Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 18 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Released By Dawn 10.01.2007

Beautiful Betrayal - Released By Dawn
Siis biisihän on laadulta ja tekniseltä toteutukseltaan selvästi Mikseri.Net:in parhaimmistoa. Soitto ja vokaalit ovat myös erittäin onnistuneita. Kyllä te hommat osaatte todella hyvin. Tämä ei vain ole juuri sitä mikä minuun parhaiten iskisi. Olen hieman erilaisen musan ystävä. Tämä oli hieman tasapaksu biisi. En saanut oikein mitään hienoja fiiliksiä irti. 8 pistettä kuitenkin. Ei tämän paremmin tehtyä metallia mikseristä oikein löydy, vaikkei kaikkien metallimakua tällä kosiskellakaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 26.09.2006

Beautiful Betrayal - Funeral Day
Ihan mukiinmenevä biisi. Tällainen ei vaan enää oikein iske minuun. Muutama vuosi sitten olisin tykännyt valtavasti. Biisi ei kuitenkaan huku ihan massaan vaikkei se minuun ihan kympillä uponnutkaan. Laulusuoritus on parempi mitä yleensä mikserissä voi kuulla. Soundit ovat keskimäärin hyvät, tosin rummut voisivat olla enemmän tykittävän kuuloiset, ne ovat himan tukkoiset alapäästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nailgunner - Nuklear Tormentor 04.10.2005

Nailgunner - Nuklear Tormentor
jaaaha että tämmöstä..Ihan kivan kuulosta. Soittopuoli ja osaaminen kaikin puolin ihan kivasti hallussa. Tiedätte miten tätä musaa tehdään. Kitaroissa saisi olla tosin hieman lisää potkua. Tuntuu kuin olis jonkun pikkuvahvarin kautta nauhotettu. Pikkusen massiivisempi soundi sais olla. Laulaja karjuu vakuuttavasti. Hienoa hienoa. Itse biisi ei ihan täysillä minuun kolahda mutta soitto/sävellys-suorituksena ihan ok . Siitä 8 pistettä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D.D.Ironica - Ballad 02.10.2005

D.D.Ironica - Ballad
pikkusen turhan pitkä intro..tämän tyyppinen musa kulkee useimmiten POP-kaavalla. Koska kyseessää ei ollut intrumentaali olisi laulun ehkä "pitänyt alkaa aiemmin"...yleensä biisejä kuunnellessa lurittelut alkavat puolen minuutin - minuutin kohdalla. Nyt lähestyttiin uhkaavasti kahta minuuttia..Hyvää soittoa ja silleen mutta arvosanaksi 7
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele D.D.Ironica - False 02.10.2005

D.D.Ironica - False
ihan kiva biisi..hommaa vaan jää loppupuolella vähän liiaksi tuonne lead-kikkailuun
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D.D.Ironica - Dark Night 02.10.2005

D.D.Ironica - Dark Night
aloitanpa tämän bändin kommentoimisen...Pojilla on varsin hyvät edellytykset jatkossakin tällaisen musan kanssa. Soittohommat rullaa aika kivasti ja ei tuo laulukaan mitään ihan huonoa ollut. Biisissä ihan hyvä idea/rakenne. Tuosta vaan jatkamaan samaan malliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bloodride - Arrival 31.08.2005

Bloodride - Arrival
Hyvin muuten jätkät vetää vaikkein varsinaisesti ole tällaisen musan ystävä. Miksaus on aika hyvin onnistunut. Rummut on aika OKt ja kitarat istuu tähän menoon loistavasti. Biisi on tosin rakenteeltaan hieman puuduttavan oloinen mutta se laskettakoon tämän genren ominaispiirteisiin..siis tuo tuollainen takominen. Joidenkin mielestä on varmasti aivan loistava biisi. Itse enemmän melodisen metallin ystävänä joudun antamaan arvosanaksi 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anaktorian - Heartless 28.09.2005

Anaktorian - Heartless
itku tulee ei mahda mitään ...siis niinku ihan hullun hyvää musaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinclined - Scattered 30.08.2005

Sinclined - Scattered
Ohoo ohoo!!!!! Kylläpä on ihan hieno biisi. En nyt keksi että mikä tulee mieleen. Hieman nuo "alternative-(rock)" tyyliset/henkiset laulut häiritsivät siinä mielessä etten oikein miellä niitä yhteen tuollaisen örinän kanssa. Tämäkin mahtaa olla vain tottumuskysymys. Laulu tai örinät on pääosin varsin hyvää ja keskikertaista parempaa Mikseri kamaa. Vähän kun vielä alapään matalia bassoja ois tossa enemmän niin se olis kuin Eternal Tears of Sorrown Altilla. Soundipolitiikka on juuri tällaista keskinkertaista demokamaa. Kitarat vähän särisevät ja kaipaisivat hieman enemmän boostia ja modernimpaa götebori-soundia. Koskettimet tulevat ihan kivasti esille. Rumpujen tomit tulevat jostain kaukaisuudesta ja rumpuäänitystilan akustiikalle kannattaa ehkä tehdä jotain. Varsinkin ainainen ongelma tällaisissa on nuo virveli saundit. Niistä kun helposti kurkkupurkkipaukuttelua. Kaiken kaikkiaan pitää sanoa että kaverit osaa soittaa ja tiedätte mistä hyvät biisien ainekset poimitaan. Antakaa paukkua lisää vaan tällaista materiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eternity Flames - Withering Tears 03.10.2005

Eternity Flames - Withering Tears
en ookkaan pitkään aikaan kuullu tällasia tuotoksia..siis trackerillä väännettyä kamaa..vähän hassuiltahan nuo kitarat kuulostaa mutta mutta ihan ok kamaa..tässä todistetaan että voi ymmärtää musan päälle ja tehdäkkin sitä vaikkei mitään konkreettista soitinta osaisikaan soittaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - With Blinded Eyes 01.10.2005

Morg - With Blinded Eyes
8 tästä napsahtaa. Ihan kohtuu hyvin tuotettua metallia. Tämän tyyppinen Death/thrash ei vaan ole koskaan kolahtanut. Niille jotka rakastavat tätä musaa ovat nämä biisit varmasti nannaa :) Ihan kelpoa kamaa. Tuntuu olevan hommat aika hyvin hanskassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FallingDeep - Mysterious Fallen Angel 07.05.2005

FallingDeep - Mysterious Fallen Angel
Miehet osaa selvästikkin säveltää..Biisi on kiinnostava loppuun asti. Muutenkin tällaiseen materiaaliin en ole aiemmin törmännyt. Soundipuolella on kuitenkin hieman epäonnistuttu ainakin kitaroiden osalta. Mietinpä vaan että mistä saa vielä tuollaisia säröjä?!?! Soitto menee suhteellisen hyvin timessä siitä plussa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FallingDeep - Egypt Reawakening 07.05.2005

FallingDeep - Egypt Reawakening
Tästä biisistä voisi sanoa samaa kuin Mysterious Fallen Angellista. Tosi monipuolinen meininki jotenkin ja tuo Egypt paista hyvin biisin melodiosta ilmi. Idoleja ja vaikutteita silmäillessäni alan ymmärtää, että miten teette tällaista :) Jatkakaa samaan malliin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bloodride - Truth Spoken 31.08.2005

Bloodride - Truth Spoken
Vertailun vuoksi vielä mielipide vanhemman levyn biisistä. ON TAAS PERUSASIAT TOSI HYVIN HALLUSSA!. Laulut,kitarat,bassot, (rummut tosin tulee jännästi jostain) . Tosi jämäkkää menoa. Tykkäsin enemmän kuin tuosta Arrival-biisistä. Mutta silti 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbitten - Cold as Ice 06.05.2005

Frostbitten - Cold as Ice
Hyvä LESO..JES kunnon jyräystä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Shadow - The Sinmakers 07.05.2005

Dark Shadow - The Sinmakers
On muuten hienot soundit!!! perkele..mitäs vehkeitä käytä tossa?? Yhdyn edellisiin kommentteihin laulun osalta..mutta sillä erolla että kyllä puhdasta laulua tuetaan
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - As Eternity 07.05.2005

Astrayed - As Eternity
Hieno biisi..Tuollaista perus metallia ja hyviä melodioita! Örinöissä havaittavissa bläkkis meininkiä. Soundeissa on vielä vähän tekemistä. Nekin kuitenkin keskimääräistä paremmat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dark Shadow - SorrowMind 07.05.2005

Dark Shadow - SorrowMind
Tää oo muuten tosi hyvä biisi..Suht persoonallinen ääni laulajallakin...ihan kivaa kuultavaa.. Soitannollisesti hieno biisi. Tulee vähän mieleen nopeatempoinen Sentenced tai joku muu melohevi
9