Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 42 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronix - Neocient 05.03.2014

Electronix - Neocient
Siinä jossain 1.30 min kohdilla alkava syna soi erikoisen kuuloisesti särörumpujen kanssa, siitä plussaa :) Myös siinä kohdilla tuntuu olevan biisin meno korkeimmillaan. Odotin basson tulevan hieman enemmän vahvempana esille, mutta se jäi rajalle soimaan. Kompressorilla kikkailu kuulostaa unenomaiselta biitiltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Someenjärvi Monosound - Törmäyskurssi 31.12.2013

Someenjärvi Monosound - Törmäyskurssi
Onnistunut miksaus, syvä basari ja tekno-stabit selkeä muutostila joka luo liikettä rakenteelle. Kertoo että nyt mennään jonnekkin ja vauhdilla. Hihattien kuvio on oikein onnistunut, sopivan ärhäkkä ja vaiheikas. Puhun kuin mikäkin Donner.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomi Filli - Rivi 31.12.2013

Tomi Filli - Rivi
Leppoisaa old-skool sampletusta. Hieman olisin hakenut muutosta tuohon taustalla soljuvaan synaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - bold300 31.12.2013

teknokonnektion - bold300
Nyt irtoaa kymppiä :) Instrumentit ovat sopivasti irrallaan, mutta ikäänkuin toistensa "sylissä" antaen toisilleen tukea. Aivan karvan verran olisin etsinyt muunlaisia muunnoksia "chicago"-synalle, joka vahvana ja syvänä taustalla tykyttää. Kiksu on tiheärakenteihinen ja syvä, kuten kuuluukin. Robottinarina toi hyvää syvyyttä rakenteeseen. Yli puolen välin mentäessä kuvioon tulevat urut tuovat hyvää vaihtelua pitkään kappaleeseen ja sustainia säätelemällä on sihenkin löydetty muutosta :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Rhytmic Disorder - Kava (teknokonnektion remix) 31.12.2013

teknokonnektion - Rhytmic Disorder - Kava (teknokonnektion remix)
Rauhallisen alun jälkeinen paukuttelu lähtee käyntiin kepeällä hihatilla, aivan hitusen verran taustalle miksatulla basarilla ja omaan korvaani mikrometrin liian leveällä kaistalla esiintyvällä synalla, josta en pääse selvyyteen onko siinä "glass"-tyylistä syntikkaa, choiria vaiko sahalaitaa... muutoin pidin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele E-4Mation - dEformed Automatons (Live) 03.11.2013

E-4Mation - dEformed Automatons (Live)
Tästä tuli mieleen Scrantsi-genre kiksun rullaavuuden takia. Jostain syystä komponentit ja instrumentit soivat tässä ikäänkuin toistensa alueilla, jolloin tapahtuu puuroutumista (esimerkkinä alun ja puolivälin rim/clav osio soi napsumalla stereokentän äärilaidassa). Henkilökohtaisesti en vuotavasta whitenoise:sta pidä hihattien korvaajana. Mukavan kuuloisia Sweeppejä sillä saa aikaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronix - Silence 03.11.2013

Electronix - Silence
Tässähän oli tarinaa :) Mukavan letkeää poljentoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronix - A journey Through Creation 03.11.2013

Electronix - A journey Through Creation
Sopii hyvin "Intro" tai "Outro" kohtaan levylle. Jostain syystä tässä tuli mieleen Scooterin äänite "Keyzer Soze" :D Pidin stereokuvasta ja basson syvyydestä, joka näiden AKG kautta välittyi tärykalvoille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronix - Somnium 03.11.2013

Electronix - Somnium
Smoothisti feidaavia synapadeja ja pienenpieniä havaittavia sekä saundia värittäviä nyansseja :) Sointi on tasapainossa, mutta se jokin jäi nyt 10 puuttumaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filya Trevelyan - Insight 12.11.2009

Filya Trevelyan - Insight
Erittäin sopiva ja tasalaatuinen junailu. Minimal sopii tähän mainiosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebear Project - Detonation (CLIP) 11.05.2009

Bluebear Project - Detonation (CLIP)
Nyt oli oikein maukasta revittelyä, mukavan höyryjunamainen kiksu ja klubimainen sahalaita :) Breikki on päivän sana, niin myös tässä se on kovasti esillä :) Kummasti tuossa kun kaikki pääinstumentit laitetaan päälle, katoaa tuo leadisyna hieman jonnekkin etäämmälle, mahtaako olla ylikompressointia...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohtori - Sekosampleri 13.01.2009

Tohtori - Sekosampleri
En osannut koskaan odottaa sinulta tälläistä, opiskelu ja keikkailu on näköjään vaikuttanut ;) Skottilaiset säkkipillin-kaltaiset soittimet ja real-a-like-rummut on jännä yhdistelmä. Kivan tasapainoinen maisema. Näitä voisi tunkea jonkun lord of da kings - leffan tunnariksi, sen verran jyhkeää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - Kuusamosaundi 11 17.07.2009

Kodix6-8 - Kuusamosaundi 11
Kyllä mä jälleen ysillä heitän reteästä kikkailusta. Tässä on hauskasti jälleen samaa linjaa kuin 330ssa. Sopii varmasti hyvin romanttisiin koti-iltoihin kun halutaan herkistellä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozemo - Balladi X 01.11.2008

Boozemo - Balladi X
Äänenlaatu on omituinen, kuin muovipussista soitettuna... Rummut on tylsänpuoleiset, mutta kitara on mukavan kipakka syntikan kanssa. FF pelimusa tästä tulee väliajoin mieleen, sellaista taustarevittelyä jolla ei ole päämäärää. Muuten hyvä mutta ei täydellinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kodix6-8 - 330 17.07.2009

Kodix6-8 - 330
Sairaalamaisen sydänkoneen äänet ja sikarinsumuinen basari. Mitäs siihen muuta tarvii. Tässä on kuitenki vielä jotain enemmän, tässä on moniulotteisuutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Landeluxé - Huutoja! 16.09.2008

Landeluxé - Huutoja!
Oikein iloisen kuuloinen alku, vaikkakin korvia särki nuo korkeat äänet. Trancehtava syntikka/tahtilajivaihdos toimii sopivasti :) Levähdyskohtia ei ole pilattu liialla venytyksellä ja efektointi näissä kohdissa on toteutettu nappiin. Rumpuja on käytetty ns. loppuun asti eli mahdollisia kuvioita on riittämiin. Tälle pitäisi keksiä joku oma genre, tähän kun on ympätty niin monia, tyyliilaji voisi olla AsvpBeat yms :) Tämä on taidetta, ei voi kuin kympillä heittää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electronix - Freeway 19.06.2008

Electronix - Freeway
Mielekkään rauhattoman kuuloista ja vaihtelevaa tesnoa :) Sopivan synkät soundit ja filtterit, mukaanlukien kova kiksu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HarriL - Sublight (Live) 21.12.2008

HarriL - Sublight (Live)
Bassokuviointi on tehokkaan yksinkertainen, melkeinpä tranceksi tätä kutsuisi :) Housessa harvemmin on taukoja, mutta tähän sitä ehkä toivoisi. Toivoisi, että komppi laskisi joskus. Toisen puolikkaan kohdilla tunnelma tihenee vähitellen ja tempo tuntuu nopeutuvan. En tiedä miten se on saatu aikaan, ehkä tempoa on vain raa'asti nostettu, mutta hauskalta kuulostaa :D Samoin kiksut on jyhkeämmät välillä... Tuon huilumelodian alkaessa tulee miltei kurat housuun :D Pirun iloinen jammailu 3/4 kohdan jälkeen :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Landeluxé - 2 Sutaja 27.12.2007

Landeluxé - 2 Sutaja
Kasaribeat-ruuls! tykkäsin erityisesti pysäytyksistä, happopitoisuudesta, sumusta, tarjoiluista ja pöydän muista antimista... Pituus oli oudon kokoinen tälläiselle, mutta kyllä tuo menee :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVMS - Savage Jazz 12.12.2007

KVMS - Savage Jazz
Mietin että millä tämä biisi/biisit on saatu aikaan, mutta ei tullut mitään sanoja mieleen. Liekö unohtunut jo kaikki softat. Househtavan hauska progemainen tausta-säilä tässä, mukavan rikkonainen matto ns. "Poliisin piikkimatto". Instrumenttikokeiluista olen aina pitänyt, niin nytkin kun ne nivoutuvat yhteen loppua kohden :) Happokitinä taustalla on kuin jostain lelusta, kyllä tässä pää keinuu...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tobias kubik - loimu 16.09.2007

tobias kubik - loimu
hengailua, chillailua ja vähän brittiläisesti rikottua ääntä :) tässä on taas semmonen fiilis mitä vois syksyn iltoina autossa tai taustalla kuunnella tekemässä tunnelmointiin jotain syvyyttä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tobias kubik - bloom 09.08.2007

tobias kubik - bloom
tätä illalla kuunnellessa, maha jäätelöä täynnä istuessa, tulee jälleen miettineeksi kaikenmoisia. lopussa huomasin että tämä biisi on kuin jatkumo jollekkin elävälle asialle. kirkas melodia tuo mieleen sodan, vihreän värin ja voikukan... näin pehmeetä ei ole kuulunut mistään sitten vuoden 2002 :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soul Slayer - Technical Doom 27.12.2007

Soul Slayer - Technical Doom
aivan perkeleellinen saundi tässä :D eihän tätä edes voi verrata mihinkään! jotain drill'n'bass-pendulumimaista-takomo-rytmiikkaa tai ei lähellekkään... mitä tässä on iskuja minuutissa? kybä irtoaa saman tien, lisää odoteltaessa liikutun tästä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Reason Of Life 19.11.2006

ázwb - Reason Of Life
kyllähän tämä taas pitkästä aikaa sykähdytti, hiukan ehkä kuulosti sama vanha syna taka-alalla jo kauhtuneelta, mutta nuo vaihtelukohdat ja "sekoamiset" on aina niin nannaa että ne tekee kappaleen :) tempo on aiemmista poiketen vissiin noin 30-60bpm suurempi veikkaampa oikein rohkeasti 200-220 :) Ei tämä nyt paras kappale ollut, mutta toimii, tuli pistettyä tämä autosoittimen listoille äsken.. nyt saa kuunnella kunnon rymistelyä ja oikein kaveritkin tykkää :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Techstate 90' - Am I Alive (Original Mix) 09.08.2006

Techstate 90' - Am I Alive (Original Mix)
alaääniä kuuluvammaksi genrevalinnat kuntoon samplet ok, samoin leikittely sopivat kappaleet, pientä hiontaa sen miksauksen kans ja sampleihin särmää :]
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Hagged 02.07.2006

ázwb - Hagged
tämä iskostui heti jonnekkin blade/matrix soundtrack linjalle. 3 aseistautunutta soturia käppäilevät hämyisellä kujalla klubille jossa teurastavat muutaman sata pahista. vanha kunnon lasipompeli-soundi taustalla kuulostaa kyllä jo vähän puhki kulutetulta. olet alkanut lisäämään jämerää pätkintää kappaleisiin, kuulostaa näin aluksi melko oudolta. eipä mitää pahaa sanomista, jälleen nuo pienet voksut tuolla välissä tekee kokonaisuutta paremmaksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ovela - tanko 27.10.2007

ovela - tanko
monessa kipaleessa ollut mukana tuo huilumainen tuulisoundi... :) kivan epäsynkkaavaa, pojot sulle
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sepalus - TERMINATOR 05.04.2006

Sepalus - TERMINATOR
happo-tesnoa, taas näillä mojovasti kaikuvilla tehdasäänillä... tässä oli enemmän tyyliä mitä tuossa nigaziz, ehkä tämä oli enemmän yleisemmän kuuloista. T-1000 mörinät väliin, sopii ku nenä otsaan :D mietin että mitä hemmettiä, miksaajalla on napsaissut päässä kun tuo terminator ääni hirttää välillä kiinni kaiken kaikkiaan menevää
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sepalus - nigaz 05.04.2006

Sepalus - nigaz
:D heh.. mukavasti atmosfääriä kaiutettuna, teknon suosio mulla on vähäsen hiipunu. vähäsen omituiselta kuulosti tuo murea robotika ääni, jokin siinä pilasi vähäsen tuota menoa. junnaavasta ensivaikutelmasta ja ihan kelpo tesnosta nakkaanpa sulle kasin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Exact Answers 30.11.2005

ázwb - Exact Answers
Perus äsveppiä ;oD niin kauniisti vaihteleva kiksuraita hienoilla arppimaisilla vinguilla. Erittäin menevää ja toimivaa, nopean vingun kohdan haluaa kuulla aina uudestaan ja uudestaan, Vauvan parkumiseen asti. Kiitos tästä, menee ehdottomasti taas kärkeen soittolistalla
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Pain Inside The Machine 09.10.2005

ázwb - Pain Inside The Machine
Ehdottomasti mieleenpainuvin kappale ;oD Alun jambalaijarastafari-huilut+aerial-synat ja perus hajotettubeatti HC-muodossa maistuu makealta... tämä jo tarjoaa jotain hienoa Puhe tuossa välissä tuo mieleen lähinnä synkät androgyn networkin vängät. Iesus tuo beat leikkii niinkuin sillä olisi jokin sielu ;D puskee ristiin eri saundeja ja sekoittuu mukavaksi menoksi.. Isän mielipide tästä oli 4 miinus, eli yleensä se on jo tosi hyvää HCtä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele tobias kubik - ich mag 09.10.2005

tobias kubik - ich mag
ehdottomasti sunnuntai iltapäivän parhaimmistoa mitä nyt kuunteli.. tempo meni ehdottomasti paremman puolelle tuli mieleen genrestä että ainakin osa ruåttitechnosta kuulostaa tältä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bad Dog - Päin Vittuu 15.11.2005

Bad Dog - Päin Vittuu
jotenkin pelasti musiikillisesti että lyriikoiltaan päivän ;oD tarpeeksi monta kertaa kuulee sanan Vittu, niin aina on hauskaa, niin tässäkin jotenkin sanoma kolahti koska niistä ajoista on jo hiukan aikaa kun oikein kunnolla vitutti kertosäkeen kanssa saisi tausta vaihtua, muuten menevää
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalaforn - Un-bornauksen salat (osa 1.) 16.05.2005

Kalaforn - Un-bornauksen salat (osa 1.)
Hui, Kiasma on pelottava paikka. Tämä musiikki kyllä melkein pelottavampaa, varsinkin jossain kauhukuvan soundtrack:illä. Ambientiksi kumman lyhyt, ei tule oikeita sfäärejä aivokalvoille. Bassot humisee riittävänkin tehokkaasti, marisematta. Tässä tekee mieli mennä hautuumaalle... ;oD
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Authentique - Auri sacra fames 21.08.2005

Authentique - Auri sacra fames
Jälleen kerran toimivaa sykettä. Itselläni puski mielikuva kylmistä sukellusveneistä lipumassa kohti vihollisen syvyyspommien kehittelemää tuhoa. Sonar-soundit ja syvällä vedessä kaikuvat metallit kärsimättömästi ajalehtivat pitkin päämääräämättömyyttä. Ehkä pari ruumista tippuneena kohti kosteaa hautaa... Toimii
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kettle - padophilia 31.01.2009

Kettle - padophilia
Todellakin, korkeataajuuksinen äänimaailma on jännittävä oikein käytettynä, silloin ei välttämättä tarvitse muuta. Väliajan jälkeen alkava nariseva basariääni sopii hyvin sotkuisen rumpukompin keskelle, samoin puhtaammat leadikuviot taukoihin. Tämä biisi on raskas hengitettäväksi, mutta kevyt kuunneltavaksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creature - Tormentor 31.10.2005

Creature - Tormentor
Maanista menoa... eikä niin kovin yksinkertaisesti. Bassokuviot vaihtelee mukavasti, synapuolellakin päästään pieneen hurmioon varsin pienillä muutoksilla. Noisehtava veitsi-hiha sopii taustailemaan toimivasti. Sakko rapsahtaa ;oD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Authentique - Aliquando Insanire Iucundum Est 21.08.2005

Authentique - Aliquando Insanire Iucundum Est
alussa mieleen tulvii metallinsulattamo jossa pomo hengittää niskaan. koneisiin tuleekin yhtäkkiä virhe ja kaikki ovat hiljaa. sula metalli vie pomon mennessään jäädessään isoon masuuniin loukkuun... tappavan kuumaa ääniväreilyä
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa 18.05.2006

Enkeli - Siellä missä sieluni nauraa
ei niin painostava hiljaisuus, ei niin raskas ilmapiiri... en päässyt sanoihin sisälle, taidan olla liian tuntematon aaltoilevat laulun kohdat saavat aikaan symbioosin mitä piano korostaa. todella hienoa :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dotork - You will bow to me 15.08.2005

Dotork - You will bow to me
monotonic-tyyli on ihan ok ja tämä toimii melkoisena viejänä kukaan muu ei tätä kuuntele, mutta ite tunnuin pitävän. sopivan "räkäinen" distrobasso ja menevä rumpukomppi tekee gutaa ehkä tuo melodia ois voinut olla pari iskua pidempi tai toista maata mutta toimii näinkin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Akuma - Corona 24.06.2008

DJ Akuma - Corona
Minkään näköisestä Technosta ei ole kyse, kappale on hardcorea alusta loppuun. Äänen käheys tiputti tunnelmaa reilusti..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The E.C. Connection - Tidal waves of heart (Radio edit) 12.01.2008

The E.C. Connection - Tidal waves of heart (Radio edit)
alkoi kuulostaa jo jam & spoonilta kunnes sopi herätä.. Soulahtava/Jazzahtava naissample kyllä herättää kriittisyyttä, ei tämä ole tarkoitettu tähän... muuten kyllä sopivan pehmeällä atmosfäärillä toteutettu rummuttelu
9