Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 94 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ensioo - Tone - Sanoja Vaan. 21.05.2009

Ensioo - Tone - Sanoja Vaan.
ihan jees biisi... hyvällä asenteel vedetty ... vähä tosiaa kertsi klippaili mut no se hoituu sit jos innostaa... biittikin oli hyvä mut ku se ollu oma ni eipä siit enempää. ihan mukiin menevää ja kyllä tän ihan tykkäs loppuun kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redelisko - 01. Lumo 30.04.2009

Redelisko - 01. Lumo
en tiä saako tästä sanoo näin, mutta mukavan leppoissaa suomi-räppiä. Ei ihan mun alaa mut hyvin sämplätty kasaa ja todella hyvin masteroitu. Komia röökiääni räppää... aika lailla kaikki kohillaa näin ei-räpinasiantuntijalle. Osu ja uppos kuiteski!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - New World Wonder 19.05.2009

AlfaKallen vanhat - New World Wonder
mitäs nyt on vedetty. Tempo on kyl aika hidas. Laulu taustalla oli eka jotain norjalaistaketunviiltely vokaalia sitten tuli ihan komiaa oikeaa laulua. Siinäpä oli tunnelmallinen kohta. Tässä on nyt vähän sellanen huono puoli, että ainakin mulla tulee sellannen olo ettei oikein jaksais kuunnella loppuun sillo jo alkukin on niin erikoinen. Mut sit ku päästii vokaali osuuksiin (jottai minuutin jälkee vasta vasta, alku ei ihan vakuuttanut) ni alkoi biissin tunnelmaa sillee ymmärtää. Aivan eka tuomio meinas mennä tonne seiskanpuolelle tai jopa kutoseen, mutta maalailu on omalla tavallaan toimivaa, mutta ei ihan mun juttu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - Red&Blue (Varattu) 16.10.2008

Yollu - Red&Blue (Varattu)
Hieno tunnelmainen setti. Nää niin sanotut biitit on kiehtonu aina mua ... enkä kaipaa sitä perus bronx räppääjää tähän vaik se selkeesti sitä vaatis... enkä varsinkaa sitä suomi hiphop lökäpöksyy. Tää biisi ois hemmetin hieno jos toi kitara(?!?) kohta ois soitettu akustisesti putkeen oikeesti. Täst sais vaik mitä aikaa. Jos kitara sämpleen sulla on oikeudet muokaa ihmeessä se sellaiseen kuntoo ettei se töki tjt... en tiä mitä selitän. Biisissä on todella hyvät paksut bassot. Biitti on perus mutta toimiva. Taustalla on paljon toimivia juttuja jotka tukee biisiä hienosti. Lositavasti miksattu mitää klippausta ei oo kuultavissa(muissa olin huomaavinani semmosta). Kuuntelin joku kymmenen kertaa tai enemmä ja dikkaan todella paljon. Biisi jonka takii faniuduin. Loistavaa !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neon Pulse - Dark Clouds 11.02.2008

Neon Pulse - Dark Clouds
Siis ihan tykättävää matskuu... siis ei oo mitää semmosta todella alottelijamaista... kuten aiavan perus synien kaäytöö. sit puolenvälin jälkee tuleva piano on hieno ... siis tosi hyvin kasattu biisi .... MUTTA en viitsi antaa numeroa ... koska tää ei silti säväyttänyt nii, että kasia suurempaa antaisin .... ja tää ei ollut ihan trancea, ambienttia tai chillouttia. 9 rakenteesta 8 synista ½pianosta<3 8 nautittavuudesta. melekei siis ysi. Tästä on tosi hyvä jatkaa. Hyvää työtä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kayin - Jupiter Igniting 09.12.2007

Kayin - Jupiter Igniting
ihan jännän spooky meininki.... mutta ainoona on vaa että nää on muokkaamattomia sytrus synia. Pyrin itte aina pääsemään niistä perus saundeista joista ne voi tunnistaa aina eroon.Noh kuitenkin yllättävän kivan biisin oot saanu aikaan ja koska oot harjoittelees vasta ni oot onnistunu hyvin tän biisin kanssa. jeah!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Acrobite Feat. Srj - Eternity ( Axolus Remake ) 25.09.2007

Axoldies - Acrobite Feat. Srj - Eternity ( Axolus Remake )
Ihana solisti... siitä teet vaimon ja nopeesti ellei oo jo.... enkelin ääni...No arvostellaas biisiä. No tyttö saa englannista vähän risuja, Jokin siinä lausumisessa on .. siis sellee ettei sovi täysin mun korvaan. Voi olla miksauksenkin syytä. En osaa sanoa ihan mikä se on .. jokin :) Niinku sanoin oli nii ihana ääni et unohdetaan se. Sitten tää tilu lilu soitin joka lähtee se on aika retro, mikä ei oo mun makuu. Voi voi olis nii kympin matskua jos kaikki oli just soittimista lähtien mun mielee, koska biisi itte on upea. Siitä täydet pojot. Oikeestaa unohdetaa se tilulilu-syna ja sanotaan, että tää on loisto biisi. Näin tällä kertaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - DCX - Flying High (Cordis Dub Remix) 02.09.2007

Cordis - DCX - Flying High (Cordis Dub Remix)
Kehno!... No ei ny... alkuperäisestä en liiemmin dikannu mut tämä remiks oli aivaten ihq. Ainoona miinuksena se että hirveesti oli veezay saundeja joita kuulee joka biisis. No sulla on ainakin oma saundisi. Ainii ja ihan loistava alku \o/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele djtape - hip hop mix tyyliä 02.09.2007

djtape - hip hop mix tyyliä
Ihan siisti biitti. Sit tosi söpöt pädit taustalla... niistä suuret plussat. Pianokaan ei kuulosta niin käsin soitetulta kuin tosssa uudessa. Delay2 ja reverbiä se kaipais. Sit se sais olla heleempi. Mut nää on mun mieli piteitä. Töksähtelevä piano kuitenkin meinaa syödä pisteet mutta.. annan nyt ysin että jaksat yrittää sillä tää on taas niitä sun parhaita tuotoksia. Eikä tää muutenkaan oo ysistä kaukana. HYVÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Voice Boys - Kesä Pojat 20.08.2007

Voice Boys - Kesä Pojat
joo selkee kesä biisi yritys... mutta jää yritykseks.... tässä ei oo sitä jotai mitä kesä biisiltä musta vaadittais. lopussa tulee kaamee subbari hyökkäys mitä ei alussa ollu ... ei hyvä. Entäs nää kikit ja hitit ne on jossai taustalla. Kikki ei oo tarpeeks kova. Vokaalit on ihan liian lujalla... MAsterointia tää kaipaa... Laulu taitoon en puutu... On tässä yritystä mut ei ny ihan riitä ja iske... hiotumpana voin kuunella uusiks.. mutta näin en anna sitä seiskaa vaikka voisin ku ei se merkkaa mitää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Daydream in the Forest 25.09.2007

Misty Steps - Daydream in the Forest
Kaunis... lyhyt sävelmä. Täynnä tunnetta.. En voi muuta sanoo ku ... täydellinen sellaisenaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cheddar - Be Cool 11.06.2009

Cheddar - Be Cool
Todella siistiä musiikilla leikittelyä, asenteella vedettyä räppiä joka omaan korvaan voisi melkeimpä tulla rapakon takaa. Tausta eli kait se on sitten biitti OLI AIVAN MAHTAVA! Noin hienoo ja huolella tehtyä taustaa en oo täällä räpin suhteen kuullut. n. 1:25min kohdalla aivan loisto kohta. Oikein tykättävää settii vaikkei ollutkaan omaa musiikki alaa, mutta minkäs sille voi kun hyvä biisi tulee vastaan niin sen nyt vaan huomaa vaikka se olisi mitä musiikki tyyliä. Melkein täys kymppi muttta ysi puol on paree ... sillä eihän tää täydellinen oo, mutta aika paljon siihen suuntaa. YEA!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saguaro - Arizona(Desert Mix) 09.12.2007

Saguaro - Arizona(Desert Mix)
Itse tykkäsin keskiosasta... tuli tosi kaunista syna pimputusta... sitten se muuttu jotenki ei niin nätiksi. Alku oli mun mielee vähä tylsä. Tosi hyvi käytetty paljon efektejä ... ihan liiallisuuksien rajoilla ... mutta kuitenkaan niitä ylittämättä. Tykkäsin tosiaan keski osasta niin paljon että kokoo biisi ois saanu perustua siihen (mun mielest).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Original Mix) 03.06.2007

Cordis - Sirene (Original Mix)
Kun Tarantino teki leffoja kerran sadassa vuodessa ne ilmestyessään oli jotain erityistä. Nyt niitä tulee joka vuosi. Faninakin pitää jo alkaa epäilemään , että mestari teoksia ei tehdä ilmeisesti liukuhihnatuotantona. Vaikka kyseessä olisikin mestari ohjaaja. No siis yritän tällä vaan selittää sitä, että jos tahti on liian kova niin voi tulla lipsumisia. Siis tietyissä väleissä kannattaa pitää taukoa ja miettii "mitä vittuu" :D... Eiku siis tiedän(ja ittellä on sama), että usein vaan haluu "julkaista" uuden biisin vaikka kesken eräisenä tai vanhan kopiona. Tietyillä artisteilla se ei haittaa ninkuin itselläni. MUTTA mitäs oot menny ottamaan tuollaisen pro-linjan. Joka biisi joka sulta tulee ulos on niin loppuun asti väännettyä mestariteosta, että alkaa pelottaa jo artistin puolesta. Sulla on niin iso fani kunta, että sulla eio oo varaa lipsua. Anteeksi vaan ;) Tämä biisi oli taattua laatua. Kuitenkin oli sitä kierrätyksen makua heti alusta asti. Shinefish projekti oli niin täydellinen 360° musa tyylissä. Sitä todella tarvittiin. Tämä uusin biisi menee Cordis peruskiksu puolelle. Älä lipsu vaan tee itsestäsi kuuluisa. ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix) 08.05.2007

Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)
Apua Trance is attacking to my body.... Tanssia pitäis, mutta on tiistai päivä ja istun koneen edessä... siistiä musaa.. mainiot commandore upotukset ... pelästyin jossain vaiheessa että nää surulliset soinnut vaihtuu iloisiks ... ei onneks ku hetkeks... jea
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Foothold (Jarkko S Nightshift Remix) 07.05.2007

Shine Fish - Foothold (Jarkko S Nightshift Remix)
Alkuperäinen on rautaa... tää on messinkiä... anteeks :(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele dirtbass - sandman 19.06.2007

dirtbass - sandman
Ai, että jättikö kylmäks? No sanotan näin, että tää mun kämppä on niin kuuma näin kesäsin että ei. Koitetaan talvella uusiks :D . Joop .... tää on tietysti sohasu muurahais pesään ehkä,,, mutta eikös basso projektissa kuuluis olla basso edessä. Se kuuluu vähän taustalla. Kikitkin oli hiukan sillee ettei ne hajottanu korvia. No en koittanu ihan volymee täysil kyl. Onahn tossa saksan sawit, vauvat ja muut vempeleet. Harmi vaan kun en oo saksan pirimusan suur kuluttaja. Uppois siis ihan täysillä. No joku perjantai täytyy kokeilla uusiks ku kännissä tääl härää ja sit vetää omasta fl:stä sumutorvee ni eiköhän irtoo. Emmää tiä sekaista sössötystä. Tästä lähtee 9 koska se on sitä mihin pyrittiin saksanpojan liukuhihna trancee. Olet onnistunut jatka projektii lähde saksaan tule kuuluisaksi :D:D:D sillai
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - Foothold (Original Mix) 30.03.2007

Shine Fish - Foothold (Original Mix)
Edelleen parasta mitä mikserissä on.. hienoa että cordis tunteilusta päästiin vähäksi aikaa ihan muualle. Mainiot talo soundit... tunteiluu tässäkin mutta ihan eri tasolla. Mikserin house mestarin eli SOLIDLOOP alkaa saamaan tässä kovan kilpailijan. No sieltä ei oo tullu vähään aikaan mitään uutta, että menit nyt sitten housenkin saralla omien listojeni ykköseksi... Mitää kritiikkiä en voi antaa sillä oon kuitenkin niin paljon pienempi nappuloitten vääntelijä sinuun verattuna. Fanituxii ei muuta voi... HUH HUH
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 25.09.2007

Misty Steps - White Rain
Tässä ei yksi kuuntelu kerta missään nimessä riittänyt. Aivan upea. Nautn pianon äänestä valtavasti ja tässä biisissä ei ollut muuta kuin hiljaisuus ja piano. Mahtavaa rauhoittavaa ja erityisen särkyvää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK - Deserted 04.04.2007

SpeaK - Deserted
Todella hieno täynnä tunnelmaa... mystinen jne ... hieno biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Ascension (Original Journey) 03.02.2007

Cordis - Ascension (Original Journey)
Kyllä taas on niin pro kamaa. Hienoja suvanto vaiheita "ihan" mutta vain ihan nätti kitara. Kaikki muut kunnossa niin kuin ennenkin. Niin ja ihan mukavaa, että siitä edellisissä biiseissä löytyvästä hieman samanlaisesta melodiasta on päästy. No vois tässä ehkä sen vielä sanoo, että kick vois olla läskimpi. Tää todella tuntuu tarina trancelta. Kyllä tää biisi taas osoitti sen, että Cordis on mikserin parhaimpia ellei paras konemusiikin tekijä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alpha Mind - Abstract Feeling 26.03.2007

Alpha Mind - Abstract Feeling
Tajuntaan iskevää ... kohinaa... hyvä fiilis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Existimi (Original Mix) 05.01.2007

Cordis - Existimi (Original Mix)
Sanoisimpa, että alle keski tason Cordisia. Soundit erittäin pro. muutenkin biisi on vaan niin erittäin pro. Siitä' vaan jäi nyt se jokin. Hmm ... täytyy nyt sanoo, että sorruttu tuttuihin melodioihin. No ovatpa ne sun omia ja ne on uniikkeja. Joten onnittelut omasta saundista (Wtf?). Varmaa ois pitäny jatkaa unia. Ei tää huono ollu. 8½ =>8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr.Pop - Winter Angel 31.12.2006

Mr.Pop - Winter Angel
Joop... Tota nyt sun pitää ottaa tää rakentavana palautteena. Noniin aloitetaan melodiasta... se on aika tylsä ... soitin/padi joka soittaa päämelodiaa on aika mitään sanomaton. Basso raitaa ei tunnu olevan ollenkaan. Kikit on ihan hukassa (ne ei kuulu). Biisi on aika pitkä. Vaihtelua ei paljon ole. Kaikkee vaa sekaan paksummaksi vaan koko soppa. Jo paremmat "soittimet" parantaa biisiä paljon. Sit reverbiä ja stereoo mukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Avalon 14.07.2007

Axoldies - Avalon
mikä toi syna on joka ihan tossa alussa lyö silmille... se mitä c4 ja avanto on ainakin käyttäny... tahtoo adoptoida sen ittekkin :P .... mut hei mainio biisi ... täynnä rakkautta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sininen Sinfonia - Aamiaispöydässä 15.02.2007

Sininen Sinfonia - Aamiaispöydässä
Hieno biisi ... vaikka onkiin ohi omasta genrest aina "hyvä musiikki" säväyttää ... tää on sitä ... hyvä että ruuskakin löysi tän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Nameless Moment 06.12.2006

Misty Steps - Nameless Moment
Ultra herkistelyä parhaimmillaan. Oikein nätti piano ... ei mitään turhaa ... lyhyt kylläkin ....ei muuta kuin kympin arvoinen pätkä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - Dragon's Tear 06.12.2006

Misty Steps - Dragon's Tear
Hieno ... ei muuta
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kaunis poika 28.11.2006

Routaraja - Kaunis poika
"Kauniin Kullervon poika" jea. Aika suomalinen biisi rakkaudesta ja elämästä. Mukavaa kuuneneltavaa tää oli. Ei ollenkaan väkisin vaan päin vastoin kommenttiringin metalli väsäelmien jälkeen tämä oli piristävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marian - 1st Love 02.11.2006

Marian - 1st Love
Jea... ei oo mun genree ... MUTTA on niin nättii musaa kyl et niinku joku sano "anttilan hyllylle vaa" ni se on kyl tosi ... alkais amerikan r&b siirtyy hyllystä kauemmas.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix) 10.12.2006

Fleeticer - Invisible - Frozen Fields (Fleeticer Remix)
Hieno biisi kokonaisuudessaan. Näemmä tämä on remix ja alku peräistä en ole kuullut. No saundit on nättejä .... piano on upea (erittäin koukuttava)... Kikit hitit ja muut oli niin kuin piti .... ehkä toi basso raita oli hieman kulutettu... jossain kohtia mun mielestä liikaaa reverbiä... Ei mun mielestä mitään suuria virheitä sillä kuuntelu nautinto oli nii suuri. Hyvä biisi. (Pitää katsastaa alkuperäinen)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - untitled 1 24.11.2006

sanmal - untitled 1
Techno ei vissii oo mun alaa... tää kuulostaa house musiikilta .... upeita saundeja tosi reverbi maailma... Kiva Lp-saundi Todella mielenkiintoinen löytö ... pitääpä kuunella muitakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Camoflauge - Furious 09.08.2006

DJ Camoflauge - Furious
Juuh tästä huokuu aika hyvin gangsta meininki läpi. Mitäköhän samueli siellä alussa teki? Nooh kuitenkin tykkäsin oli kokonaisuudessaan hyvä BEAT mut toi mikä tää on basso joka leijjaili!? olis voinu olla joku ääni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kantasatama - Tietty touch II 11.02.2007

Kantasatama - Tietty touch II
Räppiä ... sitä tää tosiaan on ... jea ... aika pro soundi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Hand - Lahti 10.08.2006

Dj Hand - Lahti
Okei ehkä hieman särkevän kuuloinen. eipä ole HC mun alaa mutta ihan kivankuuloinen tää on
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Grief (Original Mix) 29.08.2006

Cordis - Grief (Original Mix)
Mahtipontinen ja upea .. äääh tätä on kiva kuunnella ... aivan mahtava biisi. Ei en mä tästä osaa muuta sanoo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - 225 19.07.2006

Metalshit - 225
Hienot sanat. Solistilla on hieno ääni. Todella hienoa musaa. Ei vaan ...ei ole mun genree en osaa arvostella tälläistä musaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - The Jakarta Project 05.12.2006

Acrobite - The Jakarta Project
C4 - san Diego:han se mieleen melodiasta tuli (niin kuin dj smash sanoikin). Hyvä vahva kikki biisissä ja agressiivinen basso "tuu tuu tuu tuu". Ehkä hieman puuttuu sitä omaperäisyyttä jota jäin kaipaamaan. Sit kun biisi lähtee liikeelle niin se ei ole tarpeeksi mukaansa nappaava. No biisihän nyt on selvästi ammattilais kamaa. Siinä on omaperäisyyden puutetta. Kuitenkin ihan kelpo musaa kuunneltavaksi. 8 pual täst antaisin jos voisin ja kasi on numeroissa liian vähän niin -->
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Camoflauge - To be continued 01.07.2006

DJ Camoflauge - To be continued
Runoilulla meinaat niinku sanat. Tähän vois sopii kauniit voksut päälle(mieluiten choralemainen naisääni). Todellaa siisti "viiuu" ääni mikä soittaa lyhyen mut nätin sävelen. Basso riffi on tosi hyvä kans.Tää todellakin vaatis laulua/räppii päällensä. Siellä oli myös joitakin ruman kuuloisii soittimii mukana... ne vois vaihtaa. Jos saat laulajan ja sanat tähän kerro siit ni saat sen arvosanan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele _PsiloCyber_ - Evil Goa-Kybel (BukitBong 1st edit) 17.08.2006

_PsiloCyber_ - Evil Goa-Kybel (BukitBong 1st edit)
Jaahas (musa tyyli joka ei oikein iske muhun)(kommentoin nyt kuitenkin jos kerran olet aloittelija) .. No samplet ovat ihan hyviä biisissä, mut biisistä puuttuu kokonaan melodia (ei siis idea). Tai oikeastaan siinä on semmonen "melodia" mut biisissä nojaudutaan siihen liikaa. Kurjaa sanoo mut biisi kuulosti samalta melkein samalta kokoajan. Biisissä on hyvä äänimailma. No tästä on hyvä ruveta työstämään biisejä eteen päin sillä ei tämä ole huono.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suurisalomovuori - Organ - The Dream 01.07.2006

Suurisalomovuori - Organ - The Dream
Olihan tää ihan kivaa chillailuu. Padit vois olla paremmat. Rumpukomppi oli onnistunut ja taas biisiloppuu odottamatta ... siitä pitkä -------(miinus)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NK33 - Composition 1 (2005 version) 08.07.2006

NK33 - Composition 1 (2005 version)
Alkaa tosi nätisti jossa taustalla nätti (choir ääni?). Äänimaailma on tosinätti laaja ja täynnä yksityiskohtia. Todella mukavaa kuunneltavaa. Hyvä chillailu biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Kun aika on Feat. Abstraakki 08.07.2006

PehmoA - Kun aika on Feat. Abstraakki
Gomia biisi vaik en mikään suomi räpin kuuntelija oo. Tosi kiva voksu ja räpit on hyvii. HYVÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Camoflauge - Beautiful 07.06.2006

DJ Camoflauge - Beautiful
Kivaa pimputtelua ...taas. Voi voi jos olis oikeet soittimet toims varmaa aika hyvin. Toi piano silti kuulostaa kyl tosi hyvälle. Viulu flute mikä mikä hässäkkä onkaan on vain ihan kivan kuuloinen. Mukavaa musaa mutta ei mitenkään erikoista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - Karma 12.05.2006

Verso - Karma
Loistavaa! Alku kuulosti pelottavan death touhulta tai jotai. Alku kuitenkin toimi hyvin -> hyvän agressiivinen.Jee JEE tästä tykkää
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verso - This Cold Place 12.05.2006

Verso - This Cold Place
Mainio biisi. Herra Salonen laulaa iha vitu hyvi. Vannoutunut elektronisen musan kuuntelija melkein kyynel poskella kuuntelee tätä. Hienoo hienoo. Arvosana: Solid Gold
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Beat - Geminitro 03.05.2006

D-Beat - Geminitro
Iha hieno. Siis jotain jumputus/läskibasso kohtaa oisin oottanu missä tyylii tukka olis hulmunnu. Mun mielest ihan ok pituinen. Täs biisissä on potentiaalia , mut en anna arvosanaa vielä koska tuntuu olevan kesken eräinen. Ilmoittele kun se extended versio on valmis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilkkasto ja Hilkkasto - Rautamestari 11.05.2006

Ilkkasto ja Hilkkasto - Rautamestari
Aika kaameeta.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Hand - dikidii 10.07.2006

Dj Hand - dikidii
Olipas outoo settii.. kaikki oli hienosti yhdessä mikään ei niinkuin ollut irtonainen. Tää oli kyl aika hardii. Dikidii ite oli must hyvä... en mä osaa arvioida tälläst mut ei huono nii lätkäsen sulle tost kasin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dorian Crew - Masters Nutz 02.05.2006

Dorian Crew - Masters Nutz
Ompas tosi sekava biisi.... On niin sekava, että en osaa arvostella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - stockholm wannabe 30.04.2006

förderband - stockholm wannabe
Mukavaa meininkiä. Mukana mahtavia sampleja. Fiilis jossain vaiheessa kuin 80-luvun poliisi sarjoissa. Arvosana: STARSKY & HUTCH
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele superdurak - Coup d'état in Sissyville 28.11.2006

superdurak - Coup d'état in Sissyville
Jaa tämmönen setti. No meiniki on ainakin funk ... mutta se vähän on mun mielestä kaikki siinä... biisi oli myös aika lyhyt. Kyllä tää oli ihan ok kamaa. ei kuitenkaan mitään säväyttävää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 19.07.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Shaa laa laa laa ? No ihan tän kyllä kuuntelee kerran. Ei oikein iske. Sanoista en tykkää. Loppu toistaa itseään todella pahasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele huopatossu mononen - crash course for beginners 06.07.2006

huopatossu mononen - crash course for beginners
Olihan tää omanlaisensa joo...

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 03.09.2006

AAE - Seconds
Todella herkkää. Olis tehby mieli sulkee amppi ku oli kiire eikä ois ehtinyt kuunnella, mut niin nättii et oli pakko kuunnella loppuun. Todella nätti biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri 18.04.2006

Elämää ja aivokemiaa - Kohtalon kulkuri
Kylmät väreet kulkee pitkin selkärankaa. Tää on vissii tehty tosissaa. HÄRSKIÄ:
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Sneaky Dream - Indigo baby (Born today mix) 07.05.2006

DJ Sneaky Dream - Indigo baby (Born today mix)
Kuten edellinen sanokin jo yksinkertainen, mutta toimiva. Pidän pianosta itse joka jossain vaiheessa biisiä tuli mukaan joka nosti arvosanan 9- :seen
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Facilmente 17.04.2006

Monoacid Soundsystem - Facilmente
Kiukkua täynnä. Hyvät kickit ja hitit.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Dreamer 18.07.2007

Axoldies - Dreamer
ai että oli ihania pimputuksia... mut jotai liian vanhanaikaista täs oli mun makuun... idea oli bueno mut joku mul vaa tökki... mut siis biisin pimputukset pelasti paljon ... herkää ja kivaa....nam
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suurisalomovuori - Spaceial Sings 01.07.2006

Suurisalomovuori - Spaceial Sings
Tuttuja aaniä noi kikit ja klickit.... Kun satun tekee samal ohjelmal musaa ... Ihan mielenkiintoinen avaruus meininki... en paljo muuta täöstä osaa sanoo.... loppuu kun seinään muuten

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afrologin palsta - deadlymosquito 19.04.2006

Afrologin palsta - deadlymosquito
Lyhyt ja ytimekäs
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Radio Edit) 10.07.2006

C-4 - San Diego (Radio Edit)
Whooh säähän osaava oot... tää oli hyvä biisi... hienoo hyvä ... the flute vaikutteita...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Supa Bass (Short Cut) 17.03.2007

Outset - Supa Bass (Short Cut)
Omaan gategoriaansa ei tuo mitään uutta, mutta ei huonoakaan. Niinkuin Jaakko jo tokasi nii "Berliiniin vain humputtelemaan". 8½

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLIDLOOP - Change 13.04.2006

SOLIDLOOP - Change
Tosi hyvä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Sneaky Dream - Hold My Heart (Sub bass mix) 07.05.2006

DJ Sneaky Dream - Hold My Heart (Sub bass mix)
Iha kiva pimputtelu :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Supermegavisa osa 3 11.05.2006

FEL - Supermegavisa osa 3
Hiano :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alpha Mind - Maloq Forest (Dominators Mix) 15.04.2007

Alpha Mind - Maloq Forest (Dominators Mix)
AIVATE TOSI HIENO TEKELE... TODELLA SYNKKÄ ILMAPIIRI PITÄÄ PINTANSA ...HYVÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alpha Mind - Maloq Forest (Dominators Mix) 17.04.2006

Alpha Mind - Maloq Forest (Dominators Mix)
Chillaus toimii tän tahdis. Hyvä äänimailma anto yhden pisteen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 02.08.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Hieno biisi. Ehkä vähän tukkoinen ... meinaan että liikaa ääniä eli ... jotai ... mut tosi upeeta musaa ... ou jee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ilkkasto ja Hilkkasto - GOD 11.05.2006

Ilkkasto ja Hilkkasto - GOD
mikä tässä trancee on. Se et täs on kick:it ????????
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lime - Load - Scale (Lime 2am mix) 14.04.2006

Lime - Load - Scale (Lime 2am mix)
NIcE
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Where the Dead Lay 09.07.2006

Project Divinity - Where the Dead Lay
Upee biisi kuunnellut sen jo kuusi kertaa ja tää efekti hömpöttely senkun paranee. Upee äänimaailma. Toi kieli soittimen kuuloinen soitin on aivan upee. todella hieno biisi... tai no tää hirveen musiikin kuuloista ole, mut VAU. Arvosana: Herkkua korville
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Timeless Flame (remastered) 18.06.2006

Distrance - Timeless Flame (remastered)
Oiken menevää musaa. Mainio "huippukohta". Jotenkin tää ei kuitenkaan ole tarpeeksi omaperäinen. Tää on kuitenkin laadukas biisi ja ehdottomasti kannatti kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - admineral 20.04.2006

aeronao - admineral
Pelkkää leijailua. Magee piano. Magee pieni pätkä nais ääntä. Magee loppu. Arvostelu: Herkkuakorville
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj mahorkkasätkä - elektro snagu 21.06.2006

Dj mahorkkasätkä - elektro snagu
Mun mielestä täs ei oo mitää paskaa vaa tää on erittäin toimiva ääni. Saundit on suoraan fl:stä mut oot saanut väännettyy niiist erinomaisen setin. Vähän pitkä mut toimii. Hienoo hienoo!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hobla! - Uhka 03.06.2007

Hobla! - Uhka
ihan ok .:henu93:. | 23.06.2005 07:47 | Arvosana: 6 LOL :D Ai vitsi, että on hienon kuuloista settii. Hö mites mää tän oon missannu. Nyt ei tuu syvällisyyksii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - en passant 30.04.2006

förderband - en passant
Ei tää kovin chillii ole, mut mukavan lempeetä kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Body By JAYk - Mr. Mitten (live) 12.06.2006

Body By JAYk - Mr. Mitten (live)
Mainio biisi. Tai live esiintyminen. Hienoa.... Wau
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Dust ft. Theah-Feeble (Axolus Dream Rmx) 14.07.2007

Axoldies - Dust ft. Theah-Feeble (Axolus Dream Rmx)
Makeet erittäin matalat muraisut välissä ... mahtavaa... Tekniseen puoleen en käy kiinni ... mutta itse melodiat ja muut on vahvoja ja mielekäitä... tässä on vissiin haettu isoa saundia ja siinä on onnistuttu .... hyvä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Energia 10.03.2007

KVMS - Energia
MAinio!... ei muuta
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Beat - Destination You 22.06.2006

D-Beat - Destination You
Hyvin toimii kikit ja snaret. Hirvee padi ...en tykkää. Siellä joku nätti pimputus koitti tulla esiin 3 minuutin jälkee mut se unohdettii täysin. Kokonaisuudessaa tää on mukavan energinen jossain kohdis. Ihan hyvä veisu tää on.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - goop 24.11.2006

sanmal - goop
Hieno biisi jaksaa kuunella helposti loppuun vaikka ei vaihtelua kovasto olekkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIVARi - Leikitään ystävää 18.04.2006

DIVARi - Leikitään ystävää
Meinasin sanoo et kuulostaa ihan kuin neljä ruusua mut se olikin zen cafe mitä meinasin. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 07.06.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Mukavaa suomalaista rock musaa. Rock ei ole mun musa tyyliä, mutta luulenpa että hyvän biisin tunnen. Tää toimii KHYL.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aatelismiehen psykoosi - Osa 8 17.04.2006

Aatelismiehen psykoosi - Osa 8
Out of chill
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Okapi - Bird Song 23.01.2007

Okapi - Bird Song
täydellistä chillailuun. Mainio kipale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 14.04.2006

Charayana - Liberation [original vocal mix]
Kertakaikkisen hieno biisi! Melodiat toimii hitaasti, mutta onnistuneesti etenevä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Come Good 30.04.2006

Casual Street Band - Come Good
Komiaa musaa. Dance? ... ehkä kuitenkin enemmän house musaa. Tosi groovi meininki läpi koko biisin. Hiukan lyhyt ja laulajan äänessä on huonon äänenlaadun makua. Arvostelu: Herkkuakorville
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AKX - Machine Rage 18.04.2006

AKX - Machine Rage
hieno
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Freefall 29.08.2006

DjMik - Freefall
Nätti ku sika pienenä. Nimi taitaa olla jo käytetty kun oon sen jossai kokoelma seedeellä nähnyt ... mut biisiin: mainio tarttuva melodia, Hyvin omaa thouch:ia mukana, Hyvä ääni maailma ja loistavasti yhdessä pysyvä rakenne. On näemmä vanha biisi mutta kyllä muhun upposi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ernesto Aeroflot - Kesäsade 20.04.2006

Ernesto Aeroflot - Kesäsade
Hyvä meininki. Mielenkiintoinen melodia. Jotku saundit oli kuin kauhu leffasta (puoli välissä chillaus loppu), mut hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele codea - Sweet Motion 25.08.2007

codea - Sweet Motion
Jaaha kommentoidaampas tätä 5 vuotta vanhaa biisiä,joka toimii edelleen. Pornot paksut (erittäin PAKSUT) basso kouraisut on upeita ja niihin kiinnittää huomiota. Melodiat on juurikin biisin nimen mukaista hempeilyä. Tää on loistavaa rentoutumis musiikkia. Ei liian agressiivista mutta kuitenkin asenteella tehty. Ei tosiaan ihme että ollut viisi vuotta sitten viikon biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele codea - Light Wave 07.10.2006

codea - Light Wave
Nättiä nättiä. Upeet padit niin kuin kaikki jo kehuikin. Hyvä ääni maailma. Laadukas tuotos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Take Me 02.08.2006

Orgazmo - Take Me
Mainiota kikkeli trancee. Kuulee hirveesti vaikutteiden vaikutteet ... ehkä liikaakin(*Darude*). Biisi toimii silti kun unelma ... hyvää työtä :)
9