Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 26 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Sillalla 29.02.2008

Haven - Sillalla
Sanat ja melodiat todella vievät mukanaan.. Herkistää kummasti sellohevariakin. Miksattu on asiallisesti. Pidän siitä että jousissa ei ole liikaa kaikua sun muuta vaan ne kuulostavat luonnolliselta niin kuin koko miksaus muutenkin. Kaikesta tästä tulee sellainen viaton herkkä tunnelma.. siis aivan vastustamaton tunnelma.. :) Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Hiimän joi piimän 13.01.2008

Putu - Hiimän joi piimän
Sankarmeininkiä!! Juu joo ysi napsahtaa! ps. no joo. piimä on niin hyvvää että 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juupajoki Sessions Vol.6 - Hangin' Over '07 09.10.2007

Juupajoki Sessions Vol.6 - Hangin' Over '07
Ja tykittäähän se vokaaleillakin!! Vähän liian pintaan ja teräväksi on miksauksen puolesta vokaalit jääny mutta se ei paljoa musiikillista nautintoa vähennä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - KONK 13.05.2007

Putu - KONK
Tulipas asiallinen kommentti mutta sen siitä saa kun kuuntelee öisin putua.. XDXD LOL
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - KONK 13.05.2007

Putu - KONK
Vittu mikä biisi! Vittu mikä lopetus! ..ja vittu mikä kuva Farerista! :D Sangen positiivinen biisi.. Huomasin muuten just että jäi soimaan päähän.. vittu..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Turntables-Instruments (Varattu) 25.04.2007

Yollu - Turntables-Instruments (Varattu)
Tämmösenä pelkkänä taustana tietty vähän tylsä mutta huomattavasti parempi mielestäni kuin monilla ameerikan räppäreillä! Tämä tyylilaji ei todellakaan ole sitä minun ominta mutta ihan hyvä meininki tässä tulee tätä kuunnellessa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirofoni - Peili 07.04.2007

Kirofoni - Peili
Mahtavat saundit ja mahtava biisi! Stam1naa, Kotiteollisuutta, Niskalaukausta.. Mutta eipä sillä niinkään ole väliä mitä yhtymäkohtia tästä löytää vaan sillä että teillä on oma tyyli joka rokkaa ja potkii pirusti! Livenä kyllä kuuntelisin kerrassaan mielelläni letti heiluen.. Pitää kuunnella loputkin biisit!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirofoni - Kannan 07.04.2007

Kirofoni - Kannan
Jaha.. Minuun tämä iski ihan täysillä! Vetää melkein hiljaiseksi mitä harvemmin tapahtuu raskaampaa kuunnellessa.. Karun kaunista räimettä! Ja sanat erityisesti kolahtivat.. Ja ei mikä lopetus! Picardin terssi! :D Se on varmaan koko musiikkimaailman kliseisin juttu - mutta kyllä se siihen kävi. Duuri-lopetus antoi vilahduksen valosta ja toivosta. Loistava kokonaisuus! Tuntuu nyt hirmu höveliltä antaa toinen 10 heti perään mutta niin hyvältä nämä kuulostaa että minkäs teet...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sad Circus - After The Earthquakes 12.03.2007

Sad Circus - After The Earthquakes
Mahtavaa! Sanat, laulajan tulkinta, soitanta - kaikki nuo ovat jotenkin sopusoinnussa keskenään. Tämä tuntuu sellaiselta kappaleelta, että sen pitääkin mennä juuri näin! Ääh.. Vaikea kirjoittaa mitään kun tämä biisi tuntuu koko ajan vievän minut mukanaan jonnekin muualle.. (Ja tuo oli siis ihan positiivisessa mielessä). Jotenkin tämä onnistuu ihmeellisesti maalaamaan kuvia minun päähän.. Kerrassaan loistavaa! En tiedä tuleeko se laulajan äänestä mutta tässä on jotain niin kaunista ja sadunomaista.. Ja lopun itkunsekaiset kuiskaukset rehellisesti sanoen nostivat ensikuuntelukerralla ihon kananlihalle.. Miksaukseen sun muuhun en aio puuttua kun se ei jotenkin edes kiinnosta tätä kuunnellessa.. (sekin positiivinen juttu) Taisi tulla oudoin kommentini ikinä! :) Toivottavasti sen verran edes kävi selväksi että tykkäsin - ja paljon! Ei voi muuta sanoa kuin että... pitää kuunnella loputkin teidän biisit!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Far Away 21.02.2007

Silent Dream - Far Away
Että uppoaako!?! Tämä on taas näitä biisejä joiden kohdalla pitää oikeasti miettiä että mitäs huonoa tässä nyt on? Soundeista ja miksauksesta on varmaan ihan turha puhua kun se ei tämän tason bändillä ole enää se ongelma vaan laatu tulee vakiona. Niin tuo alku taitaa olla ainakin sitä kokeilevaa... Ei se ole huono, mutta vähän se sieltä pistää korvaan... perun aiemmat puheeni soundeista, ehkä siinä olisi vielä voinut miettiä soundia hetkisen :) Aika letkeätä rockimeininkiä löytyy joistakin väliosien riffeistä mikä on todella piristävää. Ja muutenkin biisissä on sitä jotain... vaikka sitten letkeyttä. Oikein mainio biisi mutta ei ehkä kuitenkaan iske ihan täysin. Jotain ehkä uupuu siitä läpimurtohitistä. :) Mikserissä tällainen kuitenkin ansaitsee mielestäni 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Within Harmony 27.04.2007

Insert Remedy - Within Harmony
Tämä kyllä vaatii vielä monta kuuntelua mutta tällä hetkellä on semmonen fiilis että niitä kuuntelukertoja on kyllä tulossa monta! Aivan mahtavaa ja suorastaan mahtipontista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Between Opposites 27.04.2007

Insert Remedy - Between Opposites
Kylläpäs potkas ja lujaa tuo alku.. Suu aukes kun biisi käynnisty semmosella voimalla! Pirun tyylikkäät saundit lauluissa.. Ja muutenkin ei (tietenkään) saundeissa valittamista.. Tässä tulee jo mieleen Strapping Young Lad. On sen verran progea/hullua välillä. Hyvä vaan.. On tässä kuitenkin teidän oma saundi. Ja tämä saundi kyllä rynnii raivolla ja potkii armotta! Tämä kyllä jysähti minun tajuntaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 08.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Niin kuin jo edellä mainittiin - tuotannollisesti kaikki on aikalailla kohdallaan. Soitannollisesti myös ja tällainen kaunis naisäänihän kyllä minuun uppoaa.. Mutta se biisi tosiaan meinaa jäädä "vain" perushyväksi. Ehkä näiden ammattimaisten soundien takia odottaa itse kappaleeltakin enemmän. Sen verran mielenkiintoa tämä kuitenkin herättää että faniudun ja odotan innolla seuraavaa biisiänne.. Annan vain 8 koska uskon (ja toivon) että pystytte musiikillisesti parempaankin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Soul before body 14.03.2007

Carrion Kennels - Soul before body
Nonniin. Kyllähän teillä vielä työmaata on. Mutta ei tässä aivan hukassakaan olla.. Laulaja ei tosiaan oikein pysy nuotissa tai sitten sävellys on melodialtaan hieman erikoinen. Aina kun äänessä on säröä mukana niin se kuulostaa heti paremmalta. Voisi ainakin kokeilla ärinää enemmänkin? Muutenkin soitanta tuntuu kaipaavan vielä treeniä (mm. komppi kompuroi muutamassa paikassa). Ja sen alun tilunkin voisi tosiaan vielä tarkastaa.. Sitten se miksaus.. Kyllähän soittimet ovat suunnilleen balanssissa keskenään (paitsi rummuista ei kyllä kuule muuta kuin haikan silloin kun sitä soittaa ja basari hukkuu jonnekin. Löytyykö basarille edes omaa mikkiä?) mutta ei noita saundeja ole kovin kauaa taidettu hioa.. tai ei ainakaan tarpeeksi kauaa.. Jonkinmoista asennettahan tässä kuitenkin on ja se on hyvä se! Siis toivoa on. Treeniä sekä soitantaan että tuotantoon! Tuli nyt hirmu tyly olo itselle tästä kommentista mutta saatte tästä varmasti enemmän irti kuin jos olin kirjoittanut "Ihan kiva, jatkakaa samaan malliin" :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ultra Murder - Suffocating in Pain 01.11.2006

Ultra Murder - Suffocating in Pain
Ai nehän muuten ON nauhotettu kitaramikkien kautta... :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ultra Murder - Suffocating in Pain 01.11.2006

Ultra Murder - Suffocating in Pain
Tuska tähän kappaleeseen on kyllä kieltämättä vangittu aika lahjakkaasti. Kuulostaa ihan siltä kun laulu olis nauhotettu kitaramikkien kautta..? Tarpeeksi lyhyt ja ytimekäs. :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - The Moth 22.04.2007

AAE - The Moth
Aivan mahtavaa tunnelmaa tässä biisissä! Vetää sanattomaksi.. pahoittelen (siis kun kommenttiin ei taida tulla juuri asiaa sen takia..) Loppu oli sykähdyttävä.. koko sanan merkityksessä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Retouch - Seeker's Lament (feat Anet) 12.10.2006

Project Retouch - Seeker's Lament (feat Anet)
Tämähän on kerrassaan kaunista! (siis oikeastaan koko projekti!) Piano on suht perinteinen... mutta niin toimiva ja nätti. Muutenkin soundit ovat kohdallaan. Mutta sitten laulu. Aloittava mies ääni on jotenkin koulimaton ja karu mutta aiheuttaa mahtavat vibat ja sopii tähän loistavasti. Sitten naisääni mukaan ja eikuin tunnelma paranee. Ja kun alkaa kolmiääninen satsi niin täällä päässä kulkee jo kylmiä väreitä kuuntelijan läpi! Niin yksinkertaista, jotenkin karua ja silti niin kaunista... Jossakin vilahtaa muutama epävireinen kohta mutta kun vähän aikaa kuuntelee ne häviävät jonnekin taka-alalle. Ehkä jopa ikään kuin kuuluvat tähän kappaleeseen. Kiitos hyvästä kappaleesta! Näin syksyllä tämmöinen herättää ihan kummia tuntemuksia. :) Lienevätkö yhtyeen jäsenetkin ammentaneet inspiraatiota syksystä? Loistavaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putu - Putu 21.09.2006

Putu - Putu
Jaa-a...hmm...ööh... Miksaus olisi voinu olla vähä äänekkäämpi... joo pokka ei kyllä minulla pitäny :D Taidokasta soitantaahan tämä on *kröhöm*. Ja myönnettäköön että v*tuttaa kun tuo melodia jää soimaan päähän. Jaa että numero... ööh... ei ihan täysiä sen miksauksen takia mutta 9 1/2. Jatkakaa samaan malliin... tai älkää...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 12 Peltiämpäriä - Börja inte röka 20.04.2006

12 Peltiämpäriä - Börja inte röka
Hyvän asian puolesta ja ihan hauska :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 06.01.2008

AAE - Seconds
Kaikki mitä osaisin sanoa lienee sanottu mutta jätänpä kympin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Magic mojo band - Daddy's in town 20.04.2006

Magic mojo band - Daddy's in town
Minähän en tähän musiikkilajiin ole pahemmin perehtynyt, mutta tämä kipale on kerrassaan... hmm... veikeä :) Laulajalla on hyvä ääni ja kitara on myös hyvä ja tuo juuri sitä veikeyttä tähän biisiin... Pidän!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juupajoki Sessions Vol. 5 - Hangin' Over 09.10.2007

Juupajoki Sessions Vol. 5 - Hangin' Over
Tykkiä on.. Löysin juuri tämän kyseisen genren eli "sludge" ja tykästyin heti. Syyhyttää jo käydä kuuntelemassa tuo vokaaliversio.. Saundit kyllä tykittää ja alun akustinen intro on todella loistava. Fiilistelen..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metro Electro - Traveller 29.01.2007

Metro Electro - Traveller
Aikas mukavalta tunnelmoinniltahan tämä kuulostaa... Kuuntelen koulussa paskoilla näytön kajareilla niin en oikein voi kauheasti sanoa ainakaan basso puolesta biisissä mutta muuten soundit kuulostaa asiallisilta. Jännä tuo laulu sample. Hyvä muuten mutta välillä tuntu että sitä tuli liikaa kun se ei edes muuttunut mitenkään. Mietiskelin että biisissä olisi muutenkin voinut olla vähän enemmän muutosta matkan varrella mutta toisaalta chillaukseen aivan juuri sellainen biisi kuin pitääkin... Hyvä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metro Electro - B-funking 29.01.2007

Metro Electro - B-funking
Loistavaa! Tämähän jo melkein kolahti. Ainakin huomattavasti enemmän kuin tuo Traveller... Edelleen koulun paskat kajarit eli ei bassosta sen enempää ja muuten soundit on edelleen kohdallaan. Se saksofoni sample oli mainio mutta sitäkin kun olisit saanut jostakin lisää tähän biisiin niin olisin tykännyt. Mutta tosiaan kun se tuli ekan kerran niin silloin se tosiaan kolahti... Niin hyvältä kuulosti että 9 napsahtaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 25.11.2006

Incolumis - Tsunami (original mix)
Tuskin tuntuu enää missään jos tätä biisiä kehun (kun on jo niin paljon ylistetty) mutta pakko minunkin sanoa että loisto biisi ja bassline todellakin jyrää! Ja breakki on loisto kamaa. Milloin tiedossa lisää Incolumista?!?
10