Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 297 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Rockrama 23.06.2012

Susijumala - Rockrama
Kitarat kuulostaa herkulta, ja riffittely on mieluisaa. Lauluun kaipaisi vähän selkeyttä ja selkärankaa, tulee jostain sohvan pohjalta nyt :) Kyllähän tämä jää päähän soimaan, sikäli toimii helvetin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TMST Experience - Möysän twist 23.06.2012

TMST Experience - Möysän twist
Mahtavaa klassista rautalankarokkia! Eipä tässä sen kummempia, jatkakaa :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Fengshui 23.06.2012

P. M. Kostiainen Project - Fengshui
Kaipaisin vähän vaihtelua, tuntuu aika yhden riffin biisiltä tälleensä. Mutta aika kiva fiilis tässä on, semmonen röyhkä.. eikun röyhkeä soundi jossa on jotain ajatonta suomalaista. Kertsin sanat on kyllä hyvät, kiva idea siinä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Demonic Butterfly 23.06.2012

Riitasointu - Demonic Butterfly
Ohoh, onpa härski soundimaailma, silleen hyvällä tavalla evil. Tämähän tinttaa naamaan jos ei ole varovainen :) En ehkä yleensä tämmöistä mättöä tykkää kuunnella, mutta tämä nyt tuntuis menevän, kun tuota eteenpäin vievää energiaa on niin runsaasti. Forward momentumia, niinku "Tami" Tamminen sanoisi. Loppu vähän tuli yllättäen, että siihen voisi jonku räjäytyksen vielä järjestää, mutta ihan kiva välillä tämmöstäkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Kiven takaa 23.06.2012

Peloukoufa - Kiven takaa
Mukavaa leppoisan ilmavaa menoa. Kasvaa aika herkullisesti biisinä matkan varrella. Hienosti tulee uusia elementtejä mukaan, ilman että ne varastaa show'ta kaikelta muulta, just oikein. Jahas, ja vocoderikin kaivettu nurkasta hommiin :) Hyvät fiilikset jäi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Melodica Finlandia - Blue Motion 22.06.2012

Melodica Finlandia - Blue Motion
Tämähän lyö palleaan niin että ilmat pihalle. :) Sopivasti tulee Mass Effect mieleen tuosta alusta, mutta häh, sitten lähteekin teknobiitti? Saavuinko johonkin andromedan avaruusdiskoon? Oli vähän outo siirtymä, mutta annetaan nyt anteeksi. Sävellyksenä ihan jees, ja saundipuoli toimii kuin häkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klawie - Project Mars -traileriteemamusiikki (ei lopullinen versio) 22.06.2012

Klawie - Project Mars -traileriteemamusiikki (ei lopullinen versio)
Toi pörähdys, mikä kai pitäis olla virvelitrilli, kuulostaa aika ohkaselta.. Muutenkin on tunnelma niinkuin käveltäis munankuorilla, kovin varovaista. Ehkä se oli tarkoituskin, ainakin välittyi. Kuorot kuulostaa ihan kivalta tuolla, ja intensiteetin lisäys loppua kohden on ihan hyvä. Tosin olisi enemmänkin varaa paisutella. Hiomista kyllä kaipaa siellä täällä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilgrin - Kingdom of the Dead (2012) 22.06.2012

Kilgrin - Kingdom of the Dead (2012)
Soundeiltaan kuulostaa aika hemmetin jytältä, ja soittokin sujuu mallikkaasti. Laulussa on jotenkin tunkkainen soundi, kumma kyllä. Muutenkin vokaalit minusta hukkuu miksauksessa jonnekin kahdeksannen kitararaidan alle. :) Tulee mieleen se Kummelin juttu ku Keinonen & Östermanni miksaa demoa.. "mitä tosta tulee?" "Lisää kitaroita!" Mutta energistä meininkiä kyllä, kova veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Running 22.06.2012

R-iQ - Running
Ihan kiva biitti jauhaa groovea taustalla ja rhodesi kuulostaa mieluisalta. Semmoinen "juonenkuljetus" tästä vähän uupuu, ja tilaa olisi ollut kasvulle (tuoda vaikka jousia mukaan), mutta näinensä menee ihan tunnelmapalana.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Escape from Morgöth 22.06.2012

Zomby Woof - Escape from Morgöth
Menisihän tämä Doomaillessa täydestä. Tymäkät kitarat. Osien vaihtelut vähän hämää välillä, eikä semmoista yhtenäisyyttä tunnu löytyvän. Kuulostaa välillä enemmän riffikokoelmalta kuin biisiltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.A.L.L. - Protest 17.06.2012

F.A.L.L. - Protest
Heti ankarat riffit lyö naamalle :) Vauhtia ja asennetta tämä ainakin huokuu, soittotaitoakin on. Sopivasti erilaisia osioita matkan varrella. Jos yleensä raskaammasta tykkäisin, niin voisin tykätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Vaatehuoneen Jamaika 17.06.2012

Peloukoufa - Vaatehuoneen Jamaika
On vähän rosoinen juu. Toistoa tehokeinona on käytetty vähän liiankin kanssa, vaikka yhden riffin biisiksi tämä on aika lennokas. Jos rosoisuus ei ole tietoinen valinta, niin ei hätää. Treenillä pääsee aina eteenpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak... 13.06.2012

Margen Barhaat... - Mä Olen Kojak...
Olen varmaan jäänyt paitsi jostain universaalista vitsistä, kun en tajunnu. Vähän pliisu vaikutelma jäi. Rouhea räkäraspi kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sielu 013 - Yksi kaikkien ja kaikki kolmen tähden 13.06.2012

Sielu 013 - Yksi kaikkien ja kaikki kolmen tähden
Tulee vähän Leevi and the Leavings viboja tuosta päämelodiasta, liekö tarkoitus tai tahaton. Eipä haittaa, eihän se liian läheltä liippaa. Ihan kiva pikku luritus, vaikka olisi sitä voinut vähän jatkaakin. Hyvä sävellys kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Susi 13.06.2012

Täysikuun aikana - Susi
Hehee, tulee tästä sivistyneestä ilmaisusta mieleen cmx:n kolmikärki/veljeskunta aikaiset ördäilyt. Johonkin täsmätarkoitukseen tämä varmaan olisi omiaan, sci-fi elokuvan cybershamaanien skorpionipeijaisiin esim. mutta näin arkikäyttöön hiukan liian kakofoninen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Opportunity 13.06.2012

R-iQ - Opportunity
Onpas psykedelinen alku, mutta tuleehan sieltä jonkunlaista rakennetta esiin hiljalleen. Kyllähän tämä taustamusiikkina menee ihan häiritsemättä, biitti toimii ja elementit sopivat hyvin yhteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blood Of A Draculin ( Horror Themes ) - Horror Theme (Opus 02) Eden Of Evil 13.06.2012

Blood Of A Draculin ( Horror Themes ) - Horror Theme (Opus 02) Eden Of Evil
Siellä jo kreivi Dracula kutsuu yön lapsia huikopalalle. Kaikki tuntuu aika kvantisoidulta, eli liian tarkkaan soitetulta, mikä pikkaisen häiritsee. Saisi pikkaisen time heittää niin tulisi tämmöiseen klassiseen eepokseen sopivaa inhimillistä kosketusta. Sävellyksenä kyllä kelpo, ja pitää minkä lupaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit 12.06.2012

Kujanjuoksu - Sä värit mulle annoit
Taitavaa soittoa ja laulua, se nyt jäi ensimmäisenä mieleen. Proge-elementtejä oli minusta mukana sopivasti, ilman että suoritus menee kikkelinheilutteluksi. Soundipuoli tuntui vähä "pehmeältä", mikä ei tarkoita nyt sen enempää negatiivista kuin positiivistakaan - semmoinen vähän erilainen fiilis vaan. Kokonaisuutena kyllä tämä ihan hyvät sävärit mulle antoi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Elämä 12.06.2012

Apus - Elämä
Sävellyksessä/sovituksessa on nähty ainakin vaivaa, jänniä kohtia heti alussa. Hiukan outo yhdistelmä äkkiseltään raskaat metalliriffit ja suomenkielinen laulu. Eipä siinä etteikö näin saisi tehdä, harvemmin vaan olen kuullut. Toteutus on kyllä hyvä kaikilla alueilla, en vaan itse taida niin tyylilajista tykätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Prinsessain 11.06.2012

Peloukoufa - Prinsessain
Ei oikein iske eikä tempaa mukaansa. Laiskahko fiilis ja sanatkin kuulostaa kuin olisi lastenkirjasta. Ehkä en sitten kuulu kohderyhmään, sukupuolesta huolimatta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blood Of A Draculin ( Horror Themes ) - Horror Theme ( Opus 05 ) Realms Of Agonalis 11.06.2012

Blood Of A Draculin ( Horror Themes ) - Horror Theme ( Opus 05 ) Realms Of Agonalis
Sävellyksen nimi on ainakin kuin suoraan Lovecraftin tai Poen teksteistä. Onhan tässä goottihorrorin tunnelmaa. Ehkä nämä kaiuttmiet syö bassot, mutta tuntuisi että perkussio-osastolle mahtuisi vielä lisää muhkeutta, että timpanit oikein mättäis palleaan, oooof. Tunnelmapalana toimiva pätkä kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leffabiisit - Starship Exploding 11.06.2012

Leffabiisit - Starship Exploding
Kai sen täytyy ehtiä jos biisi kestää vain 2 min ja risat, tämähän on taputeltu juttu. :P On kyllä ihan "pelikelpoista" eeppistä paisuttelua, pitääkö tässä ottaa ilta mass effectille taas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus 11.06.2012

Anna Sipilän Lapsi - Vapaa pudotus
Raikasta indiepoppiahan sieltä tulee, ja tarinan kera. Tykkäsin sanoituksista kyllä, loppu oli vähän arvattava, mutta hyvin esitetty kuitenkin, sai nyökkäilemään. :) Erittäin kuunneltavaa ja sujuvaa rokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko (Final) 11.06.2012

T.Rautakari - Siipirikko (Final)
Perus sointukierrolla mennään, mutta hei, tämähän on aika soljuva. Sanat on aika kivasti runoiltu ja hyvin myös äänitystilanteessa tulkittu. Rennon letkeä merellinen tunnelma, toimisi saletisti merenrantakaupungeissamme Oulusta Virolahteen. :) Miksei muuallakin. Aika hiotun ja "valmiin" kuuloinen kyllä, että kyllä tästä työn määrä kuuluu (ilmeisesti on käynyt läpi työstöä kuvaustekstin perusteella) Tykkäsin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Take the Opposite Direction 11.06.2012

Project 66.6 - Take the Opposite Direction
Projektinne nimestä päättelin että varmaan jotain saatanaheviä sieltä nyt on luvassa, ja näin kävi. Ei nappaa meikäläistä tämä tyylilaji, liikaa meteliä eikä sanoista saa koskaan selvää. :P Varmaan toimii jos haluaa taustamusiikkia tukanheiluttelulle. Minua alkaa sekin huimaamaan, joten jätän suosiolla ne hommat muille..

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - In your dreams 11.06.2012

4 Eyes Only - In your dreams
Mukavan kuuloinen hiukan retrohtava rokkiveisu. Vähän oudoksun kertsin kitaramelodian soundia, noh kaipa se siellä menee. Koskettimien käyttö lämmittää mieltä. Soitto tuntuu sujuvan hienosti yhteen, ja laulukin lähtee komeasti korkealta, joten kyllähän tätä kuuntelee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Reinkarnaatio 11.06.2012

Dropsy - Reinkarnaatio
Tulipa vanha metallica mieleen introsta. :) Siihenpä ne yhtäläisyydet loppuikin. Menee kai tämä kerran kieli poskessa kuunneltuna, mutta ei ehkä toista kertaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Rakkaus on...erhettä (Feat. Kalevi) 11.06.2012

Fillari - Rakkaus on...erhettä (Feat. Kalevi)
Hmm, jotenkin tämä ei iske kuten Fillari yleensä. Vähän liiaksi renkutuksen makua, kun samaa fraasia hoetaan jatkuvasti. Onhan tämä "Fillaribrändiä" eittämättä ja siinä yhteydessä toimii, mutta ei minusta siellä terävimmässä kärjessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Se päivä tulee 10.06.2012

Peloukoufa - Se päivä tulee
Vähän kuin oisi puhdaskitara epävireessä. Mouruaa niin läpi kappaleen. Tunnelma on hiukan lattea/tasapaksu. Kaipaisin jotain vaihtelua joka ravistelisi hereille, vaikka lauluun pikku irrottelua, tai reipas c-osa. Perusteet on ihan ok, vielä viimeistelyä päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Promethean - Turning Point 09.06.2012

The Promethean - Turning Point
Tymäkät kitarat heti kättelyssä. Sanoista en saa kyllä yhtään selvää, mutta asenne kyllä välittyy. Jotenkin ei jaksa itse seurata tämmöistä tasaisen tappavaa mättöä, vaikka soundien puolesta on kunnossa ja kappaleessa ei sinänsä vikaa ole. Ei vaan kolahda minulle. Mutta hyvin jätkät vetää, eipä siinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakka - Vailla Työtä 09.06.2012

Sakka - Vailla Työtä
On kyllä aika autotallisoundit, mutta mitäs pienistä. Ajankohtainen aihe tietysti, varmaan löytää yleisöä tässä maassa. Miksauksessa ja äänenlaadussa enimmät kompastuskivet on, nehän korjaantuu kun jaksaa harjoitella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Eyes wide open 09.06.2012

4 Eyes Only - Eyes wide open
Menevää ja sujuvaa rokkia. Pieni epäilys että onko konerummut kehissä, kun tulee niin näpäkästi timeen joka isku :) Mutta kyllähän niinkin saa tehdä jos on niin tehty. Tuntuu että tuossa keskivälin instrumentaalikohdassa vähän vauhti hyytyy ja mielenkiinto laantuu. Lauluissa kivat stemmat kyllä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars 09.06.2012

Snacken kisa-arkisto - Pass The Gentle Saviour / Shooting Stars
Asenne kohdallaan kyllä, sopivan rosoinen ja "sinne päin" meininki. Musiikkia ajalta, jolloin sanoituksilla oli jotain merkitystä :P Kiva välillä kuunnella jotain mitä ei ole siloteltu ja autotunetettu pilalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 4 Eyes Only - Fading fast 09.06.2012

4 Eyes Only - Fading fast
Oho, täällä on synaakin, lupailee. Lausunnassa pienesti finglishiä, mutta mitäpä siitä valittamaan. Tämähän on melkein klassisen melodisen rockin kuuloista. Onpa kiva vaihteeksi kuulla tämmöistä perustekemistä. Ja hyvin teette! Laulaja kielimatkalle jenkkeihin niin taivas aukenee ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus) 09.06.2012

R-iQ - NoSleep (RumpalinRiivaus)
Alku vähän laahaa, mutta kyllä se siitä aukeaa. Kiva glitchibiitti. Paino jotenki kuulostaa irralliselta, tosin mun kuunteluvehkeetkään ei ole nyt optimit. Ehkä kaipais kompuraa ja reverbiä? En tiedä, mun korvaan tuo pelkkä digidelay saa sen kuulostaan halvalta. Mut voi tosiaan olla että en nyt vaan matolaatikostani kuule. Enivei, ihan jees veto, on huonompiakin kuultu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Tie 09.06.2012

Fillari - Tie
Sanat toimii mukavasti :) Tulee ihan eput mieleen. Kertsissä on tommonen reipas poljento ja sooloosuuskin rokkaa. En keksi paljoa valittamista, joten hyvin menee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - En voi valittaa 09.06.2012

Peloukoufa - En voi valittaa
Kivan kotitekoinen fiilis. Vähän kaipaisi fiilistä ja känniasennetta noihin puhekohtiin, nyt ei vakuuta baarihuuruisuudesta. Varmaan löytyy suomesta yleisöä tämmöiselle. Itsehän olen absolutisti :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Praised Be I 09.06.2012

Nihil Mortum - Praised Be I
Olin ihan toiveikas siihen asti ku örinä alkoi. Sori, ei vaan uppoa minuun. Sinänsä ihan uskottavasti öristy, mutta en itse pysty pokkana kuuntelemaan. Mutta onnea albumin julkaisulle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Tulisielu 09.06.2012

Susijumala - Tulisielu
Kuulostaahan tämä aika maanalaiselta. En siis soundeja moiti, yleisfiilistä kommentoin. Sanoista paikoin paha saada tolkkua, mutta muuten ihan kelpo rokkiralli. Vähä ehkä 70-luku fiilis :) (nuo urut)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modestz - Memento 09.06.2012

Modestz - Memento
Minuutin sais klipsaista alusta pois, kun kuulostaa semmoselta "eiku" hetkeltä aina kun syna stoppaa. Rumpubiitti alkoi kuulostaa paremmalta kun kättä heiluttelin kaiuttimen edessä alipäästösuodinta simuloiden. Ehkä en tajua vaan genren päälle, mutta vaadin lisää variaatiota, pannaus, filtteri ym. automaatiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Decay of Society 09.06.2012

Death Generation - Decay of Society
Onpas raskasta heti aamusta. Vähän ärsyttävä laulutyyli, tommonen elastinen narina. Tyylivalinta tietysti, antaa palaa vaan, mutta itse en tykänny. Erään Ozzyn tuotantohan tästä mieleen tuli (enkä senkään narinasta pidä)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu 09.06.2012

P. M. Kostiainen Project - Naamapalmu
Voisko sävellajia nostaa pykälän pari, niin ei tarvii niin matalalta öristä? Toimiihan tuo kertsi paremmin kyllä sen osalta. Ihan jees ralli, ei vaan hajuakaan mitä on naamapalmuilu, joten koen itseni ulkopuoliseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 09.06.2012

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Not really my favorite genre, but have to say the song has a pretty good flow forward. Maybe I'd like to hear some growth/motion towards the end. I like how the lyrics tell a story. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika 23.01.2012

P. M. Kostiainen Project - Minä, sinä ja balalaika
Millä tommosen vihasen örinä-äänen saa aikaiseksi? :) Taitaa jotain efektiäkin pienet korvani siinä havaita. Laulu voisi minusta olla vähän selkeämpi+pinnalla, koska tässä on muuten niin vähän evoluutiota, että tarinan kuuntelu on oikeastaan ainoa jossa niitä koukkuja voi olla. Nyt joutuu vähän pinnistelemään saadakseen selkoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dropsy - Goldo 23.01.2012

Dropsy - Goldo
Sitä on keksitty laittaa mikrofoni kitaraefektiin? ;) Kieli lienee tukevasti poskessa ja jalat ilmassa, tukasta puhumattakaan. Kyllähän tämän läppänä kuuntelee kerran, mutta en lämmennyt sen enemmälle hehkutukselle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - The Black Rider 23.01.2012

Kakkofonia - The Black Rider
Alkucreditsit pyörii ruudulla, karavaani kulkee, John Wayne / Clint Eastwood astuu baariin, lähikuvia silmistä, laukauksia. :D Eli kyllähän tästä preeriafiilistä välittyy. Vähän kuulostaa matalalta menevän laulun puolesta, kenties olisi varaa transponoida pari pykälää ylemmäs ja kokeilla sieltä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Anna hymyn kiertää 23.01.2012

Fillari - Anna hymyn kiertää
Biisinähän tämä on ihan paikkansa ansaitseva popin kentillä. Tuotantopuolella minulla on muutamia hiertäviä juttuja, päällimmäisenä laulun "kuivuus". Elikä kevyttä kompressointia tasoitteluun ja sopiva annos kaikua päälle niin istunee paremmin miksaukseen. Tietysti jos haluaa tehdä biisi-ideoitaan nopeammin valmiiksi, niin jättää tämmöiset säädöt vähemmälle.. itsekin joskus kismittää kun jään jotain yhtä potikkaa hieromaan tunneiksi. Noh, oli miten oli niin ihan mukava laulunaihe ja tuotantopuolella on opettelua jos sellainen kiinnostaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Snacken kisa-arkisto - Jeesus-Cola 21.12.2011

Snacken kisa-arkisto - Jeesus-Cola
Rehellistä ja punaista joulua vaan sullekin! Ihan tarpeellinen kappale, tämä pitäisi joulukansalle soittaa eikä mitään gaaddään joulurauhanjulistuksia :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Sade 21.12.2011

Susijumala - Sade
Karheeta on, kovin karheeta, vaan onnistuu olemaan myös varsin karismaattinen. Yleissoundi on aika kaikuinen ja minusta sotkuinen, mutta ehkä sitä on tässä haettukin. Eikä se välttämättä enää kuulosta huonolta, vaan melkein jo siltä omalta jutulta. :) No, hmm, ehkä tuo lopun kitarasoolo menee jo liikaa pörinäksi minun makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix 16.12.2011

T.Rautakari - Siipirikko - 2011 remix
Rennon letkeää hyvänolon musiikkia. Hienosti toteutettu kyllä, oikein tulee keinuva fiilis. Vähän semmoista Mustien lasien aikaista wanhaa J. Karjalaista tulee mieleen torvisektiosta. Sanat ja laulu toimii tosi hyvin myös, sanoista erityisesti tykkäsin. Oikein näppärää runoilua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retardus Maximus - Nightmare at Wonderland 16.12.2011

Retardus Maximus - Nightmare at Wonderland
Painajaisiahan tässä juuri tarvittiinkin "hyvin" nukutun yön jälkeen :D Aika levotonta rallia, saatanasointuja ja skaalojen tilutusta.. kyllähän tästä soittotaito tulee kiistatta ilmi, mutta en tiedä miten muuten jaksaa kuunnella. Tämähän sopisi kyllä hippielokuvan sienitrippailukohtauksen taustamusiikiksi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta 16.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Soraa ja mursketta
Kitarasoundihan on heti sitä itseään, eli arvioisin 15-20mm raekokoista soraa. Lauluääni lienee sitten sitä mursketta. Täysin katu-uskottavaa suomirokkiahan tämä, ehkä tuo pääriffi on hiukkasen jäykkäranteisen kuuloinen, mutta biisin asenteen huomioiden sen voi ottaa huumorilla :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live) 15.12.2011

The_Tasoristeys - Kaunis kylmä maa (Live)
En viitsi soundeista nyt alkaa urputtamaan kun on live vedosta kyse ;) Olkaamme onnellisia että yleensä tallenne on saatu talteen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kreeta - Cleansing rain 15.12.2011

Kreeta - Cleansing rain
Kylläpä on kiva kuulla ihan perus hyvintuotettua poppiakin välillä. Vokaaleilla olisi varaa kertosäkeessä kasvaa vielä kerrostumien ja stemmailujen merkeissä, ja muutenkin voisi toimia hyvin tarkoin valikoitujen fraasien korostusta lisälauluraidoilla. Sävellyksenä tällähän voisi osallistua vaikka euroviisuihin, enkä tarkoita tätä tällä kertaa negatiivisena ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita 15.12.2011

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Lampaita
Siinäpä ne tärkeimmät uutisotsikot tulikin käsiteltyä :) Kertsin lauluun kaipaisin vähän enemmän fiilistä ja paatosta, nyt jäi aika pehmeäksi. Muuten ihan uskottavaa punkkia, biisin pituutta myöten.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia 15.12.2011

Nok Nok - pullo punkkuu ja nostalgia
Onpas letkeä tunnelma alussa. Vähän laulutyylistä tulee S. Putro mieleen, ja itse asiassa myös joistain sanoitusratkaisuista. Laulun aihe ei oikein löydä minusta kontaktipintaa, tuntuu vähän liian stadilaiselta miljööltä :P Vaan siellä kaupungin hämyisissä kahviloissa tämä tarina toimisi varmaan varsin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valtteri Ahonen - Kaksi peittoa 15.12.2011

Valtteri Ahonen - Kaksi peittoa
Sanoituksissa, mihin tämmöinen mies ja kitara -tyyppinen biisi pitkälti nojaa, on kyllä hyviä koukkuja, mutta myös muutamia vähän mielikuvituksettomia ilmaisuja. Äänitys tuntuisi onnistuneen kyllä hyvästi, ja lauluun löytyy rahkeita hienosti, joten ei muuta kuin rock on. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuggumath - Adventurer 15.12.2011

Nuggumath - Adventurer
Heti lähtee vakuuttavalla kasarisoundilla liikkeeseen. :) Kyllä minuun tämä soundimaailma uppoaa, eikä sävellyskään ole hassumpi. Ehkä vähän semmoinen päämäärätön, jollei sitten tule jotain tarinaa itselle mieleen. Mahtavaa kuulla tämmöistäkin välillä kommenttiringin death/thrash/hiphop/proge raasteen joukossa ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - The Modern Times 15.12.2011

State of Ignorance - The Modern Times
Taitavaa soittelua, kyllähän sellaista mielellään kuuntelee. Vähän kertstin jälkeen tulee turhaan suvantoa ja hyvä vauhti hiukan hyytyy, mutta säkeessä mennään taas kovaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - Before I will die 15.12.2011

Death Generation - Before I will die
Tuntuu kuin joku ois laittanut soundgardenin ja primuksen blenderiin ja painanut nappia. Aika hauska lopputulos kyllä kun molempia "maistaa" vielä. :) Tuo soolo/breikkiosio vähän tuntuu lässäyttävän menoa minusta, mutta kyllähän tämä muuten menee ysäritrippinä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Mikä meidät saa... 15.12.2011

Kakkofonia - Mikä meidät saa...
Tämä kuulostaa enempi taas semmoiselta idistelypätkältä, toisin sanoen yhtä ja toista pientä hiomista tulee mieleen. Hienosti kyllä kasvaa intensiteetin taso loppua kohden.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Architectural Blasphemy 14.12.2011

Nihil Mortum - Architectural Blasphemy
Vähän kone on tosiaan tuo rumpali, saatte anteeksi. Ei tämä edelleenkään lempigenrejä ole, joten hankala päästä sisään tähän juoneen. Jotenkin rakenteettomalta/hajanaiselta kuulostelee mun korvaani, itse olenkin aika perinteisten menetelmien ystävä. Ei tämä minua puhuttele, jotain toista kenties voikin, koska eihän tämä tuotannollisesti paskaa ole.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fauna - Haudalla 07.12.2011

The Fauna - Haudalla
Aikas emotionaalista settiä! Vähän aluksi tuo laulutyyli häiritsi kimittävänä, mutta pianpa siihen tottuu. Kunnon hevikiljahteluthan sieltä irtoaa. Sanat on sopivan synkät, mutta ei kuitenkaan överiksi alleviivaavat. Reipas poljento säilyy alusta loppuun, ja hyvin pysyy mielenkiintoisena viisiminuuttinen. No ehkä lopussa vähän jauhetaan samalla pohjalla, mutta siitä selvitään. Eeppistähän tämä, ihan tykkäsin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project 66.6 - Bizarre World 07.12.2011

Project 66.6 - Bizarre World
Onpas säröisää menoa. Huutoa myös on äänitetty molemmille korville. Ei oikein meikäläisen musiikkimakuun uppoa. Soundit on kyllä rosoiset ja helvetilliset, mikä vissiin oli ihan haettuakin. Tai ehkä se on tuo yleinen kakofonian tunne.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie 07.12.2011

MikeOne - Kynä & Paperi ft. Zankie
Aihe on varmaan kaikille meille lauluntekijöille tuttu, mutta ei nyt ihan jaksa kokonaista biisiä kantaa. Vähän turhaa glorifiointia minusta arkiseen aherrukseen - vaan enpä kiellä etteikö riimittely joillekin olisi gloorian arvoinen. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kakkofonia - Rakastan Sinua 07.12.2011

Kakkofonia - Rakastan Sinua
Sanoissa vähän on semmoista tunkemisen tuntua paikoin, niitä olisi voinut vielä rytmillisesti hioa biisiin sopivammaksi. Noin muuten ihan ehtaa tavaraa, semmoista suoraviivaista indiepoppia, jossa tekijänsä visio näkyy. Aitoa, vaikka inhoankin sitä sanaa :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art 07.12.2011

Nihil Mortum - Masterpiece of Unknown Art
Melkoista soundien kontrastia örinällä ja huilulla. Aika sanoisinko saatanallinen meininki, tosin ei mikään ranteet auki -meno, vaan enempi semmonen taidegalleria+punaviinihifistelyä+saatana ;) Varmaan oman kuulijajoukkonsa tämäkin löytää, vaan ei meikäläiseen oikein tipahda, vähän liian alternativea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Aavikkotanssi 07.12.2011

Susijumala - Aavikkotanssi
Aika rouheat on soundit, mutta hyvinhän se tunnelmaa luo. Laulukieli ei selvinnyt oikein missään vaiheessa, sanan sain selvää sieltä, toisen täältä. :D Paatos kuitenkin välittyi, eli tunnetta löytyy, mikä on aina hyvä juttu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Thoughts 07.12.2011

P. M. Kostiainen Project - Thoughts
Rumpujen konemaisuus vähän kuuluu läpi, mutta eipä nyt häiritsevissä määrin omaan korvaan käy. Aika tasapaksu kipales, mutta tunnelmaltaan yhtenäinen ainakin. Finglishistä perinteisesti pitää vähän kätistä, noin. Kitarasoundit on kyllä aika kohillaan, varsinkin soolokitarassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unia (pre-band) - Kotona 09.03.2011

Unia (pre-band) - Kotona
Tavallaan kornia, tavallaan hellyyttävää eskapismia. :) Tuotannon puolesta ei ole mitään negatiivista sanottavaa, paitsi laulajan äänessä hienoinen nasaalisuus minua henk koht häiritsi. Hyvä ja herkkä biisi, joka toimii jos kuulija löytää lyriikoista yhtymäkohtia.. itse en ihan lyötänyt, mutta en ihmettele jos monet tykkäävät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Vitutuslaulu 10.02.2011

Judas Kiss My Ass - Vitutuslaulu
En tue. Ei edes naurata. Kaksi minuuttia elämästä, jota ei taas saa takaisin, ja se meni kuunnellessa mielivaltaista kiroilua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites) 09.02.2011

CULT Commander - The Beauty And The Beat (That Bites)
Onpas hieno psykedeliateos. :) Ainoastaan hienoinen finglish-lausunta häiritsee, muuta moitittavaa en rupea kaivelemaan. Fiilis on hyvä, biitti toimii ja laittaa oitis pään nytkeeseen ja jalat polkemaan tahtia. Hyvä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Keppa - Nostalgia 09.02.2011

Keppa - Nostalgia
Sen verran neutraali pläjäys oli ettei oikein tullut mitään erityistä puututtavaa tai ylistettävää mieleen. Ehkä tämä jossain hississä toimisi? Onhan tämä sopivaa taustamusiikia, joka ei liiaksi vie huomiota. Lopun mättö tuli vähän puun takaa kyllä siihen nähden :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf 09.02.2011

Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf
Meillä oli kotona vinyyli tästä sadusta, jonka ansiosta opin varsin nuorena käyttämään älppärisoitinta. Tämä ei ihan vedä vertoja. Enemmänkin semmoinen nyrkillä naamaan -versio. Oma lajinsa kai sekin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - A New Custom 08.02.2011

Trail of Life Decayed - A New Custom
Onpa tiukkaa sahausta. Sori vaan mutta en pysty tuota kurkkuörinää vieläkään kuuntelemaan repeilemättä. :D Soitannollisesti ja tuotannollisesti homma on hyvin lapasessa, henk koht vaan tämän tyylinen mättö ei kiinnosta yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TS Hybrid - Fire 07.02.2011

TS Hybrid - Fire
Mahtavat kasarisaundit kyllä :D Tämmöistä tuotantoa tuen. Jännä toi kantele, tekee tästä aika etnisen tuntuisen, vaikkei luulisi suomalaiselle olevan niin vieras peli. Luulin tosin itämaiseksi kielisoittimeksi aluksi. Vähän saman jumputustahan tässä on paljolti, mutta komppi on kyllä riittävän groovaava kantaakseen. Pitääpä katsastaa tämä projekti vähän lähempää.. ja jos saa mainostaa ni kasarisaundeja löytyy myös omasta sunset boulevard -pumpusta. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (IV versio) 07.02.2011

Judas Kiss My Ass - Faith Will Move Mountains (IV versio)
Time heittelee aika rennosti. Ei tää nyt toimi mun korvaani ollenkaan, onko tän tarkoitus olla jotain parodiaa? Kauhee äänivalli vaan hyökyy epärytmissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Second Hand Emphathy (Part 2/3) 07.02.2011

Dualistic Balance - Second Hand Emphathy (Part 2/3)
Alku tuntuu kovin epärytmiseltä, mutta onneksi helpottaa sitten kun biitti alkaa. Aika paljon jää "tyhjää tilaa" äänimaailmaan, tosin voi johtua näistä matolaatikoistakin millä kuuntelen. Ei kovin mieleenjäävä biisi tottapuhuen. Nimi on kyllä mielenkiintoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Jäppä-jäppä-jää-jää II 04.02.2011

Judas Kiss My Ass - Jäppä-jäppä-jää-jää II
Voi hurja.. mitähän tästä keksisi. Taisi mennä kerralla purkkiin? Eipä voi oikein ottaa vakavasti. Tulee mieleen joku laphalaisukko jänkhällä pienessä sievässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Rumien Taivas.(remix) 04.02.2011

Make & Mike - Rumien Taivas.(remix)
Kieli sijainnee tukevasti poskessa. Kyllähän tämän kerran kuuntelee ja hymähtelee, mutta ei varmaan kovin montaa kertaa jaksa naurattaa. Noi välihuudot on kyllä hassuja, navetassa on vielä tilaa :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bleachers - 25 03.02.2011

The Bleachers - 25
Tykkään että sanat on mielenkiintoiset jostain syystä. En osaa sanoa miksi, mutta tuntuu jotenkin paremmilta mitä suurin osa mikserin englanninkielisistä lyriikoista. Itse biisi on turhan laiska ja junnaava, jotta ei meinaa mielenkiinto pysyä yllä. Tuo lopun piristävä komppimuutos ois saanut tulla jossain 1 min paikkeilla, niin ois rullannut paremmin loppumatkan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu 03.02.2011

Garbolla ei ole mitää järkevää asiaa - Ale-taistelu
Jotenki koomisen mahtipontinen biitti tämmöiseen turhamaiseen aiheeseen. :D Kuulostaa vähän kerrostalossa lauletulta, semmoiselta varovaiselta ettei naapurit häiriinny. Riimeistä osa toimii hyvin, mutta aika monet kuulostaa pikaratkaisuilta. Hiomista vielä, ja lauluhan lähtee lantiosta ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - Suruja 03.02.2011

Jusuf Julma - Suruja
Olipas paljasta kuunneltavaa kun välillä ei ole kuin rumpuraita taustalla. Muutamia vauhdikkaita hetkiä tässä koetaan, mutta kaipaisin itse enemmän variaatioita ja evoluutioita. Eipä tässä paljoa ehdi tapahtua, ja hissimusiikiksikin turhan masentavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele yolk - I´ll achieve 03.02.2011

yolk - I´ll achieve
Laulu on vau, positiivinen yllätys ehdottomasti normi mikseritarjontaan verrattuna. Tästä vois ihan tykätäkin, semmonen perushyvä rockveisu. Kertsissä ois helppo laulaa mukana :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands 02.02.2011

Trail of Life Decayed - Blood On Your Hands
Onpas tuotetut saundit. :) Kiva ettei kaikki ole aina autotallissa tehtyä. Varmaan tämmösestä tappohevistä tykkäävät tykkää, mutta itse en ole koskaan tajunnut. Kuulostaa kyllä siltä että homma on teillä hanskassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty old Groupie 02.02.2011

DIRTY CLUB - Dirty old Groupie
Jahas, klubi herkistelee ränttätänttää. Jotenki tää toimii paljo huonommin kun ne teidän härskimmät biisit :D Tietysti hauska mielikuva tulee päähän tästä jostain 80v papparaisesta, joka haikailee kiikkustuolissa menneen tähteyden perään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Silented Madness (Part 1/3) 02.02.2011

Dualistic Balance - Silented Madness (Part 1/3)
Vähän laiskanpulskea aloitus. Kuulostaa jonkun koneen säveltämältä kaikkine konemaisine juoksutuksineen. Toistoa on paljon, oikeastaan kolme neljäsosaa biisistä on ennalta arvattavissa sen jälkeen kun seuraavan melodiapätkän kuulee. Vähän käypi tylsäksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Perkelesaatanahelvettivittu 01.02.2011

Judas Kiss My Ass - Perkelesaatanahelvettivittu
Jaha, Turtolan peräpyhtään autotallista kajahtaa. Kyllähän tämmösiä teininä vedeltiin reeneissä kieli poskessa, mut ei kyllä ikään harkitu julkaisua. :D Kokonaisuutena aika karseeta, mutta mikäpä siinä jos hauskaa piisaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Death Generation - My time to die (demo) 01.02.2011

Death Generation - My time to die (demo)
Yyh, tulee mieleen se Ospornen Ossi, ja siitä en oo oikein koskaan tykännyt. :/ Jos Ossia on haettu niin osutte kyllä kymppiin, voisi luulla imitaatioksi. :) Ristus että mua rasittaa tuo maukuva laulutyyli :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Pintaa Rikottiin.. 01.02.2011

Make & Mike - Pintaa Rikottiin..
Olipa pirtsakka aloitus, ja murea urkusaundi, siitä plussaa. Mulla kesti aika monta lausetta ennenku tajusin millä kielellä tässä lauletaan, jostain syystä. :) Ihan kiva menneiden aikojen muistelu ja saundi/sointumaailmaltaan sitä katsoen onnistunut!

Kommentti kappaleesta Kuuntele State of Ignorance - Blind 01.02.2011

State of Ignorance - Blind
Vähä tuli joku mike patton / manowar -hybridi mieleen. Silleen aika hämärä yhdistelmä :D Mun korvaan aika laiska poljento on biisissä, ei oikein innosta mukaan. Soitto ja laulutaitoja tuntuis olevan kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Palm - Lost Satanas 12.01.2011

The Palm - Lost Satanas
Jätkät on selvästi ennenki soittanu, tämähän on menevää ja tarttuvaa rokkia. Ei muuta ku demot jakoon magnatuneen/jamendoon/myspaceen ja valloittamaan internettiä. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Infinia - Starlit Sky (acoustic) 12.01.2011

Infinia - Starlit Sky (acoustic)
Kiva akustisen saundi, mukavaa vaihtelua ringin metallitarjontaan. ;) Laulu toimii tosi hyvin myös. Tunnelmaltaan turvallinen biisi, ehkä jotain pientä perkussiota kaipaisin, esim. rytmimunan suhinaa. Meinasin myös bongoja ehdottaa, mutta se vois olla ehkä liikaakin. Stemmalaulut nostaa tasoa taas, hitto tästähän tykkää!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf (II versio) 12.01.2011

Judas Kiss My Ass - Peter And The Wolf (II versio)
Melkoista särömeteliä, vähän tuntui tahti nykivän ja ideakin näyttää olevan vielä hakusessa. En minä ainakaan biisiksi tätä mieltänyt. Enempi tuli mieleen joku random treenikämppämäiske, joku vaan sattui laittamaan recin päälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Margen Barhaat... - Rumien Taivas... 12.01.2011

Margen Barhaat... - Rumien Taivas...
Onko laulettu kerrostalossa? Vähän niin kuin naapureita pitäisi varoa. :) Kyllähän tässä huumoriarvoa on.. "ettei ois maksullisia?" :D Vähän nuo välihuutelut kyllä kaipaavat vielä sovittelua laulun kanssa, nyt hiukan kilpailevat huomiosta. Vokaalit tuntuis muutenkin olevan pinnassa musiikkiin verrattuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition 12.01.2011

Jusuf Julma - WahWahSong Extrentered Edition
Mitä vittua. Se oli ensimmäinen ajatus mikä päähän tuli, eikä sen jälkeen enää tullut mitään vaikka yritti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make & Mike - Lapseni. 10.01.2011

Make & Mike - Lapseni.
Melko iskelmänmakuista poppia setät tarjoaa. Isot miehetkin osaa näin hienosti hempeillä ja herkistellä, hyvä hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele marco.n - En Voi Sua Omistaa... 10.01.2011

marco.n - En Voi Sua Omistaa...
Vähän kasaridiskomenoa on havaittavissa, jotain modern talking -käännöstä muistuttaa. :) Lauluista puuttuu vaan potku, ja siihen tämä biisi ikävä kyllä kaatuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän 10.01.2011

POLTE - helppo elämä polte & Juliet jonesin Sydän
Tuntuisi minun korvaan stemmat soivan varsin mukavasti. Sanoitukset on vähän siinä rajalla meneekö "jo kuullun" puolelle, mutta kyllähän kantaaottavuus aina tukeni saa. Aika hyvä fiilis jäi biisistä yleisesti, mukavan upbeat ja reteä, vaikka aihe onkin tuollainen, sanoisinko, tyly. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Judas Kiss My Ass - Global Quake (VI versio) 10.01.2011

Judas Kiss My Ass - Global Quake (VI versio)
Kovasti autotallihenkiseltä kuulostaa. :) Enpä kauheasti ylistämistä keksi, mutta epäilen mallastuotteilla olleen osuutta nauhoitukseen.

Sivu: 1 2 3