Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Painajainen tulesta 02.10.2011

Edorf - Painajainen tulesta
Joo, Rolf soitteli ja halus maininnan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amoc - Skorpioon 08.10.2007

Amoc - Skorpioon
Häiriintynyttä ja painostavaa tunnelmaa, loistava rumpusektio ja ennen kaikkea äärimmäistä flowta ja ainutlaatuisia rytmityksiä. Täydellistä äänenkäyttöä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 23.07.2004

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Jenny pyörähti Ivalossa ja komensi minut kuuntelemaan tätä ja onneksi komensi, sillä tämähän saundaa komeasti. Flow on mitä toimivin ja biittikin hoitaa hommansa. Kertsin laulut on hyvällä tavalla popahtavat ja kokonaisuudessaan paketti on värikäs ja siinä on kultanen joululahjanauha ympärillä. Näppärää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele happy-go-lucky - kind of red 22.07.2004

happy-go-lucky - kind of red
Vaikka mikseristä löytyykin loppujen lopuksi ihan kiitettävä pino hyvin toteutettuja biisejä, niin tässä on jotakin sellaista mitä useimmista näistä muista tuotuoksista puuttuu. Nimittäin se omaperäinen ote, jota niin mielellään kuulisi enemmän. Teillä on se, ehdottomasti. Biisin tuotantopuoli toimii hienosti, vaikka miksauksessa olisi voinut jättää laululle vähän enemmän tilaa tuossa kertosäkeessä. Se on kuitenkin niin pieni puute, että ei tästä auta kuin kymppi antaa. Tyttösellä on iiiihana ääni. Loving it!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre) 22.07.2004

Juha Kiili - Rehtori (feat. Laveerre)
Laviksen hämärät lyriikat on omiaan tällaseen sekopäilyyn. Kitarariffit potkii seinät ympäriltä ja kaikki on tuota vinguttelua myöten loistavaa. Tuo kevyempi kitarointi välillä toimii myös niinku toimiva asia...eli hyvin. Mahtavaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 06.01.2004

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Todella hyvin toteutettu ja monipuolinen biisi. Kaikista parhaimpana osiona erottuu tuo kaunis lauluosio, mutta räbbipätkäkin on ihan kivasti onnistunut. Kitarasoolo oli aika vaatimaton, mutta tuo mukavasti väriä kyllä kappaleeseen. Erityiskiitokset laulusta ja taustasta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Urban Disciples Finland - Paulos Tylsä, Kasi - Yksinäisyys 05.07.2004

Urban Disciples Finland - Paulos Tylsä, Kasi - Yksinäisyys
Lempikappaleeni kyseiseltä levyltä ehdottomasti. Omiaan yksinäisiin hetkiin ku tuntuu, ettei kukaan tunne samoin. Tämän myötä tietää, että tuntee..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Jotain parempaa 22.07.2004

Niina - Jotain parempaa
Biisistä tulee väistämättä mieleen Jonnan tuotokset mieleen, mutta tämä tekele eroaa hänen kappaleistaan siinä, että tuotantopuoli ei ole yhtä vakuuttavaa. Käytetyt syntikkasaundit eivät itseäni lämmitä ja rummutkin voisivat olla paremmat. Laulajattaren ääni on kyllä kaunis, mutta turhan tavallinen. Kappale ei missään nimessä ole huono, mutta en löydä tästä mitään sellaista, mikä nostaisi sen tusinaveisujen yläpuolelle. Tehkää kuitenkin lisää biisejä, sillä potentiaalia tässä kyllä on. P's.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele pikku E - Pikku E 22.10.2003

pikku E - Pikku E
Nautintoa äärimmillään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pete and Mike - Never Had A Gun In My Hand 04.07.2004

Pete and Mike - Never Had A Gun In My Hand
Tunnelma on kohdillaan ja tausta on yksinkertaisuudessaan todella toimiva. Räbäytys pitää tunnelmaa loistavasti yllä, eikä artikulaatiosta paista läpi räbäyttäjän suomalaisuus, mikä on näissä piireissä hyvin harvinaista. Ivalo arvostaa. Paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele JahDubClub - Aurinkolaulu 25.05.2004

JahDubClub - Aurinkolaulu
Pieni korjaus. Sanat menevät käsittääkseni jotenkin näin: "Kädet housujen taskuun". En toki kuitenkaan vastusta masturbaatiota, vaikken siihen tässä kappaleessa erityisemmin kannustakaan. Lyriikoita voi ehkä joskus kokonaisuudessaan etsiä edorf-artistisivulta löytyvästä linkistä jahka jaksan ne sinne lisäillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Steriilipiikki - Häröäpärä 20.07.2003

Steriilipiikki - Häröäpärä
Sinä oot ihan kipeä, lapseni. kädet alas! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Stay Kool 19.07.2004

Dian - Stay Kool
Biisistä tulee vahvasti Pearl Jam mieleen ja pelkästään hyvässä mielessä. Tuo mainriffi on loistavan mukaansatempaava ja laulajan ääni on mitä hienoin. Lopun fiilistelyistä ja sooloista vielä isot plussat. Most Excellent.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura 22.07.2004

Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura
Vaasan pojilla on biiseissään lähes poikkeuksetta jotain sellasta, mikä saa hymyilemään ja hyvälle tuulelle. Biitti toimii, flowt toimii, läpät toimii, kaikki toimii. Ja hyvin toimiikin.
9