Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lost In The Archives - Ten turtles to go 22.04.2008

Lost In The Archives - Ten turtles to go
Hoo, täähän kuulostaa hyvältä. Soundit tasapainossa, mukavan pehmeä miksaus. Synasoolonpätkä kuulostaa yllättävän luonnolliselta! Biisi lopppuu ehkä vähän yllättäen, tämän tyyppiseen biisiin olisi saattanut sopia ihan feidaus tai ainakin 'hiipuminen', elementtien vähitellen poisjättäminen tai muu vastaava. Nyt kun kuuntelen uudestaan, tosta alusta tulee Twin Peaks-musiikit mieleen (hyvässä mielessä). Biisi on kyllä ihan valmiin olonen - keksippä vielä joku kunnon nimi. :P Huh, tykkään kyllä todella tosta synasoolottelusta - sitä saisi olla enemmänkin! Ja mahdollisesti joku vielä tarttuvampi kertosäe, mikä jäisi päähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Wisdom of 2008TR (clip) 07.10.2007

Dumbed - Wisdom of 2008TR (clip)
Miellyttävän lämpimillä pianosoundeilla liikkeelle. Leadista puuttuu energiaa, tuntuu kovin ohuelta. Basso ehkä aavistuksen liian kovalla omaan makuun. Biisistä ei tahdo saada otetta. Toisella kuuntelukerralla äänimaailma kuulostaa jo hyvältä mutta edelleen se biisin koukku jää puuttumaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio) 15.10.2007

Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio)
Mielenkiintoisella ympäristöllä lähdetään liikkeelle kaikuineen ja kolinoineen. Paksusta bassosta plussaa. Vähän unelias tunnelma tulee. Nyt tulee Mobyn Play-levy mieleen vokaaleista. Mielenkiinto meinaa kadota mutta sopivasti tulee taas vaihtelua. Uuh, syvät bassot plus kellot - tykkään. Vaikea keksiä kritisoitavaa. Kummallista ja kiinnostavaa meininkiä kun biisi lähtee uudestaan käyntiin. Kaipaisin ehkä kuitenkin jotain melodiaa leadille. Ja sieltähän se tuleekin. Tässä kohtaa mietin biisin nimeä enkä keksi mitään yhteyttä sen ja biisin tunnelman kanssa. :) Osuus ennen loppuhiljentymistä kesti ehkä aavistuksen liian kan, siihen ehti kyllästyä (loppuhuipennusta lukuunottamatta). Näin siis ensimmäisellä kuuntelukerralla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noblefun - Kempton\'s Summer 1.0 19.08.2007

Noblefun - Kempton\'s Summer 1.0
On tosiaan svengaava rytmi kun biisi alkaa. Keikun tässä ja yritän kirjoittaa samalla. Ei ole paljon lisättävää sakke-maken arvosteluun; klarinetin tms äänestä puuttuu vähän elämää ja vaihtelua. Melodiat iskee todella hyvin. Tätä jaksaisi kuunnella paljon pidempäänkin. Sopisi hyvin jonkun pelin taustalle. Ei häiritse, mutta pistää suun hymyyn. Kuulostaa vaan paremmalta kun kuuntelee uudestaan. Tälle täytyy kyllä antaa kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pulsewave - Low Score 19.08.2007

Pulsewave - Low Score
Alku oli aika irrallinen, mutta kun biisi lähtee käyntiin niin fiilis paranee huomattavasti. Rummut kuulostaa hyvältä. Melodiaan kaipaisin lisää potkua, nyt sitä ei tahdo saada otetta (ainakaan ekalla kuuntelulla). Molemmat välivaiheet olisivat saaneet kestää kauemminkin, ne toimivat paljon paremmin kuin muu osa biisistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - AAaaAAaaAAa 06.08.2007

Now is fish - AAaaAAaaAAa
Aika rankalla mätöllä lähtee liikkeelle, toimii hyvin. Alaspäin laskeva bassolinja kuulostaa erityisen hyvältä. Oho, nytkö se jo loppu? Olis saanut olla pidempi. Hyvät soundit ja selkeä tunnelma, mutta ihan liian lyhyeksi jäi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - Polar night-Spring 05.05.2007

Cloom - Polar night-Spring
Kaunis! Kyllä tästä Jarremaisia vaikutteita löytää - esimerkiksi liidin tremolo on tutun kuuloinen. Soinnut kuljettaa biisiä hyvin eteenpäin. 3:22 loppumelodia ei mielestäni sovi joukkoon kovin hyvin, tuntuu että biisi vaihtui. Biiisi oikeastaan paranee toisella kuuntelukerralla. Mahtavaa kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Vault - 10 Second Attack 26.06.2007

The Vault - 10 Second Attack
Hyvä taustamusiikki johonkin peliin tulisi. Ei häiritseviä piikkejä, sopivaa aaltoilua. Tavoitteena oli kymmenen sekunnin biisi? Nyt se kuulostaa tosin pitkältä biisiltä jonka intro on leikattu raa'asti kymmenen sekunnin kohdalta. Joku selkeämpi lopetus olisi jees. Nyt uudestaan kuunneltuna biisi kuulostaa paremmalta. Monikerroksisuus toimii hienosti ja löytää melodioita joita aluksi ei huomannut. Kappale toimii loopattuna? Sitten lopetus on tietenkin ihan jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Begga(R) - Glassyphone 01.07.2007

Begga(R) - Glassyphone
Aika erikoinen tyyli kappaleen alussa kun melodiapadi tulee mukaan. Alussa odotti hiphoprappia, mutta saadaan kellopelipimputusta - uncool. 1:12 alkaa tapahtua taas jotain, aika hurjat saundit. 1:54 todella hieno, edellistä ilmavampi äänimaisema. Tulee mieleen, että ollaan jonkun moottorin sisällä jossa ruosteiset osat hankaa yhteen rytmikkäänsti - jaa nyt palattiin taas pehmeisiin turvallisiin kelloihin. Ovesta ulos kauniiseen yömaisemaan pakoon zombeja (3:18)? Kiinni jäätiin. Huh, aika jännä biisi, herättää selviä mielikuvia. Olisi saattanut toimia paremmin ilman kelloja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure Mind - For You 27.06.2007

Azure Mind - For You
Trancegenrestä en paljoa tiedä, mutta siitä huolimatta biisi sopii loistavasti musiikkimakuun. Tunnelma elää mahtavasti alun agressiivisuudesta suvannon kautta mahtipontisuuteen ja herää taas pirteään melodiiaan. Alussa häiritsee se, että bassolinja ei ainaakaan omalla halvalla subbarilla kuulu - muista kommenteista päätellen se on sitten miksauksesta kiinni. Jos olisi ollut vähän enemmän tykitystä bassossa, olisi ehkä vielä parempi arvosana irronnut (ei-tranceammattilaisen mielipide). Muuten virheettömän kuuloista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 29779 - Frozen 29.05.2007

29779 - Frozen
Sopisi hyvin johonkin pelin taustalle adrealiinipitoisuutta nostamaan. Rummut on hyvän tiukat - bassoa olisin kaivannut vähän lisää. Samplet toimii ihan hyvin hengähdystaukona, puhe on vähän kiikun kaakun. Vähän turha, mutta eipä sitä näköjään ollut sanaa tai kahta enempää. 3:23 - kohdan huippua odotellessa nostatusta venytetään mukavan pitkään. Itse huippu jääkin sitten odotettua laimeammaksi. Vähän lisäpoweria kaipasi. Vahvammat bassot, rajumpi huippu?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shadow Of The Paradise - Big Love 06.05.2007

The Shadow Of The Paradise - Big Love
Noniin, tässä on nyt miksaus kunnossa. Hyvä aloitus, näissä kolmessa tekemässäsi biisissä on kyllä mahtavaa ainesta. Tykkään paljon. Tässä biisissä kakkoskitara sopii kuin nenä naamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Shadow Of The Paradise - Rock Position 06.05.2007

The Shadow Of The Paradise - Rock Position
Jees! Tästä biisistä tulee hyvälle tuulelle. Tyylikäs rykäisy. Taidanpa faniutua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lord J´s Steel Rainbow - Defending The Kingdom 06.05.2007

Lord J´s Steel Rainbow - Defending The Kingdom
Vaikuttava alku. Kitarassa on sopivasti säröä. Laulu pilaakin sitten fiiliksen ja tekee mieli pistää volyymiä pienemmälle. Miksauksessa rummut voisivat olla kovemmalla. Bassorumpua ei kuulu juuri ollenkaan ja lautasten äänet on aika ohuet. Oikeesti, onko tää laulu vitsi? Jos ei ole, jättäkää se pois. Ah, nyt päästiin kitarasooloon, mahtavaa kamaa. Tässä on taas sitä potkua mitä alussa oli. Ampukaa solisti niin tulisi ysi tai kasi.
7