Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 93 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz vanhempi tuotanto - Lisa 10.05.2005

Teemujazz vanhempi tuotanto - Lisa
Aivan ok, joskin tuo lauluntapainen vähän häiritsi... Melodiasta tuli väkisin mieleen " and I never thought I'd feel this way, but as much as I'm concerned I'm glad I got the chance to say that I do believe I love you..." (en nyt väkisinkään saa päähähi mikä biisi mutta seuraava viksumpi täsmentäkööt.) Vokaalit sopisi ehkä jotensakin jos jättäisi vähän enemmän tilaa muullekin. Kokonaisuutena kuitenkin kuulosti hyvältä vaikkei oikein onnistunut sanomaan mitään erityistä. Uppoaa sulavasti "ihan kiva" kategoriaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Veneficus Ja Bonita - Kädenvääntö 25.08.2004

Camp3 - Veneficus Ja Bonita - Kädenvääntö
iih aah ooh.. -mä en voi vastustaa ku sä kato levität tolleen -nyt sullon taas toi, sullon taas toi -eih hei eih, paina omalla kädellä siihen -no laita käsi takas... noni ... ei tullu vieläkään... äijä cheattaa taas... -en, en, lyö v***u oma käsi siihen päälle -äijä cheattaa taas... -aatan sä taas selität omias lyö se oma kätes siihen päälle ja katotaan -mihin se on liukumassa? Jaa-a. Vai että väännetään kättä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon 25.08.2004

Camp3 - Cover Girl Pitää Fysiikan Luennon
Haava sie oot sitten fjiddumainen miäs... onneksi et ole olemassa, kuten ei tämä nauhoituskaan. Tämä ON illuusio. Hirmeä maanantaihallusinaatio... ...menen nyt ampumaan itseäni polveen *phiuuuff* mutta olenki taas täällä koska ylitin valon nopeuden JIIHAA Ja piirustukset tulee ofkourse 1:299792458 mittakaavassa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenni - Yksin 17.08.2004

Jenni - Yksin
Vähän iskelmänoloinen biisi. Onko tuo nyt sitten hyväksi vaiko nou? Lauluäänesi on aivan ihana sexy matala käheä tyttöenerginen, ja jos biisi ei erityisesti napannutkaan niin se unohtuu laulun alle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Undefined 24.08.2004

SILVERINE - Undefined
Oi voi. Ja tähän pitäisi sanoa jotain rakentavampaa kuin "Tämä on täydellinen" kö? Se nyt olis sama kuin opettaisi mummoaan tuuppimaan rollaattoria, joten aivan törkeän rakentavuusminimin alituksen ja säälimättömän miinusryöpytyksen uhallakin sanon vain Tämähän ON täydellinen ugh olen puhunut (raipan iskuja?)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obscureness - KÄPÄ 06.07.2004

Obscureness - KÄPÄ
Tästä nyt ei parhaalla tahdollaankaan saa muuta selvää kun että hirmeesti melua ja kattilanpaukutusta kuuluu. Turhalla pituudella tätä nyt ei ainakaan oltu pilattu ja hyvä niin koska eiköhän tämä riittänyt ihan mainiosti. Nauhoitus nyt oli aivan älyttömän huono ja täytyy myöntää että epäilempä suuresti olisiko parempikaan äänenlaatu paljoa pelastanut. Ei tainnut olla ihan mun juttu. Jos suhtautuu vähemmän vakavasti, niin vähän saa suunpielet nousemaan. Luulisimpa että tämä oli niitä Livenä ihan hulvattomia ryskäyksiä, joista ei nojatuolin pohjalta tajua yhtään mitään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vinga - Rotation 08.07.2004

Vinga - Rotation
Yritetäänpäs avata tämäkin kommentti loota, vaikka aika huono olenkin näissä kone-genreissä. Minun konerajoitteeseen makuuni tämä oli auttamatta liian pitkä. Vaihtelua ja ideoita tässä kuitenkin oli riittävästi että pienellä tiivistyksellä voisin kuvitella tämän omaan makuunikin ihan helposti meneväksi. Vaikkakin kaipaisin vähän paksumpia saundeja ja nuo rämisevät ja särisevät äänet ei ole ainakaan näin pitkässä biisissä enää korvaa suuresti hiveleviä. Ensimmäisen minuutin aikana oli pari tosi loistavaa kohtaa siinä 0:27 pakeilla alkanut nousu esimerkiksi. Pakko kuitenkin myöntää että näin pitkässä biisissä en mitenkään enää puolta väliä pidemmälle pysty oikein keskittymään mihinkään tarpeeksi, että osaisin kommentoida aonakaan kovin rakentavasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 30.06.2004

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Täm oli aivan hysteerinen. Riffi jäi päähän välittömästi ja suunnilleen kaikki muu lähti. Ei niin tyypillinen ränttätänttä rynkytys vaikka aika tiukasti tuossa teemassaan sahasikin. Tässä se oli silti pelkästään positiivista. Tota dalayta oli niin helvatisti että sano nyt tässä aamukahvikupposen läikkyessä vaoisevassa kädessä että mikä oli liikaa ja mikä paikallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Shine 05.07.2004

SILVERINE - Shine
Tämä on niin valmista niiiiiin valmista, että jos tästä yrittäisi alkaa "rakentavasti" kommentoimaan niin se olisi yhtä hyödytöntä kuin kertoa mummolleen mistä lapset tulee. Biisi on aivan äimä loistava rokettirolli joka enemmän kuin onnistuneesti erottuu perus ränttätänttästä. Lyödäämpä vetoa ettette edes pystyisi tekemään biisiä joka olisi vähemmän kuin 91/2! Se johtuu yksinkertaisesti siitä että yhteissoitossa on se pieni millin-niksi jolla kaikki osuu 101%:sesti yhteen. Ukkonnooankin saa kuulostamaan hulvattoman hyvältä pelkästään sillä että iskut osuu samaan naulaan. Vastaavasti hyvä biisi on äärettömän helppo tehdä tasapaksuksi ihan-kiva -ralliksi puolen millin epätarkkuuksilla yhteensoitossa. No tässä ei kuitenkaan ole kyse edes siitä että suht-koht. kelvollinen biisi kuulostaisi poikkeuksellisen hyvin toteutetulta vaan sekä biisi että toteutus on niin perkeleen hyvä, että puntit tutisee. Laulu on taas ihan mieletön ja biisissä on makeita breikkejä joissa, kuten tuli jo hehkutettua, kaikki ovat mukana kympillä. Me muut ryömimmekin tästä nöyrinä harjoittelemaan ja pitämään radiota auki. On se nyt kumma jos ei nämä ala sieltä kohta paukahtelemaan ilmoille!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thego - Mun takapiha 08.07.2004

Thego - Mun takapiha
No ei kuinkaan voi ainakaan loppuun kulutetuista kliseistä käydä sanoituksia parjaamaan. Vähän tunkkainen perussaundi ja laulu hukkuu säkeistöissä matalemmin osin muuhun bassopuuroon, jolloin jokunen vähemmän tyypillinen sanavalinta jää kuulematta. Aivan mahdottoman hyvä biisi. Aivan mahdottoman hyvä ysi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sam's Rammers - X - Father (Part I) 22.06.2004

Sam's Rammers - X - Father (Part I)
Jaapas. No vieläkään en ymmärrä vähääkään tämän päälle, mutta jos tuohon toiseen yrittää verratta niin enemmän järkeä (jos ilmausta "järki" voi tässä yhteydessä suinkaan käyttää) tässä oli. Nuo ulinat olivat kyllä sen verran särkeviä että edes biisin kohtuullinen pituus, joka nyt ainakin oli positiivista, ei onnistunut kokonaisuutta pelastamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sam's Rammers - II - Everybody's Dying 21.06.2004

Sam's Rammers - II - Everybody's Dying
Oikon tää edes kuulostais vähemmän rikkinäiseltä vinyyliltä kun ei tää mäiske ole ilman huonoa äänelaatuakaan kovin lähellä sydäntäni. Tätä lajia kun en ymmärrä vaikka yrittäisin olla kuinka avarakatseinen. No on tässä tietysti nostalgiaa henk. koht. hölmöstä nuoruudesta, tältähän se kuulosti, mutta en nyt enää jaksa ymmärtää että voiko tähän suhtautua vakavasti ja silti positiivisesti. Ookei. Menen kiikkustuoliini kalkkiintumaan. (mutten silti ymmärrä) Vaikka vähän hymyilyttää. No onneksi asia saatiin sanottua kohtuu ajassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 22.06.2004

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Alku oli ihan hämmentävä, kun sitä odotti "taas sitä tavallista samaa" ringistä. Laulu oli aivan loistavaa joskin paikoin epätarkkaa, mutta rokettirolliahan tämä on eikä mikään kansantanhu, joten väliäkö hällä sitten kun kokonaisuus toimii ja biisi kulkee. Ei tästä lie syytä alkaa hiuksia halkomaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele jrnn - Pohjola 20.06.2004

jrnn - Pohjola
Mukavan rauhoittavaa ja miellyttävillä äänillä. Leadinä huilu oli onnistuneempi, kuin se (mikä lie sen jälkeen tulikaan) ja ainoa mikä jäi vähän häiritsemään oli tuo leadsoittimen muuttuminen välillä. Ihan kuten ärsyttää euroviisuduetoissa, joissa mies laulaa "i laav juu beibee" ja blondi vastaa "i laav juu tuu" jiäk, liika rasvaista. Vähän töksähtäen osuivat soitinäänet yhteen ja kaikki eivät aivan uskottavasti, mutta jos nipotukset jätetään omaan arvoonsa, niin aivan kelvollinen tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Kurkiaura 21.06.2004

Pääoma - Kurkiaura
Aivan loistava suomirokkis. Levottomasta bassosta ja laulusta erityistä plussaa. Ainoa mikä häiritsi, eikä ollenkaan vähän oli sanojen töksähtely ja painotus jossa esim samat asiat ovat samat a-sijat. Muuten mainiota menoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - October 09.06.2004

Beaner - October
Aika räimeä rokettirolli biisi. Laulusta ei alkuun saanut mitään selvää, oli vähän puurona. Aika persoonallinen laulusaundi. Korkeat vinkaukset häiritsi aika olennaisesti, en tajunnut niiden kuuluvan biisin heti eka kuulemalta, luulin että pihaoravaa tapetaan ja nakkasinkin kuulokkeet päästäni ja kipaisin pariinkin otteeseen tarkastamaan asiaa. No, omat vainoharhat eivät silti kokonaisuutta pahentaneet. ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Resepti 06.06.2004

FEL - Resepti
hihi. Joo. Älä tule paha kakku tule hyvä kakku. Peppukakkapyllypissapippelitungeahdatyönnäpyllyyn tosin on aika kulunut. Eip tästä nyt aivan hulvatonta hauskaa repinyt, mutta vähän hymyilytti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele al-Aine - Blood and Tribulation 05.06.2004

al-Aine - Blood and Tribulation
Oliphan tämä melko persoonallinen. Bassoa oli niin hirmeesti, että piti vaihtaa luureihin kun subbari resonoi (tai sitten mulla vaan hanat kaakossa pahaa aavistamatta) Ihan letkeää, joskin aika yksitoikkoista eli lötkeää. Bassokuvio ja leadi esmees vois olla vielä vähän enemmän erilaisia keskenään, niin tekisi jo paljon.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Your Shit is Dead 04.06.2004

FEL - Your Shit is Dead
Ei voi liiasta pituudestakaan moittia tai väittää ehtineensä kyllästyä. Mitenköhän tähänkin pitäisi suhtautua. Genrestä en tajua yht mitään, ja omistakin lähtökohdista katsottuna, olen auttamattomasti pihalla. Eipä tästä silti voinut olla (pikkuisen) pitämättä. Ja aina se vaan jaksaa hämmästyttää kuinka paljon tästä iki-ihanasta kakka- aiheesta voikaan ammentaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele elica - Sunrise 02.06.2004

elica - Sunrise
Mukavaa ja rauhallista. Tämä ei onnistunut edes pitkästyttämään. Toi melodiaa viheltänyt mikälie tosin oli jotenkin irtonaisen oloinen eikä tohon pehmeeseen ustuiseen muuhun taustaan oikeen asettunut. Vähän nurmikon tuoksuinen maisema. Aika kiva fiilis tästä tuli.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Nocturnal Chase 08.06.2004

Kaarnekorpi - Nocturnal Chase
Vaikkei tämän tyylinen örmellys ole ihan meikäläisen lemppareita, niin voisin kuvitella että se vakuuttaisi jotenkin paremmin vähän "munakkaammalla" miksauksella. Bassoa ja mäiskettä saisi olla vähän miehekkäämmin ja vokaalit vähemmän pinnassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me2 - Kissanpäivät 23.08.2004

Me2 - Kissanpäivät
Iiih. Täytyy viimeinkin kommentoida tämä superhitti. On ollut soittolistalla jo kuukauden päivät koko perheen kestosuosikkina. Viimeksi tänään yllätin itseni auton ratista laulamasta kiss kiss kiss... Tämähän painii lajissaan ihan omassa sarjassaan ja kaiken nappulan vääntämisen ja säätämisen yläpuolella, joten miksauksen pilkut jäävät omaan arvoonsa. Ihan iiih. Kymppi ja fanitus... kiss kiss kiss kissanpäivät on tänään...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla 02.06.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Tyttö rannalla
Aih, kun ihanan kirkkaasti lennähti sävelmiä. Laulu lähti jouhevasti ja kuulosti eri hyvältä. Tämä oli oikeen jouheva ja kirkas kaikkineen. Hyvä suomipoppis biisi. Enempi tyhjän jauhaminen sikseen ja sohvanpohjalle kuuntelemaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele olli molli - tnazn 30.05.2004

olli molli - tnazn
Jaap, aika kummat saundit oli ainakin alkuun. Lähti aika nokkelasti silti. Taustalla suhiseva/viheltävä humina häiritsi ainaskin hanat kaakossa voluumilla. Vähän jykevämmät saundit olisi enemmän mun makuun. Paikoin vähän hämmentäviä ääniä, jotka kuulosti enemmän taustahälyltä kuin siltä että kuuluisivat biisiin. Jonkin moinen vaihtelu olisi ollut tervetullutta. Näin tämä oli vähän turhan junnaava kuunneltavaksi sohvan pohjalta eikä tarpeeksi menevä että menokenkä olisi hirmeesti heilahtanut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Banquet Of Illusions - Land Of Malediction 30.05.2004

Banquet Of Illusions - Land Of Malediction
Aika lystikäs. Edelliseen kommenttiringin biisiin sain oivan visualisoinnin kun muksut tahkoo pleikkaria tossa vieressä. Tämä sopii kuin sialle ottatukka tohon. Tosin toi seesteisempi pätkä vähän rikkoi tätä hurlumheitä. Hilpeetä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - untraceable - Phizzio 01.06.2004

Stocco - untraceable - Phizzio
No aika rahisevaa ja kolisevaahan tämä oli. Ei nyt ihan samaa rapinaa alusta loppuun. Mutta sitä oli paljon. Tämä olisi taas voinut mennä vähän kummallisempana tuttavuutena ihan siedettävään sarjaan ja paikoin itseasiassa kuulostikin melko mukiinmenevältä. Niinpä jäyhän ajattelun avartamisen nimissä, koitin kynsin hampain suhtautua positiivisiste ja suvaitsevaisesti. Mutta kun sitä oli niiiiin paljon. Noin 8 minuuttia liikaa että olisi saanut puristettua innostusta loppuun asti. Olihan biisissä selkeitä vaihteluita pitkin matkaa, mikä nyt on vähintä mitä yli kymmenen minuutin viisulta lyhyt hermoinen edellyttää, mutta ne alkoivat mennä jo ohi korvien ja ajatuksen. Eli mitä? Koosteena: Monta hyvää juttua, jokaista liikaa (miulle ainaaskii).

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä 08.06.2004

Jouni T & Kummitusprojekti - Merellä
Tämähän oli aivan pätevää suomipoppisrokkista. Tuo vähäeleinen laulu sopi tähän kuin nakutettu. Soolo oli vähän kontrastissa muuhun, mutta istui mukaan kivutta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kuuntele meitä 31.05.2004

FEL - Kuuntele meitä
Hihi. Tää nyt oli aivan sumee. Alku oli tuon nuhtelevan sävyisen spiikin jälkeen aika Nintendoon istuva. Kunnes taas ei. Tässä ei ollu päätä eip häntää. Ihan älytön veisu. En mie tajunnu tästä mitään. Ja se loppui jo kerran? wat? Toinen kierros... ...kääk!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deformis - Voss Days 24.05.2004

Deformis - Voss Days
Alku on mukavan utuinen ja käyntiin lähtö ei pelästytä sohvanpohjalta, aika mukavasti soljuu käyntiin. Himppasen vaihteluitakin, joskin näinkin kärsimättömälle yksilölle turhan harvaan tahtiin. Eipä mithän isompia kitinöitä lähde tälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kesäaika 30.05.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kesäaika
Jaa että tämmönen tällä kertaa. Jos tohon jäniskevennykseen ei voinut suhtautua mitenkään niin tähän ei sitenkään. Niin paljon kornit sanat, että tehkää niistä hiutaleita ja myykää aamiaispöytiin. Oottako työ ihan tosissanne? Hilipeetä ja v****maisen läheltä nuottia. Soittaa saa mut ei harjotella. Teilläkin on sitäpaitsi ihan kivat tukat. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Isot tissit 07.06.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Isot tissit
Jahas, kappas. Nonniih. Mitä tästä nyt voi sanoa. Rokettirollia pienillä purjeilla, ihanniinko oisin ite tehny. Paitti etten hönössä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Jäniskevennys 22.05.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Jäniskevennys
Siis wat? Olix tää joku KISSin biisi? eiii ollu. Smoke on the water? eii ollu sekään. Ei hedelmä mikä kaiku. Mitkä sanat? kevennys. missä? Just luin foorumista nurinoita että voisi antaa vähän "rakentavampaa" ja "järkevämpääkin" palautetta. Siis mille? Ai tälle?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kenkää 30.05.2004

Hurjat Hipit - Jäniskevennys - Kenkää
Arvasin jo biisin nimestä etton hipit asialla. Yritämpä olla joustava. Tää kuulostaa ihan siltä ku antisliipparit olis kauheessa darrassa väärintehny coverin jostain lapinlahden lintujen levylle kelpaamattomasta rääpebiisistä. Eli mitäs se tekee ... ihan pers... hyvä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jazqa - Jazqa feat. Santeri S. - Merisää 21.05.2004

Jazqa - Jazqa feat. Santeri S. - Merisää
Se parhaiten nauraa, jolla on vahvin lääkitys? Mikki hiiri merihädässä. Jaah no nyt välähti. (välähtikö) Sopivan tärähtänyt päättämään tämän illan. Tässä nyt ainakaan ei ollut ajatuksesta pulaa, siinä mitä merisäähän tulee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Abstract - XtZ1[0,5] 27.05.2004

Dj Abstract - XtZ1[0,5]
Ovela alku ainaskiin. Ja kohtuullisesti vaihteluakin koko matkan, jottei aivan puutunut turraksi. Genrestä en juuri ymmärrä mitään, mutta tämä oli ihan kivuton kuuntelu. Joskin vivahteikkuudestaan huolimatta oli vähän turhan pitkä että innostusta olis riittänyt viimeiselle minuutille. Jotain vähän radikaalimpaa olisi puolen välin pakeille tarvinnut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - I have to confess 31.05.2004

SpeaK(wanhat) - I have to confess
Aika rauhoittaavaa tunnelmointia. Kivoja kilkutuksia ja plinkutuksia. Vaikkei kitara yritäkään olla aito, niin aika hulppeeta jälkeä tulisi tästä jos tuohon tilalle panis klassisen kitaran. Näppäileppäs se vielä :) Bassoa kun vielä olisi lisää niin sisukset nytkyisi sen mukana varmasti. Aika tasaista, mutta olematta silti pitkäveteistä tahi puuduttavaa. Hypnoottista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orion - Matkalla 21.05.2004

Orion - Matkalla
Suomi poppis-rokkis on ilman muuta aina positiivinen tulos. Siitä plussaa. Tämä ei kyllä biisinä oikein auennut. Sanoituksissa olisi toivomisen varaa ja melodiakaan ei noilla muutamalla päässyt aukeamaan. Kokonaisuus jäi vähän sekavaksi. Muuten biisi kait ihan kohdallaan, mulle on henk. koht vaan äärettömän vaikea kuunnella sanojen ja laulun ohi ja ne ei tällä kertaa aukaisseet yksityiskohtia. Pienten rytmisten epätarkkuuksien hiominen yhteissoitossa tekee biisille kuin biisille ihmeitä kuin taikasauvan heilaus, joten siihen laittaisin jonkun työtunnin. Kyllä tämän silti helposti kuuntelee toistamiseenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Dreamland 21.05.2004

SILVERINE - Dreamland
Tämäpä sattui kun sialle ottatukka. On ihailtavaa aina kun onnistutaan rypistelemään ällö-imelä-hötö sohjosta menemättä toiseen ääripäähän, eli liian raskaaksi kevyt mielisemmän (hmmp.. ehkä hitusen epäonnistunut kielikuva) kuunnella. Melodia oli mukavan non-standardi, ja laulu loistavaa. Alku olisi voinut olla jouhevampi, vaikka lopussa kiitos seisoo, tässäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - The Bachelor 31.05.2004

The Bim  Boulevard Band - The Bachelor
Aivan käsittämätöntä jälkeä. Tosi kirkkaat soundit ja loistavaa laulua. Ja millä äänellä. Niin ja pölmeen hyvä biisi. Suu ymmyräisenä. Kymppi ja fanitus iliman muuta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kisastudio - Kehä kolmosta itään 22.05.2004

kisastudio - Kehä kolmosta itään
Melodiasta tuli ensin mieleen se biisi se se.. no joo, siinä pätkässä missä on hugh grant ja julia roberts... ei välähdä päähän että mikä... no se siitä. Sanoitukset oli näppärät ja kaikki inho-kliseet oli onnistuttu välttämään. Tää oli aika perushelppoa kuunneltavaa. Aika diskanttista, mutta ei häiritseväksi asti. Kyllä tän kuuntelee (enemmin ko selkäänsä ottaa). Ja toistekin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Mushrooms 22.05.2004

Ping Ping Killing Machine - Mushrooms
Alku oli aika vinkeä. Eikä muutenkaan hullumpi kokonaisuus. Venäläistä kansanlaulua muistuttava renkutus alkoi kyllä loppuun jo vähän raastamaan. Ei varsinaista valittamista, jos nyt ei genre olekaan ihan oma suosikki.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Full Moon Madness 22.05.2004

Morass - Full Moon Madness
No jaah. Kaitpa tämä ihan kelvollisesti tehty tekele on. En nyt saanut siitä horrorista kyllä kiinni, jos ei yököttävää aterioimis äänimaailmaa lasketa. Ei oikein napannut. Kitara melodia oli ihan jees, muttei sopinut tähän. Ei oikein iskenyt tämä tällä kertaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele D Six Minuz - Takes No One To Tango (demo) 02.07.2004

D Six Minuz - Takes No One To Tango (demo)
No tangon rytmeellä pelkästään ei kampaus pölmähtänyt ihastuksesta sekaisin ihan eka kuulemalta. Ja varpaansakin olisi voinut saada suht tohjoksi jos olisi yrittänyt ottaa askeleita.. pientä rytmistä epätarkkuutta. Noh. Tämä kuulostaa siltä että teillä on ollut keskenänne melko hauskaa tätä tehdessä, valitettavasti tuosta kilometrien päästä tyhjästä jäähallista kaikuvasta laulusta ei saa pätkääkään selvää, että käsittäisi onko tämän tarkoitus huvittaa myös meitä jotka emme päässeet osallistumaan tähän hulvattomaan nauhoitukseen. No nauhoitus/miksaus oli ilmeisen demo-tasoa höystettynä muutamalla sangen epämääräisellä kilahduksella ja vingahduksella. Silti vaikka tämä tangorokki ei nyt ollutkaan ihan ensimmäinen laatuaan niin sen verran hilpeä ja raikas ajatus kuitenkin, ettei tätä kasin alle saa runtattua vaikka kuinka yrittäisi nurista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - Bigoted Symposium 26.05.2004

DiversAeon - Bigoted Symposium
Kommentoin just päivänä eräänä jonkun noise-tekeleen (no solvasin, olisi ehkä lähempänä totuutta) ja ihmettelin että jos asioita esittää äänillä niin eikö tuo äänimaailma voisi olla sellainen joka ei tuota fyysistä kipua ja aiheuta kuulovaurioita. Wau. Mä tiesin että se on mahdollista (perhana ois pitäny laitta lottolappu!) Mitään en tästäkään ymmärtänyt, mutta ovelan kuuloisia ääniä tuli korvani rekisteröineeksi. Tämä kehittyi alkurapinoistaan aika etevästi eteenpäinkin. Tälle on ihan pakko antaa kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Airshit - Ruoska - remastered 22.05.2004

Airshit - Ruoska - remastered
Alussa oli hyvä toi piano ja sello etenkin. Jotenkin liikaa kontrastia siitä etiäpäin, muuttui soudikin jotenkin tunkkaisemmaksi. Jah lyhyestä virsi kaunis. Loppuihan se vähän äkkiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kameli kemeli 30.05.2004

DJ Kemeli - Kameli kemeli
Jiihaa. Tämäpäs oli hassu. Vähän iskelmän oloinen alku, siis dance-remix ismelmän. Laulut oli pirteet ja soittimetkin mahtuivat mukaan kyytiin. Kiva kiva.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear 21.05.2004

Insert Remedy - Binded Blind and Bruised by Fear
Kas kommenttirinkiin löytänyt epäelektroninenkin kummajainen. Thän juu. Alku oli ehkä turhan raskas ja auttamatta liian pitkä. Pitkät introt pääsäntöisesti epäonnistuu silloinkin kun ovat keskinkertaisia tai hyviä. Tässä se oli vähän raskas. No ei se mithään. Päästiinhän siitä sitten etiäpäin ihan mallikkaasti. Joku akustinen pimpimpam piestiin suht hengiltä tuolla samalla raskaalla kädellä, jolla introa tahkottiin, mikä tuntui aika tarpeettomalta, koska vastaavia koukkuja biisissä oli ilmankin. Vähän turhaa puuhastelua, kuten introssa oli biisin etenemistä hidastamassa. Muuten ehdottomasti keskinkertaisen yläpuolelle yltävä tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 01.06.2004

Insert Remedy - For You and Me
Intro ei enemmin sävähdyttänyt. Laulukin kuulosti paljon paremmalta mitä kovempaa ja korkiammalta mentiin. Kertsin kohdalla saitte kuitenkin vakuutettua. Neljän minuutin hupeilla alkoi kohta joka jotenkin puuroutui. Hyvää rämistelyä kaiken kaikkiaan vaikka vähän lyhkäsempikin olisi tässä lajissa ollut miulle aivan tarpeeksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Epicenter 22.05.2004

Insert Remedy - Epicenter
Tämäpä kait oli kaikin puolin ihan hyvä. Laulusta erityistä plussaa. Joskin sitä olisi kuullut vähän enemmänkin. Muuten jäi vähän hämäräksi kokonaisuus. Vähn turhan pitkä veisu ja alkoi noi pitkät instrumentaalit puuduttamaan kun ensin oli introsta selvitty.

Kommentti kappaleesta Kuuntele al-Aine - MonsoonDub2(ytimekäsmix) 05.06.2004

al-Aine - MonsoonDub2(ytimekäsmix)
Jaas. Kommenttiringissä oli sun biisi toi edellinenkin. Tämä jatkuu vähän häiritsevästi (ainakin kun tulevat näin peräkkäin) siitä mihin toi edellinen jäi. Tässäkin ihan letkeä meno, mutta toi leadi ja basso tässäkin turhan identtiset. Tämä nyt ei mitenkään ehtinyt puuduttamaan ainakaan pituudellaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lukiomusikaali - Pieni Ihminen 21.06.2004

Lukiomusikaali - Pieni Ihminen
Intiaanimaista ja rauhoittavaa todella. Todella kaunista laulua ja kaunis melodia. Sanoja aika harvakseltaan ja joutuu venyttämään tohon verkkaiseen melodiaan, mutta kuulunee tässä asiaan ja lie maku asia. Sanat oli kyllä tänmöiseen superpehmo äiti-ihmiseen uppoavat, onneksi nessupaketti oli käden ulottuvilla. Ei tästä mitään yksittäistä korvaan pistänyt mistä parantamisen aloittaisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Twisted Society 21.06.2004

G.O.R.E. - Twisted Society
No trash metallin ylimpiin ystäviin en lukeudu ja örinä örmellys saa yleensä aikaan empatiapahoinvointia. Intro oli tosi hyvä ja örmellyskään ei kuulostanut ihan sunnuntai aamun posliinille polvistumiselta vaan ihan melodiasta ja jostain sanastakin sai vähän otetta. Vaikken hirmeästä mättämisestä perustakaan, niin ei tämä onnistunut ärsyttämään ihan hermoraunioksi asti ainakaan. Vähän jytymmillä saundeilla oli voinut vakuuttaa enemmän. Onko mun luureissa vai olisiko mahtunut vähän alapäätä enemmänkin. Ysi silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 22.05.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
Laulu tuntui paikoin hukkuvan taakse.Korkea kiljaisut oli hyvän kuuloisia. Sanoistakin sai selvää, joten sekin on iso plussa. Oliko mun luureissa vai oliko vähän hiljainen ja bassoisempaakin olis voinut olla. Ei mitään varsinaista valittamista, jos ei nyt hirveesti kolahtanutkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kingston - Älä tapa 24.05.2004

Kingston - Älä tapa
Aikasta jees rokkis biisi. Ette ilmeisesti ole vielä liialla iällä pilattuja. Sanoitukset ei ehkä olleet parhaat mahdolliset, mutta hyvimpähän tuo meni noillakin lyriikoilla. Eipä tässä mitään varsinaista moitittavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Africa 22.05.2004

The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Africa
Suhteellisen hyvä ja tosta afrikka-asiastakin pääsi jyvälle. Mua häiritsi ihan julmetusti ne puhekohdat, joita en saanut istumaan kuvaan.Ne oli niinku very disturbing. :/ Muuten ihan mukiin menevää, ei ihan omaa suosikki kamaa, mutta kyllä tämän kuunteli, jos ei muuta niin mielenkiinnosta. Vähän outoja vaihteluita ja hässäkkää mikä tietysti estää puutumasta raskaalle persukselleen, mutta vähempikin olisi riittänyt. Näin sekavana tää toimisi jonkun liikkuvan kuvan kanssa paremmin, ehkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Guerrilla 21.05.2004

The Greatest Hits DJ Fisherman Project - Guerrilla
Tämä on taas genre, josta en mitään ymmärrä. Mutta sanompa jotain tietämättömyyttäni silti, kun kerran eteen tupsahti. Alku kuulosti (se mikä milloin mistäkin kuului) lupaavammalta kuin mihin päädyttiin. Ei raottanut syntikkapoppis maailman saloja juuri tämä. En oikein saanut mitään irti suuntaan tai toiseen. Tuo eestaas veivaus kyllä vähän häiritsi, kun ei välillä ollut varma oliko kuulokkeissa vikaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Greatest Hits DJ Fisherman Project - 242s 24.05.2004

The Greatest Hits DJ Fisherman Project - 242s
Tämä ei onnistunut miellyttämään korvaa. Vähän nuhjuisen kuuloinen. Ei oo mun genre, eikä ainakaan tänmöisillä soundeilla. Muutenkin aika jumputusta. Eip napannut tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Goottihumppa 31.05.2004

FEL - Goottihumppa
Taas mie kuuntelen teitä. Tää on viäläkii kummempi. Tää on niin hyvä että on huono ja niin huono että on jo hyvä. Kumpaa ensin, ei pysty sanomaan, ko tätä kuunnellessa menee yhtä sekaisin kun oletan tekijäin olevan ( vai ihanko täysissä järjissänne tämän teitte ) Toi lopetus oli kyllä ... äärhgg. Woi strutsin silmämunat soikoon, emmä tiiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andora - Insane 08.07.2004

Andora - Insane
Aivan upeaa groovaavaa fiilistelyä. Pehmee ja kärsivällinen laulu. Sopisi kuin jarru alamäkeen savuiseen klubiin, jossa puputyttö jakaa särkynytsydämisten pöytiin savukkeita ja nenäliinoja. Biisi pysyy autuaan raukeassa fiiliksessään loppuun asti eikä sorru kertseissä tai muissa kikka-koukkuiluissa kalastelemaan hyväksyntää niiltä joihin levettomampi poukkoilu vetoaa. Soitannasta ja nappulan-kääntö-nippelihömpästä en sano mitään, koska hypnoottinen laulu jätti aika lailla muun jalkoihinsa... :) Sori pojat, neito jyräs.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Meren rannassa 30.05.2004

Jupiter 2 - Meren rannassa
Olipas ovela biisi. Väkisinkin alkoi vähän nytkähtelemään. Simppelit sanat ja suht hyvätkin. Tämä oli kyllä ihan omanlaisensa veisu. Ei napistavaa joten päätän läpinät tähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz - Ishigami 22.05.2004

Teemujazz - Ishigami
Ihan mieletön. Meni sanattomaksi (ja löysät pöksyyn)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Change 30.05.2004

SILVERINE - Change
Biisille kyllä kymppä läjähtää. Laulusta menee kylmät väreet. Saisi olla miksattu vähän kovemmalle, jää muuten niin terävien saundien alle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Formed - Pulsating 08.07.2004

Formed - Pulsating
Alku oli biisin parasta antia. Vauhtiin päästyään ihan kohtuudella potkivaa. Laulu ei ollut hirmeän vakuuttaa, aksenttiin katsomatta: säkeistöissä vähän "pidättelevää", kertseistä tosin laulajalle pojoja. Muuten oli sen verran tasapaksua, vaikkei huonoksi asti, ettei nyt aivan sukat pyörineet jalassa. Biisissä oli silti aivan mainioita ideoita ja koukkuja ja pienellä hiomisella taatusti aivan loistava tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Vierelläsi tahdon olla 14.02.2004

Jake in the box - Vierelläsi tahdon olla
Alusta tuli mieleen Paperitähdet, ja ensivaikutelma ei pettänyt. Tulkintakin osoittautui aika autenttiseksi Juiceksi. Laulu ei ollut ihan tarkinta ja soundi oli aika kuiva. Tähän oli vähän vaikea suhtautua mitenkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sumu - Pilven reunalla 13.02.2004

Sumu - Pilven reunalla
Nätti melodia. Rummut/mitkäikinä kuulosti jotenkin kummalta ja alapään jytyä ei tullut koskaan. Biisi eteni ehkä vähän liian pala palalta , kilkutin lisää, kalkutin lisää, vimputin päälle jne... muttei koskaan siihen kohtaan missä se olisi alkanut. ..njah, nytkö se loppui.?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Enkeli 10.02.2004

T-ace - Enkeli
Tästä biisistä tulee ihan kansikuvaa myöten mieleen YÖ: Nuorallatanssija. Sopisi levylle kun sialle ottatukka. Eihän tästä voi kun tykätä. Yhtä teini-ällö-naivit kliseiset sanatkin ja näihinhän oltiin ihan lääpällään sillon kun vielä oli kotiintuloajat. iiiiiiiiihhhhana. höpöjä. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele T-ace - Voima 13.02.2004

T-ace - Voima
witsi mä lauloin tätä mukana. Tää on niiin tätä. Ihanat pöllöt sanat. VOIMAkas lopetus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celsius Minus - Icicles 06.02.2004

Celsius Minus - Icicles
Alkuun korkea basari oli ärsyttävän kuuloinen ja voihkin ja huokailin jo tuskissani että eikö täällä kommenttiringissä pääse tästä trancehelvetistä millään, mutta ohi lentävät aa aa -äänet muuttivatkin kantani. Jos pääsäntöisesti trance biisien kohdalla surkuttelen ymmärtämättömyyttäni ja genren vierautta, niin siitä huolimatta tämän kuuntelin ihan ilokseni. Joskin olisin toivonut loppua kohden lisää kehittymistä/etenemistä. Jäi vähän polkemaan paikalleen, mutta ei huonolle paikalle ollenkaan. Loppu oli "ovela" . Kuuntelen "salaa" kaiketi uudestaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - always welcome [featuring hot sensation] 03.02.2004

Popinski - always welcome [featuring hot sensation]
Siis onko joku soittanut nämä kitarat. mä luulin et ne on jätetty huutaan ko on lähetty tupakalle. Taisin osua taas väärään genreen, joten muilta osin lie viisainta jättää viisastelematta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 13.02.2004

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Laulu kymppi.Biisi minun makuuni ehkä vähän turhan "ällö-hilpeä", mutta ehdoton ysi yhteensä(vähintään).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKKP - Euroviisu (baby spank me one more time) 03.02.2004

MKKP - Euroviisu (baby spank me one more time)
No eihän tästä voi mitään vakavissaan sanoa... eipä sillä, ei voi juuri euroviisuehdokkaistakaan. Ei muutaku lumpiot lattiaan ja huuda mun nimee! Hihi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKKP - Euroviisu (baby spank me one more time) 03.02.2004

MKKP - Euroviisu (baby spank me one more time)
No eihän tästä voi mitään vakavissaan sanoa... eipä sillä, ei voi juuri euroviisuehdokkaistakaan. Ei muutaku lumpiot lattiaan ja huuda mun nimee! Hihi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version) 06.02.2004

Tanssiyhtye Norpat - Jää Sulaa (Final Version)
Voi laulua voi kliseitä voi lintuja jotka laulaa, ainuuut mikä toi--iii-mmiii on viiibraattoooooooo. Siis eiih...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kingston - Routa [live] 24.05.2004

Kingston - Routa [live]
Biisi ei pahalta kuulosta ja laulukin kuulostaa huonosta äänenlaadusta huolimatta ihan mallikkaalta. Hiuksia on turha alkaa halkomaan tällä äänenlaadulla, joten pysytään siinä mistä sai selvää. Eli kokonaisuudessaan vaikutti oikein hyvältä. tsemiä etiäpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Earth 04.02.2004

Walls Of Vanity - Earth
Sanoista olisi mielellään saanut enemmän selvää, vaikka se vähä minkä alusta sai napattua vaikuttikin vähän "save-the-planet"-meiningiltä. Lopetus oli hyvä hyvä hyvä. Kaikkiaan hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Labyrintti - No move in cortex 10.02.2004

Labyrintti - No move in cortex
Aika harvoin kommenttiringistä nappaa sopiva genre. Kun niin vain on että kaikesta älämölöstä ei millään tajua yhtikäs mitään vaikka kuinka avarasti ja ymmärryksellä yrittäisi katsoa. Tästä en tajunnut mitään. Paitsi sen että tätä keksti ja kesti ja kesti. Jos tällä olisi ollut jotain mahdollisuuksia osua ymmärrykseni sellaiseen kohtaan josta olisi poikinut joku mielipide tai rakentava näkökohta, ehkä jopa positiivinen huomio., olisi sen pitänyt loppua! Vaan ei. Jos siellä joku kilaus tai kolaus oli joka ei ollut ärsyttävä tai pitkästyttävä niin paljon ennen loppua unohdin taatusti mikä se oli. Neljästä minuutista tätä olisin voinut saada jotain irti. Kyseisessä tapauksessa yhdeksän minuutin jälkeen toivoin ja yritin saada irti enää töpselin seinästä. Kiitos ja anteeksi. I rest my case.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003 21.05.2004

R.I.P Out Of Bounds - W. I.P.-Reflections 2003
Huokaisin tuskastuneesti ennekuin biisi pyörähti edes soimaan hirvittävällä "voi-v***u-tää-on-tätä-mä-en-tätä-jaksa-kuitenkaan-kuunnella" -asenteella. Keppiä minulle siitä. Siis tämähän oli ihan helvetin hyvä. Nyt annan kympän ja lähden nurkkaan häpeämään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 07.02.2004

Beaner - Edward III
Tämä oli tosi jees. Naristavaa löytyy ehkä laulusta, osin sanoista ei saanut selvää, mutta eipä se Hurriganesiakaan kaatanut... Matala stemma kuulosti tosi loistavalta, kuten koko biisi läpeensä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey 04.02.2004

X Tolerance Zero - Sweet Sugar Honey
Tässä oli vähän sellainen boolin-loputtua-pikkujoulujengin-kingit-karaokessa-soundi. Oiskohan toi plussaa. (?) Riippunee siitä loppuiko booli vai olitteko ihan selvinpäin. Kaiken varalta pläjähtää 8. Joten jos kulho oli koskematon, koskaan ei ole myöhäistä huitaista se huiviin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deapre - Kicksled 06.02.2004

Deapre - Kicksled
Siis juuri edellinen biisi kommenttiringistä oli jotakuinkin samanlainen ja näköjään saman peukaloruuvissa ulvovan artistin Pizza Bleeds Red fat jonka kohdalla epäilin väärää lääkitystä. Tuo edellinen sairaskohtaus kesti kuitenkin vain 38 sekuntia ja nyt oireet ovat selvästi vakavammat koska tätä iloa riitti koko minuutin ja vielä vähän päälle. Diagnoosini oli sen selkeästi väärä. Kyseessä lie lääkkeiden väärä annostus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele gekko versus tiitus - joki 02.06.2004

gekko versus tiitus - joki
Aika pamahteluilla lähti. Mielenkiintoista. En varmaankaan ymmärtänyt tästä yhtikäs mitään, mutta tietämättömyys ei tällä kertaa biisiä pahentanut. Tämä oli niin kummallinen, että sopi miulle kuin sialle ottatukka. Aika hyvä itseasiassa. Tuli vähän sekopäinen olo. Tuli mieleen Jyrki Kiiskisen runo, joka loppuu "Joki virtaa. Ja lopuksi kellun meressä kasvot alaspäin ja katselen merivuokkojen huojuntaa pohjassa" En muista nimeä. Olen hämmentynyt, ei pysty kuin äimistelemään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Shame on You 04.02.2004

Blueborn - Shame on You
Jopas sattu kommenttirinkiin paras blueborn-biisi kohdalle. Kymppi tuli annettua jo aiemmin, se kertookin kaiken. Höpinät sikseen ettei näppiksen naputus häiritse kuuntelua. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Feelin' Fine 27.05.2004

Blueborn - Feelin' Fine
Voi vinha olinpa tästäkin varma että olisin jo kommentoinut. Nyt tätä on tullut jo laulettua suihkussa niin paljon, että tästä on vaikea enää purkaa mitään osia analysoitavaksi. Tämä jää päähän kun punkki. Ja pysyy. Soolon alla on jotain "humisevaa" mikä ei hirmeesti hivele korvaa. Vai humiseeko vain miun päässäni. Kuinka ikinä, tämä on niiiin kympin biisi, että pitäisi antaa 11 mutta kun ei voi, ei voi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - My Sweet Addiction 24.05.2004

Blueborn - My Sweet Addiction
Wat? enkömmä oo tätä vielä kommentoinut. *nolostuu* Alku on tässä biisussa aivan loistava. Eläköön pitkät introt, mutta suorat aloitukset pidempään. Ja loppuukin yhtä nasevasti ilman turhaa tyhjän jauhamista. Ja kun ei alun ja lopun väliltäkään mitään moitittavaa ole, niin empä sano enempää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Davil - Solipse vs. Davil - Raytrace(Timetravel) 04.02.2004

Davil - Solipse vs. Davil - Raytrace(Timetravel)
Ihan kiva tuo kun alkaa tunkkaisesti ja kirkastuu sitten. Biisi kehittyy mun mielestä tylsähkösti, kun silloin tällöin tulee saman soinnun päälle joku ujellus lisää ja joku toinen jää pois. Mitä jos tuon peruskuvion seuraksi ois tullu joku toinenkin kuvio ja joku toinen sointu. Tämä on sellainen pötköön pantujen ujellusten temmellyskenttä. Ohos, biisissä oli jopa ihmisääni, sais olla enemmänkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olden Goldies - Crumbs 03.02.2004

Olden Goldies - Crumbs
Aloitetaan varovasti taas tunnustaen että ollaan "vierailla vesillä" eli ihan ohi oman musiikkimaun. Pääsääntöisesti minun on vaikea keksiä mitään positiivista sellaisen genren biiseistä, jota en parhaalla tahdollanikaan jaksa/viitsi/halua kuunnella. Toisaalta toisinaan joku veisu pääsee yllättämään ahdasmielisimmänkin aivosopukan ja huomaan ihastuneeni. Valittevan usein vain vihastuneeni. Tässä tapauksessa eniten turhautuneeni. Ei syttynyt ei sammunut ei osunut mitään mihinkään. Tämä on kait ihan jees genressään ja minunkin korvaani ihan kestettävää, muttei päässyt valloittamaan eri-genre-voi-olla-hyvä-genre -sivuoviani. Tietämättömyyttäni antaisin 7,5 mutta samasta syystä jätän arvostelun asiaa paremmin tunteville.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Tyhjyys 22.06.2004

Jupiter 2 - Tyhjyys
Biisihän oli aivan mainio suomipoppis veisu, sanoissakin oli jokunen keskinkertaisen yläpuolelle kirkkaasti yltävä oivallus. Intro oli auttamatta liian pitkä. Kahteenkin otteeseen odotin laulun alkamista ennekuin se alkoi. Miksauksesta laulu ja lyhyt soolokitaran pätkä tuntuivat jääneen "ulkopuolelle". Tulivat jotenkin töksähtäen pintaan "irtonaisina". Mutta lopputulos ratkaisee. Kyllä tämän uudelleenkin kuuntelee aivan kivutta, vaikkei ehkä tule suihkussa hyräiltyäkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Syystarina 26.05.2004

Kongo - Syystarina
AIpasta loistavaa suomipoppista. Lauluäänestä tykkäilin erityisesti. Vähän tuntui jäävän silti "huokailuksi" ja varsinaista "ääneen" laulua jäin odottamaan varsinkin kertseihin. Sanoihin en päässyt oikein kiinni/kärryille, mutta eipä korvaan törkännyt mitään kökkyräistä niidenkään osalta. Soundit oli aika säröiset ja tukkeiset. Hiusten halkomista tai ei, muutaman kerran särähti korvaan "kriik"-sointu, joka ei kuulostanut ensinkään jouhevalta. Siinä 0:23 - 0:24 pakeilla kävi ensmäinen tänmöinen "kriik". Oli sitten tarkoituksen mukaista tai ei. Kuulosti kun ois ollut pelit erivireissä. (Kauheeta...miehän nipotan ja viilaan SITÄ....pilikkuva)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enflamed - Torment(final mix) 20.05.2004

Enflamed - Torment(final mix)
Jonkun pää joutaisi pölkylle tämmöisen kimpaleen jemmailusta.. vaikka sille, jolla olen päähän lyöty. Oi random hifi - kautta likaisten varpaitteni, tuo satunnaisen vaaran painike, mistä se pieni pimeä kolo löytyi, jonne tämäkin oli kätkettynä. er-in-omaista! Vastedes uskaltanen uhmata hömppä-kökkö-mitälie-renkutus vaaraa ja klikata etusivun arvaus nappia toistekkin, jos tänmöisiäkin osuu. Kaikessa bonomaisuudessaan ja siitä huolimatta yhdeksän pistettä ja vanitus fanitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kineka - NA001 16.06.2004

Kineka - NA001
Aivan mainiota. Eriskummallinen alku josta biisi yllätti iloisesti lähtemällä käyntiin ihan ymmärrettävällä rytmiikalla. Vaihteluakin oli ettei jäänyt paikalleen sahaamaan, mutta vähän lisääkin olisi näihin minuutteihin potketta mahtunut. Kaikessa kummallisuudessa miellyttävä äänimaailma joka ei särkenyt korvia. Pituutta ehkä himppa liikaa, että herpaantumaton huomio olisi säilynyt loppuun asti. Tämän rakentavampaan kritiikkiin an vaikea lähteä vieraalla tontilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deltaforest - Deep 27.05.2004

Deltaforest - Deep
Jaahs. Ei kyllä ällöpositiivisuus iske, mutta koska kuulunee asiaan, emme nurise siittä. Pimputukset eivät olleet kovin miellyttäviä kuunnella. Alku oli paljon parempi kuin loppu. Siitä väliltä ei hirvittävästi jäänyt mieleen. Ei tätä nyt huonoksi voi millään mennä sanomaan, mutta ei tämä nyt varsinaisesti tajuntaa räjäyttänyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Exhale (morning club mix) 26.05.2004

Stocco - Exhale (morning club mix)
Hä? Ihan taatusti kommentoin tän aiemmin. Pitääkö mun uudestaan yrittää saada sanottua jotain asiasta mistä en mithän ymmärrä. Kävin tossa kahlaamassa kommentit läpi omaani etsien ja silmään pisti Haavan kommentti... aivan... näkisipä vaikka mun naaman nyt! Tää oli aivan liian outo että tähän osaisin suhtautua mitenkään, mutta toisaalta tästä on vaikea tykätä kyttyrääkään juuri samasta syystä. Positiivista oli että äänet oot saanu rajattua niihin jotka ei ärsytä korvaa. Jumputustahan tämä oli, mutta ei ensinkään niin puuduttavaa kun jumputus keskimäärin. Sounditkin oli vähän keskimääräistä omituisemmat. AIvan sairasta. :-P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly 03.02.2004

Stocco - Leave immediatly
just. tästä ei puutu kun banaanin mentävä reikä mistä heittää teille evästä. Ihan tosi hassu ajatus, mutta kyllä enempi alkoi itkettämään loppua kohti... aarrgghh. behave!