Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 128 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electrical Shaman - Taikapeili 30.08.2007

Electrical Shaman - Taikapeili
Huhuh 15 min. Meditointimusiikiksi ehkä? Ei tämä aktiivista kuuntelua kestä. Tunnetilamaalaukseen tämä sopii taustamusiikiksi. Tosin kappale vaihtaa luonnettaan välillä aika psykendeeliseksi. Tosin ei se välttämättä huono asia ole. Kaipa näihin pääsisi syvemmälle jos popsisi vähän sieniä sun muita shamaanin herkkuja ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kylväjä 30.08.2007

Routaraja - Kylväjä
Kitarat on vähä taka-alalla ja laulu on muuhun miksaukseen nähden vähän epätasaista (kompurointi?). Sanat on vähä Yö-tyyppistä vertauskuvallista rakkausshittiä mutta kylväjä- toistelu toimii kyllä ihan hyvin. Kertsi toimii myös kohtalaisen hyvin. Biisi on ihan jees, äänitteen taso ei ehkä ole parhainta mahdollista mutta menkää pojat kunnon studioon! Meininki on jees

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ever Since The Day - It All Went Wrong 30.08.2007

Ever Since The Day - It All Went Wrong
Woksut on miksattu vähän merkillisesti mutta siis. Täähän on rokkia pojat! Ja hei laulaja! Sulla kaikuu Cornell äänessä mikä on ihan saatanan iso plussa. OMG. Englannin lausuminen menee välillä vähän penkin alle mutta who cares. Miksaus toimii, riffit toimii. Enemmän olisin antanut vielä tilaa laulajan kikkailuille koska ääni toimii oikeesti tosi hyvin. Opetteleppa vokalisti vielä kikkailemaan vähän soul-blues henkeen tuon äänen kanssa niin saat kyllä pimpat kastumaan keikoilla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Art Alta - Always Wrong 30.08.2007

Art Alta - Always Wrong
Tähä on aika messevää rokken rollia. Kappaleen ideahan on jo aika puhkiin kulutettu mutta sama tässä vähän ku sen ikuisen 12- bluussin kanssa, ei se vaan kulu ikinä puhki. Laulajalla on siisti ääni, tulee jopa wolfmotheri mieleen :O mutta siis! Tosi jees ralli. Niin perussettiä melkeen ku olla ja voi mutta helvetin hyvin vedetty!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Näin sinun itkevän 30.08.2007

Eki Pop - Näin sinun itkevän
Aika perus suomi-iskelmää. Sopivalla melankolialla ja hiukan laahavalla biitillä. Laulajan ääni sopii kappaleeseen, sopivan tumman maalaavaa meininkiä. Suomalainen kesäyö ja lähiöterassit tästä tulee mieleen (ei siis negatiivisella tavalla). Vähän pitkä tämä kyllä on tällaiseksi iskelmäralliksi, olisi voinut ehkä supistaa lopusta vähän pois? Nojoo se on makuasia. En ole mikään suuri iskelmädikkari, joten jätän antamatta arvosanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - You = Disease 30.08.2007

G.O.R.E. - You = Disease
Tiukkaa ja raskasta trässäystä. Vokalistin ääni ei mee onneksi liian örinäksi tai rääkymiseksi vaan taustalla pysyy "hyvällä maulla" ihan melodinen laulukulku. Soittimiltaan kokonaisuus toimii hyvin ja kompit ja riffit on selkeesti mietittyjä. Hyvin te vedätte!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 30.08.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Hitto. Hyvin tämä on tehty ja vokalistilla on jees ääni mutta.. Ihan kuin tää olis kuultu ennenkin? Kaikki tässä biisissä laulua, rakennetta ja kulkua myöten kuulostaa niin opitun kertaamiselta että mun mielestä voisitte kehittää jotain hieman alternativea, joka silmäänpistävästi poikkeaisi näistä 2000-luvun melodic-metal poppoista. Koska taitoa ja kykyä selvästi löytyy. Hieman enempi bohemiaa vielä kehiin niin räjäytätte pankin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 30.08.2007

Marccus - So Bizarre
Miksaus on vähä hakusessa, rummuissa ja bassoissa voisi olla enempi linjakkuutta ja leikkaukset kuntoon. Kappale on ihan hauska ja melodiat ovat mielenkiintoiset. Tässä on vähän tällaista gruuvailevaa henkeä myös mikä kyllä peittyy peruspopitteluun aika hyvin. Laulajalla on prinsemäisiä elkeitä muutamissa kohdissa mitkä ovat myös ihan hauskoja. Aika harmiton ja kiva, maalaileva popralli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 30.08.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Jehee tämähän on pimeetä. Alun rumpukomppi oli vähän laahaava mutta se kyllä antoi sysäyksen sen jälkeen lähtevälle lallattelulle joka on kyllä aika mind blowin' kamaa! Ehkä olisin kiinnittänyt vähän kappaleen jälkityöstöön enempi huomiota kuten pannailuun ja leikkauksiin mutta siis. Ja kitara on helvetin hauska! Pimeää, psykendeelistä silti hauskaa ja gruuvaavaa. Täytyy vain rakastaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tyylisekous - New Chill 15.12.2006

Tyylisekous - New Chill
Aika chilliä. Tämä on kyllä taustamusiikkia (mikä ei nyt tarkoita mitään negatiivista). Voisin kuvitella kuuntelevani tätä kun ajan autolla aamunkoitteessa jonnekkin. Jees tulee hyvät vibat. Rauhallinen, rento veto. Hieno biisi, taidan ladata oikein koneelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 15.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
Aika hyvää menoa. Crashit ovat alun "floodissa" vähän turhan kirkkaita ja ehkä liian buustattuja. Laulaja hoitaa homman hyvin kotiin itseasiassa aika hyvin, ei mene sellaiseksi älyttömäksi huudoksi vaan ääni on tummansävyisesti painotettu. Jees. Komppi vaihtelee hyvin ja tulihan tuplaakin sieltä. Varsin ok veto. Ihkä lopulliseen äänikuvaan olisin itse vielä kiinnittänyt huomiota sekä vähän tarkempaan equiluun mutta ne ovat pikkuseikkoja sinäänsä koska kappale kuulostaa hyvältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Kaunis poika 15.12.2006

Routaraja - Kaunis poika
Hyvänkuuloinen kappale. Laulajan ääni ei valitettavasti hirveästi sytytä, venytys ei oikein toimi, myöskin laulun äänenvoimakkuus hyppelee liikaa (Kompressointia?). Kappale on hyvä, mutta miksaukseen ja äänikuvaan saisi panostaa mielestäni aikalailla enemmän. Kokonaisuus on muuten vähän tasapaksu, enemmän vaihtelua kappaleeseen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 30.08.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Vokalistin ääni on ehkä hieman häiritsevä, laulu menee välillä liian korkealle ja siihen syntyy ikävä vibra. Biisihän on oikein gruuvaava kun se lähtee käyntiin, tulee mieleen ihan vanhat sirkesalon biisit joista on revitty turhat regemeiningit pois ja korvattu ne perus rennolla pop-rokilla. Melodisesti tämä on ehkä mulle vähän mitäänsanomaton mutta kyllä tää hymyn korville tuo. Eli ihan jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metaplasm 646a - The Chicagoans 15.12.2006

Metaplasm 646a - The Chicagoans
No mutta tässähän on klubiraita. Tykkään näistä, missä basso kulkee tuollaista 2/4 pituista omaa juttuaan. Se tuo siihen komppiin samalla sitä hyvää toistoa olematta kuitenkaan monotoninen. Liidit menevät ehkä liian transeiluksi mielestäni, tämä olisi kannattanut pitää enemmän ihan perus house-mättönä. Olisit korvannut vaikka torvilla ;).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä 15.12.2006

Lepakkotiimi - Kohti Sydäntä
En yleensä pidä hiphopin suoraviivaisuudesta mutta tässä ensimmäisessä säkeessä on "räpissä mukavasti laulua mukana" ei ole monotonista lausuntaa vaan mennään myös sen sävelen mukana. Sitten toisessa jo vähän falskahtaakin. Ihan kivat taustat, mutta onhan tätä söpöilyhiphoppia jo ennenkin tehty. No ei, on se hienoa, että miehetkin rakkaudesta laulaa ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia 15.12.2006

SpeedHawk vs. Riktronik - Megalodonit kuulee kummia
Ennen muuta mössöä: Biisillä on hauska nimi! Mutta sitten asiaan. Kappale kulkee kivasti ja totta, liidi on kiva. Mutta nyt sitten se miksaus. Instrumentit ovat vähän tasapaksuja ja tuntuu, että ne soivat kaikki samasta läjästä. Myös rumpukomppi olisi voinut olla menevämpi koska kappaleesta muuten tulee mieleen sellainen nopea avaruuslentely hypernopeilla avaruusaluksilla :). Loppua kohden kun tulee lisää instruja alkaa muuten kuulostamaan aina vain paremmalta. Kyllä taidan ysin sillti antaa vaikka alussa emmin
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 30.08.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Tähän on iha kun tota.. Nojoo :D Voksuissa ehkä liikaa kaikua tai ne on miksattu liian hiljaselle mutta välillä ei oikein tahdo saada lyriikoista selvää. Riffit on kohdallaan ja kulku toimii. Kertsiin olisi ehkä kaivannut vielä vähän ponnekkaampaa meininkiä. Kahen minuutin kohdalla oli melkeen boheeminen kohta :D Noista synistä en oikein lämpeä, tässä kuitenkin vissiin haetaan vähän sellaista hard rok meininkiä niin nuo syntsat tuovat ehkä liikaa sellaista synkkää örinämetallimaustetta. Vähän tylsäksi käy loppua kohden, olisi ehkä kaivannut vielä vähän mausteita. Mutta joo, hyvä ja menevä rokkiskipale. Siitä kahdeksan
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 15.12.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Onpa sekavan oloinen sunnuntaitunnelma :D Tulee ihan mieleen Mr.Bunglen muutamat vedot. Pomppubasso istuu taustalle muuten tosi hienosti, tulee aika veikeä tunnelma. Tässä on kyllä sitä jotain. Kappale kulkee hienosti ja sitä "vaivaa" pieni "häiriöllisyys/häröisyys" (mikä on nyt sitten tässä kohtaa positiivnen asia). Saundit ovat kaikki funkkimaisen pehmeitä. Ainoa ongelma, että kappaleesta ei tunnu saavan oikein kunnon otetta, en tiedä vaihteleeko liikaa vai mikä. Hyvä biisi kaikenkaikkiaan kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ape - Vanhoja helmiä - Final Combat (remix) 15.12.2006

Ape - Vanhoja helmiä - Final Combat (remix)
Ei helvetti, tässä on toi legendaarinen sunbeamin räjähdys :D:D Voi juma tulee hyvät träkkeriajat mieleen!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ape - Vanhoja helmiä - Ultimate Happy Hippalaulu (remix) 15.12.2006

Ape - Vanhoja helmiä - Ultimate Happy Hippalaulu (remix)
Vittu tää on loistava! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ape - Vanhoja helmiä - Keikka feat. Koive 15.12.2006

Ape - Vanhoja helmiä - Keikka feat. Koive
Loistava kokonaisuus, loistava miksaus, Yllättävä kulku, hyvät samplet, voksut hyvin equtettu ja meni nuotista. Muutenkin tää on ihan euroviisukamaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:) 11.09.2005

RAUTAKANKI - ÄITI(olen pannu:)
Tähän oli aika hauska biisi. Helvetin hyvät taustat ja jokaista miestä jossain vaiheessa elämää varmasti puhuttavat sanoitukset :P Jeah. Rispekt
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 06.08.2005

Dr.Groove - Content Provider
Laulatko itse? Helvetin karismaattinen ääni. Taustat ovat ehkä vähän konemaiset mutta ne ovat sellaisen sopivan minimaalisella tavalla sovitetut, että istuvat hyvin tähän kappaleeseen, jossa selvästi laulajan laulu/ääni ovat suuressä osassa. Soitinsoolot ovat hyviä ja toimivat, skittasoolo oli tosin ehkä vähän mitään sanomaton. Nyt kyllä fanitan. Ja tämä on myös hienolla tavalla hupaisa biisi. Tämä oli kyllä mainio. Ihan helvetin hyvä nyt kun kuuntelee, tää on näitä biisejä kun toivoo, etteivät ne lopu. Nyt saat harvinaisen kympin. Sanat ovat myös kierot ja hyvät. Pilke silmäkulmassa, pilke silmäkulmassa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koneritsan kirkonkellot - Yksin 06.08.2005

Koneritsan kirkonkellot - Yksin
Kappale on kyllä kaunis, sitä ei voi kieltää. Mutta tällaisenaan vain ämpeekoloseksi ympättynä se ei oikein välitä. Miksaappa hiukan EQ, leveleitä, laita mahtipontisesti kaikua ja pientä masterointia niin Kappale alkaa tuntumaan enemmän. Onkohan tämä piano ohjelmoitu? Kuulostaa vähän siltä kun kaikki painallukset kuuluvat yhtä kovaa. Tällaiset pitää fiilistellä käsin! :) Soita käsin, laita kaikua, fiilistele kunnolla niin johan rupeaa meininki paistamaan läpi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - heat-stroke 06.08.2005

Löyly - heat-stroke
Vitun loistava nimi proggikselle "löyly", oikeesti mä diggaan. Puhut totta kun sanot, että biisi on uninen. Tulee mieleen jotkin trooppiset rannat missä vaan makaillaan auringon paisteessa puol tietämättömänä mistään. aurinko vain lämmittää. Noi pienet syntsakikkailut tekee oikeuttaan myös sille asialle. Ehkä tällaisenaan hieman liian pitkä vaikka ei tämä nyt mitään ihan radiokamaa olekkaan. Musiikista kuuluu myös pieni hälläväliä- tunnelma mikä on omiaan tekemään tästä kappaleesta oikein mainion chillailuträkin, vaikka juuri aurinkoa otettaessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Herra Aurinko 06.08.2005

A.K.Alataajuus - Herra Aurinko
Ompas junnaava tunnelma. Ehkä hieman vaihtelua kappaleeseen? Tai en sitten tiedä, jos biisiin haetaan nimen omaan sellasta aamu-yö- meininkiä. Rummut ovat oikein sopivat tähän kappaleeseen. Laulu on myös miellyttävä tuollaisena "poikamaisena" lauluna jota kuitetaan laulaa matalalta. Tosi jees. Tällaisenaan ehkä hieman turhan yksitoikkoinen? Jotain kikkaa tai täysin muunlaisia osia kehiin. Sanat toimivat. Ja töksähtävä loppu toimi oikein hyvin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 06.08.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
Hieman laahava, unenomainen tunnelma. Aika perinteisen oloinen rauhallinen rock kappale. Tuo humina tekee kappaleesta hieman unenomaisen, kertsi on kelluva, liitelevä ja todella kaunis. Perussäkeistöt ovat taas vähän turhan latteita. Ihan hyvä kappale, ei siinä mitään
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 06.08.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Alku oli oikein hauska. Mutta siihen tämä abstracktiivisuus kyllä tuntuu loppuvan. Basarissa tuntuisi olevan kyllä jotain "oudompaa". Taustoista ja riimeistä tulee sellane rähinä-uho räppi tuntuma mutta se varmastikin on kappaleen tarkoitus. Sanat on välillä vähän väkisin väännettyjä. Ja vähemmän noita vittuja ym. kirosanoja, ne laskee aina kappaleen luonnetta ja tekee siitä enemmin pintalentosemman. Räppi on myös hieman tasapaksua ja flegmaattista. Jos tehään rähinää niin enemmän Energiaa ja uhoa siihen räpättelyyn. Eipä tämä nyt mikään erikoinen toteutus ole. Sanoista en yhtään pitänyt, alku oli hauska ja taustat toimii vaikka vähän toistavatkin itseään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele tejeez - örrk 07.07.2005

tejeez - örrk
Tässä on eri soittimet miksattu ihan liian kovalle/pienelle. Esim. tuo piipitys paukuttaa pintaan niin pirusti, että muut soittimet jäävät taka-alalle. Tosin TB:t puskee kyllä pintaan. Mutta.. no tuota. Eipä tässä kappaleessa ole mitään ihmeellistä. Tällaisia on tehty. Ehkä jotain omaperäistä juttua sekaan? Ja miksaukseen enempi huomiota!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version) 06.08.2005

Creepy Dölls - Bore Me (idiot radio version)
Uuh jeah, Meinasin hypätä tuolista ku lähti niin vipinällä. Punkahtavaa rokkia, kyllä tässä menoa ja energiaa tuntuu olevan. Alun messevän lähdön jälkeen menee vähän tasaiseksi tahkomiseksi A-B-C, ehkä jotain erikoista / omanlaista sekaan? Rumpali kuin myös koko bändi loistaa osaamisellaan ja Hou! Toi pieni soolohan oli tosi mainio. Biisi on juuri sopivanpituinen tuon pituiseksi kappaleeksi, koska eihän tällaisesta tallomisesta voi tehdä pitempää. Tosi perus rieha-punkrokki, tulevaisuudessa voisitte kehittää hieman enemmän omia juttujanne sekaan kun näitä bändejä on paljon. Omaperäisyys kunniaan. Lopun Ungh Oli Kuningas :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Ilta Muurisen Kera 06.07.2005

Three Gees - Ilta Muurisen Kera
No tarvii sanoa, että oli ihan hilpeat taustat. Sanoja en kommentoi sen enempää kun tässä on ilmeisesti jotain "inside läppää". Sen verran sanoista, että mua häiritsee kuunella musiikkia jossa kiroillaan paljon. Toisille voi mennä, mutta musta se vähän lamauttaa lyriikkaa kun siellä on paljon vittua, perkelee, huoraa ja saatanaa. Mikitys on kyllä perseestä. alun mikityksestä tulee lähinnä mieleen jokin halpa tietokonemikki, muut kuulostaa niin platulta, että epäilisin jotain halpaa dynaamista. Taustoista voisi antaa plussaa, sillä ne vaihtelevat mukavasti ja siellä on jopa jonkin verran melodiaa biisissä, joka musta on ollut aika harvinaista hiphop biiseissä. Hiukan latteat ne taustat ovat, eli tekivaiheessa voi kiinnittää enemmän huomiota miksaamiseen ja masterointiin. Mutta kaiken kaikkiaan aika leppoisa räpättely, vähemmän kiroilua, parempia mikkeja ja masteroituja taustoja nii johan lähtee! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Fucking Deja Vu 06.07.2005

Arcane - Fucking Deja Vu
Hmm.. Melodic metal? Kyllä tämä on minusta tummemman puhuvaa. Vaikka ei siinä, onhan tässäkin melodiaa. Ja näin paremmin kuunneltuna on itse aika synkkä tunnelma, joka on mainio. Tulee jollain tavalla norjalainen bläkkis mieleen mutta sitten joissain kohdissa tässä paistaa jopa hieman "popahtava" meininki läpi. Älkää ottako itseenne jos sanon että "kaupallista black metallia". Hyvältähän tämä kuulostaa. Vähän dimmuhtava, mutta ei anneta sen haitata.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tejeez - hupsu appelsiini 06.07.2005

tejeez - hupsu appelsiini
Ompas efektitetty liidi, joka menee kyllä vähän miten sattuu. Enemmän johdonmukaisuutta ehkä? Toi kick basso on musta, anteeksi nyt vaan mutta se on musta kamala ;) No makuasia. Minuutin kohdalla tulee tosi vammasia efektejä, mutta ne on jollain tapaa ihan hauskoja jopa? No tämä kappale on varmaan jonkin sortin "hupsuttelu" kappale niin en arvostele tätä turhan rankalla kädellä. Mutta. Eipä tässä oikein mitään sisältöäkään ole :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 06.07.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Suomipunk meininkiä vähän rokahtavammalla asenteella. Tulee itseasiassa vanha (edesmennyt?) FTK mieleen laulajan äänestä. Nojoo. Tämä kuuluu tähän "jo kuultu" kategoriaan. Eli enempi jotain omaperäistä mukaan. Musiikinlaatu on mitä on mutta kun on treenikämppänauhoitus niin en puutu siihen sen enempää
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fruits - Nudes 06.07.2005

Fruits - Nudes
Tässä kappaleessa on musta hauskaa "levotonta" festaritunnelmaa. Ehdottomasti sellaista settiä jota haluaisi kuulla livenä. Varsinkin tuo räkäinen torvi. Ai että. Vaikka tuo meininki on "levoton" se on samalla rauhallinen ja siitä löytyy se oma tarkoitus. Mainiota!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Rakkauden kesä 07.07.2005

Stonecold Zombie - Rakkauden kesä
Taustat on latteat mutta itse asiassa tähän kappaleeseen ihan hauskat. Kuuntelin ihan paskana tätä kunnes luin topikista että kappale on parodia ;) Ihan hyvää herjaa :) Varsinkin tuon naisvokalistin ääni :DDD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bonesaw - The Fine Art of Retribution 06.07.2005

Bonesaw - The Fine Art of Retribution
Hieman tönkösti miksattua. Basarit hakkaa julmasti mutta skittat jää taakse ja bassoista en ota selkoa laisinkaan. Muutenkin nauhoitus on sekava ja miksaus/masterointi lattea. Laulajalla on kyllä omalla tapaa koomisesti "Suomalainen örinä". Kappale on myös niin tavallisen kuuloinen, että siitä ei voi antaa pisteitä. En nyt plaginoinnista syytä mutta niin "normaalia" tavaraa. Ja tuo basarin ylibuustaus ottaa kyllä ikävästi korvaan. Huomioikaa tulevissa nauhoituksissanne enemmän tuota miksaus ja masteeraus puolta sekä kiinnittäkää kappaleiden omaperäisyyteen enemmän huomiota. Taitoa ei puutu, sen kyllä kuulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Tahtoisin tietää! 06.07.2005

-CSPR- - Tahtoisin tietää!
Ihan mainio rokki. Pidän aina tosta kun kertsi lähtee rämisten kun nokusäe on ollu hieman rauhallisempi. Muutenhan tää kuulostaa jokseenkin tavalliselta suomi punkrokilta. Tulee tyrävyöt ym. mieleen. Laulajan vähän ronskimpi laulu tietty luo hieman erilaista konstraktia mutta silti kappale säilyttää sen "suomirock" leimansa. Jos on ollut tarkoituksena tehdä perus suomirokkia niin asiassa ollaan onnistuttu mutta eipä tässä ole liikaa mitään omaperäistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu 06.07.2005

Riku Rotten Project - Kiinalainen juttu
Hmm.. En tiedä mikä on mutta tämä ei oikein istu minuun. En oikein tiedä, tämän on vissiin tarkoitus olla poliittista laulantaa mutta laulu menee aika mainiosti ristinuottiin ja ne on miksattu niin kovalle, että taustat jäävät turhan pienelle huomiolle. Lopputuloksena on jokseenki sekava setti, jonka poliittinen sanoma lähinnä ärsyttää musiikin päälle. Sori. Mutta ei uppoa
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Gotham City 06.07.2005

Kalkutan Konepaja - Gotham City
JES! Energistä rock rämppää! Äänenlaatu on mitä on, en kiinnitä huomiota kun kappale on näinkin mukaansa tempaava. Tämä on ehdottomasti sellaista kamaa mitä haluaisi kuulla livenä. Kertsin pre-lähtö on mainio ja tempaa ainakin minut mukaansa. Lisäksi laulajan kapea mutta rikas ääni tuo sen oman tärkeän linjan koko tuotannolle. Tosi hyvä setti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään 06.07.2005

Isät&Pojat - Sua kaipaamaan jään
Ompa suomalainen tummanmaalaava tunnelma. Tämä yhteislaulu on itseasiassa aika hyvä idea, ja korostaa kappaleen tunnelmaa. Perussuomalaisena melankoolisena persoonana tämä uppoaa kyllä oikein hyvin. Ei ollenkaan huonoa ei.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele .erAze. - Line Of Sight 06.07.2005

.erAze. - Line Of Sight
Ei yhtään hassumpi. Oikein tiukkaa metallia. Ei paljon ylimääräistä. Laulajan ääni on välillä vähän turhan ulvova ja vetää ikävästi riitasointuun. Melodillisesti ehkä jopa vähän köyhä. Tai sitten tämä melodia ei vain sytytä minua. Ehkä myös hieman liikaa vaihtelua kappaleessa, puuttuu vähän niinkuin se "punainen lanka". Että enemmän selkeitä juttuja. Soolohan on kerrassaan tuskainen :) No mutta kuitenkin. Ei tämä huono ole. Biisin rakennetta lähtisin ehkä muuttamaan yksinkertaisemmaksi. Mutta muuten tosi jees!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - In the year of the camel 06.07.2005

Saddam's Family - In the year of the camel
En katsonut genreä alussa, ja odotin että nyt alkaa paukkua goaa ;) Alun oikeasti ihan hienon intia-tyyppisen pikkusooloilun jälkeen kappale menee suoraan sanottua vähän plätyksi. Myös miksaus ja masterointi on hakusessa. Paksumpi kitaraliidi tuo hieman lisää eloa. Laulaja laulaa hyvin ja vakaasti. Kappaleen rakenne on ihan hyvä. Ei sytytä melodillisesti minua, mutta se on puhdas makuasia. Uskaltaisin veikata, että kappale paranisi puolella jos miksaamiseen, mikittämiseen ja masterointiin kiinnitettäisiin enemmän huomiota tuotantovaiheessa. Ei mutta tässä vaiheessa vasta huomaankin että infossa lukee masteroimatonta ;). Eli yhteenveto: Hyvä biisi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 06.08.2005

Saddam's Family - PropAgenda
JES! LAULAJA kuulostaa loistavalta! Siinä kunnon sukkahousua miksattuna vähän vanhempaan Heavy Metalliin! Kunnon ulvontaa. Meinasin alkaa itkemään miksaus/masteroinnista mutta huomasinkin tuon Masteroimaton nyytin tuossa. Propangasanoma ei niin hetkauta, niitä on tehty niin paljon puoleen sekä toiseen. Menevää ja toimivaa. Tuo propanganda puhe tuossa tuo minusta kappaletta vähän alas ja tekee siitä hieman kliseisen mutta jos haluatte sanomaa levittää musiikillesti niin kyllä ainakin taidot riittää. Laulaja iski varsinkin. Sitten vaan sitä masteroitua matskua kehiin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (original promo) 06.04.2005

C-4 - San Diego (original promo)
Oon itseasiassa odottanu että tää ape-proggis suoltais ulos uutta matskua ja nyt se sitten tuli. Biisin tunnelma on kaunis. Toi ulinamelodia on hyvin toimiva. Jotenkin olit kyllä nuotittanut sen joihinkin kohtiin vähän hätäisen kuuloisesti. Ei sen tarvi riffitellä. Anna ulinan vaan maalailla. MIksauksesta ja masteroinnista en voi sanoa mitään kun kuuntelen tätä intin koneelta paska kajareilla (TJ1, hajotkaa siihen!). Mutta muuten oikein mukaansa tempaiseva biisi. Ei mitään omaperäistä mutta tarviiko aina ees olla?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Split Milk - Black Cadillac 01.03.2005

Split Milk - Black Cadillac
ränttätänttä.. Fiilishän tässä on katossa. kunnon bluesrokkia. Haluaisin ehkä kiinnittää kappaleen tuotannolliseen puoleen huomiota (skittojen mikitys, miksaus, masterointi jne..) mutta en tiedä ovatko ne niin oleellisia jos fiilis ei ole hukassa? Ja ehkä tämä biisi toimii paremmin tällaisena "autotallinauhotus" kappaleena. Tulee enemmän tätä räkäistä puolta, joka on siis tässä ihan plussaa.. joo mutta 9 napsahtaa. Kyllä teki heti mieli mennä pickupilla jyrsimään pitkin kylää ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Combo Zimbali - Surullinen bluesmies 15.01.2005

Combo Zimbali - Surullinen bluesmies
EN yleensä oikein perusta suomen kielisestä bluussista, se on jotenkin niin tekopyhäm kuulosta mutta tämä kappale toimii kyllä oikein mainiosti. Räkänen huuliharppu sai oikein väreet menemään selkäpiitä pitkin. Laulajan ääni on vähän tasapaksu, enemmän fiilistä peliin. Tässä on sentään bluussista kyse
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele BROKENBLISS - Lost 06.07.2005

BROKENBLISS - Lost
Ei mutta tämähän on hyvä rokki. Hyvä tunnelma, tiivis, raskas. Nokusäkeet vievät ihan mukanaan. Laulaja voisi kuulostaa ehkä viellä julmemmalta joissain kohdissa ja laulajan ääntä voisi miksata hieman kovemmalle. Mutta ei tästä paljon muuta voi sanoa. Tiivis ja hyvä ralli! Hittikamaa! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 30.08.2007

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Kertsi toimii hyvin, pidän tollasista "lähtevistä" kertseistä. Kertsissä myös laulajan ääni toimii hyvin, säkeissä se välillä vähän peittyy muiden soittimien alle. Raspi kurkussa toimii myös hyvin. Tämähän on oikein hyvä biisi. Miksaus on ehkä vähän puutteellinen mutta ei nyt ruveta pikkutarkoiksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Atmophos - Towards the Dark Clouds 19.05.2004

Project Atmophos - Towards the Dark Clouds
Näistä kappaleistahan tulee mieleen heroes of the might & magic alkupään pelit (1&2). Hieno synä/urku leadi taas. Rummut voisivat olla hieman rohkeammat (enemmän kaikua ja matalien äänien buustausta). Hienoa toteutusta taas kappaleesta ja jälleen voi huomata, että kappaleen kulku, samplet, riffit sekä toteutus on mietitty tarkkaan. Uskaltaisin jopa sanoa, että erittäin hyvää musiikkia nyt jollain it:llä tehtynä. Tämä kappale ei ollut myöskään liialla pituudella pilattu, vaan se sopi jopa kuunneltavaksi. Näitähän voisi ladata vaikkapa koneelle. Näissä on sellainen omanlainen tunnelma. en nyt arvostele pelkästään tätä kappaletta vaan tämän projektin yleistä linjaa, josta on selvästi huomattavissa, että toteuttajalla on selkeä näkemys siitä, millaiseen suuntaan hän musikkiaan vie. Suurin yleisön musiikiksi tästä ei sitten millään, mutta eikös sitä suuren yleisön musiikkia ole ennestään jo aivan liikaa. Kappaleista on tosin helposti huomattavissa pientä plaginointia suuria pelimuusikoita/elokuvamuusikoita kohtaan (esim. Nobuo) mutta pieni yksityiskohta ei varmasti tätä prokkista pilaa. Tosin uskon, että pienellä vaivalla (kaijuttamalla, EQ:uttamalla) kappaleihin saisi roimasti lisää henkeä. Ei se masterointi ja miksaus nyt kuitenkaan ihan tyhjänpäiväistä ole ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Atmophos - Beyond Our Dreams 19.05.2004

Project Atmophos - Beyond Our Dreams
Alku on vähän kökkö. Tulee yksinkertaiset midiväännökset mieleen lähinnä. Tuon "sammakkobasson" jälkeen lähtevät stringit kyllä nostavat kappaleen tunnelmaa. Itseasiassa tuo pieni riitasointu jopa sopii tähän kappaleeseen. Leadin jälkeen tunnelma onkin sitten jo kunnossa. Leadi saundi on juuri mainio tällaiseen "minimaaliseen pelimusiikkiin". Huomaan kyllä, että kappaleen toteutukseen on todella nähty vaivaa ja mietitty miten eri asiat toteutetaan. Tällaiseen kappale on kyllä pelkkään kuuntelemiseen liian yksitoikkoista mutta kun kysymys soundtrack musiikista, kappale tekee työnsä. Tuo varmasti tunnelmaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Forget myself 25.05.2004

Bluefever - Forget myself
itseasiassa salminen puhui ihan asiaa, siinä on 909 rummut :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta 25.10.2005

Antti Kaukomaa - Eilen satoi lunta
Oumään. Olipa chilliträkki. Ihan tuli melkein tippa linssiin, kuulostat niin sirkesalolta. ;) Nojoo mutta tosi jees träkki. Rauhallinen ja tsilli
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Kura - Kevään kukkaset [ft. Markus Asukas] 30.06.2004

Mc Kura - Kevään kukkaset [ft. Markus Asukas]
(Lol)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men2Men - Homojen Kevät 15.04.2004

Men2Men - Homojen Kevät
Tää on nii vitun paska et tää on periaattees jollain homol taval hyvä :DD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Janne Petter 19.01.2004

Bluefever - Janne Petter
Täytyy myöntää, että kyllä tohon aika mont ottoa meni ennen kui sanoin voksut ees jotenki nauhal ;P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Janne Petter 17.01.2004

Bluefever - Janne Petter
Tää biisi on omistettu kaikille suomen Janne-Pettereille! ... no ei nyt ehkä sit kuiteska.. ?? :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Janne Petter 16.01.2004

Bluefever - Janne Petter
Sit vaan kommenttia. En sitten ole homo jos joku saa tästä sen käsityksen :DD
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon 18.12.2003

Kunt-Vivalti-Wiren - Heinillä Härkien Kaukalon
Mainio joulubiisi! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blame - Rolling 18.05.2004

Blame - Rolling
No tämäpä kappale kyllä rokittaa hyvin! Rauhallinen ja niin mainio rock-ballad melodia. Tulee mieleen jopa 90 luvun rautaiset rock/metalli hitit. Itseasiassa jollakin oudolla tavalla tulee grandberries mieleen. Tämä on hyvä. Miksaus ehkä viellä kusee hieman (hiukan tasapaksua) mutta se on niin pieni huoli kun laulajakin laulaa aivan helvetin kauniisti. 10 irtoaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blame - By the rules 18.05.2004

Blame - By the rules
Tosi mainiosti kulkeva kappale. Miksaus on hieman kökkö mutta kyllä kappaletta näin kuuntelee. Soittajilla on taitoa, asennetta ja laulu on loistava. Tosin laulajalle sellainen vinkki, että laula enemmän sellaisella, flow äänellä äläkä ähki tai yritä liikaa. Live by the music joku voisi sanoa. Mutta kyllä tässä orkesterissä on selkeää potentiaalia kun viellä pystyisitte panostamaan miksaamiseen ja masterointiin kauemmin kuin päivän :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pilvilinnat- linna - Mun L/nnA 04.12.2003

Pilvilinnat- linna - Mun L/nnA
No olise kyllä aika experiemental crossoveria :) .. Ihan hauska biisi, pitäisi varmaan kuunnella paukuissa niin siihen pääsis paremmin sisälle.. Mutta.. Mun mielestä paukun polttaminen on väärä tapa lähteä hakemaan inspiraatiota biisille. Huumeista ei ole mielikuvituksen jatkoksi. BTW: tykkäsin noista lopun urkusoundeista ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix) 05.12.2003

Deep Touch - How Is My Love Not Enough (RADeep115Mix)
Hienoa, että mun lempipoikabändin biiseistä tehdään yhä silti edes remiksejä. Mutta mä todellakin oottaisin, että teette uutta matskua ku OoTtE vÄhÄÄ iHQ!!!111!!11 :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jezmilar - Omega Spiders 2.1 13.08.2003

Jezmilar - Omega Spiders 2.1
Aika pelottavaa taustamusiikkia voimistelijatyttöjen taustamusiikiksi :) no ei.. Ihan hyvin tuotetun kuulosta ja aika vekkuliakin. Samplet eivät nyt loista parhaimmallaan laadulla mutta hei. Ei se laatu vaan se miten niitä käyttää. Ja tässä niitä on käytetty hyvin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Doggie Blues 15.07.2003

Bluefever - Doggie Blues
Tätä biisiä ei sitten taas saa ottaa liian tosissaan :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele pinza - Dead Sun Lotion 22.08.2003

pinza - Dead Sun Lotion
Jes. Tykkään tuosta jykevästä bassolinestä joka lähti siinä alussa. Skitat on ihna jees. Tämähän on varsin energistä jopa. Ihan hyvän kuulosta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Amis-Arto 19.02.2004

Bluefever - Amis-Arto
No on se mukava kun tästä pidetään :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Amis-Arto 07.11.2003

Bluefever - Amis-Arto
Eihän tässä pilkkaamisesta ole kyse. Olen itsekkin ammattikoulussa opiskeleva ja tuning micran omistava amis :D Tämä kappale vain kertoo surullisen todellisia tarinoita
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Erik & The Roses From Outerspace - New and Green (To Let You Know) 03.09.2003

Erik & The Roses From Outerspace - New and Green (To Let You Know)
todella kaunista ja maalailevaa poppi rokkia. Tässä on hyvin rauhallinen tunnelma. Todella hyvä. Rauhallinen.. *taputtaa*
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - aamu 20.05.2003

Project Takapiha - aamu
Tää on todella hyvää taustamusiikkia siis positiivisessa mielessä. Tätä ei tarvi niin kuunnella vaan antaa tän soida, alitajunta kuuntelee. Tosi loistavaa stressinpurku musaa. Keep on goin' :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teemujazz vanhempi tuotanto - Land of Make Believe In Peace 13.08.2003

Teemujazz vanhempi tuotanto - Land of Make Believe In Peace
Täähän on ihan letkeetä. Hiukan enemmän tapahtumaa voisi kappaleessa. Bassoline voisi ainakin vaihtua hiukan tiuhempaan. Mutta siis. Onhan tää aika rauhottavaa musiikkia.. Tämmöstä "täältä tullaan maailma" kamaa :) Ihan jees suoritus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - Liiskaus 19.04.2003

Project Takapiha - Liiskaus
Jeah. Tää on ihan toimiva tällane "basic-dance" biisi. Tossa liidimelodiassa on jotain PPK:ta, mutta kyllä ihan hyvältä kuulostaa. Hiukan yksinkertaista paukutusta tämä on, että jos yrittäisit keksiä jotain monipuolisuutta tähän. Tulisi enemmän energiaa. Enemmän agressiivisempia koukkuja tms... Sitten laita viellä kunnon nousut, joista voi aina kunnolla huomata milloin melodia vaihtuu (esim. tuo piano tuli aika "yllättäen".) Mutta kyllä tää oli ihan menevä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele r.A.N.e - I Can't fly 30.04.2003

r.A.N.e - I Can't fly
Oli aika Chilliträkki. Toi super low basso tehoo muhun aina, se on tollee.. Cool :) No olihan tää ihan tällane letkeä ja kevyt ei liian raskas. Ehkä hiukan turhan kevyet ja yksinkertaset samplet mun korvaan. Rummut vois olla hiukan elävemmät (enemmä kaikenmaailman kompressointia, kaikua jne...) Mutta kyllä tää melodia menee ja rumpukompit potkii ihan hyvin :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efreet - Preview 30.04.2003

Efreet - Preview
Tykkäsin todella paljon! Melodia oli kaunis niissä "melodia" kohdissa ja toi TB-303 "Sounds-like" soundi oli kyl tosi messevä. Tosin tällaisenaan hieman tylsä, eli vocaalit tekisi tälle biisille oikean kasvojenkorotuksen. Mutta käytä varovasti, ettet pilaa niillä hyviä kohtia :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - VPM - Saaga 16.12.2002

VPM - VPM  -  Saaga
Ihan ok europaukutusta. Jossain kohtiin toi naisvocalisti kuulosti kikkalta ;). Kyllähän tätä tanssii. Synza liidi oli tosi fätti, pidin siitä erityisesti. Mistä toi Lenni-Kalle Taipale juttu tulee? :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Miikkan elämää [Remake] 04.12.2002

Bluefever - Miikkan elämää [Remake]
Hmm, olipas erikoinen kommentti? :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Miikkan elämää [Remake] 27.11.2002

Bluefever - Miikkan elämää [Remake]
Pieni pilke silmäkulmassa on aina hyvä asia :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Miikkan elämää [Remake] 27.11.2002

Bluefever - Miikkan elämää [Remake]
Omista biiseistä täytyy pitää :D ... Niin siitä että onko tämä nyt "huumori" tavaraa nii en nyt sano juuta enkä jaata. Tää on tällasta "Mun" musiikkia. Ei niin vakavaa, mutta kuitenkin täysillä tehtyä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele graydance - Wintergreen 15.11.2002

graydance - Wintergreen
Mielettömän hyvä biisi! Tehkääpä promo levy ja laittakaa ainakin tämä biisi siihen niin luulisi, että diilikin alkaa syntyä! Laulajalla todella loistava ääni! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit) 12.11.2002

Joel Kalsi - DCX - Flying High (99 radio edit)
leggendery! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Joe - Get To The Groove 31.10.2002

MC Joe - Get To The Groove
No toi... Ejayllähän tämä on tehty.. Eli tosi hyvä biisi! Olis viellä sun omas :) No ei kyllä tästä kymppi irtoaa! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Love Story 05.11.2002

Bluefever - Love Story
Joo, niihin "skuutteri" kohdan lauluihin tuli paikotellen hiukan liikaa kaikua ni niist ei oikee saa selevää.. Joo ite oon laulanu :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Love Story 04.11.2002

Bluefever - Love Story
Kiva saada positiivista palautetta :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Leiska - Collected 17.10.2002

Dj Leiska - Collected
Ihan kiva komppi, beissi on vaa vähän mitäänsanomaton mutta.. Kyllä tää on niinku ihan "onnistunut" trance vääntö. Mutta mutta.. :) Laita tohon synäliidin kaikua ja taustaääniin lisää kaikua. Lisaa Reverbiä, Delaytä ja Multiefektejä nii hyvää tulee :) Ja lisää beissiä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele codea - Sweet Motion 15.10.2002

codea - Sweet Motion
Jeah tämmöne talochillailu on aina ihan kivaa musiikkia :) Kivat pehmeet biitit ja leijuvat stringit. Sitten tota kaikuvaa kitaraa! Ai, että tämmöstä musiikkia on etsitty :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -atomi+ - magic puzzles 15.10.2002

-atomi+ - magic puzzles
Chillipössis biisi. Tää on vaa tällasta "olemista" tää biisi! Niinku positiivisessa mielessä. Tulee tällane, jees fiilis! Kasin biisi!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele (smooth)operator - gmmena 15.10.2002

(smooth)operator - gmmena
Tässä on tällainen.. junnaavan rauhallinen tunnelma? .. tällane.. paikallaan olo? Laita tän biisin nimeksi Sunnuntai koska se kuvaa Tuota viikon tylsintä ja rauhallisinta päivää hyvin :) Ihan jees biisi! :) Tosi hieno itse asiassa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 10.09.2002

C-4 - Ignition (original mix)
Onhan täki aika ässkikkiä ja paljo rankempaa ku turn me on. Toi syntsaliidi on aika hieno :) Mut tos Turn me onis oli enemmä "apemaisuutta".. niinko "TURN ME ON!!" ;D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tenbag - Phattass 22.08.2002

Tenbag - Phattass
Ameriikan rokkia tosiaan juu :) Tulee mieleen nää uuden NU-metal bändit (P.O.D jne...) Mut.. Äänenlaadullisesti tämähän on aika mahtavaa, niinku vertaa muihin rokkibändien kotistudioäänityksiin. Mut.. kyl tää kikkii vaikka en tästä rokista nyt nii perusta! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Turn Me On [version 1.3] 30.08.2002

C-4 - Turn Me On [version 1.3]
Tää on tosi ässkikkiä :) Jos pitäis keksii jotain paranneltavaa nii.. hommaa sellane DX plugini ku Wavesin MAXBASS ja pistä sitä noihi biiseihi ku.. basso hiipuu hiuka liia pal! Mut hei! TURN ME ON!!! ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Rekkamies [RE5PECT] 20.11.2002

Bluefever - Rekkamies [RE5PECT]
Mä oon reggamiez!! =D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Rekkamies [RE5PECT] 02.10.2002

Bluefever - Rekkamies [RE5PECT]
Tosi leppoisa kertomus ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Rekkamies [RE5PECT] 30.08.2002

Bluefever - Rekkamies [RE5PECT]
Ku tää nyt on huumorihumppa nii ei tätä voi ottaa vakavasti mutta.. Ootteko huomannu, että kun yrittää jollain syntikalla tai vastaavalla vääntää sähkökitaran säröääntä nii.. ei voi tulla hyvää! Se on mahdotonta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Rekkamies [RE5PECT] 30.08.2002

Bluefever - Rekkamies [RE5PECT]
Mikä huumoribiisi? Mä väänsin tätä ihan tosissani!? ;D no eiih.. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluefever - Rekkamies [RE5PECT] 10.08.2002

Bluefever - Rekkamies [RE5PECT]
Ei tää kyllä oikeasti countryä ole mutta olkoon... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele -atomi+ - Stream 15.08.2002

-atomi+ - Stream
No on kyllä chilli! Tää on tällainen rauhallinen, miellyttävä vois myös sopia. Ja tracker musiikot kunniaan! Eli 8:n biisi! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele sophia - Pörriäinen 23.08.2002

sophia - Pörriäinen
Tämäkin tällainen.. Amatööri vääntö eli miksaus on niinku pe***llään jne.. mutta kyllä se siitä kun taito karttuu jne... Eli tsemppiä! :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alpha Wave - Radio Waves 16.08.2002

Alpha Wave - Radio Waves
tää on vähän tällanen futuristinen, ehkä hiukan liian "kiukkunen" biisi, et jos siinä olis ollu pehmeempiä soundeja (tai kaikua tms..) niin biisi olisi ollut parempi..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alpha Wave - Blue Star 16.08.2002

Alpha Wave - Blue Star
hyvää tällasta new agea vai miksi tätä sanotaan? Joo ehkä ihan vähän liian nopea biisi mut totta, paranee loppua kohden. ootko kuunnellut bassiccia http://www.mp3.com/bas... Ajattelin että voisit pitää koska sillä on myös tällaista "leijailemis" musiikkia :) joo mutta on tää ainaski kasin biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Cloudscape 23.08.2002

Sectoid Blue - Cloudscape
Jees taas tällaista dreamimaista trancea, joka on aina hieno asia koska dream trance on loistavaa musaa! On tää tosin myös aika energinen. Ja todella hyvät soundit on! Eli on tää nyt vähintään ysin biisi! :)
9

Sivu: 1 2