitettua, mutta oikein hyvä biisi varustettu hyvällä soitolla ja sävelellä. Ja varmasti kuuntelen uusia biisejänne, kun niitä tulee! Ja saatte myös mainostaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Elän Unelmaa 30.01.2005

Niina - Elän Unelmaa
Ihan yes meininki, mutta jotenkin ykstoikkonen biisi. Jotenkin tuntui ettei sävel vaihdu ollenkaan, eikä biisi kasvanut mielestäni loppua kohden juuri laisinkaan. Laulun stemma hieno idea , mutta sitäkin olisin ehkä vähän vähemmän käyttänyt, koska oli aika sekavan tuntuista. Mutta kyllä te hommaan osaatte ja ihan hienoja ideoita, mutta tähän en oikein syttynyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Bolero 2004 19.01.2005

Makes69 (SpaceGuitar69) - Space Bolero 2004
Mies jatkaa taas hienoa ja uskomatonta linjaa. Tarkoitan siis että todella hienoa ja idearikasta meininkiä. Ja kyllähän tästä tulee selkeästi rodeo/lännen meno mieleen plus muutenkin hyvä fiilis. Ja niin kuin aikaisemminkin olen todennut, olet omaa luokkaasi kitarasi kanssa. Ja lainatakseni sinua, keikkaa ja tipuja varmasti piisaa...:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaukola Productions - The assholes - are u havin' fun? 23.12.2004

Kaukola Productions - The assholes - are u havin' fun?
No tähän oli ihan yes! Soundit oli hieman kotitekoiset kuten myös meillä , ja miksipä ei kun kerran kotistudiossa tehdään, tosin jouduin kuuntelemaan biisin LoFi:na , voi johtua myös siitä. Mut hyvä ja reipas meninki ja mikä mielestäni tärkeintä fiilis kohdallaan. Soitto oli hyvää ja loistava idea oli ottaa piano taustalle. Ei muuta'kuin jatkakaa samaa rataa. Good!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele perfect skin - Next Fall 16.01.2005

perfect skin - Next Fall
Ja taas loistava biisi. vähän jopa hävettää kun ei muuta pysty sanomaan. Mutta homma toimii kyllä. varsinkin biisin kertsi tuo mukavan ja hyvän fiiliksen, sävel osuu kyllä suoraan ja varmasti jää mieleen. Ja sehän kertsin tarkoitus onkin, joten onnistui täysin. Soundithan on myöskin ammattitasoa ja biisiä voisin ajatella kuuntelevani ihan mistä vaan. Great!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supernaiivi - Tyttö ennusti kämmenestä 27.01.2005

Supernaiivi - Tyttö ennusti kämmenestä
Myös tämä on erittäin hyvä biisi. Tästä tulee selkeästi soitto taito esiin. Muutenkin kadehdittavan hyvät soundit ja tausta muutenkin. Kertasäe jää soimaan kyllä ja varsinkin ns. bridge osuus säväytti säveleltään minua. Biisissä kuitenkin parasta siis loistava soittotaito,(kitara,rummut) ja niiden hyväksi saadut soundit!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supernaiivi - Kello ei ole edes yhdeksää 27.01.2005

Supernaiivi - Kello ei ole edes yhdeksää
Heh siis loistava biisi! En ymmärrä miksen ole aikaisemmin nähnyt projektia supernaiivi. Siis selkeä huumori biisi, joka on toteutettu täydellisesti. Soundit loistavat ja parhaat kuten biiseissäsi aina. Tästä aistii siis loistavan meiningin ja fiiliksen. Ja kun olette biisiä tehneet voin olla varma, että ei ole heti mennyt purkkiin, koska naurua on pidätelty. Tämä on yksi niistä biiseistä, jonka ilman muuta haluisin nähdä live:nä. Niin siis jos vain uskaltaisin..:) Loistavan hauska biisi loistavilla sanoilla,soundeilla ja meinigillä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Let Me Ho-Ho 13.12.2004

Planeth - Let Me Ho-Ho
No eihän tähän oikein voi sanoa muuta, kuin että loistava. Jopa yritin etsiä jotain pientä mikä ärsyttäisi, mutta eihän sitä löytynyt. En tiedä miten ja missä nämä teette, mutta on kyllä soundit kohdallaan ja ammattitaidolla tehty biisi. Soittimet valittu huolella jne. Vaikkakin tämä oli projektina uusi, niin miksei Marjaanakin olisi voinut ehkä laulaa taustalla jonkun stemman tai korkean venytyksen. Tosin Timo lauloi ja tulkitsi kyllä hyvin ja oli täysin hengessä mukana. Voisin hyvin kuvitella myös kuuntelevani tätä radiosta uuden aikasena joululauna. Tai sinkkuna levyhyllyssä, kuten joku muukin jo sanoi. THE PLAN:n biisejä kyllä kuuntelee mielellään, ei muuta'kuin lisää tulemaan. Ja mielestäni ylivoimaisesti parhaat kannet ollut jo pitkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Makes69 (SpaceGuitar69) - Space cadett 15.12.2004

Makes69 (SpaceGuitar69) - Space cadett
Juu kyllä kato, äijä homman osaa. Omintakeista menoa johon myös ymmärtääkseni pyrit. Loistavaa soittoa ja idearikasta meininkiä ja mielestäni voisit hyvin saada tittelin " like as Finlands Jimi"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Lähtö 15.12.2004

Gazablanca - Lähtö
Hyvät soundit siis todella diggasin. Laulu oli oikean tyylistä kyseiseen biisin ja hieno idea laulun kulussa. Perus sävel ihan hyvä, mutta voisi ehkä olla melodia rikkaampi. ( samaa mieltä aina myös omista biiseistä... :) Mut hyvä meininki ja odottelen innolla lisää matskuu kehiin. Niin ja vielä diggaan ratkaisustasi vetää heavya suomeksi... :) GOOD!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mia More - Love (please live forever) 24.10.2004

Mia More - Love (please live forever)
Erittäin kaunis ja tunnelmallinen kappale! Jotenkin aistii sen, että olet todella ollut musiikin kanssa tekemisissä jo pitkään. Instrumentit´todella hyvät ja soundit kohdallaan. Ei muuta, kuin laulua vielä kehiin, kun lavakarismaakin näyttää olevan (kuvagalleria)....:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Läpinäkyvää 23.10.2004

Epäreilu Evoluutio - Läpinäkyvää
Hieno ja koskettava biisi. Biisissä erityisesti pidin, laulajan miellyttävästä ja hyvästä soundista. Kitara oli hieno ja korostui varsinkin alussa erittäin hyvin. Ja olen jopa varma, että tämä biisi tuo väriä ja muuttaa Kokkolalaisten harmaat ilmeet:) Hyvä ja jatkakaa ihmeessä musikki uraanne!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K18 - Jotain Parempaa (Radio edit) 24.10.2004

K18 - Jotain Parempaa (Radio edit)
Hyvä biisi ja teillä on kyllä hyvä meininki! Kitara soundit on loistavat ja muutenkin mielestäni kaikki kohdallaan. Biisin loppu tuli jotenkin yllättäen, tosin en tiedä kyllä onko se niinkään paha, vaiko ihan yes. Mutta kyllä teillä on ihan ammattitason meininki joten ei muuta, kuin jatkakaa samaa rataa ja tsemppiä:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solar Syndicate - Immortal Legends: Death Poem 11.10.2004

Solar Syndicate - Immortal Legends: Death Poem
Erittäin hieno ja hyvä sävellys. Viulu oli loistava ja toi juuri sitä oikeaa itämaista meininkiä kuten myös riffi joka kulki läpi biisin. Älyllä tehty ja erittäin tunteellinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Winterheart 07.10.2004

Eternity Flames - Winterheart
Hyvin tehty ja alku tempaisi mukaan kyllä. Ja hyvin soundit pelas vaikka jotenkin olisin halunnut selvemmin kuulla ns. kitaraa. Mut hyvä meiniki ja ala treenaa biisin vähän laulua niin on vielä parempi...) Mut hyvä meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullupää jaska - Puukko selässä 05.10.2004

Hullupää jaska - Puukko selässä
Aika pelottava meininki! Laulu oli miksattu mielestäni liian hiljaa. Soitto oli kyllä hyvää ja kitara soolo mahtava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loimu - Valon varjot 03.10.2004

Loimu - Valon varjot
Moi. Todella kaunista ja äänesi sopii tähän hyvin. Laulu soundisi on pehmeä ja mielyttävä. Sanat trimmas hyvin ja paikka'paikoin nopeahko riimitys oli good. Jäin odottamaan yhtä nousujohteista kohtaa / revitystä, koska äänesi kestäisi sen kyllä ja miksei biisinkin se sopisi, kai=) Kitara soolo oli erittäin hyvä, josta korostuikin hyvä soittotaitosi. Hieno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Raivopää 06.10.2004

RAUTAKELLO - Raivopää
Niin kuin muutkin ovat kommentoineet, että lähtee heti alusta on hyvä. Hienot rumpukompit ja kyllä uus kitaristi hommansa osaa, sooloili erittäin näyttävästi. Kertsikan sävel oli hyvä ja jäi soimaan kyllä päähän heti. Eli silloin biisi toimii aina hyvin. Jouduin kuuntelemaan LoFi:na joten en pysty sanomaan soundeista, nyt laulu kuului ehkä hiukan hiljaa. Mikä varmaan siis johtuu juuri tuosta LoFi:sta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele I Think - Dragonbeat 05.10.2004

I Think - Dragonbeat
Tässä alkoi olla sellaista suuren maailman meininkiä. Ei mitään negaa vaikka yritin jopa etsiä:) Tää biisi/bändi voisi mun mielestä olla yhtä kovaa kamaa, kuin joku Negative tai vastaava. Kitarat oli hienosti laajennettu puolelta toiselle ja toi laulutyyli/ääni toimii kyl ihan kympill. Ja yleisesti huomaa et soitto-taito on ammattimaista soundien kera. (Positiivisesti) soundeissa Apulanta maisuutta. Oikeesti kokonaisuus todella hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele I Think - Hug 04.10.2004

I Think - Hug
Alku pelotti, et mitäs suhinää täält tulee. Mut sieltähän tuli hemmetin hyvä biisi. Ammattimaisesti tehty biisi. Tuosta soolosta en henk.koht oikein pitänyt jotenkin sekava ja huudot päälle:) Sen jälkeen alkoi taas hyvä meno. Laulaja osaa kyllä hommansa. Kitarat ja soundit muutenkin tuli hienosti esiin ja hienosti siis tehty. Siis todella hyvää ja varmasti keikkoja löytyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - Indian Blue 03.10.2004

ES:n vanhat - Indian Blue
Hyvää Eurotrancea, kaikki oikeastaan kohdallaan, vaikk,en niin eurotrance asiantuntija olekkaan. Laulajalla hyvä ääni, ja lempikohdikseni tulikin juuri nuo korkeat kohdat. Vähän loppui yllättäen. Levyn kannet kyllä herätti mielenkiinnon:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lumous - Kosmetiikkaa 04.10.2004

Lumous - Kosmetiikkaa
Tämän tyypisiä biisejä ei ole kauheasti, mikä on siis hyvä asia. Nainen ja kunnon Rock. Alussa tuli mieleen (positiivisesti) hieman M. Vilkkumaa. Laulajalla hyvä, ääni ja jotenkin tuntui, että sen voisi miksata hieman kovempaakin. No jaa, en tiedä:) Ja niin'kuin aikaisempi kommentaattorikin sanoi , myös minun lempikohdakseni tuli tuo "oottelin aikani" sydeemi. Kitaran soundi ja soitto oli hyvää ja tuli esiin. Hyvä rock biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Harhaluulo 20.10.2004

Gazablanca - Harhaluulo
Kova meininki! Soitto taitosi on kyllä hyvä. Laulun olis ehkä voinut laittaa kovemmalle. Mut niin kuin itsekkin sanoit ei se miksaus homma ihan helppoo ole:) Kitara oikein hyvää kutenmyös biisin c-osa. Jotain pientä nousu kohtaa/räjähdystä odottelin, mut hyvä meininki ja ei muutakuin lisää matskuu!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Pimeyden kulkija 11.10.2004

RAUTAKELLO - Pimeyden kulkija
Erittäin hieno alku, kuten myös koko biisi. Teidän biiseistä mun mielestä paras. Pidin laulusta, joka oli erittäin uskottavaa ja hyvää. Vaikka itse olisin kyllä laittanut laulun kovempaa noissa ns. rauhallisissa kohdissa. Tosin taidan aina olla sitä mieltä, kunnes meilläkin karkaa käsistä:) Hyvät stemmat ja venytykset kuului taustalla. Soitto ammattimaista. Ja voisin hyvin kuvitella kuulevani juuri tämän biisin, myös radiosta! Good!
9

Sivu: 1 2