Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 9 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mellu & Iitu - One day at the time 29.06.2011

Mellu & Iitu - One day at the time
Ihan hyvä biisi mut englannin aksentti/lausuminen on huono. Sitä pitä petrata lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencity - Far Beyond 16.12.2007

Violencity - Far Beyond
ja tuossa säkeistössä.. kuulostaa vitun hyvältä tuo Misery Inc henkisyys.. eli siis kitaraa sahataan pätkissä vaikka rummut soittavat blastia. se kuulostaa aina hyvältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencity - Far Beyond 16.12.2007

Violencity - Far Beyond
Päätinpä nyt antaa ekat kommentit. Elikkä en tiedä onko tämä biisin raakamiksaus vai mikä. mut tällaisenaan kuulostaa ainakin demomateriaalina helvetin hyvältä. Hömpin laulussa on uskomattomasti raivoa. Ja mikko vetää taidokkaasti myös taustat, ilman nuottivirheitä. Mikon laulu ois saanut olla kovemmalla.. Samoin kitarasoolot ja clean kitara. Biisissä on alusta asti niin kova drive että keikalla varmasti porukka hullaantuu. Soolot on melodioiltaan mahtavia ja saa ainakin mulle kylmät väreet ja ihon kananlihalle. Miksaaja on vitun hienosti panoroinut noi Hömpin huutokohdat kun välillä kuuluu huuto vasemmasta, sitten oikeasta.. mahtavaa. Perkele, ei voi muuta sanoo kuin että Mikseri netin metalliosaston parhaimmistoa TAKUULLA!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mysore - Depression 12.07.2007

Mysore - Depression
kiitos kiitos :))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mysore - Depression 19.09.2007

Mysore - Depression
Pommiradion demoarvostelussa tuli arvosana Terästä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Malvo - Rangaistuslaukaus 24.12.2007

Malvo - Rangaistuslaukaus
Annampa nyt kommenttia.. on kyllä vaikea kommentoida kun en pahemmin tällaista musiikkia kuuntele. No Mokoma tästä ensimmäisenä tulee minulle mieleen. Soundit ovat ihan jees ainakin laulussa ja kitaroissa ja bassossa. Rummut saisivat olla soundeiltaan mahdikkaammaat. No virppa on ihan korvaa miellyttävä. Laulajalla saisi mielestäni olla enemmän RAIVOA laulussaan.. tai no en tiedä mitä tässä ollaan tarkalleen haettu. En oikein suomenkielistä metallia perusta.. mutta kyllä tällaisella musalla varmasti on meininkiä livetilanteessa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele distrix - distrix 10.02.2003

distrix - distrix
joo toi melodia suorastaan sytyttää... tää on aika hyvää fruity kamaa! :) joo ja toi "Yo" lausahduksen sais kokonaan jättää pois! Kyl tää biisi varmaan tanssilattioilla sais jalat heilumaan! :P Tää olis kans aika hyvä taustamusiikki johonkin esim. peliin.. Joo ja mä en ollu kuulevani minkäänlaista bassoa täs biisis, elikkä semmonen kannattais lisätä... basson puuttuminen nimittäin latistaa soundia aikkaslailla.. mut sit kun poistat ton Yo jutun niin arvosana varmasti nousee! :) Sori jos toi mun arvosana on vähä niukka, mut katon aika paljon miksauksen ym. päälle...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 12.12.2002

H4Z - You Wanna Stay
Joo tarkoitat varmaankin Antiloopin biisiä Start Rock`n MAHTAVA BIISI SEKIN!! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 03.12.2002

H4Z - You Wanna Stay
Tää on ehdottomasti paras House biisi minkä oon eläissäni. Tää on kovempaa kamaa kuin monella julkkiksella. Oot saanu mahtavan ytimekkäästi kuulumaan sen alussa alkavan kolina syntikan! =) Pidin myös TODELLA paljon tämän biisin niistä Pitch Bend leadeista... tosi hyvin onnistuneet. Varmasti olet nähnyt paljon vaivaa! Masterointi on tainnut myös hyvin onnistua. Koko biisi kolahti heti alusta lähtien :D
10