Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 613 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychedelic Sundown Electro Trip - Haista vittu ja mutsis 04.08.2013

Psychedelic Sundown Electro Trip - Haista vittu ja mutsis
Nerokasta. Tämä oli parempi mitä muistin! 1/3+
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - VOI KUUNLEMA 31.10.2011

Mitä - VOI KUUNLEMA
Iham pask. mutta annan kympi koska tonttelit ja pilluapina.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Anselmi 23 15.07.2011

Mansikki Muurari - Anselmi 23
Tää oli must iha vitu huono, mutta silti paras

Kommentti kappaleesta Kuuntele boy of satanus - satan is my power 25.07.2010

boy of satanus - satan is my power
Projektin paras, ehdottomasti
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 30.05.2010

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Annan kympin ko muutki antaa. Sanon vielä perään: KOVA BIISI!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeti - Imperial Fantasy 06.02.2010

Jeti - Imperial Fantasy
Ei paha, odotin nimittäin tasabiittiä ja yli ymmärryksen vetäviä ja vittumaisen typeriä melodioita, yllätyin - näin yksinkertaisuudessaan biisi alkaa kuulostamaan jo hyvältä, ainakin aluksi, sitten aletaan toistamaan sitä itseään, joka ei toisaalta haittaa, mutta olisin toivonut edes jonkinlaista kehitystä... melodia toimii joka tapauksessa, etenkin basson ja rumpujen yhteydessä, pidin kovasti. Hyvin miksattu kaikin puolin ja piitää ottessaan alusta loppuun asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele :nergal: - Cthäat Aquadingen 06.02.2010

:nergal: - Cthäat Aquadingen
Intro jo yksinkertaisuudessaan sopii tähän, se antaa juuri oikeanlaisen kuvan biisistä: Synkkä, paikkallaan lahtaava ja... paikallaan lahtaava. Odotin, että biisi olisi kehittynyt edes johonkin suuntaan, mutta ei kaikkea voi saada. Toimiihan tämä näinkin, mutta pidemmän päälle alkaa jo kyllästyttämään biisin yksitoikkoisuus. Kitarariffit toimii, eikä rummuissakaa(softarummut?) ole moitittavaa.. vittu, tunnelmaa kyllä riittää jaettavaksi, mutta kuten sanoin jo aiemmin nii yksitoikkoisuus hajoittaa hieman kokonaisuutta. Vokaalit voisivat olla se juttu tähä, kenties?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesbian Pain - Teen Diaries 09.11.2009

Lesbian Pain - Teen Diaries
Puhetta, jotain epämääräistä soitantaa ja jänniä efektejä... ihan mielenkiintoinen idea, mutta toteutus onkin sitten toinen juttu. Tausta on omaan makuuni liian tyhjä ja minimalistinen, eikä tue juuri ollenkaan puhetta, joka on selvästikin pääosassa. Bassoa ja rumpuja kehiin nii tämä voisi kuulostaa enemmän joltain, esim. biisiltä. Puhe sentään toimii, eikä lausumisessakaan mitään vikaa ole. Kuuntelukerroista se on kiinni! Harvoin kyllä kuuntelen mitään näin kokeellista, mutta ihan mielenkiinnolla kuuntelin läpi, vaikka melko lyhyt biisi olikin... en mie tiedä. Ihan kiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Neoptera 28.10.2009

Sulauma - Neoptera
Oho, yllätyin positiivisesti, vaikka synkemmästä dubstepistä enemmän pidänkin ja kuuntelenkin. Herättää aluksi varsin sekavia tunteita, mutta intron jälkeen osaa jo sanoa, ettei matka koskaan ollutkaan vaarallinen, sitä ei vain osannut odottaa ja toisella kuuntelukerralla tietääkin jo miten suhtautua asiaan. Tämähän on lähestulkoon taidetta. Boards of canada-vaikutteet paistaa läpi, siitä plussaa. Rakenne, miksaus, vaikutteet ja tunnelma kohdillaan. Oikeastaan, tässä tuntuisi olevan kaikki kohdallaan. En keksi mitään huonoa sanottavaa tästä. Varsin mielenkiintoista... tätä voisi kuunnella koko päivän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination 25.08.2009

Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination
Oho, yhtä aikaa synkkä että toimiva. Tällaista tulee mikserissä harvoin vastaan. Yksinkertainen, tunnelmallinen... no, ihan helvetin mahtava biisi! Pitää kyllä otteessaan, vaikka kuuntelenki tätä jo viidettä kertaa. Jos tällaista teette vielä lisää, nii faniudun kyllä oitis. Siis vittu, ihan uskomatonta! Meni kyllä pelkäksi kehumiseksi nyt, mutta minkäs teet.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination 25.08.2009

Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination
Synkkää ja pelottavan tunnelmallista!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Provinssi 27.07.2009

Fillari - Provinssi
Ääh, kaikki on kyllä kohdillaan tässä, mutta... en vaan koskaan ole ymmärtäny tällaista musiikkia. Mukava ralli, ei siinä. Tosin omaperäisyys puuttuu. Eppu Normaaleja on mikseri pullollaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Time to Rock 30.05.2009

TOB - Time to Rock
Kyllä, voin hyvin kuvitella kuuntelevani tätä kesähelteellä uimarannalla aurinkolasit päässä, kuten kuvauksessa lukeekin jo. Kaiken kaikkiaan menevää rallatusta, alusta loppuun asti. Btw, Koska nyt ei olisi aikaa rokata?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Sherpa 12.05.2008

Kalashnikov - Sherpa
Mahtavasti starttaa. Nuo (samplatut?) torvet pistävät väkisinkin hymyn huulille, tosin laulu on mielestäni se paras koukku tässä - tarpeeksi kauan ko kuuntelee, alkaa väkisinki sanat pyöriä mielessä. Onnistunut teos, ainaki omasta mielestä. Tätä kehtaa kuunnella

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - JIPD 31.07.2007

Mansikki Muurari - JIPD
On ainakin riimien ja biitin kohdalla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aikapalatsi - Porocop, suurin moukari 21.07.2007

Aikapalatsi - Porocop, suurin moukari
Niin minustaki se on sinun idoli

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Hummm 06.06.2008

Monoacid Soundsystem - Hummm
Ihan helvetin hullu biisi :D tuntuu jo mahassa melkein. Mukavaa että vielä tänäkin päivänä sinä teknoraitoja rakentelet, kuin yö kaltereiden takana. Koomisen kuuloista tässä kuosissa, en sano rakenteesta mitään muuta kuin että: Helvetin hullua avaruusteknoa, leijaillaan yhdessä meteoriitin kautta. Kuuntelen tätä varmaan huomennakin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Perkeleet juhlissa 30.07.2007

Mansikki Muurari - Perkeleet juhlissa
On muuten turhan normaalia Mansikki Muurarille tämä. :(
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Perkeleet juhlissa 09.07.2007

Mansikki Muurari - Perkeleet juhlissa
No onko se sielä?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Aaro hana tanssi 16.02.2007

Mansikki Muurari - Aaro hana tanssi
Aika hanaa oli joo, mutta ei se minua estä. Enemmän kun olisi vielä sitä jotain... jotain, niin eiköhän numerokin nousisi vielä joskus. NO MIKÄ? MIKÄ SE ON?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yari K - Toothbrush 20.01.2007

Yari K - Toothbrush
Jaa-a, en nyt tuosta psytechistä tiedä - enpä oikein Technostakaan, on tämä sen verran nopeasti kehittyvää. Kyllähän tämän tahdissa nyökkäilee, ihan selvinpäinkin jopa - tiedä sitte miten käy muissa tiloissa, pitää testata joku päivä. :P Tämä kaipaa enemmän efektointia kuin sitä techno-sanaa, liian keskeneräistä menoa mulle muuten... mutta ei siinä mitään, kyllähän tämän pariin otteeseen kuunteli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Teikäläinen syö Hessuja 04.12.2006

Mansikki Muurari - Teikäläinen syö Hessuja
Nerokas veto! Tällaista lisää niin kyllä fanejakin kertyy miljoonia. Olette löytäneet jopa uuden tavan ilmaista asioita! Tämän tahdissa tanssilavatkin täyttyvät nopeampaan tahtiin kuin ikinä... tuskalla tai ei, aivan sama. Loistava tämä on - ehkä parempaa mitä wanhempi tuotanto... tai sitten ei. Puurosta tuoksuun ->
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 07.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
Tämä yllätti. Ihanan räväkkä meininki. Hmm, tosin kuulostaa liikaa Fear Factorylta kitara- ja laulupuolelta. Nyt varmaan monilla herää kysymys: onko tämä ongelma? Ei, ei todellakaan ole. Harvoin tällaista tavaraa mikserissä kuulee. Jatkakkee, kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - What is that 22.11.2006

Tyylisekous - What is that
Tyylikäs äänimaailma, pidemmällä toistolla olisi varmaan jopa purrut paremminkin. Ja seinälopetus päättää ne negatiiviset taka-ajatukset. Kyllä, lyhyt ja ytimekäs. Enemmän instrumentteja mukaan kun vielä saisi - liian minimaalista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - Minimalism Musixc 26.11.2006

Tyylisekous - Minimalism Musixc
Ei jää mieleen. Kiva idea ja kivoja elementtejä biisillä on vaikka muille jaettavaksi - mutta kuitenkin, en saa tästä irroitettua yhtikäs mitään esille. Juuret jääköön maahan siinä tapauksessa. Pitempi versio olisi kenties nyt tarpeen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Ei tänään 14.11.2006

Mansikki Muurari - Ei tänään
PAZXKA!

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Ritikka Blues (Kohtuuton Remix) 05.11.2006

jm8k - Ritikka Blues (Kohtuuton Remix)
Kuulemma olen ennenki kommentoinu tätä - siis edellistä versiota - mutta en vain saa päähäni sitä. Hmm. Enemmän Ambient-maisempi tunnelma tässä kyllä on ja - no, jaa, teknompi mitä yleensä - käytännössä plussaa kyllä. Enpä nyt oikein osaa muuta sanoa, mutta paksumpaa settiä kaipaisin - tämäkin tuntui olevan jotenkin liian... tyhjä, tjsp.

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Ei kahvin kuulu haista paskalle 05.11.2006

jm8k - Ei kahvin kuulu haista paskalle
Odotin kyllä potkivampaa beiskikkiä, mutta kyllä tämäkin menettelee muiden osioiden kanssa. Yksinkertaista, mutta tarttuvaa. Pidempi versio olisi nyt kuitenkin paikallaan, sillä ei tämä n. viisiminuuttinen versio tunnu oikein... iskevän? Tai kyllähän tämä mieleen painuu, mutta ei vain tuo mitään uutta... mmh, kai sitte olen liian "huonossa kunnossa" jotta voisin tästä jotain selvää saada, mutta joo, onnistunut biisihän tämä loppujen lopuksi on, näin ensimmäisellä kuuntelukerralla. Pakko kuunnella kyllä toiseenki kertaan, ehkä saaan enemmänkli irti tästä. Hmm, joo, samaa meininkiä edelleen, eli: pitempää biisiä odottelen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Åyri Operators - Serbiakansi 26.10.2006

Åyri Operators - Serbiakansi
Tämä on hyvä. !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikserin parhaimistoa - Feelalive 31.10.2006

Mikserin parhaimistoa - Feelalive
Hyvät tagit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Nettikiusauksenuhri 21.08.2006

Mansikki Muurari - Nettikiusauksenuhri
Otapa tästä katuharja ja käytä sitä, sitten tiedät mitä mieltä olen tästä biisistä. Harjavalta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Rumpaloottori 28.08.2006

Mansikki Muurari - Rumpaloottori
Muuten ihan jees, mutta onkidensi otti aika pahasti päälle. Suosittelisin ruokkimaan sitä joka arkipäivä kello 4:53. Niin, täydellistä muuten. Onkohan tämä nyt sittenkin liikaa? :o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - En tiiä? 24.08.2006

Mansikki Muurari - En tiiä?
Vituttais se minuaki, jos en tietäis, etten tiiä. Nahkis on homo =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Hang Over Hills 28.08.2006

jm8k - Hang Over Hills
Ihana. <3 Soittolistalleni päätyi tämäkin. Lopun melodiat kruunaavat kaiken.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kuha räpläsin - pluuu 28.08.2006

kuha räpläsin - pluuu
Kyllähän tämä aina omat FL-teokseni voittavat. Mystinen teos - hienokin, jos osaa katsoa oikeasta kulmasta. Omalla kohdalla ei oikein auennut. :(

Kommentti kappaleesta Kuuntele LeijonaHarja - Reggaen Sanaa 15.10.2006

LeijonaHarja - Reggaen Sanaa
Joop, sitä laulua jäin kaipaamaan. Tempokin imo turhan nopeahko (näin yleensä) reggaebiisille. Ja lopuksi vielä kun saisi sen perusrumpukompin... mutta njoo. Riffit näin ei-reggaemielessä ihan kelpo tasoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Yöpakkanen 04.07.2006

Belz Krov - Yöpakkanen
Enpä nyt tiedä, että miten tämän pitäisi ottaa. Vakavasti tai ei, mielenkiintoista äänimaisemaa joka tapauksessa. Teollisuus, maa repeää, koneet marssivat esiin piiloistaan ja matka voi jatkua kohti Jupiterin pimeitä kolkkoja - mehutaukojakin välissä vietetään (3:46-4:05 jne.). Tällainen tarinointi on mieleeni... enpä tosin osaa vieläkään päättää, pitäisikö tämä arvostella tarinan vai ihan rakenteen perusteella, mutta eiköhän se selviä toisen kuuntelukerran jälkeen. :E

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Miksiei 01.07.2006

jm8k - Miksiei
Ukkosta ilmassa, mmh. Kolinaa kiitettävästi, bassokaan ei jauha mitään turhia kuvioita, vaan se pysyy asiassa... ja taas mentiin. On kyllä ihanan jännä kuvio siinä, mutta toisaalta, kick onnistuu jäykkyydensä vuoksi pilaaman osan siitäkin ilosta... noh, mutta lopussa kaikki kääntyy hyvin päin - niin voisin ainakin kuvitella. Kikkailua riittää riittämiin, eikä kompastuskiviä löydy oikein millään, paitsi rumpujen kohdalla. Muhkeampi kick peliin mukaan rallattelemaan ja kaikki on hyvin taas... kati.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Erikoinen saunareissu 30.06.2006

teknokonnektion - Erikoinen saunareissu
Ei tuo HC-basari oikein istu tähän, ainakin näin alkuun - olisi se voinut myöhemminkin liittyä saunan iloihin, mutta eih... kylmään saunaan vaan ja järveen. :( Noh, onneksi saunominen ei pääty kylmästi, vaan kehitystä tapahtuu todella kuumaan tahtiin, välissä pientä taukoakin, suihku odottaa ja taas lisää löylyä. Ikävän lyhyeksi saunominen tosin jäi, suihkutaukojakaan ollut kuin muutama... pidempää versiota kehiin ja sassiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H. 29.06.2006

Metalshit - R.F.S.L.B.D.A.D.C.W.B.E.F.I.H.
Aika mitäänsanomaton tekele. Ohuet saundit ja tuo epämääräinen rääyntä (mitä lie onkaan) eivät kolahda meikäläiseen ollenkaan. Tylsä, tästä puuttuu se potku, mikä yleensä minua viehättääkin näissä death metal-biiseissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Näit kai selkeästi.. 10.06.2006

Belz Krov - Näit kai selkeästi..
Rumpupuoli ei loista, mutta onneksi sitä tasakomppiakin saadaan väliin joissain kohdissa. Sairasta, mutta niinhän sen olla pitääkin. Tuo pääkitarakuvio on kyllä jotain aivan käsittämätöntä... basso täyteläinen, noh, melkein - selvää ainakin saan siitä. :) Harmi kun niitä vokaleita ei nyt tällä kertaa onnistuttu nauhoittelemaan, mutta jään odottelemaan valmista versiota. Joo, mitäs tästä enää voisi kertoa... lisää? Ehdottomasti vokaalit jo seuraavaan biisin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Syyllisyyden tuolissa 01.07.2006

Aresti - Syyllisyyden tuolissa
Tällaista tulee kuultua niin paljon radiosta... noh, kitarariffit ovat melko tarttuvia, mutta kyllä niissä saisi jotain olla enemmänkin... ja niih, koko biisi kaipaa jotain enemmän, niin kuin radiomusiikki yleensäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - God's Punishment 08.06.2006

Abandoned Soul - God's Punishment
Mm, ihan hienoa säätöä, tosin harmittaa kun tämä synkkyys oli jätetty tällä kertaa kokonaan pois listalta - mutta toisaalta, onhan se ihan mahtava juttu, että muunlaiseenkin tyyliin osataan biisejä kyhätä... hmm, niin juu, kesällähän pitääkin nimenomaan jättää se synkistely toisaalle, olinkin jo unohtaa, hehe, tosin, enpä itse mikään kesäihminen ole. :P Söpöä tavaraa, kuten Zutsuu jo totesikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vuohivasara - Gloriam Noctum 25.05.2006

Vuohivasara - Gloriam Noctum
Hieno intro, jos muuta - ja niin ralli kohti Norjaa alkaa. ;P Odotin että jotain muutakin olisi tapahtunut, edes jokin hiljaisempi osio - tai vaikka kitarasoolo, jos muuta, vaan kun ei, niin sitten ei. No, mutta kyllä olen tähänkin tarpeeksi tyytyväinen, eipähän mennyt homma yli, vaan asiassa pysyttiin. Räkäistä saundia, olisi voinut olla räkäisempääkin - mutta minun makuuni juuri sopivaa joka tapauksessa. Miehekäs örinä on se piste I:n päälle. Mahtava paketti, ei voi muuta sanoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa 01.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Väkisuojaa
Tällaista jälleen tarjolla, mikäs siinä. Ihan kiva rakenne, ei hajanainen, vaan juuri sellainen kun nimestä päättelinkin: ei puutteita, taustamusiikkia. Joo, laulu kaipaisi ehkä hieman hiomista, mutta muilta osin ihan ok.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killer Of The Sexpillers - Rust-Drill 22.05.2006

Killer Of The Sexpillers - Rust-Drill
Pilu, olin unohtanut koko biisin! No, kuuntelenpas pikaisesti... taidanpa jättää kommentinkin samalla. :P Schranz-genre epäilyttää, mutta jätetääs nämä genrenussinnat muiden nussittavaksi. Hassu rakenne, vaihtelua ehkä turhankin paljon... vittu, sekoan tämän tahdissa... tuntuu siltä kuin olisin pesukoneessa parteveisten seassa - voisiko tämä tosiaan olla totta? Joo, kolmanteen kertaan en kyllä varmana kuuntele. :D Helvetti, lisää tällaista, josko sekoaisin lopullisesti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sklipnot - nimi_puuttuu_13052006_0423 14.05.2006

Sklipnot - nimi_puuttuu_13052006_0423
Minun juttuaki päässy mukaan. <3 Biisin huippukohdat olivat ehdottomasti kohdat: "En ole enne heittäny riimiä, mutta nytten mullon silmässä riisiä" "Kanaatana" "Miten pärjään nyt elämässä?" "Mutta aina epäONNISTU" Kaikkea sitä ja biisi jaksaa edelleenkin viihdyttää, etenkin nämä Herra Tapanin kohdat. Anna mullet puolet saaliistasi, saat multa maksaa niin maksan sulle kastanjapastaa. Mulkku. Olisikohan sittenki pitänyt tulla sinne? :P Näköjään pärjäsitte hyvin ilman minuakin. Kaaos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mansikki Muurari - Smurfii 14.05.2006

Mansikki Muurari - Smurfii
Mutta aina epäONNISTU! Smurffit on kivoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satakätinen - Yksiöelämää 15.05.2006

Satakätinen - Yksiöelämää
Lyhyt ja ytimekäs. Menoa riittää, melko rankkaakin paikoittain, voisi olla rankempaakin. Hassua kuvioita saatu kitaralla aikaan, hienoa. Sopivan vaihtelevaa menoa muutenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaga - Kori 14.05.2006

Kaga - Kori
Nonii, eikä yhtään särjekään. :) Mieleenpainuva melodia, mikäs sen parempaa, mutta muut saundit ovatkin sitten ihan toista luokkaa. Tässä on juuri sellainen biisi, jota tosiaankin voisin kuunnella komerossa päivät pitkät kädet ja jalat sidottuina... tai sitten en. Tumtum.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - See Me 15.05.2006

Her Wickedness - See Me
Jälleen tätä masentavaa saundia, mutta ainahan voi muuttua, eikö? Rakenne on yksinkertainen, ehkä turhankin. Laulu, joo, siinä se masennuksen ydin sijaitseekin... Pekka. Enemmän melodisuutta kehiin, niin hyvä tulee. Kannattaa ainakin kokeilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yel Wenman Viinitarha - - - - - - - - - - ELOISAAKO VAI MITÄ?!!!!!!!!!! 04.05.2006

Yel Wenman Viinitarha - - - - - - - - - - ELOISAAKO VAI MITÄ?!!!!!!!!!!
Eet nuvu sanun. VITUN HYVÄ!½
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele MORTILIZER - The Gravity of Mars Venus Foundation 04.05.2006

MORTILIZER - The Gravity of Mars Venus Foundation
Säröä saatana :DDDDDDDDD Vittu tätäki. :D:DE

Kommentti kappaleesta Kuuntele MORTILIZER - No Hands Can Touch 03.05.2006

MORTILIZER - No Hands Can Touch
Helvetti. :D Biisit vain paranee paranemistaan. ;D Vittu, tämähän on hyvä!
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 14.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Hirveä lauluääni, mutta rokkaapahan biisi kuitenkin ja hyvin. Chicks, chicks.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 14.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Plääh. Kyllä tässä menoa riittää, ei ainakaan ole varaa kyllästyä, mutta kitarointi on paikoin liian pitkälle menevää. Laualajalla homma hanskassa ja muilla soittajilla myös. Nyt ainoastaan vain tuo kitarointi pisti ruuvit kireälle. Noh, mutta hyvä tämä kuitenkin on, voisi olla parempikin yksinkertaisemmilla kitarariffeillä. Soolot pois.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 15.05.2006

POLTE - Lennetään taivaalla
Menoa riittää ja sehän onkin se biisin tukirakenne. Sopivan rock. :P Kerrassaan viihdyttävä biisi, juuri tällaista koko kommenttirinki pitäisi olla täynnä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpakansi - samuZirkkka SAunassa02 28.04.2006

Arpakansi - samuZirkkka SAunassa02
Tämä vie mielen mennessään eikä tuo takasi mitään, paitsi sen. :E

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpakansi - Red-Mo 28.04.2006

Arpakansi - Red-Mo
Homo, homo, homo, homo. Onko Redmo kuullu tämän jo? :o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hydrostatix - QZU 15.05.2006

Hydrostatix - QZU
Jeps, ehkä turhankin tunkkainen saundi, mutta ei se biisiä mitenkään huononna, ainakaan minun korvassani. Hullu biisi tämäkin ja ehkä juuri siitä syystä niin hyvä - tai ihan miten vain. :P Melodiat on sopivan hirveitä, ainoa positiivinen puoli oli nyt tällä kertaa tuo bassolinja ja rummuttelukin oli ihan perusrassailua. Voisi olla hyväkin biisi... vaan ei ole... en edes tiedä miksi aloitin kuuntelun. :D Mutta pakkohan se viihdyke on jostain repiä ja tällä kertaa saan kaiken tarvittavan tästä. Lisää, kiitos, nämä vain paranevat entisestään. Ja tuo "Give the beat" -lausahdus ei sopinut niin ollenkaan soppaan mukaan, vai mitä siinä sitten sanottiinkaan. Jaa, ja naurua vielä lopuksi, no menkööt. Voisi olla hyvää automusiikkia kuitenkin, juuri sellainen rakennekin. Hmm, mitäs vielä. Kuuntelenpa vielä huvikseni toiseen kertaan, josko biisi paranisi. Ei, ei muutosta, mutta tästä on hyvä parantua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dora Penny - 15000 Kilometres 25.04.2006

Dora Penny - 15000 Kilometres
Ensiksi vaihtaisin kick-samplen kyllä johonkin vähemmän HC:hen ja toiseksi, mmh, ei kai tämä muuta kaipaakaan. :P Säröä löytyy kiitettävä määrä ja muoto säilyy samana, ei mitään ylimääräistä hässäkkää vaan asiassa pysytään. Pakko sanoa, että tykkäsin tästä. Nyt muiden kisabiisien kimppuun. ->
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind-Split - Alter Sound 24.04.2006

Mind-Split - Alter Sound
Hmm, tiedä sitten olisiko tuo rankemmanlaatuinen rummuttelu pitänyt jättää kokonaan biisistä pois - 1:45-3:13 ja 3:42-5:33 - mutta hyvä kun melodiat on sielläpäin sentään hallussa ja psykedelia kimaltelee jo tämänkin poikasen mielessä. Kyllä rumpupohjakin on jossain määrin ihan kivatsu, mutta, kuten jo alussa mainitsinkin, niin tuo rankempi rummuttelu pilaa koko homman, muuttaa teeman täysin imo, mutta kyllä tämä gängztä-meininkikin on ihan jees, tosin odotin jotain rauhallisempaa nimen perusteella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 14.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Huono miksaus. En pidä laulajastakaan ja rummut kuulostavat muutenkin turhan muovisilta. Kyllä tämän kertaalleen kuuntelee, mutta sitä pidemmälle en ainakaan itse kykene.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 01.05.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Jaa-a, infotekstin perusteella odotin jotain trancenpaa meininkiä, vaan en sitä saanut, harmi. :) Noh, ei tämä pettymystä silti tuonut. Hauska, mutta asiassa pysytään kuitenkin loppuun asti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 29.06.2006

Routaraja - Usva
Tarttuva kertosäe, se pitää biisin kasassa. Eipä tämä pahemmin minua nyt ainakaan miellyttänyt, mutta aina on hyvä parantua... ääh, no sanotaan nyt vain, että en ole oikein mikään pop-musiikin suurkuluttaja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 15.05.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Hmm, vai että sitte tällaista. :( Tylsä ja ennen kaikkea typerä biisi, vailla minkäänlaista makua. Ei näin, sanon vain näin. Melodiakin on huono, eikä pahemmin pääse tarjoilemaan sulojaan, kun kick pilaa kaiken. Jeps, kaikki vain vaihtoon, niin hyvä tulee. Ainoa hyvä puoli oli sentään se, että lopussa alkoi jo tapahtuakin sentään... ei paljoa, mutta sentään jotain...
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind-Split - Parallel Lives 24.04.2006

Mind-Split - Parallel Lives
Ehdottomasti projektin paras imo. Kick-samplen kun vielä vaihtaisi hieman pehmeämpään, niin kokonaisuus hipoisi jo täyteläisyyttä, noh, näinkin tämä menee. Pidän bassosta ja tuo melodiakin on sopivan kiusallisen nätti. Tämän tahdissa voisi yöunetkin viettää. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind-Split - Negate Magma 24.04.2006

Mind-Split - Negate Magma
Hmm, käväisin tässä hetki sitten hakemassa lisää kahvia - ja tottakai painoin pause-nappulaa ennen sitäkin retkeä. :P Istahdin takaisin tuolilleni, selasin mikserin foorumia muutaman minuutin ja huomasin, että tämähän sulautuu taustaan kuin juusto kuumaan makkarakeittoon lisäessä! Pirun loistava fiilis tulee tätäkin kuunnellessa, mutta ehkä turhan yksinkertaista meininkiä kuitenkin. Rummuttelu on tällä kertaa todella mahtavaa, ei mitään ylimääräistä hässäkkää tule väliin ainakaan ja padirakenne on myöskin melkoisen vahva, mutta pidemmän kuuntelun jälkeen, tuo yksinkertaisuus alkaa imeä mielenkiintoa itseensä turhankin paljon. Hmm, siis olivathan edellisetkin biisit jokseenkin yksinkertaisia, mutta tämä ei vain yksinkertaisesti suostu avautumaan minulle enempää. :( Liekö syy sitten minun? Kyllä, vokaalit vielä kun saisi ja hieman monimutkaisemman melodiarakenteen, niin = :O
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind-Split - The Past 24.04.2006

Mind-Split - The Past
Kerrassaan mahtava intro. Padirakenne hipoo täydellisyyttä... olen kai maininnut tuon saman jo ties monessako biisissä, mutta minkäs sille mahtaa. Kun kerran asiat niin ovat, niin mitä suotta sitä nyt kieltämään. :P Rummut. <3 Basson kanssa sama juttu. <3 Jooh, hyvä tämä on, olisin voinut kuunnella näin laadukasta materiaalia pidempäänkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - High Velocity 27.04.2006

NameLess - High Velocity
Tämähän on enemmänkin jotain Freeformia kuin HardTrancea, miksei jopa Hard NRG:tä... en kyllä ymmärrä niiden eroja, mutta jeps, hyvin tämä uppoaa minuun kuitenkin, temponsa vuoksi. :) Nätit melodiat. Basari ehdottomasti vaihtoon, jää muun saundin alle ja pahemman kerran, mutta muuten rummut ovat ihan onnistuneet, hmm, snare voisi toimia clapin sijaan tuplasti tehokkaammin, mutta tämä kun on mielipidejuttu ja eihän biisi nyt tällaisesta asiasta kaatua voi. :P Mikäs tässä kuunnellessa, kerrankin muutakin kuin sitä melooodista trancea, vaikka eipä tämäkään pahemmin pidätellyt melodiota itsessään. :) Muistakaakin vaihtaa genre sitten. ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tony schlutz - chapter 3 (fury) 25.04.2006

tony schlutz - chapter 3 (fury)
Ihanata, juuri oikea määrä säröä. Tämä toimii jopa! Rummut pureutuvat poran lailla mieleen, eikä biisi tarjoile muutenkaan niin mitään häiritsevää. Tykkään tästä kyllä, mitä muutakaan voisin sanoa? Mielellään kuuntelisin tätä pidempäänkin, mutta minkäs teet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Korppi 12.04.2006

jm8k - Korppi
Etenee, etenee, etenee, kiksupsykeä. :P Kiva melodia, Armin Van Buuren kävi näin ekana mielessä, enkä edes tiedä että miksi. Laadukasta, ehkä paras biisi jm8k:lta ikinä. Selkeämpää, rummuttelukin on ihan hienoa ja mikä parasta... ööh, parhauttahan tämä. :D Saisinpa ajatukset vielä selkeiksi, niin voisin sen oikean numeronkin antaa vielä. Nyt joudut tyytyä ysiin ja fanitukseen, sen verran kehitystä on tapahtunut. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Tuhatta vuotta 12.04.2006

jm8k - Tuhatta vuotta
Jotenkin sairas meininki, tavalla tai toisella. :P Battle Royalin voisi muuten katsoa vielä tänään uudestaan ja kahvia voisi ottaa vielä toisenkin kupillisen, ennen kuin toinen kierros lähtee käyntiin tämän parissa. Hassu bassolinja, Texas Faggot käväisi taas mielessä. Rummut turhan pehmeät, tiukempaa kickiä olisi kaivattu ja niin, rumpuosasto ei muutenkaan ole mitään parhautta, mutta kyllä niiden kanssa toimeen tuli, ainakin silloin, kun muutakin pelkästään kuuli, kun bassolinjaa ja rumpua. Mielenkiintoista, en osaa sanoa enempää. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killer Of The Sexpillers - Coprophile Waltz 19.04.2006

Killer Of The Sexpillers - Coprophile Waltz
S00t ihana. <3 Näin sitä pitääkin biisejä tehdä. Ottakaa kaikki terrvasta mallia, olen hyvä inspiraation lähde ja tiedätte sen kyllä. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Sendi 05.04.2006

Posse Giwipaska - Sendi
On, ehdottomasti. Harmi vain, kun Epämäärä tai edes MC Tuukka päässeet tällä kertaa mukaan. Noh, ensi kerralla sitte uudestaan ja kaikki mukaan... jos onnistuu/jaksaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaga - Harso 05.04.2006

Kaga - Harso
Valitit eilen, ettei kukaan tätä kommentoi - ongelma ratkaistu! :E Junttaa kyllä ja pienimuotoinen melodiakin kerrankin mukana. Hauska, mutta turhan lyhyt. Ensi kerralla vaikka snare mukaan ja haitsut kans, niitä kun ei nähtävästi mukana ollut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpakansi - Suo-lai-lee 02.04.2006

Arpakansi - Suo-lai-lee
Lainaa kymppi, niin tehen remixin... Toisaalta, ei siitä kukaan hyödy... edes mie. Mahtava tämäkin, mutta ei voita UL-biisiä. :) Liimaa vittuun, pilluperse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpakansi - Kanji 05.04.2006

Arpakansi - Kanji
Minun samplet. <3 Parhautta! Noh, tiedä sitte sanoisinko samaa, jos omia äännähdyksiä mukana ei olisi. Luulenpa, että samaa sanoisin... kanzi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Kiannanniemi 02.04.2006

Monoacid Soundsystem - Kiannanniemi
Kuten aiemmin jo sanoin, kuulostaa viinalta... mutta pakko vaihtaa tuo sana toiseen, oikeastaan toisiin sanoihin: ranta, juhlat, harja, siivooja ja vauhdikas. :P Kyllä tämä minua on viihdyttänyt jo parin kuuntelun ajan ja voin suoraan sanoa, että tähän mennessä ehkä vauhdikkain biisi, mitä sulta on tullu - muutkin viihdytävät omalla tavallaan, mutta tässä oli ainesta niin kahvin kanssa, kuin ilmankin. Kahvibiits. :P Eh, en nyt osaa sen kummemmin lähteä muita ajatuksiani tästä biisistä tulkitsemaan... kyllä, kova tämä on, vaihtelua riittää ja rummuttelu palauttaa viime vuoden kesäajan mieleen. Hmm, mitähän sitte tänäkesänä? :o
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpakansi - Ul 02.04.2006

Arpakansi - Ul
Mielenkiintoista kuunneltavaa, jos otetaan huomioon, että huumorillahan tämä on veistetty. Ei naurata, mutta mielenkiinnon valloissa kuuntelin vielä toiseen kertaan - ellen kolmanteenkin... neljänteen? :P Kyllä, tällaista on aina ilo kuunnella, oli kyseessä sitten hauskanpito tai ei... mitä vittua mieki selitän... :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 05.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Ei pahemmin avautunut mulle, johtunee kai laulajasta - jotenkin hirveä omaan makuuni. :P Mutta muuten on kyllä niin perusrockibiisi kuin olla voi, tai kyllä havaittavissa jotain hieman omeperäisempääkin juttua, mutta sitä nyt hädin tuskin huoma, voi olla että olen väärässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forgotten Assembly Base - Emotional Signature 10.04.2006

Forgotten Assembly Base - Emotional Signature
Muistan kun ensimmäistä kertaa kuuntelin tämän projektin biisejä. Taisin jopa fanittaakin aikanaan, enkä tiedä itsekään, miksi postin tämän fanilistaltani, mutta nyt kun uusia biisejäkin on julkaistu - jonka äskettäin harmikseni huomasin :( - niin... niin, no katsotaan jos löytyisi jälleen jotain fanittamisen arvoista materiaalia. :) Onnistunut yksinkertainen kitarariffi ja raskas rumpukomppi vielä päälle, antavat sen tarvittavan rankkuuden biisille, joka sopii melko sulavasti tällaisen padirakenteen päälle. Hieno biisi, joka ikävä kyllä jättää kylmäksi lyhyydellään ja epäselvillä voksuilla. Pidempää versiota vain pukkaamaan ja vaikka jotain örinää päälle, niin kyllä luistaa jäällä kuin jäällä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Forgotten Assembly Base - Exhilarate! 10.04.2006

Forgotten Assembly Base - Exhilarate!
Techno? Pikemminkin jotain EBM:n tyylistä, mutta ei kuitenkaan ihan sitäkään - tai mistä minä voisin tietää. :P Tämähän uppoaa paremmin kuin tuo Emotional Signature, söpöä saundia. <3 Covenant tästä tulee nyt jostain syystä mieleen. Noh, mitä tästä enempää jaarittelemaan, hyvä biisi, tosin voksuja vois hieman kovemmalle miksata ja alun padia hiljaisemmaksi myös. Jooh, tarttuva melodia tässä on, ei ainakaan siltä osin mitään valittamisen varaa... mutta jotenkin tunkkainen saundi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pallarin Kansi ja Koiviston Perunajussi - Hakkos Taijaa 21.03.2006

Pallarin Kansi ja Koiviston Perunajussi - Hakkos Taijaa
Parhautta, jos muutakaan. Siitä hyvästä paras mahdollinen numero.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Kuun Valoon 27.03.2006

-CSPR- - Kuun Valoon
Kelpo lätty, mutta ei ihan makuuni. Tavalla tai toisella ihan piristävää, mutta kahvikin kelpaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Boratti 03.04.2006

FEL - Boratti
Melodisuutta kerrakseen. :) Välillä on kyllä niin mahtava kasarimeininki - ja välillä tuntuu siltä, että pää räjähtää. Sekoa tavaraa, jota ei voi olla rakastamatta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - Murder 05.04.2006

Supreme Court - Murder
En nyt niinkään taustoista pitänyt, turhan perusmeininkiä, mutta laulajasta löysin jotain hohtoa. :O Kyl, rankempi rakenne olisi paikallaan ja ehkä jotain koneellista hässäkkää vielä sekaan, niin kyllä nousisi melko nopeasti ainakin minun kohdallani tehosoittoon. Niin siis laulaja kuulostaa hieman Rob Zombielta. :o

Kommentti kappaleesta Kuuntele Found my Head - Paint the river on the wall 15.05.2006

Found my Head - Paint the river on the wall
Melko ankara äänimaisema... minä ja minun kuvaukseni. :P Menoa löytyy tarpeekseen, laulaja on ihan ok, mutta voisi olla parempikin. Tämähän on juuri tällaista ajomusiikkia, ei muuta kuin vain levylle ja auto käyntiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monoacid Soundsystem - Facilmente 15.03.2006

Monoacid Soundsystem - Facilmente
Todella mukaansatempaava, olo on kuin sirkuksessa. Rauhallisesti rullaa eteenpäin, eikä missään vaiheessa pääse kyllästyttämään. Olisi mulle toki lyhyempikin versio kelvannut, mutta näin tämä on kai sitte parempi. :P Ja äänenlaatu oikeastaan vain parantaa biisiä, ääh, en tiedä, hyvä tämä on. Hieman rauhallisempaa ja helpommin sulatettavaa. Toimii ainakin minun korvaani. :) Tällaisen tähden alunperin faniuduinkin ja kiitos kun teit lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 23.03.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Mm-m, mieligenreäni. :) Tässä on kyllä ihan kiva idea, joka ei jaksa kylläkään kierrättää sitä loppuun saakka. Biisi jää munattomaksi ja melko tylsäksi. Tyylikäs silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killahunter - Killahunter - Surrender 14.03.2006

Killahunter - Killahunter - Surrender
Ihan nätit melodiat kyllä, mutta todella huonosti starttaa, hitaammin olisi voinut tosiaankin lähteä, mutta juu, toisin kävi, heti siirrytään päämelodian kimppuun ja niin, biisi loppuu. Juu, eli venytät vain introa pidemmäksi ja samaten muitakin kohtia, nii sillä ainakin jo alkuun päästään. Jonkinlaiset voksutkin olisivat tarpeen ja miksaustakin voisit hioa hiukan, mutta muuten on kyllä ihan mielenkiintoista kuunneltavaa. Yltäisinpä itsekin tuomoisiin melodioihin. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Routaraja 23.03.2006

Routaraja - Routaraja
Kivahko, mutta ei jää millään päähän. :/ Kyllä tässä asennetta ja muuta kivoja juttuja löytyy silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Plastic Tree 23.03.2006

Kalkutan Konepaja - Plastic Tree
Hmm, olen tietääkseni ennenkin kommentoinut tämän? Ai, miksattu uusiksi. :P Ei kylläkään iske yhtä kovaa, mitä pari kuukautta sitten, kun ensimmäistä kertaa tämän kuuntelin. Johtuu kai siitä, että musiikkimakuuni on muuttunut turhan paljon... sitten viimevuodesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asil - Sakun sauna 03.03.2006

Asil - Sakun sauna
Näin kuulokkeilla kuultuna, voin sanoa, että ei kuulosta niin hyvältä, mitä koululla... hah, paskat lituskanäytön kajarit tekevät ihmeitä. :) Hmm, pitää kyllä vielä joskus päästä tämän .xm-muotoon käsiksi, korjauksia: kick uusiksi, basso pienemmälle kuten paditkin. Hmm, melodia vähemmän hilpeäksi jne. jne. mutta muuten kyllä aivan mahtavaa. :D Hienoa, ensimmäinen kerta kun kehun omaa biisiäni...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asil - Pasa 03.03.2006

Asil - Pasa
Rummut jäivät aika pahasti tuon kitaran alle, hmm... niin, ja lopussa kiitos seisoo ala-asteen kitinän merkeissä, tosin, eipä sitä paljon löytynyt. :P Puhelin ja siniset meret... mitä helvettiä? :P Taiteelliset menetelmät ovat aina hyvästä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asil - Pipis 03.03.2006

Asil - Pipis
Näin vammanenko tästä sitte tuli? :D "Mandariini" -huudahdukset olivat se piste I:n päälle... plaah, masentava melodia tosiaan... samalla ihan helvetin raivostuttava. Toisaalta, ei yhtään hullumpi, jos verrataan omaan teokseeni. :P Tai, olihan tämäkin osaksi minun, suurimmilta osin tosin sinun... kyl.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Stay With Me [2006] 12.03.2006

Galantine - Stay With Me [2006]
Hieman MTV:n henkeäkin puhallettu mukaan tähän... huono juttu, mutta toisaalta onhan se hyväkin juttu, kun tietää, että mikserin porukkakin pystyy tällaiseen, hmm, tässä nyt toki on enemmän tunnetta mukana, viulut: <3 En yleensä lämpene tällaiselle materiaalille, mutta tämä viihdytti ja melkoisesti viihdyttikin. :) Hmm, muuten, eihän tätä voi edes verrata MTV:n Pop-veisuihin, tässä laulajalla on sentään jonkinlaisia taitoja. Truu. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - fucking furry animal 10.03.2006

Chucky - fucking furry animal
Draivia on tarpeekseen ja intro parantaa tilaa entisestään. Hmm, kova veisu on, ehdottomasti yksi parhaimmista Hardstyle-biiseistä, mitä olen tämän vuoden aikana kuullut. :) En yhtään muista mitä viime kerralla sanoin tästä, mutta voin olla varma siitä, että kehuja löytyi jo silloinkin näin paljon. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Woundes(2)vocal version 24.02.2006

Belz Krov - Woundes(2)vocal version
Jumalauta! Tässä oli sitte sanatki. :D Hemmetti, kai se on pakko Mayhemia kuunnella vielä tänään. :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Woundes(2)vocal version 24.02.2006

Belz Krov - Woundes(2)vocal version
Hmm... helvetti, ei sitte parempia vokaaleita. :D Ja mitä äänenlaatuun tulee: :( Noh, mutta... jeps, onpahan omaperäistä. :P Pitäisikö tämä ottaa siis vakavasti vai huumorilla... kännisekoiluko tämä on? Heh, pääasia että on ollut hauskaa, mutta tämä on jo liikaa. :)

Sivu: 1 2 3 4 5 6 7