Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dumbed - Airwaves (kesken) 05.09.2008

Dumbed - Airwaves (kesken)
Hieno idea ja saundit tuntuu käyvän yhteen. Kuuluu tietty myös miksauksessa, että tämä on kesken, mutta kyl on lupaava alku. Mielenkiintoista, odotan innolla valmista versiota.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karmine - Faceless World 28.03.2008

Karmine - Faceless World
Uusi meininki ja tyyli kuuluu heti alussa. Alku on todella lupaavan kuuloinen ja en joutunut pettymään sen jälkeenkään. Jossain kohdissa mielestäni laulu kaipaisi lisää tulta ja tunnetta, etenkin kertosäkeessä. Mutta hienolta kuullostaa ja toimii. Hienoja nostatuskohtiakin kappaleesta löytyy juuri ennen kertosäkeitä, hyvä niin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karmine - Faceless World 06.03.2008

Karmine - Faceless World
Laulun suhteen etenkin on tapahtunut selvää parannusta aiempaan tuotantoon verrattuna. Kappaleessa olevat komeat ja fiilistelevät kitarasoolot antavat kappaleelle selvän lisäpotkun. Ilman niitä kokonaisuus olisi latteampi. Melko tunnelmallinen kipale ja kokonaisuus kuulostaa mukavan kaupalliselta ja helpolta kuunnella, mutta silti omaperäisyyttäkin löytyy. Hienoa settiä, se on fakta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AHP-projektin tiellä olevat biisit - Collection of the Beethovens 19.02.2008

AHP-projektin tiellä olevat biisit - Collection of the Beethovens
Ompa railakas meininki. Ei ole positiivisesta ja iloisestä tunnelmasta puutetta tässä kappaleessa. Uskoisin tämän toimivan jopa tanssilattioillakin joissain paikoissa. Bassline(kin) on hienon ja "ovelan" kuuloinen. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Turhaa 28.03.2008

G-Powered - Turhaa
Biisin tempo on juuri sopiva, nopeampi olisi tehnyt tästä turhan rauhattoman kuulloisen. Mukavan rento rullaava kappale! Yksinkertaisia saundeja ja hyvä miksaus ja viimeistely. On sopivan väljän kuulloista ja tunnelman puolesta hienoa fiilistelyä! Sanoitukset ovat kyllä kohdallaan kuten kaikissa kappaleissanne. Miian ääni on suorastaan lohduttava ja uskottava. Kuulee kyllä heti, että myös tarkoitatte mitä Miia laulaa kappaleissanne. Hienosti olette onnistuneet pitämään kappaleen yksinkertaisena ja tanssittavanakin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Aina lähelläni 28.03.2008

G-Powered - Aina lähelläni
Heti alussa lähdetään nousuliitoon/syöksyyn. Suoraan asiaan siis. Esim. klubeilla ja diskoissa tämä biisi on kyllä tanssittavuudeltaan varmasti kärkipäästä. Stereokuva on sopivasti levitetty, soittimet ja saundit löytävät sieltä hienosti paikkansa, soivat dynaamisesti, eikä biisi (tämäkään) kuullosta lattealta. Kappale suorastaan vyöryy eteenpäin ja jää mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karmine - Crossroads 22.05.2007

Karmine - Crossroads
Sulava ja pehmeä alku. HIENOA! "Biisi ei hyppää heti silmille." Kun biisi lähtee käyntiin, on paketti todella jämäkän kuuloinen. Kappaleen tunnelma herättää mielessäni voimakkaan toivon ja uskon tunteen johonkin asiaan. Biisiin on ladattu todellakin tunnetta sekä asennetta ja se on kauniin haikean, mutta silti positiivisen kuuloinen. Hienot melodiat, rummut ja vokaalitkin istuu pakettiin erinomaisesti! On lahjakasta settiä jätkiltä toden totta. Taso on yllättävän korkealla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Kotiin 28.03.2008

G-Powered - Kotiin
Tässäkin mennään suoraan asiaan. Tämä kappale kirjaimellisesti sykkii. Alku kuullostaa haikealta menneiden muistelemiseltä ja sitten toivo ja usko ottavat vallan kertosäkeeseen. Kaipaus, muistot ja tahto ovat läsnä koko ajan. Teknisesti selkeä ja sykkivä kappale. Hienot sanoitukset.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Yhdessä 28.03.2008

G-Powered - Yhdessä
Melko rohkea ja omaperäinen veto hääbiisiksi. Pisteet kotiin rohkeasta asenteesta ja omalaatuisesta kokonaisuudesta. Kuullostaa hyvältä ja todellakin, tuo vaihtelua tavanomaisiin hääbiiseihin. Kertosäkeessä meinas kyllä ihan herkistyä kun siihen saavuin. On kumma jos hääpari kuunteli tämän täysin kuivin silmin. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Et hylkää 28.03.2008

G-Powered - Et hylkää
Jotenkin muistuu vanhat ajat mieleen (-90 luku). Sopii kyllä hienosti kesään ja syksyyn! Hieno tunnelma ja melko positiivinen kappale. Taustan synakuvio luo hienon ratsastavan fiiliksen biisiin. Ilman sitä tämä olisi selvästi vaisumpi veto. Todella kaunis kappale kertakaikkiaan ja sanoitukset ovat mahtavat! Ei voi muuta kuin antaa pisteet kotiin. 10- :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Fibrillation (v 1.1) 27.10.2006

Dj Papa - Fibrillation (v 1.1)
Jo alusta alkaen biisi on hienolla tavalla "karkea" johtuen mm. tuosta "luurankosaundista" ja meiniki on kokonaisuudessaan toimivaa. Biisin tunnelma on mielestäni yleisilmeeltään jotenkin salaperäinen ja peittelevä. Hieno juttu, aina biisien tunnelman ei tarvitsekaan olla hehkutusta ja energistä tykitystä. Yksinkertaista ja toimivaa Trancea, juuri nimenomaan tavallisen Trancen genressä. Paketti on kasassa nätisti ja omaperäisyyttä todellakin on. Tästä on helppo antaa vähintään 9. :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G-Powered - Kun surun kohtaat (D1 Edit) 28.03.2008

G-Powered - Kun surun kohtaat (D1 Edit)
Täälläkin tulee mieleen 90 luku! :) Nykytuotantoonne verrattuna vähän erilaista settiä. Hyvän kuulloista kyllä. Kertosäkeeseen oikein ahtautuu energiaa. Tanssibiisinä ei toimi mielestäni niin hyvin kuin nykyiset, mutta vaihtelua tarvitaankin! Ompa komeat rummut taustalla tuossa puolivälin jälkeen, luovat lisäväriä kappaleeseen. Tämä on vanha, mutta hyvin onnistunut kappale. Miksaus oli jo tuolloinkin hyvää tasoa, vaikka onkin kehittynyt vuosien kuluessa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Fading Dream 30.09.2006

Speed Freek - Fading Dream
Tässä biisissä on sellasta omanlaista asennetta, kunnon paukuttelua! Noi biititkin on sulla kyllä just sellasia, jotka erottuu sun eduksesi jokaisesta kappaleestasi. Ai että... :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - No More Paradise 30.09.2006

Speed Freek - No More Paradise
On jämäkät saundit sekä rytmin että melodian osalta. Miksaushan on näissä sun biiseissä kans erinomaista jälkeä, jokaiselle saundille ym. löytyy selkeästi oma paikka. Tässä biisissä on just sellasta kauniin haikeaa fiilistä mutta se "toivon kipinä" löytyy myös. Kuulostaa kyllä hyvältä! :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Just let it go 08.11.2004

Dj Papa - Just let it go
Tämähän kuulostaa hyvältä. Omalaatuisen leijuva ja ilmava fiilis tässä biisissä kokonaisuudessaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 18.09.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
Tästäkin biisistä läytyy sitä jotain syvyyttä. Esim. miksaus on kyl todella nättiä ja laadukasta...efektejä on käytetty hienosti ja täsmällisesti. Rento, haikeahko fiilis....biisi etenee pehmeästi ja hienosti "rakentuen". Tasapainoinen kokonaisuus...jeah. Tästä minä pidän. Kyllä tämä on 9,5 joka kääntyy täs tapauksessa arvosanaan 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - El Cielo 04.08.2004

Speed Freek - El Cielo
Erotut massasta etenkin omalaatuisten ja melko monipuolisten rumpukomppien osalta. Kyllä on taas taidokasta matskua tämäkin! Saat kyllä uskomattoman paljon irti tuosta laitteistostasi ja Fruitysta. Sulle on kehittynyt selvästkin oma "saundi" josta sut tunnistaa.. Se on hyvä se. Keep going!!!
9