Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 110 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius Niiniranta - Yksin Jouluaattona 22.12.2007

Julius Niiniranta - Yksin Jouluaattona
Hahhah... joo, kyllähän tää tosi nyyhkyinen leevi-imailu sit onkin, et kusettanu. Propsit systerilles, komeesti viuluili. Voi vaan kuvitella mitä Torsolla olis sanottavaa siitä kohdasta... ja hieno biisi muutenkin. Tossa mäyriksessä kyllä huvitti ja huolella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix) 12.11.2007

Acrobite - Laakkonen vs. Acrobite - Hidden Feelings (Vocal Mix)
Alkaa erittäin lupaavasti, biisi "astuu esiin" hienosti! Kick potkii sen verran tymäkästi alkuun ainakin että varoitus rakkailta naapureilta on ansaittu. Tossa vokaalihuudossa on jotain hauskaa itämaista viehätystä tjsp... tykkään paljon.:) Vokaalit on vähän hakusessa, ei ihan puhdasta laulantaa, vaikkakin äänessä neidillä on potentiaalia erittäinkin paljon. Lähtö/nousu suvannon jälkeen oli nykytyyliin ja varsinkin tähän biisiin sopiva, ei ihmeempiä rymistelyjä (toisin kuin allekirjoittaneella on ollut tapana...)... Liidi on mun mielestä niin melodisesti kuin saundiltaankin hieno, mutta ehkä vähän liian hiljanen? Makuasia kait.:) Miksaus oli muuten oikein hienosti onnistunu, mutta liidi tosiaan hippasen liian hiljanen IMO. Kokonaisuutena onnistunut ja tunnelmallinen kappale!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 15.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Tulihan täältä ringistä jotain tamppaustaki:). Kikki on mitä mainioin hardtranceen, mutta pikkasen olisin EQttanu alempia taajuuksia esiin. Haikat on aika heikosti vielä tässä 1.50 kohilla esillä. Liidi on toimiva, joskin saundi ehkä vähän turhan "puhdas", eli distortionia kylkeen vielä ni kyllä lähtee:D! Kivasti sitä tosin on gatetettu. Ottais varmasti jyhkeemmällä kikillä ja rouheemmalla bassolla yleisön klubeilla mukaan. Kohdasta joka alkaa 4.42 pidän ja paljon. Menevä ralli täynnä kikkailuja!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 15.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Nyt on kyllä tosiaan aika erikoista kamaa. Aika omalla tavallaan tyylikästä outoilua, sopis mainiosti johonki leffaan, sanotaanko vaikka Trainspottingiin. Rummuista pidän paljonkin, mutta basso sais olla väkevämpi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MASS - Distort This Moment - 02 - Vesitorni 01.02.2006

MASS - Distort This Moment - 02 - Vesitorni
Onpa rankasta saundi ruvella. Aivan liikaa, vaikka se voi olla genrelle oleellista. 1.14 mukaan tulevat rumpaloinnit on mainion kuuloiset. Tosin voipi olla liiaksi kompuraa tjtn, koska se tuntuu syövän muut äänet aika tehokkaasti. 2.30 tulee taas mainio kohta, ollen tosin vähän hektinen. Hyviä ideoita biisissä on, ja junnaava basso on yllättävänkin koukuttava, mutta saundi on kyllä niin skröbelöinen ettei kyllä mulle uppoo. Omalaatuista, mutta mulle liiankin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Electrical 01.02.2006

Bublgum Electronics - Electrical
Heh. Onpas aikamoista boogieta. Tyylikästä menoa! Harvemmin pääsee nauttimaan tälläsestä (retro)elektroilusta. Miksauksesta siis halusit MIELIPITEITÄ: Rummut on toimivat, biisin sopivat saundit niissä, mutta basari on kyllä jääny valitettavan ohueksi. Snare pomppaa aina hyvin ja tehokkaasti, antaa hyvin menoa ralliin. Aika taakse oot sen laittanu tai sit se on valmiiks sen kuulonen. Yllättävän tehokas kuitenki, makee saundi siinä. Spiikit on jätetty keskelle (ja vähän kovallekkin?), vaikka niitäkin olis voinut mun mielestä ehkä pannailla rohkeesti puolelta toiselle:) . Stereokuva noin muuten on kyllä tarpeeks leveä, vaikkakin vähän kylmä. "Tummentamalla" joitain saundeja oktaavia alempaa olis saanu ihmeitä aikaiseksi. Biisi on ajatukseltaan kyllä loistava. Lisää potkua basariin ja vielä sitä yleistä tummuutta+bassolinjaa esiin, niin avot!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Posterity 15.11.2005

Distrance - Posterity
Kova on taso alusta alkaen. Lämppäys on ERITTÄIN onnistunut. Miksaus kuulostaa alussa ehkä vähän liian steriililtä mun makuun, mutta helvetin hyvältä silti. Melodia toimii mielettömän hyvin. Kliseistä jollain tapaa, mutta toimivaa! "Lähdön" jälkeen n. 4.34, päästään kauniilla hymyillä varustettuihin klubeihin sisään, missä ihmiset nauttii joka askeleestaan... Melodia on tosiaan todella hyvä, mutta toteutuksesta (mun makuun) uupuu mahtipontisuutta, kaikua ja tilaa. Ehkä sitä olisi saanu ärjymmällä bassolla, ja johtavien saundien väkevämmällä efuttamisella. RRRRRReilummin reverbiä ja delayta, niin melodia olis lentänyt täysillä. Miksaus onnistunut (basso saisi edelleen olla vähän muhkeampi), masterointi ok, melodia todella hyvä. Oikeastaan hemmetin kiva kiksautus, mutta niitä bassoja sekä toista nousua jäin kaipaamaan.. KEEP ROCKIN' VESPE:D:D:D! Edellytykset vaikka mihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 07.11.2005

Aurisgale - Vanishing soul
Aika riipivä maisema heti alkuun, hyvällä tapaa siis. Osa alun efektisaundeista ei aivan löydä paikkaansa mun korvassa. Kikki sais olla kanssa vähän napsahtavampi... suvanto on mahtava. Kuvittelenko vaan, vai olisko suvantoon ujutettu EKG-käyrän (tjtn) piipitys, joka viittais pitkällä vinkumisella kuolemaan? Oli miten oli, ni se toimi:). Melodia on kyllä kunnossa, niinku sun tyyliin kuuluukin;). Saundimaailma on kyllä kieltämättä hieno, mutta biisin miksauksessa olis kyllä mun mielestä parantamista. Spiikit on S-A-A-T-A-N-A-N kovat. Piano on sopivan suttuinen/takana, mikä sopii tälläseen melankoliaan ku nyrkki silmään. Biisi oli hieno melodian, rakenteen ja saundien osalta, mutta miksausta ja masterointia tosiaan tarvittais. Hiomaton timantti:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cancel - Fluid 06.11.2005

Cancel - Fluid
Tosi nätti biisi, erittäin hienot sanat, ja musiikillisesti tosi toimiva. Kaikki biisissä oli kohdillaan, lukuunottamatta pieniä tuhahduksia mikkissä sillon tällön. Keep goin' girl, a like it a lot;).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Inversion 30.10.2005

Fakap - Inversion
Ehkä vähän liian "sunlainen" alotus, nousevat haikat siis. Lämmittely on mitä tyylikkäintä, lukuunottamatta tunkkasta saundia. Suvannossa on hieno skitsoilu, aika pelottava äänimaailma. Nostatukseen olis voinu lisätä rumpuja tuhdimmin ja kovemmalle. Ku päästään siinä 3.55 polkemaan, ni sama tosi tunkkanen saundi jatkuu. Harmi, koska muuten pumppaus toimis varmasti hyvinkin. Melodia ei tällä kertaa kovin vakuuta. Sekin varmasti vaikuttaa, et hooverit, kläpsit ja haikat on vähän liian tummat mun mielestä. Biisi ei saa tarpeeks tuulta alleen. Kikkailut,efektit jne. on huolella väännetty ja sopii biisiin vitun hyvin. Tempoa olisin ite harkinnu sinne 150 kohille (ellei sitte oo jo, ja mä en sitä vaan huomaa). Basso ruokkii mielihyväkeskusta kyllä isommallakin kädellä. Kokonaisuutena biisi oli toimiva ja rakenne hyvä, mut yläpäätä korostamalla tää olis siis toiminu muhun paljon paremmin. Luulisin että vaikutteita on otettu BK:lta ja Nick Sentiencelta, jossain kohdissa tulee tosi paljon mieleen veijareitten kimppakyyti "Noise". Ihan ok, näin tällä kertaa. Nyt vasta huomasin ton vuoden vanha paukuttelu.. mietinki et miten tää on jotenki sun aiemmin soittaman kuulonen. Kiitti, kuitti ja leksa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush PS2 Production - Airshock 28.09.2005

Protush PS2 Production - Airshock
Alkaapa tyylikkäästi ja mukaansa tempaavasti. Jotenki onnistunu "ibiza-soundi":). Hyvän kuulosta kamaa kyllä taas. Kikki särkee vähän mutta mitä helvettiä sitten:D!? Mahtavan nostalginen meininki, tulee mieleen mun mielestä trancen kulta-ajat 1996-2000. Täs on oikeesti mun mielestä vitun hyvä meno, vaikka äänenlaatu on mitä on, niin idea ja tunnelma on mun mielestä tärkeimmät, ja ne tästä löytyy:)!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Aftermatch 26.09.2005

Distrance - Aftermatch
Alkaapa väkevällä biitillä, makeen fätin kuulonen. Clapsi/snare ja haikka siinä 0.47 alkaen oli ehkä vähän liian hitaasti pannattu mun mielestä.. aika onnistunu painostava tunne koko biisin ajan. Hyvin on biitti onnistunu, ja siinä 2.50 mukaan tuleva yks hikinen tomi on ku nakutettu biisiin, sitä olisin toivonu jo ehkä vähän aiemmin mukaan:)! Laitoinpa soimaan muutaman kerran, oli sen verran oikee asenne biisissä tähän kellonaikaan nähden. Miksaus oli onnistunu kanssa hyvin. Kikki olis silti saanu lyödä tulisemmin:).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kusipulli 27.09.2005

FEL - Kusipulli
Aika pläjäys. Sen verran hoikka veto, vajaa puol minuuttia pitkä, ettei oikee päässy sisään tähän mielettömään tunnemyrskyyn sen paremmin:D. Ei kyllä edes naurattanu vaikka se ehkä tarkotus olikin(?).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1 28.09.2005

Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1
Alussa olevat bassot kuulostaa jotenki.. ei miltään kovin hyvältä. Ilmeisesti tässä on haettu jotenki painostavaa tunnelmaa, missä ei oo onnistuttu mielestäni pätkääkään. Lähinnä naurattaa äijän ähinät ja örinät mikkiin. Suoraan sanottuna: en suosittele tätä kenellekkään, ei yhtään ainutta hienoa kohtaa tai elementtiä. Anteeksi taas tästäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 28.09.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Alussa olevat kitarat saundaa hyvältä. Jouset antaa hienoa dramatiikkaa biisille! bassoon olis kyllä ehdottomasti pitäny saada jotain monimutkasempaa linjaa, mutta hyvältä se silti kuulostaa. Aika itseään toistavalta biisi kuulostaa vielä parin minuutin jälkeen.. jahas, lähempänä kolmea tuleekin jotain uutta. Tähän biisiin olis sopinu hemmetin hienosti joku mahtava rumpusoolo, sellanen pitkän skeban jälkeen tuleva tykitys:D! Vähän tasapaksu biisi mielestäni, mutta parempi ku monet muut ringissä vastaan tulleet rockit.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunfall - Magnetic Fields 26.09.2005

Sunfall - Magnetic Fields
Missä basso? Mun mielestä tälläsessä biisissä pitäs ehdottomasti olla sellanen pumppaava/imevä Picotto-basso:). Raidi on häiritsevän kovalla... varsinaisesti tän tyylinen mäiske ei muhun toimi, vähän liian tasapaksua mun makuun. Ja huomaa liiankin kanssa että Warp Brothersista on otettu reilusti mallia, mikä on huono juttu jo pelkästään siinäkin mielessä, että niillä itselläänkään ei oo kovin paljoa mitään omaa. Lähes kaikki niitten biisit on jollain tapaa pöllittyjä. Ei valitettavasti iskeny muhun oikeestaan pätkän vertaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Colours of blood, hunger and war(sample) 28.09.2005

CXS - Colours of blood, hunger and war(sample)
Alusta tulee erehdyttävästi mieleen Avaruusromu.. puolen minuutin jälkeen tulevat perkussiot piristää synkkää saundimaailmaa just sopivasti. Biisi on ihan kelvollinen ja "genressään" kova, mutta tää ei silti kuulu mun kuuntelulistalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Metalmen 27.09.2005

DIRTY CLUB - Metalmen
Kylläpä tuli trancen ystävälle paha pala:/.. aika treenikämppämäinen saundi, ei oikeen mikään soitin pääse esiin. Laulaja kuulostaa siltä, ku se yrittäs väkisin repiä repaleista rokkikukon ääntä pillistään ulos. Soitanta on ihan kelvollista, mutta ääni on mun mielestä aivan liian raaka. Ainoa ihan ok asia on rumpali. Suoraan sanottuna mun mielestä aika helvetin hirvee biisi, mutta tää on tietysti vaan yhen ihmisen mielipide.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan 28.09.2005

Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan
Mä olisin halunnu syödä, koska mul on helvetin kova nälkä:). Mutta, mutta.. onpa hienosti funkkaav bassolinja, vaikkakin se on aivan liian hiljanen, VARSINKI funkkiin. Rummuissa on kans hienoa elämää, vähän enemmän tosin olis voinu kikkailla. Ok, mut ei hirveemimin iskeny.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 28.09.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Monta kertaa nähny nimen Riku Rotten, enkä ikinä oo sen nimen takia kuunnellu yhtään teijän biisiä. Toteutus on kaukana korvia millään tavalla hivelevästä. Kitara on oikeestaan ainut mikä toimii jotenki muhun. Valitettavasti tää ei kyllä herätä mussa mitään muuta ku vitutusta. Laulaja kuulostaa mun mielestä joltain 15-vuotiaalta kellaribändin keulakuvalta. Anteeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Fitz G 28.09.2005

Van der Phunck - Fitz G
If i remember correctly, u prefer comments in english? Hope so:). I've never actually heard this type of music, but i think it rocks! The only thing that kinda bothered was the drums. I think that they were too "shallow", they were missing somekind of depth.. It was good the way it is now, but that's the one and only thing i would work on:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix) 11.09.2005

Acrobite - No Clouds 2005 (Original Mix)
Alun spiikki olis voinu olla pisaran pehmeempi.. hyvin tempasee mukaan. Bassossa ei ainakaan oo säästelty, mikä on hyvä. Saundit on kohillaan, miksaus on hyvin tasapainossa. Rakenne on onnistunut myös. Muuten kaiken kaikkiaan biisi on toimiva kesäkiksutus, mutta miinukset tulee Theahin välttävästä ääntämisestä, ja ehkä mun makuun liian perus melodiasta ja sen rakenteesta. Eli toimii, mutta ei niin hyvin mihin sulla olis edellytykset:).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kakkatsippi 28.09.2005

FEL - Kakkatsippi
tähän on paha sanoa yhtään mitään. Putsasitte kyllä pöydän aivan täydellisesti. Olen sanaton, ja sitä sattuu erittäin harvoin. Loistava tunnelma:D!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Of Night And Light 28.09.2005

Undence - Of Night And Light
Oi saatana! Nyt paukahti niin että perkele ikkunat melkee lens pihalle. Laulaja kuulostaa siltä ku sitä sattuis helvetisti toi rääkyminen, vähän pehmeemmin vois kokeilla, vai rikkooko se liikaa genren tyyliä? Tiedä häntä. Biisi ei oo millään muotoa mun musiikkia, mutta kyllä tässä skebat sentään toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - Fri Dag 29.09.2005

jm8k - Fri Dag
Alkaa kivalla bassolinjalla, joka vois olla paremmin kyllä esillä. Rummut toimii kivasti, lukuunottamatta vähän liian heikkoa kikkiä ja hiljasuutta. 1.59 alkaa pieni breikki, joka on onnistunu mutta kaipais ehkä jotain sub-bassoa möyhimään sitä. Kappaleessa on onnistunut groove koko ajan, mutta pientä vaihtelua sekin kaipaa aika usein. Bassolinjasta tosiaan pidin eniten koko rallissa, mukavasti jammailee. Kaipaisi aika paljon parempaa miksausta ja masterointia, koska koko biisi oli vähän turhan hiljanen ja onton kuulonen. Ne kun olis paremmalla mallilla, olis kappaleesta saanu varmasti paljon vetävämmän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Timeless Flame (remastered) 04.09.2005

Distrance - Timeless Flame (remastered)
Maiiiinio kikki. Alku on heti mukaansa vetävä, eikä puuduta liian hitaalla rakentelulla. Rumpuja kaipailisin... Sahaliidi on hemmetin kova. Mahtipontisuutta se tosin kaipaa mun mielestä. Biisi loppu vähän lyhyeen, odottelin uutta lähtöä sahoille. Hienosta melodiasta pääosin pisteet, toteutus ei ihan ylttäny sun joihinki toisiin biiseihin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Echo of Dorian 28.09.2005

Red Aardvark - Echo of Dorian
Saundit on tosi fätit, ja biitti on helvetin hieno. Jouset on kanssa aivan mielettömät. Pianokin ku tuli mukaan ni menin aivan sanattomaks. Tää on tosi kaunis kappale. Mä voisin kuvitella tän biisin videoon jonkun väsyneen narkkarin kävelemässä yksin jotain syrjäsiä kujia ja saavan flashbackkejä just yliannostukseen kuolleesta tyttöystävästään.. en tiedä miks, mut sellanen mielikuva mulle tuli. Sait fanin:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taleamus - Sensitivity 09.09.2005

Taleamus - Sensitivity
Alku lupaa, suvanto kans. Alku toimii, suvanto ei niin hyvin ku olis voinu--> ne elukoitten äänet ei oikeen istu sinne. Eri juttu olis ollu, jos siin olis ollu jotain vähän "tyylikkäämpiä" eläimiä. Bassolinjassa olis voinu panostaa pikkusen johonki kikkailuun, se olis antanu huomattavasti enemmän eloa biisiin. Miksaus on tosiaan kiitettävää! Rummut ja padit on myös oikein kivasti onnistunu. Melodia oli kohtuu nätti, ehkä pisaran liian taustamainen, ei ihan tarpeeks päässy esiin mun mielestä. Yhteenveto: Biisi oli varsin onnistunut ja kaunis, mut ei ihan tempassut mua mukaansa. Tanssisin ja nauttisin, mut ei välttämättä jäis kovin hyvin päähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 28.09.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
Nu-metal kuuluu lempigenreihini. Katsotaanpas.. alun mörinät (t-R-A?) on mun mielestä aika huonosti toteutettu Olis ollu parempi sanoo vaikka omalla äänellään, eikä väkisin öristä, ja sit muokkailla sitä suuntaan tai toiseen. Musiikki on kauttaaltaan aika omalla tavallaan tasapaksuhkoa, mutta hyviäkin puolia on. Laulajan ääni on hieno, soitanta yhteen toimii ja huomaa että jätkät osaa, mutta miksaus on kyllä mun mielestä vähän heikohko.. ok, biisi, paremman olis saanu paremmalla miksauksella ja masteroinnilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuura - Narkomaanin aamurukous 28.09.2005

Kuura - Narkomaanin aamurukous
Biisiä ei oo ainakaan kyllä pituudella pilattu:D. Laulajan lauluääni ei oo kyllä parhaimmasta päästä.. basso ja rummut jammaa vitun nätisti. Laulajalle vähän säröä ja likasuutta ääneen lisää niin toimii! Hyvät sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Blood Donation 31.08.2005

rewind - Blood Donation
Tulee todella paljon mieleen Prodigy tästä biisistä.. oliskohan jopa sama biitti ku jossain Prodigyn biisissä? Anyway, lähtee kulkemaan loistavasti, olisin ite kyllä tehny pitemmän rakentelun tohon alkuu. Saundit on kauttaaltaan paksut, ja kaikki puskee tarpeeks läpi eikä mikään jää taakse kilisemään. Miksaus on suorastaan loistava. Ainoa häiritsevä tekijä oli se minuutin kohdalla alkava happoilu, joka on pannattu varmaan ainaki 90% oikeelle. Siis nimenomaan se pannaus siinä, ei mikään muu. Tää on nimenomaan sitä kamaa, mitä harvoin Suomalaisilta kuulee, laadukkaasti tehtynä. Hienoa pojat:D!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Herr. Afrodite 31.08.2005

Formed - Herr. Afrodite
En oo aivan varma onko tää mun mielestä ihan nu-metallia... koko biisi toimii aika hyvin, jos mukaan ei lasketa laulajan laulutaitoa eikä englanninlausuntaa joissa olis mun mielestä aika paljon parannettavaa. Ihan versitaalilta vaikuttaa äänensä puolesta, mut silti häiritsee.. toisaalta ei mikään vastaava bändi alota Linkin' parkin tasolta. Hyvän kuuloset saundit suurimmalti osin, rumpali osaa asiansa vitun hienosti:).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Guzzle 28.09.2005

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Guzzle
Rumpali osaa asiansa. Bassoa olis voinu tuoda esiin huomattavasti paremmin, antamaan syvyyttä biisille. Jotenki aika tunnelmallinen kappale, en tosin tiedä minkä takia. Rauhottaa kivasti ku on tässä JOUTUNU kuuntelee kaikenlaista death-grindiä jne.. positiivinen yllätys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 28.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Möyheellä bassolla kyllä starttas. Rummuissa on joku varsinainen erikoisveijari. Sattupa taas öö.. erikoinen genre trancen ystävälle:/. Laulajalla on kyllä "ääntä" tähän hommaan mutta sais olla vähän puhtaammin tuotu esiin. Makeet efut kuitenki laulussa. Muista sanoista en saa kyllä vitunkaan vertaa selvää, mut sen kuulen et laulaja haistattaa mulle vitut. Haista vittu ite:D. Kiinnostas tietää mitä jätkä vielä tohon loppuun veti väärinpäin. Ja paskallakin ilmeisesti käytiin vielä lopussa? Tää on kyllä vähän eri metallia mille mä lämpeen, mut eipähän ainakaa kuulosta miltää mitä on jo ennenki kuullu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mystran - Huonoin biisi 01.10.2005

Mystran - Huonoin biisi
Alkaapa erikoisesti. Saundi on todella humiseva ja kuminen, ei hyvällä tapaa. Biisissä ei oikeen mitään tuoda siististi sisään, vaan kaikki mäjäytetään suoraan päin taulua. Rakenne oli rikkinäisin koskaan kuulemani. Kappaleessa ei myöskään ollut mitään varsinaista koukkua mistä sen muistais, eikä selkeää melodiaakaan. Itse kun en mistään teorioista sun muista välitä (musiikin pitää ensisijaisesti miellyttää ainoastaan tekijänsä korvaa), en osaa sanoa oliko kappaleessa joku siltä kantilta pielessä, mutta siltä se kyllä kuulosti. Varsinaisesti en löytänyt biisistä mitään itseäni miellyttävää (paitsi biisin lyhyys), mutta sekin on tietysti vaan yhen ihmisen mielipide. Suosittelisin kovaa harjottelua miksaukseen ja filttereitten käyttämiseen, biisi oli todella raa'an ja keskeneräsen kuulonen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 28.09.2005

ivalo - Tuntematon tie
OHO! Kuulostaapa valmiilta radiokamalta. Laulajan äänestä tulee joku Suomalainen suuren luokan tähti mieleen. Kertsi lentää tyylikkäästi eteenpäin. Pimeille teille syksyllä ajelemaan ja tätä soimaan siihen poppariin autossa. Siis todella hieno ja tunteellinen kappale. Sanat on erittäin koskettavat. Kaikki soittimet pääsee hienosti esiin. Suosittelen kaikille jotka pitää tunteellisesta popista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 28.09.2005

WRATHAGE - Sadicum
tyylikkäät rummut. Pahan tää kommenttirinki heitti taas konemusiikin harrastajalle:/.. asia mistä en ikinä pidä tälläsessä musiikissa on toi laulu. Muuten soitanta on mitä ammattitaitoisimman kuulosta. Sen verran mitä tälläsestä musiikista ymmärrän...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix) 08.08.2005

Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)
Miksaus on taivaallinen. Nimenomaan mun korvaan sellaseen vitun isoon halliin istuvaa unelmointia... rakenne on mainiossa kunnossa, biisihän oli alkujaankin mahtava sielunruokaa pitkin poskia mäiskivä veto, mutta tää on tanssilattia kamaa ja kovaa. Erityisen kiitoksen saa haitsut. Ajattelin alkuun että biisi olis liian pitkä jorattavaks, mut hyvät biisit loppuu yleensä kuitenkin vähän kesken;).. ei kovin rakentavaa palautetta, mut ilman termistöä on aika nihkee rimpuilla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - The Windwalker 06.08.2005

Buddhist Warehouse Inc. - The Windwalker
Kommenttia kuten sovittiin. Ah, hienosti polkaisee biisi käyntiin. Kikki ja bpm ovat enemmän ku kohdallaan. Snäpkläppi ja sahat sykkii oikeen nasevasti. Sit melodian kimppuun, jotain kaunista ja haikeaa, mutta myös sen verran tanssittavaa et on olo yhtä rauhallinen ku Oltermannin juustotontulla. No 4.50 aikoihin lähtee helvetin hienosti. Samalla tapaa junnaava ku mun all time top 5 kuuluva greece2000, eli ei haittaa pätkääkään vaikka vähän ns. junnaa koska hieno melodia ei muistuta paikallaan polkemisesta. Tää on myrskyvarotus sulta, sen verran tiukkaa pumputtelua, et varmaan sen numeroa korkeammanki kipaleen vielä väännät:). Melodia oli onnistunu erittäin väkevästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 28.09.2005

Dr.Groove - Content Provider
Saamari bufferi nykii ku epileptikko reiveissä. Se vähä mitä tästä kokonaisuudeks ton bufferin takia päässä muodostuu, kuulostaa kivalta ja oikeen lepposalta hyvän tuulen musiikilta:). Tällästä puuttuu levyhyllystä, taidanpa joskus vielä korjata asian. Laulajan ääni on perkele ku tehty tähän biisiin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - Outset-As We Say (M1cH0 vs Acrobite RMX) 08.08.2005

Mikko L - Outset-As We Say (M1cH0 vs Acrobite RMX)
Mahtavasti miksatulta kuulostaa heti alkuun! Pianoon ehkä pisara enemmän potkua:)? Breikki on tuttua biittiä, mut toimivahan se on. Spiikki ei oikee muhun osunu.. Jahas! 2.02 alkaa tapahtua! Vittu mikä liidi. Makeeta pojat... outsettiähän on melodiasta kiitteleminen, mut helvetin hienosti ootte saanu remiksattua tän. Kermajuustosupermansikkakiksu on aina rockrockrock! Tempoki oli kohillaan. Hatun nosto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lauri Piispanen - Ambushed! 28.09.2005

Lauri Piispanen - Ambushed!
Dramaattinen alku.. sotilaat kävelee hidastettuna pois kylänsä porteilta sotaa kohti, vaimojen ja lapsien vilkuttaessa hyvästejään. Puolen minuutin jälkeen taistelu alkaa.. hidastettuna kuvattuja miehiä kaatuu miekkoja ja nuolia rinnassaan. 2.30 viimeiset eloonjääneet katsovat menehtyneitä aseveljiään viimeisen kerran ennen kotimatkaansa.. sit se loppu?! Piru sentään, oli hieno biisi ja loistava tunnelma:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Magic of music 25.07.2005

Protush - Magic of music
Leijailu/suvanto on hienosti onnistunu. Sykkii ku maksullisen naisen kauppatavara, mut jotain pientä, en tiedä mitä, täst vähän uupuu... Tempo on mun maagisen trancen toiverajan juuri ylittäny, plussaa siitä. Liidisaundi on kanssa tosi pop;). Kyllähän tätä helvetin mielellään ravistelis. Hattua vielä n. 5.55 tulevasta ontosta saundista, mikskä sitä sit sanotaanki:).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Paoçala - Alek Száhala - Chimaera (Trance edit) 24.07.2005

Paoçala - Alek Száhala - Chimaera (Trance edit)
VITU JEES.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Supriya (Goa editt) 24.07.2005

Alek Szahala - Supriya (Goa editt)
Pidän ja paljon:)! Makeeta mättöä alusta loppuun, tosin lautaset olis saanu olla tulisemmat... ei kerenny kyl puutuu missää vaiheessa. Joo ja beislaini futaa ku mikä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Avenue 24.07.2005

area51 - Avenue
Helvetin kiva liidi. Melodia iskee vitun ärpäkkänä kesätykityksenä:)!Rummut ja basso paremmin vaa esiin ni avot! Hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 28.09.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Hoppia sitten välillä.. alku on aika huonosti toteutettu. Tekniikka on ihan ok, mutta toteutus jää pahasti vastaavan räbän kiitotähden Memmy possen varjoon. Läpän kannalta tää varmaan pitikin ottaa? Koska mua ainakin huvittaa:D. Jouset(?) on hienosti onnistunu. Daadaa ja bumtsibumi oli kanssa kovia:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 08.07.2005

Aurisgale - Testimonium
Tosi hyvin istuis kyllä johonki leffaan tää biisi. Mun kuulo sanois et tähän on käytetty aikaa ja vaivaa. Ainoo asia mitä mä jäin kaipaamaan on sellaset piiiitkät harvoin ja hiljaa lyövät, pitkän kaiun omaavat lautaset. Hienoa työtä Lari:).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - M1cH0 - End of fear (Distrance remix) 22.07.2005

Distrance - M1cH0 - End of fear (Distrance remix)
Mun mielestä tää on ehdottomasti vittu yks mikserin tiukoimpia raitoja. Kaikki fuutaa, kunnon tykitystä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Rakkauden kesä 29.06.2005

Stonecold Zombie - Rakkauden kesä
Oliks tää tosissaan tehty? Vai vittuilua konemusiikin ystäville? Oli miten oli, ni tää on aika ......... biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Distrance - Urban Evolution 29.06.2005

Distrance - Urban Evolution
Alku kuulostaa laadukkaalta Warp brothers-kamalta.. Melodia toimii.. Läskimmät haitsut ja kläpsit ois nostattanu tätä mulle enemmän. Kaikki äänet pääsee kyl aika hyvin esiin, rehtiä trancea:).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boozehill-oldies - Dreaming Away 03.07.2005

Boozehill-oldies - Dreaming Away
Mä lämpeen tolle melodialle aika hyvin. Kieltämättä kikki on vähän vaisu, mut kyl se sieltä taustalta kuuluu:). Koko biisi oli ilonen yllätys muuten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Von Routen Remix) 29.06.2005

C-4 - San Diego (Von Routen Remix)
Ihan makee kiksuralli. Snadisti liian daddy dj melodiasoitin.. 2.25 kohilla tulee makee syna! Kesäistä kamaa:)!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Vision Oldies - The Sun 29.06.2005

D-Vision Oldies - The Sun
Vähän liian pistävä haitsu,muuten starttaa tosi makeesti. Tyylikkäitä efektin käyttöjä. Melodia toimii ku omena sian suuhun. HYVÄ BIISI.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kinkkukaroliina - Kosmow 15.08.2005

Kinkkukaroliina - Kosmow
Tää on jo oikeesti eippi tasoo. Pätkääkää valehtelematta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 27.09.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
JIIIIHHAAAAA! Mäjähtää rökkenröllit niin tulisesti käyntiin että meinaa 30 euron logitechit pamahtaa pillunpäreiks. Laulajan ääni on mielestäni aika vetävä, tulee jotenki mieleen Jim Morrison:D. Bändi soittaa hyvin "yhtenä". Saundi on vaan harmi kyllä aika ontto, basso ja muu muhkeus biisistä puuttuu. Lisää säröä skebaan kanssa niin hyvä tulee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Angels Falling (feat Fleeticer & Theah) 29.06.2005

Mikko L - M1cH0 -  Angels Falling (feat Fleeticer & Theah)
Nii se arvosana:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - Angels Falling (feat Fleeticer & Theah) 29.06.2005

Mikko L - M1cH0 -  Angels Falling (feat Fleeticer & Theah)
Vitun kova. Hyvät voksut muuten, mut muijan ääni oli joko liian hiljanen tai laiska mun makuun. Jäbä rokkaa. Nyt mä oon hiljaa:).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavenly Sessions - Tribuutti 6070 / Kirje 28.09.2005

Heavenly Sessions - Tribuutti 6070 / Kirje
Hirvittää vähän biisin pituus.. katotaan jaksaako pitää mielenkiintoa yllä. Rummut on todella ontot ja basso kuuluu niinku siitä olis kielet pois. Epäilempä että mun kannattaa jättää tää ihan suosiolla väliin. Anteeksi:/.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 03.07.2005

Aurisgale - Interstate to nowhere
Osasit aika hyvin pukea sun biisis sanoihin. Vähän vahvempi pohja (= rummut ja bassot) , ni ois toiminu vieläki paremmin. Näinki nätti biisi silti, hemmetin hieno se piano:).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Nothing To Offer 28.09.2005

Sigil - Nothing To Offer
Tyylikkäästi starttaa. Onpa kansainvälisesti uskottavan kuulonen lauluääniveijarilla! Biisi on hyvin tuotetun kuulonen, miksauksesta eikä masteroinnista en keksi pahaa sanottavaa ollenkaan. Snare sais kyllä olla vähän "märempi", mäjähtäis silleen stadionrock-tyyliin:). Hyvä biisi, mutta loppu aika pahasti kesken.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko L - M1cH0 - End Of Fear 30.07.2005

Mikko L - M1cH0 - End Of Fear
Eri hieno viisu:). Kikki ois kaivannu vähän enemmän mielestäni potkua, mut päättömän tyylikkäästi onnistunu melodia peitti sen yhen ainoon pikku miinuksenki alleen. Tää on sitä kamaa mikä pistää kunnon kemuissa suupielet hipomaan toisiaan tuolla takaraivon alueella. Nappi suoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush PS2 Production - Played a game 25.07.2005

Protush PS2 Production - Played a game
Tää on rehellistä ysärikikkiä! Vitun makee meno oikeesti:). Nimenomaan nostalginen arvo on täs biisissä huipussaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alek Szahala - Chimaera 24.07.2005

Alek Szahala - Chimaera
Niinpä taidan avata. Koko biisi toimii taas kerran vitun kivasti. Melodia on mun mielestä aivan helvetin onnistunu.. Oiskohan enempää jaksanu ees jauhaa ku pitää mennä väijyy toi sun kiksu-proggiski:).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Higher 07.07.2005

astralic- - Higher
Sais jatkuu pisaran pidempään noi "liidi-kohdat", ja toka nousu/lähtö on vähän liian vaisu näin VITUN HYVÄLLE BIISILLE:D.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Ei tartte isän hävetä 15.01.2006

Virasto - Ei tartte isän hävetä
Alun skeba on erittäin hieno. Laulajalla muuten varsin hieno suomirock-eppu-alanko-putro-ääni. Oon yllättyny kuinka toimiva tää on, läpimädälle jumputuksen ystävälle toimiva vääntö. Taiteellista, muttei teko sitä. Pidin paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Randomtalks - The Experiment 28.09.2005

Randomtalks - The Experiment
Aika ysäri toi syna ja snare kläpin tilalla:D.. Tulee ainaki täst alusta mieleen tosi hyvin kultainen yhekskytluku. Tästähän sais pirun tiukan rallin saundeja säätämällä! Esim. kikki on liian vaisu ja miksaus sen kuulonen ku kuuntelis radiosta mikä ei oo ihan asemallaan. Agressiivinen bassokuvio jää kyllä ihan totaaliseks haaveeks koska sitä ei pahemmin kuulu. Mieletön fiilis säilyy koko biisin ajan. Mä oon oikeesti aika ihmeissäni että metallia pääosin soittava jamppa voi tehdä tälläselle vanhalle trancepierulle näin perkeleen menevän ja hyväntuulisen yllärin. Hymyilin ja vatkasin kinttua koko biisin ajan:D:D:D!!!!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 28.09.2005

FOTO - Jäätää
Tulee jotenki laulajan äänestä mieleen Poets of the fallin laulaja, mutta se on ainaki mun kohalla hyvä juttu koska diggaan sen äijän äänestä vitusti:D. Kertsi toimii, aika paljon asennetta koko soitannassa. Säröskeba ja rummut futaa kans kovaa. Pientä miksausta ja masterointia tää on kyllä vailla, mut biisi on silti aika toimiva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Phenomenal (vanhat) - Diamond 19.07.2005

Phenomenal (vanhat) - Diamond
Ihan kiva haikee melodia. Ehkä ois voinu laittaa pisaran enemmän potkua koneeseen rumpu- ja basso-osastoilla. Kaikinpuolin ihan ok biisi, jäi vaan häiritsemään toi pianon venyminen aika ajoin...?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 28.09.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Helevetin tyylikkäät spiikit alussa! Laulajan tekniikka on hyvin hallussa, sais kyllä olla vähän likasempi ääni. Miksauksesta ja masteroinnista sen verran, että sais tulla kaikki soittimet mun mielestä kyllä paljonki paremmin laulajan äänentason lähelle. Ei taaskaan mikään mun genre, mut hyvin tuotettua ja hyvin saundaavaa kamaahan tää on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon 02.07.2005

Fakap - Me Käymme Joulun Viettohon
Jälleen kerran Eipin macin kassit kilisevät. Mitätöntä saundin puhtautta olisin mäki kaivannu, mut ei sitä varsinaisesti tu ees ajatelleeks ku hikoilee sitä mehevää gouryellabeissiä. Joulu 2005 mennää taas possella kittaamaan ja soitetaan vittu vaan tätä! Keljunki on pakko lämmetä:D.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dmgl - endless sky 16.09.2005

Dmgl - endless sky
Ehkä vähän liian rauhallista mun makuun. Tempoa sais olla lisää, lisää sälää sisään ja repäsevämpiä saundeja. Oikeestaan mikään kohta biisissä ei toiminu muhun. Ei ollu vissiin yhtään nousuakaan. Eiku oli yks sellanen "so called nousu", varmaan 3sek pitkä:). Kovin on onton kuulonen... haitsuja sais myös käyttää enemmän ku yhen, antaa lisää vauhtia ja täytettä biisille. Kaikenlaisia perkussioita ja muita vastaavia kilkuttimia hyvällä maulla sekaan. Kläpsitkin tais uupua kokonaan? Melodiassakin olis voinu jotain tapahtua niin sanotusti, ei oikeen menny mihinkään. 1.23-1.36 oli ainoo kohta, millon edes uskalsin toivoa jotain muutosta. Niinku on jo sata kertaa todettu, ni uus softa olis kyllä paikallaan. Toivottavasti otat tän rakentavana palautteena:).
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dmgl - endless sky 16.09.2005

Dmgl - endless sky
Sori, ton kommentin piti mennä biisilles Waiting for summer...
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Follower 29.06.2005

digeon - Follower
Beislaini on aika makia, laatu roinaa. Pimputtelu alkaen 2.20 on mun mieleen ja kovaa. Kuulosti pikkusen joltain Push:in käyttämältä voksulta... Ilonen kiksautus:).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush PS2 Production - Blue sky (original) 25.07.2005

Protush PS2 Production - Blue sky (original)
Mäki voisin harkita ps2 ostamista tän jälkeen! Tää on kyl projekti minkä ei ois pitäny myöskään loppuu kahteen biisiin:).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - The other kinda people 28.09.2005

Thego - The other kinda people
Kiva ja ystävällisen kuulonen ääni laulajalle. Paitsi minuutin jälkeen tulevassa nostossa se taitaa pikkusen pettääkkin? Mukavan huoletonta menoa, mutta tunnelmaa tuhoaa kyllä ikävästi kohdat kuten 2.28-2.35.. hieno kappale muuten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ES:n vanhat - Indian Blue 29.06.2005

ES:n vanhat - Indian Blue
Tosiaan muija(t) vetää hyvin! Kikki tuntuu vähän ontolta ysäri kikiltä ja piano samoin vähän ponneton... tosi laadukkaan kuulosta kamaa muuten, on se ihme homma et tääl pyörii valmiita staroja kuten Fakap ja sä etc, ilman diilejä... laatua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Basics 01.08.2005

Takomo - Basics
Makeilla farteilla lähtee biisi liikkeelle.. joutuu todeta et on aivan vitun läski ja hyvin pumppaava beissi ja -laini:D! Miksaus onnistunu helvetin hyvin. Paras "amatööri" nusko breikki mitä mä oon kuullu. Letkeetä jamittelua, mut silti vois vitun hyvin pistää monoa toisen eteen. Loooooisteliasta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Kinetic 07.07.2005

rewind - Kinetic
Hyvä ideana, toteutus ei ihan täydellinen MUN MAKUUN. Biitti oli mielestäni ehkä vähän liikaaki rikki (tai liian vähän bpm), mut toimiva silti. Nyt kun oon kuunnellu Giant leapin ja tän, ni aloin miettimään kuinka paljon jätkillä on hampaankolossa ku noin synkkiä saundeja tulee;). Onnistunu "Matrix"-vääntö silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [radio edit] 07.07.2005

Charayana - Liberation [radio edit]
Miksaus on tässä biisissä kyl enemmän ku kohillaan. Kaikki äänet pääsee erittäin hyvin esiin paitsi kikki, se oli pisaran liian hiljanen mun makuun. Biisi loppu vähän turhan napakasti ku seinään, mut toisaalta: radio edit. Aivan vitun hiottu koko kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR-fel - Homosexuél 28.09.2005

AGR-fel - Homosexuél
Aika paikallaan junnaava alku. Spiikki olis voinu toimiakkin, jos siinä olis ollu eri sana, eikä se toistuis noin pirun paljon. Varsinaisesti biisissä ei ollu edes minkään näköstä melodiaa. Miksaus oli kohtuullisen onnistunu, vaikka jotain saundeja olis voinu ihan rohkeesti efektoidakkin. Ei edes huvittanu, vaikka se oli kai tarkotus? Oon mä kyllä PALJON huonompaakin kuullu. Rummut olis saanu olla kanssa paremmin esillä, mutta näähän on aina vaan yhen ihmisen mielipiteitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix) 02.07.2005

Fakap - Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)
Hattua Buhikselle hienosta, haikeasta melodiasta, vähän enemmän sulle viel paremmasta remixistä. Hienoa pikkelssimaakari.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 28.09.2005

Kalkutan Konepaja - Taxi
Onpa räväkkä ote pojilla! Tällänen musiikki on aina joskus kyllä itelläkin kovaäänisten kiusana kotona, mutta aika harvoin kuitenki. Hauskaa vaihtelua Mikserin rokkitarjontaan:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 15.01.2006

DIRTY CLUB - Dirty club
Onpas tyylikäs ja mahtipontinen stadionrock-alku:). Laulaja ainakin vetää niin ettei varmaan kyllä tän biisin jälkeen pariin päivään puhu:D! Kova on meno perkele. Bassoa oisin toivonu paremmin esiin, mut muuten tää on kyllä taidolla läpi vedetty ralli.

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Inner Peace 25.07.2005

North Vibes - Inner Peace
Helevetin hiano biitti pojalla siinä aivan alussa. Koko biisi on taas taustalle/pelkkään chillautusfiilautus oleiluun kuin omiaan. Ainoo mitä odotin ku hullu puuroa, oli joku enkelinäänellä varustettu prinsessa, vetelemään mahtipontisia sekä hentoja, falsetin kera höystettyjä kiljahteluja taustalle. Eli siitä tää rupunen numero;).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele rewind - Giant Leap 07.07.2005

rewind - Giant Leap
Tuli ekaks agressiiviset lähdöt, sen jälkeen ku lähti kunnolla, tuli sellanen "joku vitun hullu jahtaa mua"-ahdistus:). Erittäin mehevä biisi, ehkä jotkut korkeelta soivat, piinaavat ja pitkät jouset ois ollu mulle vielä kova sana tuolla lopussa. Miksaus oli hyvin onnistunu mun makuun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx) 29.06.2005

Incolumis - Terradia-DrowningInDreams(Incolumis rmx)
Aika helvetin täyteläiset saundit. Oikeen monttu auki jäin funtsimaan tota "flouta". Eka biisi minkä sulta/teiltä kuullu, ja toimii kyl aika saakuran hienosti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix) 29.06.2005

Fakap - My Love Will Surround You (Bassride Mix)
Voi vaan ylpeenä sanoo olevansa sun ystävä. Vitu homo:D.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix) 29.06.2005

Jet-z - Wiped Tears (Jole Radio Remix)
Mä lämpeen tolle melodialle tosi paljon, jotenki se futaa vaikka onkin kohtuu vaatimaton... tosi jees. Muijan ääni on kans tosi hyvä ja se efekti kanssa, vaikka sanoissa ois parantamista. Oikein.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kinkkukaroliina - Vastapalloimuri 15.08.2005

Kinkkukaroliina - Vastapalloimuri
Tiukka Böögi. Pullukammat haikeroiset ja oisit nasauttanu kyssän. Mix rox!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nectino (Vanhat) - Nectino Knight Dance 01.10.2005

Nectino (Vanhat) - Nectino Knight Dance
Kommentoinpa sun ekaa biisiä kanssa. Vähän raa'an kuulonen alku. padimainen saundi alussa on kiva. Bassolinja rullaa mukavasti. Ehkä sitä olisin ite kyllä vähän muokannujyhkeemmäks, mutta toimii noinkin tosi hyvin. Kläpsikikkailusta en hirveemmin kyllä pidä. Biisin rakenne on ihan toimiva, vaikkakin aina sillon tällön vähän rikkinäinen. Liidistä olis pitäny tehdä vähän hallitsevampi, mutta melodia on raikas ja kesäinen! Lopussa pitkään soimaan jäävät soinnut pitäis ehdottomasti poistaa, tai filtteröidä pehmeemmin. Biisissä oli oikein kiva melodia, mutta saundit kuulosti aika pitkälle valmiilta, ei itse tehdyiltä. Hyvä biisi ekaks biisiks, hatun nosto siitä:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Alive 07.07.2005

astralic- - Alive
Joo pianot enemmän/paremmin esiin ja kovat ja oitkän kaiun kanssa nautittavat kläpsit kehiin ni avot:)!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Heart Of The Flame 25.07.2005

North Vibes - Heart Of The Flame
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUCK YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH:)!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 29.06.2005

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Kivat voksut. ja penteleen laadukkaan kuulosta muutenki koko pläjäys. Rumpuja kaipailin. Jepajee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Another Way (original mix) 30.06.2005

Outgate - Another Way (original mix)
Dj hanska tossa yläpuolella on ihan oikeessa, tääl on mielettömän paljon laadukasta musiikkia. Mun makuun täs on onnistuttu tekee helvetin hyvä huukki koko biisiin noinkin "vähäisillä" vaihtelevuuksilla. Aika aitoa KONEMUSIIKKIA, tää ei yritä kuulostaa miltään muulta ku mitä se on. Jotain lautasia mä kaipailin, mut hieno kipale, oli miten oli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 28.09.2005

electrichaos - YEAH!
Taas semmonen genre mitä en juuri koskaan kuule/kuuntele. Biisihän lähtee varsin lupaavasti liikkeelle. Tuli jotenki tosi paljon Rammstein (kirjotettiinko se noin?) mieleen tunnelmasta. Yllättävän toimivaa musiikillisesti, mutta laulajan ääni ei oo kyllä mun makuun:/. Miksaus sais olla vähän enemmän bassoonpäin. Kuuntelisin tietyssä mielentilassa, mutta en läheskään päivittäin:).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Casual Street Band - Come Good 03.07.2005

Casual Street Band - Come Good
Kuten ystäväni Fakappi tuossa totesi, ni on kyllä melkeen täyskopio Madison avenuen Don't call me babysta. Siitä edes olis mun mielestä voinu mainita tossa et bassolinja on siitä. Oli miten oli, onnistunu biisi tämäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Kauas (Lightspeed Mix) 12.07.2005

Fakap - Kauas (Lightspeed Mix)
¤"&¤"/)/)¤#%"#&!!! ¤#(%)/#"¤&))=%##%""!&/¤&!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Chorale - Yön Susta Unta Nään(Fakap RMX) 29.06.2005

Fakap - Chorale - Yön Susta Unta Nään(Fakap RMX)
Niinpä niin. Ei tänne varmaan koht kehtaa omii biisejä laittaa ees:).. kyllä toi pikkelssimaakari on niin velho et oksat pois. Saa perkele biisin toimimaan vaikka en alkuperäsestä välittäny pätkääkää. Numero alla kertoo taas kaiken.Piste.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Aura 07.07.2005

astralic- - Aura
Tosi haikee ja "mukanaan lennättävä" melodia!!! "Kilikilin"-kilinän volumesta olis voinu kyllä mun mielestä tiputtaa 1/4 ainaki pois.. laadukas miksaus ja toimiva biisi:)!
10

Sivu: 1 2