Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 151 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Adventurer 28.01.2012

Nuggumath - Adventurer
Vähän volumea pois noista "piano" saundeista että rummut tulis esiin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa 28.01.2012

Steve Valley - Ei viskillä voi laimentaa
No nyt on ainakin jollain jo jotain käsitystä paremmasta miksauksesta! Basari paremmin esiin ni se on siinä! Kivan avoin saundi niinkuin pitääkin. Miksauksesta 4/5 ja biisi saa myös 4/5 eli 8 tuli :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen 28.01.2012

Valtteri Ahonen - Rikkinäinen nainen
Omassa tyylissään ihan hyvä biisi.Varmasti tärkeät tekstit tekijälle. 7 tuli :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele isoah0 - Uplift 28.01.2012

isoah0 - Uplift
No,varmasti on menny lujaa kun tätä on tehty :) Kivoja urku kuvioita ja rummut tykittää kivasti niinku tyyliin kuuluu. Anna nyt vaikka 7:an.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 28.01.2012

Death Generation - Before I will die
Kitarat murisee,basso möyrii mutta rummuista kuuluu virveli ainoastaan ja sekin on sellanen kahvipurkki soundi :( Kyllä ne kitarat ja laulu kuuluu jo ihan tarpeeksi,teillä on rummutkin biisissä! Rumpali,lyö ainakin sitten perkele KOVEMPAA että saat omankin panoksesi esiin! Niin ja olen rumpali alunperin myös itse niin että tämä on kannustus eikä dumaus. Kyllä rumpali toista kannustaa että toinen jaksaa kannuttaa :D No,annan 7:an.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 28.01.2012

The Fauna - Haudalla
Onhan tää biisinä ihan kivan tuntunen mutta kyllä soundeja ja miksausta vois kokeilla vielä uudestaan. Virveli on pelkkää yläpään lätinää esim. ja sitten on massiiviset keskiäänialueen kiipparit kovimmalla kaikista raidoista. On voimasuhteet biisissä vähän oudot. Mutta kyllä tästä sais sellasen oikeen iskevän biisinkin jos haluais. Hyviä melodioita siellä täällä ja hyvät sanat kuiteskin. 8 tuli :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 28.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Biisin tukkoinen ja epätarkka soitto toimii biisin eduksi ihan täysillä! Toi pääriffi on ihan mahtava! 9 tuli että tipahti. Tässä on rokkia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freshco - Northern Exposures 27.01.2012

Freshco - Northern Exposures
Tästä tulee mieleen ne biisit mitä jokainen meistä on tehnyt nuorena,biisit joissa on osa toisensa perään.Itse kutsun niitä " palapeli biiseiksi". No,eikähän tällekkin kuuntelijoita löydy :) 7 tuli

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä) 27.01.2012

Project 66.6 - Predators (Lisää saunditestiä)
Saisko yhtään nopeampaa komppia kun tuntuu laahaavan biisi :( Miksaukseen vois vähän keskittyä myös jos ihan haluaa elannon tienata musiikilla. 5 pojoa
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 27.01.2012

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
En dissaa jonkun muun hengentuotetta mutta ei nyt oikeen itse jaksa tästä innostua. Kyllä sitä voi murtaa tyylejä muutenkin kuin vaan laittamalla osan osan perään. Miksauksesta miinusta,jossain kohdissa jää esi.virveli ihan olemattomiin.Ja liikaa kompuraa master kanavassa / masteroinnissa. Menee ihan tukkoon koko biisi ja ei erota tahteja edes. Nojoo,siinä mun musiikkillinen mielipide. 6 pojoa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 27.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Varmasti kiva hoilata tätä kännissä bändin kanssa :) Ei hassumpi kappale. 7 pojoa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 27.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
Noh,varmasti hyvä biisi omassa tyylissään.Vois olla tämä miksaus vähän rohkeampi.Rummut esiin sieltä taustalta.Kyllä ne sanat erottuvat ihan tarpeeksi jo. 6:nen tuli
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Aavevankkurit 27.01.2012

Susijumala - Aavevankkurit
Onhan tässä ideaa mutta se on hautautunut tähän miksaukseen. Rummut esiin ja vähemmän kompuraa niihin. Basso myös hiljasemmalle ja Low cuttia bassoon myös.Siinä nyt ekaksi. Nyt annan 6 pojoa vaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Faarao 27.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Faarao
Toi skitta on hyvä juuri niin kuin se nyt on,anna olla tolleen vaan. Kertosäkeen riffi on täyttä asiaa! Älä ole faarao liian kauaa tosin sillä faaraot kukistuvat. Mutta hyvä biisi ja hyvät sanat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 18.07.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Todella hyvä biisi ihan kaikinpuolin.Siispä kymppi tuli. shalom :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multi Climex - Waiting 16.07.2007

Multi Climex - Waiting
Yeehaaw,huolet ei paina ku läskibasso nakuttaa!Go basso,gooooo! Tulee mieleen et jos kitarassa on pienempi toi särö ni skitan saundi ois paljon tukevampi,nyt se vaan todellakin surisee,ihan liikaa gainia.Soolo gain on ok,mut kompissa ei oikeen lähre.Kiva biisi tää muuten on.Saundit ihan ok,laulu hyvää,hyvä miksaus .
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Almost Human 16.07.2007

Van der Phunck - Almost Human
Hmmm..en nyt ala sen kummemmin valittamaan mut ei tässä biisissä kyl mun mielestä tavotettu sitä scifi/horroria mitä on lähetty hakemaan.Toi leffaselityskin käy vähän tylsäks jonku 1 minuutin jälkeen.Sori,ei oikeen mun heiniä tää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille! 16.07.2007

Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille!
Vittu että repesin tolle alulle! "sun faijan työkaveri näyttää ihan haltijalta",LOL.Just hyvää huumoria! Ja ihan oikeeseen kohteeseen menee vittuilu,ite pidän noita fantasiahevareita kans PIKKASEN teennäisinä :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi 13.07.2007

Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi
Jaahas,mistä tästä nyt sanois,vähän liikaa noita -si-ni-ti päätteitä sanoissa,pakko sanoa,jotenkin tulee sellanen pakotettu fiilis.Mitä hittoa tossa 3:10 kohalla tapahtuu,joko rumpali mokaa tai sit lead skitta hukkaa tempon täysin.No anyway,ihan ok treenikämppä nauhaksi :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix) 15.07.2007

Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix)
Hääääh,miksi laulu on niiiin perkeleen hiljaa,ei nyt näin diippiä kamaa voi olla ettei laulua ees kuule kunnolla,nyt sitä coolia vähän pois ja laulut esiin,heheheh.Joo,rauhallista on meno biisissä.Jotenkin toivois että tää biisi eläis enemmän eli biisi siirtyis vaikka eri osaan välillä,tästä sais vaikka mitä ku biisi liikkuis jonnekkin.Mut laulu esiin,se on prioriteetti ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 12.07.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Jaahas,mikä toi ihme 2unlimited saundi on tuolla taustalla siinä virvelin päällä?Nojoo,kiva lauluääni neidillä sanat ihan peruskamaa,ok.Soolo ihan perkeleen kovalla,laulu liian lujalla muuhun biisiin nähden.Siinäpä sitä jo onkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Kaappihetero (akateeminen versio) 14.07.2007

Turingin poppikone - Kaappihetero (akateeminen versio)
Niinpä,eikös heterous oo jo häviävä luonnonvara ? ;D Ite biisi ei oikeen iske,aika hissuttelua mun makuun,enpä jaksa nyt mitään tylyttääkään,hyvät jatkot anyway. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Satellight 12.07.2007

Somnam - Satellight
Kannattais varmaan pikkasen liikutella noita rummuniskuja pois siitä gridistä,ja ottaa enemmän samoja sampleja mut eri velocityilla,nyt käy hämäämään ku iskut on kokoajan aivan samoja,itellä meni kans kauan ennekuin hokasin.Biisi on ihan kiva fiilispala,intro on melkeen sama ku itellä yks kans pianoviisu,joku valkosen miehen pakkomielle kai :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 12.07.2007

Marccus - So Bizarre
Joo,tuttua saundimaailmaahan tää on,kasvoin tälläseen musaan.Skitta ihan pirun kovalla tossa päällä.Voiskohan tätäkin tyyliä kehittää esim ihan akustilla rummuilla,outoa ku tää tyyli ei mee yhtään eteenpäin,keksis joku nyt jotain uutta,ihan vaan idea..?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 16.07.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
Aha,tää onkin ihan instr.biisi.Kivoja sooloja,käy vaan pikkasen tylsäks,jopa näin toisen kitaristin korvin.Outoa mut kumpikaan ei käyttäny mitään pikku soinnutuksia sooloissaan,pelkkää säveltä toisen perään.Yhellä nuotilla voi ilmasta paljon mut soinnulla sit enemmän :) Ok,peace out vaan
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hailmix - Essential Oil 16.07.2007

Hailmix - Essential Oil
Rummut on aikas jäykän kuuloset,enemmän velocitya rumpuihin.Onks muuten Reasonin Malmström syna taustalla 2:10? Uudestaan vaan miksaamaan tätä biisiä,kyl tästä saa kivan tunnelmapalan ku tekee tän viimesen päälle.Kyl tästä nytkin tietty idea tulee läpi mut tää biisi huutaa ISOA toteutusta!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 14.07.2007

Muistikuva - Matkalla
Kivasti tehty poppibiisi,nätti ääni neidillä.Enemmän vaan rokkisuuntaan tää biisi vielä eli pois toi plink ,plink,1980 syna tai ainakin layerois ton saundin johonkin vähän likasempaan kellosaundiin ( layerisaundi ajetaan reverbiin ja siitä pikku säröön,menee ns.tukkoon just kivasti),jotain tollasta...ääh,nevermind xD. Nojoo,kiva biisi,kiva laulu,kivat saundit ( paitsi plink,plink syna) :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 13.07.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
No joo,kiva huumoribiisi mut ei tästä voi oikeen sanoa mitään ku ei tää ees naurata tai herätä mitään fiilistä.Kai tää jollekkin uppoaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 14.07.2007

psykoosi - Ethnic
Joo,ihan kiva ambient kipale,tähän sopis ehkä jotain kaukaista huutoa jostain,ikäänkuin laulua.Nyt jää itelle jotenki vaisu fiilis ku tulee samaa sointukiertoa vaan,kyl tähän biisin joku "laulu" sopis hyvin,jotain pohdittavaa samalla ku kävelee ambientissa :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 16.07.2007

Nbc - Poika
Mitääh.....onks toi kertsin laulumelodia napattu siitä vitun Mikan faijan bmw:stä?Enpä tiiä mitä tästä nyt sanoa ku ei täs oo paljon mitä voi ees arvioida,noh,rapit menee rytmissä,rummut menee loopissa,sit joku sineääni on pikkasen liian lujalla.Ei tekis muuten joku eri osa pahaa tähän rappiin?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Synti 15.07.2007

Division 19 - Synti
Jaahas,täytyy sanoa kyl et on vähän sekava biisi,heti alun mätön jälkeen tulee toi clean juttu,jotenki tulee sellanen olo et biisi riitelee ittensä kanssa,skitsoa tavallaan.Toka clean juttu on parempi jo.Mut laulu,ei prkl,ei lähe,ei sit millään ,nojoo,saundit on hyvät :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 12.07.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Voihan piru sentään,ei voi sanoa oikeen muuta ku että tätä tyyliä on mulla jo pää ihan täynnä mutta saundit on kohillaan ja sanat ok,kunnon doomsday kamaa :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 12.07.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Soitto jotenkin laahaavaa ja rummut jää ihan suhinaksi taustalle.Sanat ei oikeen kolise mutta onhan tää ihan ok ralli,livenä varmaan vähän räkäsempi biisi,nyt ihan liian pliisu omaan makuun.Noh,eiköhän tää löydä oman jenginsä tääkin biisi :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 14.07.2007

Pyromaniac - LÄPI
Eiks tää mee punk nimikkeen alle ennemmin?Noh,ihan sama.Energistä on meno juu,mut ei oikeen meikän alaa.Ihan hyvä meno kuiteskin biisissä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions 16.07.2007

SpeedHawk vs. Riktronik - High Velocity Champions
Hhehe,tulee vaan mieleen joku nintendo autopeli,tää on aika kaukana d n b :stä.Rummut on ainoa linkki,mut ei sekään auta.Tää on tällänen huumorijami vaan.Peace out :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 12.07.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Noh,saundit ihan ok,biisi ei vaan iske ku ei suomimusa muutenkaan iske.Ja kyllähän tästä biisistä tulee kaikenlaista bändiä mieleen , eip voi mittään ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 03.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Jeeeeeessss,nyt tärähti jälleen kympin arvonen suoritus,makes me hornyyyyyyyy...tässä kaikille vellihousuille kunnon perusrokin oppituntia :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 16.07.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
Eiks tota kitaraleadia vois muuttaa ,heheheh.Tökkiiiiiiiii.Biisi ihan ok,saundit on selkeät,sanat ja laulu hyvät.Ehkä toi hiljanen kohta ei oikeen toimi,..........mulle siis.Noh,jokainen tavallaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 03.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Jess,kiva toi puhdas skeba tossa choruksessa,tulu 80 luku mieleen,ne ihanat Miami Vicen biisit silloin.Laulu on ihan hyvä kanssa.Rummut tökki välillä,noista snarefilleistä kuuli hyvin että rummut tulee koneelta mutta demomielessä ihan ymmärrettävää :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 03.05.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Joo,onhan huumori kivaa mutta huumoria voi tehdä niin että se oikeesti naurattaa,tää jää pikkasen amis tasolle taas kerran.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 03.05.2006

Her Wickedness - Going Right
Jaahas,kaikki on niin hiljaa että...,ymmärrän minimalismia mutta nyt on jo niin pientä että iskee boredom aika nopeesti.tulee mieleen vaan että voisko lauluun panostaa enemmän,ois kiva kuulla sanat kanssa,nyt ei kuulu muuta ku panoroitua muminaa,ja sitten vielä se että laulun vire heittää jonkun verran.Rummut ehkä enemmän pintaan,vois auttaa,ja pari rumpufilliä kanssa?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ehtamus - While you were gone 12.03.2006

Ehtamus - While you were gone
Jeff Beck is back,eli selkä ,tietty!Onpas jätkällä tanakka tunnetila housu....äh...BIISISSÄ,tietty,mitäs luulit????Oletko pervo vai nurvo?Toi pedalsteel on kuin Jeff ite,ihaaanaaa.Hyvät saundit oot saanu nytte,ainoastaan kun tulee Wes kehiin ni vois wessistä leikata alapäätä pois,eli bassoa tietty,mitäs luulit :D HJUVA BIIISSIII,setä pitää ,nam!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 03.05.2006

Sonicmind - Reflections
Paljon on iskuja rummuissa joo,rumpusaundit on todella ohuet,virveli on vaan tollanen lätssss,onhan tää melankolinen biisi ,mikä on ok.Toi ihme väliosa ei oo perusteltu ,se vaan lätkästään tohon päälle,no anyway kyl tän kerran kuunteli :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 14.12.2005

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Jaahas,taas tulee uutta hittiä ettei alta ehdi pois,kaikki on ok,saundit jees,kymppi tulee taas ,ei voi mittään :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ehtamus - my swedish perversion 05.11.2005

Ehtamus - my swedish perversion
Ahaa,täs taitaa soittaa tää Dorian Arpeggio??Tunnistin tyylin samatien ;) . Nakit lentelee ympäri otelautaa semmosella vauhdilla että! Hassua mitä ihminen saakaan aikaan nipulla kyrpiä,hehheeh.Täähän oli oikea miniooppera.Muista Kaija kaazh kikee!!!!! Kyl tää oli kympin viisu :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 03.05.2006

POLTE - kesä 96
Hehehe,Popedan perillinen :) Tää on tällästä perusrokkia,ei hyvää ei huonoa,ei herätä mussa mitään reaktiota mut anyway,ku masteroitte ni pistäkää bassoa koko biisiin kunnolla .
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dream on 31.10.2005

DIRTY CLUB - Dream on
Jeeaah,kunnon voimaballadi :D . Mitäpä tästä mestariteoksesta voi sanoa.Accept is dead,Heil DC! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation 31.10.2005

Napalm Monkey Rockers - Bastard Children of the Lost Generation
Joo,ei tarvi olla välttämättä mitkään megalaitteet,se on totta :)Hyvät saundit lähtee raituristakin näköjään :)Ihan ok biisi.Ei mitään pahaa sanottavaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Hope for a better day 01.11.2005

Van der Phunck - Hope for a better day
Sounds like Jan Hammers some songs,which is quite nice.Well,at least this is something different,aaaa,that Wurlitzer sound,u cant go wrong with that :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 31.10.2005

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
No joo,onpa hassu biisi.Oikeen kaksi eri tahtilajia samassa biisissä :D ,kitara vetää jotain mukahauskaa oktaavijuttua joka käy rasittamaan pitemmän päälle.En sano enempää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Haavekuva 01.11.2005

Riku Rotten Project - Haavekuva
En nyt jaksa juputtaa mitään ihmeempiä.Sanon vaan että ei tää tyyli toimi mulle vieläkään.Thats all folks :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - IndieRoknRoll 13.10.2005

Olavi Takatalo - IndieRoknRoll
Jeeeeah,Rok n rollllll,hihhiiii.Täs on jotain hyvää,toi basso pelastaa tän biisin,laita tähän vaan vakavat sanat niin hyvä tulee.äläkä laita niin vitusti kompuraa rumpuihin,anna niille tilaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Elämä on helppoo 09.10.2005

FEL - Elämä on helppoo
joo,80-luvulla oli kivoja saundeja.eipä muuta sanottavaa.Jeejee,tosi kovaa huumoria,uus Raptori????
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele deep impulse - Break The System REMIX 2005 12.10.2005

deep impulse - Break The System REMIX 2005
Jaahas,eipä tää nyt herättäny mitään ihmefiiliksiä.Saundit on samat ku 95,ei mitään uusia ideoita näköpiirissä.blaaah,mitä tästä voi nyt sanoa........
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 16.10.2005

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
No jopas jotain,kiva barokkityylinen teos,vaikka onkin surullinen teos,niin piristi jotenkin :) Kuuluu myös hyvin Suomalainen melankolia (vrt.Myrskyluodon maija).Hieno "biisi",tälle voikin jo antaa pojoja :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Hope for rebirth 09.10.2005

Celestial Aeon Project - Hope for rebirth
Rauhottavaa musaa,ota vaan pois toi tikutus tuolta taustalta,se ei vaan sovi tohon äänimaisemaan,onhan se kiva ajatus yrittää yhdistää nykyaika klassiseen,mutta ei vaan toimi.Hieno teos muuten :) Ps:tikutus pooooois ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Porno Samurai 09.10.2005

DIRTY CLUB - Porno Samurai
Yeaaaah,babyyyy,taas pukkaa uutta hittiä näemmä?Noh,ei muuta ku maailmaa valloittamaan :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Tiedän 16.10.2005

Stonecold Zombie - Tiedän
Hoh,hoh,en jaksa tämmöstä "huumoripoppia",sori nyt vaan.Ja laulua vois treenata,ainakin jos laulatte stemmoja?Sitä laulutaitoa vaan vaaditaan näissä hommissa ;)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1 13.10.2005

Chaotic & Dekadent - Inasnum..Creperum.. Nex v1.1
Jaahas,nyt tulee "taidetta".jee,jee.....hieno " teos".Vittu ku hevimiehetkin on nykyään Taiteilijoita.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version) 09.10.2005

Vanhat ja väsyneet - Snow On You (final version)
Heeeiii,synat jää kitaran alle kokoajan,synat on kyl tämmösessä biisissä tärkeemmät ku kitara,mutta onhan tää ihan kivan erilainen biisi :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan 13.10.2005

Lihavat Pojat - Kuka söi mun pitsan
Heheee,joku bändissä taitaa tykätä panoroinnista? :D Ihan ok saundit ku ottaa huomioon ton yhen mikin tekniikan.Pojjaat,kyll funkin pitäs olla kuiteski vähän tiukempaa menoa,enemmän äksöniä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat 09.10.2005

Riku Rotten Project - Kenelle kellot soivat
Huh,huh,onpas sekava biisi,kunnon demosaundit ja kaikki.Laulu menee sinnepäin,ja sanat sitten......,enpä sano enempää.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Red Aardvark - Echo of Dorian 16.10.2005

Red Aardvark - Echo of Dorian
Heheh,taitaa olla Reasonilla tehty,tuttu reverbi snaressa :) Toi pianomelodia on kyllä aika jäykästi tehty,koitappa tehä se silleen että ota se "magneetti" pois päältä,tulis pikkasen elävämmän kuulonen?Sitä oot varmaan kuiteskin toivonu?Quantisointi hemmettiin ja paukuta melodiat livenä :) Ihan ok biisi muuten :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed 09.10.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - Refused to be leashed
Lol,kuulosti kitarariffi ihan siltä vitun mikä se nyt oli.........Maroon 5 ,sehän se oli......No ei ole mun musaa tää,saundit on aika tunkkaset,rummut hautautuu taustahälyksi vaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Avaimia 16.10.2005

ivalo - Avaimia
Jaahas,että siltä Coldplaylta otetaan beatti biisiin?ja basso kuviot kanssa?Ja kitara pysyy samoissa soinnuissa Coldplaymaisen pitkään,ja laulukin menee yllätävästi falsettiin tietyissä kohdissa?ARGH!Suomi,tuo apinoiden planeetta,Sori,ei iske :(
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele ivalo - Tuntematon tie 12.10.2005

ivalo - Tuntematon tie
Saundit on kohallaan,biisi on tutunkuuloinen.Aika monihan tämmöstä tekee.Noh,ihan ok poppibiisi,ei muuta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW 13.10.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW
Oon jo tän arvostellu,ei tää vieläkään toimi mulle ,siinä kaikki.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 09.10.2005

Mind's Pressures - No Kids
No johan on sekava biisi,onks tää slipknot coveri vai?en ees tiiä mitä sanoisin tästä,enpä sano mitään,hyvää enkä huonoa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ehtamus - The timber 20.08.2005

Ehtamus - The timber
Ah tätä putkisaundin juhlaa!!Herra se vaan kayttää asteikkoja siinä missä muut käyttävät........hmmm.......tiski........harjaansa??????Ihanaa iloittelua ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 13.10.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Argh!Pitikin tulla tää vastaan,jatkuvaa vitun hokemista,vaikka tää onkin joke mut ei jaksa..........................
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kesäaika 12.07.2005

Three Gees - Kesäaika
Hahahah,taas kerran täysosuma,"nyt on mun aika?"..HELL NO!hahahahah.............Lisää matskua vaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu 21.06.2005

Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu
Rummut on parasta tässä biisissä,(Kaverin soittamat kannut :) .Laulut on aivan hirveät,vois sitä kai ees yrittää vähän??Koko biisi on niin sekojatsia että ohhoh.Ja kökkö miksaus vielä kaupan päälle,rummut haudataan jonnekkin taustalle.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Ilta Westerlundin Kera 01.07.2005

Three Gees - Ilta Westerlundin Kera
Heh,täähän on just hyvä vittuilubiisi!Kerrankin hyvä vittuilubiisi :) Vähän repesin ku kuuntelin tän..hahahahahahaha............. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Jenny 21.06.2005

PahaTuuli - Jenny
Alkaa ku Nirvanan joku kymmenen biisiä,joo ei nyt oikein kolahda,en sano enempää,en ole mikään post grungen ystävä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mIRK - Summer Dream 21.06.2005

mIRK - Summer Dream
En oo ikinä tykänny näin kevyestä musasta,eikä iske nytkään.Herranjumala ku tätä tyyliä tekee kaikki nykyään?Kyllähän konemusaakin voi olla erilaista?Ja sitten toi ihme kumina tossa kertsissä?Onks ne jotkut tomarit vai mitkä?Basso jää sinne alle ja alapäätä muutenkin lisää tähän,nyt tää on niin radiosaundit että!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 21.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Nojoo,onhan tää ihan ok rokettirollia,saundit ei kyl oo kummoset?No menköön tällä kertaa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 21.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
No ohhoh @_@,johan on bändi??No,kesällä varmaan pukkaa keikkaa synttäreillä ja semmosilla?Enpä sano muuta,ni ei tarvi ruveta riehumaan ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - The Battle of glory 26.06.2005

Chucky - The Battle of glory
Juu,tää oli todellakin erilainen biisi,niin saundeiltaan ku toteutukseltaan.Toi on hyvä ku rummut ja päämelodia vetää polyrytmijuttua.Ja miksaus ihan hyvä :) Ei kaiken musan tarvikkaan olla aina sitä korviasärkevää yläpäätä täynnä ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Kesän rytmit 13.05.2005

T_n_T - Kesän rytmit
Hmmmm...olipas aika peruslaihaa rämpyttelyä.Tulee Eminen mieleen....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Broken Signal - Intrusion (live) 30.04.2005

Broken Signal - Intrusion (live)
Ovela 9 jakari täs biisissä,hyvät ghostnotet virvelissä.Hyvää epätoivoa biisissä,nätit melodiat.Ainut valitus tulee epävireisestä skebasta,tiedän että livenä sattuu ja tapahtuu,lopun huuto on hyvä.RRRRRRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄYYYYYYYYHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Broken Signal - Selfless 30.04.2005

Broken Signal - Selfless
Ihanaa,tuli mieleen Siouxsie and the Banshees tästä,kuinka onkaan ikävä sitä ihanaa 80-luvun alakuloa,teiän biisi vähän lievittää ikävää,hieno biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Broken Signal - End of Empathy 30.04.2005

Broken Signal - End of Empathy
Jep,this is veri guud material,kiva kuulla että rumpali on joskus leadmiehenä biisissä,tomirollit menee kohalleen.Tomeista vaan volaa pois pari pykälää,ni se o siinä.Hyvin tehty jakaribiisi,näitä laadukkaita jakarijuttuja mikserissä ei usein kuule,suurin osa pelkkää pökälettä mutta teillä homma hanskassa.Ps:Black Sabbath 4ever!!!!!!!!!!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar 28.04.2005

Kalkutan Konepaja - Jerry Kevlar
Todellakin volumea tää biisi vaatii,ihan helevetin hiljanen versio,tässä on hyvät hetkensä mutta kokonaisuutena ei toimi mulle,noi synat vois tiputtaa pois,ne ei tunnu kuuluvan biisiin ollenkaan?

Kommentti kappaleesta Kuuntele al-Aine - gettin' into it (wicked world) 28.04.2005

al-Aine - gettin' into it (wicked world)
Kävi mielessä että mitäs jos tähän laittas sellaset vähän rokimmat rummut?Nyt noi rummut ei tee juuri mitään.Onhan täs nättejä melodioita,mut biisin lopussa vois tapahtua jo jotakin,edes pientä muutosta?

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 27.04.2005

.erAze. - Line Of Sight
Ei oo ihan mun musaa,miksaus oli ihan ok,rummuista vähän kaikua pois ja se on siinä.That´s all folks................

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit 23.04.2005

Tiluvitkutin - Väijynnän maisterit
Hei,minne on unohtunu basso biisistä?Helevetin ohuet saundit.Tää oli tommonen sankarihevi juttu.No,mitä tästä nyt voi sanoa,tää oli tällänen kitaristin tekemä biisi,itekki tulee näitä tehtyä,mutta en kyllä lähetä niitä mihinkään koska kukaan ei halua niitä kuulla,olen varma siitä.No,anyway,laita vähän alapäätä tohon biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 21.06.2005

Division 19 - Karjala
Räyhräyh........eipä saa selvää mitä tässä lauletaan,ei kai se sitte oo mitään tärkeetä jos lauluun suhtaudutaan näin?Laittakaa ees enemmän tota naislaulua,ja kovemmalle että ois ees jotain kuunneltavaa?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Declaration of rights 20.04.2005

Argon - Declaration of rights
Hyvä biisi!Perkele poijaat!Vittu,metalli kicks ass!!!Miksauksesta sen verran että rummuista virveli ja basari kovemmalle.Niin ja toi c osa ei toimi mulle,älkää turhaan mitään hidastelko!!!!!MONOA PERSEESEEN VAAN,haudassa on aikaa hidastella!!!!!!!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Under The Dying Moon 22.04.2005

Sigil - Under The Dying Moon
Ihan hyvä biisi,kivat säkeistöt ja kertsit,sanat on vähän liian perinteiset mun makuun,mutta musa ihan hyvää omassa lajissaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 20.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Jee,jee,onpa hyvää huumoria,ei mitään sanottavaa,hyvää eikä pahaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Da Boom 22.04.2005

Trakkerterrorist - Da Boom
Ei voi ku ihmetellä miten musiikin määrite on muuttunu,tai no,eiköhän tää biisi mene kikkailun piikkiin,ei tää kyllä oikeestaan musiikkia ole koska musiikissa on yleensä säveliä ja teema?Vähän samanlainen "biisi"mitä on tullu tehtyä pleikkarin music-ohjelmalla joku 7 vuotta sitte,ekat "biisit"oli just tälläsiä,olihan ne itestä hauskoja,mutta vain itestä.........................

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Hanu 22.04.2005

Riku Rotten Project - Hanu
Ei helevetti,röyhkä is päk.Eipä mulle sanonu mitään tää biisi.No,rummut on kauheet,ei muuta sanottavaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 21.06.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Hei,täähän ois ollu kova juttu kun olin pikkunen poju 80 luvulla ;)No,toimiihan tää nytkin.Laulaja vetää ku dikkinson(hahahaa),ehkä noi stemmakitarat on pikkasen kulunut juttu?Soolo on silkkaa maidenia,Jeejee,up the Saddam´s !

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Bring me women 22.04.2005

DIRTY CLUB - Bring me women
Ei kai taas,vara Accept hyökkii!!Watch out,world!!!!Jee,rok än röl vil nevö diet!!!!Hei,tehkääs joskus semmonen kunnon biisi ja Tosissaan?Kitaristille pojot lopun soolosta,vähän hakee mut perkele,who cares!!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB 06.05.2005

NITROKISS - HEAD AGAINST THE CURB
i´m innit for the money kuvaa tätä biisiä aika tarkkaan,nothing personal,eipä muuta.....................

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Elitistic Behaviour Patterns 20.04.2005

Dismay - Elitistic Behaviour Patterns
No ei tää nyt kyl vieläkään kovin hyvä masterointi ole?Musatyyli ei sano mulle yhtään mitään,ei kolahda tollanen örinä"laulu",miksi pitää laulussa mennä huumorin puolelle?Kyl sä varmaan osaat laulaa ihan oikeastikkin????No,anyway,no hard feelings?

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Grandeur 06.05.2005

DARKER GROUNDS - Grandeur
Huhhuh,onpas suttunen miksaus!En osaa sanoa biisistä oikeen mitään ku ei sittä erota ku laulun ja kitaran,varmaan ihan ok biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IAF - IAF-Timebase 01.04.2005

IAF - IAF-Timebase
Makee stereolevitys täs päämelodiassa,Toimii!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IAF - IAF-pocket Whale 01.04.2005

IAF - IAF-pocket Whale
Tää on ihan vitun kova,miten ois pienet stringit taustalle???
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Other guys ( Better mix) 07.04.2005

Chucky - Other guys ( Better mix)
Tiukkaa synkistelyä,maailmanlopun menoa,ja se on aina hyvä juttu biisissä(ainakin mun mielestä,hehehe).Hyvät saundit,mut toi"kitarajuttu"jää liikaa taustalle?Hyvä biisi anyway!

Sivu: 1 2