Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 22 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulse-G - Pseudointelligence 09.02.2005

Impulse-G - Pseudointelligence
Kesti puol tuntia että pääsin kuuntelemaan tätä... mutta kyllä se kannatti! Vähän vaikea tästä enää mitään lisätä kun aika hyvin on tuota asiaa jo tullutkin. Mutta basaari oli todellakin hyvä se jytisee=) Yleis tunnelma ja fiilis oli hyvä siitä pidin... lisäksi biisi oli monipuolinen ja rankeeltaan hyvä! Ehkä jos jotain negatiivista pitää jostain kaivaa niin ehkä kpl olisi voinut olla vähän dreamimpaa... Into oli aivan mahtava! Biisissä pidetään huolta siitä että hyvää saa odottaa ja odotus kannattaa... ennenkun kovat kohdat lähtee jytisemään siinä vingutetaan ennen sitä semmonen droppi että pulssi on jo siinä tasossa että silmät pulpahtaa päästä :b vähän tosiaan paha mennä enää mitään uutta tuomaan esille... mahtavan hyvä biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trace - Enemy Inside 23.10.2003

Trace - Enemy Inside
Oli kivaa menoa!!! sori kun kommentoin näin myöhään mutta on ollut vähän menoja... Ja biisiin se oli ihan jees mä tykkäsin melodiasta! Kiva sävel ja kiva soundi... mutta kuten jo on sanottu niin lisää ääniä ois saanu olla... nooh en tiiä en nyt osaa oikein antaa mitään järkevää niin on parempi säästää aikaasi... Lisää matskua!!! We want more=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Before The Storm 23.10.2003

area51 - Before The Storm
Tämmöstä perus kamaa... ei kyllä purru biisi muhun vaikka ois miten hyvin oltu tehty! Se ei vaan lähteny... Jotenkin tylsä melodia eikä biisi ollut tarpeeksi räväkkä vaikka säihkeästä alusta olisikin voinut niin päätelläkkin. (tosin ne torvet ja kallon kalkatuset ei oikeen toiminu). Mut ihan siisti biisi ja siitä plussaa kun tää mun ymmärtääkseni oli vanhempaa matskua...?!? Joo biisi ois kaivannu ehkä toisen (ehkä jonkun narina melodian) taustalle, tai toisen kunnon soolon jossa ois ollut oikein rankka melw-d... dont know.... mut ihan jeez! lisää!!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trace - Unforgotten 24.07.2003

Trace - Unforgotten
Aika laiska mutta erittäin toimiva melodiat tarttu muhun ku takiaiset;) kesä fiilistelyä kyllä mutta tosi laiska... äänien parempaa säätöä niin biisi ois ollu kovassa iskussa ehkä jotain pieniä muutoksia tekisin mutta en sitte tiiä että mitä....=) mut lisää vaan matskua!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - The World Is Yours (original versio) 24.05.2003

area51 - The World Is Yours (original versio)
Kyllä se on siinä!!! Vähän kuten aikasemmin mulle vihjasit että york - Reachersh of civilization (RANK 1 RMX) on saman tyylinen niin joo samoja saundeja oli kivasti mutta ei liikaa ja veikeesti oli myös omat perus jammailut tuolla taustalla: rummut ja tikitykset... mä kuuntelin lofina en tiiä sitte mitään hirveen tarkkaa kritiikkiä voi oikeein antaa mut jos tän sitte joskus latais niin kerron sitten lopullisen mietteeni. Mutta nyt kyllä kuulosti mahtavalta!!! Ja tuolle ekalle vastaajalle (_teemu_) että sä et varmaan tukkää tästä musa genrestä niin paljon joten annoit arvoa noille alemmille sen takia koska ne ovat kaikista eniten "poppiksia" ... mutta kyllä tämä biisi voiton vie=) lisää tämmöstä!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trace - Impulse 05.04.2003

Trace - Impulse
Kovaa mättöä! Puhdasta clubi musaa parhaimmillaan... nooh onhan tässä nyt pikku virheitä mutta en jaksa ite kirjottaa niitä kun tuolla yläpuolella ne on kerrottu kyllä kaikki mitä minä huomasin ja vähän enemmänkin. Biisissä on hyvä ilonen fiilis ja oikein menevän olonen ei kyllä tylsyyttä ollut ainakaan liiaksi se on hyvä homma! En mä kyllä tästä mitää erikoista osaa mennä sanomaan mutta lisää vaan tämmöstä! Niin ja toi yleisön huuto oli positiivista=)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Electric Circus (AIDE Remix) 30.03.2003

area51 - Electric Circus (AIDE Remix)
Miten joku voi noita selloja haukkua ne on ihan mahtavat ubeeta soundia lähtee! Muutenkin upea biisi ku pulssi kiihty lähemmäs 200! Joo en osaa erityisesti antaa arvioita mutta ehkä vähän turhan perus kamaa jotain omaperästä ois voinu olla ja ehkä kun remiksistä on kyse niin biisi ois voinu olla vähän "rankempi" mutta ihan hyvä se näinkin on!!! mageeta lisää tämmöstä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Bolt Distrupt (Original Versio) 09.03.2003

area51 - Bolt Distrupt (Original Versio)
Ihan hyvä biisi... tosin aika tylsä! Enemmän sooloiluja eri syntikoita eri melodiaoita. Tuossa kolmen minuutin olin jo henkisesti valmistautunut uuteen räväkkään melodiaan mutta petyin kun sitä ei koskaan tullutkaan!:( Ei tää vielä oikeen ollut semmosta kunnon hardia mutta vähän vielä agressiivisempi meno niin sitten voidaan puhua kunnon hard trancesta! Hyviä efektejä biisissä sen siaan oli! Ja ei kappaleessa mitään huonoa ollutkaan mutta jostain syystä se ei vaan pureutunut minuun niin hyvin kun pitäisi... Mutta se onkin taaskin kuuntelian vika siksi yhdeksän! Ja mä voin tehä tästä joskus clubi version mutta sanotaan että kuukausien päästä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coaxys - Planet X-ys 27.02.2003

Coaxys - Planet X-ys
Joo stringejä oli aika vaikee miksata ku ääni vaan paukku ja pätki! Niin ei sitä viitti sokkona mennä muklaamaan. Siis minun vehkeet alkaa käymmän jo vähän heikon olosiksi mutta ei auta pitää vaan puurtaa mutta kyllä se syö fiilistä ku luureista tulee pelkkää pörinää ulos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Electric Circus (Radio edit) 02.02.2003

area51 - Electric Circus (Radio edit)
Mahtavaa! Tää oli kiva biisi...ehkä taas liian euroa ja turhan poppis mutta oman genrensä edustajana biisi on upea! Melodiat sais olla vähän täyteläisemmät ja ehkä siitä jotain puuttu (niinkun aina;) en osaa muuta sanoo pitäs laittaa tää biisi levylle ja kuunnella stereoilla ni sais vähän eloa tästä kipaleesta. Mutta näin lofina kuuneltuna vaikutti siistiltä ei paha ollenkaan=) LISÄÄ! WE WANT MORE!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Temple Of Dreams 02.01.2003

area51 - Temple Of Dreams
En uskalla komentoida masterointia kun on nii mooseksen aikaset vehkeet millä kuuntelen niin arvostelen pelkkää biisiä! Meno oli ihan kivaa ei mitenkään huonosti suunitellut melodiat tai mitään semmosta ilmenny... Toi piano oli ihan hyvä mutta mä en ite tykkää vaan jos trance musiikkiin sekotetaan piano en saa siitä kunnon potkuja... Täynnä siistejä juttuja hyvä mato! Oisit luopunu tosta erosta ja tehny vähän rankemman ja ei niin simppelin niin mä oisin kyllä tykänny enemmän ;) mutta tää oli kiva biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DroKoXisA - Synthetic Synesthesia 03.05.2003

DroKoXisA - Synthetic Synesthesia
Upeeta mättöä! Ihan munkilla eksyin tänne ja todellinen löytö odotti... siis uskomatonta fiilistelyä... hyvä meininki ja tosiaan space leijailua! Joo pitempi ois voinu olla (myös intro) makeeta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coaxys - Club X-Ray 12.11.2002

Coaxys - Club X-Ray
No oikeestaan idea olikin että melodia (tuo katkonainen) olisi semmonen sähäkkä... mutta ei tuo minunkaan mielestä kovin täydellinen ole! kiitoksia palautteista!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coaxys - Club X-Ray 11.11.2002

Coaxys - Club X-Ray
Ei oo mitään trackkeria sentähän;)niin tosta basslinestä ku kokeilin vähän enemmän semmosta taka basso vivahdetta niin se ei ehkä onnistunu niin ku toivoin...basslinet ois ehkä kaivannut jotakin vähän korkeampaakin ääntä... ehkä?

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Magic Fly 06.11.2002

W@RM - Magic Fly
Nojoo ei tästä mun kuuntelusta tuu oikeen yhtään mitään ku pätkii joka vitu viie sekunti välein! Mutta hermot kesti puoleen väliin biisiä ja se vaikutti hyvälät tosin ei siitä paljon mitään jääny käteen kun tuli noita latauksia aina välissä... Mutta en uskalla mennä arvioimaan kun en niin hirveän tarkasti kuullut. Biisissä oleva tunnelma vaikutti hyvältä ja ei erikoisempaa moitetta voi kyllä antaa paitsi ehkä sen että melodia olisi voinut olla enemmän hiuksia nostattavaa, mutta hyvä se oli tuokin nyt on vain kyse mitä artisti itse on halunnut=) kiva biisi arvosanaksi annoin 9
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Electric Beat 17.10.2002

W@RM - Electric Beat
Kiva biisi...(ja musa video;) Joo tällä kertaa pillit ja torvet on asiallisia... ja melodia on ihan ok, mutta toi tausta melodia toi (darudemainen) saundi on hyvä siitä mä tykkään ehkä ite enitien! Aika tasokasta rupee tää sunki musas olemaan... Pitää vielä jonkilainen numero käydä antamassa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coaxys - Illusion 2002 29.09.2002

Coaxys - Illusion 2002
Joo no voin valaista asiaa että se tyyppi pölöttää jotain että "I let the music flow" ja sitte se toinen kuulostaa vähän ku "in the ever", mutta se ei oikeasti sano siinä toisessa mitään kun se on vaan käänetty (reserve) siitä I let kohasta ;) ovelaa=) kiitos palautteestasi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Coaxys - Illusion 2002 28.09.2002

Coaxys - Illusion 2002
Noniin nyt on toi pikku vika korjattu... pahoittelen tapahtunutta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Turn Me On [version 1.3] 29.11.2002

C-4 - Turn Me On [version 1.3]
Kerrassaan ubeeta! Justiinsa asiallista mättöä siistejä kikkailuja mutta parasta tässä biisissä on toi melodia! En oikein voi mennä moittimaan kun stereot ei ole tässä samassa huoneessa kuuntelin noilla mun luureilla...hyvä biisi lisää tämmöstä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele HaPeTa - Supervibravoid 29.09.2002

HaPeTa - Supervibravoid
No voi pylly ku ei tällä mun koneella nyt pysty kuunetelee ois ollu kiva tsekata minkälaista oli muitte ekat biisit... mulla niistä tuli mieleen lähinnä helvetin kidutus kammiot=) no kuuntelen ku pysyn... Mäki oon muuten pistäny ensimäiset biisini nettiin ja nyt hävettää ihan hirveesti... vaihoin sen takia artisti nimeäki (nooh ei nyt pelkästään sen takia!;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Supreme Beat 23.09.2002

W@RM - Supreme Beat
Ihan metka biisi! Heti tuli joku clubimainen tunnelma! Jaa no mitähän tästä nyt sanois... kiva biisi... eiku uutta rautaa tuleen ja takomaan!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele W@RM - Supreme Beat tänään

W@RM - Supreme Beat
Kiva biisi millos tulee Set U Free mikseriin ja remix tulee varmaa ulos tällä tulevalla viikolla!
8