Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 13 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Sillalla 16.02.2008

Haven - Sillalla
Äh, mä oon yrittänyt pitää tästä kappaleesta, mutta ei se oikein taida onnistua. En tiedä johtuuko se kappaleen sanojen hieman häitsevästä vaahterasiirappisuudesta (jolloin vika on todennäköisesti vain minussa) vai siitä, että teidän sävellykset on yleensä olleet mun mielestä parempia. Tekniseltä toteutukseltaan tää on varsin hemmetin mainio niin kuin teidän kappaleet aina, mutta sävellyksenä tää ei futaa lainkaan niin hyvin kuin teidän muut biisit. Senpä vuoksi esittäisin nöyrimmän toiveeni, että soittakaa enempi progea taikka vaihtoehtoisesti enempi poppia. Ne on parhautta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Elämäni tarina 06.02.2008

Haven - Elämäni tarina
Jee, poppia. Tämän kappaleen hienoisesti rokkaavampi ote tuo mukavaa vaihtelua. Kertsin melodia saattaa olla ehkä hieman ennalta-arvattava, mutta sehän ei välttämättä ole popmusiikissa lainkaan huono asia. Soitto teillä kulkee kyllä varsin mainiosti, ja lauluharmoniat on aina parhautta. Tuo piano/jousi-staccato on eri hieno.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen grooves - Surreal life 01.11.2007

Frozen grooves - Surreal life
Hoo, olet salaa lisännyt tänne uuden biisin. Aika psykedeelistä menoa. Kitarasoundi on mukava. Ehkä kaipaisi jonkinlaista tarttuvuutta vielä tämä biisi. Toi phaser-juttu on kanssa ehkä vähän kulunut, tosin ei tässä häiritse niin paljon kuin yleensä. Mulla levis tietokone taas kerran tossa vähän aikaa sitten, ja tässä läppärissä on vielä musantekovehkeet kohtalaisen puutteellisessa tilassa. Sitten kun saan tähän audio-ominaisuudet parempaan jamaan niin voitais taas jatkaa tätäkin hommaa yhteisprojektina?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henri Ruotsalainen - Kassandrou 25.05.2007

Henri Ruotsalainen - Kassandrou
Parsa meininki jatkuu. Tämä on tällainen biisi, jota kuunnellaan kuumana lomapäivänä kun, ajellaan kesäautolla rantatietä pitkin. Ja sehän on hienoa se. Onko nämäkin rummut jotain Garagebändin luuppeja? Ihan järkeviltä kuulostavat he.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Vie minut pois 01.11.2007

Haven - Vie minut pois
Kaunis kappale, jolle tämä nauhoitus ei valitettavasti aivan tee oikeutta. Vaikka tietyllä tavalla pidänkin tällaisesta ykkösellä purkkiin-meiningistä, niin nyt laulussa olevat pienet epätarkkuudet jäävät häiritsemään. Livenähän nämä eivät haittaa pätkääkään. Pelkistetty instrumentaatio toimii; rumpuja tai muuta nykyajan humpuukia ei jää kaipaamaan. Tuonne marraskuiseen pimeyteen katsoessa sanoitukset tuntuvat erityisen sopivilta. Tehkäähän joskus vielä duuribiisejäkin ettei mene vallan synkäksi tämä ihmisen elo ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henri Ruotsalainen - Better days 16.05.2007

Henri Ruotsalainen - Better days
Soundit on tässä kohdallaan ja varsinkin toi Marttiini soi maukkaasti. Ne filtteröidyt rummut oli kanssa mukava oivallus. Biisin olis voinut lopettaa jotenkin paremmin, nyt tais tulla kiire. Biisiin ja soundeihin nähden laulu on valitettavasti se joka laahaa perässä, mutta parannusta tapahtuu koko ajan siinäkin asiassa, luulen ma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grand Jury - Fly Away (Update) 22.04.2007

Grand Jury - Fly Away (Update)
Tämä on varsin mukavaa groovea. Clavinetti on hieno vempele. :) Ehkä snadisti jotain tarttuvuutta ja melodisuutta voisi tämä biisi vielä kaivata, mutta tykkään kyllä. Laulajalla on kiva ääni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henri Ruotsalainen - Helsinki Heinola 24.03.2007

Henri Ruotsalainen - Helsinki Heinola
Tämä biisi alkaa toimia useamman kuuntelukerran jälkeen. Kertsin jouset ovat yllättävän toimivat, vaikka normaalisti niitä vierastankin. Jonkinlaisia Anssi Kela-assosiaatioita tästä harmikseni tulee vieläkin. Rummut ja perkussiot kaipaisivat ehkä vielä sitä jotain...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henri Ruotsalainen - Big city streets 24.03.2007

Henri Ruotsalainen - Big city streets
Kommentoinpa nyt sitten tätäkin. Kitarasoundeista tykkään kovasti. Tästä biisistä huomaa että Egotripin Matkustajaa ollaan soiteltu ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henri Ruotsalainen - White moon 05.01.2007

Henri Ruotsalainen - White moon
Jeejee. Mukavan rauhallinen kappale. Kertsi toimii, samoin sähkissoundi. Rumpusoundit ovat hieman käytössä kulahtaneet. :) Jotenkin tuntuu vaan, että biisi toimisi paremmin suomeksi, mutta niinhän mä tuppaan sanomaan aina. Artistisivun kieliasu kaipaa pienehköä tarkistusta. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektra - You Are My Target! 30.07.2006

Elektra - You Are My Target!
Mukavan Human Leaguemaista popitusta. Se laskeva syna-arpeggio kuulosti kovin veikeältä. Laulajaneidon englannin lausumisesta voisi ehkä jotain nurista mutta enpä taida jaksaa. Papukaijamerkki AX-1:stä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leading Motive - Don't You Ever 16.10.2005

Leading Motive - Don't You Ever
Aikas hyvä poppikappale, juu. Laulusta ja syntsista tykkään, mutta jotenkin tuo basso häiritsee. Lienee joku clavinetin tapainen härpätin? Joku toinen soundi toimisi ehkä paremmin, mutta ehkä tuo oli tietoinen valinta :) Kitara voisi olla vähän lennokkaaman kuuloinen, mutta muuten tykkään kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bastusection - Grape 28.12.2005

Bastusection - Grape
Pianoteema toimii mainiosti. Vähän tulee sellainen Chick Corea-meisinki mieleen. Kyllä tällaista musiikkia aina ilokseen kuuntelee, vaikka soundit olivatkin vähän särmikkäät.