Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 50 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Fast - Reach 24.07.2010

D Fast - Reach
Pitkästä aikaa löytyi mikseristä biisi joka harmonian puolesta kolisi tänne suuntaan! Etäisesti tulee mieleen kovassa kulutuksessa viimeaikoina ollut Empire of the sun -pumppu. Aluksi laulun yläpään hienoinen kireys ja epäpuhtaus särähti korvaan. Toisto tosin pehmitti asiaa ja jossain vaiheessa laulu sulautuikin äänimaisemaan oikein luontevasti. Olen Lennon kanssa hiukan erimieltä tuosta alun rhodesista, jotenkin tuntuu että kappale ennen 0:25 ei olisi kaivannut rhodesia lainkaan. Kyseinen alku oli tunnelmaltaa ehkä turhankin vahva, ja enteili hiukan erityyppistä kappaletta tulevaksi. Niin ikään juuri määritettyä genreä eli "lightrockia", kun genren lopputulema oli omasta mielestäni lähempänä chilliä. Rummut taas toimi mielestäni oikein mainiosti. Itsellänikin on tapana miksata rummut aina liian tiukoiksi ja kovalle, rumpujen jättäminen "taustalle" onkin monesti yllättävän vaikeaa. Asiaa tietysti edesauttaa hiukan pehmeähköt soundit. Rummuista siis +. Rakenteellisesti kappaleessa ei tapahdu mitään yllättävää, joka luo osaksi juuri tämän oikein mainion "junnaavan" tunnelman (lasken junnaavuuden tässä genressä eduksi). Biisin kasvulla kuitenkin pidetään mielenkiinto yllä ja palkitaan myös kuulijan kasvavaa kuulemisen tarvetta. Yleisarvosanasta pienet miinukset tuosta alusta. Kiitos päivän pirityksestä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lily - Love You Better 26.10.2006

Lily - Love You Better
perushyvä kutupoppibiisi, mutta siihen se jääkin. Mitään erityisen uutta ja mullistavaa biisitä ei löydy. Varmasti uppoaa moneen jotka eivät musiikkityyliä ole juurikaan kuunnellut, mutta vain hieman genreen tutustuneena voin kuitenkin sanoa ettei tässä mitään uutta ollut (ainakaan minulle). Tuotanto loistavaa kuten äänitys ja miksauskin. Mutta ei sekään laimeaa biisiä pelasta. autotunen yliviljely (joko tyylillisesti) tai muuten korjaustarkoituksessa alkaa ärsyttämään pitemmän päälle. Cherin jälkeen autotunen kuuluminen biiseissä on aiheuttanut minulle lähinnä paiseita, vaikka kyse olisikin tyylillisestä keinosta (toivottavasti kyse oli siitä). Biisi varmasti myy ja tavoittaa suurempia joukkoja, mutta minuun ei juuri tällähetkellä "täydelliseksi" tuotetut biisit kolahda. Kyse on tietysti myös musiikkityylistä johon juuri tällainen meininki osittain kuuluukiin. Arvostusta kuitenkin biisintekijöille ja laulajalle. Ja hyvää jatkoa ja onnea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anniina - Pakko lähtee 14.10.2005

Anniina - Pakko lähtee
Jees. biisistä löytyy hyviäkin juttuja mutta biitti jotenki loistaa munattomuudellaan. jotenki tosi kuivat soundit. osaat laulaa ja perustykkään siun tyylistä. joku semmonen SE juttu jäi kuitenki puuttumaan. positiivisesti jäi mieleen tuo taustan melodiassakin tuleva nopee "mun pitää lähtee täältä pois" kohta. johon ois saanu vielä enemmän voimaa jos sen ois laulanu tarkasti. mut siitäkin kohasta tulee mieleen tää yks outlandishin hittibiisi,nimeä ei pysty muistamaan. peruskivaa ja ihan mukavan kuulosta. laulujen tarkkuuteen kannattaa ehkä kiinnittää huomiota, yksinkertanenkin on kaunista jos sen tekee huolella ja harkitusti. mutta jos kikkailee jättäen sen "peruspohjan" keskeneräseks tai epätarkaks, ni biisistä on tosi vaikee ottaa kiinni. mutta ei tää huono ollu. odotan innolla uutta :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Guard - Rubber Bullets 18.06.2005

Ghost Guard - Rubber Bullets
Aivan mielettömän tuhtia soundia! Soitto on niin tiukkaa että huomaa melkein sydämensä lyövän samaa tahtia. Mikään ei pilaa tällaista biisiä enemmän kun huono soitto, mutta tästä löytyi sitä taitoa ja munaa vaikka kaikille sitä tarvitseville jaettavaksi. Vaikka en erityisen paljon raskasta musiikkia kuuntele tämä jyräsi tiensä tärykalvojen läpi päähäni! Vokaalit oli juuri oikeanlaiset tähän biisiin, tuhti miehen ääni, ei mikään pikkupojan pikkuärinä. Myös huomattava melodisuus niissä toi biisiin voimaa (liian monesti kuulee samantyyppisiä biisejä joissa vokaalit on vain murinaa ilman oikeita sävelkorkeuksia). kertakaikkisen vahvat vokaalit. Soitto, kuten jo sanoin oli taidokasta, tiukkaa ja munakasta! AH! Tämä ei ole mikään vasara vaan kunnon nuija! pidän erityisesti tällaisesta tuhnusta soitosta jossa jokainen soittaja kuitenkin osaa asiansa. Karheaa hiekkapaperia. omalla tavallaan selkeää kaaosta. rumpujen soundi lämmitti mieltäni erityisesti. Multaa. biisi on niin vahva ja voimakkaasti vaikuttava etten voi antaa kymppiä huonompaa, toki vertailukohteita ei kovin paljon ole koska vähemmän tällaista musiikkia kuuntelen, mutta sen verran jykevällä jyrällä oltiin liikkeellä että vaikutti minut. Aina olen ollut sitä mieltä että biisi on hyvä jos se jollain tavalla vaikuttaa, ja tämä jyräsi tiensä läpi! mahtavaa! lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Y-Zone - Party 01.08.2005

Y-Zone - Party
näin elokuvamaisesti tästä tuli mieleen hidastetut juhlat, kun ihmiset pokoavat hidastetusti jossain anonyymissä klubissa, ja tämä soi päällä, luodakseen onnellisen ja rauhallisen tunnelman. varsin onnistunut kappale, vaikka siinä ei mitään älyttömän uutta ollutkaan. Biisi oli erittäin nostalginen ja täynnä vanhoja hyviä juttuja. ei tällaista biisiä voi haukkua, koska siitä tulee hyvälle mielelle. Ehkä biisin kuuntelemiseen ei jaksa panostaa täysipainoisesti, joten hieman taustamusiikki linjalla mennään, mutta toisaalta olisihan ne hissimatkat tylsiä ilman näitä. (: ja minusta on hienoa että jotain musiikkia ei tarvitse kuunnella kuullakseen sitä, ja vielä niin että se ei herätä minkäänlaista ärsytystä. Ehkä olen vielä sen verran uninen että muunlaista musiikkia en edes olisi jaksanut sulattaa, mutta tähän fiilikseen puree kyllä, tai ehkä jättää purematta. on vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore 01.08.2004

Juha Kiili - Kfied vs. Kiili - Navawhore
Tuotanto on niin hyvää että en keksi pahaa sanaa siitä, joten kerron vähän fiiliksistä mitä biisi herätti. biisin loputtua vasta sai otettua happea. biisi ei jätä paljon tilaa kuuntelijalle. kumman kaunista. itelle tuli sellanen olo tästä että on jossain viidakossa eksyneenä, vaikka maisema on kaunis, pakokauhu ajaa takaa. kuntin ääni ku joku poppamies joka tahtoo ajaa kulkiaa pois. kertsi luo hidastuneen tunnelman ja antaa hieman tilaa, mutta kun säkeistö taas alkaa pakokauhu valtaa.. loppujen lopuksi biisin loputtua jää vain haukkomaan henkeä, ja katselemaan ympärille missä sitä oikein on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 18.06.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Mie tykkään! tähä ei kyllästy vaikka soittaski useemman kerran. tykkäsin verseistä kivaa kikkailuu mut silti pidät sen oman tyylin.. ja kuulostat iteltäs. Toi kertsi nyt oli tosi poppis mut ei haittaa, antaa olla. tausta oli kiva. siis ei mulla oo koko biisistä oikeen mitään moitittavaa. ehkä joku ärsytti vähän laulajan äänessä, ehkä se että se kuulosti niin tikistetyltä mutta tyyli seki. Suomi Räbästä en kauheesti yleensä perusta, mutta tää oli hyvä! keep on rolling!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ionics - Mp3 - Take a hit 14.11.2004

Ionics - Mp3 - Take a hit
tausta on siisti kiva basso kuvio yms, mutta vokaalit on kovin irrallisen kuuloset, kunnollinen miksaus sais varmasti ihmeitä aikaan. ainoa ongelma onkin vokaalien laadussa. biisi groovaa eteenpäin kun hirvi ja muutenkin rento meininki, kun vokaalit tuotettais kunnolla ni tää ois oikein loistava, mutta silti mukavaa fiilistelyä, hyvä meno. tykkäilen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Kolme kolaria 07.07.2004

ahven - Kolme kolaria
:D sai taas hyvälle tuulelle! siinä asiassa on kyllä taito hanskassa. mulle tuli tästä mieleen joku cmx:n ja yup:n välimaasto. tykkäsin kyllä koska diggailen molempia. kitara soolo oli kyllä aivan ihq. :D tyyli muuttuu niin monesti biisin aikana että ihan pää meinaa sekaisin mennä! mutta siihen tulokseen tulin että ahven ei petä koskaan. ja hauki on kala. Keep on rolling! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Cultivating The Attractor 06.05.2004

DiversAeon - Cultivating The Attractor
pelottaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In) 27.02.2004

Gabriel Centaurion - In This World (I'm Livin' In)
wiiii..! mii laik thiiis.. :) tää kuulostaa siltä ku ois räpänny jossain hinkuyskässä, mut tota ainaki vähän erilaista. suoraan mtv:lle vaan ;) hitti ainesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Catar - Miten Tän Sanois 12.11.2003

Catar - Miten Tän Sanois
kaunis tausta. muutenki kaunis biisi.. oot parantanu huomattavasti sun ekoista biiseistä. tää alkaa kuulostaa jo kohta musiikilta :) flow hyvä ja asiaakin on. ihan hyvä, sun paras. keep on rolling!

Kommentti kappaleesta Kuuntele B-B-R Familia(Busting Bastardic Rhymes) - Meidän Maailmankuva 12.11.2003

B-B-R Familia(Busting Bastardic Rhymes) - Meidän Maailmankuva
Noni.. tausta on aika synkkä, mut loppujen lopuks ihan jees ei paljon moittimista. saundit ehkä vähän tunkkaset.. sanosinko että asennetta lisää kehiin.. finessillä oli paljon (gangsta) sanottavaa mutta siihenki sitä asennetta.. kaikki kuulosti jotenki löysiltä. catar ihan jees setti mut asennetta sullekki kans lisää. vikalla asenne oli kohillaan mutta välillä räbät meni off beattiin. noh aika mitään sanomaton biisi. siis tän biisin sisältö ei oikein avautunu mulle. mutta on sitä huonompiakin kuultu. se ns. muna puuttu tässä. sanoissa sitä ehkä oli mutta jos en ymmärtäs suomea ajattelisin että aha ei näitä voi kovin vakavasti ottaa.. hei mut joo. jatkakaa toki. ja harjotus tekee mestarin :) piis. keep on rolling!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 08.11.2003

Blueborn - Feelin' Fine
hmmh.. laulaja kuulostaa todella paljon killerin siiriltä.. en tiedä onko se hyvä vai huono asia. hyvä siinä mielessä että siiri laulaa pirun hyvin mutta tyyli on niin samanlainen että jos biisi soisi radiossa luulisin sitä killeriksi tunkkaisemmilla saundeilla. Biisi on mukavan leppoisa, soundit ehkä hieman tukkaiset, kitara ja bassolinja rullaa hyvin .. mukava kokonaisuus, ei ollenkaan paskempi. Radio kamaa. Keep on rolling!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Freestylin' Disco 05.10.2003

Premiere of the Funk - Freestylin' Disco
Tätä on odotettu!! kuultuani joskus aikaa sitten ton ekan biisin oon oottanu jo uutta! ja meinas leuka loksahtaa auki kun huomasin uuden biisin :) Sanoisinko että taas aivan loistavaa matskua! basso tosiaan jytisee päähän ja kitara on ihana! taas niin hyvää matskua etten osaa arvostella hyvin :) Todella hyvä biisi taas kerran eikä voi muuta kun hattua nostaa! arvostelen vähän myöhemmin paremmin nyt on kiire enkä saa rakentavaa kommenttia irti itestäni! mut keep on rolling!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 04.10.2003

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
tosiaan tää yleissaundi on aika tunkkanen.. tässä on tosi koskettavat sanat. en meinannu tunnistaa pehmo siun ääntä. :) sun flow on muuttunu paljon vuoden aikana.. posiitivisesti kylläkin.. tausta oli miun makuun ehkä vähän ykstoikkonen mut ei huono.. tyyli tämmöstä aika perus kamaa mut sanoista plussaa! ei yhtään paskempi biisi.. keep on rolling!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piiska - Pimeys 01.10.2003

Piiska - Pimeys
vaikutti vallan mainiolta siihen aste kun kone teki lopputilin :) tosiaan vähän eri tyylistä ku yleensä. synkkää leijailua. tykkään :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele pikku E - Pikku E 15.11.2003

pikku E - Pikku E
hahaha!! :D paras biisi pitkästä aikaa.. tosiaan aika lahjakas neljä vuotias. oma pikkuveljenikin on 4 ja laulee samanlaisia "siansaksa" biisejä kaiken aikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Schoolyard Guerillaz 08.08.2003

Tenbag - Schoolyard Guerillaz
aah. yhtä loistavaa kun aikasempikin tuotanto! en nyt kerkeä pistämään pitempää kommenttia. pistän myöhemmin jotain kehittävämpää :) Keep on rolling!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El 27.06.2003

Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El
ihan jees.. :) ei tuo beatboxaus kuulostanu kovin erikoiselta, oisin oottanu jotain erikoisempaa kommenttien perusteella. toi oli semmosta perus boksailua. joo mut räppäys kuulosti hyvältä. no ihan ok kokonaisuus :) livet on kyllä aina parhaita.

Kommentti kappaleesta Kuuntele weiga - Broken Mood 01.05.2003

weiga - Broken Mood
tuo torvi just on hyvä :) aika hassu piisi.. ois tosiaan voinu olla vähän pitempi..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fat Funk Force - All over you 17.04.2003

Fat Funk Force - All over you
JeeJEE jipjoo.. ihan hyvä piisi! iski ainakin minnuun.. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele B.A.D - Smile Bodybag,Smile (Full Version) 27.02.2005

B.A.D - Smile Bodybag,Smile (Full Version)
jeah. vokaalit oli vielä pikkusen hakusessa, niihin kaipais lisää tarkkuutta, asenne oli kyllä kohallaan. paikka paikoin oikein loistavaa menoa! tuhti soundi. hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efekti&Dsc - Luottamus 03.03.2003

Efekti&Dsc - Luottamus
tuo tausta tosiaankin oli aika ankea tai no aika yksitoikkoinen.. räpit kulostaa siltä kun ois laulanu käsi suun eessä. eli saundi on aika tunkkanen.. välillä ei sanoista saa selvää ja lauseiden loppujen nieleskely rasittaa joissain kohin mutta mikseristä löytyy kyllä huonompiakin! keskiverto luokkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura 03.07.2004

Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura
hyvä biisi, rento meininki, hyvät flowt. mut yhdyn myös tohon edelliseen kommenttiin. Onha tarja halonenki ainoo ja aito suomen (tämänhetkinen) pressa, mut ei sen tarvii sitä todistella. koska kaikki sen tietää. oli vähä kaukaa haettu esimerkki. Mut toi aitous on nykyään jotenkii nii korostettu juttu että ihan ällöttää. mitä väliä. Tausta oli pirtsakka ja kiva. muutenki hyvä biisi. Keep on rolling!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delight Lost - GriefPainHate 14.02.2003

Delight Lost - GriefPainHate
yllätyin vähän kun kuulin tän.. tämä on tosi letkeä ja tuo laulun omaperäisyys tuo plussaa.. oikeastaan tämä on aika loistava! basso kuvio rulla hyvin ja muutenkin yleinen kokonaisuus on kiitettävä.. :) vaikka laulaja ei ihan nuotilleen laulakkaan niin ainakin asennetta löytyy! :D Keep on rolling boys!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delight Lost - Private Territory 14.02.2003

Delight Lost - Private Territory
jeps.. tähän tuo genre paremmin jo sopi.. soittajat osaavat hommansa mutta laulajan ehkä pitäisi vähän harjotella nuotilleen laulamista :) mutta joo tämä laulun vaihteleva linja kuitenkin tuo väriä biisiin.. basso taas rullaa hyvin.. ensimmäisenä mulle tulisi tästä mieleen jonkun hiphop bändin, p.o.d.:n ja children of bodomin sekotus :D mutta ihan vaihtelua tuova biisi :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele El Beatbox - El - Beatbox session 2003 05.03.2003

El Beatbox - El - Beatbox session 2003
no kirkiisi varmaan vetäs ite paremmin..? eihän kukaan oo sanonu että tää biisi ois el beatboxin oma..? tuossa if you mother only know kohassa sanat menee sulla vähän sekasin.. ei tää kuitenkaan huono ole. tuo laulu puoli ei ole oikein sun vahvimpia puolia. ;) ei ois kannattanu pistää tota loppu speakkii tohon päälle se oikeestaan pilas tunnelman :) tai siis kun muuten oli yksraitasta ja sit on kaks raitanen.. mut harjotus tekee mestarin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaM - Above Sea Level 08.02.2003

SaM - Above Sea Level
tosiaan chilli meininki tää on tämmönen samalla iloinen ja samalla koskettava.. mitään en osaa tässä moittia. vaikka tällaista musiikkia vähemmän harrastan ..mutta jees! tämä oli iloinen yllätys..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Clarity 26.12.2002

Sectoid Blue - Clarity
wau.. todella puhtaat ja vetävät soundit ja muutenkin aika loistava biisi.. :) vaikka trancea en hirveästi harrasta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melina - dusty days 14.12.2002

Melina - dusty days
oli pakko kuunnella jo pelkän nimen takia :D oikeesti tosi jees biisi.. kävis hyvin johonkin autopeliin.. en osaa arvostella pahemmin tätä kappaletta siis silleen arvostelemalla arvostella... ei oo minun genre .. mut hyvältä tää kuulostaa!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - VPM - Saaga 19.12.2002

VPM - VPM  -  Saaga
:DD suomenkielinen e-type on syntynyt!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kixuhoro - talbotlaatta 12.12.2002

kixuhoro - talbotlaatta
no nam :DDD

Kommentti kappaleesta Kuuntele biittei - ei shitti biitti. 22.12.2002

biittei - ei shitti biitti.
joo-o.. tiiän että oon jo arvostellut ,mut tää on ihan perseestä.. ei millään pahalla.. ejay ois on ehkä hauska leikkikalu mutta ei kannata ejay tuotoksia panna tänne!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele biittei - ei shitti biitti. 06.12.2002

biittei - ei shitti biitti.
aika ejay tyyliä.. en oikeen digannu.. jos oisit tehny tän ite ilman valmis sampleja vois tää olla ihan jees.. millonkas aiot tehä sanat tähän??

Kommentti kappaleesta Kuuntele kahvi - Kahvi: Ajatuksen lama 31.12.2002

kahvi - Kahvi: Ajatuksen lama
jotenkin mulle tulee tästä mieleen soul captain band.. ei taustan osalta vaan tuon räppäystyylin.. mutta kyllä siinä on mukana omaakin tyyliä.. tää on oikeesti hyvä! vähän erilaista kun muut hiphop/räp biisit mikserissä. hatun nosto kaikille jotka tätä biisiä on ollut tekemässä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmon3n - Teen Mitä Teen 24.12.2002

Kolmon3n - Teen Mitä Teen
tausta oli ihan jees.. räpit särkee joissain kohen. äänen laatu siis.. mut ihan jees biisi.. sanat oli aika tarkotuksettomat kuten bize jo sano.. kyllä tästä näin joulun kunniaks 9 irtoo :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juliste - Tuulten valtakunta 24.12.2002

Juliste - Tuulten valtakunta
jeps.. hyvä! tää on hyvä! kuulosta ihan joltain europelta vaan suomeks :) harvinaisen hyvä metalli biisi mikserissä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmon3n - Koskaan Ei Voi Tietää 30.07.2002

Kolmon3n - Koskaan Ei Voi Tietää
nää sanat on aika surulliset :( äänen laatu on vaa aika bebasta nut hyvä muute :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele School Factory - -Voyage- REMIx 24.12.2002

School Factory - -Voyage- REMIx
:O ohhoh tää oli parempi kun arvewelin.. hyvää joulua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Premiere of the Funk - Showfunk 02.11.2002

Premiere of the Funk - Showfunk
PARAS!! ah! ihana biisi! basisti on kova ja kitara on huippu täydellinen!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creation - Romulation 29.10.2002

Creation - Romulation
hmmh.. alienit hyökkää!! joo ei miustakaan tää kovin chilli oo mut tosiaan omaperänen! en osaa antaa arvosanaa kun en oo musiikki tyylin edustajia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - Analoque 18.10.2002

ocean - Analoque
joo! rummut on taidokkaasti toteutettu.. mulle tulee tästä biisistä mieleen muistoja jollon olin ehkä säkällä 7 ja diggasin yhestä biisistä sairaasti.. se syntikka siin yhes vaihees kuulosta ihan siltä! mahtava biisi kaikenkaikkiaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ocean - Misty Lake 23.12.2002

ocean - Misty Lake
alku on ihanan rauhallinen ja soundit on muutenkin hyvät.. basso on sopivan täyteläinen sopii tähän biisiin. :) rummuissa on vähän turhan tuhnu saundi mutta loistava biisi.. ihana tunnelma.. jatka vaan samaa rataa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen 21.06.2003

Cokkelin Civittaejaet - Kakkonen On Ykkönen
nohnoh.. suuren suosion saavuttanu biisi.. :D mutta joo. ei kai vaan ole otettu vaikutteita raptorista. tässä vaiheessa tää alkaa olla jo vähän puhki kulunu.. siis kun sen ajan kun oon mikserissä ollu eli jonkun vuoden.. on tää ollu koko ajan ykkösen. :) ei kai siinä mitään. tuotannolisesta puolesta ei ole valittamista eikä biisistä muutenkaan.. ärsyttävän täydellinen tekniseltä puolelta. mutta sanat.. noh.. ei ainakaan kovin naisystävälliset.. mutta huomasinpa etten tätä biisiä vielä ollut kerennyt moittia niin pitihän tänne jotain paskaa tulla jauhamaan.. ja kun tottapuhutaan.. ketään tuskin kiinnostaa tämä minun juhannus illan hyvin rakentava kritiikki. jatkakaa vaan samaan malliin. kyllä tällä biisillä monta tyttöä saadaan... lähtemään :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embraced By Death - Fucking Bitch 15.12.2002

Embraced By Death - Fucking Bitch
en etes anna numeroo.. niin alas on vajottu.. ja tuota englannin lausumista vois vähän harjotella ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MDE Experiment - Groovy Moose on the Swamp 18.10.2002

MDE Experiment - Groovy Moose on the Swamp
basso,skitta,rummut,piano yksinkertasesti sulaa yhteen... *sanaton* :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MDE Experiment - Supremacy 18.10.2002

MDE Experiment - Supremacy
Skitta on loistava!! se käy tähän "elektroniseen" sävyyn.. mulla on vähän nää termit hakusessa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Ajetaanko tandemilla? 09.08.2002

ahven - Ajetaanko tandemilla?
kun on kuunnellu tätä useamman kerran se kuulostaa yhä paremmalta jatkakaa samaan malliin :) ootteko tulossa koskaan keikalle joensuuhun :) tuun heti kuuntelee jos tuutte :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ahven - Ajetaanko tandemilla? 09.08.2002

ahven - Ajetaanko tandemilla?
nice piisi :) tyyli aika omaperänen mutta eikös se oo shakirallakin :DD
9