Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 238 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soittolista - Me yhteen kuulutaan 26.02.2011

Soittolista - Me yhteen kuulutaan
Siis bändin nimi on oikeesti soittolista :D Ei paha, hetken kesti ennen ku tajusin... hyvä soundi laulajalla ja mukava biisikin. Äänitys nyt on hieman huono, mutta potentiaalia on. Jeh.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Hole in my soul 26.02.2011

Death Generation - Hole in my soul
Aikmoista jyräämistä ja hyvin toteutettu biisi. Just sellasta ruumiiden kuivumista aavikolla. En mä lähtis tässä mitään parantelemaan, toimiva paketti ja keikalle tulen, kunhan lähettyvillä ootte.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Wrong Words 26.02.2011

Rope Too Tight - Wrong Words
Tässä onkin sitten tutun niminen bändi jostakin. Siinä sitä on aikamoista tiluttelua heti introon. Hyvä rytmimeininki ja ei paha kappale ollenkaan muutoinkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Saastaiset siat 26.02.2011

Kalashnikov - Saastaiset siat
Laulut vähän turhan pinnassa. Mutta biisi rullaa kivasti eteenpäin ja hauska meininki biisissä ja tätähän ihan mielellään kuuntelis vaikka keikalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fly again tonight 24.02.2011

4 Eyes Only - Fly again tonight
Jotenkin tuttu melodia.. hmm.. jostain se tulee, mutta hyvä se on, niinkuin laulusoundikin. Hyvä biisi ja kiva kuunnella, ihan radiokamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Turmoil 24.02.2011

Freshco - Turmoil
Hyvä vastaisku. Niitä pitääkin tehdä ja sitä myös itse ajattelen omia laulujani äänittäessä. Lähtee kivasti tämä biisi, laulun tullessa tulee mieleen joku tosi vanha Nirvana. Tosi kuitenkin on tuohon tuottamiseenettä ei tätä jaksa kuunnella, kun ei mistään oikein saa selvää, vaikka biisi voisikin ihan kiva olla. Laulusoundi on tuossa nousussa melko kova.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 24.02.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Nätti soundi kitarassa ja hyvä äänimaailma muutenkin. Soitosta tulee mieleen hieman Elliot Smith, en tiedä miksi, mutta kumminkin. Hyvä sävellys ja miellyttävä lauluäänikin vielä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu) 24.02.2011

Fillari - Junttakone (rakennusmiehen rakkauslaulu)
Ihan hauska, niinkuin varmaan on tarkoitus. Tällasta letkeetä, jota voi hyvinkin kuunnella kesällä kun ajaa autolla hiekkatietä ja sille! Vähän kyllä, siis aika paljon, tulee Juice mieleen ja se varmaan on tarkoituskin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 09.10.2010

-CSPR- - Haavat Paranee
Kovasti tuli mieleen Miljoonasade tuosta alusta.. nouseepas hauskasti tempo, hyvänkuuloinen meininki ja kun näitä vertauksia on helppo tehdä, niin kovasti tulee tuosta räimeestä mieleen Nuket, joka on aivan helvetin kova bändi. Tykkään tästä. Vitun kova.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RUJO - One word 09.10.2010

RUJO - One word
Näitä on nykyään niin helvetin kovia, että vaatii paljon erottuakseen edukseen sieltä. Tässä nyt tuo soundipuoli ottaa eniten korvaan, mutta sille nyt ei voi mitään. Sävellyksenä perusmäiskettä, ihan jees murinat ja karjumiset, mutta kokoanisuutena jää vähän ponnettomaksi. Niin ja huh, tuota tuplien naputusta, jos nje ei tuon tymäkäämin soi, niin voisi jäädä soimatta. Hyvällä tiellä kuitenkin homma on, joten ei tämä nyt täysin huono ole.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Murhaaja 09.10.2010

Pääoma - Murhaaja
Hyvät soundit ja hyvin soitettu rock-iskelmä. Laulu voisi olla vähän paremmin esillä. Hyvät tunnelmat tässä on ja sanat on kanssa suht hyvät.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words (Final mix) 09.10.2010

Superverted - Words (Final mix)
Perusjytkettä. Säkeistön kitarajutut on kivat ja laulaja hoitaa tonttinsa kanssa ihan kivasti. Tuo särökitararunttaus taasen ei toimi ollenkaan, ei sovituksen, soundien kuin laulunkaan puolesta. Ihan jees, mutta parannettavaa löytyy siltikin rutkasti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - Storm a Comin' 09.10.2010

Sigkk - Storm a Comin'
Hienoja elementtejä biisissä aika paljon ja hyvin soitettu. Sävellyksenä sitä itseään ja ei tästä nyt niin pahaa sanottavaa ole, hyvää paremminkin. Toimii kyllä, vaikkakin tämä vaatisi varmaan useamman kuuntelun auetakseen vielä paremmin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 [ReMake] 09.10.2010

Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 [ReMake]
:O ..aika mielenkiintoinen paketti. Räppäyksestä ei tosin tahdo saada mitääns selvää, mutta siitä löytyy kyllä ihan mukavasti potkua. Soundit on aika huonot ja se heikentää kovasti tämän kaltaisten biisien kuuntelukokemusta. Yritys kova ja tarkemmin tehtynä antaisin pykälän paremman numeron.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galaxion - Last Transmission 09.10.2010

Galaxion - Last Transmission
Osa soundeista kyllä tosiaan jättää toivomisen varaan. Eikä tämä nyt sävellyksenäkään ole oikein kovin valmiinkuuloinen. Jotenkin jäi kaikki tarttumapinta jonnekin ja lopussa jäi enemmänkin vaivaantunut olo.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - Summer Chillin' 09.10.2010

Westis - Summer Chillin'
Hieno bassokuvio :D muutenkin oikeen mukava ja letkeä meininki. Puolenvälin himmailu toimii hyvin ja biisi kantaa loppuun asti. Yes Dig!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arch Imp - Valkyrie 09.10.2010

Arch Imp - Valkyrie
Kuuntelin eilen Hans Zimmeriä ja nyt sitten pitäisi saada vastaavia viboja tästä :D .. no ei nyt niinkään, mutta tässä on kyllä kieltämättä ihan mielenkiintoinen tunnelma, nuo "tuutuuzykyzykyzykyzyky"-jutun on tosin aivan saatanan ärsyttäviä ja oikeestaan biisin loppu tuosta 3:sta minuutista eteenpäin lähestulkoon pilaa oman kuuntelukokeumkseni. Ei voi mitään ja sääli sinänsä. Aineksia tässä on sellaiseksikin, jota kuuntelisin ihan muutoinkin, mutta nyt kyllä alkoi tökkimään pahasti...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - Together We Walk Alone - 2008 09.10.2010

R.I.P Out Of Bounds - Together We Walk Alone - 2008
Ihan hyvää potkua, mutta tuo laulu on aika taka-alalla ja siitä puuttuu se muna, mitä tämä kaipaisi, voi olla että tuo on silti vain miksauksessa oleva vika.. en tiedä... Sovituspuoli on jäänyt vähän puolitiehen, mutta sävellys on suhteellisen keskiverto hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incendium - Emnity 09.10.2010

Incendium - Emnity
Lähtipäs varkain käyntiin koko biisi :D Soundipuoli on aika ohut ja kuiva.. Tavallaan tämä biisi on suht pirun hyvä, mutta joku siinä häiritsee, ehkä tuon saman jutun jatkuva toisto, kun se ei ole edes SE juttu biisissä. Miellyttävä lauluääni, mutta joku nyt siinä ei ihan onnistu...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Farbodi 09.10.2010

FEL - Farbodi
Farbodi ja tuo kuva sai kyllä hymyn huulille :D .. mutta ei tämä nyt biisinä silti ole juuri mimmoinenkaan. Enkä tiedä onko tätä nyt niin sellaiseksi tarkoitettukaan. Ihan hauskasti toimisi jonkun "landeanimaation" musiikkina :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Progetorio - uutukainen 09.10.2010

Progetorio - uutukainen
Ihan kiva progesekamelska, mutta niinkuin kovin usein käy, niin mistään ei saa kiinni ja tulee sellainen ärsyyntynyt olo. Hyvin tämä tehty on, mutta vaikka kuinka homma on progea, niin jotain hieman järkevämpää juttua tuohon sävellykseen silti voisi saada.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILENCE THROUGH THE RAIN - L´enfant Terrible 08.10.2010

SILENCE THROUGH THE RAIN - L´enfant Terrible
Hieno tunnelma ja laulusoundi on mielenkiintoinen ja sopii pirun hyvin juuri tuohon. Ihan jännä sävellys, vaikka loppua kohden tuntuukin jotenkin jäävän liikaa paikalleen. Ei huono silti ollenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - Nude 08.10.2010

Just Got Paid - Nude
Hyvä meininki ja saa kyllä hymyn huulille :) Hauska biisi ja mielenkiintosia elementtejä. Keikoilla varmaan tajuttoman hyvä meininki :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barty1 - Hevi ei häviä! 08.10.2010

Barty1 - Hevi ei häviä!
Joopa joo, en nyt oikeen tie miten tähän pitäis suhtautua, niin en oikeen taida suhtautua mitenkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele HIIDENSOINTI - Koskella 08.10.2010

HIIDENSOINTI - Koskella
Ompas ihan pirun hieno nimi bändillä /,,/ ... Hyvänkuuloinen aloitus biisillä ja kulkee kivasti eteenpäin, hyvin soitettu ja sävelletty. Naisääni on hieno ja todella hyvänkuuloista muutenkin. Hitto, diggaan kyllä ja paljon! Hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fluffy - Bitter Basic Room 08.10.2010

Fluffy - Bitter Basic Room
Diggaan laulajasta.. :) Hieno soundi.. sävellys on aika kuiva, mutta hyvin tehtyjä juttuja tuolla on ja hyvin tehty biisi noin niinkuin muutoin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Veiled by dusk - Rime 08.10.2010

Veiled by dusk - Rime
Mukava tunnelma ja soundimaailma on erittäin miellyttävä... tätä kuuntelee yhden biisin ja ehkä toisenkin, mutta sen jälkeen alkaa kaipaamaan laulua.. nyt tässä on vähän sellainen vaikutelma, että tämä on jonkun pitkän biisin soolo-osuus.. mutta hyvin tehty ja hyvät soundit. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Glassy Mood - Until I Die 08.10.2010

Glassy Mood - Until I Die
Laulusoundi on hyvä, mutta tekniikassa ehkä hieman voisi olla vielä kattomista... ja ootteko ajatellut, jos laulukieli oliskin suomi? Voisi soida huomattavasti paremmin vielä.. hyviä juttuja sävellyksen puolesta ja hyvin on ajateltu sovituksen puolesta kaikki.. pidän siitä, mutta epävireinen laulu vähän jää haittamaan... hyvin soitettu tämä on ja soundipuolikin on kunnossa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Kaatopaikka- - Wounded Angel 08.10.2010

-Kaatopaikka- - Wounded Angel
Jännä tunelma biisissä, tosin sävellys ei vie biisiä minnekään ja siitä jää melko vaisu kuva. Kivoja soundeja tuolla mukana kylläkin, joten ei tämä huono ole... jännä biisi... jää jotenkin alitajuntaan..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele LautaJaska - Autoileva insinööri 08.10.2010

LautaJaska - Autoileva insinööri
No niin, Autoilvea insinööri lupaa jo paljon :) Biisi tosin on melko kuiva, mutta sanomaltaan varmasti tähän on annettu kaikki mitä voi. On niitä huonompiakin vetoja ja jossain pubissa tätä vois olla ihan rentoa kuunnella :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Final Amendment 08.10.2010

Mind Factory - Final Amendment
Ihan mielenkiintoinen paketti tuon naislaulun ja murinan osalta, ei se kuitenkaan ole ihan sitä, mitä niiltä voisi odottaa.. biisinä aika keskinkertaista potkua, mutta hyviä juttuja on siltikin mukana ja kyllähän tätä keikallekin katsomaan voisi tulla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Earspasm - Rum'n'Gas 08.10.2010

Earspasm - Rum'n'Gas
Jopa ihan hypnoottisen mielenkiintoinen soundimaailma, mutta idealtaan ehkä hieman köyhä. Ihan hauskoja juttuja tuolla kyllä mukana oli, mutta en nyt tiedä lähtisinkö uudestaan soittamaan tätä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - On The Road [youtube versio 2010] 08.10.2010

area51 - On The Road [youtube versio 2010]
Jotenkin pahasti kuiva biisi, eikä lajissaan kyllä ole kovinkaan eduksi.. Pakko sanoa, että tuo videon idea on hauska ja täytyy se tsekata kyllä..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Hiljaisuus 08.10.2010

Musta Lista - Hiljaisuus
Hyvänkuuloista perussuomirockia, ei tässä nyt ihan pyörää ole uudelleen yritettykään varmaan keksiä.. harmi, että tuo biisi ei oikein vie mihinkään, mutta onhan tuossa säkeessä ihan kiva meno. Ehkä jotain koukkuja ja sovitusta muutoinkin voisi miettiä.. mutta ihan hauskoja nyansseja tuolla kuitenkin on.. olen vähän tuon seiskan ja kasin välillä eksyksissä, mutta on niin hyvin äänitetty, että lailetaan kasi.. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rakkauden Sade... 08.10.2010

Make & Mike - Rakkauden Sade...
Laulu ei ole kyllä kovinkaan omaa korvaani miellyttävä, soitto on ihan kivaa biisi on tasaisen kiva. Ei nyt juuri iske, enkä usko, että koko biisiä radiostakaan kuuntelisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mood Swing - Drive 08.10.2010

Mood Swing - Drive
Jeah, vanhana grunge-friikkinä tätä kokemusta odotan... ahaah, no en tästä nyt oikein muuta grungea löytänyt, mitä se sitten tarkoittakaan, kuin tuon kitarasärön.. laulu on hyvä, mutta voisi olla tuollainen räkäisempi enemmän, mitä tuolla lopussakin on .. ihan jees biisi...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perdition Now - Diem perdidi 06.10.2010

Perdition Now - Diem perdidi
Tämä oli jotain niin outoa omassa genressään, että olen lähes sanaton :O ... en saanut juuri mistään kiinni, nuo laskukohdat oli ihan kivoja ja joitain mageita tunnelmiakin oli mukana, mutta sävellyskynä kaipaa hieman vielä teroittamista kyllä... ja miksauksessakin on kyllä toivomisen varaa...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Kountry vesa 06.10.2010

DuO KäSäMä - Kountry vesa
Hauskahan tämä. Sellaista kivaa Juicemaista huumoria. Kyllähän tätä kesällä autossa kuuntelee hiekkateitä ajellen... jeps.. :))
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele In My Dreams - Tuhannen Vuoden Päästä 06.10.2010

In My Dreams - Tuhannen Vuoden Päästä
Joo'o .. jotain siitä nyt puuttuu kuitenkin. Minusta ainakin instrumentaalimusassa pitäisi saada täytettyä se musiikki sellaisella, ettei jäisi kaipaamaan laulua.. tässä jäi, vaikka tunnelma oli "Ihan kiva" ...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Musta Lista - Huoletonta matkaa 06.10.2010

Musta Lista - Huoletonta matkaa
Äh, ei lapsen itkua biiseihin :D ... Ihan kiva perussävellys, näihoin samoihin monta kertaa tehtyihin juttuihin vaan on jo niin kyllästynyt... onhän tämä hyvän kuuloinen ja hyvin tehty, mutta...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Puhdistautuminen 06.10.2010

Ihmineläin - Puhdistautuminen
Olin kokoajan, että "miiiitä vittuuaaaa" :D .. mutta ihan hauska tämä on, mihinkään teknisiin juttuihin en osaa edes puuttua, mutta erilainen kaiken sen mössön joukossa mitä vastaan tulee... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele PRemedy - Mindless Crimes 06.10.2010

PRemedy - Mindless Crimes
Laulajalla miellyttävä soundi, mutta nuo muut soundit on vähän kehnonpuoleisia :/ .. en tiedä onko ne haettu tuollaisiksi, vai johtuuko vaan miksauksesta... biisissä hienoja elementtejä kuitenkin ja hyvin soitettu, joten jeah /,,/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Pure Kovaa 06.10.2010

Lepakkotiimi - Pure Kovaa
Taustat on kuin jotain 80-luvun Totoa, mutta paljon köyhempänä. Räppäykseen vois jotain fiilistä vähän enempää koittaa saada, ettei se olis tollasta tasasta diibadaabaa... näitä on nykyään, niin vitun hyviä biisejä, että ei oikein sieltä erotu tasasella perussuorituksella... jotain tarttis tehä, niin taustojen, räppäämisen, kuin lyriikoittenkin suhteen...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jam-O - Kukkaruukkureggae 06.10.2010

Jam-O - Kukkaruukkureggae
Joopa joo :D Semmosta sanomaa. .. noh, mutta, ihan kivan vetelä reggae, niinkuin ne yleensä tuppaa olemaan. Ei mitenkään erityinen, eikä oikein jaksa innostua sen enempää. Mutta kaipa te hommanne osaatte omassa jutussanne.. jotain vähän vois vielä lisää miettiä.. tässä on tosin pirun hyvä tuo "Äitikään ei kato kässää, mistä mä tuomion saan"-kohta :))
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polku - Ready 06.10.2010

Polku - Ready
En oikein saa kiinni mistään jutusta tässä ja biisi tuntuu kovin sotkuiselta. Jotain tiettyä koukkua johonkin pitäisi saada, kun ei tässä oikein ole mitään sellaista tunnelmaakaan, josta saisi jotain irti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele TÄDÄÄ - Yehat 06.10.2010

TÄDÄÄ - Yehat
Mielenkiitnoinen ja mukavan seesteinen tunnelma ja todella hyvintehdyn kuuloinen pläjäys. Mukana tarpeeksi elementtejä, jotta ei pääse loppua kohden niinkään tylsistymään...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - PäiväKänniMies... 05.10.2010

Make & Mike - PäiväKänniMies...
Joopa joo :D Tämä on oikein miellyttävää käänimusiikkia.. harmi vaan että olen selvinpäin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti 05.10.2010

Grazy Mama & Sidekixx - Päästä irti
Aivan helvetin miellyttävä ääni Mamalla.. oon kyllä sen ennenkin sanonut.. hyvä biisi ja diggailen sanoista myös.. hyvin toimii sovitus ja soitto on laadukasta.. toimii todellakin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HARMA - Sinun sielusi 04.10.2010

HARMA - Sinun sielusi
Melkein kahteen minuuttiin asti oli että blaah, mutta tuo kertsi on kova, tykkään. Soitto nyt on perus suomirockhuttua ja sellaista sen varmaan kuuluukin olla... omassa genressään ei mitenkään ihmeellinen, mutta ei huonokaan... kertsi on kyllä tosiaan hyvä ja siitä pojot!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Sato (single) 04.10.2010

Moukka - Sato (single)
Hyvä soundi laulajalla ja suht hyvät sanotukset, vaikka välillä on siellä suunnassa aika ärsyttäviä ilmauksia.. makuasioita... hienoja rytmityksiä laulussa ja toimii kyllä soundien, soiton, sävellyksen ja sovituksen puolesta! Yes DIG ja Iso käsi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - Syksyn Kyyneleet... 04.10.2010

marco.n - Syksyn Kyyneleet...
Täähän on hauska ja hyvin vedetty surullisesta menosta huolimatta! Diggaan ilman muuta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ablazer - Doomsday Firepower 04.10.2010

Ablazer - Doomsday Firepower
Perkeleen hyvän kuuloinen kun murinat lähtee ja todella hyvä säkeistö! Tuo väliosan/intron tilutteluun olisi toivonut jotain vähän muuta, mutta eipä tuo haittaa tuollaisenakaan. Diggaan vokaaleista aivan vitusti! Ja biisikin on hyvä! Ihan törkeen kova veto!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Valoon päin 04.10.2010

AlfaKalle - Valoon päin
Oh tuo lauluefekti on ihan jotain jäätävää :/ ... En oikein saa kiinni tästä kunnolla. Jotenkin melko mitäänsanomaton sävellys ja sanat on aika siirappia, mikä varmaan on ihan tarkoitus. En nyt tiedä mitä muuta sanoisin, mutta ei kyllä iske.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Fourwinds Chapel 04.10.2010

Rope Too Tight - Fourwinds Chapel
Hyvä poljento heti alkuun ja laskee kivasti kanssa.. Hieno tunnelma, diggaan. Laulajalla noissa räkäsemmissä kohdissa pirun miellyttävä soundi. Toimii kyllä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Out of Tune - PSYOPS 03.10.2010

Out of Tune - PSYOPS
"En tiedä oikeaa tyylilajia" ei ole kauhean mukava aloitus kyllä biisin kuuntelulle. Mutta, tyylitajuista soittoa ja hyvin vedetyt vokaalitkin. Ihan hyvää tykitystä. Livemusaahan tämä silti enemmänkin on, jossa voisi iskeä vielä vähän kovempaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moukka - Lähellä/Etäällä (single) 03.10.2010

Moukka - Lähellä/Etäällä (single)
Ah, diggaan rumpusoundista ihan vitusti! Aika Ylppömäinen laulu, ainakin alussa. Hienoja juttuja tuolla joukossa ja biisi ei myöskään ole turhan pitkä moiseksi. Kyllähän tätä ihan mielellään kuuntelee!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In 03.10.2010

SpeedHawk vs. Riktronik - I'm Chipping In
On mukava kuunnella biisiä, jonka genrestä ei tiedä mitään, saatikaan olisi koko Chip-nimen kuullut. Noh, Super Mariohan tästä tulee mieleen ja näin jo silmissäni sen tasohyppelyn :D Vähän samaa kommenttia kuin aiempaan arviooni toiselta artistilta, että kun ei biisissä tapahdu mitään ihmeellistä, niin ei oikein näe tuota 5 minuutin kestoa tarpeelliseksi. Mutta pelimaailmaan tämä varmaan menee vaikka kestäisi 30 minuuttia, joten pojot siitä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Sound 03.10.2010

electrichaos - Sound
Jäin odottamaan, että jotain taphtuisi, mutta ei sitten mitään. Tuo hallitseva päänhajoitus "tittitididi" on kyllä argh, niin ärsyttävää :D .. mutta sen on kaiketi tarkoituskin olla. Biisi olisi voinut kestää sen 30sek. eikä olisi mistään jäänyt paitsi, tai mitään jäänyt pois. Tietyissä tilanteissa varmasti toimii, mutta en osaa oikein nähdä tämän sävellyksen arvoa omassakaan genressä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin 03.10.2010

Herrasmiehiä - Huomenna Kaikki On Toisin
On niin mukava välillä alkaa kuuntelemaan biisiä, jonka genre on rehellisesti "huumori", niin ei tarvi tässä arvailla, onko se huumori tahatonta, vai tahallista. Hauskahan tämä on. Rentouttavaa ja jäi hyvä mieli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Space satisfucktion 03.10.2010

DIRTY CLUB - Space satisfucktion
Tulee kaikki niin saatanan kovaa yli, että meinaa pää räjähtää. Aikatavalla outoa, niinkuin kai sen tarkoituskin on olla. Jokseenkin melko ärsyttävä biisi kaikkine venkuloineen, mutta kaipa tässä ihan ajtusta on. Nyt on toteutus jotenkin vain jäänyt ihan puolitiehen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devolution D - Inhale the Apocalypse 03.10.2010

Devolution D - Inhale the Apocalypse
Vokaalit on pirun kovat heti alkuun, mutta tuo muu mössö on kyllä todella sotkuista sahausta. Hieno kitarariffi tuolla takan säkeessä. Ihan mielenkiintoisia juttuja kyllä mukana ja sinänsä toimii ihan hyvinkin, kunhan vain korva tottuu noihin soundeihin. Livenä tietenkin ihan pirun kova varmaan ja tulen keikalle, jos se joskus on mahdollista :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Whore 03.10.2010

Judas Kiss My Ass - Whore
Bändin ja kappaleen nimi ainakain antaa odottaa jotain varsin erityistä :) ... Mutta mutta, ei tämä nyt oikein ehdi alkamaankaan ennen loppua :O .. Ei kyllä iske, enkä tiedä, että pitäiskö tässä olla sävellyksen puolelta jotain mihin tarttua. Jäin sanattomaksi, eli jos se oli tarkoitus, niin hyvin onnistuitte, mutta jos ei, niin sitten mentiin pahasti metsään...
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Mobilization 03.10.2010

Division 19 - Mobilization
Johan potkasi kun vaihtiin pääsi.. Ihan hyvät vokaalitkin, sitä alussa jo mietein, että mitä sieltä tulee, mutta hyvät on.. Aika hyvin on homma paketissa ja soitto on tiukkaa ja ei kyllä mitään pahaa sanottavaa löydy. Sävellykseen ehkä vähän lisää jotain tiettyä tarttvuutta vielä, niin eiköhän ala kymppejä satamaan täältäkin suunnasta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - DEEP 03.10.2010

SILVERINE - DEEP
Kunnon rouhimissoundit heti alkuun ja mukavasti kasvaa laulun lähtöön mennessä.. hvyin tehty ja diggailen laulajasta melko paljon. Hyvä biisi ja paketti aikatavalla kasassa. Tulen keikalle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Onnea ystävälle 03.10.2010

Kreeta - Onnea ystävälle
Mielettömän hieno naisääni ja todella kaunis melodia ja sanat myös oikein herkistävät :') .. Kaunis laulu ja kuuntelee kyllä erittäin mielellään! Ammattitaito tulee kyllä hienosti esille, niin sävellyksen, kuin soitonkin puolesta. Tällaista lisää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kenbarbie - krakukas 03.10.2010

kenbarbie - krakukas
Bändin nimi antaa heti ainakin jotain odotettavaa :D .. mutta ei tämä kyllä nyt oikeen vie minnekään, eikä ole miltään kohdin juuri millainenkaan.. ehkä paremmalla äänityksellä osaisi kuulla eritavalla, mutta nyt eiv kyllä oikein tiedä mitä sanoisi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - Teenage Horizon 03.10.2010

The Bleachers - Teenage Horizon
Oikeen letkeetä ja laulun lähtiessä sai hymyn huulille. Rentoa ja mukavaa. Ihan hyvin vedetty ja omassa lajissaan hyvä veto. Livenä olis kiva kuulla moista ja unohtaa turhat maailman huolet :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamcase - Hurry to die 02.10.2010

Dreamcase - Hurry to die
Paljon häiritseviä elementtejä, mutta paljon hyvääkin... välillä aika sekasotkua tuon synan ja kitarasoundin mennessä pahasti päällekkäin.. voi johtua ihan äänityksestäkin... ainesta on, mutta tällaisenaan vähän liian demo/"kokeillan nyt vähän"-tyyppinen...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Love Eruption 02.10.2010

Sunset Boulevard - Love Eruption
Johan on vastenmielinen synasoundi :D ..mutta tuo sähkismelodia on hieno.. pisteet siitä.. biisinä ihan keskivertoveto, mutta ei kyllä juurikaan jäänyt mieleen.. ihan hyvin soitettu ja muuta, mutta jotain potkua kaipaisi enemmän.. livenä sen uskon kyllä toteutuvankin..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Haunting 02.10.2010

Freshco - Haunting
Laulajan soundi on pirun miellyttävä, vaikka välillä tuntuu että menee pahasti johonkin kovin kauas... mutta ei silti.. ihan jees veto.. vähän silti jäi harmittamaan, kun ei oikein mitään jäänyt mieleen tästä biisistä, vaikka se kuunneltaessa tuntuikin melko hyvältä.. laittasin 7,5 , mutta joudun tyytymään seiskaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 02.10.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Johan lähti hienosti liikkeelle, tuli mukavan epätodellinen fiilis.. ja näköjään homma menee samalla loppuun asti.. jotain ehkä olis voinu tapahtua lisää, mutta on se näinkin hieno.. /,,/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rope Too Tight - Inside Me 02.10.2010

Rope Too Tight - Inside Me
Ihan sen kuuloista, että vois soida Radio Rockilla... hyvä ääni laulajalla ja hyvin tuntuu soittokin kulkevan.. ihan jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 02.10.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Kauheen on tutunkuuloinen tuo alun kitaranäppäily, mutta en saa päähän mitä se kovasti muistuttaa.. no se siitä ja etiäppäin.. ihan hyvin tehty, mutta ei juurikaan biisinä niin ihmeellinen. Vaikea oikein kuvitella paikkaa missä tätä kuuntelisi.. mutta ei se nyt huonokaan ole.. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 02.10.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Kunnon rouhimista on kyllä, diggaan vaan kovasti menosta ja kovia soittajia on kyllä... hienosti kasattu perus heavyrokkia! Kova!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 02.10.2010

Fillari - Härkä OLE!
Ihan hauskaa huumoripoppista :) ..sellanen letkeä Leeve&the Leavings meininki tulee kivasti läpi ja ihan rattoissa ja kertsi on ihan tarttuva.. aiheuttaa naurunhyrähdyksiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pate Nykänen - Tanssi-Ässät 11.11.2009

Pate Nykänen - Tanssi-Ässät
En osaa kyllä nyt sanoa oikein mitään :D Varmaan kaikki mikä tässä oli on ihan haettua, joten en osaa oikein kritisoidakkaan. Jos tämä olisi tosissaan tehtyä, niin olisi kyllä harvinaisen huono, mutta kun tämä on ihan läpällä tehty, niin varmaan joitain saattaa naurattaakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Travesty of Sympathy - Two Seasons 11.11.2009

Travesty of Sympathy - Two Seasons
Ensin kyllä, että mitä helvettiä on pop-metal? Eikö ne kumoa toisensa? Mutta siis biisi. Hmm. Huumoria mukana? Ihan hyviä ideoita, mutta kehitellä niitä vielä vähän voisi. Nauhoitus on aika heikko, joten sen puolesta ei ihan kunnon kuvaa saa biisistä tai siitä potkusta mikä tässä vois olla. Ei nyt ihan huonokaan, mutta jotenkin keskeneräinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line Light Mix 11.11.2009

Misstep - Black Line Light Mix
Lepposa urkuintro, odotin, että se olis polkassu tosta sillai "PERKELE" käyntiin, mutta eipä lähtenyt. Pikkasen tuli laulusoundista mieleen Claude. Tästä ei kannata vielä sen enempää innostua, koska se on vaan siis pikkasen. :D Mukava kitaranäppäily, mutta biisi ei oikeen kulkenut mihinkään. Genre "Light rock" kuvastaa tällaista rokiksi puettua poppia ihan hyvin. Keikan lätistelyhitaana ihan jees, mutta ei nyt ihan täysillä iskenyt itseeni kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Shining Floor 03.11.2009

TOB - Shining Floor
Hyvin lähtee käyntiin ja hyvä soundi leadkitarassa. Säkeistön alla olevan akustisen(?) sounnut kuulostavat jotenkin hirveiltä ja epävireisiltä... laulun kaiku on vähän liikaa ja kompin junnaavuus ja soundi lähinnä puuduttaa. Hyvä urkusoolo, diggailin ja heti perään terävästi veivattu kitarasoolo toimi oikein hyvin, tosin se ei biisin luonteeseen taas sopinut oikein ollenkaan. Ei biisi huono ole, mutta itse tekisin paljon kyllä ihan toisin ja ensimmäiseksi jättäisin kasarivaikutteet romukoppaan. :) Joka tapauksessa, tiukasti soitettu, ei siinä mitään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Äiti 29.10.2009

Roni Samuli - Äiti
Alun konerumpujytke oli ihan hauska, joskin tuo kanavan vaihto ontui tuollaisenaan melkoisen pahasti. Sellainen tasaisempi siirtyminen olisi tehnyt siitä paljon mukavamman. Sanat, no joo, niitä vois vielä kyllä hioa. Laulukaiku on hauska, pidän. Soundit on kyllä silti järkyttävät. Jotenkin tuo särökitaraa muistuttava surina ja konerumpukomppi ei vaan toimi. Sävellyksenä perus poppihuttua, ei huonoa, mutta ei niin erottuvaakaan. Tuo lauluvibra on mukava. En nyt lähde antamaan numeroa, ettei tule kostopalautteena taas vitosia itelleni, mutta jotain tähän voisi vielä tehdä :) Rock. !

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Never Again 26.10.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Never Again
Hyvää vasrariffittelyä alussa, ehkä kitarasoundit on vähän mössöt, mutta kaiketi kuuluu asiaan. Laulajalla hyvä soundi ja mielenkiintoinen säkeistö musiikkien puolesta. Kertsi on erittäin livekertsi, eikä oikein siitä saa irti näin kotioloissa sitä tiukkuutta. Ihan hyvin vedetty biisi, ehkä jää liikaa genrensä massaan, eikä nouse sieltä esille. Mutta ei paha siltikään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Evolution (2002 - 2010) - Never Again 26.10.2009

The Evolution (2002 - 2010) - Never Again
Hyvää vasrariffittelyä alussa, ehkä kitarasoundit on vähän mössöt, mutta kaiketi kuuluu asiaan. Laulajalla hyvä soundi ja mielenkiintoinen säkeistö musiikkien puolesta. Kertsi on erittäin livekertsi, eikä oikein siitä saa irti näin kotioloissa sitä tiukkuutta. Ihan hyvin vedetty biisi, ehkä jää liikaa genrensä massaan, eikä nouse sieltä esille. Mutta ei paha siltikään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lokosa - Lempityttöbändi 26.10.2009

Lokosa - Lempityttöbändi
Pidän kyllä kovasti kitarasoundeista ja tuo temmon nosto on epämiellyttävän nerokas :D Diggailin. Niinkuin diggailen laulajan äänestäkin ja yksinkertaisesta sovituksesta. Hei vittu muuten, tää on kyllä kovempi kuin tuo Satansgod, vaikka sekin on kova. Tiukka soolo lopussa ja jeah. Tää on hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devoid - Darkest Hour 26.10.2009

Devoid - Darkest Hour
Aikamoista sekasotkua on tämä kyllä nyt. Alussa ajattelin, että tuo on efekti tuo kitarasoundi ja se lähtee sieltä sitten kunnolla, mutta ei se ollutkaan. No äänityssoundit ei tietenkään voi olla syynä teilata biisiä. Tässä tosin on haettu biisiin raskautta kitarasärön määrällä. Ei onnistu. Sitten tuossa minuutin jälkeen on joku toinen biisi tuossa alla olevan biisin päällä, tai se kuulostaa siltä tuo kiipparijuttu. Jotenkin sekainen sovitus sinällään ihan hyvään riffiin ja ideaan. Loppupuolen himmailu oli jees, mutta en kyllä osaa antaa tästä arviota, koska biisi ei tunnu valmiilta, eikä vielä edes oikein aihiolta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putte Ranta - My Redhead Girl 26.10.2009

Putte Ranta - My Redhead Girl
Hyvää tunnelmointia, mutta jätti jotenkin ulkopuoliseksi kuitenkin. Voisi tosin kuvitella elämäni murheissa kuunnella tätä kantabaarin nurkkapöydässä. Ei huono, mutta liian sidoksissa tiettyyn tunnelmaan. Jätän siksi antamatta numeroa, koska antaisin kympin kun tilanne vaatii, mutta nyt en antaisi lähellekään sitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 26.10.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Lähtee mukavasti kulkemaan ja laulu on pirun hyvää. Tulee hyvin toi sähkis tuolta takaa ja sitten kun lähtee, niin lähtee kunnolla :) Hyvä biisi, hyvä kokonaisuus ja tiukasti vedetty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKalle - Maailman ääriin 22.10.2009

AlfaKalle - Maailman ääriin
Biisi sai ainakin heti introssa hymyilemään. Laulun kaiku on aika rankka, jopa todella rankka. Laulu aika monotonista. Ei jaksa oikein kuunnella. Rummut taitaa olla koneella tehdyt, jotenkin soundi ainakin on tönkkö niissä. Toimii varmaan genressään ihan hyvin, mutta ei silti oikein pysty tosissaan kommentoimaan. Tämä nyt kuitenkin on hieman ainakin ;) huumorilla tehty ilmeisesti. Ihan hauskaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Los Poslinos Boys - Kaikenmualiman kansalaisia 22.10.2009

Trio Los Poslinos Boys - Kaikenmualiman kansalaisia
Jätän arvioimatta, ettei vaikuta kostopalautteelta. :) Huumorimusiikkia tarvitaan silti aina, ei siinä mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Piecemaker - Freedom 21.10.2009

Piecemaker - Freedom
Tää on paha kyllä huomata tämän bändin nimi tuossa edessä, kun odotusarvo nousee heti siihen, että sen pitää olla se kymppi. :) Laulajan soundi on mielettömän kova. Vähän voisi olla enemmän massaa musassa, mutta pirun hyvä tällaisenaankin. Kertsi vähän laski kyllä tunnelmaa, olisin toivonut vielä tuosta säkeestä isompaa nousua. Hauskat tomisoundit rummuissa :) Biisi on hyvä, ei niin hyvä kuin paras materiaali mitä olen teiltä kuullut, mutta ei juma, kun äijät tekee silti hienoa musaa. Perkule.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FIRESIGN - TWISTED 21.10.2009

FIRESIGN - TWISTED
No niin, nyt odotan sitä rytinää.. Hyvä intro, potkii mukavasti kyllä. Laulu vähän outo ainakin alussa, jotenkin irtonainen. Suht hyvät soundit kitaroissa, jaksaa kuunnella. Kertsi on hyvä ja tarttuva. Ihan jees biisi, ei ehkä ihan kaikki irtoa tähän(kään) mitä siellä varmaan vielä on takana annettavana. Mutta hyvää rokkia, livenä vielä kovempaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Koittola - Taivas ja maa 21.10.2009

Lauri Koittola - Taivas ja maa
Nimestä alkoi heti soimaan päässä "Niin kaunis on taivas ja kaunis on maa" :) Mutta tämä on kyllä kättelyssä paljon syvällisempi. Laulun kaiku ja soundi on kyllä hieno. Piano sopii tähän biisiin todella hyvin ja tällaisenaan tämän kuulen paljon mielummin kuin esim. kitaraversiona. Hieno vibra laulussa. Pidän. Rummut/basso vähän mietityttää, että tarviiko tämä biisi oikeastaan niitä? No joo, oikesstaan tuo basso on hyvä noissa säkeissä, mutta rumpuhin en ihan vielä päässyt mukaan ja yli puolet on nyt kuultu :) No voihan ne siellä olla, mutta vähän eritavalla kyllä niiden sovituksia miettisin. Biisi on hieno, kulkee hyvin, hyvin soitettu, hieno ääni, kaikki toimii. Kaunista on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Just Got Paid - Beduin Penguin 20.10.2009

Just Got Paid - Beduin Penguin
Piano on kova tässä. Ilman sitä olisi voinut jopa toivoa, että rock olisi atomiteoriaa :) No ei, siis hyvä meininki ja näen itseni jammaamassa tätä keikalla. Kritiikki kohdistuukin siis laulun suuntaan, jossa voisi olla enemmän meininkiä ja rockia, sekä kitaran soundiin, jossa on aivan liikaa säröä tämmöiseen menoon. Mutta nuo nyt on sitä mielipideosastoa. Biisi on aika peruskauraa tällä saralla, hyvin tehtyä ja tuo piano on kyllä oiva, sitä olisi voinut tuoda jopa enemmän esiin. Hyvää musaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Kädestä suuhun feat. Kurv(2009) 20.10.2009

Joni Holtiton AKA SikaRaunio - Kädestä suuhun feat. Kurv(2009)
Ihan hienonkuulonen tuo taustan viulusoundi ja melodia.Su-Su-Su-Suomessa ma-ma-ma-markoilla on kyllä pikkasen kornin kuulonen ja aika kömpelön oloisesti tehty. Räppäys on aika vetelää, mutta sopii tuollaisenaan silti tähän. Pikkasen kaipaisi monipuolisuutta tasutoihin ja kyllä tuohon itse räppiinkiin. Olen kuulevinani kyllä potentiaalia tässä, mutta vielä on pikkasen sellainen olo, että on menty siitä mistä helposti pääsee. Sanoma on ihan hyvä, mutta kuinka montaa tuo koskettaa tuollaisenaan on eri asia. Tai tarviiko sen silti koskettaa ketään siitä pitääkseen? :) Ihan jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deltaforest - Deep 18.10.2009

Deltaforest - Deep
Nyt en osaa kyllä tällaista arvioida yhtään. Itselle tulisi pää kipeeksi tästä pidemmän päälle. Nappulana jotain vastaavaa kuunneltiin ja se oli tosi hauksaa muka olevinaan, mutta nyt en osaa kyllä sanoa mitään. Pakko silti on kirjoittaa, kun kommenttiringissä vastaan tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Torinkulma - Betonitelkkarin vekarat 18.10.2009

Torinkulma - Betonitelkkarin vekarat
Oikeen kunnon kellarisoundit :D Jees. Ihan tyylikästä rokkailua ja hyvin koottuja koukkuja. Laulu on vähän kehnoa, mutta juuri oikeaa tällaiseen musaa. Pienet heitot vireestä kuuluu asiaan, pikkasen enemmän munaa siihen voisi silti laittaa ja se on siinä. Biisi on perushyvä, mutta pikkasen kovemmalla meiningillä voisi myös koko homman vetää. Sopii silti lähes mihin vaan klubiin kuultavaksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Stimul - Junk 18.10.2009

Antti Stimul - Junk
Hah, tuli strippausmieleen tuosta biitistä :D Hauskaa pimputtelua, en kuitenkaan tykkää tästä muuten, jotenkin vaivaantunut olo tuli tätä kuunnellessa, mutta voi olla, että olen väärä ihminen kommentoimaan tätä, vaikkakin genrestä hyviä paloja löytyykin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Synti 18.10.2009

Division 19 - Synti
Kirjotin vaikka mitä paskaa tähän, mutta pyyhein ne, koska siinä ei ollut järkeä. Alussa tuntuu, että rummut jotenkin menee perseelleen, mutta toisella kuuntelulla ei ollut enää sitä tunnetta. Ihan vitun hyvä biisi. Tuosa yhdestä osasta tuli mieleen Moonsorrow ja laulajan murinat on pirun hyvat ja kaikkee. Annan ysin, koska tästä biisistä tuli sellainen potentiaali esille, että sääsätä sen kympin teille jatkossa. Tulisin keikalle kyllä aivan varmasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arch Imp - Dwarven Might 17.10.2009

Arch Imp - Dwarven Might
No on. Voimakas on. Biisi. Sotaisa ja painostava. Hieno. Odotin loppuun sitä valtavaa pakanaarmeijaa, joka tuhoaa kristittyjen armeijan viimeiseen mieheen :) Mutta hieno tämä oli. Annan ysin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 862 Produktions - Ei Koskaa 17.10.2009

862 Produktions - Ei Koskaa
No tässä nyt tuo räppäys on jo melko laadukasta ja treenattua tuplauksineen jne. tausta on ihan hauska, vähän voisi olla lisää tavaraa sielläkin tosin. Vähän junnaa liikaa paikallaan tämä, kun ei tunnu nousevan, vaikka tilaisuuden sille sävellys antaisikin. Lajissaan ok, mutta ei erotu mitenkään sieltä joukosta kuitenkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Pähkinä 17.10.2009

Malvo - Pähkinä
Suht tykki riffi, musatyyli on muuten kyllä aivan järjettömän outo omaan makuuni, vaikka pidänkin lähes mistä vaan. Biisin pituus on mukava, mutta sävellyksestä en uskalla sanoa kyllä mitään, koska tuntuu siltä, että jokainen tämän genren bändi on varmaan tehnyt tämän saman biisin. Ihan tykisti soitettu kylläkin.

Sivu: 1 2 3