Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 3 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Serpentine Street 03.01.2007

The August - Serpentine Street
Varmaan itselle tämä kappale nousee arvosanoiltaan korkeimmilta olevilta biiseiltä jalustalle, koska kyseessä on hyvinkin suomalaiseen mielenmaisemaan vetoava melankolinen veto. Tosin ehkä olisin mieltänyt pehmeämmän soundin tuohon akustiseen kitaraan, mutta näinkin se toimii varsin mallikkaasti kappaleen aikana. Harmillisesti, kuten yleensä suomalaisilla englanniksi laulavilla bändeillä on tapana tässäkin laulajan heikkoutena on kielen lausunta. Itselleni englanti lähes kuin äidinkieli, jolloin kaikki pienetkin virheet ja perinteiset suomalaisen suusta tulevat äänteet särähtävät korvaan varsin pahasti. Enemmän panostusta laulajalta niin täysi kymppi on taattu. Tällaisenaan biisi toimii kuitenkin hyvin ja lopun kitarakuviot luovat mukavan haikean yleistunnelman. Tulee suuresti mieleen brittiläinen indie bändi The Ambience, jonka biiseistä leijonanosa käyttää samaista tyyliä. Tykkäsin, lisää tällaista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - The Moth 03.01.2007

AAE - The Moth
Itsekin haaveilen ja tulen haaveilemaan pianonsoiton taidosta, kunnes jaksan ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloitan oikeasti yrittämään sitä soittamista. No ennen sitä pääsee nauttimaan näistä mahtavista pianoinstrumentaaleista, joita löytyy jonkin verran sieltä sun täältä. Tämäkin on yksi niitä kappaleita, jotka jollakin kummastuttavalla ja selittämättömällä tavalla kaivaa tiensä ihmisen sielunmaisemiin ja maalaa siitä kuvan. Biisille tarjottu selitys koin tavoista voidaan sinällään heittää pois. Ihminen koin tilalle ja saadaan näin kuvaelma jonkun ihmisen elämästä; elää synkeydessä, mutta tavoitella valoa. Sellaisen kuvan tämä maalaa. En osaa vain sanoa miksi, mutta piano juuri oikealla melodialla ja sävellyksellä tavoittaa aina minun sisimmän. Siksi juuri rakastan kyseisellä instrumentilla tehtyä musiikkia. En tiedä siitä lähemmäs mitään, mutta se tuntuu joskus tietävän kaiken minusta. Pianolla tehty musiikki on...unohtumatonta ja ajatonta. Hieno kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jaakko Isovuori - Windows to the Sun 03.01.2007

Jaakko Isovuori - Windows to the Sun
Kestikin yllättävän vähän aikaa, että löytyi mikseristä biisi, jossa lauletaan englanniksi melkoisen hyvin! Vaikka en country-musiikin suurkuluttaja ole niin kyllä tämä hyvin menee korvaan. Vähän muitakin musiikillisia vivahteita löytyy. Leppoisan oloinen kappale ja akustiikan riemuvoitto. Hieno löytää tällaisiakin artisteja täältä. Kiitos!
9