Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 11 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lords Minion - Northsoul 22.11.2006

Lords Minion - Northsoul
Monipuolisempi kuin Worship Satan, lämmittää mieltä. Kyllähän tääkin on sahaamista ja rynnäkköä, mutta biisi on dynamiikassaan mielenkiintoisempi. Uuden demon parhaimpia biisejä, kliimaksi on mulle sen kolmen minsan kohdilla huiluvan huilimisen jälkeen iskevä sahariffi, joka jo alussakin lyhyesti esiteltiin. Setti on soitannollisesti ehkä nadisti tiukempaa kuin esikoisella, ainakin rummut tuntuvat vähän paremmilta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lords Minion - Worship Satan 23.11.2006

Lords Minion - Worship Satan
Haha, the hauntedin kommentit on aina yhtä kovia; "hyvä biisi, 10". Worship Satan on sitä paljon puhuttua rajua pimeän kirkon pullistelua ja ulvomista. Mennään kovaa, palvotaan Saatanaa ja odotellaan joulua. Meininki on siis kova. Edelliseltä demolta ottaisin vertauskuvaksi ehkä Dawn of the Darksunin, joskin Worships on vähän pimeämpi. Sanoisinko primitiivisempi, emmä tiedä. Ei ehkä ihan niin, mutta ainakin tässä on enemmän pahisainesta, kun DotDS oli puolestaan semmoinen nopea juhlabiisi. Ihan kovaa settiä, muttei ehkä ole yhtä hippi (eli iskevä, mielenkiintoinen, jne) kuin Northsoul.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Witness - Lost Inside His Mind 29.10.2006

Witness - Lost Inside His Mind
ihan sairas ja sairaat sanat
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lords Minion - Dawn Of The Darksun 26.09.2006

Lords Minion - Dawn Of The Darksun
Sävellysansioidensa puolesta Dawn of the Darksun edustaa sitä simppelimpää osastoa kuin Graving From the Inside, ja onkin kokonaisuutena enempi rokkaava läpihuutojuttu kuin eeppinen peikkotarina LOTR-maailman haamuarmeijasta. Se ei kuitenkaan tapa biisiä, vaan tuntuu toimivan voimavarana. Dawn of the Darksun jää päähän soimaan hittivetoisen kertsiräyhännän, rokkaavan (black 'n roll, eh?) yleistuntuman ja kohtalaisen tarttuvan sahausmelodian ansiosta. Ehkä tää onkin sitä perusbläkkiä, joka toimii keikalla pakollisena mukanalauluna (yleisö laulaa mukana ja hihhei, jne), mutta toisaalta jokainen aloitteleva BM-bändi tarvitsee jonkun helposti tunnistettavan värssyn, jolla karistaa turhan moniosaiset biisirakenteet kantapään känsöihin alkoholin noustessa yhä enemmän ylös. Pitäkkee jatkossakin joku tuntuma tämmöisiin hittiparaateihin, vaikka demon kuullenna voinkin sanoa, että rahkeita on isompaakin. Ehkä niitä on vähän tylsä soittaa noin muusikon vinkkelistä, mutta tarpeeksi kova asenne ja ansaittu (?) yleisö on omiaan nostamaan sitä soittomukavuutta juuri tämmöisten biisien kohdalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lords Minion - Graving From The Inside 26.09.2006

Lords Minion - Graving From The Inside
Alussa tulee semmoinen fiilis, että tahdissa olisi kompurointia, mutta se osoittautuu ennemminkin virhearvioinniksi. Sahauksen ns. hittimelodiakulku on näppärä, eikä tipu sinne kaikkein geneerisimmän tavaran puolelle. Tyylillisesti biisi on ihan rehellisen oloista black metallia, joskin ilahduttavalla äänenlaadulla ja loppupeleissä ehkä jopa tunnistettavalla soundilla. Ehkä olen aineissa tai kuunnellu tätä demoa liikaa, mutta kyllä teillä näyttäisi joku ihan potentiaalinen oma ääni vielä kehittyä. Erottuu sieltä kaikkein harmaimmasta joukosta edukseen, vaikkei omaperäisyyden lottovoitto olekaan. Sehän ei nyt tietenkään ole biisin tarkoituskaan, mutta tulipahan mainittua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Broken But Fine 10.03.2006

AAE - Broken But Fine
Oho. Tulipas hieno biisi. Tässä on kaikki paikallaan. Tykkään älyttömästi laulupuolesta, joka oikeasti on mahtava, ja tekee hyvää mielelle. Pianopuolestakaan en löytänyt puutteita. Hieno perusmelodia ja virkeitä pikkujuttuja siellä täällä. Tätä vähän kaipasinkin tällä hetkellä, keskellä yötä väsyneenä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carnal Creation - Advanced Internal Exploration 21.01.2006

Carnal Creation - Advanced Internal Exploration
Tää on kyllä hieno biisi. Eikä pelkästään intro, vaan kokonaisuudessaan jätti veren palamaan. Nätti soolo, aika makee riffi ja vokalisti jälleen kerran onnistuu mikkinsä kanssa. Tässähän on potentiaalia vaikka kuinka paljon...vittu, tässä kuunnellessa tulee vielä lisää hienoja välikohtia. Hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sir Richard - Nightly abduction to spaceship of... 19.01.2006

Sir Richard - Nightly abduction to spaceship of...
Tää on kyllä symppis biisi. Tällasen soidessa kelpaa kummastella lumihiutaleiden ja maailman todellista olemusta. Tää on oikeesti aika kova jopa :/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Relicon - Hope Today 22.01.2006

Relicon - Hope Today
Mä tykkäsin vokaalien soundista. En siis pelkästään lauluäänestä vaan siitä, miten se oli jotenkin yhtä kaiken kanssa. En mä osaa selittää, mutta aika kiva biisi tää oli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Fear of God 19.03.2006

Morg - Fear of God
Tää on todella toimiva biisi. Vokaalit on parasta mitä sunnuntailla oli tällä kertaa tarjota, enkä niistä menisi hetkeksikään valittamaan. Teillä on makeita riffejä, ja loppupeleissähän tää on aika tarttuvaa musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vuohivasara - Witchcraft 29.10.2005

Vuohivasara - Witchcraft
Ihan pirteä biisi tää oli. Hyviä kitaraosuuksia teillä tässä on, ettei jostain syystä kuulosta ainakaan siltä, että olisin ihan joka päivä samaan biisiin törmännyt. Ei nyt mitään uutta vallankumousta nuo riffit ja muu osio tuo, mutta vittuako sillä on väliä. Toimii hyvin ja kuulostaa hyvältä, kyllä mä tykkään. Vokaalit ehkä kuulostaa pikkusen irralliselta, mutta muuten nekin kuulostaa hyvältä. Voihan tietty olla, että senkin voi pistää äänitysvermeiden piikkiin, en tiiä. Jos te tällaista tasoa pystytte jossain määrin ylläpitämään ja vähän parantamaankin jossain vaiheessa, niin kyllä ihan mielelläni vastaisuudessakin teidän biisejä tarkistan.
9