Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 28 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuningaskunta - Älä sano mitään 01.03.2009

Kuningaskunta - Älä sano mitään
Hyvä tausta. Sanoista en tajunnu mitää, ku ei jaksanu keskittyä. Ihan hyvän kuulonen ja olonen biisi, mutta ei tää mitää pommivarmaa paskaa ollu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Growing Hostile 19.08.2008

Abandoned Soul - Growing Hostile
Tarvii pientä aivovauriota, jotta tätä brutaalia kickiä voi kuunnella. Iha vitullist jyystöö. Muna seisoo.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Ronnie - Laskit Ne Sinne? 09.06.2008

MIELOIN - Ronnie - Laskit Ne Sinne?
Verset oli vitun kovaa riimiä! Toi kertsi oli jotenki huono, tiiän kyl minkälaista siinä on yritetty, mut ei se ny iha toiminu. Jätkä edellee pysyy tasossaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matinpoika - Aivot narikas, sydän takataskus 16.08.2007

Matinpoika - Aivot narikas, sydän takataskus
Aika outoa kamaa aikasempaa verrattuun. En kyllä sitten lämmenny tippaakaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Madness Co. - Lost Soul 12.01.2007

Madness Co. - Lost Soul
Alkuvaikutelma on ihan positiivinen äänellisesti ja soundillisesti, mutta lähemmäs minutin kohdalla alkava basarirenkutus/tykitys-meininki menee lähelle sietokyvyn rajamaita. Biisin ehdottomasti parhaita kohtia on enemmän melodelliset välisoitot! Laulutyyli menee myös sietokyvyn rajoille. Enkä oo aivan varma riittäneekö laulajan ääni loppujenlopuks, onhan se rankkaa laulaa tuolla tavalla. Livenä varmaan ei riitä tätäkään, vaan peittoutuu skittojen ja rumpujen alle. Loppupuolen riffi ei ollu mikään erikoinen, mutta kuitenki biisin parasta antia "huutamisen" ja "mätön" ollessa huonoimmat puolet. En oikeestaa tunne tän genren bändei paskaakaa, joten en osaa verrata mihinkää realistisesti. Biisin sanoista en sano mitään, kun en saa vokaaleista selvää hirveemmin. :D Välisoitot on kyl hyviä. Hieman kevyempää kun ois ja enemmän melodisempaa ja laulaja laulaisi, niin voisin tykätä. Liian tappomenoa meikälle. Mutta joo, kävinpähän kommentoimassa! ainii...Basarit ei vissii lyö niin tehokkaasti kun pitäis, nauhotukses/miksaukses ei mahdollisesti paras laatu..Mut sehän on ihan normaalii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Neurotic Pain 29.10.2006

Abandoned Soul - Neurotic Pain
Noni töyhtöhyyppä, taidan kuunnella tän iha vaa tietsikan kakka-kajareil, ku jos laittais stereot päälle niin nää bassot ja kikit jyystäis mun hampaat palasiks. Tuntuu, että tässä on ykspuolisest komppia vaa, ainaki tos yhessä vaiheessa. Melodiaa on kans jossain vaihees. Yks melodia ei sovi vittu yhtää tähä, menee jotenki iha eri biisis. :D Tässä ei oikeestaa tapahdu mitään koko biisin aikana. Melodiat on mitäänsanomattomia. Taidan lähtä sinne missä Kimi oli ku Schumacherille ojennettii palkintoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - yksin 24.10.2006

RauskiXL - yksin
Yks kiva likka kuunteli tän äsken ja tää sai sen kyynelehtimään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele RauskiXL - yksin 24.10.2006

RauskiXL - yksin
Nyt kyllä räjäytit pommin. Tää on jumalainen biisi näin pari kolme kertaa kuunneltuna jo. Ehkä joo tuo kertsi jotenki töksähtää. Vois ehkä tulla vielä uudelleen. Tästä tuli kylmiä väreitä muutamia kertoja ja sai muistelee vanhoi. Aivan saakelin hyvä. Tausta on taattua Dani laatua. Varma kymppi. Eikä täst voi hakee mitää amatöörimäisii miksausvirheit, eikä ääntä eikä mitään voi moittia. Antaisin enemmän kun 10. Hieman harmittaa, että kotisivuprojekti suli silloin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Kuinka huominen luodaan 06.09.2006

Kolmastoista - Kuinka huominen luodaan
Ai ai tätä onkin odotettu, entisistä niiiiin kauan aikaa, mutta hyvin noita vanhempia onkin soitettu ja ei ole kyllä kulunut puhki. Ja tämä lisäys vielä meikän syntymäpäivänä. :) No joo itse biisi ensimmäisen kuunelukerran jälkeen hieman pettymys. Mutta eiköhän se tässä aukene ja ala maistumaan kuuntelukertojen myötä. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Abandoned Soul & dOob - Lone Heart 13.06.2006

Abandoned Soul - Abandoned Soul & dOob - Lone Heart
Vitun kikit

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - God's Punishment 04.06.2006

Abandoned Soul - God's Punishment
Sun suosikki FL Keys paistaa taas läpi tästä. Ei tää ole niin surullinen. Joo toi breakbeattikohta oli huono. Se biitti menee iha offarii kaikkee muuhun nähden. Voisit joskus kokeilla tehdä jotain muuta eikä aina piiloutua tuon rankan hc-kickin taakse. Jos tästä nyt jotain hyvää hakee niin noita jousia ei voi moittia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MIELOIN - Lyriikka - Uskon Itseeni (clip) 15.05.2006

MIELOIN - Lyriikka - Uskon Itseeni (clip)
Taas loistavaa kamaa. Herää vaa kysymys koska tulee omakustanne kun näitä biisejä taitaa olla jo aika paljon sulla täälläkin ollu jaossa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A. Kolsi - Toni 11.05.2006

A. Kolsi - Toni
Kaunis kappale. Levätköön rauhassa tuo tuntemattomaksi jäänyt työkaveri.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Abandoned Soul & dOob - Silent Voices 26.04.2006

Abandoned Soul - Abandoned Soul & dOob - Silent Voices
"Syvä" tuossa alussa pitäis olla "Hyvä" :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Abandoned Soul & dOob - Silent Voices 26.04.2006

Abandoned Soul - Abandoned Soul & dOob - Silent Voices
Syvä tuo sample ja häijysti menee tuonne taustalle. Bassoilla hyvin kikkailtu tässä alussa kun neki menee tuolla taustalla. Komppi lähtee vähän kun tyhjästä ja sitä ei oleta. Tuo matala basso mikä ei ole heti kompin alussa on vitun mainio. Komppi vähä omituinen, mut onneks ei liian särö. Tuo sample jäi vähän niinkun yksin ennen tota hoilailukohtaa...Hoilailua, jahas sample tulee taas ja bassot pyörii ku meikä tanssilattial umpikännis laidasta laitaa. Sitten komppi jauhaa taas ja kuulostaa iha hyvältä niin kauan kun lähtee tykittää entistä enemmän. Tää biisi selkeest rakentuu kokonaa tuon samplen varaan mikä tekee tästä ehkä ykstoikkosimmista mitä näitä sun oon kuunnellu. Mutta silti paras sulta, mitä nyt miesmuistiin ensimmäiseksi tulee. Tuntuu hieman että tuo sample ja sen hitaus jää joskus nopean kompin ja kikkien lyömäksi. Tykkäsin tossa lopussa kun ei ollu kikkejä niin kovaa tahtii enää. :P Saat lähettää ton samplen, kokeilen tehä muuta genree siihe.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Master H - How I do 27.04.2006

Master H - How I do
Tulin kommentoimaa ku olit mainostanu yksityisviestillä. Vai että "coz Im Real G for life", just just, todelliset geet ei tee Fruityl biittei. :D Mutta mikä siinä jos haluaa tehdä tälläistä lyriikkaa täällä suomessa ja tämän ikäisenä. Jatka bustaamista, sillä ääni vaatii vielä kehittymistä, minkä kuulee heti. Englannin lausuminen tuntuu menevän iha OK tässä vaiheessa, tosin sanoitukset eivät taida sisältää monimutkaisia sanoja muutenkaa. Ite biisistä mulle ei jää hevon vittua käteen kun en ota välil selvää mitä sanot ja muutenkin mitäänsanomattomat sanat. Biitti mitäänsanomaton. Ota siitä sitten selvää mitä pitää parantaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instant Chaos - Simon Says! 21.02.2006

Instant Chaos - Simon Says!
Big Simon says get the fuck out! Tää oli iha hyvä paitsi kick. Kikki pilaa kaikki teijä biisit vittu. xD

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joona Laamanen - Boss Battle 20.07.2008

Joona Laamanen - Boss Battle
Hyvän kuulosta on joo, paitsi rumpusamplet on nuhasia. Kuulostaa, että tässä on panoroitu turhankin paljon sampleja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virus - Virus - Vastauksia 27.07.2006

Virus - Virus - Vastauksia
Lisää tälläst

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virus - Virus - Vastauksia 25.05.2005

Virus - Virus - Vastauksia
Samaa mieltä Painiksen kans.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Method 04.09.2005

Pasi Korhonen - Pasi Korhonen - Method
Täyden kympin biisi! Ei mitään moitittavaa. Ehkä joskus tuntuu että ei tarvis ikinä loppua. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Virus - Lespon Hautakivi 25.05.2005

Virus - Lespon Hautakivi
Biisin kokonaisuus on pahasti sekasin. Jokanen vetää jotain omia juttuja, vetää versensä ja poistuu ja ketään ei kiinnostanu se millanen siitä tulee (kokonaisuudesta), tai ainakin tuntui siltä, että kukaan ei ollu aidosti kiinnostunu.Paitsi siinä vaiheessa alko kiinnostaa kun verset oli valmiit kertsi puuttu.Pedon verse on kyllä kaikista selvin näistä ja siitä jää jotain käteen.Kertosäe on turha, siihen oisi pitäny ehdottomasti tehdä hyvät lainit eikä mitään väkisin keksittyä.Biitti on kova mutta possebiisin ainekset on kaukana.Oisitte tehny tähän samanlaista läppää kun siihen Ristiinnaulittuun.Biisin nimi on eniten perseestä.Oisin odottanu kunnon panostusta, mutta meniki juomiseks ja pelleilyks. Mola: Jätkä vetää niin nopeest et mun hitaat aivot ei pysy perässä.Alussa särisee ääni, kenties liian kovalla vokaalit, tai mikki on paska, tai mikki on ollu turhan lähellä suuta, tai sitte se oli suussa.Kovat kikkailut, en ota selvää riimeistä.Toisinaan kuulostaa kivalta, mutta toisinaan harmittaa kun pystyt monta kertaa parempaan.Ei todellakaan parasta Molaa. NPD: Tuoppi alottaa asiallisesti, ja ekat lainit on sitä mitä pitäis olla.Sitte meneeki jo huonosti siitä eteepäin kun alat kertoo kuinka sua paskatti kerran koulussa.Vedät rennosti ja se kuulostaa hyvältä heti tohon Molan nopeen versen perään, mutta puuduttaa hetken päästä. Hämärävaras: Tuplaukset käy korvaan.Flow on ihan hyvä. Mutta jää jotenki mitäänsanomaton olo versestä. Virus: Hyvät riimit, mutta paikoitellen menee offbeattiin.Vedät paremmin tosin kun aikasemmin. Peto: Ääni on kaikkein selkein.Diggaan tästä eniten, läpät on hyvät ja ei oo nauhotettu tylsästi.Äänen sävy vaihtelee niinkuin pitääkin ja läpät on edelleen hyviä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kolmastoista - Avaudun, Vapaudun 25.09.2005

Kolmastoista - Avaudun, Vapaudun
Vuodesta toisee pystyy kuuntelee tätä. Paras kyl ikinä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 31.12.2003

Niina - Vuosi '04
Ainesta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambizionz - The Click/feat McA&L.O.C.O 17.05.2003

Ambizionz - The Click/feat McA&L.O.C.O
Räpätys kuuluu erittäin epäselvästi monissa kohdissa.Muuten ihan hyvä paketti jos noita vokaaleja sais selvemmäks.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ambizionz - Ambizionz 25.02.2004

Ambizionz - Ambizionz
Biittos on ihan mukavan kuulonen ja hyvä meininki.Tää on vähä tämmönen rähinäträkki, ainakin ekana tulee mieleen.Bustaukses on asennetta, vaikka en paljo saakkaa selvää, mut ei tarvikkaa heh. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TeamJuge - Burned Moon 02.05.2003

TeamJuge - Burned Moon
Aika tykkihän tää on.Tossa muutaman minutin jälkeen alkava "tykitys" on ihan jees lisä.Ei noi FT:n äänet tosta yhtään huonompaa tee.Hyvä tää oli.Annetaa nyt kymppi kun ei toi 9½:lta antaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MoBBeatz - Only 26.02.2003

MoBBeatz - Only
Pirun hyvä, ei muuta.
9