Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 90 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maailmanlopun Ravintola - Far Away From Betelgeuze 08.10.2007

Maailmanlopun Ravintola - Far Away From Betelgeuze
Ihan tunnelmallinen kappale. Hyvin on soundit kasassa ja hieno soundimaailma. Myös omasta mielestäni olisi soundit kaivanneet osittain enemmän sitä pehmeyttä. Nyt ne ovat turhan "metallimaisia", kilahtelevia, tai miksikä niitä nyt voikaan kuvailla. Hyvin on biisiin paneuduttu vaikka kuitenkin kyseessä on FL:n demoversio, jolla tämä biisi on tehty. Aikaa on ilmeisesti jonkin verran käytetty. Taustalle olisin varmaankin itse tunkaissut myös mukaan jonkin näköiset rummut tai perkussiot. Turhan nopea lopetus, hitaampi feidaus loppuun tms, olisi tuonut lisää sitä tunnelmaa jota tässä kaivataan. Välistä tulee hyvät soundikuviot esiin, siitä plussaa. Ihan avaruusmainen meinkinki, täytyy sanoa. Sinuna harkitsisin tuon FL:n kokoversion ostamista. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gluon - Vacant Light 26.08.2007

Gluon - Vacant Light
Nopeasti lähdetään liikkeelle, ehkä liiankin nopeasti. Upeat soundit, tasaiset ja pehmeät. Todella vaikea sanoa mitään huonoa tästä biisistä. Erinomaiset soundit omaan makuuni ja soittimet ovat hyvässä tasapainossa. Ainut mitä nyt tuli mieleen, niin on tuo crashi mikä tulee ekaa kertaa esiin tuossa 4:59 - 5:00 kohdassa joka on melestäni ehkä liian kuiva. Biisissä on todella hyvä ja tunnelmallinen soundimaailma. Mielestäni tuon 7:05 kohdassa olevan oktaavin nousun olisi voinut ehkä jollain muulla tapaa tuoda esiin. Sen jälkeen lähtee todella upea ja tunnelmallinen arpeggio. Pituutta ei ole liikaa, kyllästyä kun ei voi johtuen melodisuudesta ja monipuolisuudesta. Lopetukseen olisin kaivannut ehkä enemmän jotain erilaisuutta, mutta silti kokonaisuudessaan tämä on todellakin hyvää matskua. On muuten komea ulkoasu projektilla!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Triangle 22.06.2007

Archaic - Triangle
Olen osittain Anzeen kanssa samaa mieltä. Heh hassua, biisi tuo mieleen Battlefield 2 -pelin. Jotenkin saman oloiset maisemat tässä biisissä. Kuivahkot soundit, mutta sopivat tähän biisiin kuin "nyrkki silmään". Hyvät soundit ja poikkeaa todellakin perusmassasta. Biisistä löytyy torvimaisia soundeja joista tulee minulta ainakin pojoja. Jos nyt jotain vielä tähän keksisi, niin olisin laittanut jonkun "runkkaus loopin" rummuille tai keksinyt jonkun menoa pysäyttävän kohdan biisiin. Nyt biisi rullaa alusta loppuun saakka simppelinoloisilla soundeilla mikä ei sinänsä haittaa, mutta tuolla "menoa pysäyttävällä kohdalla" olisi biisiin saanut vielä huomattavasti lisää mielenkiintoa. Biisi tuo pintaan osittain kesäiset fiilikset ja mielessä rupeaa syntymään erinäköisiä riimejä tämän biitin rinnalle. Ja mie tykkään myös.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix) 06.06.2007

Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)
Hienosti lähtee liikkeelle feidautuen, tykkään tuosta bassokuviosta. Biisin omaa tosi tunnelmallinen melodia, ainakin mielestäni. Rento meininki alusta loppuun saakka. Minultakin tulee pisteet noille voxuille, aivan upeat tässä biisissä. Vaikka biisillä on pituutta, ei se tunnu häiritsevän menoa. Tähän biisiin ei onneksi kyllästy helpolla. Mielestäni biisissä on jokin puute mutten oikein tajua itsekään, että mikä. Ehkä jäin kaipailemaan vielä sitä jotain kunnon koukkua. Ihan hyvä ja muhkea Dream Trance setti, minun korvani tykkäävät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Casualties 31.05.2007

Bublgum Electronics - Casualties
Biisi lähtee käyntiin rauhallisen oloisilla ja raikkailla pädisoundeilla. Tämä kappale osaa kukoistaa minulle sen omaperäisyydellään. Vokaalit tuovat todella paljon tunnelmaa mukaan, ne ovat täydelliset tässä biisissä! Vocoderi tuo myös omanlaista raikkautta biisiin. Biisi omaa osittain kesäiset soundit, mikä on näin kesän alla todella hieno juttu. Alusta loppuun asti jatketaan samanlaisella melodiakuviolla muttei se ole lainkaan huono juttu, sillä ilman vokaaleja samanlainen melodiakuvio voi käydä suhteellisen tylsäksi, vokaalit ovat siis täydellinen lisäys tässä biisissä! Rumpukuvio on monipuolinen, mutta snare saisi mielestäni olla hieman erilainen, vaikka välillä soisi delayn kanssa tms. Soundipuoli toimii kuitenkin erittäin hyvin. Lyhyt biisi, muttei kylläkään kyllästy nopeasti. Kiitos tästä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Journey 02.06.2007

Archaic - Journey
Aika jykevä fiilinki tässä biisissä! Anzeen tekstiä lainaten, myös minkunkin mielestäni biisi omaa varsin erikoisen kuuloiset ja häröiset soundit. Släppimeininkiä paukahtelevine kickeineen. En ole aikaisemmin biisejäsi tainnut kommentoida vaikka niin olisi pitänyt tehdä (unohtunut jostain syystä), joten en osaa sanoa millainen on se sinun oma tyylisi biiseissäsi. Soundipuolta pystynen siis arvoimaan. En tiedä, toisaalta biisi ei välillä jaksa iskeä ja suo korville todella levottoman soundimaailman, mutta välillä soundimaailma kuulostaakin korville todella energiseltä. Ehkäpä biisissä on ideana ollutkin kysessä oleva juttu. Soundit skulaavat keskenään ja meno on välillä melko synkkää. Itse jos olisin kehitellyt, niin biisin puoleen väliin olisin sutjauttanut melodian, joka olisi sisältänyt jonkin näköisen kikkakuvion, joka taasen olisi tuonut enemmän sitä energisyyttä ja mielenkiintoa mukaan. Starttihan biisissä on ihan priima, starttaa hyvin noine bell-soundeineen jotka ovat ilmeisesti tahalleen jätetty todella kuiviksi, se soi minun korviini mukavasti. Hieno kokonaisuus, minä tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - Winter Waves 05.02.2006

NameLess - Winter Waves
Biisi tuo korville mukavaa lämpöistä pehmeyttä ja aloitus tulee perinteikkäästi reverse crashilla. Nicklauzin porukka kyllä osaa asiansa melodiapuolella. Biisi on kyllä pehmoinen, mutta kuitenkin biisiin olisi voinut laittaa jotakin vähän iskevämpää kamaa mukaan, kuten vaikka equttaa joitain soittimia tjsp. Melodiaan ei kerkeä kovinkaan kyllästyä missään vaiheessa ja pituuskin on silloin sopiva. Kikki tulee vähän mielestäni biisin päälle muista soittimista. Hieman olisin varmaankin kaivannut jonkinlaisia efektisoundeja mukaan, mutta meneehän se näinkin hienoilla melodioilla. Joitain taustasoundeja olisi voinut laittaa hieman kovemmalle. Ehdottomasti, kuten Dj Anzeekin sanoo, että tämä on teidän parhaimpia tuotoksia. Lisää vain yhtä hienonoloisia melodioita ja tietysti vielä paremmin tehtynä, kuin mikään aikaisempi biisinne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Electrical 19.12.2005

Bublgum Electronics - Electrical
Tämä on todellakin sitä mitä kaivataan! Biisi tuo mukanaan pirteyttä ja soundit ovat varsin sähköisen oloiset. Melodiakuviot ovat todella hienosti kehitetyt, ajatus on päässyt valloilleen tässä biisissä. Miksailu ei kyllä minun toistovehkeillä kuulosta pahemmin kusevan, vaan toimii todellakin hyvin. Voxut sopivat genreen maukkaasti ja tuovat mukanaan lisää sähköisyyttä ja pirteyttä. Alusta alkaen biisi on menoa ja säihkettä, kyllästymsen vaaraakaan ei tule missään vaiheessa biisiä. Soundeja on käytetty rohkeasti ja muhkeasti. Effektitkin toimivat melodian kanssa kivasti. Todella hieno työ sinulta ja lisää vain yhtä muhkeita ja hyvän kuuloisia biisejä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele arCtic element - Outspect 15.01.2006

arCtic element - Outspect
Varsin erikoiset melodiakuviot on tähän biisiin väkerretty. Erikoisia effektejä käytetty. Olisin ehkä kaivannut enemmän jotain soundi/melodiavaihdosta. Biisi on varsin nopeatempoinen ja pistää jalankin ihan heilumaan. Tuo sähkökitarasoundi, mikä tuossa melko puolessa välissä tulee esiin, niin ei mielestäni ole kovinkaan hyvä tähän biisiin. Tempon hidastus oli varsin ovela juttu, se synnytti hieman mielikuvaa päähäni. Bassosoitin pistää hieman välillä korvaan, tuntuisi siltä ettei se aina menisi melodian kanssa yhteen. Ihan hieno biisi hienoilla effekteillä painostettuna.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki! 05.12.2005

Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki!
Kuten elektronisen musiikin ystävänä en kuuntele pahemmin hoppia, niin voinpa kuitenkin kommentoida sitä biisin melodisempaa puolta. Soundit ovat aika mukavasti balanssissa. Miksaus on onnistunut siinä mielessä, että biisi ei särje missään vaiheessa. Laulua on selkeä ja puhdas, sanoistaa saa mukavasti selkoa. Olisin ehkä kaivannut jotain syvyyttä biisiin, niin se olisi tuonut enemmä fiilistä mukaan. Bassosoundeja lisää! Ei ole pahemmin mitään amatöörihoppia, toimii ihan mukavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kaunii 11.11.2005

Haikaus - Kaunii
Tässä biisissä on varsin hieno soundimaailma. Varsin erikoinen biisi terästettynä hienoilla soundikuvioilla. Hieno tuo puheosuus, jonka jälkeen alkaa rummut ja kitara rokkaamaan. Oikein mahtava biisi mielestäni. Erikoisuus tässä biisissä on huippuluokkaa ja miksauspuolikin toimii varsin voimakkaasti. Biisi nosti minulle pintaan erikoisia fiiliksiä biisin erikoisuuden takia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona Laamanen - Boss Battle 30.10.2005

Joona Laamanen - Boss Battle
Elikkäs. Varsinaisesti sopisi johonkin peliin taistelumusiikiksi. Soundimaailma on upea ja korvia miellyttävä. Biisi todella puhkuaa energiaa. Todentotta Final Fantasy meininkiä on mukana. Hienona lisänä tulee tämä kitara-osio, se tuo mukavasti vaihtelua biisiin ja kuunteluninto säilyy biisissä alusta loppuun saakka. Ei tästä mitään miinusta voi sanoa. Lisää vaan yhtä hienoja tekeleitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele System-Z - Satan FM 13.11.2005

System-Z - Satan FM
Tässä on jo menoa, mutta pahasti iskee välillä korvaan tuo pienen pieni särkeminen, joten kompressoriin vaan lisää pientä säätöä. Ehkä en itse olisi laittanut näin paljon melodioita peliin. Melodiosita puheen ollen, ne ovat aika skitsahtavan kuuloiset. Hyvä lisä oli tuo pannaus vasemmalta oikealle ja oikealta vasemmalle ja siitä keskelle. Kuitenkin biisi on kokeilutasoa, joten otetaan se huomioon. Mielestäni biisisi ovat jotenkin niin erikoisen mukaansa vetäviä, mutta niistä vain puuttuvat aina se jokin pieni asia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Mind - Desolate Morning 07.12.2006

Silent Mind - Desolate Morning
Tässä biisissä on todella tunnelmallinen äänimaailma, kuten Roy:kin sanoi, biisi tuo mieleen keskiajan. Todellakin huomaa, että biisi on pitkän työn aikaan saannos. Mielestäni rumpuja olisi voinut ehkä jättää hieman pois. Biisi tuo todellakin hyvät fiilikset pintaan. Kauniit melodiat sekä kaunis äänimaailma. Ehkäpä biisi löytyy jonain päivänä jostakin elokuvasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 15.01.2006

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Oikein makoisaa Eurotrancea kauniilla melodioilla ja kauniilla laululla korostettuna. Biisin bassopuoli on aika jytäkkä, etenkin bassosoitin. Soundit ovat pehmoiset, eikä juurikaan pistä korvaan millään tavoin. Biisi on hieno taitavien melodioiden ja taitavan laulun ansiosta. Pituus on oikein sopiva, eikä biisiin kerkeä oikein edes kyllästyä. Miksaus toimii ja soundi on aivan balanssissa. Hieno tekele, ei voi muuta sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 13.09.2005

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Hieno biisi. Tempo käy juuri sopivasti tähän biisiin. Laulut ovat raikkaat. Kikki on juuri mukavan jytkeä, ei liian bassokas, vaan juuri sopiva. Leadit on todella hyvät omissa melodioissaan ja effecteissään. Ehkä olisin kaivannut jotain pienen pientä melodiakikkailua. Lauluääni on tutuhko ja hyvä. Masterointi- ja miksauspuoli toimivat ja biisi on kokonaisuudessaan onnistunut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Timeless Flame (remastered) 21.09.2005

Distrance - Timeless Flame (remastered)
Hieno biisi! Kikki on varsin napsakka. Bassokuvio on melko perus, mutta toimiva. Melodia on oikein hieno ja toimivasti toteutettu. Haitsulinja on aika erikoinen, ehkä hiukan omaperäinen tai jotain. Hienoja effectejä laiteltu väleihin. Jotain kyllä tästä jää uupumaan, mutta en saa vain päähän, että mikä. "Perussetillä", hienoilla melodioilla ja etenkin napsakalla kikillä varustettua trancea vailla vertaa. Miksaus sekä masterointi toimii. Kyllä tämä ihan kuunneltavaa materiaalia on. Niinkuin edellä mainitu(i)ssa viesteissä joku sanoi, että vaivaa on nähty, niin kyllä tästä vaivannäön huomaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Aikamoista Settiä 27.08.2005

Outset - Aikamoista Settiä
Aika kivahko nimi biisillä. Hieman saman oloinen tuo intossa oleva leadi kuin Climatizacionissa. Kikki on kivan jytkeä ja basso on ihanan sopiva biisille. :) Pienet arpeggiatorkuviot taustalla antavat biisille lisätunnelmaa. Biisi on kaikin puolin toimiva ja masterointi sekä miksaus toimivat hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Life's Pressures 31.08.2005

Mind's Pressures - Life's Pressures
Hienot kitarakuviot, mutta rummut tulevat hiukan hiljaa välillä esille. Sanatkin jäävät vähän hiukan kitaran/kitaroitten alle. Tämä biisi menee ihan hyvin jos tulee vaikka randomilla winampissa vastaan. Miksailupuoli toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Take Me UG 27.08.2005

Mind's Pressures - Take Me UG
Aika mahtava kitara, tulee hyvin kaiken muitten soittimien läpi. Rummut on aivan kivat, välillä jää kyllä hiukan hiljaiseksi. Rääkymislaulu ei ole aina minun makuuni ollut, mutta meneehän sekin tässä ohella. Hauskan melodisesti toteutettu biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 27.08.2005

WRATHAGE - Sadicum
Liian raskasta kantaa minulle. ;) Aika erikoiset soundit, rummut menevät omaa tahtiaan kovaa paukuttaen, rääkymis laulu ei uppoa minuun. Kitarasoundit on ihan menevät välillä. Ei ehkä kuitenkaan minun makuuni tälläinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 13.08.2005

Haikaus - Aailma
Kauniit ja kovin tunteelliset melodiat löytynee tästä biisistä kyllä. Laulu biisissä on hyvä ja biisi laittaa oikein sydän pysähtymään ja hengityksen vaikenemaan. Rumpujen tulo noin biisin puolessa välissä on aivan mahtavat. Biisi on hyvin rentouttava ja tempo on todella sopiva. Erinomainen tekele ja erinomaiset soudimaailmat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - iTÄ-tURKU 27.08.2005

Mukelo - iTÄ-tURKU
Aika pehmoinen bassomatala basso alussa. Biitti on kiva, varsin chilli, kongoilla ja pongoilla varustettuna. Ei Tripissä mitään vikaa ole, mutta ei sovi minun makuuni ollenkaan. Arvostelen nyt tuon basson ja biitin vain.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Techrono - Space 25.09.2005

Techrono - Space
Aijai, kova kikki! Bassolinja varsin mahtava. Hieno soundimaailma ja miksaus pelittää. Meldodian alettua biisistä tulee oikein hyvä ja antoisa. Juuri minun makuuni. Bassolinjasta pidän erityisesti tässä biisissä. Hieno delaymainen soundimaailma. Biisin nimi kuvaa biisiä mahtavasti, itse sain ainakin avaruusmaisen fiiliksen tästä teoksesta. Oikein hieno biisi, ei voi muuta todeta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 27.08.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Liian psyko alku minulle. Ei tällä kertaa hoppi uppoo minuun. Tykkäisin jos räppäykset olisivat englanniks. Kirosanoja tulee kuin viimestä päivää. Hienoja effectejä lisätty välillä räppäyksiin. Kaikin osin, ei minun makuuni.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - Tomorrow (regenerated) 16.07.2005

NameLess - Tomorrow (regenerated)
Uih! Hauska pimputus alussa, olisin ehkä kaivannut jotakin reverbiä. Bassolinja on kiva arpeggiaattorimaisesta melodiastaan. Rumpulinjaan olisin ehkä kaivannut jotakin sähäkämpää haitsua. Kikit menettelevät ihan hyvin, Melodic Trancen genrestä tähän biisiin olisi ollut parempi lisäillä vähän monimutkaisempaa kuviota tai soitinta! Erinomainen ja lahjakkaan oloinen teos vailla vertaa. Parit seikat vain pilasivat hiukan tunnelmaa. Kyllä se siitä, kun kokee uusia asioita ja saa uusia inspiraatioita, niin työ on mitä puhtaampaa silloin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kesäaika 12.07.2005

Three Gees - Kesäaika
Noniin. Ei ole tämä genre kyllä minun. Sanoitukset ovat aika ronskit. Oikeestaan aika hyvät. Chillit kesätorvet taustalla ovat hyvät. Joo-o, lauluäänenlaatu ei ole oikein mitä parhain. Biisi on chilli ja sanat ovat ronskit. Mitä muuta tarvitaankaan? :D Noh, laitetaan se numerokin tähän, vaikka ei ole minulle sopiva genre.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 27.08.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Melodiat ovat päähän jäävät. Laulu tulee hiukan hiljaa välillä. Voisi sadepäivänä kuunnella tälläistä, tämä on ihan kivaa materiaalia. Nauhoitus on onnistunut ihan menevästi, hiukan kuulostaa monoääneltä, mutta se on pikkuvika melodian rinnalla. Hienot sovitukset ja melodiat.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Heart-Guard / T H-G - Victory in StereO(TereMix) 02.07.2005

The Heart-Guard / T H-G - Victory in StereO(TereMix)
Kivaa melodiakulkua, biisi on oikeastaan ihan mukava! Ainut mikä häiritsi oli se, että basso puoli hiipui minun äänentoistovehkeillä aika hiljaiseksi. Rauhallinen tempo, kaikin puolin hyvin toteutettua tavaraa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostbite - Kesä 20.09.2005

Frostbite - Kesä
Aika vauhdikkaasti starttaa tämä pätkä. Herkkutekele, tee ihmeesä valmiiksi! Soundit ovat niin pehmeät ja fiilismäiset. Masterointi ja miksailu toimii tehokkaasti tässä pätkässä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 01.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Tämän taisin jo kommentoida aikoja sitten, mutta kommentoin uudestaan. Hyvät melodiat, aivan mahtava alku. Sanat ovat kivat ja soittimet soivat tasavertaisesti tässä biisissä. Biisi jää jokseenkin päähän soimaan ja se on hyvä juttu. Miksaus ja masterointi toimivat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Latextension - Collapsed 08.05.2005

Latextension - Collapsed
Kitara on erikoinen alussa, tuommoinen polyfoninen tai kaksi kitaraa päälekkäin. Rumpu linja on aika erikoinen. Äänet ovat kohdillaan ja masterointi toimii. Pituutta löytyy ihan kivasti. Jokin silti tässä biisissä on, joka ei oikein iske minuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Soundweird 07.05.2005

Trakkerterrorist - Soundweird
Hauska efecti alkuun. Sähköisiä ääniä ja erikoista pärinää. Aika erikoista. Experimentaaliahan tämä on. Nauru on kyllä ykkös friikki tässä. Aika kovat äänet lähtee. Miksaus on kohtalainen, olisi voinut vähän hiljentää ääniä. Sähköiset äänet ovat plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - EVVK mutta tossa on nappula 07.05.2005

Monoacid Soundsystem - EVVK mutta tossa on nappula
Pituutta löytyy kerrakseen. Erikoisilla äänitehosteillä väsätty biisi. Erikoinen alku. Basso on aika jytäkkä. Aika erikoinen melodiakulku. Miksaus tuntuisi olevan kohdallaan. Rumpulinja on erikoinen. Aika ovelaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Decadence Overdrive - Dead Boy Blues 09.05.2005

Decadence Overdrive - Dead Boy Blues
Rock`n roll man! Tempo on kiva. Rummut jäävät hiukan kitaran taakse. Kitaralla on hyvä melodia. Melodiakulku on hyvä ja biisi on lähes hyvin miksattu. Masterointi toimii ihan hyvin. Laulu on Beatles mainen, hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - tavallinentarina 05.05.2005

Monoacid Soundsystem - tavallinentarina
Erikoinen intro. Aika sekavaa musiikkia kyllä. Mukavasti korostettu "tietokoneäänillä". Ei mitenkään minun makuuni, mutta ei ole kyllä mitenkään huonokaan, huonompiakin on kuultu. Kun alkaa clap/haitsu, varsinainen rumpulinja, meno muuttuu mukavemmaksi. Erittäin hauskaksi menee. Aivan suorastaan meneväksi. Loppua kohden paranee. Ei mielestäni mitään lisättävää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Jazzing out 08.05.2005

Carbon Sounds - Jazzing out
Kivahko matalahko basso alussa. Oikein chill. Jazzahtavat äänet, rumpu linja on rauhallinen, niin myös tempo. Pianot ovat hyvät ja niin myös taustalla oleva organ ja myös huilu(ko). Biisi ei kuitenkaan sovi minulle, mutta kuitenkin ihan mukavasti toteutettu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist-oldies - Togda 06.05.2005

Trakkerterrorist-oldies - Togda
Siisti "kirkonkello". Aika experimentaali on. Kikit kuuluvat taustalla ihan oikealla kovuudella. Kivaa kalkatusta. Hieman olisi ehkä voinut jotakin laittaa lisäksi tähän. Miksaus oli suurimmaksi osaksi kohdillaan. Pituutta löytyy tarpeeksi paljon. Aika erikoisia räväyksiä kikin kera väleissä aina, ainakin loppua kohden. Ei ehkä kuitenkaan minun makuuni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 05.05.2005

.erAze. - Line Of Sight
Soundit ovat kohdillaan. Sähkökitarat tulevat hyvin esiin. Hyvä masterointi. Biisi alkaa hyvin ja laulu on hyvä. Pituutta löytyy kerrakseen, ja eikä ole yhtään tylsä. Kitarasoolo on hyvin toteutettu ja tempo on tahdikas. Melodia kulku toimii, eikä siihen ole mitään lisättävää. Biisistä ei löydy mitään miinusta. Erittäin hienosti tehty.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - a place by the sea 07.05.2005

Westis - a place by the sea
Kivasti alkaa feidautuen tämä biisi. Oikein rauhallinen aloitus. Basso tulee mukavasti mukaan biisiin ja matalana. Pädi tulee taustalle myös kivasti mukaan feidautuen. Rumpulinja alkaa mahtavasti. Melodiakulku on hyvä. Kunnon napakat kikit. Oikein kaikuvatäänet. Biisi menee vähän niinkuin itestään eteenpäin tuommoisilla mukavilla kaikuäänillä. Bassolinja on hyvä. oikein rauhaisa tempo. Good work.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Häpeä olla eurooppalainen 06.05.2005

Riku Rotten Project - Häpeä olla eurooppalainen
Perus rockia! Sanat tulevat selvästi, mutta aika erikoiset sanat on valittu. Basso soi mojovasti mukana ja kitarakin on hyvä. Jotain pientä olisi voinut lisätä tähän mukaan. Aika hyvä on kuitenkin loppujenlopuksi. Miksaus on kohdillaan. Ei huono.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Tyttölapsi 06.05.2005

A.K.Alataajuus - Tyttölapsi
Surullinen kyllä tosiaan on. Ainakin alkuun. Sanat tulevat selvästi biisissä. Hyvin rimmaa sanat biisiin. Basso on hyvä. Kivat pitkät viulumaiset äänet. Hyvin kuvaava biisi. Aika surullista meinikiä. Tykkäsin eniten sanoista. Hyvä on kun kaksi ääntä laulaa päälekkäin. Ihan hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 06.05.2005

Division 19 - Karjala
Hauska reverbillä varustettu kitara alussa. Aika "peltinen" Snare löytyy. Hieman jäävät jotkin soundit laulun ja kitaran peittoon. Hauskaa rääkylaulua. :D Kitara tulee selvästi esiin. Rumpulimja(ko?) on aika nopea. Sopivalla pituudella ja nopeudella toteutettu biisi. Erityisesti mieleen jäi kertosäkeen naisääni ja kitaramelodia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Under The Dying Moon 06.05.2005

Sigil - Under The Dying Moon
Vaikka biisi on ollut alunperin nopeampi, minun mielestäni tässä on silti juuri sopiva tempo. Kitara hiljenee mukavasti laulujen tultua kappaleeseen. Sanat kuuluvat juuri sopivalla volumella. Oikein mahtavat melodiat. Hyvä kokonaisuus ja toteutus. Mielestäni ihan kelpo biisi. Melodiakulku on hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - IT BURNS 07.05.2005

NITROKISS - IT BURNS
Kunnon morsetus alku. Kitara kuuluu hyvin muhkeasti ja rummut kuuluvat juuri oikealla lailla. Laulu ääni on mahtava. Melodia on hyvä. Melodia on kyllä mahtava! Tämä on kyllä hyvä. Laulu kuuluu selvästi kitaran ja rumpujen kanssa. Hyvä miksaus, hyvät matskut ja hyvä kokonaisuus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB 06.05.2005

NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB
Hauksa basso alkuun. Hiukan omaperäinen melodia. Melodiakulku onhyvä. Lauluääni on aika jännä. Tempo on mukaansa tempaava. Äänet ovat miksattu kohdilleen. Laulusanat ovat hyvät. Sopivan pituista kuunneltavaa. Sähkökitaran melodia on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zoo 42 - Time 13.04.2005

Zoo 42 - Time
Hyvä kitara! Hyvä toteutus. Ei miinusta. Masterointi hyvä. 10!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Grandeur 06.05.2005

DARKER GROUNDS - Grandeur
Hyvä kitarakikkailu. Mukava rumpulinja. Melodiakulku on ihan kohtalainen. Aike death metallia on kyllä. Sanat ovat metallisen mukavat. Rummut jäävät välillä vähän kitaran peittoon. Hauska kitarasoolo(ko?). Ihan kohtuu kelpo biisi. Ei pahemmin mitään miinukselle jäävää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Without Regret 08.05.2005

DARKER GROUNDS - Without Regret
Tässä on ihan perkulaadin kivat kitaramelodiat, ainakin alku. Kitara on oikein muhkea ja kuuluu kivasti. Laulu on hyvä ja melodiakulku etenee suhtkoht kivasti. Masterointi on onnistunut ja myös äänien miksaus on kohdillaan. Erittäin hyvää kamaa, vaikka en pahemmin tee ite metallia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Düsseldorf 07.05.2005

Snakepath - Düsseldorf
Basso on ihan ok. Rumpu linja on hyvä. Laulu on aika sähköinen. Tuo dancempi rumpulinja on vähän tökerö, olisi voinut lisätä jotain muuta. Paras on kyllä tuo rauhallinen pimputus kohta, bonusta siitä. Miksaus kohdallaan, äänet kuuluvat selvästi. Rumpu kicki on hyvän muhkea ja jykevä. Hyvä rumpu feidaus ennen 2:ta minuuttia. Tulee aika kovaksi rummut tuolloin kun feidautuu. Ihan hyvä kokonaisuus, ei paha ei paha.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. J - This Is Sound (Club Mix) 18.06.2005

Mr. J - This Is Sound (Club Mix)
Aika perus soundit. Miksaus olisi voinut olla hiukan erilainen. Melodia on jokseenkin tutuhko, mutta ihan kiva. Olen samaa hiukan mieltä kuin Colo, biisiin olisi voinut lisätä jonkinlaisen fatleadin (fatsawin) melodian kanssa pörräämään. Melodiakuvio on aika kuiva. Välillä biisi jopa särkeekin aika ilkeästi. Ihan mukava biisi perusäänillä. Loppua kohden biisin tuli ihan kivaa fatäänta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost 08.05.2005

Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost
Oikein vanhanaikainen alku. Kitara, rummut + muut härpäkkeet on kivasti suunniteltu tähän. Laulu on erittäin hyvä ja ääni kuuluva. Masterointi on tehty hyvin ja se toimii. Rumpulinja on kiva ja melodia monipuolinen. Ehkä jotakin olisi voinut vielä lisätä, niin olisi tullut kivempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kOtlerit - kOtlerit Alternative: HC-Herman! 02.05.2005

kOtlerit - kOtlerit Alternative: HC-Herman!
Eiköhän jokaisen OMA mielipide ole jokaisen oma mielipide, että turhan on laittaa biisejä nettiin, jos niitä ei saa arvostella. Kymppikö tälle olisi pitänyt laittaa?????????
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele kOtlerit - kOtlerit Alternative: HC-Herman! 23.04.2005

kOtlerit - kOtlerit Alternative: HC-Herman!
Jos tämän voi luokitella kappaleeksi, niin sitten on maailmankirjat sekaisin. Musiikki tyyli kullakin. Ei minun makuuni. Masterointi on huono. Parasta "biisissä" oli kitara rämpytys. Laulu oli mielestäni huono.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Spec 10.03.2005

Trakkerterrorist - Spec
Oisin 3 antanu muttei ollu valikossa. Perusetelut: Tämä kappale kelpaisi korkeintaan itsemurhan taustamusiikiksi tai kiinalaiseen kidutuskammioon. Taidanpa kuunnella pari muutakin renkutustasi.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - TrouMou 10.03.2005

Trakkerterrorist - TrouMou
Pitäisi kysyä apelta voisiko hän lisätä Mikseriin genren RDM (Retarted Dance Music), koska se olisi aivan oikea genre tälle biisille. Tiedän kyllä, että IDM on melko kokeellista musiikkia, mutta ei sen pahalta tarvitse kuullostaa. 5 kuitenkin siksi, koska kappale oli parempi, kuin tuo kakofoninen epämusikaalisi "Spec".
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 06.05.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
Hyvä rumpukikkailu. Kitara(t) ovat hyvät. Biisin soundit ovat toteutettu hyvin. Rummut kuuluvat selvästi, laulu on hyvä ja muut soittimet kuuluvat hyvin. Laulunsanat ovat hyvät ja hyvn toteutetut. Biisi on riehakas ja hyvä. Melodiakulku toimii ja melodia on hyvä. Soundit ovat onnistuneet, joten et ole kärpänen. Hyvä Hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 05.05.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Mukava akustisellakitaralla(hö?) väännetty alku. Kun biisi etenee, niin tempo muttuu mukavan meneväksi. Kitara tulee vähän hiljahkosti. Sanat ovat hyvät. Enemmän olisin tykännyt englanninkielisestä laulusta. Aika paljon toistoa. Ihan hyvä muuten kyllä. Mutta ei aivan perfekti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 27.08.2005

Randomtalks - The Experiment
Aika kiva alkulead. Aika kiva intro. Kikki on hiukan vaisu, mutta melodiat tulevat tasaisesti. Hieman arppia mukana, se on hienoa. Hieno breikki väliin. Sellaiset vocoderi voxut tähän, niin jo vot.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele arCtic element - Hard revolution 09.02.2005

arCtic element - Hard revolution
Aika herkku trancee kyllä osaat tehdä. Hienosti osaat säätää äänet kohdilleen. Tästä ei puuttunut juuri mitään, menoa löytyi. Mutta ei kuitenkaan mitään minun sortin trancea, MUTTA OIKEIN HYVÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outset - Stay With Energy 08.05.2005

Outset - Stay With Energy
Soundit kuuluvat tasaisesti. Puheet biisissä on hyvät. Melodia on kiva. Biisi on hyvin miksattu ja masterointi on hyvä. Ehdottomasti huippu biisi. Lead on melodiassa ihan huippu. Biisi on ehdottomasti 10 arvoinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - July 20th 30.04.2005

Chronosis - July 20th
Muhkeet on alku kikit. Pädi biisissä on kerrassaan mahtava. Pituutta löytyy roimasti, efectit on hyviä. Melodian kulku on hyvä. Aivan kun matkaisin avaruuteen, oli aivan sen kuuloista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juhku biits - Dreams 06.05.2005

Juhku biits - Dreams
Hauska tommonen pimputus alussa. Rätinä alussa on hyvä, aivan kun vinyylilevyltä soitettu. Biitti on hyvä. Melodiakulku toimii ja biisin nimi toimii biisissä hyvin. Hauskoja efectejä laitettu biisiin. Menevää Abstracti hip-hoppia. hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 27.05.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Kitaramelodia on kiva ja rumpujen snare tulee kivasti korvien kuultavaksi. Laulu on mahtava ja melodia kulkee eteenpäin kivasi. Tempo on menevä ja biisi on kuunneltava. Miksaus on kohdillaan ja biisi on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - flying 08.05.2005

Westis - flying
Melodia on ihan huippu. Biisillä löytyy tempoa ja soundit on kohdilleen laitettu. Rummut toimivat mukavasti ja on hyvin kompressoitu. Miksaus ja masterointi on laatu luokkaa. Biisin nimi käy hyvin biisille, koska se kuvaa hyvin biisin tekemää tunnelmaa. Very good sounds.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Trax - Europa 30.04.2005

A-Trax - Europa
I like. Erittäin hyvin alkaa. Melodia etenee mieluisen mukavasti. Jotain pikkulisiä olsi voinut tähän kehittää, mutta siitä ei tule miinusta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Oikeutta Silakalle (eläinlaulu 2) 06.05.2005

Stonecold Zombie - Oikeutta Silakalle (eläinlaulu 2)
Aika karski alku puhe. Melodia on niin pirtsakka että. Kivahko kitara taustalla. Laulunsanat ovat erikoistakin erikoiset. Aika nyyhkyt ovat sanat. Eläinten puolesta! Vai? ;D Melodiakulku on ihan hyvä. Miksi vain oikeutta silakalle? Miksi ei myös muille eläimille? Kokonaisuus on ihan hyvä. Rumpulinja on aika yksipuolinen. Loppujenlopuksi ihan hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mia More - Love (please live forever) 01.06.2005

Mia More - Love (please live forever)
Hieman surumielinen, mukavasti jousisoittimilla väännetty alku. Mahtavat viulu/cello osiot ja melodiat. Aivan on rauhallista melodiaa, vähän itku meinas päästä. Tulee jotenkin jokin vanha elokuva mieleen, missä on joku surutilanne. Miksaus on kondiksessa ja äänet tulevat toistolaitteistani hyvin esille. Pituutta on kerrakseen ja rauhallista musiikkia myös. Good work.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - imaami 30.04.2005

calmination - imaami
Hauskasti alkaa. Hyviä retroääniä. Oisin itse kehitellyt vielä jotakin tuohon melodiaan. Snare särki itselläni jokseenkin, muttei se haitannut paljoa. Kappale etenee "salaperäisellä" tavalla eteenpäin. Loppuakohden ihan kivan kuuloista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 03.05.2005

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
Hyvä haitsukikkailu. Kikit kuuluu hyvin. Melodia toimii. Tää on kyllä liian hyvä. Välissä olevat efectit ovat hyviä. Äänet feidautuu hyvin esiin. Hyvin miksattu. Erittäin hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix) 11.05.2005

Acrobite - Feeble (Dust Vocal Chillout Mix)
Sanotaanko, että huh huh. Ai perskuta, että on hyvät soundit. Aivan mahtavaa chilliä. Laulu on aivan mahtava, parempaa ei voi toivoa, laulu ääni on niin pehmeän mukava ja selkeä. Melodia on aivan mahtava. Ei mukavempaa tai parempaa biisiä chill genrestä löydy mielestäni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Aake raitilla 06.08.2004

Oswell - Aake raitilla
ei kauheen monipuolinen, mutta vetää mukaansa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 05.05.2005

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Alkaa erikoisesti. Kitara tulee kivasti esiin, hieman flangahtavasti. Sanoitukset ovat hyvät. Aika hitaasti "alkaa". Rummut ovat hyvät. Ei ehkä niin minun makuuni. Tuossa 2 minuutin kohdalla tulevat rummutkin jo parremmin esiin. Aika erikoinen on biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - A night with the crowd 05.05.2005

Carbon Sounds - A night with the crowd
Hauska transponointi alussa. Hyvä viulu/cello(ko) tuossa. Snare on hyvin erikoinen tässä. Ei mitenkään minun makuuni. Piano on hyvä. Melkoisen rauhallinen biisi. Sopivan pitkä. Organ on hyvä tässä. Melodiakulku ihan kiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Davil - Project Alpha 25.02.2005

Davil - Project Alpha
Erittäin menevä biisi, liiankin hyvä, ei moitteita tykkään todella!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Teinikäs hyppyrottakavalkadi 11.05.2004

Oswell - Teinikäs hyppyrottakavalkadi
hauska biisi, ei ole mitään moittimista, melodiat jees. mukavalta kuulostaa ja vetää sanattomaksi.. elikkä 10 siitä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Bigoted Symposium 02.05.2005

DiversAeon - Bigoted Symposium
Tämähän on aivan kuin painajainen, aivan pelottavaa. Aivan kuin hengittäisi ja keuhkoissa olisi vikaa. Tämä on kyllä aivan mahtava, ei voi muuta sanoa. Aivan karmaisevaa! On kyllä hyvä. Loppua kohden keuhkoista lähtee kaikki roska ja rähinä pois. "Syndänkin" hakkaa kuin vanhalla mummolla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shade - Sober 10.04.2004

Shade - Sober
eirttäin metka biisi! :D sähkökitara tosi hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Murheenmurtamat ahdingossa 10.04.2004

Oswell - Murheenmurtamat ahdingossa
erittäin hyvät saundit.. :D veri veri guudah! :D Päähän jää soimaan toi tilutus..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - Universe 15.05.2004

DJ Wayfarer - DJ Wayfarer - Universe
mukavan kuulonen biisi. kova on kllä kicki! ihan mukavan kuulosta. melodiat on hyvät!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enkeli - Sielunmaisema 13.04.2004

Enkeli - Sielunmaisema
hauskalata kuulosti, ei ole mitään moittimista! Veri guudah ja 9 tälle.. 9 tuli siitä koska itse en oikeastaan pahemmin kuuntele tällaista musiikin tyyliä! mutta hyvältähän se kuitenkin kuulosti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Tears (ft. VPM) 23.02.2004

Orgazmo - Tears (ft. VPM)
Tämä kuullostaa ihan mukavalta... :D Hyvä kikki! ja muutenkin mukavan kuuloinen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Toijalan tori on tähtiportti 24.01.2004

Oswell - Toijalan tori on tähtiportti
täähän on mukavan kuulosta! ainaki ku on fruitsilla tehty! mulla on fl4 jolla mä teen musaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Ahdistusta Coltissa 24.01.2004

Oswell - Ahdistusta Coltissa
Tässäkin on tätä fruity laatua! kyllä se fruity laadun takaa! :D 9 tälle! hyviä kohtia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 23.02.2004

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
tää on tosi hyvä, rupee jalka väpättämään tahdissa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jurn:a - Walking On Ice 08.05.2005

Jurn:a - Walking On Ice
Jeps, pimeää, kylmää, valoa ja lämpöä. Erittäin hyvä rumpu linja ja piano taustalla. Hyvä on pädikin taustalla. Masterointi on hyvin tehty ja miksaus on kohdallaan. Melodiakulku on hyvä ja tempo on rauhallinen. Melodia kulkee mukavasti eteenpäin, minä tykkään. Saxofoni taustalla on plussaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Valot Syttyi 06.05.2005

-CSPR- - Valot Syttyi
Oikein rauhallinen alku hennolla suomalaisella lauluäänellä. Sanoitukset ovat hyvät. Kun biisi alkaa, niin tulee mukava räväkkyys, hieman tempoa ja meininkiä mukaan. Melodiakulku on hyvä. Biisissä erityistä on se, että sen tempo laskee ja nousee portaikkomaisesti ylös- ja alaspäin. Ihan kohtalainen biisi. Hieman olisi jotain muuta pikkulisää voinut laittaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KMT - The Melody 28.03.2005

KMT - The Melody
Biisi olisi muuten hyvä, mutta sen takia se on huono, koska se on tehty Fruity Loopsin omasta biisistä. Kaiken lisäksi tämä on vieläpä huonompi kuin Fruity Loopsin biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terroristijärjestö - Anti Jarru Potter 21.06.2007

Terroristijärjestö - Anti Jarru Potter
Kyl tätä varmaa kännissä kuuntelis.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - Take Me 26.03.2004

Orgazmo - Take Me
oon kuunnellu jo tän 6 kertaa peräkkäin! on helekutin hyvä, muuta en voi sanoa!
10