Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 114 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele La Nausée - Maastrichtian Warlord 07.04.2008

La Nausée - Maastrichtian Warlord
Kirjoitan tähän yhteen kaikista kappaleista jotain yleistä. Ensinkin pitää kehua puhdasta ja millin tarkkaa äänimaailmaa. Biisit ovat hienoja paljonkin soundien sopivuuden vuoksi. Rakenteet olivat mielestäni vähän niin ja näin... välillä tuntui tyhjänpäiväiseltä ja toisaalta sitten käsittämättömän upealta kaikessa pahaenteisyydessään. En oikeen osaa edes sanoa missä se ero tulee, mutta kypsän kuuloista materiaalia kaiken kaikkiaan. Itse olen enemmän analogisen äänimassan ystävä, mutta ymmärrän kyllä mikä tässä viehättää. Varmaan tämän tyylisuunnan ymmärtäjät ja fanit löytävät haluamansa. Lupaavaa ellei jo valmista...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cavatoris - Catharm: The Fallen Cathedral 21.10.2006

Cavatoris - Catharm: The Fallen Cathedral
Perfection/Perdition!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Chakra 01.06.2006

KRANK - Chakra
Sehän potki kuin tuhat volttia. Yllättävän tanssittava kappalle, ei haittaa kyllä vittujakaan. Laulu on mahtavaa jälkeä. Taustan syntikka melodia on mukavan kepeä raskaiden koneiden taustalla. Hienosti taas yhdistetty kaikki samaan kappaleeseen. Paras Krankin vetäisy...taas. Ja peittoaa kyllä monta muuta saman kategorian artistia. Mitään en muuttaisi tästä kappaleesta. ...Nadmara!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - Game Over 25.05.2006

Free Soul - Game Over
Kuuntelin nuo kaikki uudet biisit läpi ja annan tässä pienen yleiskatsauksen kaikista... Soundit oli live nauhoituksissa korvia hivelevät eivätkä tarvitse jälkikäsittelyä yhtään. Tässä musiikissa tuollainen kova soundi toimii erittäin hyvin. Erittäin klubimaista tunnelmaa...pianoa oli hieman ikävä joissain kappaleissa. Game Over toimi parhaiten juuri kertosäkeessä missä svengiä oli juuri oikeassa suhteessa. Ei ehkä niin tarttuva kuin Creature, mikä on vieläkin lempparini näistä tai sitten Kfiedin kanssa tehty kappale, johon laulu OFS:n laulu sopii loistavasti. Jos jotain toivon niin juurikin niitä tarttuvia kertosäkeitä ja pikkusen enemmän potkua ja vaihtoja muihin kohtiin. Soittimet seuraamaan laulua, nimittäin nuo painotukset äännettäessä ovat mielestäni paras valttikortti tässä projektissa. Olisi kiva kuulla minkälaista tämä olisi jos siitä tekisi hieman enemmän mainstreamia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hypnos Luna - Thanatos 21.05.2006

Hypnos Luna - Thanatos
Soundi puolella ollaan oikeilla jäljillä, mutta en todellakaan itse kuuntele mitään vastaavaa musiikkia eli olen erittäin väärä kaveri arvioimaan biisiä noin yleiseen kuvaan verraten. Laulua olisin kuunnellut mielellään tai sitten jos se vaihtoehto on pois suljettu niin voimakkaampi tausta olisi ollut varteen otettava vaihtoehto. Ehkäpä jotain vanhaa propaganda nauhaa pyörimään yms. yms. Nyt jäi omaan makuuni vähän keskeneräiseksi. Rummut kuulosti aika vahvoilta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breathing mirror - Descending Metatron 13.05.2006

Breathing mirror - Descending Metatron
No niin...pikkusen tyylikäs tausta on muuten kappaleessa ja pitkästä aikaa varsin komea puhesample vauhdittaa ja maustaa kappaletta. Erittäin komeaa. Loppu hujahtaakin kunnon voimaelektroniikka kaaokseksi. Olisi saanut olla helposti pidempikin. Nyt tosin kappaleen viihdyttävyys pysyy huippuluokassa ja käskee kuuntelemaan sen useaan kertaan. Varma valinta! Soundit huippuluokkaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele pox(); - mummo sai jonku ihme kohtauxse 01.05.2006

pox(); - mummo sai jonku ihme kohtauxse
Jätkä soittaa punkkia, Saatana. Vittu miten toimi vapun jatkona kivasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breathing mirror - Stairs go down to black water 04.04.2006

Breathing mirror - Stairs go down to black water
Ristus........Aivokuori halkeilee..........Mikä vitun sample siellä taustalla pyörii!!!! Hienosti kasattu tavaraa päällekäin. Soundaa komealta, hypotalamuksen hormonien tuotanto kiihtyy kun tätä tanssii!!!!!!!!! Hieman tuli 'I end forever' mieleen, mutta vain välähdyksenä...Ehkäpä hienoimpia tuotoksia sieltä suunnalta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Bleed (demo) 10.02.2006

Darkempire - Bleed (demo)
No helevetin hienosti vedetään. Materiaali kuulosti jo viime levyllä paljon paremmalta kuin monilla jo isommilla nimillä. Peltien soundi on ainoa mikä paikoitellen häiritsee. Kansikuvakin on tyylikäs, en tiedä onko Miltonin Kadotettu Paratiisi inspiroinut kappaletta... mutta jos Kotkaan tai Jyväskylään keikalle tulet niin siellä ollaan. Muutama terävämpi riffi tai jopa ihan soolokin olisi sopinut kappaleeseen, sillä kitara kuulosti nyt juuri siltä mistä minä tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Gathering Dusk 09.10.2005

Project Divinity - Gathering Dusk
Tämä ei ihan ollut aiempaa tasoa, mutta kaunis raita kuitenkin. Kappaleen puolessa välissä odotin jotain huipentumaa, mutta sitä sieltä ei saatu. Eikä kappaleeseen tullut missään vaiheessa uusia elementtejä. Sen ei pidä antaa häiritä, vaan monissa tapauksissa se on pelkästään positiivista. Aika näyttää onko niin tämänkin kanssa, vielä en sitä osaa sanoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Where the Dead Lay 09.10.2005

Project Divinity - Where the Dead Lay
No se oli vaikuttavan kuuloista, hämmästyttävällä ammattitaidolla ja hyvällä maulla tehtyä musiikkia. Ainoa asia joka ei kestä päivänvaloa on kappaleen kesto, joka on puolet liian lyyt tähän äänimaailmaan. Pidin! Juuri näin pitkiä vetoja+taustalle minimalistista ääntelyä. Ei häpeä paljon esikuviaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Free Soul - The Creature (Demo) 23.08.2005

Free Soul - The Creature (Demo)
Hitto joo, se tuli tosi kivasti, ei ihan musiikillisesti omaa linjaani, mutta upposi silti. Laulu oli kyllä mieleeni, vielä kun tausta olisi jamittelevampi. Tiedäthän Giant Robot tyylisesti missä Jo Hope laulaa. Eipäs käydä neuvomaan nyt kuitenkaan, erittäin vilpitöntä musiikkia ja hyvää sellaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unite the Dead - Kali/ Durga 30.06.2005

Unite the Dead - Kali/ Durga
No huh huh, siinä se tuli. Juuri tällaista tarkoitin. Aivan loistava tausta, jonka päälle tungetaan jos jonkinlaista hälyä. Tätä olisi kuunnellut vaika kauemminkin. Tämä on kyllä UTD:ta parhaimmillaan. Tervehdys myös BVR:lle. Tätä se kunnon rytmi-noise on parhaimmillaan!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unite the Dead - Feasting 30.06.2005

Unite the Dead - Feasting
Tästä olisi helposti saanut UTD:n parhaan kappaleen, ehkä joku todella agressiivinen power electronics kohtaus oisi tuonut siihen sen tarvittavan vihan. Sairaalloisen kuuloinen silti nytkin. Ehkä juuri tämän miehen vahvuutena on juuri rytmi-noisen parissa. Mielelläni olisin kuunellut pidempäänkin. Lisää vaan...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ortsgruppe - They Humilate Us Properly 26.06.2005

Ortsgruppe - They Humilate Us Properly
Vittu, siinä tuhottiin kaikkia kauniita asioita maailmassa. Hieno ja yksinkertainen. Pituus oli kohdallaan ja puhesample oli erittäin mainiolla tavalla sovitettu. Ei voi valittaa, über...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ortsgruppe - Juden Unerwunscht 26.06.2005

Ortsgruppe - Juden Unerwunscht
Irstas, irstas. Aivan loistavaa tunnelmaa. Mukavaa löytää uusia noise artisteja täältä. Kuulostaa tuotanto kaiken kaikkiaan kuin Folkstorm ja Toroidh olisi yhdistetty, eli perkeleen hyvältä. Ei muuta kuin lisää vaan. Jos haluaa niin kannattaa lähettää biisejä Kuolleen Musiikin Yhdistykselle arvosteltavaksi, sieltä saa nimeä ja kunnon palautetta. Itselleni ainakin uppoaa hyvin, omaperäisyyttä on käytetty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 7th Edition - Fake World 22.04.2005

7th Edition - Fake World
Vicious Minds jatkaa tuttua kaavaa...Laulu toimiii ihan kivasti ja koukut ovat tarttuvampia kuin suurimmalla osalla genressään, joten voi pitää onnistuneena tekeleenä. Aihe on hiukan kliseinen, mutta menköön. En edes ole suuri rock-musiikin kannattaja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elechair - Loppu 20.04.2005

Elechair - Loppu
Se oli kyllä paljon parempi kuin odotinkaan. Ihan kivan särisevä ja hyviä efektejä päällä . Hyvin keksitty syna tausta ja toimiva biitti. Ihan kun oisit lukenut allekirjoittaneen ajatuksia. Tätä voisin hyvinkin kuvitella kuuntelevani. Lisää vaan vääntää hän tällaista. Ei vielä kymppiä kun ei tiedä kuinka hyvää muu materiaali on. Valmista chillailua...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Instinct - The End Of Our Lives (LIVE) 19.04.2005

Deep Instinct - The End Of Our Lives (LIVE)
Huomaan että miksauksesta on jouduttu vähän tinkimään, mutta ne paranee siitä kaluston ja kokemuksen kehityttyä. Tuki pitkästä aikaa omat bändi kokeilut mieleen vuosien takaa. Rakenteeltaan kappale oli ihan mallikas, huonompiakin esityksiä on tullut vastaan varmaan kokeneemmiltakin tekijöiltä. Laulu tuntuu toimivan ihan kivasti, jopa miksaukselta huolimatta. Soitossa on kyllä asennetta mukana ja ihan hyviä koukkuja. En kyllä itse asiassa ole varsinaisesti hevi/metalli tyyppiä, anyway. Kannattaa panostaa parempaan miksaukseen seuraavilla kerroilla. Lupaavaa materiaalia, teillä iän puolesta on kyllä energia ja mahdollisuuksia mihin vain. Miksaus pudottaa numeroa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Electric Circus 22.04.2005

Trance Forecast - Electric Circus
Olen enemmän EBM/hard house fanaatikko. No kyllä Ozric Tentacleskin uppoaa välillä, se tästä tuleekin lähinnä mieleen. Aikas paljon parempaa kuin moni melodinen esitys mikserissä. Jaksoi hyvin kuunnella ja muutenkin omaperäisyyttä löytyi enemmän kuin joiltakin yhteensä. Nautinnollinen esitys...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem) 22.04.2005

Stonecold Zombie - Kommunistien kosto (Vappuanthem)
Täytyy sanoa että Putkosen soolotuotanto on jotenkin vetävämpää. Sanomaa siinä kyllä oli, itse vaikkakin en ymmärrä tätä huumoria. Olen liian vakava. Kommarit on perseestä, jos joku ei ymmärrä tätä vitsinä niin olen pahoillani. Älkää leikkikö tulella ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Da Boom 22.04.2005

Trakkerterrorist - Da Boom
Bändin nimi on kyllä ihan ehdottomasti huippu luokkaa...Tulee vähän mieleen Neuelicht Inc. Jotenkin silti laiskan oloinen...Kaikkea lisää. Tarttuvampaa ja tehokkaampaa biittiä. puhe sample on erittäin onnistunut, kyllä siinä puutteista huolimatta huokuu jonkinsortin pahuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Hanu 22.04.2005

Riku Rotten Project - Hanu
RRP:n tyyli ei ole ikinä uponnut minuun. Jotenkin tulee fiilis punk asenteesta, ainaista kapinaa kaikkia vastaan. En jaksaisi kuunnella turhan kauaa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Bring me women 22.04.2005

DIRTY CLUB - Bring me women
Hetken vieroituttuani kommenttiringistä muistot tulvahtavat mieleeni välittömästi. Dirty Club ei silti vakuuta...en henk.koht pidä laulajasn äänestä liikoja ja kitarointi on vanhaa tuttua huttua. Omaperäisyyttä kaivattaisiin...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychogenic - Orbite 10.04.2005

Psychogenic - Orbite
No ei se aivan toivotonta ollut vaikka väkisin olisikin väännetty. Paljon on paskempaakin materiaalia liikkeellä ;) Vähän turhan kaavamainen siltikin, varmaa tanssilattia poppia. Ei silti enempää. Välillä meno muuttui kyllä toimivaksi, mutta siitä palattiin aina siihen tavalliseen komppiin. Silti hyvä suoritus, minä olisin lyhentänyt kappaletta 2 minuuttia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Count Dubby - kaunisdub2-slim's specia lbrekbeat dish 09.04.2005

Count Dubby - kaunisdub2-slim's specia lbrekbeat dish
No, tässä kuljettiin vaan. Mihinkään ei päädytty. Ääntä äänessä, muttei idean häivääkään. Sorry, ehkä mää oon vaan niin tyhmä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Siperia opettaa 13.04.2005

Kapula rattaissa - Siperia opettaa
Joo joo, tämä oli kyllä hyvää Suomi-rappiä, parempaa kuin mitkään Elastiset. Silti pikkusen ehkä liikaa Rage Against The Machinea. Enemmän Palefacea... Hyvää settiä kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Korkea veisu sossun luukulle 14.04.2005

Riku Rotten Project - Korkea veisu sossun luukulle
Taas RRP-punkkia. Jos Saatana soisi niin Pelle Miljoona veisi punkin hautaan mukanan. Ei jaksa, Suomi on kuitenkin melko lailla hyvin vointi valtio. Anarkia esiintymällä on turhaa, poliitikkojen tappaminen ei.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Elitistic Behaviour Patterns 10.04.2005

Dismay - Elitistic Behaviour Patterns
No ei se mittään. Aika miehistä rattoo tämä oli tällä kertaa. Ihan hyvällä äänenlaadulla, pieniä vikoja on muttei häiritseviä. Laulu toiii paremmin kuin 80% mikserin laulajista. Biisin rakennekin oli tuttu ja turvallinen. Varmaa laatua, jos jotain rupeaisin kehittämään niin monipuolisempi soundeja tai biiseistä hieman monimutkaisempia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - Dark Symphony 07.04.2005

Protect The Hostile - Dark Symphony
Aika karua menoa. Oli lähellä etten fanittanut. Suosittelisin pari saman tyylin artisteja jos et ole vielä tutustunut. Saattaa kyllä olla nimittäin paikoitellen mentiin aika lähi maastossa. ---> Cybertron, Neuelicht Inc. Helevetin laadukasta jos tää on vasta toinen biisis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Femifasismi 09.04.2005

Riku Rotten Project - Femifasismi
Tuli mieleen Folkstormin 'Feminazist' tuosta nimestä. sed opnkin ainoa positiivinen miellekuva tästä kappaleesta. En ymmärrä mitä olette hakeneet, muttei toteutuskaan hämmentänyt.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Victory & Eternity 07.04.2005

Tuho - Victory & Eternity
Aikas jännät soundit, ihan mielenkiintoiset (sanan positiivisessa merkityksessä). Liian kilseisestä aiheesta ei voi kuin sakottaa. Sori. Laulusta tulee mieleen Mr. Dickinson hieman voimakkaammalla bassoäänellä varustettuna. Kyllä tätä kuuntelis, ainakin taustamusiikkina. Vähän omaperäisyyttä ja koukkuja biisiin niin hyvää tulee. Soitanto oli nyt vähän tylsähköä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 05.04.2005

Argon - No Mortal
lauluun täytyisi saada hieman lisää voimaa...tai vetää se multi-efekti pedaalin läpi noissa huuto kohdissa. Muuten laulu on tasapainoista ja hyvää puhtaalla äänellä laulettuna, se jopa kuulosti hyvältä. Suosittelisinkin käyttämään sitä enemmän. Muuten biisistä ei voi sanoa mitään. mitän sanomatonta taustamusiikkia. Hieman jotain nyansseja siihen lisää. Laulu vie paikoin koko biisiä mukanaan ja hyvä niin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Roadkill 10.04.2005

Mojo Swing - Roadkill
Enkö mä oo kuullut tän jo. En kai sitten. Mojo Swing pisti nyt tuulemaan ja hieman mielenkiintoa herättävä raita loppui lyhyeen, en ainakaan kyllästynyt, mutta tähän musiikki tyyliin ei kuulu tällaiset ääninäytteet, joten siitä pitää vähän sakottaa. Olisiitte voinut saada paremman jatkamalla tätä, nyt voin vain pahoitella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged 03.04.2005

Dr.Groove - Tiedätkö minne meet -- unplugged
Minua häiritsee ainoastaan sanat tässä biisissä. En ymmärrä miksi laulaa puista, itse en viitsisi. Noh, jos joku saa siitä kiksejä niin siitä vaan. Hyvää noin niinkun muuten, toinen tykkää tyttärestä ja toinen tyttären äidistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Maximum Overdrive 13.04.2005

Mojo Swing - Maximum Overdrive
Taas Mojo Swingiä, jee jee... Tuosta nimestä tulee heti huonoja viboja. Sen verran on tuo paska filmatisointi S.Kingin novellista. Rockina tämä toimii kyllä paremmin, ihan mukavan kuuloinen kipale, kaikki toimii soitto puolella. Silti turhan mitään sanomaton.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NameLess - New wave 10.04.2005

NameLess - New wave
No sitähän se oli, siis taustamusiikkia. Ei liikuta mihinkään suuntaan. Neutraalien biisien godfather.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Count Dubby - dragon slayer dub 07.04.2005

Count Dubby - dragon slayer dub
Reggae on jotain yhtä merkitöntä minulle kuin maailmanrauha. Hyvä, että Mr. Marleysta on jo päästy aikaa sitten ja tästä ei ole tullut mitään trendiä. Paskempaa kuin jazzi. Noh, tämä ei kyllä ollut aivan noin huonoa. Digimäisempi soundi sopii paremmin minun korville. Ihan jopa hyvää omalla sarallaan...mutta en kannusta jatkamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Humaanit Kollegat - Painu Wittuun! 01.04.2005

Humaanit Kollegat - Painu Wittuun!
Heps, ihan alussa jouduin aodottamaan milloin se räminä ja räime alkaa, mutta eihän sieltä tullut mitään ydinase arsenaalia niskaan vaan soitantoa joka oli tarttuvaa kuin napalmi. Komppi oli hyvä, ehkä ois saanut olla hieman elektronisemman kuuloinen...Sitten lauluun ehdottomasti pitäis saada lisää munaa. Rupes tuntumaan, että tää on tehty ihan vitsillä. Kovasti oli yritystä, muttei uponnut. Enemmän efektejä peliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - LKP 05.04.2005

Riku Rotten Project - LKP
EN ymmärtänyt yhtään erästä asiaa. Miksi tehdä tällainen biisi? Popedalta voisi odottaa jotain tällaista, tylsää musiikkia ja tyhmiä sanoituksia. Jos osaa soitaa näinkin hyvin niin jotain muuta pliis...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Takaisin Kotiin 10.04.2005

Division 19 - Takaisin Kotiin
Ei viddu. Soundit on kyllä omaperäiset ja hyvät, mutta minua ei hirveästi vakuuta juuri nyt. En tiedä mikä vaivaa, mutta silti jotenkin liian 'äijä'-biisi. Tätä te teette silti vaikka mitä sanoisin, kyllä tää joillekin putoaa hyvinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Olen Johtaja 29.03.2005

Riku Rotten Project - Olen Johtaja
Onpas itse varmaa menoa. Noh sehän se on hienoa. Mä en oikees tiiä onko tää vitsi vai ei kertsi on ainakin sen verran naiivi, että niin vois luulla. Erilaisella laululla vois toimia paremmin (omasta mielestäni). Soitanto toimii, muttei vakuuta minua luovuudella -->positiivisella tavalla.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elechair - Lyssofobia 29.03.2005

Elechair - Lyssofobia
Hieman vielä Aphex Twinnin perässä, mutta hyvää vauhtia ottamassa kiinni. Upland on myös erittäin lähellä tätä ja siitä allekirjoittanut tykkää. kannattaa tarkastaa 'Upland - Obtelirated' siinä kaikki, sitten oot maailman paras täsä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 05.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Teidän bändin nimen ainakin muistaa jos sen on kerran kuullut. Melkoisen jylhät rummutukset sopii tähän hyvin ja erottaa sen muusta massasta hyvin pois. Laulajalla on mahdollisuuksia vaikka mihin... Muutenkin tykkään enemmän kuin 85% mikserin materiaalia. Jatkakaa.............
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 31.03.2005

Tuho - Last Words
Muhun ei laulu kyllä vaikuttanut hirveän positiivisella tavalla. Jos kerran olisi ääntä laulaa niin sitä ei pitäisi kayttää tällaiseen. (Nöyrä mielipiteeni). En osaa sanoa muuta laadultaan hyvä, mutta ei mene tänne osastolle...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 22.04.2005

Sigil - Vapoured
Jep, Seattle tuotti paljon hyvää maailmalle. Kiitos heille kuuluukin. Itse enemmän Nirvana miehenä ei uponnut näin tunteellinen pläjäys, mutta ongelma onkin minun. Erittäin hyvän kuuloista kamaa. Laulut toimivat ja rytmiryhmä tekee tappavan tehokasta jälkeä... Odotellaan uutta grunge vallankumousta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 29.03.2005

Argon - Times of sorrow
kaikken heikoin osa alue oli laulu hilsjaista taustaa vasten. Nekin virheet tuntuivat häviävän kun säröt lyötiin päälle. Ehkä se on teidän vahvin puolenne juuri nyt. Herkistellä ehtii sitten eläkkeellä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Valtion viholliset 29.03.2005

Kapula rattaissa - Valtion viholliset
Suomen ainoa tyylikäs räppäri on Paleface, siitä mallia. Tää on vähän Rage Against The Machine -kopio. Ja Suomen kieli kuulostaa räpättynä aika rumalta. En viiti antaa numeroa siitä tulisi rumaa jälkeä, tää nimittäin voi olla ihan hyvääkin omassa genressään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - adrenalin (downtempo) 28.03.2005

förderband - adrenalin (downtempo)
Odotin paljon tältä raidalta alun perusteella, mutta mun mielestä rumpuihin olisi pitänyt saada enemmän syvyyttä, nyt jäi vähän taustalle. Pienillä korjauksilla tästä saa loistavaa materiaalia. Puhesamplet ja oboe? upposi meikäläiseen, Sieltä löytyy kyllä näkemystä erinomaisesti, pientä hiomista soundien kanssa vaan ja ootte/oot tähti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Channel Alzheimer (the audition) 21.03.2005

KRANK - Channel Alzheimer (the audition)
Hitto vie miten puhtoinen äänen laatu on tässä kipaleessa. Vaikka tacaraa on päällekäin vaikka useampaa biisiin. Murhaavaa biittiä ja Krankmaista piipittelyä siellä täällä feat. Saatanalliset keuhkot. Tappotaajuuksilla tässä paikoitellen liikutaan. Elektroniikka laittaa turpaan vielä kauan sen jälkeen kun kappale on hiljentynyt. Ei mitään liikaa, ei mitään puutu...Krank parantaa tähäystään kohti silmien väliä koko ajan. JEESUS!!!!!!!!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 26.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Teiltähän tulee materiaalia. Tai sitten sekoitan tän johonkin muuhun. Turhan yksinkertainen aihe on tällä kipaleella, ei vaan uppoa enää, elämän vaikeudesta lauletaan ihan liikaa. Eikö niitä aiheita ois vaikka kuinka paljon. Ei muuta valittamista, Miia laulajaksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Future Unfold 29.03.2005

Diffusion - Future Unfold
Lauluun täytis mun mielestä saada hieman enemmän aggresiivisuutta/bassoa. En tiiä onko Slipknot teillä suurikin vaikuttavja välillä tuntui, että näin vois olla. Joku mätti soundien kanssa, en tiiä olikohan joku hieman eri rytmissä paikka paikoin. Ei hirveesti uponnut....
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Reflections Never Fade 26.03.2005

Diffusion - Reflections Never Fade
Vähähn turhan kova yrittämisen maku on päällä soitossa. Tuplabasari kuulostaa aika homeiselta, eikä kaikki palikat ihan kohdillaan ole. Tosi lupaava kyllä, voi johtua huonosta miksauksesta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Chains of Tomorrow 31.03.2005

ThunderForce - Chains of Tomorrow
Ensimmisenä tulee mieleen...pippelihevi. En jaksa tätä kyllä yhtään, ei ole teidän vika vaan minun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Jalkaisin 29.03.2005

Minoria - Jalkaisin
Tässä häiritsee minua sama asia kuin sataa tuhatta muutakin suomenkielistä rock-zipaletta. Vokaalit ei sovi taustaan. Noh, kertsissä sekin on jo parempi, mutta kun laulun pitäis jaksaa kantaa biisiä hitaissa kohdissa niin se ei suoriudu siitä vielä kiitettävällä tavalla. Joskus sitten, se on varmaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Epäonnen tehdas 19.03.2005

Vasemman raajan halvaus - Epäonnen tehdas
Alakanttiin on kommenttiringistä tullut pisteitä. Hyvä vaan ettei tätä kaikki osaa arvostaa. Erittäin korvaa hivelevän koneellinen soundi. Täydellisen mittainen tai minuutin/puoltoista pidempi ois voinut olla, mutta jätti näin mukavan nälkäisen tunteen. Tämä on sun alaas...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Metal touch 11.03.2005

KRANK - Metal touch
Hrr...taas tuulee. Sieltä paukahti oikeen kunnolla. uskomaton remiksx...Siinä oli hauskaa kun hautajaisissa kerrakseen. Toimi kuin Singer Saatanan polkemana. Ehkäpä mielenkiintoisin biisi mitä oon hekeen kuunnellut näillä sivustoilla tai yleensä muuallakaan. En keksi mitään mitä olisi voinut tehdä toisin. On se perkele...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflected - Postmortem 29.03.2005

Reflected - Postmortem
Proge on vaikea heittää saamatta negatiivista palautetta joltain suunnalta. Ootellaan sitä uudempaa versiota ennen kuin ammutaan. Ja laulusta....tulee mieleen joku köyhän miehen Bruce Dickinson. Joltain Seventh Son Of A Seventh Son-ajoilta...ei vakuuta, jotkut voi vakuuttaakin. Mulle oli koko biisi vähän tylsän puoleinen tässä jamassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dancing under the closed eyes - the Shapeless 01.03.2005

Dancing under the closed eyes - the Shapeless
Jesus sentään. Hyvän levyn voitte tehgdä kunsoitatte tätä biibiä 37min putkeen. Fresh Blood (d e m) tasoa tai vielä parempikin. Nyt on niin herkässä, että vois antaa 11.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dancing under the closed eyes - Intro:in fire they shall burn 01.03.2005

Dancing under the closed eyes - Intro:in fire they shall burn
Introon oli ahdettu paljon tuskaa ja ahdistusta. Kertomusta olisi jaksanut kuunnella vaikka vähän pidempäänkin. Toisaalta on kaunista lopettaaa aina pikkusen liian aikaisin, josta pisteet kotiin. 10 ei voi antaa ennen kuin tulee toinen fresh blood ( deus ex machina ) :n veroinen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dancing under the closed eyes - Infernal - step 2: depth 01.03.2005

Dancing under the closed eyes - Infernal - step 2: depth
Erittäin vahva kaikkine efektineen, vaihtoineen, nousuineen. Nyt siinä oli kaikki palaset kohdallaan. Se oli pimeyttäkin pimeämpää,pelkoa tehokkaampaa ja myrkyistä myrkyllisintä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dancing under the closed eyes - Infernal 01.03.2005

Dancing under the closed eyes - Infernal
Tässä se tulee, kaikessa komeudessaan verhoutuneena raiskattujen vaimojen ja lasten vereen. Hiipii läpi valtakuntien huomaamattomana, kylväen kuolemaa kaikkialle. Mädännyttäen maan jalkojensa alla, pilaannuttaen vedet juomalla siitä, Murhakone Helvetistä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele harjan&Lauman - Jokin käskee palaamaan 14.04.2005

harjan&Lauman - Jokin käskee palaamaan
Onhan se poppia tosiaankin. En osaa sanoa mitään tästä. On kai se hyvää, siis joillekin ei minulle. Henk.koht. en pystyisi kuuntelemaan tätä kovinkaan kauaa. Neutraalia kuin vesi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele förderband - adipeux 31.03.2005

förderband - adipeux
No joo siihen tää kelpaa, mutta sen aikana on kiva nyökyttää päätä jonkun tarttuvan riffin tahdissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 26.03.2005

Salaliitto - Uni
Vaikka kuinka naiivit sanat tässä onkin niin se ei vähennä taustojen kauneutta. Nyt vaan muutama uneton yö teille niin materiaalista tulee levottomampaa ja sitä myöten vielä kivempaa ja ihanampaa :D . Miia saa tulla laulamaan mun prokkikseen milloin vaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele harjan&Lauman - Alas pankit,rahanvalta 09.04.2005

harjan&Lauman - Alas pankit,rahanvalta
Mut on punkteerattu neljä kertaa eikä mikään niistä kerroista ole tuntunut näin pahalta. Huono miksaus ja liian vähän energiaa. Tätä ei muista enää vartin päästä. Lisää vaivaa täytyy nähdä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 26.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Vittu kun odotin alun perusteella paljon, mutta sehän olikin semmoista ollaan kahdestaan, in-love-pusi-pusi-rokkia. Laulu ei toimi, mutta soitto onnistuu hyvin. Vaihtakaapas se laulu englanniksi ja sitten vedätte sen kunnon multi-efektin läpi niin johan rupeaa lyyli kirjoittamaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele HullutiedemiesH - Mä elän mut tää ei ... - Kuumah!! (album Version) 13.04.2005

HullutiedemiesH - Mä elän mut tää ei ... - Kuumah!! (album Version)
Joo, äijä meninkiä...Muhun ei hirveästi tee vaikutusta. Tulee semmonen macho vaikutus, eikä mitenkään hyvässä mielessä. Mä en jaksas laulaa asioista mitkä on melko itsestään selviä, eikä mua huvita kuunnella kenenkään muun seikkailuista baarissa. No, hyvin tuotettua materiaalia. Se ei kyllä mulle riitä...No ei pilata tätä arvosanalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Mo 09.04.2005

Trakkerterrorist - Mo
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjj

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 05.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
Outoa, jokin vie tätä eteenpäin, mutta mitään tästä ei todennäköisesti muistamaan tule. Siinä on jotain kyllä, ehkä se aukeaisi todellakin paremmilla soundeilla...Laitatte sen sitten uudestaan kommenttirinkiin. Nyt ette saa numeroa. Ei tästä hirveästi kiinnostu, mutta ei tätä voi vihatakaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Haavat Paranee 27.03.2005

-CSPR- - Haavat Paranee
Kitara kuulosti alussa ihan The White Stripesin-Jolenelta. Noh, ei se oo väärin. Oot rocktähti, kai. Ei uppoo muhun. Suomenkieli ja rock on mulle aina vaikee arvostella. Mun mielestä kuulostaa paskalta, mutta en viiti antaa virallista arvosanaaa. Laulu kaipais jotain lisää, ehkä vain syvyyttä, muuten varsin hyvän kuuloiset soundit. Onnea vaan jatkoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Backseat lover 29.03.2005

DIRTY CLUB - Backseat lover
teillä vissiin on ringisä biisejä enemmänkin tai sitten muistan väärin. Ei, ei tästä laulusta voi erehtyä. Mä en kohta tiiä ootteko te neroja vai pellejä. En edes anna numeroa, ei ole sen vaivan arvoista...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist - Trigger Happy 26.03.2005

Arsonist - Trigger Happy
Joo, soundi oli kyllä erittäin hyvä, pystyisin helposti kuuntelemaan tätä. Ei ärsytä ja sopivasti happoa mukana. Ainoa asia joka vaivaa on turhan tavanomaiset soittimet. Pienellä omaperäisyydellä ja rohkeudella tästä tulis erittäin hyvää. Ei muuta kuin oudompia soittimia/soundeja ja kliseet roskikseen. Sitten saatte musta fanin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dancing under the closed eyes - Fresh blood (deus ex machina) 04.02.2005

Dancing under the closed eyes - Fresh blood (deus ex machina)
Tää meni kyllä suoraan suoneen. Kestää kuuntelun usempaankin kertaan. Erittäin paljon adrenaliiniä ja mielenvikaisuutta. Saa ilmoittaa jos muita biisejä tulee ladattavaksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dancing under the closed eyes - Fresh blood (Filth Injekt -mix) 04.02.2005

Dancing under the closed eyes - Fresh blood (Filth Injekt -mix)
Ei niin mieltä häiritsevä kokemus kuin toinen miksaus. Erittäin puhtaat souindit luota tähän vaikka ääntä pusketaan useammalta kanavalta kerralla. Luotettavaa noizea, todellisempaa kuin kipu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 28.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
Soitto pelaa hyvin, tosin tuplaus kuulostaa aika vajavaiselta ja laulun pitäis olla pari pykälää vielä rankempaa. Pistäkääpäs se kunnon multi-efektipedaalin läpi niin rupeaa jyrräämään.... Nöyrä mielipiteeni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Carcinogenesis in a skin booklet 20.01.2005

KRANK - Carcinogenesis in a skin booklet
Jep. Se oli murhaavaa. Ihan vitun parasta materiaalia ikinä. By the way...Mun ekalla "Torture Certificates"-demolla on "Carcinogen"-niminen raita. Ei muuta kun lisää tollasta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 26.03.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Paras biisi tänään minkä oon kuullut, mutta ei virheetön. Laulu vaan on pikkusen, noh, huonosti äännetty. Ei kyllä ollut huonosti suomalaiseksi, mutta letkeää se oli. kuunteleppa Giant Robotin Domesticityn alkupuoliskoa niin löytyy letkeyttä mistä kaikki voi vielä oppia jotain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 02.04.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Noh, minun mielestä tuolle onnettomuudelle ei tarvitsisi tehdä mitään muistobiisejä tai sitten unohdetaan Afrikassa aidsiin/malariaan kuolevat joita on mennyt paljon enemmän kuin tässä onnettomuudessa. Keski-idän maiden sodat, kuka tekee Kosovon orvoille lapsille näitä? Kyseessä on vain mediaseksikkyys kun hyvävaraisia ihmisiä menehtyy ja tsunamit ovat kuitenkin vielä aoika harvinaisia. Maailmaa täytyisi vieläkin puhdistaa hieman vahvemmalla kädellä. Ei mene kovinkaan kauaa kun on syntynyt sama määrä ihmisiä korvaamaan menetykset. Jos itse menetit läheisen ihmisen tapauksessa olen pahoillani erittäin syvästi ja ymmärrän kyllä sinua. Asiaan soitanto oli kaunista ja vahvaa. Voisin kuvitella hyvinkin kuuntelevani tätä levyllisenkin verran. Aukeaa helposti, vaikkei se aina ole kovin hyvä asia. Hieman surullisempi/melankolisempi oisi saanut olla. Jos hieman synkempi olisi ollut/käyttänyt harvinaisempia ääniä olisin tykännyt enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Heat 03.04.2005

Mojo Swing - Heat
Mojo Swinghän halusi tietää miten Noizea tehdään, kiitos mielenkiinnosta, mutta nyt arvostellaan rockia. Kuulosti aika tutulta, etten vaan ois jo arvostellut tätä. Nyt se ainakin kuulostaa hyvältä, tällaisen tyylin edustajia löytyy mikseristä vähän liikaa koska suurin osa niistä on ihan paskaa, mutta Mojo Swing on onnistunut vangitsemaan kaikki parhaat puolet tästä genrestä. Oikeasti parempaa kuin jotkut uudet HANOI ROCKSIN BIISIT.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Let Me 02.04.2005

Mojo Swing - Let Me
tänään tulee kovaa materialia vastaan. Tämäkin on varmaan parhaita rock-kappeleita mikserissä. Sellaista kuraa on tullut välillä vastaan, että... omassa genressään varmaan jo melko valmista ja arvostettua kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - No Points From Luxemburg 07.04.2005

Fruits - No Points From Luxemburg
No jazzii en kyllä diggaa. Outoa kuin mämmi mansikkahillon kanssa. Nimi on parhainta antia tässä biisissä. Minun mielestäni torbisoittimia voi käyttää kauniimminkin. Kuunnelkaa vaikka II-maailmansodan propaganda lauluja, siellä se oli mielikuvitus valloillaan. Tää varmaan toimis jos olis vahvojen huumeiden vaikutuksen alaisena. No, Hollannistahan niitä saa helposti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - New Fruits 22.04.2005

Fruits - New Fruits
Ja hyväähän siitä tulee. Taas erittäin hienoa jamittelua. Jos itse osaisi niin tekisin myös tällaista materiaalia. Ei liian jazzia makuuni, normaalisti vihaan sitä musiikkia, joten erittäin mahtavaa jälleen...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vasemman raajan halvaus - Palsa 02 - Vapautuminen 19.03.2005

Vasemman raajan halvaus - Palsa 02 - Vapautuminen
Helevetin puhtaat soundit...rakenteeltaan sopivan murskaava yksinkertaisuudessaan. Ei se hirveän ambient vaikutteinen kyllä ollut vaikka niin mainitsit. Mulla ei riittäis itsellä energiaa tehdä noin loistavaa biisiä, joka käyttäää koko ajan samaa soundia, pelkällä rytmin muutoksella sai paljon aikaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - My Prayer 29.03.2005

Harken - My Prayer
Julma snare-soundi tulee nyt heti mieleen. Laulu on keskitasoa parempi ja reilusti parempi kuin allekirjoittaneen. Mutta silti puuttuu jotenkin se tunne mikä balladeissa täytyis olla. Noh, ei se oo helppoa, luultavasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004 02.04.2005

Force Majeure - I Hear Voices - Demo 2004
Force Majeure taitaa olla jonkun Tanskalaisen Noise/death industrial - lafkankin nimi. Iron Maidenia tässä lähenneltiin ja varmaan on parempaakin kuin pappojen uusin platta. Minä en tätä jaksa, ollaan sen tään jo uudella vuosituhannella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Wild In The Night 09.04.2005

Vicious Minds - Wild In The Night
Tässähän oli soundit jo hyvin kohdillaan ja biisissäkin oli jonkun verran ideaa, mutta kertosäkeistä en hirveästi perusta, ainakaan tässä versiossa. Olen tainnut aika kehnosti antaa pojoja aikaisempiin tutoksiinne, nyt asiaan tulee muutos ja tästä on hyvä jatkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Operating Room - Aglossia 28.01.2005

Operating Room - Aglossia
black-death-satan-industial-kaos Siinä mentiin läpi teollisen helvetin kaikki joukkotuho aseet arsenaalina. Aivohalvaus on lähellä kun Aglossiaa kuuntelee. Kuolemaa kaikille, no doubt. Pieni miinus bassojen puuttumisesta, mutta toimii kuin hermokaasut.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 26.03.2005

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Pistää mirtimään miksi pojat jotka osaavat soittaa noinkin hyvin laittavat tuollaisen laulun tähän. Tuli semmonen koomisen oloinen tuosta biisistä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele UnleasHer - Mindcollapse 05.04.2005

UnleasHer - Mindcollapse
Kitaraan ois pitänyt hommata parempi särö. Tähän se ei oikein istunut vaan jyräsi liikaa päälle ja hukutti kaikki muut alleen. Tai ei alleen vaan vei liikaa huomiota eikä se ole minusta hyvä. Muuten cool kuin napajäätikkö. Hyviä ideoita, enää viimeistelyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enflamed - The First Blood of War 07.04.2005

Enflamed - The First Blood of War
Hyvältähän se kuulosti. Laulajalla on mukavan persoonallinen ääni ja ammattimainen maku tästä jäi suuhun. Jos pitäisin jotain lafkaa niin olisitte siellä jo. Ekan 10 saatte multa noin pop-artisteina. Hyvä, hyvä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enflamed - Is This All? 05.04.2005

Enflamed - Is This All?
Melko hyvä ääni laulajalla on ihan rkana mielessä, niin paljon paskaa on joutunut täälläkin kuuntelemaan. Muutenhan biisi on muutamaa nousua lukuun ottamatta melko tylsä, soundit on kyllä kohdillaan ja muutenkin ootte varmaan aika ammattilaisia. No, tarkemin ajateltuna, on tää hyvä, ei vituta yhtään kuunnella, joka usein on tärkein vaihe artistin hyväksymisessä. Onnea matkaan vaan....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Carrion Dread - Cannibal Slaughterhouse 22.03.2005

Carrion Dread - Cannibal Slaughterhouse
Tota noin ihan vaan tulevaisuuden varalle...ja tämä koskee kaikkia biisejä. Puolet musiikin tekijöistä tuntee kaikki nuo jutu, jotka ovat puhtaita FL Studio 5:sen sampleja. Suosittelisin pikkuisen muokkaamaan niitä...ja kitara on kanssa FL 5:sen soitin. Kuulostaa melko lailla heikolta näin käyttettynä ja puheet on suoria lainauksia. Ei tuu uppoamaan kansaan valitettavasti. Ei ole tarkoitus mollata, mutta korvaamalla nuo omalla laululla ja kitarat oikeilla kitaroilla saaavutat paljon omaperäisemmän ja kuunelun kestävämmän soundin.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loimu - Valon varjot 07.04.2005

Loimu - Valon varjot
Aika herkullinen soundi ;) Naislaulu on aina onnistunut valinta, mutta muita onnistuneita valintoja ei tähän biisiin sitten osunutkaan. Biisi oli taustoiltaan tylsä ja mitäänsanomaton. Jotain muutakin kuin pelkkä beat-komppi olisi tarvittu tukemaan laulajaa. Ja sanat...niistä ei oikein voi sanoa mitään...paikoin vaan aika naiivit. Sori, kaunis ääni ei vaan riitä...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kesä '66 07.04.2005

Stonecold Zombie - Kesä '66
hyvä että hipit ovat harventuneet tältäkin planeetalta. Kuuskytluku oli kuulemastani päätellen kidurusta 24/7. Lopettakaa muistelot, teitä syytetään tulevaisuudessa muuten nuorison rappeutumisesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Putkonen - Mun jyrkkä paluu 14.04.2005

Putkonen - Mun jyrkkä paluu
Vittu tää on hyvä. Oot mun idoli. Maailman parasta räppiä. Saat tulla räppää mun prokkikseen, ihan millon vaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Disco-Elvis - sotw 07.04.2005

Disco-Elvis - sotw
Tässä on helevetin hyvät soundit, kohina häiritsi mua taustalla. En tiedä ootteko tahallanne laittanut sen sinne pyörimään, mutta olisin kyllä kuunnellut mieluummin ilman sitä. Sairaan hyvä noin muuten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon 27.02.2005

Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon
Tätä tyhmät ymmärrä!!!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele F-43 - summer blood 26.03.2005

F-43 - summer blood
Tässä on John 5:sen fanit asialla tai jotain. En tiiä miks tehdään kitara/rummut instrumentaaleja. Mark Knopfler saa niitä myytyä mutta ei kai kukaan muu. Sori, mun mielestä ei mitään järkeä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - MikiSum 28.03.2005

Masa B - MikiSum
Ootin alussa Niko Ahvosen tai Aki Sirkesalon ääntä. Laulussa on petraamisen varaa, muuten biisi on sopivan yksinkertainen ja torviosoittokunta töräyttää soolonsa oikeissa paikoissa. Muuten toimii kun harjoittelee vähän aikaa ääntämistä, joo se on vaikea juttu suomalaisille, tiedän...
8

Sivu: 1 2