Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Setämiehet Oy - Äänivesi 19.02.2009

Setämiehet Oy - Äänivesi
On tää pojat aika skifi :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Depressive - Fail 17.12.2008

Depressive - Fail
Aika jees jätkät.. ei ole mitään mailia mihin vois kirjottaa?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaa valkosel - Ei oo koti (demo) 15.12.2008

Mustaa valkosel - Ei oo koti (demo)
Kaverilla on helee kolee ääni o/ Sehän tuo hyvin fiilistä tähän. Harmittaa nämä midiset biitit kun basso ois ollut loistava täs biisissä. Ei sillä, hienosti oot yhdistellyt melodiaa enempi tähän biisi. Piano, kuulostaa hienolta tuola taustalla. Ensikerralla enempi biittiä. Sen kyllä korvaa tarkasti vedetty laulu ja artikulaatio. Katohan kiinnostaisko sua! Tällänen käynistetään tässä pian http://www.arkku.net/f... Toivottavasti oot mukana! Voisi myös susta haastattelua katsoa www.bannedproduction.org sivustolle. ! Mukana myös syvälpelissä kavereita jeesaamassa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seven Eleven (Slaughterhouse One) 07.08.2008

AAE - Seven Eleven (Slaughterhouse One)
(Yritän nyt mahdollisimman omin sanoin kuvailla tämän lukematta muita kommentteja) Se on jännää miten tämä biisi kehittyy kuunneltaessa! :P.. laulu vaihtuu korvasta toiseen ja piano on (tylsästi sanottuna) upea! Se ei töksähdä missään vaiheessa vaan kuulostaa kovin kauniilta alusta loppuun. Kaikua pianoon voisi ehkä lisätä mutta se on lähinnä vain mielipide :) Joten en yritä pilata biisiä mielipiteillä.. melkeenpä kuulee että hauskaa on ollut kun biisiä on tehty .. täytyy sanoa että Seven Eleven on nyt suosikki mikseri.net :n antimista ja myöskin sun omasta tuotannostas! Levybyy vaan niin homma on slut :P. Ilmoittele kun levyä voi ostella!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zph - Closure 03.01.2008

Zph - Closure
Paljon menee myös sen piikkiin että nauhan laatu ei välttämättä ole kaikista erinomaisin ja siksipä äänet tuntuvat katoavan ja ovat turhan etäiset... Jotain kahlitsevaa siinä kuitenkin on, varmaankin laulajan ääni joka kahlitsee, vaikka laulua saisikin pikkuisen vielä treenata. Unettomien öiden näperrys! Pidän silti tyylistä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Kentmiller Experience - Heavymetal vomit 16.12.2007

The Kentmiller Experience - Heavymetal vomit
Aika tiukkaan tahtiin laitettuja midejä soimaan.. ihan kivalt kuulostaisi jos saundin saisi kunnolla kohdalle.. voin vain kuvitella jos tämä biisi looppais mp3 lla.. se olisi pään sisällä 3 maailmansota.. mutta hattua täytyy nostaa sille että joku on jaksanut nähdä edes vaivaa!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin 15.12.2007

Elämää ja aivokemiaa - Niin ja näin
no mutta johan pomppas :D kunnon ylläri pylläri kun jori suistu jyrkänteiltä raiteiltaan! omalaatuista härpäkkää :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Aurinko laski 15.08.2008

Kisha - Aurinko laski
Heipsan! Käykäähän kurkkaamassa www.bannedproduction.net ! Voisiko mahtoollisesti teistä tehdä pienen haastattelun? Tuolla on yhteystiedot kyllä sivulla "Contact Us" osiossa joten sinne vain sitten e-mail ja muut tiedot että tietää mihin sitä haastattelua tulisi lähettää :) Kiitokset kuitenkin! Tämän biisin taisinkin joskus arvioida :) hieno se on vieläkin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Aurinko laski 15.12.2007

Kisha - Aurinko laski
Pitäisi olla enemmänkin tyttöpainoisia bändejä! Lopputuloshan on mahtava.. rumpalille hatunnosto ( Heikki Rasi )
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Aurinko laski 15.12.2007

Kisha - Aurinko laski
uskomaton laulu sovittelu.. tulee ihan kylmänväreitä kun kuunteleen tätä :) nyttenkin tämä luuppaa mp3 lla ! tätä lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kisha - Kalenteritytöt 15.12.2007

Kisha - Kalenteritytöt
Oikea energia paketti.. rytmi polkee tasan loppuun asti ja sillonkin se jää viellä päälle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - Jack Of All Fools 15.12.2007

MALfUNCTION - Jack Of All Fools
Jack of all Fools jättää hyytävät fibat.. tulee mieleen aivan Audioslave tai Rage against the machine ! Hyvältä kuulostaa ja niinkuin joku tuossa aikaisemmin sanoikin että edustatte mikserin parhaimmistoa! Katsoin viimeksi teidän sivut kun täällä oli " episode1 " ja " I am Fire " . hienon kuuloista tavaraa, siitäkin parantunut yllättävästi.. Laulajan ääni on kyllä legendaarinen..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele miarf - kalalla on kiire 16.12.2007

miarf - kalalla on kiire
Alkaa pelimusa puskemaan.. Commandoore, nintendo ja muut 8bittisen koulunkarkottajat tulee hyvissä mieleen :D kun kuuntelee näitä.. mutta näinhän se on että, jos joku peli konsole olisi saanut sut hoiviinsa niin olisi muhinaa tippunut vähän enemmän kuin vähän :) jänskä katsaus tämänpuoleiseen, kun edustan itse jotain muuta.. silmiä avartavaa kertakaikkiaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - Tonight (will set me free) 16.12.2007

dimi goes solo... - Tonight (will set me free)
Kyllähän sitä tämäkin kuunneltiin.. ja parempi puolihan tässä tulee esiin! Rumpali päästelee olantakaa ja ääni aukee hiukan paremmin Tonight > My Dreams , mutta kummatkin ovat omalla tavallaan nokkelia näpyttelyjä.. My Dreams kantaa esiin yhtyeen pehmeät puolet ja tuo myös hyvän kuvan nautittavasta musiikista. Tonight ( lyhyesti ) lupaa käsiennostoa ilmaan! Hienoa taiturointia Rock :n kanssa rajalta toiselle, vaihtamatta tyylilajia. Musiikin antimia on käytetty hyvin! Hyvin pieniä mokia saattaa kuulua biisissä, mutta ne katoavat mielestä sen pidemmin mietiskelyin kun hyvä fiilis valtaa! Lainaus: " HUONOA lausuntaa.Laulu oli muutenkin aika keskinkertaista suomituubaa mitä kuulee Idolsin karsintoja myöten ihan tarpeeksi. " Laulu sopii hyvin soiton sovitteluihin ja ääni kantaa mukanaa selvää sanomaa, ei sitä kaikkea aina voi saada. Asennetta pojilta kyllä löytyy ja luulen että se heidät kuljettaakin vielä pidemmälle. Ainahan sitä kehittyy! - Menestystä jatkoon

Kommentti kappaleesta Kuuntele Norrfolk - Midnatt 16.12.2007

Norrfolk - Midnatt
Nyt kyllä lävähti hymy nassuun :D en ole sit kummemmin kuullut Folk Metallista.. saatiko sitten jos luen jostain " Folk Metal " voin vain kuvitella millasta se oikein on... mutta en osaa ottaa kantaa tähän musiikki tyyppiin muutakuin toivottaa hyviä jatkoja ja oivalluksen hetkiä teirän poppoolle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaakko Isovuori - Windows to the Sun 16.12.2007

Jaakko Isovuori - Windows to the Sun
texasin tuuli puhaltaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaakko Isovuori - Windows to the Sun 15.12.2007

Jaakko Isovuori - Windows to the Sun
Mikin takaa yllättää tumman rauhallinen ääni! Tämänhän pitäisi soida radiossa! Empäs ole moiseen akustisen soittoon vielä törmännyt, kivalta kuulostaa kaikinpuolin, harmi kun se on lyhyt.. taikka sit se vain tuntuu siltä kun joka soinnusta nauttii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 15.12.2007

AAE - Autumn Rain
alkusoiton jälkeen kun kitara yhty siihin piano härpäkkään mukaan.. meitsille tuli mieleen heti siit elokuvat " Snowman " kun se lentelee siel taivaalla.. ja sit toisena tuo pianon alku ois voinut sopia just johkin räp artistin tausta biittiin :) vaikka mies joka edustaa Indie/folkkia niin voi loukkaantua moisista sanoista! eipä mitään pahaa, hyvältähän se kuulosti kun toisen kerran sen kuitenkin kuuntelin heti putkeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 16.12.2007

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
hehe, tää on ihan koominen mutta, nyt on folkki jo kaukana :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 16.12.2007

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
biisin alusta tuli heti mieleen " isnt it ironic, dont you think " .. mut kuitenkin niin erilainen kuin kyseisen kantaja biisin tyyli. Uusi miksaus.. en tiedä sitten millainen se viimekertainen oli, mutta kuulostaa todella hyvält ja takana laulava poppoo saa uutta säveltä mukaan.. melkeen lopussa alkaa fiilistely kohta joka antaa luvan laittaa jalkaa toisen eteen! kivalta kuulostaa, ihastuin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 01.12.2008

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
Hehe, muista vieläkin kun arvostelin tämän biisin. Siitä taitaa olla just vuosi (15pv päästä). Jostain kumman syystä tämä vain palaili mieleen ja oli pakko tulla katsomaan miten teillä on homma kehittynyt sen jälkeen. On kyllä niin toimiva tekele, että vieläkin vie jalat alta. Jotain tietysti kaipaisi lisää, tai sitten vain sanon niin kun en keksi muutakaan. Mukava väärti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karri Heiskanen - Stations 16.12.2007

Karri Heiskanen - Stations
Aattelin ekaks että.. " hmm, Indie mahtaa olla aika vaikeeta saada aikaan hyvän kuuloista? " ennen kuin päätin kuunnella selasin näitä kommentteja ja moni kirjoitti että " suomalainen aksentti ei tunnu tuovan minkäänlaista otetta " .. sit päätin klikata jo sen jälkeen hifist ja kuunnella,.. pakkohan se nyt jossain vaiheessa on kuulua.. mutta kultakurkkuinen suomalainen jenkkipoika päästelee pitelemättä! Intro soitto kerää kaikki nurkassakin nyhjöttävät vähäiset immeiset ja kuuluu tarinan mukaan mukavasti vievän :) Energiaa kantavaa musiikkia, tätä lisää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele dimi goes solo... - My dreams 16.12.2007

dimi goes solo... - My dreams
Meinasin ensimmäisenä sanoa että tälläisellä musiikillahan kaadetaan naisia, mutta vain jos olisi akustinen kitara siel taustalla.. Kunnes sitten huomasin että sehän löytyykin sieltä jo. Laulajan ääni on kerran ainutlaatuinen ja tarkka...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis 16.12.2007

Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis
RnB stä voin vain maallikkona todeta että, musiikkina se tuntuisi olevan yksinkertaisen tuntuista mutta, siltikään en usko että mitään kovin helppoa. En osannut päättää sun äänestäs, muutakuin,. ehkäpä tämänkaltaiset taiturit avaavat meille ovia eri suuntiin.. Biisissä oli biitti mutta, se harmittaa kun ne jäävät usein takomaan sitä samaa, eikä siitä etene rytmillisesti oikein mihinkään, ellei vokalisti itse fiilistele ja anna sille nostalgiaa ja luo erilaisia vivahteita ( kuten se pieni räpäytys siel välissä ) :) Laulussas ainakin kaappas se omaperäisyys, miten lauloit ja ainakin aikakin matalalta. Rytmitajua tytöltä ainakin vaaditaan ja tietynkaltaista intohimoa rnb tä kohtaa, ja sitä löytyy. Nää on taas sellasia hölmön monologeja joita ei koskaan esitetty.. jatka siis. - Onnea ja menestystä