Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 6 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnium - Teema 31.03.2008

Somnium - Teema
Tosi kaunis leffasävellys! Itse kaipaan sitä yleensä tällaisten biisien kanssa, että lähtee vielä kasvamaan uusien soittimien kera, mutta kelpaa näinkin pianobiisinä oikein mainiosti! Sopii täydellisesti kuvaan (elokuvassa "Somnium") ja tuo herkkyyttä kauniiseen leffaan. Mielestäni tässä biisissä on eniten tunnetta "Somnium" elokuvan scoressa, vaikka sointuina onkin "kliseinen" sointukulku. Aina se sointukulku kuitenkin jaksaa jollain tasolla rauhoittaa mieltä ja osuu tunnehermostoon musikaalisemmassa aivopuoliskossa. Keep it rockin'!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 02.03.2007

Misty Steps - White Rain
Tämä juuri piristi loskaista talveani hyvinkin paljon :) Kiitoksia. Erittäin tunnelmallista, final fantasymaista fiilistelyä. Tämä sopisi täydellisesti johonkin tunnelmallisen pelin taakse.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sauli Hirvi - The Last Dance 04.11.2006

Sauli Hirvi - The Last Dance
Hienoa jälkeä! Aijaijai kun rakastan pianoa ja jousia. Biisi leijailee ja kelluu ihanasti eteenpäin. Harvinaisen kaunis biisi! Soundikin on mahtava! Pitkästä aikaa täältä löytyy hienoa elokuvamusiikkia! Fanitan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele M.F.F.S - Track#1 04.11.2006

M.F.F.S - Track#1
Hienoa työtä. Samplet ja soundi eivät ole ollenkaan huonoja, lukuunottamatta ehkä hieman lineaarista tapping-reverbin siivittämää rumpunaksutusta. Biisi sisältää ehkä aavistuksen verran liikaa kaikua. Biisi kasvaa hienosti ja melodia on hieno, muttei ehkä kehity mihinkään suuntaan... Olisin halunnut kuulla ns. B-kohan, jos puhutaan laulutermeillä. Haluaisin kuulla lisää samanlaista, jos vain löytyy!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi 07.01.2007

Lauri Piispanen - Ensimmäinen vuosi
Aika mielenkiintoinen svengi... Tavallaan vähän niinkuin nopeatempoista, jazzahtavaa leffamusaa. Hyvän päivän musiikkia! Just sellast musaa mitä kuunnellaan, ku ulkona sataa vettä, muttei lannistuta! :D Meitsi diggaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ambushed! 13.11.2005

Lauri Piispanen - Ambushed!
Hyvän kuuloista, Harry Gregson-Williamsmaista tykitystä joka yhdistää modernit rumpukompit ja orkesteritaustan. Kuorokin toimii paremmin kuin yleensä ei Hollywoodsäveltäjien käyttämät konekuorot... Melodia ei jää mieleen, mutta fiilis jää. Hyvää työtä!
8