Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 53 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Cowboys Never Die 04.12.2011

REBELROCK - Cowboys Never Die
Mukavan letkeä kappale. Tykkäsin ton alarekisterin muhkeasta murinasta. Tämä biisi siirtyy mun soittolistalle. Kiitos tästä. Tykkäsin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Teinipäiväkirja II 13.12.2010

Lesbian Pain - Teinipäiväkirja II
Tämän spektaakkelin voisi viedä suoraa teatterilavalle. Loistava monologi mielen ailahteluista laidasta toiseen. Tulkinta saa kuulijan hämilleen, sillä kysymykset tulevat niin vakuuttavasti, että niihin tahtoisi vastata, jotta ne loppuisivat. Viulu kantaa esitystä hienosti eteenpäin ja äänimaailma sai ihon kananlihalle. Todella hieno teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele solonen - LÄSKI! F. KOSOLA & ALAMAA 12.12.2010

solonen - LÄSKI! F. KOSOLA & ALAMAA
Hyvää settiä, josta ei asennetta puutu. Näin tää homma toimii. :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pieta Sintonen Quartet - Blue Wind 12.12.2010

Pieta Sintonen Quartet - Blue Wind
Tunnelmaltaan onnistunut kokonaisuus. Soittajat hallitsevat oman "tonttinsa" ja osaavat antaa tilaa toisilleen. Hienoa. Olisin kaivannut laulajalta hieman enemmän "heittäytymistä" noihin laulu tulkintoihin. Muuten todella hieno kappale rytmin vaihdoksineen kaikkineen. Tykkäsein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toude - Mua pelottaa 12.12.2010

Toude - Mua pelottaa
Herkän ballaadin olet saanut aikaiseksi. Sanat olivat kauniit ja koskettavat. Basso taajuudet olivat liian pinnassa. Ekvalisoinnilla olisi keskialueet saatu paremmin esiin. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vierumäen Kivipäät RY - Rane 11.12.2010

Vierumäen Kivipäät RY - Rane
Saman tyylistä seko meininkiä harrastettiin 80-luvun lopulla. Olen kaivellut tuolta pahvilaatikoistani niitä kasetteja, kun lapsuuden kaverini ovat niitä kyselleet. On helpottavaa kuulla, että "kyllä ne toisetkin" tämmöistä sekoilua ovat harrastaneet :-). Tässä kappaleessa riimittely on notkeaa ja kantaa läpi koko biisin. Rumpalilla riittä töitä koko kappaleen ajaksi, siitä plussaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Kuusuo 07.12.2010

:nergal: - Kuusuo
Rauhallisen alun pehmeä hyväily muuttuu hetkessä karmivan pedon raapivaksi hyökkäykseksi, jolle ei tunnu tulevan loppua ollenkaan. Tunnelmaltaan onnistunut kappale, joka vie kuulija hetkessä mennessään. Hyviä efektejä kappale tulvillaan ja olet luonut todella hienon soundi maailman. Suhteellisen voimakas alarekisteri tunkee biisitä esiin. Basson korostus tässä teoksessa ei pilaa kokonaisuutta, eikä miksatessa sitä ei edes välttämättä huomaa, että alataajuudet mellastavat. Pidin kuitenkin kappaleesta. Tää on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Cyan Velvet Project - Failure to Communicate 10.07.2009

The Cyan Velvet Project - Failure to Communicate
Tähän jää tosiaan koukkuun. Biisi löytyy vastaisuudessa sitten Mun Mikseristä. Tiukka soitantaa ja iskut putoilevat paikoilleen tosi nasevasti. Messevää soitantaa joka pudottaa kuulijan jakkaralta. HYVÄ!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Cyan Velvet Project - Destination Nowhere 10.07.2009

The Cyan Velvet Project - Destination Nowhere
Parin kuuntelukerran jälkeen aukesi. Biisi soljuu alusta loppuun tosi hienosti. Kertsistä pidin erityisesti. Jumalainen ääni tuolla tytöllä. Tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CosmicGuitarMan - Kulkuri 26.02.2009

CosmicGuitarMan - Kulkuri
Taitavaa kitarointia ja kappaleen sanoituksissa oivaltavaa riimittelyä. Hieno tarina kaikenkaikkiaan. Tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Nimbus 26.11.2008

Teemujazz - Nimbus
Kaunis sävellys, joka meinasi jättää sanattomaksi. Ei hyvän sävellyksen tarvitse tosiaan olla ajallisesti pitkäkestoinen. Olet taas luonut upeilla syntikka saundeilla hienon äänimaiseman, jota voi mielessään ihailla. Kiitos tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Path of Kong - Kingdom 29.10.2008

The Path of Kong - Kingdom
Kuulostipa hienolta. Hyvillä saundeilla ja upealla toteutuksella olet loihtinut mukaansa tempaavan kappaleen. Kerrankin biisi, josta ei puutu mitään, eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Tykkäsin. Tämän tuotoksen lisään tuonne omalle soittolistalleni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Empyreum - Killing Thoughts 27.10.2008

Empyreum - Killing Thoughts
Ihan hyvän kuuloinen kappale. Tykkäsin tuosta synan soinnista. Sopi hienosti tuohon biisiin, vaikka paikka paikoin kitarat valtasivat ääni maiseman peittäen syntikan taustalle. Kokonaisuus toimi ihan hienosti, joskin kappaleen ajoittaisen puuroutumisen välttämiseksi biisiä kannattaisi hieman sovittaa. Laulajan suoritus oli todella hyvä ja varmasti vielä paranee keikkailemalla ja treenailemalla
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - For this day 28.10.2008

THE SERPENT SUN - For this day
Tämä biisi ei kyllä jätä kylmäksi. Bändi toimii kokonaisuutena hienosti ja sen huomaa, että olette soitelleet kimpassa jo pidempään. Hieno laulu tulkinta, joka upeasti vie kappaletta eteenpäin. Kitarat on oivallisesti sovitettu täydentämään toinen toistaan. Kerta kaikkiaan hieno biisi. Tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SERPENT SUN - Binding fear 28.10.2008

THE SERPENT SUN - Binding fear
Tiukkaa soittoa ja jumalattoman hienosti sovitettu biisi. Laulaja vie biisiä ja soittimet todella vaan komppaavat. Tarkoitan kappaleen laulullista tulkintaa, tokihan soolot ovat hienoja ammattitaitoisten kitaristien soittamia :-). Näin hyviin sovituksiin törmää aika harvoin. Siltä kantilta katsottuna tämä biisi on aivan helmi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Kapiolani 2008 06.10.2008

Teemujazz - Kapiolani 2008
Tässä päivitetyssä versiossa on hieman sulattelemista. Hyvältähän tämä kuulostaa ja kokonaisuus toimii, kuten asiaan kuuluukin. Hieno sovitus, joskin alkuperäis version herkkyys jäi saavutamatta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Consciousness 02.10.2008

Teemujazz - Consciousness
Ilmavan kevyttä fiilistelyä upeilla saundeilla. Nättejä rumpufillejä, jotka täydentävät syntikalla soitettuja juoksutuksia. Toimisi hienosti myös livenä. Olet taas loihtinut hienon sävellyksen. Niin se vaan on.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distorted In Eclipse - Doomed To Wander 01.10.2008

Distorted In Eclipse - Doomed To Wander
Jännä biisin aloitus. Kappaleen alku antaa aikaa miettiä mitä mahtaa seuraavaksi tapahtua. Hieno usvainen tunnelma ja upeat saundit. Vahva särö sopii hyvin tähän tunnelmaan. Taidan sulkea silmäni ja kuunnella kappaleen uudestaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - LooppiLento (Varattu) 27.08.2008

Yollu - LooppiLento (Varattu)
Hieno biisin pohja. Tuo saxofoni saundi kuulosti tosi hyvältä. En tiedä, mutta tuli sellainen tuntemus, että tämä sopisi johonkin elokuvaan musiikiksi positiivisessa mielessä. Sun tekemiseen on tullut selkeää laadukkuutta. Pidä sama linja.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Lasinaapurit 26.08.2008

Pyhäkoulu Palaa - Lasinaapurit
Mainiot sanat ja hauska toteutus. Näin hersyvällä huumorilla toteutettu biisi aiheutti naurun purskahduksia, joista ei tahtonut tulla loppua. Kappale kun piti kuunnella niin monta kertaa. :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nook - Morning After 26.08.2008

Nook - Morning After
Jes, hieno biisi ja mielettömän upeat saundit. Tykkäsin erityisesti (mistähän johtuu?) tuosta basson murinasta. Kappale kokonaisuudessaan aivan mielettömän hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Melody 03.05.2008

Teemujazz - Melody
Tätä kuunnellessa tulee väkisinkin hyvälle mielelle. Rauhallisesti soljuvat sävelkuviot siivittävät tätä kappaletta upealla tavalla ja tuntuu kuin leijuisi tämän tunnelmallisen esityksen kanssa korkealla pumpuli pilvissä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Soulful 08.04.2008

Teemujazz - Soulful
Kivan kevyesti rullaava biisi hienoilla mausteilla. Tykkäsin erityisesti tuosta nauhattoman basson (toki synalla tehty, anyway) täyteläisestä soinnista. Olet taas loihtinut puhuttelevan kappaleen, jota on ilo kuunnella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - Mystique 05.04.2008

Andy Milestone - Mystique
Kuuntelin kappaleen useampaan kertaa ja joka kerralla löysin uusia pikku juttuja, joita en aikaisemmin ollut huomannut. Neljännen kuuntelu kerran jälkeen avautui huikea soundimaailma kaikkine pienine yksityiskohtineen. Enään en voi puhua kappaleesta vaan teoksesta. Mielettömän hieno toteutus. Tätä vaan tahtoo lisää...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yollu - En keksi nimee (Varattu) 05.02.2008

Yollu - En keksi nimee (Varattu)
Kivan kuuloinen sointukierto. Hieman olisin kaipaillut enemmän noita mausteita, sireeni oli tosi hyvä oivallus. Tuohon kun vielä keksit kantaa ottavan sanoituksen, niin tämä jannu tykkää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BigPapa - Roots-skaba7_BigPapa 24.12.2007

BigPapa - Roots-skaba7_BigPapa
Bluesia parhaimmillaan. Tuota olisi kuunnellut pidempäänkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BigPapa - Sooloskaba110_BigPapa 23.12.2007

BigPapa - Sooloskaba110_BigPapa
Kitara, tuo tunteiden tulkki, osaavissa käsissä. Siitä syntyy jotakin sanoin kuvaamattoman ainutlaatuista. Kiitos tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dethera - Madman In Chains 24.02.2008

Dethera - Madman In Chains
Juman gekka poijat!! Tämähän TOIMII isolla T:llä. Erityisesti pidin niistä basso kuvioista siellä soiton välissä. Hyvä saundit ja toimiva kokonaisuus. Agressiivinen lataus toimi hyvin tässä kappaleessa. HYVÄ!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cc jenssen - feeling blues 10.08.2007

cc jenssen - feeling blues
Loistava veto. Tätähän fiilistelee ihan satalasis. Sormeni luikertelee levottomasti, on haettava se paksumpikielinen soitin ja jammailtava kanssasi... kotona. :-) Kiitos tästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Doors 30.12.2007

Teemujazz - Doors
Olin vähällä alkaa taputtamaan, kun kappale loppui. Onneksi huomasin olevani kotona kuulokkeet päässä. Kyllä oli hienoa musisointia. Upea kappale kaiken kaikkiaan. Mitäpä tuota enempää kehumaan, jospa hiljentyisin vain kuuntelemaan saman kappaleen uudelleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele sanmal - kuitu 01.09.2008

sanmal - kuitu
Hieman usvaisesta ääni maailmasta rakentuu vähin erin hienolla tavalla puhutteleva ja konstailematon äänimaailma. Tykkäsin noista korkeiden kellomaista äänien kontrastista tuohon matalalla soiviin ääniin. Todella hieno kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fist in Fetus - Emancipation 17.02.2008

Fist in Fetus - Emancipation
Todella tiukkaa revitystä. Toi rumpu tikutus oli hyvä. Kitarasoolo kyllä kruunasi koko komeuden ja muutenkin biisi kuulosti koko ajan paremmalta, mitä pidemmälle se jatkui. Hienosti toteutettu kokonaisuus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele salla - kyyneleet 13.05.2008

salla - kyyneleet
Kaunis, hieman melankolinen, mutta silti hieno biisi. Tykkäsin erityisesti tuosta basso riffistä. Tee ihmeessä lisää lauluja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Fuel For My Soul 19.08.2008

Electric Monk - Fuel For My Soul
Loistavaa fiilistelyä ja toimisi varmasti myös livenä. Tykkäsin tuon basson murinasta. Biisi ei todellakaan jätä kylmäksi. Hyvä veto!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cc jenssen - jolly jumper 29.12.2006

cc jenssen - jolly jumper
Loistava jamimeininki. Hus, keikalle siitä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele cc jenssen - guitar place 01.12.2006

cc jenssen - guitar place
Kyllä se kitara soi sitten hienosti "osaavan käsissä". Rento fiilistely ja juna sen kun vain jatkaa kulkuaan... LOISTAVA biisi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BigPapa - Sooloskaba58_BigPapa 17.11.2006

BigPapa - Sooloskaba58_BigPapa
Tosi letkeä ja mukavan kuuloinen pätkä. Kuulosti siltä kuin itse iso Eric olisi tunnelmoinut Fenderillään... Tuota olisi kuunnellut pidempäänkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele So called plan - i miss u 02.11.2006

So called plan - i miss u
Kerrassaan hienoa... Tämmöstä kunnon mättöä kuuntelee mielellään. Väkisinkin tulee hyvät fiilikset. Tykkäsin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavenlytrolls - UG - Trolls from the underworld 29.04.2008

Heavenlytrolls - UG - Trolls from the underworld
Tuli oikeasti nuoruus mieleen :-) Nuorisotalon rumpuja oli hakkaamassa parhaimmillaan viisi hemmoa ja saatiin aikaiseksi samanlainen kakofonia... Muistan sen siksi, kun äänitettiin se meteli nauhalle. Ei vittu, mä repesin silloin, kun mä kuulin sen nauhan ensimmäisen kerran ja mä repesin taas. Tämä kappaleen oli ilmeisesti säveltänyt se kuuluisa TRAD.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PyllyOksennus - Ripuli 12.12.2006

PyllyOksennus - Ripuli
Repesin...Biisi ei oo ainakaan pituudella pilattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BigPapa - Rideaway 22.10.2006

BigPapa - Rideaway
Vannoutuneena bluesdiggarina ei voi muuta kuin todeta, että kuulostaa koko ajan paremmalta, mitä enemmän kuuntelee. Loistava meininki huokuu läpi koko biisin. Tällaisiin sfääreihin minun täytyisi itsekin pyrkiä omissa soitto rypistyksissä, joskin se on vielä kaukana hakusessa. Ehkä sitten joskus...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Reason 24.02.2008

The Noose - Reason
Tämä biisihän potkii aivan mielettömästi. Soitto toimii todella mallikkaasti ja soolosta pidin aivan erityisesti. Riffit olivat taitavasti tehty antoivat kuvaannollisesti kruunun koko komeudelle. Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nummiranta - kun tähteni sammuu 27.08.2008

Nummiranta - kun tähteni sammuu
Hauskat sanat... kuin elävästä elämästä. :-) Niin kaikki on katoavaista. Tykkäsin kovasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Milestone - La Jolla Shores 22.10.2006

Andy Milestone - La Jolla Shores
Tosi taidokasta jamittelua. Tykkäsin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Tomorrow\'s Affair 11.01.2005

Teemujazz (Vanhempi tuotanto) - Tomorrow\'s Affair
Kivan kuuloinen biisi. Sävellajien vihtelut antaa todella pikantin säväyksen. Sävelkulku on kaiken kaikkiaan puhutteleva. HYVÄ! Bassosoolo kokoaa kappaleen hienosti nippuun. Vaikka tämä poikkeaakin aikaisemmista biiseistä, on se silti osoitus sun monipuolisuudestasi säveltäjänä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - The Number 8 08.11.2004

Teemujazz - The Number 8
Kivalta kuulosti. Tuli mieleen Mezzoforte (se islantilainen bändi 90-luvun alkupuolelta) Siisti väliosa suvantoinen. Loistavaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Ishigami 08.11.2004

Teemujazz - Ishigami
Mykistävää... Soitto kulkee alusta asti todella mallikkaasti. Sulla se on sitten soitto hallussa. Hyvä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 05.11.2004

Jenni - Yksin
Erittäin taidokkaasti toteutettua soitantaa. Uusia biisejä odotellessa kuuntelen tätä mielelläni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arvelin Xperiment - Calme 05.09.2008

Arvelin Xperiment - Calme
Todella hieno ja tunnelmallinen kappale. Päätyy soittolistalleni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuuhee Beats - Biisi_3 09.11.2008

Tuuhee Beats - Biisi_3
Mukaansa tempaiseva ja kivan kuuloinen kappale. Pidin erityisesti tuosta biisi rakenteesta, joka loppua kohti vain kasvoi. Hienoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuukunanmunat - Kuukunanmunat/Valtion marjat 27.08.2008

Kuukunanmunat - Kuukunanmunat/Valtion marjat
Toivottavasti hipille asia kävi selväksi. :-) Suorastaan loistava veto ja harmonikka soolo kruunasi kaiken.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Open Hands - Blue Chicken 22.10.2006

Open Hands - Blue Chicken
Livenä toimisi varmasti hienosti. Studio sessioissa on aina vaarana läpi huokuva hengettömyys. Tämä kuulosti kuitenkin hienoslta. Hyvä meininki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 30.09.2008

C-4 - Ignition (original mix)
Biisihän potkii kivasti. Toimisi varmasti myös livenä. Hienoa leikittelyä syntikalla ja paranee vain loppua kohden.
10