Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 235 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redelisko - 04. Pandora f. Kalevi 02.07.2010

Redelisko - 04. Pandora f. Kalevi
Soittelin fruityloopsilla ite. Voi olla sama melodia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - hopplös romantiker 13.01.2009

K-style ( CstaR & Myhr) - OsQ - hopplös romantiker
Äärimmäisen lungi biitti ja mukavan huoleton tyyli räpätä. Lyriikatkin ilmeisesti jonkinasteista hyvän olon fiilistleyä, mitä kuuleekin tässä melankolisessa "räppiskenessä" liian harvoin. Ei juurikaan pahaa sanottavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -PriMo- - Primo - Ikävä ft. Raff 27.06.2008

-PriMo- - Primo - Ikävä ft. Raff
Jos ihan rehellisiä ollaan, niin toi biitti ei lämmitä mua yhtään. Rummut on muovisen oloset ja noi pianot on tossa muodossa ehkä hieman nähty tai sitten tohon olis vaan pitäny räpätä eri tavalla, että olis toiminu kokonaisuutena. Kuitenkin tosi hyvällä asenteella vedetyt setit molemmilla. Lyriikat kuulostaa rehellisiltä, joskin niissä ois voinu olla ehkä jotain aavistuksen syvällisempiä heittoja, mutta toisaalta ne ois voinu särähtää liikaa ton tietyllä tavalla räksyttävän räppityylin joukossa. Miksaus oli ihan nätti. Arvostan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -PriMo- - Kauanko Jaksaa 18.05.2008

-PriMo- - Kauanko Jaksaa
Hyvä flow. Sanat aika perusjees. Huukki on kohtalaisen iskevä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicSound - Kiki and Basi 30.05.2007

ToxicSound - Kiki and Basi
Todella tyylikkäät nuo puhelintyyliset soundit. En minä tästä liioin osaa sanoa, kelpo miksaus. Rummut ehkä hieman vaisut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JTL - Elysium 08.05.2007

JTL - Elysium
Suht mainio biisi. Jossain keskivaiheilla olevat pärinät miellyttivät itseäni kovasti. Rummut rullaa kivasti, joskaan ei mitenkään sydäntä särkevän taiteellisesti, ehkä vähän pahvinen soundi siellä puolella. Liidit oli kivoja yms. kyllähä tästä ysi tulee, miksaus olisi ehkä voinut olla täyteläisempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ViestinKantaja - Elämä 29.10.2007

ViestinKantaja - Elämä
Mitähän tästä sanois. Oot vissiin kuitenki treenannu jonki verran, oletan että tää on ensimmäinen julkaistu biisi. Flow ja äänenkäyttö oli ihan jees sinällään, mutta jotenkin semmonen varmuus puuttuu tosta heittämisestä. Se tosin tulee siihen kokemuksen mukana. Isoa kättä kuitenkin rehellisistä lyriikoista. Miksaus oli hyvä ja muutenki tässä on potentiaalia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Äitisä 21.02.2007

Taiunta - Äitisä
Kiva kosminen meininki tässä kappaleessa. Jotain rumpuja olisin ehkä vielä kaipaillut. Toimiva runo sinänsä ja sanat olivat hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Joka hengittää 19.02.2007

Taiunta - Joka hengittää
Tällä kertaa jotenkin ylitaiteellinen tyyli räpätä, vai olisiko rummuista johtunut. En hirveästi mieltynyt, joskin nuo kohdat missä mentiin nopeampaa esim. ensimmäisen säkeistön joku 9 lainista eteenpäin olivat todella jees, eli ehkä kirjoitit liian väljiä laineja. Sanat itsessään olivat varsin mainiot taas ja biitistäkin pidin, joskin joku selkeämpi ja vahvempi melodia olisi ollut hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jez - Heikkona Suhun 12.02.2007

Jez - Heikkona Suhun
Mielenkiintoinen biisi, jotenki repee kivasti loppua kohti. Tausta on kiva ja laulu sujuu mukavasti. Räppiäkin ens kerralla sitte. Täytyy muuten sanoa, että sanat ei aivan yhtä loistavat olleet kuin yleensä ja siitä ysi, mutta mukavia sivalluksia löytyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sensei - Biittisampleri3 08.02.2007

Sensei - Biittisampleri3
Eka biitti on aika helmi, huilusta pidän valtavasti. Toka on saatanan tiukka, lähes jumalainen, sylkisin tohon mielellään ite jos antasit. Kolmas vähän kliseinen, mutta rummuthan näissä potkii kaikissa oikein mainiosti ja bassot. Neljäs vetoaa todella mainiosti jylhällä ja viiltävällä visualisoinnillaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 22.12.2006

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Omasta mielestäni tuo melodia jatkui hieman liian kauan ja lopulta toisella minuutilla alkava osuus tuntuikin miltei hurmiolliselta. Rummuista pidän valtaisesti, mutta mielestäni biisin rakenne on vähän kummallinen näin räväkällä aloituksella. Vaan tosiaan raikas biisi, joka sopii heräämiseen ja vaikkapa kahvin litkimiseen mainiosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 05.01.2007

Silent Dream - Drown
Mitäs tästä nyt sanoisi, periaatteessa tässä ois saanu olla jotenki iskevämpi kertosäe ja välillä mentiin sellasen sankaritiluttelun, että en hirveesti pitänyt. Muuten kyllä ihan hyvät riffit ja tolleen...ei riitä asiantuntemus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Upea - Enough emotions 21.02.2007

Upea - Enough emotions
Melko mainio, biisi. En nyt osaa tätä tarkemmin kommentoida, mutta kivat kilinät ja leadit biisissä. Rummut eivät olleet mitenkään amatöörimäisen, josta iso plussa. Sivu itsessään on muuten suht ruma, tai en innostu turkoosista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Intiaanikesä 13.09.2006

Routaraja - Intiaanikesä
Laulajalla oli aika tavallinen ääni, mutta sopi kyllä tälläseen menoon. Jotenkin olisi toivonut ehkä mahd. konesoundeja tähän musiikkiin, esim tuohon kitarasoolon taustalle pientä vinkunaa, mutta tietysti artisti on itse halunnut pitää meiningin orgaanisena ja toimiihan se näinkin. Sanat eivät itseäni kauhemmin sytyttäneet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takametsän Sekakuoro - On hauskaa ajella mopetilla 23.08.2006

Takametsän Sekakuoro - On hauskaa ajella mopetilla
Heikki mene hoitoon...lyriikoissa oli helmeilevää roadwayfiilistä ja siitä plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 23.08.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
Mukavaa näin pimeässä huoneessa pelkässä näytön hohteessa. Soundit on orgaaniset ja aiheuttaa mitä mielenkiintoisempia seikkailuja ja visoita päähäni. Juuri loistavaa musiikkia oman inspiraation hakemiseen. Rummut ovat miellyttävät, vaikkakin snare olisi kai voinut olla muhkeampikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - L'ignorance 10.08.2006

the Slowdowns - L'ignorance
Toi mieleeni 30-luvun brittiläiset kirjat, erityisesti George Orwellin keskiluokkaisuuden kuvauksen "eläköön tuonenkielo!". Tuo huiluko lie oli todella uljas, rummut suorastaan hilpeän afrovaikutteiset ja sitten nykyaikaisemmat pärinät loivat uusia vivahteita. Mahtava biisi, arvostan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Mä En Pysty Unohtaan 13.07.2006

Salmari - Mä En Pysty Unohtaan
Hieno biitti, toi mieleen jonku Rammsteinin...Rankal tyylil heitetty, jotenki kyl silti angstinen, mut ei siin midii, toimii tietys mielentilas ja varmasti tehdessä terapeuttinen vaikeutus. Huukki oli hyvä. Metaforiin ois kaivannu jotain mustaa huumorii tai muuta mille oisin oikeesti revenny tai vetäny kylmii väreitä, mut muute ihan jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 20.06.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Miksaus on ainakin todella onnistunut, rummuissa on hyvin variaatiota ja melodia on melko onnistunut, en nyt sanoisi iskevä, mutta ammattimainen ja toimiva. Basso kyllä oli aika huomaamaton tai se olisi voinut vetää leveämpääkin rallia taustalla. Kokonaisuuten onnistunut biisi, pitkähkö.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 11.06.2006

Dedi-B - Ikävä
Olen pahoillani jos joudun sanomaan jonkun kriittisen sanankin...Asenne oli mainio ja kuului läpi räpätessä, flow taas oli aika puuduttava, sanoja olisi voinut olla enemmän. Sanat itsessään on aika peruskauraa, tarina pysyi hyvin hanskassa, mutta olisi voinut olla sävytetty ja väritetty monin eri tavoin. Miksaukset oli iha toimivat, nuo kaikujutut oli jopa aika nerokkaat, en tiedä alkavatko puuduttaa pitemmän päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 30.05.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Kultakurkku: hieno flow ja äänenkäyttö, pehmee tyyli, ehkä liiankin. Ele: Tämäkin olisi saanut olla mieleenpainuvampi, jotenki lattea ilman metaforii ja muuta. Vinski vee: Ihan lungi tyyli, enkku ei kyl mitään loistavaa. Kertosäe oli iha mukava ja biitti oikein mukava ja haikee, ehkä olis kaivannu enemmän variaatiota. Miksaus oli onnistunut kuka sen sitten tekikään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 24.05.2006

Aeiouaih - Vertical
Tavallaan mykistävää, mutta neutraalilla asenteella. Ei kovinkaan mieleenpainuvaa, mutta silti niin taidokasta ja miksaus oli hieno. Minustakin ehkä hieman kolkko ilman rumpuja, joku hidas, mutta iskevä komppi olisi ollut äärimmäisen murhaava tähän. Sanoihin en nyt liiemmin huomiota kiinnittänyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulssi - En tekis mitään toisin 17.05.2006

Impulssi - En tekis mitään toisin
Huukki on kyl iha muhkee, ehkä parasta tässä. Vähä kyl hätäsesti heitetty, mut niinhä tos selittelitki. Lyriikat o peruskauraa, joka ei sykähdyttäny oikein millään tasolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Cycles (luomudemo) 24.05.2006

Aeiouaih - Cycles (luomudemo)
Tämä oli kyllä liian lyhyt, jotenkin olisi ollut aineksia pitempään ja mahtipontisempaan biisiin, mutta tälläisenä "nuotioversiona" ihan lungi ja fiilisteltävä. Sanat olivat varsin taitavat. Kokonaisuutena tynkämäinen kappale, joka kuitenkin kestonsa ajan viihdytti minua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - FunkMeister [2006] 12.06.2006

Galantine - FunkMeister [2006]
Kuittasin viestisi ja unohdin koko asian. Asiaan, kerrassaan muikeat torvet, rummutkin rullaavat ihanasti. Pianossa on juuri sopivat efektoinnit ja melodia on sikäli iskevä, sopisi moneen muuhunkin genreen. Kokonaisuutena sangen toimiva rallatus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Leino - Pieni Kaunis Biisi 20.04.2006

Johnny Leino - Pieni Kaunis Biisi
Juhanimaisen letkeätä kerrontaa, miksaukset vähän ehkä puuroiset, mutta toisaalta tollanen sessarimeininki on ihan hyvä juttu siihen vitun säätämiseen verrattuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Johnny Leino - Ratkaisumalleja 20.04.2006

Johnny Leino - Ratkaisumalleja
Hienoo musiikkia, biitti oli helvetin muhkee. Aihe oli hemmetin omaperäinen ja lyriikat toteutettu hyvin, miksausetki putos. Olis ehkä kaivannut lyriikoiden puolelta pari tappavaa metaforaa tai sitten en vaan tajunnu kaikkee. Bassot oli kyl vitun pelottavat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun 19.04.2006

the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun
Mainiota, melko lailla sanat suustani veivät edelliset kommentaattorit. Rummut ovat erittäin muhevat, viimeinen minuutti oli ehdottomasti parasta antia minun mieleeni, noista vokaalisampleistä en hirveämmin välittänyt sopi fiilikseen, mutta kappale itsessään olisi tullut toimeen ilmankin. Kokonaisuutena kyllä ysin arvoinen kappale, koska tavallaan olisi kaivannut jotakin huippukohtia ja ehkäpä...Bassoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele sopusointu - Hitaasti Mutta Varmasti 17.04.2006

sopusointu - Hitaasti Mutta Varmasti
Hypnoottinen miksaus, pitkällä aikavälillä nuo kaiut alkavat rasittaa korviani, mutta maistuu kyllä jokusen kerran. Flow myötäilee biittiä lungisti, yllätävän viekkaasti hiipien kuin leijona savannilla. Sanoihin en oikein osannut muodostaa mielipidettä, sanoma oli melko ytimekäs ja sen olisi voinut ilmaista värikkäämmälläkin tavalla. Kokonaisuutena helvetin toimiva biisi ja voinen jopa fanittaa teikäläistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Finiittius wanhat - Maneeri - Viinaa(paskademo) 12.03.2006

Finiittius wanhat - Maneeri - Viinaa(paskademo)
Kyl inde kuiskaa raffilla tyylillä, biitti iha jees, ehkä hivenen puuduttava. Muut ki räppäs iha hyvin, kokonaisuutena kasin arvonen träkki, koska lyriikka ny on skidisti perustekstiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Resurrection [2006] 13.03.2006

Galantine - Resurrection [2006]
Ois kaivannu enemmän ja suurempaa variaatiota tuohon meininkiin, tälläiseen melkoista pötköä. Rummut olivat mainiot kuten myös toi fiilisteltävä kitara, jota on efektoitu onnistuneesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaikille vapaat biitit - norsunluu 27.02.2006

Kaikille vapaat biitit - norsunluu
Kyl siistit noi munkkisoundit ja kitarat + rummut potki hyvin. Huukki oli toimiva. Kokonaisuutena kyllä ysin arvoinen biitti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Closer To The Truth [2006] 13.03.2006

Galantine - Closer To The Truth [2006]
Kyl siis rumpukomppi oli tiukka ja soundit toimivia, mutta se olis saanu olla ehdottomasti enemmän edessä tai kompressoidumpi, mene ja tiedä. Viulut ja syntikka olivat sangen toimivia, kuten myös tuo aito kitara. Arvostusta ja kokonaisuudesta ysi sinulle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Money 19.02.2006

Kalkutan Konepaja - Money
Asenteella vedetty biisi, lyriikat olettavasti hyvät, kaikkea en tajunnut tai jaksanut keskittyä kitaran räimeeltä. Kokonaisuutena kasin arvoinen veisu. Miksaus hiven puuroutunut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Lost Girl 19.02.2006

Her Wickedness - Lost Girl
Erikoista kyllä, rummut on aika jännät. Vokaalit vähän rasittavat tai sitten minä en ymmärrä, tuo kertosäe (?) taas oli oikein hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - Silent Force 02.03.2006

Crimson Dawn - Silent Force
Joo no mukavia melodioita ja lyriikat. Laulusta en liiemmin pitänyt (en ymmärtänyt), mutta kokonaisuutena kai ihan ysin arvoinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele keskipiste - herään uudelleen 25.01.2006

keskipiste - herään uudelleen
Tää toimi kyllä mun mielestä kaikinpuolin, joskin kertosäe nyt ei ollut ihan niin hyvä kun biisi antoi olettaa. Miksaukset pelaa ihan kivasti, rummut ois ehkä voinuu potkii rajumminkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Buried Alive 19.02.2006

GARM - Buried Alive
Asenteella vedetty, ehkä mä kaipaisin enemmän vaihtelua, mutta olihan tässä sitäkin. Kitarat sujuu kivasti, miksaus ehkä vähän puuromainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 19.02.2006

Mind Factory - Black Angel
Aika ankara meininki laulajalla, kitarointi sujuu ihan kiitettävästi ja kertosäe oli ehkä kappaleen paras kohta. Miksaus ehkä hieman puurounut tai sitten mun kuulokkeet kusee, mutta kokonaisuutena sellainen kasin arvoinen biisi vaikkakaan en numeroa anna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 19.02.2006

Cold Shot - Evil Eyes
Hyvä miksaus, vaikka en biisistä liioin pitänytkään, leppoisaa, mutta jotenkin niin tasapaksua, genren vannoutunut kuuntelija varmasti löytää tästä paljonkin, mutta annetaan ysi. Kitarat oli oikein hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - Out of Reach 26.01.2006

Faro - Out of Reach
Kertosäe on sangen toimiva, muiltakin osin mukavan kuuloista, joskin ehkä miksaus olisi voinut olla muhkeampi tai jotain :D Kokonaisuutena annan tälle ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lil\' Salsa - tie eteenpäi 04.01.2006

Lil\' Salsa - tie eteenpäi
Ou miten tiukka biitti, flow rullaa...Lyriikat nyt ei ollu niin hirveen hyvää, mutta tää toimii nimenomaan kokonaisuutena, huukki on ihan jees. Mutta lyriikoista ku saat vähä persoonallisemmat nii hyvin menee, ny jollain tapaa kliseistä, mutta ei sentään naiivia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kisastudio - Nuorenmäki 07.01.2006

kisastudio - Nuorenmäki
Hyvät sanat musta, kivaa kitaransoittoa, kuten myös muut instrumentit ja laulu, en ole kovin analyyttisellä tuulella, mutta kokonaisuutena annan tällä kertaa yhdeksikön, koska jotain puuttui mielestäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 24.11.2005

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
Ek verse lyriikat oli itsessään aika jees, sopi tohon haikeeseen biittiin biittiin varsin kivasti, mutta flow vähä hyytynyt.Elävä legenda iski kivasti, samoin Ken K.Huukki oli ehkä paras osuus tässä biisissä, tykkäsin paljonkin. Ekan verseen tuplat meni skidisti ohi. Miksaus oli ihan onnistunut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Burn Alive 19.02.2006

Bitch So Sweet - Burn Alive
Ankaralla meiningillä vedetty biisi, laulajalla on sangen jylhä ääni, josta pidin. Miksaus toi kivasti esille noita elementtejä ja variaatiota löytyi, rockia joka on toteutettu minua miellyttävästi, mutta en siltikkään ko. biisistä liiemmin pitänyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikey Dexxx - Easy Livin' 30.10.2005

Mikey Dexxx - Easy Livin'
Siis tähänhän voi käytännössä räpätä, mutta toimii ehkä paremmin instruna.Noi torvet oli erittäinkin nastat, rummut leijaili kivasti.Täytyy kyl lätkiä ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 11.11.2005

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Mielestäni melko yksitoikkoista kitarointia, mutta laulajaa kyllä kuunteli ihan mielellään.Kokonaisuutena kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Maybe 24.10.2005

Aeiouaih - Maybe
Siemailen tässä samalla teetä, mukavaa taustamusiikkia, mutta empä kyllä oikeastaan tälle erikseen lämpeäisi.Vokaalit on miksattu todella hienosti.Sanoihin en juurikaan kiinnittänyt huomiota, mutta vaikuttivat aika hyviltä.Bassosta tykkäsin paljonkin.Kokonaisuutena kyllä ysi.En tiedä kuulostaisiko tämä illalla paremmalta, otetaas talteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Haavekuva 11.11.2005

Riku Rotten Project - Haavekuva
Ydinsota aiheena...En keksi lyriikoista paljoakaan kielteistä, oman mielipiteen esittämistä, olen jokseenkin eri mieltä joistakin asioista, mutta enpä niihin puutu. Musiikillisesti biisi on tylsähkö.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Time After Our Lives 19.02.2006

The Zippy Wackos - Time After Our Lives
Laulajalla on oikein mukava ääni, soitanta tuki sitä hyvin. Miksaus oli jollain tavoin oivaltava ja biisi toimi kokonaisuuten ysin arvoisesti. Ehkä hieman mahtipontisempia melodioita kaipaisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 19.02.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Oikein rauhallista ja mukavaa menoa, genrensä mukaisesti ei sisältänyt mitään järisyttävää, mutta mielelläänhän tuon toki kuunteli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 28.11.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Haha, kähee ääni, mutta tietyllä tavalla varsin sympaattinen. Kitarointi oli ihan mukiinmenevää, vaikkei minuun liioin iskenytkään. Mitäs muuta, miksaus on ihan onnistunut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Oma Totuus feat. Sam 14.11.2005

TH-T - Oma Totuus feat. Sam
Damn, siis kokonaisuus todellaki, lyriikoista en itsessään liioin pitänyt, mutta hyvin vedetty, miksattu ja biitti oli makee, annan ysin.Huukki oli loistava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 07.12.2005

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Niin hyvältähän tuo kovin kuulosta, vaikken olekkaan genren syvin asiantuntija. Vokaalit on musta tosi jees ja melko kepeähköt synat on kivoja fiilistellä. Rummut on miksattu varsin oivasti ja sampletkin ovat sujuvia. Erittäinkin pätevä kokonaisuus, joskin olisin kaivannut jonkin erillisenkin lauluosuuden.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele chda - xii 08.10.2005

chda - xii
Asiantuntemuksella ja tunteella tehty biisi, mukavaa äänimaailmaa.Rummut tuli kivasti, pakko ladata ja fanittaa.Kuuntelen myöhemmin lisää, toivottavasti tämä on vasta esimakua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jez - Kompastuskiviä 08.09.2005

Jez - Kompastuskiviä
Kyl,musta on hienoa,että tehdään tälläsiä akustisia räppäbiisejä.Toi kitara oli todella maukas ja noi lyhyet riimit oli loistavaa vaihtelua.Joitain heittoja,joita en tajunnut,biisistä löytyi.Kolmannesta säkeestä löytyi biitin osalta hienoja huiluja,joista tykkäsin.Kertosäe toimi loistavasti,kevyehkö miksaus tuki akustista tunnelmaa.Kokonaisuutena siis kymppi ja kovalevyllähän tämä on ollut jo pari päivää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dynaaminen Harmonia - Crazy Lady [tuot.H.N.S.] 28.03.2006

Dynaaminen Harmonia - Crazy Lady [tuot.H.N.S.]
Ihan jees instru ei nyt muhun hirveesti iskeny, rummut ja bassot kuitenki oikein mukavat. Lyriikat aika perustekstiä, flowt ja äänenkäytöt kuiteski hyvät. Huukki vähä puuduttavaa, miksaus on ilmeikäs, mutta valehtelisin jos sanoisin pitäväni tälläsistä biiseistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 19.02.2006

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Mukavaa lyriikkaa, pidin kovasti, laulajan ääni hitusen apea. Kitaroissa hyvät melodiat, miksaus ehkä hieman ponneton. Kokonaisuutena annan tälle kahdeksikon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 18.08.2005

Haikaus - Kuulema
Odotin kovuutta - sain sitä.Tässä ehdottomasti hienointa oli tuo lauluosuus,jossa oli loistavat sanat.Tausta oli hienoa rummuttelua ja leijuntaa.Kokonaisuutena taas kymppi ja download.Arvostan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - The Creature (Demo) 04.01.2006

Free Soul - The Creature (Demo)
Kyllä siis muuten hemmetin hyvä biisi, mutta vokaalit oli jotenkin irtonaiset. Mukavaa bassoa, kitaraa, rumpua ja muuta soitinta ;D Annan tällekkin ysin ja fanitan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 12.08.2005

Haikaus - Aailma
Voi luoja,miten onnistunut tunnelmointi.Kappale oli jotenkin liian pitkä suhteessa variaatioon,mutta tuskin ihminen rauhoittuessaan laskee minuutteja tai sekunteja.Kokonaisuutena kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari) 04.01.2006

Free Soul - Time Wasted Waiting (Live @ After Eight, Pietarsaari)
Mukavan lofi meininki, laulu on kyl hyvää, tausta soljuu rytmikkäästi gruuvaten, kokonaisuutena annan tälle ysin, koska jotenkin tän biisin ois voinu pitää paremmin kasassa, nytten vähän tosiaan jamittelua välillä, mutta onhan se osittain genren syy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Rakkaus - Paribattle I: Kassu ja Redfox 11.07.2005

MC Rakkaus - Paribattle I: Kassu ja Redfox
Kassu PRKL,täähän on hirveintä maailmassa.Ei lainien oli pakko rimmata noin tiukasti...Ääni on ehkä hyvä laulamiseen,mutta räppiin ääni on liian pehmeä.Miksauksessa voisit käyttää vähän kaikua. Riimit laimeampia kuin vesi? "käytän Hennylasii sylkykuppina/ ja käsilaukkuasi hylsypussina" Kokonaisuutena seiska. "no beefs i'm vegetarian"
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cheddar - Superbstitious 01.07.2005

Cheddar - Superbstitious
Tää oli näistä parempi annan siis tälle kommenttiakin.Hemmetin letkee ja hyvä tausta.Kova kertsi ja hyviä läppiä,kokonaisuutena kyl ysi,fiftyn dissistä lähtee yks pojo...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - Nudes 02.07.2005

Fruits - Nudes
Varsin kelvollinen biisi genre oli mielestäni,joku Jazziin viittaava,onkohan sellainen ku Nu-Jazz.Svengaavaa,mutta silti soitannollisesti kantaaottavaa,tuo sointujen sekamelsa oli jollain tavoin kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu 02.07.2005

Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu
Hirveetä laulua...Soinnut oli ihan maukkaita,mutta ei kyl iske oikein millään tavoin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jan C - Summerranges 22.10.2005

Jan C - Summerranges
Musta tää on tosi jees, mutta en osaa danceä kovin yksityiskohtaisesti arvostella, kivat melodiat ja liidit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Ilta Westerlundin Kera 01.07.2005

Three Gees - Ilta Westerlundin Kera
Sangen hirveät lyriikat,biitti svengasi ihan kiitettävästi.Flow ihan kelvollinen.Kokonaisuutena,ehkä seiska,mutta empä anna numeroa.Miksauksiin ois voinu tehdä jotain efektejä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulssi - Tää Maailma 09.06.2005

Impulssi - Tää Maailma
Biitistä tuli kylmiä väreitä,hemmetin kova biitti.Flow oli ihan toimiva,samoin kertosäe,kyllä sä osaat laulaa.Lyriikat mun makuun aika pinnallista kritisointia,äsken kuuntelin Immortal Techniquee,niin eipä nää juuri missään tunnu,mutta jos tarkastellaan objektiivisesti niin ihan kovia riimejä.Kokonaisuutena kyl helvetin kova,lataan tän ja annan ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 02.07.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Melodiat olivat ihan toimivia ja noista rummuista pidin myös kovasti,mutta laulu ei oikein toiminut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absi - Synti ft. Vastis & Eksu 04.06.2005

Absi - Synti ft. Vastis & Eksu
Eksu on kyl helvetin hyvää vetää noita kertsejä,räppäämisen se sen sijaan vois jättää kirjoitustaitoisille.Biitti oli kova,vastis oli liekeissä ja Abstraakkiakin kuunteli ihan mielellään.Kokonaisuutena ysi,mutta lataan tän,koska noissa lyriikoissa oli sen verran tarttumapintaa,että voinen kuunnella tätä uudelleenkin :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 02.07.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Mukavan lepposa biisi,toi vähän kesäfiilistä noitten metallibiisien jälkeen.Haitari oli hemmetin omaperäinen instrumentti tähän biisiin,kertsi oli kaunis ja laulu oli muutenkin varsin toimivaa.Kokonaisuutena ihan ysin arvoinen rallatus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Leave No Stone Unturned 01.07.2005

.erAze. - Leave No Stone Unturned
Vokaaleiden miksauksessa kaikua olisi voinut käyttää muutenkin kuin häivyttäen,sillä raita kaipaisi mielestäni lisää tilavaikutelmaa.Kitarat olivat varsin taidokkaat ja rummut jyräsivät mukavalla kompilla,lyriikoihin en juuri kyennyt kiinnittämään huomiota,mutta laulu oli ihan mukiinmenevää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FIILIS KATOS/ETIKETTISETIT - 2005 - Kuumin kesäpläjäys - SAMPLERI 09.05.2005

FIILIS KATOS/ETIKETTISETIT - 2005 - Kuumin kesäpläjäys - SAMPLERI
Kovalta kuulostaa,joutunee poistaa,ellette tästä ihan miljoonia pyydä.Biitit erittäin miellyttäviä ja lyriikka aika taidokasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GloDi - RIP ft. Wee 11.07.2005

GloDi - RIP ft. Wee
Kertsi muuten jees,mutta äänenlaatu oli huono.Wee oli kovuus,muut siinä sivussa.Biitti oli varsin mehukas,joitain aika helppoja riimejä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peksi the poika - Tää poika ei osaa laulaa 09.05.2005

Peksi the poika - Tää poika ei osaa laulaa
Freestylena taisit laulaa,koska noi lyriikat ei ollu niin hirveen monimutkaisia...Toisaalta,mitä nyt olen Reggaetä kuunnellut niin eihän ne nyt teksteillään loista,mutta täss on kyllä hyvät saundit.Mukavan lepposa meininki ja sä kyllä laulat ihan hyvin,laula siis lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 29.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Mielestäni genrestä huolimatta,melko raskasta musiikkia...Ei toimi niinkään itselleni,mutta vaikutti mielentilaani melko kiihdyttävästi eli,sopii kuunneltavaksi vaikkapa ennen urheilusuoritusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit 24.04.2005

Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit
Nerokas nimi biisillä,soinnut ei niinkään puoleensa vetäviä,mutta taidokkaasti soitettu toki.Rummut harvinaisen munattomat,jos niitä nyt olikaan.En hirveesti lämmennyt,mutta ensi kerralla paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - March of Humanity 12.05.2005

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - March of Humanity
Tosi hieno,tässä on toi marssikomppi sellanen,että siihen ois kova vetää jotain mullistavaa räppiä,mutta toimiihan tämä toki instrumentaaliversionakin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forgotten Assembly Base - The Law 30.01.2006

Forgotten Assembly Base - The Law
Tietyllä tavalla tuo synkkyys iski minuun tyylillisesti, rummut on kovat samoin yleinen tunnelma ja melodiat. Massiivista kitaraa todellakin. Kokonaisuutena antaisin mielellään kympin, mutta ehkä välillä meni liian sekavaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 24.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Hyvä sanoma tässä biisissä...Vaikkakin laulutyyli ei ollut viehättävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - In the year of the camel 02.07.2005

Saddam's Family - In the year of the camel
ihan veikeä hevibiisi,toi jonkintyyppinen sankarimaisemointi kolahti meikäläiseen.Rummut jyräsivät tuttuun tapaansa,laulajan ääni oli ihan kelvollinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forgotten Assembly Base - Virtual Stigmata (Original version) 30.01.2006

Forgotten Assembly Base - Virtual Stigmata (Original version)
Jahka biisi pääsi käyntiin oli todella mehukasta, ehkä alku olisi voinut olla suoraviivaisempikin. Tuo basso oli elementtiin kiva, mutta lisäksi olisin kaivannut jonkin hillitymmän basson korostamaan vaikkapa tahtien loppuja, tai en sellaista huomannut ainakaan. Speakit on hämyjä ja toimivat todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Bring me women 24.04.2005

DIRTY CLUB - Bring me women
Meininki oli ihan kiitettävän rempseä,mutta laulajalla oli kauhea ääni,jos rehellisesti puhutaan.Kokonaisuuten aika lailla sopivan pituinen ja kuuloinen biisi.Uponnee kyllä Glam Rockin ystäviin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele leevi - Leevi - TäTä 04.06.2005

leevi - Leevi - TäTä
*total reps* huumoribiisinä melko toimiva,keksikö Levis ite riimit vai ghostwraittasiko isobroidi linjoja?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 18.11.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Ahaa, nyt tajuan mikä on tremolo, mielenkiintoista. Sanat ja laulu olivat laadukasta, kuten myös miksaus ja kertosäe, eli mikäs tässä on huono :D ehkäpä tietylainen liika kliinisyys, mutta kyllä tämän kuunteli todella mielellään loppuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa? 24.03.2005

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - Toista tapaa?
Jees hyvät lyriikathan noi ja biittikin upposi oikein hyvin,Opaazkin oli tällä kertaa liekeissä,flowweista ei mitään pahaa sanomista ja kun nyt kertosäekin oli noin hyvä niin annetaas kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 15.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
Ihan hyvin laulettu,kitaratkin melko toimivat,mutta ei tästä nyt hirveesti mulle jäänyt käteen,aika tasapaksu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Oi olipas herkkää meitsi ainakin lämpesi tähän niiden loputtomien metallibiisien jälkeen.Olen aina luullut,että downtempo on kokonaan tietokoneella tehtyä musiikkia,mutta tämä muutti käsitykseni.Viulat oli herkät ja melankoliset,tämä sai minut masentumaan,mutta upeista äänimaisemista ansaitset kyllä ehdottomasti kympin ja fanituksen. Jatka samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silmätön tarkkailija - Keijo 13.03.2005

Silmätön tarkkailija - Keijo
Puritista,mutta toimivaa melko lyhyt kappale,mutta toimiva koko pituutensa ajan hauskaa lyriikkaa ja soitantaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem) 06.08.2005

Konala Cartelli - Hyvä Fiilis (Dippidippidii -anthem)
Aiemmista kommenteista sai sen fiiliksen,että aika harva oli kuullut biisiä aiemmin,mutta itelläni ollut "kuuminta hottia" levyn myötä aika hyvässä soitossa,kestänyt parhaiten kulutusta muihin sen levyn biiseihin verrattuna. Itse biisistä sen verran,että kovin laini löytyy Veejayltä "kokeiltas välil sellast rehtii matskuu/jos räpättäis siit miten mullon reikii taskus".Rummut on ihan potkivat,mutta basso on aika hiljasella. Kokonaisuutena kyllä vieläkin ysin arvoinen kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 13.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Ihan kelpo biisihän tämä,kertsi oli toimiva ja kitarat oli melkoisen hyvänkuuloiset.Laulajan ääni ei kenties miellyttänyt minua parhaalla mahdollisella tavalla,mutta lyriikka oli nättiä.Kyllä tämä kasin ansaitsee kokonaisuutena.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Artificial Darkness - St. Mary 13.03.2005

Artificial Darkness - St. Mary
Jeah haudantakaa,örinä ei nyt niin iskenyt korviini,mutta riffit oli kieltämättä melko toimivia,aikas pitkä biisi,en jaksanut kuunnella loppuun,eli en voi puhua kokonaisuudesta,enkä antaa numeroa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 13.03.2005

Salaliitto - Uni
Muuten ihan hyvä biisi,mutta miksaus ehkä hieman alakanttiin,sillä vokaalit kuulosti korviini kohtalaisen apeilta vai onko tämä joku livenauhoitus.Noh lyriikka oli kuitenkin melko hyvää ja kitarat eivät pahasti korvaani särähtäneet.

Kommentti kappaleesta Kuuntele GROUNDWATER FACTORY - Psychedelicybernetic Trip 22.02.2005

GROUNDWATER FACTORY - Psychedelicybernetic Trip
No siis kovat riimit,mutta tollasta psychedeliccia on tullu viime aikoina kuunetua vähän liikaakin,mut taidolla tehtyhän toi on ja flowsta ei ny irtoo pahaa sanottavaa ;)Kokonaisuutena ihan ysin arvoinen biisi,vaikken nyt jokaista lainia tajunnutkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planeth - Manly Touch 15.03.2005

Planeth - Manly Touch
Reggae uppoo kyl hyvin muhun,soundit aika eläimelliset,mutta silti varsin toimivat.Sanat melko yhdentekevät,mutta kyl omaperäinen ja toimiva remixi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Monos - Your Fades Are Still Sore 13.03.2005

The Monos - Your Fades Are Still Sore
Kuulee äänenlaadusta,että on live,mutta melko toimiva muuten lauluääni ei ehkä niin hieno,mutta kitarat uppos kyllä muhun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 24.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Hyvä lauluääni,ja soinnutkin olivat silloin tällöin melko viehättäviä,mutta noi temmonvaihtelut tekivät tästä hieman keljun kuuloisen.Sanoitukset toimivat mielestäni melko hyvin.Kokonaisuutena,tmä on kyllä kasin arvoinen veisu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 11.11.2005

Randomtalks - The Experiment
Basso ja toi riffi pelaa loistavasti yhteen, pidän tästä paljonkin. Rumpusamplet olivat hyviä, mutta niitä olisi voinut vääntää hieman kovemmalle, koska tälläisenään biisi kuulostaa melko ponnettomalta.
9

Sivu: 1 2 3