Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Muistan sut 26.10.2007

Katya - Muistan sut
Oho, ihan törkeen hyvä! :) Sun laulu ja tausta sopii yhteen jotenkin tosi saumattomasti. Varmaan miksaamalla tätä saisi hiottua enemmänkin, mut toisaalta, mielestäni pieni rosoisuus tekee biisistä vain aidomman. Kuules tyttö, toi kertosäe jää päähän soimaan :D Jos jotain huonoa on keksittävä, niin en hirveesti välitä yleensäkkään "puheosuuksista" biiseissä, tuntuu että ne katkaisee jotenkin laulusta syntyvän fiiliksen. Mutta.. se on niitä makuasioita, joista ei voi kiistellä! ;) Hienoa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Assi Ilona - Auttaa yli 05.10.2007

Assi Ilona - Auttaa yli
Mulle tulee tästä niiin kesäinen olo :) Yllättäen! Aika kesäisethän nuo sanatkin on ja sopii tosi mainiosti ilmavaan ja kevyeen taustaan. Mutta yhteen juttuun kiinnitin huomiota tätä biisä kuunnellessani, usein sun kertosäkeet on hieman venyviä... tarkoitan siis esim. tässä biisissä "taaaahdooon auttaaa suuut yyyliii..". Samaa myös parissa muussa biisissä. Ajoittain se toimii mielettömän hienosti, mutta usein toistettuna saattaa käydä hieman paksuksi siten, että on vaikeeta keskittyä kuulemaan. Hmph. En tiedä osaanko selittää sitä mitä ajan takaa :D Tää sit ens kesän hittibiisiksi, eiks je? ;) <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Kill Me With This Love 17.01.2006

Katya - Kill Me With This Love
Todellakin kyllä nous kylmät väreet ku kuunteli tätä. Fiilis välittyi loistavasti ja biitti oli sopivan mysteerinen, tosin ei vaan kovin omaperäinen. Mietin vaan, että miten joku voi itkeä noin "nätisti" jos oot samalla porannu tossa meiningeissä ;p Taidettu on miksailla :) Hitusen liikaa ehkä kuitenkin mielestäni sitä "itkuefektiä" ... Jooh, ja kyllä se kuuluu selvästi lauluäänessä, että on saattanut olla astetta paskempi päivä. Myös se "räpä"- osuus oli loistava lisä :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya- Damn Boy 08.09.2005

Katya - Katya- Damn Boy
Mun mielestä kyllä tää englanti toimii jotenkin paremmin kuin suomi.. mitä nyt oon sun biisejä kuunnellut.. JOS turha äheltäminen ja anteeksi nyt vaan- honottaminen jätetään pois. Tälläistä huokailua on nähty jo monet kerrat, eikä se säväytä juuri ollenkaan... päin vastoin. Tulee tunne, että on liikaa yritetty kopioida jenkkimeininkiä, vaikka laulat kauniisti. Hiomaton dimanddi. Biittikin oli hauska, sopi jotenkin todella hyvin tähän iskuun... ja kuitenkin linjasta poikkeava.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis 05.04.2004

Katya [MyDreamComeTrue] - Katya feat.JaM- Kaunis
Mäkin tykkäsin siitä miten Jam heitti, se itseasiassa tässä piusassa vasta niin ikään kuin "herätti". Melodia oli kivan pehmee. Pitää olla kun on kevät ja sopi tän biisin tunnelmaan muutenkin :) Sanat on falskit, niinku ikävä kyllä useimmissa Katyan biiseissä. Mut nätisti se laulaa ja harjoitus tekee mestarin :)
8