Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 23 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Reason 24.10.2011

P. M. Kostiainen Project - Reason
Biisin akustinen riffi on itsessään hyvä, tosin voisi kaivata rinnalleen esim. bridgen ennen kertsiä, tai modifioidun version säettä varten jolloin riffi ei toistuisi muuttumattomana niin monta kertaa peräkkäin. Muuten kyllä oikein mainio unplugged-meininki ja tyylilleen uskollinen pläjäys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abysmalia - [2011] - Amid Adversities 20.10.2011

Abysmalia - [2011] - Amid Adversities
Hemmetin hyvä esimerkki taidokkaasta konerumpujen käytöstä. Kaiken kaikkiaan mukavan täynnä tavaraa - Asia, joka varmasti jakaa mielipiteitä, mutta itse pidän siitä että äänimaisemassa sattuu ja tapahtuu. Synat on taidokkaasti aseteltu, ei liian pinnassa mutta silti lähes kokoajan fiilistä tuomassa. Muutamilla syntikoiden hienoilla esilletuonneilla luodaan tärkeitä kliimaksikohtia biisiin. Vokaalisaundissa ei oikeastaan ole mitään valittamista, niin ärisevämpi laulu kuin puhdaskin sointuu tyylilleen uskollisesti mutta kuitenkin kliseisiin sortumatta. Loistavaa tavaraahan tämä on, ei voi muuta todeta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bill Skins Fifth - Strung-Out 12.10.2011

Bill Skins Fifth - Strung-Out
Mukavan koukeroista melodiointia näinkin napakoilla riffeillä. Riffeissä riittää mielenkiintoisuus kappaleen ylikin, toimiva teos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Semsveinar - Clip 11.10.2011

Semsveinar - Clip
Raskaat on veet, ja siinähän ei ole mitään väärää! Näin syyssateella sopii kuin naru kaulaan. Synamelodioista erityistä plussaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele defilus - puolimatka remiks 31.05.2011

defilus - puolimatka remiks
Lo-fi toimii aina, mukavasti naksuttelee ja piippailee tämäkin tuotos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skaven - Sinhead 31.05.2011

Skaven - Sinhead
Loistava fiilis biisissä, tuo välittömästi mieleen jonkun futuristisen pelimaailman sekä Half-Life 1:n ja 2:n soundtrackien revittelykohdat. Mukavia säröilyjä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bill Cosby Show - Lakanat 31.05.2011

Bill Cosby Show - Lakanat
Melodiankulut oli mahtavia, mukava kesäinen poppirokki-fiilis, melodiakuluissa haisteltavissa jotain jopa Leevi and the Leavingsmäisiä piirteitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Another Way (2007 edit) 31.05.2011

Outgate - Another Way (2007 edit)
Mukavasti naputteleva tamppausbiisi, kasvaa kokoajan mielenkiinnon säilyttäen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjVallu - Waveblizzard 31.05.2011

DjVallu - Waveblizzard
Mukavan rullaava dance/synapoppiviisu! Biisissä tapahtuu tarpeeksi kokoajan, ettei muutu liian monotoniseksi kuten valitettavan usein vastaavan genren biiseillä on tapana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Falling Crest - Time Has Come 31.03.2010

The Falling Crest - Time Has Come
Biisi päättää kyl kivasti tämän perverssin avaruus/-avaruuteen suuntaavan porukan teurastusjuhlan maan päällä, mukava sloverihtava fiilis. Tuo pokerin tuplausmusa kitarademppauksena säkeen taustalla on aika kiva, mut jotenkin liian päällä verrattuna lauluun, joka jää tosi taustalle tuossa, kun puheena tulee. Annikan suoritus tässä biisissä on kyllä tosi hyvä, ja tuo ison lisämausteen levyn matskuun. Ja kyllähän heleä naisääni levyn lopettavissa haikailubiiseissä on aika hyväksihavaittu jo varmaan aika monellakin levyllä.. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Falling Crest - Spacealized 31.03.2010

The Falling Crest - Spacealized
Kivan punkmaisesti lähtee eteenpäin, joskin tuo alkuriffin rikkova loppuosan fillittely herättää siitä punkista aika sopivaan hetkeen. Biisissä on muuten tuolla 1:30 tienoilla niin Shagrathilta kuulostavat laulut, että jos en paremmin tietäisi niin voisin veikata joksikin sen sivuprojektiksi. Muutenkin äänenkäytöstä tulee jokseenkin jotain Dimmu Borgirmaisia fiiliksiä, ja taustan pianokuljetukset kävis hyvin myös tällaiseen dark/starwarsmetalli-linjaan mitä DB on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Falling Crest - Violentity 31.03.2010

The Falling Crest - Violentity
Tätä aloitusriffiähän mie luultavasti hyräilen mielessäni koko pääsiäisen. Ainakin todettu kovasti päähän jääväksi rytmittelyksi. Ja nuo erittäin sekavat indunoiset tuolla taustalla on kyllä hulvattomia :D Kokeilevampaa tyyliä, jälleen kerran, ja uhoavine lauluineen toimii kyllä yllättävän hyvin. Yllättävän suoraviivainen biisi noin niinku TFC-rakenteisiin (tai lähinnä niiden olemattomuuteen) verraten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Falling Crest - Vortex Displaced 31.03.2010

The Falling Crest - Vortex Displaced
Tiukka lähtö biisiin, ja mukavan suoraviivainen biisi muutenkin. Tuo 1:30 paikkeilla oleva biisin luonteen muutos on aika toimiva, ja riffi kaikenkaikkiaan on yksinkertasuudessaan ja pienessä melodisuudessaan on mukava lisäripaus tuossa biisissä. Sittenhän se alkaakin lähtee ihan opethmaisille progehtaville linjoille, mikä ei sinänsä sekään ole kyllä huono tyylisuuntaus ollenkaan. Ja ainakin biisi elää kokoajan! Menee etteenpäin ku hyvin eteenpäin menevä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Falling Crest - Malevolent 31.03.2010

The Falling Crest - Malevolent
On se vaan rouhea tämä biisin kantava rokkiriffi. Elävää matskua, josta tulee kivasti svengiä kun ei ole mualiman viimeistellyintä ja kvantisoitu midillä loppuunsa iskut yms. Miinusta joutuu antamaan äänimaailmasta, joka allekirjoittaneella kuulosti jokseenkin tukkoiselta, jossa kitarat oli liian pinnassa ja rummut jäi vähän liikaa taustalle. Voinee tosin johtua ihan siitäkin, että itse tekisin yleensä kaiken varmaan täysin päinvastoin ja laittaisin rummut aina liian kovalle... :) Laulut olis voinu ehkä kans olla tiukemmin pinnassa vielä, ne ehkä olis johdatellu biisiin mukavammin sisälle. Mutta, biisissä on urkusoolo, jolloin biisi ei voi olla huono. :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Captain Skullfuck - Your Weakness 31.03.2010

Captain Skullfuck - Your Weakness
Jumalauta! Harvemmin sitä biisin alkaessa hymyilyttää, mutta tämä kyllä aiheutti juuri sellaisen reaktion, ja nimenomaan positiivisessa mielessä. Soundit on juuri sopivan tiukat tämän kaltaiseen matskuun ja aivan loistavasta virvelisaundista lisäplussaa! Biisin toisen riffin lähtiessä rullaamaan biisiin tulee aivan erilainen energia, ja riffin päättävä rumpufilli&kitaran huiluäänet on kyllä piste i:n päälle! :D Tuon riffin svengaavaa energisyyttä olisi tosin ehkä kaivannut biisin loppupuolellekin. -Jukka/Backstabbing Bastard
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Falling Crest - Black Crusade 31.01.2009

The Falling Crest - Black Crusade
Tässä biisissä on kyl helevetin kovia riffejä. Fiilistelevä väliosuus tuolla on kyllä piste i:n päälle, toimii hyvänä kokonaisuutena kun fiilikset vaihtelee alun murjomisesta ihan huomaamatta tohon melkeinpä hemppistelevään fiilistelyyn. Kansanmusiikkivaikutteiset melodiat on kuultu jo joskus sneak peek -kuunteluissa, mut kyllähän ne tosiaan täällä kuuluvat! Ei onneks oo ihan Turisasta kuitenkaa vaan mielestäni kovin pätevästi käytetty tyylikeino ja erottuu edukseen. Kyl mie tälle ysin lätkäsen ihan mieluusti, melekee kymppiki jo vois olla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Falling Crest - enshroudment 30.07.2008

The Falling Crest - enshroudment
Napakka aloitusriffi ja vielä napakampi melodinen kertsi! Nyt on selkeästi panostettu tuohon sävellystyöhön ihan kunnolla. Hyvin tuota samaa falling crest -linjaa noudattelee kuin tuo demon ekakin, sinänsä hyvä että pysyy paketti kasassa, ei turhaa rönsyilyä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kattotuuletin - Pääoma 05.02.2007

Kattotuuletin - Pääoma
Muistinpa käydä nyt tämän vihdoinkin kuuntelemassa uusiksi "hieman" paremmalla äänentoistolla kuin mitä koulun koneilla oli tarjolla. Saksofonisoolo rokkaa kyllä kympillä. :D "Eijjoo pakko jossei taho."

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Maijala ja Lapinjärven poikakuoro - Simo Hovari, originaali 09.08.2006

Lauri Maijala ja Lapinjärven poikakuoro - Simo Hovari, originaali
Mahtavaa tavaraa :D Ei sitä meidän koulutusjaksonamme tämmöistä taidenautintoa saanut kuulla, harmi vain!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pain Grinder - Koska meillä on Joulu! 20.12.2006

Pain Grinder - Koska meillä on Joulu!
Aivan loistava joululaulu! Menoa ja meininkiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ERITE½ - der zeit aus mensch 21.09.2006

ERITE½ - der zeit aus mensch
Kovaa settiä tämä on, piti kotona tulla kuuntelemaan uudestaan, kun koulussa mainosta sai :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele weiga - syö ruoka loppuun. 24.02.2005

weiga - syö ruoka loppuun.
Kovaa Junkkaa. Sampletki kympin arvosei. Hyvä homma. Pitäs itekki joskus jaksaa väsää taas tämmöstäki kamaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Loading the coffins 22.06.2004

Arsonist Lodge - Loading the coffins
Vitun kovaa räimettä ja kaahausta kyl. Kova homma! Soundit toimii just hyvin tällaseen biisiin.
9