Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 61 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Kakkatsippi 11.09.2005

FEL - Kakkatsippi
Voisit tehdä 80-luvun hengessä tasohyppelyn, jonka taustamusiikiksi tämä sopisi. Mielellään pelinpäähahmo voisi olla virtahepo. Ruma sellainen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TST - Jos Nyt Heitän 07.09.2005

TST - Jos Nyt Heitän
Potkiva alku. Vokaalisamplejen käyttö harkittua ja toimivaa. Tykkään tästä taustasta enemmän kuin ylemmän biisin. Dona unessa, Ressu tulessa. (kun hieman karkean liioittelevasti toteaa.)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TST - Aika Otella 06.09.2005

TST - Aika Otella
Biitin viulut on selkeästi lyöty isolle tarkoitushakuisesti(?), rasittavuudessaan upeaa. Komeaa tuotantoa. Dona loistaa selkeämmällä, mutta silti tehokkaalla flow:lla, toinen jannu on taidokas, mutta epäselvyys pudottaa mun korvissa pisteitä. Mielipidejuttu lienee. Aina pirteää kuulla jotain uutta lyriikka-kikkailua, hut-su kohdalle kädet alas ja peukut ylös. Kyseessä ns. skill. Oman sarjansa eliittiä suomessa. Voimakasta iskulinjaa, jonka flow ei junnaa samojen tyylien tai rimmauspakotteiden kanssa. Taidokasta multiriimiä, josta löytyi variaatiota. Iso Käsi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Without Label (Special Track) 11.09.2005

Mind's Pressures - Without Label (Special Track)
Jees taustamusaa. Ei kuitenkaan mitään hohdokasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW 15.08.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW
Upea intro. Muutenkin biisin miksaus efektoinnin osalta loisteliasta. Vokaalit jää biisin heikoimmaksi osaksi taustojen loistavuuden takia. Sinällään nekin sopivat tunnelmaan ja meininkiin. Paras kyseisen genren biisi, mitä olen kuullut (arvaatte varmaan, että en ole suuresti tutustunut.) Peukkua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 15.08.2005

Mind's Pressures - No Kids
Ei kolahda minulle. Turhan raskasta. Alku lupailee ensin rauhallista menoa, mutta mättöä tulee. Meininkiä tästä löytyy vaikka muille jakaa, ja asennetta. Laulun miksaus sekoittaa sanoja välillä, ei saa selvää. Huutavampi ja laulavampi eivät joka kohdassa synkkaudu yhteen. Muuten hyvä miksaus, yms. Tsemiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 11.08.2005

Dr.Groove - Content Provider
Kiintoisa tarina. :) Tämä biisi toimii kaikilta osa-alueiltaan mainiosti, laulu on leppoisaa ja sanat hyvät. Soitanto hivelee korvia myös. Ah, Kiitos nautinnosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths 11.08.2005

Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths
Hyttysen ininää pelkäävänä ihmisenä tämä oli kauhistuttava kokemus. Kaikilta muilta puolin erittäin mukavaa poljentoa, muista biiseistäsi epäilisin tykkääväni. Pitänee kokeilla. Anyway, laadukasta ja tempaavaa. Peukkua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - iTÄ-tURKU 11.08.2005

Mukelo - iTÄ-tURKU
Upeaa. Loisteliaan hiomattomat saundit, paksua bassoa, mahtavia efektejä ja monipuolisen värikkäät rummut. Virkistää ihan näin instrunakin, mutta roopekoon tasoista melankolista mongerrusta päälle, ja voila. Tekee ihan mieli lätkäistä numero, harvinaista. PS. Jos osaisin räppää, niin saattaisin olla kiinnostunut. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 19.07.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Tausta kuulosti alussa epäilyttävän epämiellyttävältä. Loppua kohti selvisi enemmänkin, että ei se tausta tässä rasittavinta ole. Ykkösmies osaa räppää. Kakkosmies mumista. Hankala sanoa, kuka tämän kuuntelemisesta nauttisi. Hankala sanoa myös herrojen vakavuudesta tehdä räppiä. Pari, kolme kertaa naurahdin, omenalle eniten. Jos tarkoituksena on saada porukka naaramaan, niin öö. Jos tarkoitus on saada porukka itkemään, niin öö. (läpät ontuu/asenne kuulostaa nallipyssyltä, kun sen pitäisi olla haulikko.) Biitistä olisi miksaamalla saanut jotain. Yksinkertaistettuna: en pitänyt, enkä tiedä kuka pitäisi. kaverinne ja te...?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Vanha vamma teki spaketin 24.07.2005

Posse Giwipaska - Vanha vamma teki spaketin
Apua tätä biittiä. Ejayllakin saa parempia. Eka räppääjä paras. Siitä ei aidosti saanut selvää. Lopuista sai sanan sieltä täältä, ja nekin olisi toivonut jäävän kuulematta. Tanki osaa lähes lausua. Pariksi vuodeksi kellariin treenaamaan. Biisit mikseristä pois, parantaisitte maailmaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Shake It 24.07.2005

Creepy Dölls - Shake It
Kitarasaundin rosoisuus lämmittää alussa. Intro heikkorakenteinen.. Laulu on ainakin tunteella vedetty, vaikkakin laatuun voisi muuten panostaa. Loppupuolen revittelyt ottaa jo pidemmän päälle aivoon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Red 11.08.2005

Creepy Dölls - Red
Rauhallinen alku villiinnytettiin liiaksikin rumpuräminällä. Hieno introkokonaisuus, laulajan ölähdykset toimii. Muuten biisissä kauttaaltaan laulut ovat pahinta. Korvien kiusausta. Soittopuoli toimii, ja miksaus on jees myös.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Fucking Deja Vu 19.07.2005

Arcane - Fucking Deja Vu
Jämäkkä ja komea alku. Melodiakulku rokkaa ja pertanasti. Enpä uskonut näin hyvän kuuloista metallikappaletta eteeni saavani. Edes "laulu" ei vituta. Onnea demollenne!

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 24.07.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Fiilis säilyy loisteliaasti läpi biisin. Hyvärakenteinen kappale. Mukavat sanoitukset, laulaja osaa käyttää tunnetta. Paremmilla laitteilla parempaa. Toivottavasti joskus pääsette semmoisten ääreen, lopputulos saattaa olla melkoisen hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Rakkauden kesä 26.06.2005

Stonecold Zombie - Rakkauden kesä
Movetron in my mind. Huijaatte vaan, että tää olisi läppä. Kuitenkin amispirsseissänne pumputatte pikkutytöt kliimaksiin. Ah! (Tosissaan: Loistavaa parodiaa. Loistavaa.)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chloroform Creations - Visceral Rot 27.06.2005

Chloroform Creations - Visceral Rot
Eipähän ollut turhan pitkä. Lauluosaston hoitaja osaa hommansa. Ääni on kuin pierutyynyn ja karhun sekoitus, aika pirtsakka siis. Alku on räjähtelevä, kitaramies on kone. JEE.

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Tahtoisin tietää! 27.06.2005

-CSPR- - Tahtoisin tietää!
Pervo. Romanttinen pervo. Ihmeellinen kertosäkeen aloitus, sanoisinko jopa huonoksi. Munallista lyrikkaa hieman munattomasti vedettynä. Laulu peittyy hieman taakse, ja kitara tärisee lujaa. Korvani voivat myös homostella, en tiedä. Ainesta on, mutta hiontaa vaaditaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu 27.06.2005

Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu
Kiinnostava ja asiallinen aihe. Tosi jees. Kertosäe jäi soimaan heti päähän. Pakko kai sen on siis hyvä olla. Munakasta soittoa, ja varsinkin upea-asenteista lauleskelua. Aitoa ja toimivaa. Jee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kaupan 20.07.2005

Three Gees - Kaupan
" Jos aiot kerran kommentoida ni voisit ees kuunnella loppuun, n00b!" "Mitä helvettiä tää on olevinaan..? Todella abstrakti alku ja ikävä kyllä ei toimi tällä kertaa. Eka verse oli ihan saatanan huono ja siihen tää kuuntelu sitte loppuki. Three Gees - ZeliK | 19.07.2005 17:36 | Arvosana: 6" "Tee muille niin, kuin haluat itsellesi tehtävän" Siedettävä tausta. Rummut kauheita. Muuten jees. Luokatonta räppiä. Tuplaus toivotonta, liian isollakin. Toisessa versessä niellään sanoja, kuin huoranne spermaanne. Munattomia iskulinjoja. Keskinkertaisia riimejä, toisaalta seassa ihan hyviäkin. Jees läppää lopussa. Mainosalalle sopisitte hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele mIRK - Summer Dream 27.06.2005

mIRK - Summer Dream
Laulu on niin kauheaa kuultavaa, että ääh. Muuten kai DX:ni laulaisi oikein rankasti. Sanoitukset on perus-gyntteriä, tosin eipä näitä pumputuksia usein hyvillä lyriikoilla kuule.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Pernicious Christianity 27.06.2005

Arcane - Pernicious Christianity
Laulajan kurkkuun oli vissiin kaadettu enemmänkin koskenkorvaa, kun oli noin ärtynyt. Rumpalin rytke välillä hieman änkyräisen kuuloista, enimmäkseen kylläkin jees. Yleinen saundimeininki jees. Tottumattoman korvia särkee, mutta ei silmät kuitenkaan vuoda, ei tämä siis kauheinta kuultavaa ollut. Peukkua vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 27.06.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
Mainiota. Laulajalla hyvä ääni ja lausunta, sekä muut pojjaat taustalla paukuttaa mehevästi. Upea tarina, höystettynä toimivalla kertosäkeelläkin. Onnea tulevaan, teissä on potkua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Saanen kiittää 26.06.2005

Isät&Pojat - Saanen kiittää
Letkeä tausta, hyvän mielen luoja. Aihe tuttu ja koluttu. Hiukan omaperäisempää asiankäsittelyä oisin mielelläni kuunnellut. Mukavaa lyriikkaa kuitenkin, tunteikas olo tulee varsinkin tuota loppua kuunnelessa. Isosti hymyilevä hymiö loisteliaasta lopputunnelmoinnista. (:

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Ticket - Discoteque Of Fools 27.06.2005

The Ticket - Discoteque Of Fools
Kevyen letkeää ja hyväsaundista. Tällaisessa musiikissa pidän tärkeänä, että laulaja osaa hommansa, mikä tässä toteutui hyvin. Olisi kai silläkin rintamalla mahdollisuuksia kehittyä edelleen, mutta meno on jo nyt jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Leave No Stone Unturned 27.06.2005

.erAze. - Leave No Stone Unturned
Toimiva, vauhdikas alku. Mukavampaa lyriikan esitystä, kuin tuossa toisessa biisissänne. Kitaramättö jees. Loppuvinguttelut varsinkin. Jeeh.

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 26.06.2005

.erAze. - Line Of Sight
Taidokkaan kuuloista, hyvin tuotettua. Intro enemmänkin latistaa, kuin innostaa. Toisaalta taas se on hyvä lisä melkolailla peruskaavalla kulkevaan kappaleeseen. Laulaja kaipaisi pientä tehoa ja persoonallisuutta. Ei tätä kuunnellessa kuitenkaan itkemään joutunut. Jeppiskamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Karjala 26.06.2005

Division 19 - Karjala
Ovatpa korvani kovin kipeät nyt. Kaipa tässä on sitä asennetta ja raivoa. JEE. Rumpalin rätkytystahdille hatunnosto, ja hänen käsiensä hierojalle myös. Musiikkinne auttaa varmasti myös mynthonin valmistajia. Upea karjaisu lopussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Menetys 28.06.2005

Kosminen - Menetys
Mustat miehet viettämässä rituaalihetkiään viholaisheimolaisen ruhon riippuessa tulen päällä. Eh. Ei tämä niin synkkä ole kuitenkaan. Tunnelmallinen kylläkin, fiilis on saatu aikaan hyvällä efektoinnilla ja sumuisten ja valoisten äänten yhdistelmillä. Nuo vokaalit ovat rakastettavat. Kiitos kuunteluelämyksestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ToxicStudio - In ReD 27.06.2005

ToxicStudio - In ReD
Taidokkaan kuuloista. Laulajan ääni on hyvä. Erittäin hyvä. Lisäksi asennetta löytyy, ja fiilis on miksattu taustaan hyvin. Mikäs tätä estäisi nousematta radioon. En mä tiedä. Tausta hyvä, laulu hyvä, miksaus hyvä. Peukkua vaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 26.06.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Carmageddonin taustamusaksi. Tehokasta kitaramättöä, rasittavaa laulua, sekä riehuva rumpali. Täydellistä ihmisten-päältä-ajelu-peliin. Jee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Lasikatto 17.03.2005

Salaliitto - Lasikatto
Toimivaa, kuten tuo toinenkin biisi. Oikeastaan tässä on suurimmaksi osaksi palaset kohdallaan.. Saundipuolesta tykkään ja laulukin on toimivaa. Kaikumaan jäävät naisvokaalit jotenkin karmivat.. (jos joku heikkous pitää hakea...)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nimettömät. - Uudelleen 17.03.2005

Nimettömät. - Uudelleen
Kitararoiden luoma vahvuus tykästyttää.. Sanat sattui ainakin alun osalta osumaan niin mainiosti tämänhetkisiin fiiliksiin, että JES. Tykkään siis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Purple Space-Stripes - Purple Space-Stripes 27.06.2005

Purple Space-Stripes - Purple Space-Stripes
Erittäin letkeää funkkia. Hiukkaisen tunkkainen äänenlaatu, who cares. Tekisi mieli polttaa levylle, ottaa autoon mukaan, ja kierrellä aamun sarastellessa yksin kainuun vaaroja. AAH. Jaksaminen tulee vaan vastaan. Kiitos kuitenkin hyvän mielen aikaansaamisesta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Uni 15.03.2005

Salaliitto - Uni
Heikolla genren asiantuntemuksella on pakko tyytyä arvostelemaan pintapuolisesti. Fiilis hyvä, kivaa taustamusaa esim. automatkaan.. :) Toisella kuuntelulla keskityin sanoihin, joiden huomasin toimivan.. Hyvä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silta Eteenpäin 28.06.2005

Dr.Groove - Silta Eteenpäin
Leppoisat saundit, hyvää tuottoa. Laulut sen sijaan ovat heikohkot, sekä äänenkäyttö, että miksaus ottaa korvaan. Lyriikka hyvää, tunnelma jees.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Shine In Her Eyes 27.06.2005

Dr.Groove - Shine In Her Eyes
Letkeä saundi saavutettu. Mukavaa matkamiestarinaa, kiintoisaa ja piristävää. Kitarasoolo kuulostaa komialta, Jesh! Eihän tuo laulu niin puhdasta ole, mutta ei se rasitakaan, sillä ote on letkeä. Mukava kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Hot For Your Loving 17.03.2005

Vicious Minds - Hot For Your Loving
Tää on kiva. Tulee vanhemman rokkibändit mieleen, en lähde kuitenkaan vertailemaan. mut kitarariffi toimii, ja laulaja laulaa hyvin. Ei kuitenkaan mitään hirveän mullistavaa, vaikka tätä kyllä ihan mielellään kuunteleekin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ruutukaava - Bella Bambina 06.01.2005

ruutukaava - Bella Bambina
Mainiota. Tässä on taitoa ja asiaa. Lisäksi tää joensuulainen leppoisuus todella jees. Toinen heppu kuulostaaki melko paljo jodalta.. Oon nyt vähän laiska tarkemmin analysoimaan, peukkua ylös kuitenki. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kemmuru - jodarok - vaa dippaa FREESTYLE 27.08.2005

Kemmuru - jodarok - vaa dippaa FREESTYLE
"Kuullaanko paipissa kenties freestylee? Hatunnosto nimenomaan siitä, että näitä herran freestykejä kehtaa kuunnella useaan otteeseen." Vastaukseni sain keikalla. kiitos loistavasta keikasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kemmuru - jodarok - vaa dippaa FREESTYLE 20.07.2005

Kemmuru - jodarok - vaa dippaa FREESTYLE
Kuullaanko paipissa kenties freestylee? Hatunnosto nimenomaan siitä, että näitä herran freestykejä kehtaa kuunnella useaan otteeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Melkoisen hyvän ja ammattimaisen kuuloista, vaikka itse genrestä en tajua hevosen vertaa. Laulaja on taidokas, ja ei tuo muukaan mölinä korvaan ota. Peukun paikka. (vai onko se pikkurilli-etusormi-yhdistelmä arvokkaampi?)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Waia Vee 17.03.2005

MaTaM TooT - Waia Vee
Tämän vois kaupata meidän ruotsinopettajalle, jolla on tapana soittaa kaikkea mahdollisimman mieltä pysäyttävää tehtävien teon lomassa.. :) Psykedeelistä todella. :D Heinäpellolla taivasta katsellen olisi varmasti maailman parasta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores 16.03.2005

Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores
Ihan mukavan fiiliksistä musaa.. Sopisi hyvin vaikkapa jonkun pelin taustamusiikiksi.. :) Hieman jotkut "vaihtumakohdat" olivat yksinkertaisia, olisi toivonut jotain spesiaalia.. Ehkä joku vokaaliosuus, (vaikka joku yksinkertainen hokemakin, joka olisi jatkunut koko biisin ajan) olisi hieman pitänyt kappaletta paremmin koossa paremmin.. Menevää silti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - We are the Dogshitboys 17.03.2005

Saddam's Family - We are the Dogshitboys
Aika rosoisen kuuloinen alku, laulu kopsahtaa korvaan aika kekkosen kuuloisena.. Loppujen lopuksi ääneenkin tottui, ihan kivaa oli, kun biisi vielä soi, mutta on nyt kivempaa kun se on ohi. Ei tää mitään kauheinta mättöä kuiteskaan ole..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Harken - Long Time Ago 17.03.2005

Harken - Long Time Ago
Ihan mukavan melodinen meininki, laulut vaan mun "laatuvehkeistä" kuunneltuna on aivan liian kovalla.. Hyvän kuuloista laulua kylläkin.. Ja taustakin toimii. Jes.

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 26.06.2005

BROKENBLISS - Lost
Upea esittelyteksti. Aika änkyrä alku, mukaanpääsy on toivotonta. Lyriikka jees, lausuminen rasittavampaa. Saundipuoli kondiksessa, kuten myös miksaus, joten tämän kuunteleminen ei luo ärsyttäviä olotiloja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele wrongones - Jos Mä Tipun 15.11.2004

wrongones - Jos Mä Tipun
Tästä huomaa, että osaatte niin hyvin, että voi vaan tehdä. Turha teidän mitään erikoista on kokeilla, ja tähän haluttu (sinällään yksinkertainen) fiilis ja sanoman kulku korvien kautta aivoihin on mahtavaa. Biitin yksinkertaisuus tekee siitä loistavan. Räpit on räppäystä, ei opettelua, ei kokeilua, ei paskaa. Tää on valmista, tehkää vaan biisejä. Soittolistalla nyt neljä kuukautta. Sen kunniaksi "kommentoin".

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - Harulf The Warulf 17.03.2005

Saddam's Family - Harulf The Warulf
Bändi soittaa hyvin. Mutta laulajan ääni pisti korvaan, ikävä kyllä.. Matalampi ja asenteellisempi laulu olisi ollut paikallaan. huomasin myös ettei tämä ole laulajan vika, mutta ääni ei yksinkertaisesti kuullosta hyvältä tässä biisissä. Muuten mielestäni kova biisi, kitarasoolo on kova, ja saundi toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anniina - Maailma pyörii näin feat. Alamaa 13.04.2004

Anniina - Maailma pyörii näin feat. Alamaa
Niin, piti ihan ens alkuun hakea uudestaan ja testata, että onko tämä juuri niin hyvä kuin muistelin... Ja muistin oikein. Tää tunnelma joka tulee komeasta taustan ja sun äänen yhteensopivuuden hienoudesta tekee tunnelmasta loistavan. Alamaan paras verse minkä olen ikinä kuullut, ja tääkin ääni sopii saundimaailmaan.. Jos löytäisin valittamista, niin valittaisin.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Narcotic - Pitää jaksaa (vanha versio) 04.12.2003

Narcotic - Pitää jaksaa (vanha versio)
Asiallinen träkkki.. Flow ontuu kaikilla hetkittäin, mut siis vanhahan tää onki. :D Kaikki muu jees.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin 03.10.2003

PehmoA & Casper - Elämä päällä lasin
koht. tuttu aihe, mutta hieno aihe. siitä plussaa niin paljon, että. Biitti sopi biisiin, ei erikoinen silti. Verset ihan jees, mutta niistäkin puuttui se jokin. särmää, niin ollaan mikseriasteikon äärirajalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konala Cartelli - Vielä Yhet 29.07.2003

Konala Cartelli - Vielä Yhet
No voe viddu! Biitti pomppii. wordsit tavallisessa KC-kuosissa, eli siis ryyppää, niin ne kuulostaa hienoilta. :) Tää lätty tulee eksymään mun perstaskuun pipen aikoihin. se on varma. (pitäs olla darras, niin sitten tulis kymppi.)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El 30.05.2003

Gabriel Centaurion - Live @ Nurmes 25.4.2003, feat. Dj El
Kivan rento meininki, hyvät räpit... Kaikki toimii ja hieman spessuaki mukana, eikö se silloin oo 10...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele bhc - Näyttää Onneliselta (visva remix 2002) 30.05.2003

bhc - Näyttää Onneliselta (visva remix 2002)
Hieno kipale... Taustaosasto toimii ja äijien räppitaidot ovat tosi kovat... Hieman loppuunkulunut, vaikkakin hyvä aihe..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Second Class Citizens - B24 - 1,2,3,4.. - B24 01.06.2003

Second Class Citizens - B24 - 1,2,3,4.. - B24
Vitun hieno biisi biitin puolesta... On ollut kuuntelulistalla pitkän aikaa... Vaikka sanoissa ei oo erikoista, niin silti biitti on liian vitun kova!!!! B24 Rokkaa!! Suomihiphopin kermaa!!! Kokeilkaa silti joskus puhuu asiaa, silloi bolaz antaa puhtaan kympin.. En diggaa liika uhoomisesta! (känniarvostelu eli kirjoitusvirheitä liikaa... ;) )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Konala Cartelli part 2 30.05.2003

Gabriel Centaurion - Konala Cartelli part 2
Vaikka Solosen sanoitukset ei iske edes vitsinä, niin silti aivan vitun taakitykkitiputus! Klassikko jo eläessään!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Konala Cartelli part 1 30.05.2003

Gabriel Centaurion - Konala Cartelli part 1
Biitti pistää pään liikkumaan,, ja koko muu taustaosasto on hieno... Valitettavasti vain gabriel osaa sanoa jotain viisasta/edes siedettävää... Tommonen uhoaminen ei oikeen uppoa muhun..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - All Out 30.05.2003

Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - All Out
Ihan jees, hankala arvostella noiden edellisten tykkibiisien jälkeen, mutta on tää hieman heikompi.. Laatusettiä kuitenkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Way Of Life [LIVE @ Pipefest '02] 30.05.2003

Gabriel Centaurion - Way Of Life [LIVE @ Pipefest '02]
Vitun hyvä kappale, jossa toimii kaikki... Oot sie gäpi kyllä taitava tossa enklannin kielessä, kaikesta saa selvää.. Upeaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - Timetravellin' 30.05.2003

Gabriel Centaurion - Gabriel Centaurion - Timetravellin'
Liian taattua gc-kamaa...
10