Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 42 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele novembersoundsbetter - Fans & Lovers 26.06.2008

novembersoundsbetter - Fans & Lovers
Ei juma. Johan pomppasi. Soitto pelaa, laulaja on itsevarma ja soundit ovat paremmin kuin hyvin kunnossa. Täytyy ostaa The Air Is Heavy With Forevers levy. MySpacen kappaleet kuulostivat aivan mahtavilta myös. Onnea!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruin - Hollow World 19.06.2008

Ruin - Hollow World
Ammattimaisen kuuloista tavaraa. Soittimet ja laulu kulkevat hiton hyvin käsikädessä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lob Nor - Taso 20.06.2008

Lob Nor - Taso
Tässä kappaleessa kuulee selkeästi kehitys aikaisemmasta. Soittimet tukevat toisiaan hyvin ja lauluun on entistä paremmin panostettu, sillä tässä kuulee kuinka hyvin laulu tukee yhtyeen soitantaa. Tässä kappaleessa mielestäni kuulee parhaiten sen mitä Lob Nor yhtye ajaa. Soolosta tulee mieleen 80-luvun lopun R.E.M., mikä ei ole todellakaan negatiivinen asia. En tiedä oletteko hakenut samanlaisia juttuja kuin 80-luvun lopun R.E.M., mutta itselle tuli vain jotenkin tuli mieleen!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 16.06.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Kokoajan mennään mielestäni parempaan suuntaan. Tämä kappale on parhaimpia, mitä olen nyt tältä yhtyeeltä kuullut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Coffin (Re-Recorded) 13.06.2007

The Zombi - Coffin (Re-Recorded)
Tosi hyvältä kuulosti tämä remake. Soundit ovat hiottu todella hyviksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Kennels - Waiting the call 01.05.2007

Carrion Kennels - Waiting the call
Ihan jees kappale. Rummut kusee yhdessä kohtaa jonkun verran, mut ei pahasti. Paljon hyvää kappaleessa on, mutta jonkun verran on vielä parantamisen varaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Reaching For The Sky 10.03.2007

Iron Sphere - Reaching For The Sky
Tämä kappale ei jättänyt kylmäksi. Kappaleen kulku on tasainen, eikä oikeastaan moitittavaa ole tässä kappaleessa. Tämä yllätti kovuudellaan minut totaalisesti. Loistavaa! Suomen powermetal yhtyeistä Iron Sphere tulee olemaan varmasti yksi parhaista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Knob - First One 20.06.2008

The Knob - First One
Tämä kappale ansaitsee niin soundiensa, soiton ja laulun osalta täydet pisteet kuin myös sen takia, koska tämä kappale yhdistelee parhaimpien skeittipunk bändien parhaimpia puolia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Fatherland 01.05.2007

Ancestors Blood - Fatherland
Todella rosoinen tunnelma, mikä on parasta tässä kappaleessa. Kappale ei ole rakenteeltaan mikään kummallinen, mutta ei se minua kuunteluvaiheessa haitannut. AB on mikserin kovimpia black metal yhtyeitä. Paremmilla soundeilla tästä saa vaikka mitä, vaikka tämä kappale esim on helvetin hyvä juuri tämänlaisilla soundeilla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Inhuman 24.11.2006

Sinister Creation - Inhuman
Vitun hyvä kappale. Bassorumpu on vain liian kovalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soy Bomb - Tools of Harmony 24.11.2006

Soy Bomb - Tools of Harmony
Kappaleessa on pullollaan hyviä ideoita, jotka tekevät kappaleesta mielenkiintoisen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Pandemia 25.11.2006

Wårpath - Pandemia
Kappale on perinteistä raakaa black metallia. Vokaalit ovat kolkon raa'an kuuloisia, mikä on hyvä piirre black metallissa. Kappaleessa on joitakin kohtia jotka eivät täydellisesti natsaa, mutta ei mitään väliä. 9 tippuu ja sillä vitun sipuli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Aeon 24.11.2006

Reflecting Black - Aeon
Oi. Näin iskevää kappaletta en ole kuullut pitkään aikaan. Joissakin osissa olisi ollut parantelemista, esim. 2:30 alkava melodinen osuus ei oikein natsannut niin hyvin, mutta monin puolin hyvä kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Maailmanloppu 27.07.2006

Laava - Maailmanloppu
Varsin mukavaa meininkiä. Vaikutteet osuvat kutakuinkin kohdalleen. Kappaleen lyriikat tuntuu kuitenkin kliseisiltä, mutta ei paljon minua tuntunut haittaavan eikä antanut siten hirveesti painoa antaa arvosanaa. Miksauksen puolella on jonkun verran parantamista vielä. Mainitsitte vaikuttajina Black Sabbathin. Kutakuinkin menee sinne suuntaan, mutta teidän täytyy synkentää sanomaanne ja kitarariffejänne doomahtavampaan suuntaan, mutta mikään pakko ei ole. Sanoinpahan vain ;) Kitarariffit ovat tässä maailmanloppu biisissä iskeviä hard rock sointuvia, tulee mieleen 80-luvun loppupuoli ja 90-luvun alkupuoli. Menevää tavaraa olette saaneet aikaan, tosi jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Shot into the Head 13.07.2006

The Zombi - Shot into the Head
Ei juma! Tässä on perus vahvaa death mättöä. Soundit ovat kohdallaan ja korjaamisen varaa ei niissä mielestäni ole. Vokaalisuoritus jäi hieman häiritsemään. On tiettyjä örinä ääniä mitä sietää kuunnella, mutta tämän kohdalla en lämmennyt. Mutta pitkään aikaan helvetin hyvää deathmetallia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Last Alliance 14.07.2006

Avathar - Last Alliance
Tämä on sen sortin tavaraa, että ei voi muuta kun antaa kymppi. Itse olen reilu vuoden verran diggaillut Summoning yhtyettä, niin tiedän että tälle osaan antaa täydet pisteet. Kappaleen melodiat on helvetin hienoa kuunneltavaa ja Mahtipontisuus suorastaan ihokarvoja nostava.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Cry For War 12.07.2006

Warriors Of Might - Cry For War
Soundi puoli pilasi kappaleen täysin. Vokaali suoritus oli aika heikko ja melko kökköä. Arvioisin, että jos soundi puoli olisi ollut parempi niin olisi tämä pari numeroa parempi kipale ollut, mutta älköö lannistuko.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Song of the Fury 23.07.2006

Reflecting Black - Song of the Fury
Varsin hieno kappale kaikin kaikkiaan. Kappale on mukava sekoitus kaikenlaista: meshuggahia, opethia, dream theateria ja kaikenmoista muuta. Toisaalta tässä toteutuksessa olisi ollut vielä jonkin verran hiomista, sillä kappaleessa toistui samat elementit moneen otteeseen melko selkeästi ja se häiritsi jonkun verran. Kappale on hienosti soitettu kyllä, sen voin sanoa. Kaikesta huolimatta persoonallista tavaraa tämä on ja mukava että tällaisia löytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele cc jenssen - sorrow guitar blues 02.10.2006

cc jenssen - sorrow guitar blues
Komeaa blues fiilistelyä, tykkäsin tosi paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soy Bomb - Soy Attack 21.07.2006

Soy Bomb - Soy Attack
Näkee selkeästi kuka on vaikuttajana. Tampereelta löytyy tällaista tavaraa, pirun komeeta kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - My witching hour 14.03.2006

Aetas - My witching hour
Tämäpä on varsin ärhäkkää musiikkia. Jätkät ovat selvästi kuunnellut Opethia ja Swallow The Sunia. Kappaleen rakenteessa on paljon hienoja Dark/Doom metallisia piirteitä ja kitarariffit ovat raskasta old school death metallisia, nämä yhdistelmät ovat hyvin sulautettu yhteen. Koskettimet ovat erittäin komeat, suorastaan lumoavat. Kasin saa tämä, parantamisen varaa on vielä. Laulussa oleva kaikuefekti ei oikein osaa sulautua kappaleen rakenteeseen, vaan saa kappaleen tason laskemaan hieman. Noo. Kappale on varsin mainio tekele ei siinä mitään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AMBILANCE - Kierre 02.09.2006

AMBILANCE - Kierre
Hienoa fiilistelyä. Tän biisin osista tulee mieleen Dream Theaterin octavrium kappaleen intro. Kappale olisi voinut ihan hyvin olla lyhyempi, mutta eipä haitannut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Dreamside 16.03.2006

Diffusion - Dreamside
Varsin komea raivonpurkaus kappale. SOAD meininkiä on esillä näkyvästi. Tiettyjä asioita on jäänyt puuttumaan, muuten soundipuoli on hyvässä kunnossa ja yhtyeen soitanta on mainiota. Tällä kertaa tulee kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Clown - Generation 19.03.2006

Clown - Generation
Soundi puoli on melko heikossa kunnossa, mutta kyllä kun vähän niitä hioo, niin tästä voi tulla oikein mainiota grindi mättöä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 26.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Tätä voisi kutsua oikein kunnon rekkamies metalliksi. rekkamies metalli bändejä ovat mielestäni muita esim. Iron Savior ja Gamma Ray. Laulu ääni on aika samanlainen kuin Fear Factoryn laulajalla, samanlaiset ulvahdukset. Aika roskamainen tunnelma biisissä, mutta se ei tietystikkään ole huono asia. Kunnon heavy bändi, vaatimukset ovat, että kaikilla jäsenillä pitää olla pitkä kauramainen moppitukka, laulajan pitää olla alkoholisti ja laulaa kuten karhu, Vaatetus pitää olla kolme numeroa pienemmät vaatteet. no ei se asia näin ole. todellakaan, hevi bändissä pitää olla kunnon soittajat ja hyvä laulaja, kuten tässä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Under The Dying Moon 26.04.2005

Sigil - Under The Dying Moon
Black Sabbath tulee mieleen heti ensimmäisillä sekunneilla. Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukaus ja Viikate tulee myös mieleen. Kuutamo rokkia mielestäni, tunnelma on kuunvalon alla. tästä voisi tulla jotain, tai no itseasiassa tämä on jo jotakin, helvetin hyvä hard rock biisi, tunnelma on musta ja tummansininen ja kuunvalo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 26.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
en oikein osaa ottaa tätä tosissani. Ei tässä oikein osaa olla mitään, tässä on kyllä sanoma, mutta biisi on aika säälittävä. Vain joku oranssi paska fanit voisi tykätä tästä, ei jaksa kiinnostaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When Love Becomes A Lie 08.04.2005

Dying Fire - When Love Becomes A Lie
Tässä tulee mieleen Motörhead ja Gamma Ray. Power metalli kuuluu pääasiassa niihin genreihin joita minä kuuntelen nappikorvakuulokkeissa. Tätä tietysti kuuntelisi pitkään. Laulu ääni ei pidä olla mikään helvetin hieno, sillä heavy laulajan ei pääasiassa pitäisi osata laulaa. Tämän laulajan ääni kuulostaa siltä kun se olisi polttanut kielensä kuumaan kaurapuuroon. Tämä oli tietysti kohteliaisuus, Heavy laulajan pitää olla tajuton paskakurkku. Kappale on rakenteeltaan Power metallia, ja hyvää sellaista. Nämä jätkät osaa hommansa ja toivon, että nämä tekee tämmöistä jatkossakin, vitun hyvää! 9/10
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Ainulindale 11.04.2005

Avathar - Ainulindale
Jotenkin aika kylmää musiikkia, kylmän väree tuli. Urut antavat kylmän tunteen. Fantasy Metal musiikki on aina ollut hyvää ellei parempaa. Jotenkin jokaiset Fantasy Metal bändien biisit osaa yllättää jollain tavalla, minusta kaikki Fantasy Metal bändit eivät todellakaan ole samanlaisia, jossakin on jotain erilaista, kuten tässä. Tästä löytyy Viking Metallia ja Death Metallia, jotenkin ne ovat hyvä yhdiste. Tämä biisi toimii, mutta jotain pääsee aina puuttumaan, se on se rautaisempi metalli fiilis ei tule koskaan näissä fantasy metal bändien biiseissä esille, en tiedä miksi, mutta tämä on hyvää musiikkia, jota kuuntelen jatkossakin korvanappi kuulokkeissani, samaa rataa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snakepath - Düsseldorf 01.05.2005

Snakepath - Düsseldorf
on se aika ihmeellistä, että hevipoikaa iskee tämmöinen musiikki. ei tämä ollut mikään erioisin, mutta pidin silti, kappale olisi voinut olla paljon lyhyempi mitä se on. liian pitkä sanoisin. mutta kokonaisuudessaan eksoottista ja mielenkiintoista musiikkia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Children Of The Dragon - Children Of The Dragon 11.04.2005

Children Of The Dragon - Children Of The Dragon
Tämä on lyhyt ja ytimekäs Power Metal kappale, pieni kappale on sisältään suuri ja ammattitaitoinen. Drgagonforcesta ovat mielestäni ottaneet enemmän vaikutteita kuin Rhapsodysta. Tyypit ovat mielestäni todella ammattitaitoisia ja asiansa osaavia tyyppejä, tästä ei lohikäärme hevi parane! Biisi on aika hiljasella kuin nuo muut biisit, mutta hällä väliä, kymppi teille olkaa hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost 09.04.2005

Diffusion - Don't Follow the Trail of the Lost
Tästä tulee mieleen Mr.Bungle. Tässä on aika rentoa katumeininkiä, tämmöistä kuuntelee pitkäänkin. Piano rimputukset ovat erittäin miellyttäviä. Tämmöistä katu jazz meininkiä, erittäin hyvää musiikkia. Vaikka ei kuulukkaan semmoiseen musiikkiin mitä miä yleensä kuuntelen, mutta kyllä tämmöinen menee helvetin hyvin. Jazz metallia, sanoisin olevan genren. Mutta tästä puuttuu jotain, varmaankin se, että musiikki on aika vaimeaa, eikä tässä ole hirveesti potkua, mutta todella iso osa tästä biisistä on kunnossa ja tämmöistä voisi olla lisääkin! 9/10
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 30.04.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Sanat on melko nykyhömppää. Suomi rokkia tämä silti on. Klamydia tulee ekana mieleen. Biisi on melko kohtalainen, ei mikään erikoinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Triumph of the Unfaithful 05.04.2005

Mensura - Triumph of the Unfaithful
Cradle Of Filth tuli ensimmäisenä mieleen musiikki tyylistä. Hyvä tempo on kappaleessa, ja melodiat on black metalli tyylisiä eli yleensä hyviä. Dimmu Borgir ja Cradle Of Filth tulee mieleen ensimmäiseksi kun kuuntelee tätä. Laulu ääni on saman tyylinen kun Cradle Of Filthin Dani Filthillä. Mutta kokonaisuudessaan helvetin hyvä Black Melodic Metal biisi, tätä lisää mielellään! 9/10
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 08.04.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Vaikuttajat ovat selvästi Iron Maiden, Judas Priest ja Stratovarius, kuten bändi sanoi heidän vaikuttajina ovat maiden, megadeth ja stratovarius. Jotenkin tässä on samanlaista tunnelmaa kuin Paul Di'Annon The Killers bändissä. Tämä on Selvästi Suomen Iron Maiden, mutta rankempaa tietty. Kappaleen rakenne on melko yksinkertainen. Kaikki muu on Iron Maidenin kuuloista paitsi rummut. Tuplabasso tekee tähän raskaan heavyn tunnelmaa. Tämä on hyvä kappale ja bändi on loistava, tyypeillä on potentiaalia. Jatkakaa samaan malliin! 9/10
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars 08.04.2005

Beautiful Betrayal - My Bleeding Scars
Alku piano kuullosti Evanesencen kappaleilta (Joita en ole hirveästi kuunnellut). Nightwish tulee mieleen myös biisin rakenteesta. Kertosäe on iskevä ja suoraan sanottua aika muhkea. Tupla basso on rummuissa helvetin sopiva, vaikka olisi toiminut peruskompeillakin, mutta hevi on heviä. Nightwish on ilmeisesti näiden tyyppien vaikuttajia. Ilman Nightwishia tätä musiikkia ei olisi olemassa. Nightwish vaikutti Heavy kulttuuriin selvästi. yhdeksän pistettä tämä ansaitsee ja sillä pihvi. 9/10
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carbon Sounds - Atmospheric melody 30.04.2005

Carbon Sounds - Atmospheric melody
Aika eksoottista, mutta mielenkiintoista. En ole tämmöise musiikin kuuntelija, mutta tämä on kyllä komeaa kuunneltavaa. En oikein osaa sanoa, mut tunnelma on meillä päin katossa kun tämä biisi lähti soimaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frostburn - Are There Roses On My Grave 14.04.2005

Frostburn - Are There Roses On My Grave
Tässä on semmoista teinimetalli meininkiä jossai välissä. Tässä on kyllä Gootti meininkiä, se tulee tästä laulusta ja tunnelmasta. Yleensä tunnistan gootti metalli musiikin aika helposti. Tässä on myös Negative meininkiä, vaikka Negative onkin ihan roskaa, tämä on kuitekin paljon parempi, vaikka löytyykin samanlaisia piirteitä kuin Negativestä. Tässä on myös paljon samantyyppisiä kitara ääniä kuin Timo Rautiainen ja Trio Niskalaukauksessa. Tämä on sellaista musiikkia mitä mielellään kuuntelee korvanappikuulokkeissa ja livenä, etenkin livenä jossain baarissa, loisi helvetin hyvän tunnelman. Tämä biisi lämmitti ihmeellisesti ja antoi kylmiä väreitä. Tunnelma biisissä on kylmä ja Raudanluja, ysi teille olkaa hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Confusion - Compound Fractures 15.04.2005

Confusion - Compound Fractures
tulee mieleen Fear Factory, ja sen iki ihanat rumpu soolot. Laulu ääni on melko samanlainen. Tässä tämä rumpali on aika helvetin loistava. Panteraa tässä on myös, harmi vaa ku se Panteran kitaristi mentiin ampumaan, sanottiin että panteran kuollut kitaristi oli parhaimpia metalli kitaristeja. Oikeastaan en erota tätä Fear Factorysta, kuin identtiset. Paitsi jos ääni olisi hieman matalampi niin olisi täydellinen Fear Factory kopio, se ei tietysti ole huono asia että on samantyylistä musiikkia. Helvetin ovaa menoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 08.04.2005

Iron Sphere - The Night Calls Me
ensiksi tuli mieleen Iron Savior. Iron Sphere bändillä on selvästi Nightwishin piirteitä. Melodioita löytyy, urku ja kitara soolot ovat aivan omaa luokkaansa, musiikki tyyli ei ole mittänb kaikkein omaperäisintä, mutta tämmöinen musiikki kuuluu pääasiassa minun musiikin makuun, eli tämä on helvetin hyvä biisi, todella rankka ja melodikas. Ainoa miinus tulee siitä, että tämän tapaisia bändejä on maailmassa helvetin monta ja eikä niitä usein pysty erottamaan toisistaan. Mutta helvetin kova biisi on kyseessä, tämmöstä lisää. 9/10
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Power of the stones 15.07.2006

Celesty - Power of the stones
On se hienoa, että mikseristä löytyy näin hyviä yhtyeitä. Celesty on monia ylivertaisempi soundiensa takia ja soitto kulkee loistavasti. Vokaalisuoritus on se asia joka kaipaa hiomista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Charge 28.06.2005

Celesty - Charge
Tästä vois sanoo sen, että tämä on Mikserin vahvimpia Power Metal yhtyeitä. Biisi lähtee karjaisun jälkeen räväkkäästi käyntiin tällä perus Power Metal jytällä. Celesty on tehnyt kappaleensa ammattitaidolla ja sen kyllä kuulee kaikista soittimista. Tässä biisissä ei ole juuri mitään huonoa. Mikserin tämän hetken vahvimpia yhtyeitä, ei tähän voi kyllästyä !
10