Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 59 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Saatko minut 10.04.2005

unioni - Saatko minut
Miten tulee ihan Yö-yhtye mieleen... tosta kertsistä ainakin... mut muuten tulee joku Kotiteollisuus mieleen... Ja oon mä huonompiakin kuullu... Ei erilaisuus tee biisistä huonoa, tai ei ainakaan sais tehdä... tää on musta hyvä... sanat on hyvät... ja melodiat jää päähän soimaan... Tolla äänellä mies kun mörisee enkelistä... olen myyty :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen 22.02.2005

Epäreilu Evoluutio - Jäävuoreen
Heti alkumelodioista nousi jo joku mielikuva musiikin tuttuudesta... tosin vokaalien alettua mielikuva särkyy (joka ei kuitenkaan ole huono asia)... ei ollut samanlaista kuin ensivaikutelma antoi ymmärtää... mutta ei tästä taida juurikaan mitään pahaa sanottavaa olla... Sanat tuntuisivat olevan hyvät ja melodia jää mieleen... kaunistahan tämä on... :) Ja kyllähän tuo Titanic tästä biisistä hyvin selvästi nousee pintaan ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - No More Paradise 22.02.2005

Speed Freek - No More Paradise
Tätä jää oikein kuuntelemaan heti, koska tietää että sieltä kohta tulee se ensimmäinen huippu ja se hieman ennen ensimmäisen minuutin täyttymistä tuleva nosto on juuri se odotettu... kuulosti muuten varsin ammattitaitoiselta ja laadukkaalta... ja mun korvaan hyvin sopivalta... 2:10 alkaa hyvin kaunis melodia, josta voi kohta taas onnistuneesti nostaa musiikin ja tunnelman kattoon... ja sieltähän se tulikin... aivan kuten arvelinkin... (enkä tarkoita, että biisi olisi ennalta arvattava, trancessa vaan sattuu esiintymään nostoja ja laskuja, joten niitä osaa odottaa) Mutta tämä kyllä vetäisi ainakin mut tanssilattian puolelle jo alkumelodioilla, joten hyvähän se silloin on :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope(soolo) - Vesisateella 15.01.2005

Roope(soolo) - Vesisateella
Muhun kyllä vetoaa aina tällanen kaunis pianopainotteinen biisi, mihin on laitettu nätit sanat lisäks... tää on sellasta fiilistely musiikkia, elämän pieniä onnenhetkiä varten... ja vielä kun sanat kertoo sellasesta vastaavanlaisesta hetkestä... ei tätä osaa arvostella, kun jää vaan fiilistelemään, mutta eiköhän hyvän kappaleen tunnista siitä, että se vie mukanaan ja pitää otteessaan vielä senkin jälkeen kun viimeisistä soinnuista on jo hyvä tovi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Mental Disorder 01.01.2005

Morass - Mental Disorder
Hienon kuuloiset taustat ainakin on, pisti heti korvaan... Ja kuunneltava biisi kaikin puolin, vokalistikin hoitaa taas hommansa kunnialla kotiin... toimii hyvin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Kaikkeni 13.12.2004

unioni - Kaikkeni
Ensivaikutelman perusteella tuntuisi olevan perus-suomirokkia... Jännän kuuloisia nuo laulun kertsissä olevat ylöspäin venytykset, harmi vaan ettei laulajan ääni tunnu aivan riittävän korkeimpiin, tuovat kuitenkin biisin vähän lisää sitä jotain. Mieleenjäävä melodia ja kauniit kitarat. Laulajan ääni juuri sopiva tämän tyyppiseen musiikkiin. Eipä tästä juuri mitään pahaa sanottavaa ole ja eikös se 10- korotu täyteen kymppiin, kun pyöristetään :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Black Swan 01.11.2004

Morass - Black Swan
Kaunis alku..fiilistelevä.. hyvän kuuloset soundit, hyvät kitarat, erityisesti se soolo-osuus... Tuo kuiskaava osuus vokaaleissa sopii hyvin kappaleen tunnelmaan.. kappale on tavallaan hyvin pehmeä, mutta tuo vokalistin ääni tuo siihen lisää kovuutta... Hyvähän tämä on, sitä en edes yritä kieltää, joten täydet pojot saatte.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas 28.10.2004

S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas
Alku ainakin kuulostaa jo lupaavalta... ja sanat on just oikeenlaiset tällaseen biisiin... tuossa kun luki, että "Hevijätkälläkin on herkkä puolensa" niin pitää paikkaansa ja kuultaahan tästä aavistus hevistä läpikin, vaikka tätä ei tietenkään heviksi voi sanoa... Mutta eipä tästä kyllä moitteen sanaa löydä :) Melodia jää soimaan päähän ja sanatkin parin kuuntelukerran jälkeen... mahtavaa! niinpä... kappaleen sanoin... Kuljen taas... ja matka taitaa päättyä fani-listalle :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Eron salama 20.10.2004

unioni - Eron salama
Laulajalla ainakin on hyvän kuulonen ääni...ja tuo melodia kulkee ihan hyvin... vähän vaisun kuulonen kertsi, alku ja nuo kertsiin johtavat pätkät lupaa enemmän... Mut on tässä ainesta... pientä hiomista, niin tää toimii paremmin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMF - Exaltation 12.09.2004

DMF - Exaltation
Pirteen kuulosta ja tanssittavaa musiikkia... kivat melodiat, vaihtelee tarpeeksi...jotenkin mukavan kutkuttava tuo soundi... saa jalan lyömään tahtia, niinkuin hyvä biisin kuulukin saada... lisää vaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - In This Storm 18.01.2005

CHARISMA - In This Storm
Hyvin kaunis alku... Tuohon laulajan soundiin kiinnittää kyllä huomiota, mutta pitäähän bändillä joku erikoisuus olla ja mielestäni tuo on hyvän kuuloinen.. hyvälaatuinen biisi ja pidän noista "näppäilyistä" tuolla välissä, ne pehmentävät mukavasti... ei tästä mitään pahaa voi sanoa... 9 saatte..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - Hunting You 18.01.2005

CHARISMA - Hunting You
En ole oikeastaan ikinä ollut raskaan rockin saati sitten heavyn ystävä (missä ikinä se raja niiden välillä meneekin, jos sellaista edes on).. Tämä vaikuttaisi kuitenkin sen tyyppiseltä kappaleelta, että tietyssä mielentilassa tämä olisi juuri oikeanlaista musiikkia... Vaikuttaisi olevan ainakin hyvin tehty... laulajalla on kiva soundi, tuollainen vähän epätavallinen, sopii kuitenkin tähän... sanoista en ihan kaikkea saa selville, joten en niistä sano mitään ;) Hyvin kaunis se välissä oleva "hempeily" Kaiken kaikkiaan ihan ok paketti :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 01.09.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
Jostain syystä ei tuo HiFi auennut, mut LoFi aukes, joten pääsin sentään tän kuuntelee ;) Vaikka tuo alku onkin tuollainen hieman liian samaa toistava, niin kun muistelee sun muita biisejä, jää odottamaan sitä kunnon ideaa sieltä... ja alkaahan sitä sieltä vähän ennen kolmea minuuttia jo löytyäkin... ja hyvän kuuloista vielä...hyvn kuulosia noi yksittäiset nuotit siinä sen melodian "päällä"... mutta kyllä tää biisi kokonaisuutena muhun ainakin iskee joten ysin annan... se yks numero siitä lähtee, kun tuo alku oli aavistuksen liian pitkä ja samaa toistava... loistavaa kaikenkaikkiaan kuitenkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Undefined 12.08.2004

SILVERINE - Undefined
aika mukava tuo raskaampi tausta, kitarat erityisesti... hyvät sanat.. laulaja tekee taas hyvin osansa... vaikka raskaampi biisi onkin, ni tästä tulee aika kiva fiilis kun tätä kuuntelee... mut hyvähän tää on :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Muista Huominen 08.08.2004

Kongo - Muista Huominen
Tää kertsi todellakin jää päähän... kivan kuulonen viisu muutenkin... sellasta päällisin puolin rentoa musisointia ja sitte kun alkaa kuunnella sanoja, ni tulee sellanen vähän vakavampi puoli esiin... ihan kivan kuuloset sanat ja hyvä melodia... näin juuri :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 08.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
sanoja jää kuuntelemaan jo väkisinkin heti biisin alussa... alussa on jotenkin kivan kuuloset kitarat... laulaja on kyllä taas onnistunu... ja nää sanat... niitä on vaan ihan pakko kuunnella, ne jotenkin vie mennessään..ei voi olla kuuntelematta... mä tykkään :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - 2 Kertaa 31.07.2004

Roope Kalajo - 2 Kertaa
ihan yhtä hyvä kuin viime kuuntelullakin... ja nyt nuo sanat erottuu vähän paremmin... aika kiva tuo kertsi... jää mukavasti päähän soimaan... hyvä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DMF - Deep dream 21.07.2004

DMF - Deep dream
Biisi alko niin, et mietin ensi, et onko tää jotain poppia, mut jatko oli sitte jo parempaa... kivat melodiat oot tohon saanu... pitää mielenkiintoa biisin hyvin yllä... ja viimeistään kun mukaan tulee perinteiset trance efektit, ni tää tyttö on myyty... tää on sellanen biisi, minkä pistäisin ehdottomasti autossa soimaan... tää on vaan hyvä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Predictable 05.07.2004

Quaint - Predictable
Heti alusta asti tulee mieleen toi sulle tuttu tyyli ja alku muutenkin on hyvä... sanat kuulostaa aika kivoilta ja melodia on sopivan pehmeä... ja persoonallinen, mutta hyvä lauluääni tuo lauluun vielä lisäväriä... kaikin puolin hyvän kuulonen biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dance-16-WX. extasy - extasy 18.07.2004

Dance-16-WX. extasy - extasy
Täähän kuulostaa aika kivalta... kivan kuuloset vokaalit, mut jossain vaihees, siel 3.20 kohal suunnilleen ne on vähän irralliset... kiva tausta... en yhtään ihmettelis, jos tää sois jossain klubilla... jos sois, ni mä ainakin lähtisin lattialle :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dance-16-WX/ It´s the Game - go on 18.07.2004

 Dance-16-WX/ It´s the Game - go on
Tosi hauska toi tikittävä (vinguttava) efekti tossa alussa ja lopussa... se toi sellasen jännän tunteen kun kuunteli biisiä... kyllä tätä kuuntelee...hyvät soundit varustettuna hyvillä efekteillä... hyvä hyvä! tätä lisää... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Shine 17.07.2004

SILVERINE - Shine
Kivan jazzahtava tuo alku... tosin säilyyhän tuo sitte myöhempäänkin ja kun lisätään vielä kitarat siihen ja vähän muuta, niin ei voi muuta sanoa, kuin että toimivan paketin olette taas kasanneet... tällasen mukaansa tempaavan biisin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roope Kalajo - Hauraus 06.07.2004

Roope Kalajo - Hauraus
Hyvän kuulonen alku... melodiaon tarttuva... ton alun kuullessaan alkaa oikeen odottaa, että mitä sieltä tulee... odotukset täyttyy :) Hyvän kuuloset sanat on kanssa... mut en allekirjota tota, että onko tää melankolinen biisi.... se meinaan riippuu omasta mielentilasta... mut hyvä tää on :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReakTic - Meteor Airplay Mix 06.06.2004

ReakTic - Meteor Airplay Mix
Nuo pianot on hyvät tuolla taustalla, tuovat sellasta omaa fiilistä tuohon biisiin... alkua olis saanu nostattaa vielä vähän enemmän, sitä jäi odottamaan... mut tääkin on hyvä... nyt sitte vaan tavoittelemaan täydellisyyttä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReakTic - Contact 06.06.2004

ReakTic - Contact
tästä biisistä alkaa löytyä jo sitä ideaa... tätä kuuntelee ja ihan hyvältä kuulostaa... hyvät taustat ja hyviä nostatuksia välissä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReakTic - Synergy Basic Mix 06.06.2004

ReakTic - Synergy Basic Mix
Tämä on jo hyvä... tässä biisissä olis ollu ideaa pidempäänkin versioon, hieman lyhyt kun oli... mutta tätä lisää! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ReakTic - HardDanceSupreme 06.06.2004

ReakTic - HardDanceSupreme
On tässä paljonkin ainesta, mutta jotain sieltä vielä puuttuu... uskoisin et se löytyy kyllä aika pian :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Viinaa! 02.06.2004

Narcotic - Viinaa!
Hyvä räbäytys! Toimiva kokonaisuus, taustalla hyvät biitit, iskevät sanat... ja varsin hyvä kuvaus bileillasta ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Dreamland 17.07.2004

SILVERINE - Dreamland
Kauniin kevyt alku ja sitte vasta asiaan... taas löytyy kaunista melodiaa ja hyviä sanotuksia... laulajalla on kyllä ääni kohdallaan... tämähän saa laulamaan mukana... toimii... jälleen kerran..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Teaser 17.07.2004

SILVERINE - Teaser
Tää toimii... ehdottomasti... hyvät sanat, laulaja laulaa taas hyvin... ja melodia jämähtää päähän soimaan... hyvä hyvä! Tätä lisää :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Down 17.07.2004

SILVERINE - Down
Ensimmäisistä sävelistä tuli Trio Niskalaukaus mieleen... tosin se fiilis ei sitte jatkunu mitenkään hirveen vahvana... Täs on jotain sellasta, et tulee HIM mieleen... ja sitte joku bändi mitä en nyt saa mieleeni... taas on tehty hyvät sanat ja hyvä melodia löytyy... noi kitarat on taas sellaset kiehtovat... tää toimii...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Driven 17.07.2004

SILVERINE - Driven
Hyvät kitarat... ja melodia kohdallaan... tää biisi saa pään nyökyttämään ja jalan lyömään tahtia... kyllä kelpaa kuunnella :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Love 17.07.2004

SILVERINE - Love
Melodisempi kuin aikasemmat... hyvät sanat... näistähän sais melkeen balladin, tosin en suosittele ;) tää toimii paremmin näin... hyvä melodia...tarttuva...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 31.03.2004

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
Tuli joku Aki Sirkesalo ihan ekaks mieleen... mut kivalta kuulostaa... siis ihan kun Aki Sirkesalo!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 17.07.2004

SILVERINE - Change
Eka ajatus on, et onpa hyvät kitarat... sitte kuuntelin tossa ja luin noita sanoja... ne on hyvät... sopivat just tällaseen biisiin... laulajalla on hyvä ääni... sellanen miellyttävä... ja tää jää päähän soimaan, ja sehän on hyvä asia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlowFish - the Mission 06.06.2004

BlowFish - the Mission
ootte näköjään uutta matskua saanu tänne... eipä pahemmalta taas kuulosta tääkään... aika jännät laulut taas... hyvä melodia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Thru the ice 30.03.2004

Axoldies - Thru the ice
tää on nätti... kyllä kuuntelee :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlowFish - 1 Of Your Hobbies 29.02.2004

BlowFish - 1 Of Your Hobbies
Taas... vielä kerran...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlowFish - 1 Of Your Hobbies 29.02.2004

BlowFish - 1 Of Your Hobbies
Miks toi muutti tota arvosanaa... sistä uudestaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlowFish - 1 Of Your Hobbies 29.02.2004

BlowFish - 1 Of Your Hobbies
Alussa kuuluu, että vaikka laulajan ääni on hyvä, se kaipaisi pientä hiomista vielä... harjoittelemalla hyvä tulee :) Ja kyllä siinä äänessä ainesta on, hieman alussa ehkä aavistuksen korkeitä ääniä laulajan äänelle... hyvällä äänenavauksella siitä selviää :) Biisi itsessään on hyvä... ja mieleenjäävä... piti kuunnella useempaan kertaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BlowFish - Hudson Green 23.02.2004

BlowFish - Hudson Green
Ekalla kuuntelukerralla jo miellytti korvaa... laulajalla hyvä ääni... mielelläänhän tätä kuuntelee...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Jerky Movements 21.02.2004

Quaint - Jerky Movements
Hyvä swengi... alkaa jalka takomaan...hyvä merkki! Vähän kuin olisi pala Cats musikaalista... ja hyvinhän se ainakin on menestynyt... miksei siis tämäkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 23.03.2004

T-ace - Enkeli
Tosi nätti biisi... pitää varmaan kuunnella uudestaa... jo alku sai sellasen fiiliksen päälle et oli pakko kuunnella loppuun asti... tää on hyvä! Muutama kohta laulussa ihan biisin alussa ois voinu olla hieman toisenlainen, mut toisaalta ne sopi mainiosti kappaleen yleiskuvaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andone - Last Call 4 God (Help me God) 24.04.2004

Andone - Last Call 4 God (Help me God)
Tää on hyvä... naisvokalisti laulaa hyvin, mut äänityksen laatu on hiukan liian matta (jos nyt niin voi sanoa)... Uudelleen äänitettynä valmis levylle... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - Sumuverho (B-Side) 23.03.2004

ObLiQuE - Sumuverho (B-Side)
Ihan hyvää ja kuten sanottu apulantamaista... mut toi kertsi oius ehkä saanu olla vähän toisenlainen... siitä ois pienellä säädöllä saanu varmaan ihan toimivan... yllättävän hyvä biis kuitenkin :) Tai nyt toisella kerralla kuunneltuna, ei toi kertsi ehkä ookkaan niin huono... joo tään on hyvä :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix) 24.09.2004

Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix)
Enpä tästä kyllä liiemmin mitään huonoa sanomista löydä... onhan tää ehkä omalla tavallaan perinteistä tai yleistä tässä musatyylissä (tosin, voisi kysyä miten määritellään perinteinen trance ;) mut muhun tää kyllä uppoo... vetävä rytmi ja hyvän kuulonen melodia... varmasti suuntaisin tanssilattialle, jos tää siellä sois... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aqua Phonics - Intro 15.08.2004

Aqua Phonics - Intro
musta toi melodia on sellanen, et siihen jotenkin jää kiinni... tää ois sellanen biisi, mikä ainakin mut vetäis tanssilattialle... hyviä vaihteluita ja aika kivat ne pienet vokaalipätkät siel välissä... biisin alku on jotenkin sellanen, et jää odottamaan jatkoa ja odotus palkitaan... mä tykkään tästä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - DNA - (demomaster2) 03.07.2004

VPM - DNA - (demomaster2)
Tähän on jo löydetty jotain koukun tapaista tuonne taustalle... kuulostaa paremmalta ja ennekaikkea mielenkiintoisemmalta kuin nuo saagan taustat... ja sanatkin ihan kauniit... kyllähän tämä toimii ja saa jalan lyömään tahtia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Obsession 11.02.2004

Quaint - Obsession
Tälle pitäis melkeen antaa 11, mutta asteikko loppuu kesken... kaunis laulu ja kauniit taustat. Ennen kaikkea kaunis kokonaisuus... ja kertsi on mieleenpainuva. Mut loppuu jotenkin kesken... ois hyvin menny pari minuuttia lisääki :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Obsession 11.02.2004

Quaint - Obsession
Tälle pitäis melkeen antaa 11, mutta asteikko loppuu kesken... kaunis laulu ja kauniit taustat. Ennen kaikkea kaunis kokonaisuus... ja kertsi on mieleenpainuva. Mut loppuu jotenkin kesken... ois hyvin menny pari minuuttia lisääki :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Obsession 11.02.2004

Quaint - Obsession
Tälle pitäis melkeen antaa 11, mutta asteikko loppuu kesken... kaunis laulu ja kauniit taustat. Ennen kaikkea kaunis kokonaisuus... ja kertsi on mieleenpainuva. Mut loppuu jotenkin kesken... ois hyvin menny pari minuuttia lisääki :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Perfect Day 11.02.2004

Quaint - Perfect Day
Jäi päähän soimaan jo heti ekalla kuuntelukerralla... tää on vaan niin hyvä :) Samaa lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Parade - Soft Asylum 06.06.2004

Silent Parade - Soft Asylum
Uskomatonta... tääkin on todella hyvä! Hyvät melodiat, miellyttää korvaa ja nätit kitarasoundit...sanatkin on ihan hyvät.... jatkakaa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 13.02.2004

Niina - Jotain parempaa
Tää on hyvä... ja jää päähän soimaan... kertosäettä lauleskelin jo mukana... Jatka ihmeessä samaa rataa ni hyvä tulee... :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele .KR. - Syksy 18.01.2005

.KR. - Syksy
Jotenkin ensivaikutelma tuossa alussa on hirveän tyhjä... mitään ei tapahdu... alussa on mielestäni liikaa kikkailua rumpujen kanssa... melodia on kuitenkin kaunis... joka kerta kun taustalla alkaa uudelleen rumpujen pärinä, juuri syntynyt unelmoiva tunnelma särkyy... Muuten kaunis kappale, mutta liian voimakkaat rummut pilaavat tunnelman... Saat 8 ja jään odottelemaan seuraavaa tuotosta... :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2 21.02.2004

Konala Cartelli - Konala Cartelli pt.2
Kyllä tätä kuuntelee... jatkakaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ObLiQuE - About You And Me 23.03.2004

ObLiQuE - About You And Me
tää on hyvä... mut pikkasen särähti korvaan noi naisäänelle liian korkeat äänet ja pienoiset epäpuhtaudet lauluissa... muuten jees meininkiä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Dark Angel 30.03.2004

Axoldies - Dark Angel
Kotibileisiin... ehdottomasti... hyvää musiikkia... eipä oikeen muuta voi sanoa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - VPM - Saaga 03.07.2004

VPM - VPM  -  Saaga
Kuulostaa aika perinteiseltä suomalaiselta popilta, joka luokitellaan dancen puolelle... sanoituksissa joku koukku olisi toiminut... nätit laulut kuitenkin, laulajilla taito hallussa... myös taustassa olisi saanut olla joku koukku, hieman yksitoikkoiselta kuulostaa, mutta kaiken kaikkiaan kuitenkin ihan kuuneltava kappale :)
8