Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 126 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sanna Kuusela - Uskallatko 13.07.2011

Sanna Kuusela - Uskallatko
Nyt vasta huomasin, että äänestäsi tulee mieleen paljon Anna Puu. Hyvin pääset äänesi avulla korkeisiin sfääreihin ja nuottikorva on yhtä hyvin hallussa, kuten alemmassa biisissä, josta pidin vähän enemmän, kuin tästä. Ei tämä huono ole missään nimessä, mutta koska rehellisyys maan perii, niin pitää kertoa, että tässä on enemmän demon makua, kuin varsinaisen kappaleen. Biisin sanoma jää vähän sellaiseksi, että se tarvitsisi(minun mielestäni) enemmän lihaa luiden ympärille. Loistava laulaja olet, ja jos nämä molemmat kipaleet on teikäläisen säveltämiä, niin toivotan vielä enemmän rohkeutta jatkaa musiikillisella polulla! Hengentuotteesi sai oman, suhteellisen ankean illan, näyttämään hiukan paremmalta. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sanna Kuusela - Autumn 13.07.2011

Sanna Kuusela - Autumn
Hyvän tasoista ja rauhoittavaa laulua kurkustasi ulos tunget. Itse kipalekin on ihan mukavaa fiilistä luova, vaikka siihen kaipaisi hiukan suurempaa vaihtelua, kuin se tällä hetkellä tarjoaa. Ottaen huomioon, että pidän enemmän konemusiikista, tämä on varsin hyvä suoritus. Teknisesti mahtavaa tasoa(toisin sanottuna äänenlaatu ja muut elementit eivät hypi toistensa silmille, kuten esimerkiksi vaikka hihatsu yht-äkkiä hukkuisi muiden instrumenttien alle). Peace!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Mystique 13.06.2010

Heat Radius - Mystique
Itse olen kovasti koittanut kehitellä tämän genren suuntaista musaa, mutta tuloksetta. Niin kai se vain on, että toiset osaa ja toiset ei. Sinä kuulut, luonnollisesti, siihen osaajiin ottaen huomioon kuinka paljon teikäläisen musaa olen jo aikoinaan kuullut. Tämä ei valitettavasti kuulu ihan parhaimmistoosi mutta pisti tanssijalan koreasti silti heilumaan. Lempikohtani oli ehdottomasti 01:29 hetken ajan fiilistelevän soundin kuunteleminen. Trance-melodia sitten vähän tappoi sen hienoutta. Olisi ollut hieno kuulla pelkän tuon yhden samplen ja itse kehitetyn breakbeat-komppilinjan keskeistä kikkailua ilman mitään muita härpäkkeitä. Noo. Mutta hieno suoritus kuitenkin. Ysin saat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Loops 13.06.2010

Heat Radius - Loops
Hyvin näyttää loopit olevan housuntaskussa tallessa. Ite tykästyin tuon Toxicin erääseen soundiin niin paljon, että laitoin sen hoitamaan uusimman biisini kertosäkeen. Joo. DJ Mihailov alkaa taas osoittamaan elon merkkejä musarintamalla. Nyt pelonsekaisin tuntein odotan, että poistetaanko tuo pieni näytepätkä meikän uutukaisesta täältä mikseristä, vaiko ei. Toomas aikoo siirtyä ainakin yhden biisin ajaksi laulujen maailmaan, eli sanoitettua tavaraa tulossa. No mutta takaisin aiheeseen: Aika musavideo kamaa, tosin ei niin eheätä sellaista. Mutta jos säätelisit, niin kyllä tästä varmasti ihan kelpo biisi voisi syntyä. =) Lykka till! -Toomas-

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Ulkona on sota 17.11.2009

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Ulkona on sota
Näin ensimmäisenä pahoittelen, että kommenttini saapuu biisillesi vasta nyt. Toiseksi, biisi on varsin mallikkaan melodisesti toteutettu! Sanoissakin on pauketta mukavasti. En ole itse mikään räpin suur kuluttaja mutta tämä eroaa siinä mielessä "diibadaaba" räp viritelmistä, että biisissä on havaittavissa jotain sanomaa, joka tosin ammutaan kuulijan korville kohtuullisen isolla rynkyllä. Kompin kanssa olisit voinut ehkä hiukan enemmän kikkailla, jotta se ei toistaisi samaa biittiä again and again, and again. Eipä minulla muuta inistävää =D Mukava räbäytys, joka saa minulta yhdeksän pistettä. Jatka samalla innolla vain eteenpäin, niin hyvä tulee! Peace!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Oilmaster - Susumber 15.11.2009

Jorma Kanki & Oilmaster - Susumber
Jahas. Seuraava listahitti mielisairaalan kesäradioon =D Olipa vaan jännä minimaalinen kokemus. Mitä sä olet oikein vetänyt tätä tehdessä? Jotain miestä vahvempaa ilmiselvästi. Aika härski biisi. Jatka samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Oilmaster - Dark master 15.11.2009

Jorma Kanki & Oilmaster - Dark master
Biisin nimi jo sai hymähtämään nauruun. =D Dark Master on todellakin osuva nimi tälle rällästelylle. Voisin kuvitella tätä johonkin kummelin jaksoon. Sopisi täydellisesti! Tietyllä tavalla koomisen kuuloinen, joka on minun kohdallani pelkkä kehu =) Hiukan lisää erilaisia soundeja olisin kaivannut tähän tuon päämelodian kaveriksi, mutta koska en ole varsinaisesti perillä tästä genrestä(tiedä mitä kummallisuuksia siihen kuuluu), eipä kaiketi parane hirveästi valitella. Noh, valitan siitä huolimatta :P Mielenkiintoinen biisi kuitenkin ja nimi tosiaan on aivan mahtava! lol! Peace!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Corolla Unleashed 26.04.2009

Buddhist Warehouse Inc. - Corolla Unleashed
Ihan hyvää säätöä. :D Ja basari todellakin kuuluu. Liidihän tässä se kaikkein paras on. Olisin toivonut biisiltä hiukan enemmän vaihtelua. Pelkällä äänenlaadun huippuun viemisellä ja yhden synasaundin super viljelemisellä kun ei kovin kummoista väännetä. Mutta perus bassobiisinä ihan mukiin menevä =) 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Outset - Fascinating Terytorium (JKM Chill Edit) 26.04.2009

JKM Electrocutes - Outset - Fascinating Terytorium (JKM Chill Edit)
Hyvää settiä tämäkin. Mukavan rauhallinen ja erityisesti tämä sopii rauhallisia kesäiltoja tunnelmoimaan. Vaikka itse liidi onkin aivan mahtava, niin olisin toivonut tuonne jotain muuta maustetta vielä sekaan tuomaan vaihtelua. Nyt tämä jää hiukan tällaiseksi yhden idean monitoistoksi. Hienosti toteutettu hiljennys lopussa. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Kate Lesing - Neverland (Protush remix) 08.04.2007

Protush - Kate Lesing - Neverland (Protush remix)
Kympin suoritus teikäläiseltä taas! Mahtavaa bilemusaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele @HEUREKA@ - Panee keskellä päivää 01.05.2007

@HEUREKA@ - Panee keskellä päivää
On kyllä niin sairasta että on pakko antaa 10! xD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky 2007 01.05.2007

Vanhaa shittiä - Blue Blue Sky 2007
Kivaa bassojytkettä. Hiukan erikoinen veto tuon melodian kanssa. Erittäin hyvällä tavalla! Alun häilyvä melodia oli ihmeellisen hypnoottinen. Sitten lähdetäänkin kunnolla menemään!! Asiaa! Melodiat ovat kivoja trance maisia niin kuin olla pitääkin. Monipuolinen biisi kerrassan. Taidanpa faniutua ja katsoa mitä seuraavaksi tulee. =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Earthquake 01.05.2007

Heat Radius - Earthquake
Heti tuli tunnelma kuin olisi avaruudessa. Biitin lähtiessä hyrräämään alkoi meno paranemaan huomattavasti. =) Pidin erityisesti tuosta jännästä saundista jota en oikein kuvailla. Se vaan kuulostaa niin himputin siistiltä! x) Hiukan nopeatempoinen meininki olisi ehkä saanut tähän biisin vielä enemmän eloa mutta tuo jännä saundi joka loppu lyönnin aikana lopettaa biisin kivasti, ei ehkä olisi sopinut sellaiseen niin hyvin. Elikkä ihan hyvä näin =) Annan ysin. Olkaapas hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Station Delay 08.04.2007

JKM Electrocutes - Station Delay
Onpas mielenkiintoinen tapaus. Rummut tuovat mieleen kuin jonkun tehtaan jossa valmistellaan tehokkaalla vauhdilla jotain tärkeää. Melodioiden tullessa mukaan tunnelma tiivistyy vieläkin kiihkeämmäksi. Masteroinnista minun on ensin sanottava että se on loistoluokkaa, toisin kuin tätä arvostelua kirjoittavan tekeleet. Kappale sopisi loistavasti johonkin leffaan. Loistavaa Putte! Jälleen kerran!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Dreamcraft 01.05.2007

Buddhist Warehouse Inc. - Dreamcraft
Varsin hyvää ja rauhoittavaa musiikkia. Toisin kuin Haava, minä pidän tästä kovasti. Saattaisin jopa enemmän käyttää hissejä portaiden sijaan jos siellä soitettaisiin tämmöistä musaa hissin liikkuessa x) Tulee hiukan mieleen jonkin sortin Taru sormusten herrasta. Kyllä tämä ysin ansaitsee ehdottomasti! Sen verran kaunista musiikkia. Asiaa Putte!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele John Harvester - Tell my why 19.11.2006

John Harvester - Tell my why
Legendaarinen Johnharvester on osoittanut että on mahdollista tehdä kauniskin trancebiisi! Tämä on juuri sitä. Taustalla rytmiä ylläpitävä biitti ei ehkä ole kaikkein parasta laatua mutta itse pää asia eli melodia on vertaansa vailla. Tällaiseen suoritukseen ei pysty kuin itse nero! Mahtava kertosäe! Täysi kymppi!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele John Harvester - Passion 19.11.2006

John Harvester - Passion
Kauniiden melodioiden ehdoton kärkinimi tekee jälleen loistavaa jälkeä, tällä kertaa erilaisella rytmityksellä joka on sinänsä oivallinen valinta. Melodia osastolla ollaan tässä biisissä hiukan vaimeammalla tasolla kuin edellisessä mutta se ei tarkoita että biisi olisi huono. Päin vastoin! Tämä on loistava isolla L kirjoimella! Tulee mieleen kuin tässä oltaisiin meren syvyyksissä ja kaikenlaisia meren eläviä uiskentelee viettämässä lokoisaa päivää meren hellässä sylissä. Loistavaa John! Kerrassaan Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 01.05.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Rehellisyyden nimissä laulu ei hirveästi säväyttänyt mutta sen sijaan itse musiikki ja sen taustalla soiva komppi sai hymyn kareen nousemaan suupielille. =) Tunnelma on suorastaan hämmästyttävän mukava sen osalta. Ihan mukavan oloinen rallattelu biisi. Näin minulta se saa yhdeksän pistettä. Jatkakaa olkaa hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 01.05.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Sanoitukset biisissä ei oikein meikäläiseen uponnut mutta musiikki ja biitti olivat ihan mukavaa kuunneltavaa. Koska en ole tämän laisen musiikin kuuntelija, jätän pisteyttämättä tämän. Tehköön sen joku joka on paremmin perehtynyt tähän genreen. Setä samulin kädestä laulettiin. Se tuli enemmän kuin selväksi. Missä lie kättänsä lilluttanut kun öljyiseksi sen sai. Voi Samuli parkaa. No joo. Takaisin asiaan. Kaikin puolin biisi siis oli ihan kuunneltava mutta sanoituksiin meikäläinen olisi ainakin toivonut hiukan enemmän panostusta. Ei napannut oikein siltä osalta. Mutta jatkakaa eteenpäin olkaa niin hyvät. Onnea valitsemallanne tiellä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Summer 23.07.2006

Heat Radius - Summer
Whii mikä meininki biisissä! Jytäkän mukava tuo basso. 1:30 kohdalla alkava melodia villitys on biisin paras. Kyllä tämä on sitä taattua tavaraa mitä osasin odottaakkin. Jiihaa!! Se on kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - Once upon a time in Spain 23.07.2006

Heat Radius - Once upon a time in Spain
Erittäin positiivisesti yllättävä biisi. Biisin tunnelma oli mukavan letkeä. Erityisesti minä pidin tuosta piano ja kitara melodiasta ja kitara komppaus meiningistä. Tätä voisi kuvitella ihan johonkin elokuvaan. Mahtavaa Heat radius! AIVAN LOISTAVAA!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX) 01.05.2007

Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX)
Siisti biisi! En olekkaan kuullut tämän biisin alkuperäistä versiota joten en voi verrata sen ja tämän välillä. Mukavia kikkailuja saundien kanssa. =) Tämä biisi tosin ei niin hirveästi kolahtanut meikäläiseen vaikka muuten kaikin puolin hyvin tehty. En osaa sanoa mikä se on. Mutta ihan kelpo tuotos. Nais vokalistin ääni oli mukavaa kuunneltavaa =) Tässäpä tämä. Kiitos biisistä
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Redline (Original mix) 01.05.2007

Vanhaa shittiä - Redline (Original mix)
Perin erikoinen alku jota seuraa erittäin tervetullut bassojytke! =) Pidän melodiasta. Se on mukavan tunkeilematon eikä potki biittiä taustalta hijaisemmaksi. Nämä kaksi elementtiä antavat loistavan tunnelman biisiin,johon ehkä olisin kaivannut hiukan muutosta jossain kohdin melodian osalta. Kaikin puolin ihan kelpo biisi. Kyllä se ysi irtoaa tästä =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Avalon 01.05.2007

JKM Electrocutes - Avalon
Varsin mielenkiintoinen alku, joka muuttuu lopulta todella saundahtaviksi melodioiksi! Meitsi tykkää! Erilaisia saundeja on ympätty biisin mukavasti. Hiukan olisin toivonut jotain vaihtelua tuohon biisiin. Ikään kuin jonkinlaista B-osaa, mutta hyvä näinkin =) kokonaisuutena biisi kaikkine komppeineen ja kello saundeineen tekee ysin. Ei yltänyt ihan kymppiin tällä kertaa mutta hyvä biisi kuitenkin kaikin puolin. Hyvää vappua Putte!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Ninth Dimension 25.02.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Ninth Dimension
Mielenkiintoinen teos jälleen. Mukavia melodioita mukana biisissä. Hiukan jankkaavaa menoa 2:43 asti jossa tulee jännän oloinen nostatus uusiin melodisiin atmosfääreihin. Erittäin kiva väli osuus ja sitten taas asiaan! Lopussa 4:00 kohdilla pieni rumpu kikkailu oli varsin hieno. Ei tässä todellakaan ole semmoista joka saisi hyppimään ja pomppimaan innosta mutta ihan mukavaa mättöä. Hyvä biisi jälleen ja ei kun lisää kehiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heat Radius - White Star 14.01.2006

Heat Radius - White Star
Aww. joudun kirjoittamaan kommentin alusta mutta eipä se mitään. Eli siis tämä oli aivan loistava biisi, kuten pääsin sanomasta äsken. Lapsuus ajan peliajat tästä tuli mieleen kun pelailtiin veljen kaa vanhoilla koneilla jotain worms 1. Heh. Aivan loistava! Vaikka saundimaailma on mitä on niin kyllä tämä ysin ansaitsee. Hyvää työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Lucid Nightmare 14.01.2006

Vanhaa shittiä - Lucid Nightmare
Heipä hei pitkästä aikaa, anteeksi ettei ole näkynyt kommentoimassa meikäläistä. Kappas vain. Täällähän ollaan väsäilty keplo settiä. Suoratsaan aivan sairaan kelpo settiä. Biitti jytää loistavasti. Pientä hiontaa se kyllä kaipaisi joidenkin saundien kanssa ja kompin myös mutta kuulostaa varsin hyvältä. Biisi vaikkakin toistaa itseään niin on suht hyvä. tuo pää trancesaundi joka hoitaa ilmeisesti kertosäkeen roolin on hiukan liian kovalla minun makuuni. Ihan kelpo biisi silti. ysi tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - So Sweet 14.01.2006

Her Wickedness - So Sweet
Makeeta biittiä. Hiukan hämärä tunnelma biisissä. Olisin toivonut tähän jotain vähän jytäkämpää kickiä. Tuo bassomelodiakin olisi tietty voinut olla vähän parempi, mutta hyvin tämä meni näinkin. mielenkiintoisen teoksen olet saanut väsättyä. laulusta myös isot pointsit. Asiallista tavaraa joka saa minulta täyden yhdeksikön. onnea uusien biisien kanssa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Charlize 13.01.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Charlize
Aika metka biisi täytyy myöntää jälleen. Jotkin saundit tosin kuten crash hiukan häirihti korvaani ja jotkin melodiat eivät olleet ollenkaan sopusoinnussa toisten saundien kanssa esimerkki 2:02 alkava liidi. Pää melodia sen sijaan oli hyvä. tuo liidi siis ainut miinus mitä biisistä periaatteessa löysin. Muuten todella popittavaa kamaa. Keep going!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Deliverance 14.01.2006

Vanhaa shittiä - Deliverance
Hmm.. mielikuvituksella biitillä pistetään heti biisi liikkeelle. Aika yksipuolista menoa. Ei hirveämmin tämä biisi kolahtanut kuin Lucid Nightmare mutta ei tämäkään hirveän kuuloinen ole. Hiukan lisää olisin tietty toivonut melodia puolelle tavaraa mutta hienoilla efekteillä joita biisissä silloin tällöin vilahtelee olet saanut elävöitettyä biisiä ihan kelpotavalla. Toisto on tämän biisin miinus. Siinäpä ne olivatkin. Ihan kelpo biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Distrance-Timeless Flame (JKM Retouched) 22.12.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Distrance-Timeless Flame (JKM Retouched)
Kuten edellinenkin sanoi jo niin todella kaunista pianoilua. Suorastaan mahtavaa! Basari pistää taas aika koville kuulokkeeni mutta toivon mukaan joululahjaksi olisi tulossa paremmat. Melodia puolesta minulla ei ole mitään valittamista. Hmmm... Tämä on siinä ja siinä. Hiukan olisi voinut basaria pienemmällä ola mutta kaiketi tämäkin on näin popittaja kansalle suunniteltua. Kelpo settiä ja ansaitsee kyllä kunniakkaasti ysin. Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Those days (Original mix) 14.01.2006

Vanhaa shittiä - Those days (Original mix)
No siinä tuli se ysi mutta ei kai se haitanne. Voisi sen periaatteessa antaa. Zemppiä uusien biisien kanssa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Those days (Original mix) 14.01.2006

Vanhaa shittiä - Those days (Original mix)
Täytyy sanoa, että itsekkin pidän tästä biisistä. melodiat olivat ihan kelpoa ja tuo liidi(string melodia taustalla) oli kanssa varsin asiallinen. Mukavaa pimputus melodiaa on kanssa ympätty kivasti joukkoon. Hiukanhan tämä toistaa.Olisi sitä tietenkin voinut olla vähemmän mutta mukavaa tunnelmointia silti. Itse olisin laittanut melodioiden sekaan paljon muitakin melodioita biisiä elävöittämään mutta ei paha, ei paha. Niukasti alle kiitettävän menee. Melodiat ovat hyvin hallussa sulla ja se on vain plussaa. ja kehitystä on tapahtunut jo paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Load - Scale (JKM Crapmix) 22.12.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Load - Scale (JKM Crapmix)
Onpas jännän kuulosta. Oikein mahtavalla saundilla lähtee liikkeelle. Basso jytisee aika jytäkästi. Amispopittajat sais täsä aika hyvää popitettavaa. Melodioita on ympätty biisiin mukanva määrä. Vanhat kuulokkeeni ovat aika koetuksella tuon popituksen kanssa, mutta särkemistä ei ilmene. Kaikenkaikkiaan ihan kiva biisi, lyhyt mutta ytimekäs. Keep going!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Glacial Control (Electrocuted edition) 22.12.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Glacial Control (Electrocuted edition)
Ohoh! Aikas poppis kamaa. Löoistava basso melodia on otettava heti ensiksi esiin. ja sitten tuo sen jälkeen ilmestyvä melodia ja kolmas sen jälkeen. Loistavia kaikki. heppuhan on kyhännyt aivan loistavan zipaleen. Upean kuuloinen tuo fiilistelykohta myös tuossa 1:15 kohdalla alkava. Pistää lisää tunnetta biisiin. ja sitten 1:32 kohdalla esiin tuleva melodia. mukavasti settiä jo kahden minuutin kohdalle olet saanut ja sitten taas jytisee. Masterointi on ensi luokkaista. 3:20 kohdalla alkava melodia mm on kyllä parhaimpia keksintöjä biisiin. Sekin kyllä vain vähän aikaa on esillä mutta tuo mukavasti eloa biisiin. Kehveli tää on hyvä!! 14:12 kohdalla taas alkava string melodia on aivan loistava. En keksi tästä kyllä mitään pahaa sanottavaa kuin että nämä kuulokkeet on aivan pahuksen huonot!!(joka ei kyllä liity millään biisiin mutta oli välttämätöntä ilmaista asiaX). Makea lopetus biisillä niin kuin aloituskin. Kokonaisuutena täyden kympin pläjäys!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele arCtic element - Outspect 14.01.2006

arCtic element - Outspect
Mukavaa rytmeilyä todellakin. Basso melodia olisi voinut tietty olla parempi mutta tuo rytmi puoli on varsin asiallinen. Jotain jytää lisää olisi saanut paljonkin jos pelkkien trance saundien lisäksi olisit kehittänyt jonkun toisen melodialinjan taustalle, kuten piano tai jonkun synasaundi. Tuo hidastus oli aika veikeä keksintö. kivaa kikkailua mutta ei ihan yltänyt kiitettävän puolelle. Lisää settiä kehiin vain! Rtymi puoli on sulla todella hyvin hanskassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele urpo - The End Is Near 06.12.2005

urpo - The End Is Near
Hmm... kyllä aika räimäkäs biitti tosiaan lähtee liikkeelle. Jotkin kohdat tässä biisissä pistivät korvat koetukselle. Liian kovalla olevat saundit. Melodia linja nyt ei hirveämmin vakuuttanut tässä oikein. Tästä olisi voinut saada kunnon komppi biisin jos olisit enemmän sinne puolelle panostanut. Nyt tämä on aikamoista räimettä. Ehkä tässä tulee myös sivistymättömyyteni tätä genreä koskien vastaan kun en ole perehtynyt niinkään siihen. Biisi ei oikein nyt vakuuttanut minua mutta ei se mitään. Etiäppäin ja kyllä se siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 18.01.2006

Aurisgale - Vanishing soul
Voe kehveli! Annoinko mä tolle vahingossa ysin!?? Mihailov on todella pahoillaan tästä mokasta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Vanishing soul 14.01.2006

Aurisgale - Vanishing soul
Mukavalla tunnelmoinnilla alkaa. ttäbiisiä olenkin kuunnellut jo monta monituista kertaa mutta en ole sanaut kommentoitua sitä. No nyt sekin aika on tullut. Biitin Rytmi sekä erilaiset hienot melodiat ja efektit on ne jotka tässä biisissä on kohdallaan. Surullinen mutta erittäin kaunis tunnelma biisissä. Tykkäsin kovasti. En osaa sen kummemmin sanoa. Ehkä nuo vokaalit olisi voinut jättää pois. Tykkään enemmän semmoisesta jossa on joko laulu tai ylipäätään kunnolliset sanoitukset tai sitten kokonaan instrumental versiona koko biisi. joka tapauksessa eipä tuo haitannut. Biisi on silti täyden kympin arvoinen. Upeaa jälkeä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Midnight hymn (Radio edit) 14.01.2006

Vanhaa shittiä - Midnight hymn (Radio edit)
Mukavaa biittiä tosiaan. Tuo piippi saundi oli varsin kivan kuuloinen. En itsekkään ole enää nykyisin tämän musiikkityylin perään hirveämmin mutta biisi on ihan kelvollisesti tehty. biittiin olisi voinut lisätä lisää tehoa, niin meno olisi ollut hiukan jytäkämpi. 2:37 kohdalla alkava pikkuinen rauhallinen pätkä oli biisin paras kohta. Harmi että se oli niin lyhyt. Ysi tulee tästäkin. Hyvää mukavien.melodioiden siivittämää musaa. Loppu olisi voinut olla iskevämpi. Loppui hiukan seinään mutta mitäpä tuosta. Hyvä biisi silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Kill Me With This Love 22.01.2006

Katya - Kill Me With This Love
Kaunista. Synkän kaunista suorastaan. Biitti on aika mielenkiintoinen. Kaunista laulua. Tulee mieleen hiukan no doubt yhtyeen naislaulaja. Propsit laulusta ehdottomasti. Joitakin lisämelodioita noiden muiden synkkien melodien lisäksi olisi voinut ehkä laittaa antamaan biisille hiukan lisää puhtia. joku "viulu filli" johonkin kohtaan esimerkiksi. hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Starfield (Original mix) 22.10.2005

Vanhaa shittiä - Starfield (Original mix)
Aika sairaan mahtava alku. Erikois maininta biitistä. Loistavasti tuotettu. Kyllä tässä ollaan jo menossa aika hyvään suuntaan. Saundipuolellisesti ainakin. Melodiapuoli on tuotettu aika makeasti minun makuuni. Hiukan toistavaahan tämä on, mutta hyvään suuntaan olet menossa. Enemmän melodia variaatioita kehiin ja on niitäkin tässä aika makeesti. varsinkin noita hiljasia kohdat joissa oli oikein fiilistely meininki oli kiva kuunnella. kyllä se siitä. Ei mikään huono biisi. Ei todellakaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Dead Already 22.01.2006

Katya - Dead Already
Ensiksi on sanottava tähän että biiti on aika mahtava, loistavaa laulu unohtamatta. Tunnelmasta näistä biisistä tulee kovasti erään lainen evanecense fiilis vaikka tyylilaji on tietenkin erilainen. Ihan hyvä pläjäys. Ei ihan itse tule tällaista kuunneltua mutta rytmi tässä biisissä oli todella letkeä. pidä meno yllä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Terra Incognita (Original mix) 22.10.2005

Vanhaa shittiä - Terra Incognita (Original mix)
hämärällä fiilistelyllä lähetään liikkeelle. Perin mielenkiintoinen biisi. Hyvä ja hiukan synkkä tunnelma, mutta se kaipaisi jotain lisäjytkyä kehiin. hiukan liian toistavalla talla mennään eteenpäin. muita melodisia saundeja kun liittäisit tähän mukaan ja joku pikku menevä filli jossakin kohtaan pistäisi eloa lisää biisiin. Nyt tämä menee liian taisaiseen tahtiin. Mielenkiintoa lisäisi huomattavasti jos melodia linjasta olisi tehty vähän vaihtelevampi. Se on siis miinus tässä biisissä. Eteenpäin vain ja kehitystä tapahtuu varmasti niin kuin huomasinkin jo uudessa biisissäsi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Dreaming of you 09.10.2005

Protush - Dreaming of you
Mahtava alku suorastaan, tulee ihan semmoinen intiaani musiikki mieleen, rytmistä puhumattakaan. Nyt olet tosiaan tehnyt semmosen biisin josta meikäläinen tykkää todella! Just tällaista rauhallista. En osaa kuvata sen enempää oikein. Nuo instrumentit ja kaikki on suorastaan täydellisiä!! Jehna! Taidan faniutua tännekkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Alarm (Original mix) 22.10.2005

Vanhaa shittiä - Alarm (Original mix)
Hmm...tämä taitaa ollakkin sitten toinen versio tuosta uusimmastasi biisistä. Jytkyä on huomattavasti enemmän kuin siinä, melodiat vain vääntelehtiin aika kummallaisiin 1:21-1:23 kohdan vääntö esimerkiksi. Yhdyn samoihin mielipiteisiin kuin Larizza tämän biisin kohdalla. kuitenkin olen huomannut että kehitystä on tapahtunut suuresti tämän jälkeen joten eiköhän se siitä. Jatka vaan entistä uuraammin eteenpäin niin kehityt varmasti. Vähän liian tasaiseen tahtiin menevää jytkyä. Joitakin nostatuksia olisi kaivannut tähän. mutta kehitystä on tapahtunut tästäkin biisistä eteenpäin paljon joten etiäppäin vain.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Glacial Control 08.10.2005

Buddhist Warehouse Inc. - Glacial Control
noniin. Himskatti, kun en älynnyt käyttää edellisen biisisi soittamiseen mediaplayeriä vaan winampia, koten kämäset kommentit pistin. Tämä on kyllä omasta mielestäni parempi kuin tuo edellinen. Enemmän melodiaa. Mielikuvituksellinen komppi vie mielen korkealle. Mä en sitten käsitä, miten sä kykenet saamaan biiseistäs näin mahtavia! Itselläni hädin tuskin riittää inspiraatio kämäsien tuotoksien tekoon. Yksinkertaista melodia mättöä tämäkin, mutta eipä haittaa kun melodia on aivan loistava. Miksaus on aivan omaa luokkaansa. En keksi mitään valittamista oikeastaan. Pidä talla pohjassa ja sama mättö yllä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele arCtic element - Mind lethal 14.01.2006

arCtic element - Mind lethal
Kivaa pimputusta. Laulun tähän olisi todellakin voinut laittaa. Se olisi piristänyt biisiä mukavasti. Älyn hyvä melodia. Vaikka olen paljon jo kuullut juuri tämän tyyppistä trancekamaa niin tämä yllätti positiiviosesti juuri melodioillaan. Kerrassaan mukavaa settiä. Kiitettävä tästä on annettava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Katya - Katya- Damn Boy 22.01.2006

Katya - Katya- Damn Boy
Aikamoinen biitti. Tällaista itämaista fiilistelyä tässä. Eipä ole tullut pahemmin tämän tyyliseen biittiin törmäiltyä. Melodialtaan ihan mukavaa ja biitti on edelleen mukavan letkeää. Sanat nyt ei iskeneet minuun mutta ei tämä nyt hirveän karmeakaan ole. r'n'b musaa osaat kyllä asiallisen hyvin tehdä. Hyvät jatkot!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Diabolic beat v3 02.09.2005

Vanhaa shittiä - Diabolic beat v3
Lähtee ihan rennosti käyntiin ja melodiakin on ihan hyvällä mallillaan. En oikeastaan keksi tästä mitään muuta valittamista kuin että hiukan jytäkämmän kickin olisit väsännyt niin meno olisi ollut järeämpää. Sinulla on näköjään sama ongelma kuin minulla tällä hetkellä, että basariin pitäisi saada hiukan tehoa. Kokonaisuutena tämä on täyden kasin arvoinen. Pientä alku strattia olisin kaivannut. Jotain alku hehkutusta siinä ennen kuin biitti iskee kehiin. kyllä se siitä. Jatka vain musan tekoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix) 09.10.2005

Aurisgale - Testimonium (Miikka Leinonen HehkuRemix)
Mahtavan kuuloista melodiaa. Piano varsinkin on se joka muhun iski täysillä. Ja sitten lähdetäänkin menemään mahtavalla biitillä ja saundeilla eteenpäin. Pahus! Miksi ne ei soita tämmöistä radiossa vaan semmosta sontapoppia! Rupeisin mäkin kuuntelemaan enemmän. Täytyy myöntää että melodioissa olet näköjään aika hiku. Mixaus on kanssa aivan omaa luokkaa. Tälle ei voi antaa muuta kuin kympin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - The Windwalker 07.08.2005

Buddhist Warehouse Inc. - The Windwalker
Hienosti alkaa tosiaan. Tuo alussa oleva saundi joka piti pää melodiaa yllä ennen kuin muuta lähti mukaan kuulostaa hyvältä. Antaa sairaan hyvän tunnelma fiiliksen biisiin. Aikalailla sitten pyöritään saman melodia linjan kanssa koko biisin ajan, eikä muuta melodista uutuutta tule mukaan. Hyvä tuotos näinkin tietenkin. Tuo clapsina toimiva sample on uusi tuttavuus minulle. En ole ihan tuon kuuloisena sitä ikinä kuullut. Aika nerokkas. Hyvää poppiskamaa, mutta ei sillätavalla säväytä hirveästi tajuntaa. Onnistunut tuotos kyllä kaikin puolin. Mutta näin tällä kertaa. Ysi pamahtaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Magic of music 30.07.2005

Protush - Magic of music
Melodia lähtee käyntiin oivallisten saundien siivittämänä. Tunnelma tiivistyy minuutin kohdalla ja 1:30 kohdalla aletaan päästä asiaan ja 2 minuutin kohdalla ollaan jo täydessä vauhdissa. Nuo string saundit ovat biisin parasta antia. tuo kerto(mm--> 4:34 futaava tykitys) on aivan loistava! biisi loppuu aika tavan omaisella tavalla, saundien vähitessä loppua kohden. Todella hyvä ja onnistunut kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 14.01.2006

Aurisgale - Testimonium
Tämä kuulosti joksenkin paremmalta kuin nuo uusimmat versiot. Kirkkaammat ja puhtaammat saundit. Paljon paljon parempi! Biitti ja kaikki. Ainoa miinus rapsahtaa kickistä. Hiukan liian heikohko. Olisin toivonut hiukan jykevämpää. Melodiat taas on aivan sairaan loistavasti toteutettu ja tuo piano. Mahtavaa!! Kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Rising sun 11.07.2005

Protush - Rising sun
Hoi taas pitkästä aikaa. Täällähän ollaan onnistuttu tekemään oikein kunnon hitti kamaa. Masteroinnista en rupea sen koommin sanomaan kuin että se on huippulaatua niin kuin aina ennenkin. Hienoa party fiilistelyä tässä biisissä. Saundipuoli on sen verran hyvän kuuloista että se ei pääse tympäisemään vaikka onkin aika samantyylistä koko ajan. Mitä sä vielä täällä mikserissä kuhnit???!! MARS matkaan ja levyttämään siitä!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhaa shittiä - Deeper Inside 29.05.2005

Vanhaa shittiä - Deeper Inside
auts. Aika jytinällä lähti käyntiin. Olisin toivonut hiukan pientä varoitusta tuosta alkubiitistä. Masterointi kuulostaa asiallisellisesti hoidetulta. Jytinäpuoli on aika yksitoikkoista, mutta ihan menevän kuuloista. Melodiaakin olet saanut laitettua biisiin kohtalaisesti,. Joitain muita tausta melodioita kun olisit vielä lisännyt tuohon päämelodian joukkoon niin tästä saisi otetta siltä osapuolelta enemmän. Nyt tämä on enemmän tämmöinen jytinä paukku pläjäys. Kyllä tämä autopopitukseen sopisi hyvin. Sen verran hyvin jytinää on mukana kehissä. Jatkahan kaveri musiikin tekemistä. Panosta melodioihin. Ne vetoavat ainakin meikäläiseen kaikista eniten ja uskoisin, että moneen muuhunkin. Hyvällä alulla olet tosiaan. Keep going and don´t never stop your beat!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Im a Dj 29.05.2005

Protush - Im a Dj
Hmm...Aika jännästi alkoi. Todella mielenkiintoisella melodiasaundilla lähti liikkeelle. Puheen pätkästä jota käytät tässä huomaa jo että masteroinnissa olet päässyt todella korkealle tasolle. Tätä on todella kiva kuunnella. Vaikka melodia aikalailla toistavaa mallistoa on niin todella menevää biittiä. Komppi on todella mahtava. 3:09 kohdalla alkava tunnelmallinen kohta on ehkä biisin paras. Jotain muuta melodian poikasta kun siihen olisit vielä saanut ahdettua mukaan ennen kuin jytinä lähti taas käyntiin niin kympin oisit saanut heti. Nyt saat kymppi miikan, mutta harmi kun tässä ei ole semmoisia mahdollisuuksia antaa kyseistä arvosanaa niin mahtava ysi tulee ja playlistille lähti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Electric Circus 14.01.2006

Trance Forecast - Electric Circus
Mukavaa melodista trancea jälleen. Täytyy sanoa että kyllä teikäläinen osaa. Kick on edelleen ainoa mikä ei oikein vakuuttanut mutta melodiat hoiti tyylikkäästi homman kotiin. Eipä tässä muuta kummempaa. Kyllä se on kympin paikka. Hienoa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Interstate to nowhere 14.01.2006

Aurisgale - Interstate to nowhere
Sanotaan nyt heti alkuun että tuo piano on aivan täydellinen! Sitten alkaakin jo aivan mahtavalla basso melodialla siivittämä melodia jonka seuraksi tulee kaikennäköistä kivaa sälää efektien lennättämänä. Hiukan samanlainen kuin tuo testimonium. hyvää menoa. Olisi ollut kiva kuulla lisää tuota pianoa ihan soolona. Tuo piano linja on kyllä aivan loistava, jonka biisiin olet kehittänyt. Tämä sopisi hyvin johonkin elokuvaan. Hyvä Larizza! Hyvä Joensuu!! Keep up going!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush - Save my heart (Original) 10.04.2005

Protush - Save my heart (Original)
Wow! Loistavalla menolla lähdetään liikkeelle. Korvia hivelevä saundi suorastaan pistää leijumaan. Kikki on myös aivan mahdottoman iskevä! Energiaa piisaa biisissä, kuten jo aikaisemmin sanottiin. Hmm. Harmi vain että tätä samaa melodia kulkua on näköjään koko biisi. Olisi ollut kiva vaikka jonkinlainen piano osuus. Antaisi mukavaa hempeyttä biisiin. Todella iskevä kuitenkin. Ei ihan kymppiin yltänyt johtuen juuri tästä saman melodian linjan toistosta. Todella asiallisesti, saundipuolisesti ja kaikinpuolin muuten toteutettu ja saa hyvin kiinni. Hyvä Jäbä! Keep goin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protush PS2 Production - Played a game 15.06.2005

Protush PS2 Production - Played a game
Mukavan kuuloinen. Piristävä saundi jollain ihmeellisellä tavalla vaikka ei varsinaisesti ole iloinen. Äijä kyllä osaa. Melodiaan olet osannu panostaa taas hyvällä mallilla vikka on toistoa havaittavissa. Ehdottomasti ysin biisi jo pelkän melodian takia!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virasto - Syypää 14.01.2006

Virasto - Syypää
Ihan kelpoa settiä. En ole hirveästi tähän genreen suuntautunut joten en sen koommin anna pisteitä, mutta ihan mukavaa kuunneltavaa. Laulajasta tulee mieleen ihan zen cafeen laulaja tietyllä tavalla. saundaa ihan kelpo tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Tapa 05.02.2005

Riku Rotten Project - Tapa
Ihan hyvä biisi. Kyllä tätä kuuntelee. Hyvältä kuulostaa tuo kitara saundi ja rummut on hyvässä kuosissa., en ole tämän genren asiantuntija mutta kyllä tää menettelee ainakin melodian puolesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele arCtic element - Hard revolution 30.01.2005

arCtic element - Hard revolution
juu. hiukan kuivasti alkaa, mutta mukavasti noita melodioita alkaa tulla mukaan ja kivoja rytmejä tulee kehiin samalla. miksauksen jos oisit saanut paremmin ruotuun niin tämä olisi ollut mukava musa elämys. Nyt se kuulostaa hiukan laimealta. Ei mikään paha tuotos. Mukavaa menoa ihan. Seuraavaan biisiin hiukan jytyä lisää vaan niin siitä se lähtee eteenpäin menemään. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Day After Day 30.01.2005

Speed Freek - Day After Day
JAU! Rytmiä kehissä jälleen! Huomaa että on sun käsialaasi. alku oli aikamoista fiilistelyä, mutta vauhtiin päästiin mukavasti tossa keskivaiheella. Juri sellanen biisi jota osasin odottaa. nuo piano kohdat oli mukavia, jotka tossa välillä tulivat. Et uskokaan miten läheltä liippaa kymppiä. Tuosta lopusta kun oisit tehny vielä jätäkämmän. Erittäin loistava biisi jälleen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Modullica - Goblin Forest 15.01.2005

Modullica - Goblin Forest
Mukavan kuulosta kitara matskua. mutta olisi kyllä ollut parempi idea jos tuon alku hempistys meiningin olisi pitänyt koko biisin aikana. Tää meni vähän hassuksi, mutta eipä tuo mitään. Ihan hyvää matskua.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Forgotten Sound 05.12.2004

Trance Forecast - Forgotten Sound
Wow! Matsku on edelleen todella hyvää tasoa ja vaikka samopja sampleja on huomattavissa biisissä kuin edellisissäkin, niin tunnelma on katossa. Huomaa että on jaksettu melodioiden kanssa tehdä kunnolla töitä. Dancing baby biisin tasoista materiaalia! Loistavaa! Ja loppu huipennukseksi hieno feidaus. Jälleen yksi biisi soittolistaani lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - a98 - Lightest Touch (Speed Freek Remix) 16.01.2005

Speed Freek - a98 - Lightest Touch (Speed Freek Remix)
Mukavalla rytmillä lähti liikkeelle ja kun nuo muut saundit tuli mukaan niin alko jytistä! Melodia puoli on jälleen hyvin hoidettu. ehkäpä sun paras biisi mitä olen tähän mennessä kuullut. Kyllä tää iski muhun Todella! Itsekkään en ole kuullut alkuperäistä biisiä mutta on tää kyllä kerrassaa loistavaa. etenkin Mixaus on kympin luokkaa ja samoin pointsit!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Trax - Europa 11.12.2004

A-Trax - Europa
Hyvää trancea! Melodia osuus on hyvin toteutettua. Harmi että kuulokkeet eivät luultavasti antaneet kovinkaan realistista kuvaa biitin laadusta mutta kyllä tuo ihan hyvältä kuulosti. Itseltänikin varmaan nyt lähimain tulee jotain trancehtavaa, kunhan pääsen taas koneeni ääreen testailemaan uusia saundeja. Keep going!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään 13.10.2004

Antti Kaukomaa - Ajetaan Jämsään
Rennon kuulosta menoa biisissä. Mukavaa hengailu musaa. Kyllä tätä kuuntelee ihan mielellään. Letkeä biitti ja hyvä melodia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Wanna Know (feat. Brand X) 11.10.2004

Jady - Wanna Know (feat. Brand X)
Todella kaunista laulua todellakin ja biitti on sopivan letkeä. Tätä olis kiva kuunnella reissaillessa ympäri mualimoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matsya - Earth to Jonesy 13.10.2004

Matsya - Earth to Jonesy
Aika jännän kuuloinen biisi. Hyvän kuuloista tunnelmaa. Jännän kuuloisia efektejä biisissä ja se on vaan plussaa. Kyllä tämä ysin ansaitsee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hullupää jaska - Puukko selässä 11.10.2004

Hullupää jaska - Puukko selässä
Hyvää sähkökitara jammatusta hienoilla sooloilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Blasted Away 09.10.2004

Trance Forecast - Blasted Away
Yhä loistavaa tavaraa kuten aikaisemmat tuotokset! Kyllä sitä vaan ihmettelee miten nämä kaikki tuotokset voi olla näin loistavia. Kieltämättä pientä samankaltaisuutta tässä on kuin tuotta souscream biisissä, mutta se ei biisiä pilaa. Sanotaan näin suoraan että tämä on L.O.I.S.T.A.V.A.!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Flying Without Wings 09.10.2004

Speed Freek - Flying Without Wings
Upeaa melodiaa kuten muutenkin kaikki biisit mitä olen kuullut sulta. Kick osasta olisin toivonut hiukan jämerämpää mutta loistavaa tuotosta tämä on tämmöisenäänkin. Tuo piano joka oli tuossa yhessä kohassa kuulosti todella upealta. Loistava biisi kaiken kaikkiaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Moonstation - Rave al the night 29.09.2004

DJ Moonstation - Rave al the night
Joo. Samaa mieltä olen. Jännän kuuloinen tuo melodia saundi joka tuossa taustalla on. Itsekkin toisoisin saavani sellasen samplen itelleni. Parantelet tätä biisiä vielä hiukan melodia puolelta ja hiukan biittiäkin säädät niin hyvä tulee =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Moonstation - Dreaming of the sun 29.09.2004

DJ Moonstation - Dreaming of the sun
Hyvää live meininkiä olet toetuttanut biisiisi, hiukan tosiaan särki. Melodia ja biitti puoli oli hienot. Hmm. Harmi vaan kun en saa oikein kunnollista kuvaa tästä biisistä kun kuulokkeet on vähän rämät. Hihatsua voisi hiukan pienemmälle laittaa. Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Moonstation - BlueMoon (Happy Hardcore Mix) 29.09.2004

DJ Moonstation - BlueMoon (Happy Hardcore Mix)
Joo. Munkin mielstä sää sopii paremmin. Jotenkin rullaa enemmän. Tosin vielä kun tuon biitin saat hiottua kunnolla niin ysi pamahtaa. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Moonstation - BlueMoon (Remix) 29.09.2004

DJ Moonstation - BlueMoon (Remix)
heheh. mukava sävel. ilosta menoa biisissä. Mukavan kuuloinen vaikka tuo basso hiukan häirihtee. X)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Moonstation - BlueMoon 29.09.2004

DJ Moonstation - BlueMoon
Hmm. Hyvän kuuloinen biisihän tämä. Biano oli kiva. Mukavaa rytmiä. äänen laadun kun saisit vielä vähän hiotummaks niin cool!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - My love is calling 19.09.2004

Daft - My love is calling
Hmm...ihan kelpo biisi. Hiha häirihti pahasti kyllä tässä biisissä. Muuten todella kelpo trancea. Ton hihan kun korjaat niin se olis kybä heti. se on aivan liian korkealla. Vähän matalemmalle kun laitat niin kuulostaa kivammalta. Todella hyvän kipaleen oot väsännyt. jatka samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 11.12.2004

Iron Sphere - Drifting Away
Kauniin kuuloista kitaramusaa. Hyvän balladin ootte säveltänyt. Tulee laulajasta mieleen hiukan stratovarius. jatkakaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Close Your Eyes 09.10.2004

Speed Freek - Close Your Eyes
Todella kaunis biisi ja aika surumielinen niin kuin sanoitkin jo. Mahtava taidon näyte joka ansaitsee eittämättä täydet 10 pistettä vaikka kick osastoon olisin halunnut tähänkin enemmän mättöä. Upeaa!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi 14.01.2006

Harja talonen & jenkkakahvat - Muikku valssi
hehheh. Aika metka teos. Kunnon valssia. tulee mieleen yksi toinen biisi jossa on vähän samanlaisella äänellä toteutettu tuo kimeä laulu. hahaa! Tää on loistava! Täyskymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 14.08.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
Tluee mieleen tästä ihan joku 80 luvun biisi. Just semmonen tunnelma. Hyvä rytmi. Basson oisin toivonu olla hiukan jämerämpi. Melodia puoli meni vähän överiksi tuossa loppua kohti ja crash oli aika hennon kuuloinen pienellä hionnalla tästä saisi ihan hyvän tuotoksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DigiThego - Today 10.08.2004

DigiThego - Today
Oikein kivaa tunnelmaa löytyy biisistä. Kitara on oikein mukavan kuulonen ja nuo muut melodiat. Rummut on todella hyvin tehty. Ei tästä biisitä oikein löydy valittamisen aihetta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Loneliness 09.08.2004

Thego - Loneliness
Hyvää Melodiaa. ei mene kuitenkaan ihan mun makuuni. Enemmän nopeampi musa menee
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trance Forecast - Soulscream 06.08.2004

Trance Forecast - Soulscream
Aivan loistava biisi. Ihan niin kuin tuossa Dancing baby kappaleessa niin tässäkin oli aivan mahtava melodia. tuli hieno fiilis tätä kuunnellessa. ehtaa hitti kamaa! lisää, LISÄÄ!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 09.08.2004

Kongo - Tyhjä Huone
Aika iloisen kuuloinen melodia. Todella hyvän kuuloinen. lauluun on myös osattu panostaa. Kyllä tätä kuuntelee
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Projektori - Clouds 09.08.2004

Projektori - Clouds
Upean tunnelmallinen alku. Tuo kommpi on kyllä varmaan paras tässä biisissä. Oikein loistavasti tehty. Kyllä huomaa että hemmo osaa asiansa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karsserihuoneisto - Dream World - Part No. 03 - Awakening 06.08.2004

Karsserihuoneisto - Dream World - Part No. 03 - Awakening
piano oli hieno ja komppi ihan ookoo. biisin lopun feidauksen tilalle jos olisi laittanut jonkun toisenlaisen lopetuksen niin olisi ollut kenties hienomman kuuloisempi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Trax - BreathyWind Resurrection 02.08.2004

A-Trax - BreathyWind Resurrection
Hyvä perus biitti. Räväkkää musaa niin kuin sanoitkin. En tiedä mutta jos tähän olis saanu jotain muuta melodiaa mukaan niin huomattavasti paremmalta kuulostaisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - El Cielo 27.07.2004

Speed Freek - El Cielo
hienot nuo rummut jotka tuossa alussa pisti oikein kunnon jykettä. samaa mieltä olen itekkin Dj telepunkin kaa tuosta melodiasta, että se meni tossa yhessä kohtaa vähän puuroksi mutta ei se menoa paljoo ahitannut. Hienoa melodista trancea. Tätä kuuntelee mielellään lisää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vrs - Biance 09.08.2004

vrs - Biance
Hienoa tunnelmointia biisissä. Vähän enemmän menoa ehkä olisin silti toivonut tähän, mutta hyvä näinkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Tyler Durden 27.07.2004

aluminiumblade - Tyler Durden
Aika jännä biisi. Todella rytmikästä menoa. Tuo alku kilkutus oli aika oudonlainen. upeeta musaa. JEA!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Trax - ToXist 27.07.2004

A-Trax - ToXist
Ihan kelpo kipale. Melodiat on hyvät ja biitti hyvin suunniteltu, mutta ei niin mukaansa tempaava kuin oisin toivonut. Hienoa melodista musaa silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karsserihuoneisto - Happy Life 06.08.2004

Karsserihuoneisto - Happy Life
Juu..koski korvaan tuo alun mikin rätinä tässä. melodia oli tässä ihan hyvän kuuloinen. Olen itsekkin samalla kannalla tuon örinän kanssa. ei saanut oikein selvää. kuunneltuani tuota hiukan niin kuulosti kyllä hyvin selvästi jotkut kohdat siltä kuin siinä vain röyhtäiltäilsiin..Muuten ihan ookoo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karsserihuoneisto - Dream World - Part No. 01 - Lucid Dream 06.08.2004

Karsserihuoneisto - Dream World - Part No. 01 - Lucid Dream
Juu...Tähän olisi tosiaan toivonut hiukan vaihtelua enemmän. Muuten ihan letkeän kuuloinen. Biitti ja melodia jees.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Lunatic - 151 09.08.2004

Dj Lunatic - 151
Hyvät rytmit oot biisiis saanut ja tuo melodia on hienon kuulonen. Vielä tosiaan jotain hiomista vaatis tää biitti, mutta ihan hieno näinkin. Ehkä vähän lisää jotain muita melodioita ton pää saundin lisäksi joka aika vahvasti on esillä tuossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Gei-type: Love Tower 09.08.2004

Love Factory - Gei-type: Love Tower
Nonih. Hyvää jytkettä. Sanoista en saanut oikein selvää, mutta melodia oli ihan hyvä, mutta hiontaa tarvitsisi vielä.
9

Sivu: 1 2