Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 24 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absoluutti - Mitä Nyt 10.04.2007

Absoluutti - Mitä Nyt
Biitti vitun hyvä freebeatiks, iteki jotain kirjotellu tähän joskus.. Kertsis jäbällä vitun hyvä äänenkäyttö ja muutenki iskevä meikän mielestä.. Tykkään kertsistä!! Versen alkaessa tuli ekana mieleen et hiukan kovalla ja miksauksii ois voinu hioo viel vähäsen.. Lyricseissä viel vähä parantamista; menee välil taas vähä mössöks paris kohtaa.. Tosin äijjä harppoo tälläki osa-alueella eteenpäin.. Kokeile Atte muuten jossain biisissä nauhottaa verse kahessa tai kolmassa osassa, nii saisit noit pikku kämmei pois.. Toka verse parempi ku eka, mut samat ongelmat pätee siinä ku ekassa.. Kertsi on tän biisin koukku! Vitun hyvä :) Verseissä ois viel hiomista ja pikkasen miksauksissa.. Eteenpäin mennää, eteenpäin mennää :P <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele N-F - RALPHE - Olikse karma 21.02.2007

N-F - RALPHE - Olikse karma
Ei voi muuta sanoo ku kaikki toimii vitun hyvin!! Tykkään pirusti :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absoluutti - Omassa Maailmassa 07.01.2007

Absoluutti - Omassa Maailmassa
Äänenkäyttö kyl paranee biisi biisiltä, mut lyricseissä on parantamista Atte viel.. Niihi voisit keskittyy enemmän.. Aika paljon tavallaa kliseisiä sanavalintoja, mitkä vie biisiltä uskottavutta.. Flow:ssa viel pienii virheitä, mut taas menty eteenpäin.. Biitti kyl taattua VTZ laatua :) Kaboooooooy <3

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absoluutti - Tyttö Ja Poika 26.11.2006

Absoluutti - Tyttö Ja Poika
Paljon parempi! <3
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absoluutti - Are u Ready 04.09.2006

Absoluutti - Are u Ready
Vittu jäbä!! Tää äänenlaatu on jo aika paljo parempi, vaikka kuuntelenki töissä jollai laatikkokajareilla :D Flow vois muutamas kohas natsailla vähäsen paremmi, mut perkele alkaa tää jo oleen aika paljon parempaa settii :) En ny ehi mitään pitkää kommenttii pistää, ku oon täs töis.. Mut heitän kyl sit jotain ku saan sen netin himaan..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Hukassa 31.01.2007

Narcotic - Hukassa
Ei voi muuta sano ku kova biisi ku mikä!! Kuka tuottanu biitin? Kova äijjä kyl joka tapauksessa.. Älyttömän fiiliksen tuo biitti tähän.. Räpit toimii joka jäbäl..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 29.05.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Nyt on pakko kommentoida ku toi kultakurkun verse lämmittää tätä biisiä nii vitusti ja oon ny muutaman kerran kuunnellu jo putkeen.. Kultakurkku: Siis tää jäbä on kehittyny nii vitusti lyhyes ajas ja pidän tyylistäs nii perkeleesti.. Äänenlaatu kunnossa ja tykkään sanoista.. Selvästi tän biisin vahvin osa.. Kyl lahjakkuutta riittää täl jäbäl! Flow toimii mukavasti ja iskee hyvi rumpuihin.. Kertsi: Ihan mukava.. Tommone rento ja biitin pimputus toi oma lisän tähän.. Elen ääni sopii just hyvin kertsin fiilikseen.. Ele: Ei niin kova verse lähellekään ku kultakurkulla.. Tämmöne perusverse, rauhallinen ja oikeestaan ihan mukavankuulonen.. Muutamas kohas tulee vähän kiire ja menee vähä sössötykses.. Lyriikat iha perusta.. Mut oot kyl säki kehittyny edellisistä biiseistä aika paljon :) Vinski Vee: Tuo hyvää vaihteluu tälle biisille ja ihan hyvä verse tääkin on.. Ei nyt mikään ihan kuningas, mut sopii tähän just täydellisesti! Biitti, miksaus ja äänenlaatu: Biitti on kyl loistava! Rummut hyvät, bassolinja kohillaan ja melodiat mukava.. Kertsin pimputus toi hyvän lisän tähän.. Miksaukset ja äänenlaatu on joka jäbän kohalla oikeen mukavankuuloset, mut erityisesti jäi mieleen kultakurkun setit.. Pehmeen ja kirkkaan kuulonen.. Tykkään! Kokonaisuus: Koneelle lähtee! Hyvä biisi jokaselta osa-alueelta, joka kestä kuuntelukertoja :) Hyvään suuntaan oot säki menos! Peace, Rew
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roskis (Vapaat Beatit) - #4 28.05.2006

Roskis (Vapaat Beatit) - #4
Voi luoja!! On kyl tosi kuningas biitti free-biitiks!! 10 tippuu nii et kolahtaa!! Tykkään vitusti!! =) kiitti tästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Absoluutti wanhat - n0llapiste - pimeydest valoon 11.05.2006

Absoluutti wanhat - n0llapiste  - pimeydest valoon
legenda!!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2kko - Kädet kattoon 29.04.2006

2kko - Kädet kattoon
Uuuh!! Tää oon khyl jo tosi kuumaa!! Tulee tästä mieleen Fintelligensin Kaikki Peliin- biisi.. Eikä todellakaa huonossa mielessä.. Täs on huumoria, menoo ja kaikkee tarvittavaa tän tyyliseen biisiin.. Ainut mikä täs häiritsi on räppien yksinkertasuus.. Mut osaltaan se kyl sopii, ku tää on huumoripläjäys.. Kyl tän tahdis voi baunssaa isoimmissaki bileissä.. Voisin hyvin kuvitella tän biisin soimas jossain baaris ;) Jep kymppi tippuu niin täysii ja faniutuminen viel päälle.. Kiitti tästä! Ps. Tarvisin iteki kommentii mun biisille :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Miks feat. Pros 29.04.2006

g-p - Miks feat. Pros
Biitti kuullostaa alkuu hyvältä.. Kiva toi voksusämple, tuo aika hyvän fiiliksen tähä! Rummut ja kaikki toimii.. Ken K on kyl kova tekee rauhallisia biittejä, mitä ny oon sen biittei kuullu.. Elävä Legenda: Ovela äänenkäyttö, mutta toimii kyl ihan hyvin. Biitin tahdis pysyt hyvin, mut mun mielestä ilmasu muutamas kohas epäselvää. Tulee välil kiire eli sais ottaa muutamista laineista pari sanaa pois. Sais olla myös vähän fiilistä enemmä messis, vaikka tää biisin aihe onki tämmöne. Lyriikat oli päällisin puolin ihan hyvää. Ite keskittysin seuraavas biisis enemmän räppien ulosantiin.Vähän selvemmin sais heittää ja nyt muutamat lainit imastu. Niin ja sais rimmata muutamas kohas enemmän mun makuun. Ja tuplaukset ois saanu heittää messiin. Mut jeppiskamaa! Pros: Ihan hyvä kertsi, mut mun mielestä tässäki vielä vähän parannettavaa. Täs oli tunnetta jo vähän enemmä mukana ja muutenki ihan ok. Kivat noi huudot tuol taustal. Äänenlaatu ja miksaukset toimii kyl. Muutamas kohas vähä särkee? Tai sit kuulin väärin. Mut kyl on kiitettäväl tasol äänenlaatu. Kokonaisuus: Hyvä biisi kyl, mutta biisin jälkeen ei jääny mitään kätee. Pitäs olla jotain koukkua, et jaksais kuunnella aina uudestaa ja uudestaa. Nyt tässä ei semmosta erikoisempaa ollu. Mut kyl tän mielelläni täs muutaman kerran kuuntelin :) Keep it going!, *Rew*
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni 07.02.2006

IKIROUTA (M.A.T & Opaaz) - UUTTA - Löysin Virtaa m. Anni
Do dii!! Elikkäs nyt sit oli kyllä pakko arvostella!! Pitkästä aikaa teiltäki matskua tänne.. Biitti kuullostaa tosi hyvältä! Tunnelmaa on mukana tosi paljon, piano ja noi huilut toimii tosi hyvin.. Ainoo miinus taustasta on sen poppisuus.. Muuten on ihan perkeleen hyvä.. 10 Anni heittää kertsin tosi hyvin, ääni hyvä ja sanatkin hyvät.. Toimii tässä tosi hyvin :) 9 Sit M.A.T eka verse.. Äänestäs oon aina tykänny ja pidän tässäkin.. Lyyrinen puoli on tosi hyvää!! Flow toimii hyvin, ainoo mikä häirittee on toi sanojen venyttäminen.. 9 1/2 Sit Opaaz heittää kans kovat setit!! Sunki äänestä oon aina tykänny ja ei tuo tääkää biisi muutosta.. Lyyrinen puoli kans hyvää, mut ehkä M.A.T ehkä paremmat setit kuitenkin.. Tässä sama mikä häirittee nii on toi sanojen venytys..9 Miksaukset on perkeleen hyvät!! Ihan vidun hyvä soundin saanu kaikki tohon.. Annille kertsiin ja verseisiin.. 10 Eli kokonaisuudessan tosi hyvä biisi :) Antaisin 9,5 mutta ku se ei onnistu niin pyöristetää tonne vaikka kymppin.. Peace, *rEw* Ps. Ois kiva jos kävisit heittää vastakommentin jollekin meijän(n0llapiste) biiseistä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ane - Ane - Lasin Läpi 02.02.2006

Ane - Ane - Lasin Läpi
D::D:D biitti= tausta.. ei mikään laulu :D:D:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ane - Ane - Lasin Läpi 02.02.2006

Ane - Ane - Lasin Läpi
Do dii elis elis.. Äänenlaatu kuseeeeeeeee!!!!! :D Oot äänittäny biitin suoraa kajareista ja laulanu siihen päälle? No mut, kaunis free-beatti ainakin.. Elis tää on enemmänki tämmöstä laulelua, ei niinkää räppiä.. Taukoja joka välissä.. Jos rupeisit räppää, nii sun äänes vois toimii aika hyvin :) Ei mikään perkeleen kimee niinku esim. sana:lla.. Khyl se tästä lähtee :D laitteisto kuntoo vaan, ja sit räpin muotoo.. ei mut katos, tyylilaji onkin pop :) eli ei sit mitään.. et tehnykää räppiä :D nojoo.. ihan ok.. vois kyl rimmaa sanat enemmän..

Kommentti kappaleesta Kuuntele aihe - history - Hetket 15.12.2005

aihe - history - Hetket
Ois kiva jos voisit käydä arvostelee vastapalvelukseks meidän biisin.. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aihe - history - Hetket 15.12.2005

aihe - history - Hetket
Hei jäbä!! Äijähän on kehittyny huimasti ku kävin kuuntelee joskus sun biisejä.. Tää alkaa olla jo aika hyvää kamaa :) Biitti toimii tosi hyvin, toi kitarasample on aika kiva :) Äänenkäyttö on mun mielestä kehittyny sulla eniten, eli toimii.. Flow ja lyriikat alkaa oleen kanssa jo aika hyvin hallussa :) Keep it going :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BNS - Tausta #74 14.12.2005

BNS - Tausta #74
Okei :) Taas tätä tuttuu laatuu sulta.. On jo kauan aikaa kuunnellu täälä mikserissä sun biittejä ja voin vaan ihmetellä, et miten saat aina ton fiiliksen näihin biitteihin.. Mut ei tää ehkä silti oo parasta sulta.. Rummut erilaiset ku yleensä, mut toimii näinki tosi hyvin =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Yksinäinen Nuori 15.12.2005

Salmari - Yksinäinen Nuori
Hei tää kuullostaa tosi hyvältä!!! Kolsin biitissä on semmone fiilis mukana, et huhhuh!! Biitin bassolinja mun mielestä ei vaan oo mikään kovin hyvä.. Räbät toimii tosi hyvin!!! Flow, äänenkäyttö ja loistavat lyriikat tuo biisin tosi hyvän tunnelman... Pidä tää tyyli!!!! Miksaus kuullostaa tosi hyvältä, ei siitä sen enempä.. Kokonaisuudessaan tosi hyvä biisi.. Ps. Ois kiva, jos voisit käydä vastapalvelukseks käydä kommentoimaa meidän biisin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Jokapäivä 15.12.2005

PiiloVoima! - Jokapäivä
Hyvä biisi.. Biitti ei tässä mun mielestä oo niinkää hyvä.. Se tiputtaakin numeron 9->8.. Mut hei.. Kun sä vaan pystysit pitää tän flow:n ja äänenkäytön muissakin biiseissäs, nii ois paljon parempaa settii :D Tässä meinaa toimii flow jo yllättävän hyvin.. Kokonaisuudessan räpit tässä paremmat ku biitti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumental heaven (Z.A) - My final choice 07.03.2006

Instrumental heaven (Z.A) - My final choice
AI PERKELE!! Nyt lävähti semmonen biitti että jalat alta.. Varaan kans itelleni :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Conda - The Last Night (Original) 22.12.2005

Dj Conda - The Last Night (Original)
Loistavaa fiilistelyä!!Sävelläkkö näitä ite vai käytäkkö sämplejä ? Tässä on paras toi piano, just loistava melodia!!!.. Rummut on aika laimeet ja sama kikissä.. Bassolinja uupuu.. Jos sen tähän viel sais, nii ois kiva popitella.. Mutta ei tässä erikoisempia.. Kivaa musaa teet.. *Aaro* :D:D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IzE - Tyttö ja poika 30.12.2005

IzE - Tyttö ja poika
En tiä miks, mut jotenki tää toimii mulle tosi hyvin!!! Biitti on tommone just loistava tähän.. Ei siitä enempää.. Mut sit tähän sun tyyliin vetää.. Tässä biisis sun flow on just loistava!!! Teknisyyttäki on mukana just sopivasti!! Lyriikat toimii ja toimii.. Äänestä pidän.. Sit tää kertsi, tuo vitusti fiilistä ku oot sekottanu mukaan enkkua :) Mitäs tässä, kokonaisuudessan vitun hyvä biisi.. 10 tippuu ja faniutuminen.. Ps. ois kiva jos jaksaisit vastapalvelukseks käyä kommentoimaa meijän biisin :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TMK et b0liiZ - The very best of TMK's = pissis paskaa 12.01.2006

TMK et b0liiZ - The very best of TMK's = pissis paskaa
vituuu :D mitä paskaa :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efekti - Uusi aikakausi Feat.Dsc 22.12.2005

Efekti - Uusi aikakausi Feat.Dsc
Mitä mitä ?? Forssasta lisää räppäreitä :) Elikkä, räpit vähän epävarmat.. Asennetta löytyy, mut äänenkäyttöö vois viel hioo.. Flow toimii ihan ok.. Dsc? eiks tää oo se ketä on lukiossa kakkosella ? Konsta vai ketä ? Lyriikat ok.. Äänenlaatukin ok, mut miksaukset vois olla paremmat.. Ei erikoisempia.. Ok biisi, mut ei ehkä kyl jää soittolistalle :)
7