Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 71 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ääripää - Runotar 21.03.2007

Ääripää - Runotar
Tämä on hyvä!! Erittäin hyvä.. Kertsi toimii erittäin hyvin.. Säveltäjän vaikutteet kyllä huomaa biisistä, mutta silti biisi pysyy omana ja erilaisena.. Tässä on potentiaalia vielä todella pitkälle!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 12.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Oli kyllä niin huono pvä, että meinasin ihan pikaviestillä mainostamisesta ottaa nokkiini, mutta eskyin silti kuuntelemaan.. aivan loistavuutta!! Pelasti muuten vituiksi menneen päivän..!! Kiitän ja kumarran!!!!! +++ naisvokaaleista
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiira - Bleed 25.03.2007

Kiira - Bleed
Suatanan toimivaa settiä.. Omalaatuista ja tuoretta! E:llä tosiaan omaperäinen soundi, mutta vitun toimiva :) Ehdottomasti paras träkki, joka löytyy täältä!! Jatkoa odotellessa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obscurum - 1 - Yli Tuonen virran 16.05.2006

Obscurum - 1 - Yli Tuonen virran
Yllätyin kovasti.. soundithan on aika hyvät..! Ei kuitenkaan liian hifit ja se on hyvä, koska tunnelma menis silloin vituksi... Nyt tässä oli sopivasti synkkyyttä.. Alkuintroilun jälkeen lähti hienosti reipas osuus.. melodiat ihan jees.. biisin matalahko tempo teki semmosen ahdistavan fiiliksen.. tarkoitus? Ainakin se toimi :P Hyvähyvä pojjaat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RockMasterVee - Pohjolan Peikot 10.03.2006

RockMasterVee - Pohjolan Peikot
Äänenlaadullisesti en rupea tätä arvostelemaan... Biisinä helvetin hyvä.. kunnon toteutuksella tästä saisi hittiainesta.. (Y) Tykkäsin pirusti.. folkkivivahteisia juttuja.. triplahypersupernopeatfruitybasarit rulz :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni 16.02.2006

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni
Pitkästä aikaa teiltä taasen jotain.. Erittäin hyvän kuulosta matskua.. flow tosiaan aika jännä, mutta toimii .. Kertsi on erittäin kaunis.. jännä saundi Annilla.. Mitä biitistä voi sanoa? .. Loistava.. Tottunut Kfiediltä kuulemaa sellasta abstraktia settiä, joten tää oli jonkinmoinen yllätys..! Miehet vaan kehittyy.. kypsän kuulosta tavaraa kuitenkin jo nyt.. Jatkakaa..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hip hop taustoja - Tausta #4 16.01.2006

Hip hop taustoja - Tausta #4
Toimivat pianolinjat ja basso.. Rummut olivat mielestäni muuhun biisin verrattuna irralliset?! Kertsin soolomelodia pikkasen kornahtava, mutta hoiti kuitenkin asiansa!! Sävellyksenä kypsä.. Kokonaisuus 9 ... tykkään!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Tears - Dead Silence 10.03.2006

Crimson Tears - Dead Silence
Nimestä päättelin, että tulossa on jotain helvetin kliseistä kopiointia.., mutta yllätyin.. Laulaja ei mielestäni muistuta ketään vaan kuulostaa itseltään... !! Oma tyyli pitää.. sävellys ei muistuta liikaa ketään.. tietenkin tätä voisi verrata vaikka mihin, mutta en vertaa, pahempiakin kopioita on .. helvetin jees.. Miksaus ihan jeess tosin jokin kompura syö soundia raskaissa kohissa.. Hyvää työtä..!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wreck - Bulletproof 25.02.2006

Wreck - Bulletproof
Aivan liian aliarvostettua!! Nyt vaan jumalataton promoaminen käyntiin.. Helvetin hyvä biisi!! (Y) thumbs up!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thomas Leino - voitan vihan 21.02.2006

Thomas Leino - voitan vihan
Teknisesti hieman karkea, mutta suunta on oikea ja fiilis biisissä kohdallaan! Tykkäsin kovasti... zipale sai mut näin aamutuimaan erittäin lempeälle tuulelle, kun pitäisi ruveta yo-kokeisiin lukemaan ;) Kiitos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Yksinäinen Nuori 30.11.2005

Salmari - Yksinäinen Nuori
Jees! Omiperänen tyyli sulla kyllä ja tollanen härömpi ääni :) Sopii taustaan hyvin ... Flow ja äänenkäyttö kunnossa ja sanat omalaatuset.. ! Tämä on semmonen perusvarmahyvä paketti! Tykkäsin! 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frozen Silence - Nightingale 11.12.2005

Frozen Silence - Nightingale
Hiton upeaa tunnelmointia pianolla! Tässä on yksi erittäin hyvä esimerkki kuinka tunnelman voi saada haltuun yhdellä hennolla soittimella... ja kuinka henkilön voi saada tuijottamaan classical sanan c kirjainta koko biisin ajaksi.. Loistavaa!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Frost - Hate Refinery 30.09.2005

White Frost - Hate Refinery
Tiukkaa menoa... Voksuista plussaa.. matalia taajuksia olisi voinut olla mielestäni enemmän.. nyt basso vain pikkasen hymisi siellä taustalla.. tai sitten kitaroissa olisi voinut olla enemmän potkua.. mutta miksaus on kokonaisuudessaan selkeä.. kaikki soittimet erottuu!!! Hyvä biisi .. tykkään .. pitää pistää korvan taakse tuo demon tilaaminen!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stillburned - This Is Going To Hurt 13.10.2005

Stillburned - This Is Going To Hurt
Vittu... en mie osaa enää mitää sanoo... niin kaunista ja vitun raakaa!! Turha hempeily ilmeisesti jätetty kotiin..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-Tahti - Enemmän Elämää Feat. Katya 08.09.2005

8-Tahti - Enemmän Elämää Feat. Katya
Hemmetin hyvän biisin kasasitte biittiin!! Flow on kunnossa ja kasitahtin äänestä diggailen vitusti!!!! Katya vetää nätisti as always.. Sitte vähän vinetystä: Biitissä ei ole sämplätty mitään muuta kun tuo voksujuttu!! ;) Kaikki on sävelletty itse, coz Kolsi wont sample melodies ;) Nannaa.. mie annan ysin!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mad Habit - Tunturin tuuli 29.08.2005

Mad Habit - Tunturin tuuli
Ai hitto kun kolahti!! Älyttömän upeata tunnelmointia.. aah.. ei oikein riitä sanat kuvaamaan näitä fiiliksiä jotka tämä biisi herätti!! Rummut oli biisin heikoin kohta, mutta tuki silti hyvin kokonaisuutta!.. vähän harmitti biisin lyhyys!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Battlechrist - Taival 05.11.2005

Battlechrist - Taival
Tässä on miksaus jo parempi!! Lauluissa vielä petraamista, muuutta ideana hyvin toimivat ne kyllä ovat!! Synasaundi on vähän tuollanen laimee... in mai opinjön!! Kyllä tääkin ihan toimivan kuulonen on! -Joni / KmD-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Battlechrist - Battlechrist 05.11.2005

Battlechrist - Battlechrist
Kyllä... tosi hyvii juttuja!! Hieman häiritsee tuo miksauspuoli, kun tuo syna taitaa olla kokonaan vasemmalla ja sitten tuo virveli on mielestäni hieman liikaa miksattu oikealle!! Mutta muuten oikein maukasta.. hienoa folkkista!! -Joni / KmD-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele es2 - Blue Morning 22.03.2005

es2 - Blue Morning
Tämä on ehdoton kesäbiisi... tätä pitää sitte soittaa ku kesä tulee.. Intro on vähän hajanainen, mutta sitten kun lähtee rullaa, ni kuulostaa todella hyvältä! Pää melodia on jotain todella nannaa.. rummut ei ole periaatteessa mitkään erikoistekniset, mutta sitten siinä on sellasta pientä kikkailua, mikä toimii todella hyvin! Ei teidän paras, mutta ei paskinkaan ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 20.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
tuli kovasti mieleen bändi nimeltä The Kovenant ... hyvin soitettu ja oikein hyvin sävelletty! Tykkäsin biisistä perhanan paljon.. soundit hyvät! Erikoismaininta erikoisesta laulusta.. se toimi perkeleen hyvin (Y)!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele es2 - Pyramid 15.03.2005

es2 - Pyramid
Tämä oli aika erilaista kuin mitä olen ennen teiltä kuullut, mutta ei mitenkään negatiivisella tavalla... vaihtelu virkistää. Erilaisia maailmoja ootte luonu entisee verrattuna... rytmipuoli ei ole ikinä ollut huono, eikä se ole nytkään.. melodiat ovat toimivia, mutta päällimmäisenä huokuu tekniikan osaaminen... biisi on todella ammattimaisen kuuloinen (Y)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baranduin - Battle Winds 15.08.2005

Baranduin - Battle Winds
Tosiaan vähän Turisaksen Battlemetalin alku tuli tästä mieleen, mutta itseasiassa kuulin sen raakversion tästä ennnen battlemetallia! Helvetin hyvä biisi varsinkin kun on nyt korville suotuisassa kuosissa!! Mörinät jää vähän taustalle, samoin kitarat, mutta ei se menoa liikaa haittaa!! Hyvin on runkattu n364 soundit (tai sitten ne on presettejä =)) Synistä plussaa, todellakin..!!!! Itse synastina osaan arvostaa hyvin sävellettyä/soitettua kamaa.. aah ja kitarasoolo.. ehkä vähän klisee siihen kohtaan, mutta toihan se sen teräsbetonin tähän biisiin!! Jatkakaa samaan malliin!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere 01.01.2005

Zembalo El Capitain - On My Way to Nowhere
Aika massaan seikoittuvaa tavaraa... suht huonot soundit! Trancen "suurena" ystävänä tämä kuulostaa mulle aivan samalta kuin kaikki muutkin biisit... lentokone-efekti oli biisin paras elementti! pientä särkemistä, joten tarkkuutta miksaamiseen!! 7
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Triumph of the Unfaithful 17.12.2004

Mensura - Triumph of the Unfaithful
Vitun taidokasta soitantaa! Laulu ihmeen alla?! Vaikeuksia kuulla sitä... olisisko uusi miksaus paikallaan...! Muutoin hyvät soundit! Vittu... HIMO biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herbal Infucion - acquaintance 08.12.2004

Herbal Infucion - acquaintance
Heti alusta synat lähtevät liikkellee korvia hivelevällä soundilla...aah.. virveli kuulosti jotenki biisiin sopimattomalta... basso runkuttaa taustalla kivasti! Erittäin kivat nuo synat tosiaan... !!!!!! Aluksi pelotti tuo genre.. mutta nyt huomaan että pelkäsin turhaan, sillä tämähän on todella miellyttävää musiikkia! Kakkososa on mukavan pirteä! Rummuista sen verran, että vähän enemmän variaatiota olisin kaivannut rumpuihin.. Kokonaisuus 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coven - End of Existence 18.12.2004

Coven - End of Existence
Wooaah... vittu mikä ääni.. ihan helvetin loistava!! Oliko kertsi jossa oli erittäin siistin kuuloinen usvainen kitaraliidi! Hyvät soundit tosiaan... basso rumpu oli tosihyvän kuulonen! Siistejä rihvejä... kokonaisuus 9, koska olisin niin mielelläni kuullut joitan vahvoja synamelodioita... olisi tuonnut vitusti syvyyttä biisin!! Kitaraasoolo = (Y) Koittakaa hommatta synasti bändiin, jos vain on mahd.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalusto - Found (edit) 08.12.2004

Kalusto - Found (edit)
Jännittää tuo genre . . . . . hmm... kivan repivät soundit heti alussa... hyvät perkussiot, mutta bassorummun tullessa mukaan huomaan pientä särkemistä? Kuuluuko biisin.. tiedä sitä... vähän sekavaksi menee! Alku kuulosti lupaavalta, mutta biisin edetessä kuulostaa aivan siltä kuin jokin puuttuisi..! Metallinen "piano"soundi oli siisti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalusto - Found (edit) 08.12.2004

Kalusto - Found (edit)
Jännittää tuo genre . . . . . hmm... kivan repivät soundit heti alussa... hyvät perkussiot, mutta bassorummun tullessa mukaan huomaan pientä särkemistä? Kuuluuko biisin.. tiedä sitä... vähän sekavaksi menee! Alku kuulosti lupaavalta, mutta biisin edetessä kuulostaa aivan siltä kuin jokin puuttuisi..! Metallinen "piano"soundi oli siisti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - 21st Century Roulette Ring 08.12.2004

Electric Monk - 21st Century Roulette Ring
Haha... ! Tämä on hauska... tulee jotkut mafiosot mieleen!! Kunnon fiilis tässä biisissä.. Noniin ja sitten tekniseen puoleen... miksaus on selkeä, mutta vähän kökerö... laulu on hieman liian hiljaisella ja rummut puolestaan jyräävät liian kovalla! Soitto on taidokasta (hyvä "bassosoolo") niinkuin myös laulu. Kokonaisuudessan erittäin toimiva biisin jonka kuuntelee mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paradigma - Kirves Lensi Käenpesään 02.12.2004

Paradigma - Kirves Lensi Käenpesään
Tosi kivat soundit oot saanu biisiin! Tuplapedaaliakin mukana siellä... ! Melodiat aika peruskamaa jota tulee ja menee..ei mitään erikoista...hyvää soitantaa... basso ei sopinu biisiin! Jotaa laulua kaipais!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 02.12.2004

Vicious Minds - Wild In The Night
Toi alun intro on aika kopio... heti tulee kymmenen biisiä mieleen! (ei oikeasti noin montaa, mutta toi kuvaa fiilistä) Laulu on tyylikästä... rummut pissii ! Noi woo oo oo oo jutut oli makeita ku mansikkatikkari... lauluista etenki iso plussa...! Kitarat on nyt ku kiusattu pikku-jussi koulun nurkassa seisomassa, tuota kitara liidiä lukuun ottamatta.... basso on aika taustalla...mixmix!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hermosto - Paris 02.12.2004

Hermosto - Paris
Hmm.. aivan pelottaa... outo fiilis synty heti biisin alkaessa... kitarat on kivat...soundit vitun kivat... rummuista tosi iso plussa... ! Hyvä rumpali.....! Tosiaan kylmä kappale...muuta ei voi sanoa ja tuo rautatieasemakuvaus sopii tähän biisiin... jänniä efektejä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mainstream 85 - A.D.D. 02.12.2004

Mainstream 85 - A.D.D.
Ei ... ei punkkia mulle niin millään... sori jos nyt hajotan teidän keskiarvon, mutta kommenttiringissä iskettiin syliin!!!! tai noh.. ei mun numeroo tarvii anta... Laulu on perseestä! Ei toimi mun korviin.. tällainen greendaynussutus ei sovi mun korvaan... noh.. soundeista sen verran että hyvän autotallinauhotuksen ootte saanu kasaa ja soitantaki sujuu! Mut toi ääni tarttee munaa viel!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tr3oX - Jihad 05.12.2004

Tr3oX - Jihad
Eka biisi jonka oon kuullu tätä genree... ja heti alust lähtee pirun hieno tavaraa! Bushi pistää settii ja päälle mahtirummut! Loistavaa! Sitte ihem ääniä ja kilinöitä...roooaam... siisti repivä syntsasoundi... Äänimaailma kerrassaan "repivä ja bassohko". Vitun pelottavia yhdistelmiä...ei varmast jätä kylmäks ketää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkened Fate - Wheels of Time 27.07.2004

Darkened Fate - Wheels of Time
Synavoittoista meloheviähän tämä! Melodiat on tosi tärkeitä tälläses musas ja täs ne oli ihan VITUN HYVÄT! AAAAAARGHH:::::::: mun sydän vuotaa verta noille melodioille! Siis vittu... varsinki toi kohta mis on se kitaramelodia ja synat tukee... VITTU SAATANA ... ihan loistava... aluks vähä kuuntelin lauluu sillee et mitä hem..... mut nyt toisel kuuntelukerral se rupeeki kuulostamaa itseasias ihan perkeleen hyvältä.. sopii biisiin loistavasti! Vittu...toimii!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - The One 31.08.2004

Northern Discipline - The One
Joo tosta finalistien joukosta bongasin! Helvetin hyvä biisi kokonaisuudessaan! Oliko laulu tarkoituksella hieman vasemmalle pannattu? Mielestäni ainakin kuulosti siltä???!! :S No mutta erittäin hienoja melodioita... ja laulu toimi PERKELEEN hyvin! Biisi kuuluu finalistien joukkoon ehdottomasti... tässä on mielestäni jopa voittaja-ainesta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T. 16.05.2004

Matinpoika - Kynttilän Sytytän feat. M.A.T.
Todella hieno biisi! Kummatki veti mahtavast ja Matinpoika oli yllätys! En ollu aikasemmin kuullu sult mitää ja tää oli tosi hienoa! Jatka samaa mallii....sust tulee jotain...todellaki!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saremaion - Bearer of Sorrow 11.05.2004

Saremaion - Bearer of Sorrow
Ensimmäiseksi biisiksi tämä on Loistava! Oikeasti! Sen verran rankka olen että arvostelen tämän yhtä rankasti kuin vaikka jonkun bodomin etc.. biisin! Eli 8 on todella kelpo numero ja tämä biisi ansaitsee sen! Hieno biisi! Kivoja maittavia riffejä ja hyvät soundit! Susta tulee kyllä säveltäjä/kitaristi!!!!! (Y)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - A Tale of a Warrior 20.04.2004

Asgardão - A Tale of a Warrior
Tämä biisi oli loistava! Tykkään keskiaikaismelodioista erittäin paljon ja tässä niitä oli käytetty mahtavasti! Loistava biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Mitähän mä ottaisin 28.03.2004

Boredomi - Mitähän mä ottaisin
Vittu mikä kommentti! Painu spekaakkelli vittuu noitten vitun paskojen kommenttien kanssa! Ja etkä ees vittu ees tiedä että tossa bändis on vaa yks jäbä! ja se on kingi! Vittuuuuuuuuu boredom rulez....... (oon kännis!) :D mut silti tommoset homot saa painuu vittuu... (jos pääsee) :D yau
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Mitähän mä ottaisin 20.03.2004

Boredomi - Mitähän mä ottaisin
Kyllä toimii! Helvetin hyvät melodiat oli taas ja hyvä kun on nyt tollaset selkeet kiipparit! Tykkään.... toi sanoitustyyli on sulla aika vakiintunu. Pidä siitä kiinni..,koska jengi tykkää siitä tollaseen... ei oo ainakaa toista samanlaista! YAU!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herra Oveluus - Ovela biitti 21.03.2004

Herra Oveluus - Ovela biitti
Toi urkusoundi oli kiva, mutta tossa noi bassot menee välil aina ihan offbeattii ja se häiritsee. Ja noi rummuthan on suoraa fruityn samplei... jotka on suoraan sanottuna pskoi! Kirjotappa googlee, että rumpu sampleja tai jotn vastaavaa! Mut muuten ihan kivasti rullas biitti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Cultivating The Attractor 23.06.2004

DiversAeon - Cultivating The Attractor
En ymmärrä tällaisen musiikin päälle hönkäsen pöläystä, mutta kaipa tätä jonkinlaiseksi musiikisi voi haukkua! Erittäin mielenkiintoinen biisi. Todellakin kuin jostain kauhupelistä...(ainiin onhan niissäkin musiikit ja ne ovat tälläisiä :D kappas) Ei mun musiikkia, mutta jos verrataan aikaisempiin saman tyylilajin biiseihin, niin tämä oli mukavan leppoisa, koska tämä ei niinkään muistuttanut että: olipa kerran tärykalvot. Erittäin omalaatuista musiikkia minun korvilleni. Suhahdukset toimivat mainiosti ja alussa ollu ujellus, joka toi minulle mieleen jonkun kaukaisen huilun, oli erittäin mahtava!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Benighted Feat. Jukka Y. 16.02.2004

Benighted - Benighted Feat. Jukka Y.
Kyllä se prkle kymppi irtoaa! Hienosti Jukka lauloi...itseasiassa oikein hienosti ! Plussat siitä Jukalle! Ja sitten erikoismaininta erittäin maukkaista koskettimista. Minuakin hieman häiritsi itse biisin lyhyys! Mutta kympin suoritus kuitenkin !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vigrid - Journey everlast 29.03.2004

Vigrid - Journey everlast
Joo amorphiksen aikasempi tulee kyl vahvast mielee ja sit vähä battlelore, mut on täs sitä omaaki! Hmm.. folk metallia? Ehkä sanoitusten osalta, mut muuten mullaki on vähän eri käsitys Folk metallista... no nykyäähä se genre painottuu enemmän (tai kokonaa) sanotusten mukaa! Mut helevetin hienoa musaa poijjaat vääntäny!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas 29.03.2004

Talentti (vanhat) - Illan viimeinen hidas
Yks sana: Loistava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - Live @ MSN 10.02.2004

Tohi - Live @ MSN
This vas soooo sick maan! Iha kunnon meininki täs...mut joo... numero puhukoon puolestaan!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - DTT - Is She Really 12.01.2004

Tohi - DTT - Is She Really
Oikein kiva! Tykkäsin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miika's Vision - Oi ja jaa 03.01.2004

Miika's Vision - Oi ja jaa
mut ei tosiaa mikää paska! :D iha hauska...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miika's Vision - Oi ja jaa 03.01.2004

Miika's Vision - Oi ja jaa
No ei helvetti ! Olipas kyllä ihan vitun outo! En nyt tiiä voiko tätä tosissaa ottaa joten huumorist 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miika's Vision - Oi ja jaa 03.01.2004

Miika's Vision - Oi ja jaa
No ei helvetti ! Olipas kyllä ihan vitun outo! En nyt tiiä voiko tätä tosissaa ottaa joten huumorist 8
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bulldozer-MC - Koiranpentu 13.03.2004

Bulldozer-MC - Koiranpentu
Ihan vitun paska, mut vaan nii vitun hyvä! no jaa ! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gehinnom - The Ultimate Detonation 14.12.2003

Gehinnom - The Ultimate Detonation
Örinät oli ainaki hyvät ! Yhdyn muitten kommenttiin alkuriffeistä! Ne ei oikeen natsannu, mut muuten biisi oli iha menevää blackista!!!!!!!!!!!!! aaaaaaarrghhh!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Sacrifice my soul (demo) 24.11.2003

Benighted - Sacrifice my soul (demo)
Yeah. Soundit oli aikas hyvät! Vähä lofi oli kyl vaikka kuuntelin hifi! Mut mut ....lyhyys sakotti tot numbaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tohi - Rakkaudesta ( Piste Kurrre Tohi ) 06.11.2003

Tohi - Rakkaudesta ( Piste Kurrre Tohi )
Todella mahtava. Tykkäsin biitist iha ÄLYTTÖMÄSTI. Se oli ihan upee....! Ja sit kaikki veti räpit tosi hyvin...tää on iha paras::::::!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filthy sixx - Pain 06.11.2003

Filthy sixx - Pain
Kysyit multa että tykkäänkö? Vastaus on: TYKKÄÄN ja PALJON ! Mahtava biisu. Mut tos kertosäkeen kohal vois laulaa vähä enemmän sillee karkeemmin, tai sit siin vois muutki bändin jäsenet vähä laulaa taustavoksui siihe taakse! Hyvin lausu laulaja noin 98% sanoist! Ja onnea jatkoo....!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 29.11.2003

Niina - Jotain parempaa
Kyllä....uppos !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele X Tolerance Zero - Eco Warriors (Demoversio) 03.12.2003

X Tolerance Zero - Eco Warriors (Demoversio)
Tykkäsin aivan helvetisti...mahtavaa....! Ihan pakko antaa kybä, vaikka konerummut onkin....se ei edes haitannut tässä! Hyvä hyvä...jatkakaa samaan malliin....!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Come Good 06.09.2003

Casual Street Band - Come Good
Juups.... ihan menevää musaa..! Tää on kyl ihan pro tasosta musiikkia... ja aah...nuo nais vokaalit.... no ihan mahtavat! Kyl tälle helpost kympin antaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - The Dimension 30.08.2003

Benighted - The Dimension
Juu kyl täs on ihan helvetin hienot melodiat !! Siis ihan vitun hyvät.... mut mut... kitaraa lisää volaa ja sit basso rumpuu lisää bassoo! Se ei oikee kuulu! Mut mut... kyl tää on ihan vitun hyvä !!!! Kymppii ei voi antaa ku ei oo valmis biisi !
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele sauli - fukk tekknology, fukk robotz 05.12.2004

sauli - fukk tekknology, fukk robotz
Nää chip biisit on aina niin hauskoi...! Kaikki keskellä ja kunnon nintendosoundit! Vähä häiritsevii kilinöitä... Hmm.. loppujenlopuks aika häiritsevä biisi... melodiat on meneviä..., mutta miksaus rupee kyrsimää! Uus miksaus ois paikoillaa, paitsi jos toi on tarkotuksella tommonen.. :S
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - All For One Immortal 28.06.2004

Mirzadeh - All For One Immortal
Noista alun ja lopun raidiraksutuksista tykkäsin ihan helvetisti! Örinä on suhteellisen omalaatuista, tai siis ääni ei ole juuri se perus.... tästä örinästä löytyy sitä omaakin! Joku splatterikomppi olisi sopinut hetkeksi johonkin väliin, mutta ilman sitäkin pärjättiin mainiosti! Kitarat olisivat ehkä hieman saanet jyrätä enemmän, mutta näinkin toimivat.... oho... tulihan se komppi sieltä sittenkin (pitäisi varmaan kuunnella biisi ensin kokonaan ) :) Omakustanteeksi biisi on soundillisesti,teknillisesti kuin myös tunnelmallisesti aivan loistava ja sen kuuntelee mielellään läpi moneen kertaan. Tarttuva synamelodia ja tukevat rummut sekä kitara. Minä annan kybän!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Stay Kool 09.08.2003

Dian - Stay Kool
Mulle suositeltiin tätä! Ja perskele.... kannattihan tänne tulla!!!!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Benighted - Attack Of The Rankkis 12.05.2003

Benighted - Attack Of The Rankkis
Alku kuulosta ihan mun Ontroxialt,, siis yks sekunti, no mut kuiteski ihan hyvä biisi !!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamtime - Purple Twilight 18.05.2003

Dreamtime - Purple Twilight
Tosi hienot soundit... jotain terävämpää ja kirkkaampaa olisi ehkä jossain kohdassa kaivannut, mutta ei se minun antamaan numeroon kylläkään vaikuttanut!!! :) Jatkakaa samaan malliin ja ilmoitelkaa minulle, kun uutta matskua tulee !!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Nyt kyllä vituttaa 05.05.2003

Boredomi - Nyt kyllä vituttaa
Noniin.. nyt tuli niitä kosketinsoitin soundeja lisää.., siitä plussaa !! Hyvältä kuulostaa ja olihan tossa ihan vitun kova asenne !!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TeamJuge - Burned Moon 03.05.2003

TeamJuge - Burned Moon
Tää on just hyvä !! Hienot soundit !! Eniten tykkäsin tosta muutaman minuutin jälkeen alkavasta "tykitys" kohdasta, jonka edellinenkin arvostelija mainitsi! Odottelen innolla uusia biisejä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kemeli on laiffii 07.08.2003

DJ Kemeli - Kemeli on laiffii
YEAH! Tähän sopis sellanen Raptori tyylinen "räppi"..., mut olipahan ihan vitun hyvä muutenki! Juu.. ja teeppähän se pidempi versio tänne! Kovolle menee ihan varmasti !!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Motion Equation 31.05.2003

DjMik - Motion Equation
Vaudsi vau !!!!! Vitun hieno tekele!!!! Toi tos joskus 1.18 kohal alkanu soundi on just zika makee! Rummut on hienot. Himo biisi....mä diggaan ihan vitusti !!!!!!! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Sano vaan mix! 18.04.2003

Boredomi - Sano vaan mix!
Ei voi muuta sanoa ku et helvetin hienoa !!!!! Kaikki biisit on ihan helvetin hienoja, mut vähän vois olla jossaa lisää koskettimii!!! Rummutki soitat ihan vitun hienosti !!! Jätkä on kone !!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Heart of ice 08.08.2003

Celesty - Heart of ice
Paras !
10