Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 65 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exponentti - kahden kanssa 12.02.2018

Exponentti - kahden kanssa
"Turha elää räpistä, jos diggaa taustasta vitun fätistä, silloin on turha rakkaudesta lätistä." Niin että tässä on perhanan napakat taustat, ja ei tuo sanallinenkaa ulosanti pääasiallisesti mitenkään luontaatyöntävää ole. Joissain kohdissa meininki vaan särähtää korvaan, lähinnä nuo "aaaaaan aaaaaan aaaaan ääääään" -kohdat on sellassia jotka eivät oikein toimi miulle. Jostain mielenperukoilta koittaa puskea pintaan vanha kunnon Kaucas tätä kuunnellessa, en kyllä tiedä että miks ihmeessä, mutta sehän ei ole koskaan huono asia. Kyllähän tässä kuitenkin plussan puolelle jäätiin biisissä, olisi voinut olla paljonkin huonompi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKSR kisakappaleet - Fiction Fantasy Fanfare 12.02.2018

MKSR kisakappaleet - Fiction Fantasy Fanfare
Tässä on jo oodia isolla O:lla. Ei muuta kuin kiiltävä turnajaishaarniska päälle, komea kopukka alle, peitsi kouraan, vilkaisu hurraavaa yleisöä kohti ja menoksi. Kuinka hienosti aurinko paistaakaan turnajaiskentälle ja liput liehuvat. Eikä tällä kertaa ainankaan ratsasteta tappioon, vaan voittoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Luoti Kalloon 12.02.2018

Ville Kotiranta - Luoti Kalloon
Ekoja kertoja kun kuuntelin tätä nii en diggaillu yhtään tuosta kertsistä, mutta jokusen kuuntelun jälkeen aloin olemaan sinut sen kanssa. Tuttua ja turvallista materiaalia, juuri sellaista mitä voi odottaakkin kun projektin biisejä laittaa soimaan, se on sitten jokaisen itsensä päätettävissä että onko se hyvä vai huono asia. Biisi ei kipua sinne kaikkein kirkkaimpaan kärkeen muiden teosten rinnalla, mutta ei myöskään jää perää pitämään. Myöskin miulle uppoaa enempi nuo hieman ns. rankemmat viisut, mutta onhan tää nyt kaunis rakkauslaulu kuiteskin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minä ja kitarani - Entinen punkkari 12.02.2018

Minä ja kitarani - Entinen punkkari
Tästä tuli mieleen Ahkerat Simpanssit, ja melkoisen vahvastikkin. Toisiaalta tämä on sellasta tavaraa jota ei tulisi kyllä hirveästi kuunneltua, mutta sitten taas toisiaalta tuli mieleen että kuinka kova veto olisi tehdä joku tunnin lätty tämmöistä tavaraa. Jos ei muuta niin tää nyt ainankin oli aitoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Tunnels Of Void 12.02.2018

Kilpajakke - Tunnels Of Void
Niinku mie tuolla _muualla_ totesin, tää vois kestää kernaasti hyvinkin paljon pidempää, nyt kipale loppuu ikävästi kesken. Ainahan biisin voi laittaa uudelleen soimaan, mutta se katkasee ikävästi fiilistelyn. Tässä on joku sellanen fiilis jonka vois kuvitella siihen kun oot astronauttina ollut tarkastamassa alusta ulkopuolelta, ja jonkun pienen honkkelin jälkeen turvatoimet onkin pettänyt ja oot joutunut tuuliajolle yksin killumaan tyhjyyteen. Alun paniikin jälkeen sitten alat ihmettelemään ympäröivää tyhjyyttä, ja käytät siihen viimoiset hetket rauhallisena ennen hapen loppumista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Disconnected (First mix) 12.02.2018

Elektroborgå - Disconnected (First mix)
Tätä olisi kernaasti voinut kuunnella ainankin puolet kauemminkin, nyt tuntuu hieman siltä että kun teoksen syövereihin pääsee sisään, niin se pentele loppuu heti. Onneksi biisin voi aina pyöräyttää uudelleen soimaan. Itse kappale on mahtava miun korville, diggailen kovin. Alkuun vokaalit meinasivat ärsyttää, mutta tunne meni nopeasti ohi, ja sen jälkeen voksut sulautuivat yhdeksi ns. instrumentiksi biisiin. Sitten sai leijua jossain mystisessä cyberavararuudessa rauhassa, kytkemättömänä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Guitaralone 12.02.2018

Tackle - Guitaralone
Noniin! Tämähän toimii kuin sariini lastensairaalassa. Pidän helvetisti itse biisistä ja sanoituksista, biisi ei tarvitse muuta kaveriksi kuin sankan tupakansavun ja lasillisen viskiä, sekä kitaran. Voin samaistua kyllä sanoitukseen. Mitä sitä mies muuta tarvitsee kuin kitaran syliin ja omaa aikaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli 11.02.2018

Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli
Teikäläisellä on hyvät huudit, tai ainankin elämänasenne kohillaan, voi myös johtua sopivista päihteistäkin että miksi elämäntyyli, sekä asenne on kohillaan. Mukavan kepeä kappale, kuulostaa siltä että kesä on aina, eikä mikään tappohelle, vaan sellainen mukava rapiat +20, ja mukava aurinkoinen spotti jossain ruohikolla ja kylmälaukussa on mukana passelisti olutta, lapsia ei ole kirkumassa lähettyvillä, mutta ranta sekä lämmin vesi odottaa muutamankymmenen metrin päässä sitä jos tulee akuutti tarve päästä pulahtamaan. Ja nyt kun kommentoin tätä tuon OBK-kisan tiimoilta, niin mukavaa että väliin osui instrumentaalikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Pikku Tytöt 11.02.2018

Kämä Simmons - Pikku Tytöt
Mukava huomata että joku arvostaa vielä elämän perusarvoja, tosin viina taisi jäädä uupumaan biisistä, mutta pikkutytöt ja HEVI kuitenkin löytyy, nii kyllähän niillä jo pitkälle pääsee. Tuli mieleen että kun olin teini niin asuin lahdessa, ja asuinalueella jossa sitten tuli aikaa vietettyä, oli hieno mies jota kutsuttiin nimellä "Pedde". Pedde oli joku 40-vuotias herrasmies jolla oli viikset ja parta, silmälasit, musta ns. mannerotsi ja mustat farkut. Kyseinen herrasmies vietti päivänsä istumassa päiväkodin ulkopuolella olevan sähkökaapin päällä istuskellen ja juoden vanhasta kunnon deekupullosta, eli siis litran kaljapullosta, lapparia. Samalla katsellen tarhan pihalla tapahtuvaa temmeltämistä. Biisi oli kuin aikamatka takaisin parinkymmenen vuoden takaiselle Metsäkankaalle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Crazy with You 11.02.2018

Karisma - Crazy with You
No mitä helvettiä, piti melkein tarkistaa alussa että onks Spotifyst lähteny Van Halen soimaan. Mahtavan kasaria, tunnen oikein ku olohousut alkaa pikkuhiljaa kiristymään spandeksiksi ja sänkipää alkaa muotoutumaan ruuhkatukaksi. Enpä mie osaa tästä oikein mitään huonoa sanoa. Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C U R V E D - The Call 11.02.2018

C U R V E D  - The Call
Diggailin itse kappaleesta mukavan napakka ja siinä oli sellasta sunnuntai aamun aamukahvifiilistä, tai sitten sellasta kun ajelet, myöskin sunnuntaina, yöllä pitkää matkaa autolla. Voksut oli vähän sellasta että menis neljän promillen kännissä homobaariin heterona heilumaan, ja havahtuisi siihen että joku huohottaen nuolee siun korvaa. Instrumentaalina olisi vallankin makoisa biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kiitoradalla 11.02.2018

Poop Dilan - Kiitoradalla
Vähän ku miespuolinen Kikka tapais Leevi and the Leavingsin, ja sit ne sais jollain epäpyhällä rituaalilla aikaseks lapsen joka alkaisi tekemään musiikkia, en oikein nyt paremmin osaa kuvata tätä. Tai no, "vänkä" vois olla kanssa ihan istuva sana tälle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - This Time (An ode to strength) 11.02.2018

Hut & Shack - This Time  (An ode to strength)
Biisi tarvitsi parit kuuntelut avautuakseen, ja ohimennen sehän jo on ihan potentiaalisen biisin merkki että sen voi ilomielin kuuntelemaan toiseenkin (tai vielä useamman kerran). Tuossa kohdassa kun alkaa "I will be the sun in my own sky.." niin siihen kun saisi jotain tuplausta tms. juttua joka tekis sen oikein kunnon mahtipontiseksi niin voi jumprahuittinen sentään. Välissä ilmestyvä rähisevä viemäri ei oikein sovi tähän, ainankaan allekirjoittaneen mielestä. Idea on hyvä, mutta tuo särön läpite rähiseminen ei tähän kappaleeseen istu. Biisi kaipaisi pienempää kontrastia noiden kohtien kohdalla. Mutta vahva biisi, niinkuin nimikin jo kertoo. Jos jätetään nuo räyhäämiset pois laskuista, niin vallankin korvalle sopiva, kaunis, kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Vaellus itärajalla 28.01.2018

Miira - Vaellus itärajalla
Mukavan kepeähkö biisi, en tiedä miks, mutta jotenkin tuli mieleen Johanna Kurkela tästä. Se on sitten jokaisen oma asia päättää että onko asia hyvä vai huono :) Mie en keksi henkilökohtaisesti ehkä mitään parempaa kuin sen kun vetää kamppeet niskaan ja lähtee luontoon, niinkuin kuvauksessa mainitsit että jos tuntuu paskalta niin kipasee luontoon. Ei välttämättä tarvitse päiväkausiksi kadota, kunhan vaan pääsee sen verran pois että haistaa metsän ja saa oman rauhan ilman ihmisiä ja turhuuksia, niin se monasti riittää tuomaan hyvän mielen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - What kind of love? 28.01.2018

Miira - What kind of love?
Tykkään laulusta perhanasti, sekä laulun melodiasta. Tein joskus youtubeen videon jossa kiljupönttö pulputtaa 13 minuuttia, videon nimi oli "The voice sweeter than a thousand angels singing in a perfect harmony", en nyt mitenkään vertaa siuta toki kiljupönttöön, mutta tässä oli neljä minuuttia ja neljäkymmentä sekunttia tuon videon nimen mukaista ääntä laulun muodossa. Taustoista puuttuu sellainen joku kiva pikku särmä, ehkä pikkutuhmasti särötettyä kitaraa voisi kuitenkin tuonne tuutata "isoimpiin" kohtiin, vaikkakin kerroit esittelytekstissä ottaneesi kitarat pois. Ei siis mitään maailmanlopun overdriveä, vaan sellasta blueshenkistä tuhnuttelua. Mutta hiton mahtavahan tää on näinkin. Niinkuin alussa sanoin, tykkään laulusta perhanasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Where Ravens Cry 28.01.2018

Miira - Where Ravens Cry
Hieno biisi, siulla on melkoisen mahtava ääni. Mukavia tummia sävyjä, jotka eivät kuitenkaan ihan pilkkopimeään lipsahda. Miulla kun on joku ihmeellinen fetissi kaikuun, ja sen tuottamaan "häilyvän isoon ääneen", niin kuvittelin mielessäni et miltä tää kuulostais sellasena versiona. Vois toimia! Mutta ehdottamasti kympin biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Break It 12.07.2015

Her Wickedness - Break It
Kuuntelin tän jo päiviä, päiviä sitten, mutta en sillo joutanu kommenttia jättämään. Nytpä joudan! Ensimmäisellä kuuntelukerralla biisi ei ihan aivan auennut miulle, joten siis miepä toistin sitä. Ja nyt taas ennen kommentointia kuuntelin monet kerrat. Ai vitsi miten rakastan lauluja tässä kappaleessa, niissä on Tunnetta (huomaa iso "T"), laulut toimivat hienosti biisiin, tai biisi toimii hienosti lauluun, ihan kummin vaan. Oon ihmetellyt että mihin oma musiikillinen inspis on hävinny, ilmeisesti se on siirtynyt sinne sitten. Pidän hyvinkovin biisistä. Ehkä mie oisin hiukkasen korostanut matalia taajuuksia, mutta hyvä näinkin! En anna kymppiä ku muuten ylpistyt liikaa! *aurinkolasidude*
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Daydream 16.02.2015

Her Wickedness - Daydream
Siis täähän on ihan mahtava veto. Joku tästä tulee etäisesti mieleen, mutta en keksi kuollaksenikaan että mikä. Lisää tämmöstä mokomaa. Saundeista miun on nyt huono mitään kummempaa sanoa kun satun läppärillä kuuntelemaan, mutta tunnelma biisissä on kohdallaan näinkin kuunneltuna. 9+, kymppiä et saa ettet ylpisty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Reino2000 - Syksy on kakkaa 17.10.2014

MC Reino2000 - Syksy on kakkaa
Kakka on aina jees, kakka on kivaa. Kakka is the shit. Tää biisi tekee vanhat kunnon temput, eli on niin hirveetä paskaa että jollain sairaalla tavalla muuttuu jo kuunneltavaks. Tai ehkä jutun juju on siinä että biisi on tehty kieli ja kaikenlaiset muutkin jutut poskella, jos kappale olisi tehty tosissaan niin olisin varmaan itkenyt myötähäpeästä, nyt tää on vaa hyvää kakkaa. Ps. Huomasin muuten että kappale jäi päähän. Siitä ylimääräinen piste.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulupojat - Syys, loka, marras 17.10.2014

Laulupojat - Syys, loka, marras
Kappale kun lähti soimaan niin piti melkein tarkistaa että onko auto pihalla muuttunut 100A:ksi, ja päällä olevat vaatteet siniseksi farkkutakiksi ja saman värisiksi farkuiksi. Tästä oikein huokuu sellainen mukava 80-luvun tatsi. Hetken olin sitä mieltä että enhän mie tykkää yhtään tästä, mutta biisin jatkuessa vaaka alkoi kääntymään toisinpäin ja kappaleesta tuli vallankin mainio. Paketti toimii kuin kappaleen junan vessa, jota huuhdottaessa kappaleen herrasmies saa vielä ylimääräisen pikantin tatsin syksyisyyteensä. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Saatanan Syksy 17.10.2014

Ville Kotiranta - Saatanan Syksy
En pysty parempaa tekstillisesti tarjoamaan kuin babylove tuossa alempana, mutta kokeillaan jotain. Tämä on likimain sellaista jota voisi tulla kun viskataan Martti Vainaa, Turmion Kätilöt ja Ruoska tehosekottimeen ja pistetään vehe myllyttämään. Tai no, oletusarvoisesti voisi ajatella että siitä tulisi hirveetä jöötiä, mutta tän biisin kohdalla se ei pidä alkuunkaan paikkaansa. Tämä on hyvinkin mainio biisi joka saa jonkun hymyntapaisen huulille. 10+ ja litra lasolia!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele mental problems - pimeikko 29.04.2014

mental problems - pimeikko
noNII. Täähän jyllää ku sinappikaasu vastaanottokeskuksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unen Mysteerio - Tämä päivä oli kuolemista 31.10.2013

Unen Mysteerio - Tämä päivä oli kuolemista
Tosta alun cleanista riffistä tulee mieleen The Crescentin "Risti", mutta sehän ei pojat kuulkaa menoa haittaa. Ite runkuttelu kun lähtee vauhtiin niin olisin ehkä hieman hitaampaa riffiä odottanut, nyt mentiin niinkusta sata lasissa verrattuna alun riffiin. Mutta ei se mitään! En mie tuomitse! Koska tää meno ja melske toimii kuin metro ja sariini konsanaan. Sanat on kyllä tiukat, siitä ei pääse mihinkään. Olipa mitäänsanomaton kommentti, mutta niin on kirjoittajakin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamsterin pelimusakellari - Raideur's Celestial Cabinet 24.10.2013

Jamsterin pelimusakellari - Raideur's Celestial Cabinet
Miulla oli kakarana hirveet läjät Synthesizer-kasetteja, kun niitä sai halvalla Anttilasta. Tää oli vähän kun aikamatka tuonne 20 vuoden taakse, ja kyseisestä syystä mie pidin kovasti, en tiedä onko sillä nostalgialla nyt pelkästään näppinsä pelissä, vai mitä ihmettä. Mutta kuitenkin. Laitan tämän nyt uudestaan soimaan ja kiroan että vanhoja kasetteja ei ole enää tallella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - With Friends Like These 24.10.2013

Try It Again Sam - With Friends Like These
Melkein kuules menin tarkistamaan ettenkö nyt vahingoissa ole kuitenkin laittanut Stevie Raytä soimaan. Aivan käsittämättömän timmi biisi, äärettömän tiukkaa fiilistä. Nää on niitä sellasia biisejä jotka saa tuntemaan itsensä mitättömäksi makuuhuonemuusikoksi, eli niitä _todella_ timanttisia vetoja, joiden on hyvä muistuttaa siitä että kannattaakin pysyä makuuhuoneen nurkassa. Saundit ovat hyvät, puhekohta toimii, kaikki toimii. Mie annan kympin, kymppikin toimii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Hanging tree 24.10.2013

Elektroborgå - Hanging tree
Ihan mukiinmenevää ääntä, ei mitään mullistavaa, mutta ei myöskään mitään mitäänsanomatonta diipadaapaa. Vähän sellainen puolivillainen tunnelma tästä jäi kuitenkin käteen, justiinsa että ei hirveesti ole vaivattu päätä sillä että mitäs siihen biisiin nyt survotaan, kunhan tehdään. Mutta mukavia ääniä kuitenkin oli mukana.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Daydream Hero 24.10.2013

R-iQ - Daydream Hero
Tässä on yksi tosi iso ongelma, tää on nimittäin liian lyhyt kiskaisu. Niin mukiinmenevää leijailua ja maalailua että olisi kernaasti kuunnellut tätä vielä ainankin toiset mokomat minuutit. Saundit on hyvät ja kokonaisuus toimii mahtavasti. Ei tästä nyt oikein huonoa sanaa voi sanoa, pitää vaan laittaa uudestaan soimaan. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Elämäntavaton 24.10.2013

P. M. Kostiainen Project - Elämäntavaton
Kappale itsessään toimii kuin laksatiivi lastensairaalassa, laulusaundi on hiemana kireähkö paikoin, aivan kuin tässä olisi hirveä paine suolessa (koska aikaisemmin mainittu laksatiivi), ja olisi törkeä kiire vetää laulut purkkiin että pääsee, no sinne saniteettitiloihin. Mutta mie kyllä diggailen tästä, leppoisan iskevä. Kyllä tällä kasin saa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cyborg Kid - 1.00 03.08.2013

Cyborg Kid - 1.00
Tieks et tää on vaa paras? Tuo basso saa miut tulemaan hunajaa kaikista ruumiinaukoista, litroittain.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Matala profiili 07.07.2013

P. M. Kostiainen Project - Matala profiili
Tää on vähän ku oisin joskus 14-15 kesäsenä kuunnellu niitä iänikuisia Suomirock 666 - levyjä. Maukka Perusjätkää on vedetty turpaan, Hakulinen on sytytetty tuleen ja Popeda on hukutettu näsijärveen. Tää on kyllä niin SUOMIrock kun voi olla, mutta ei justiinsa sillä huonolla tavalla, tässä on jotain särmää, mie diggailen. Mut en mie lähtis luhtikammarii soittamaa tätä kuiteskaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Lauri Tähkä 07.07.2013

P. M. Kostiainen Project - Lauri Tähkä
Ekaks, tää on liian lyhyt. Riffi kuulostaa niin tutulta että mie syön vaikka sadat kerrat liatut kalsarit jos keksisin että miltä tuo riffi kuulostaa. Muuten tässä on just sopivan räkäinen, limainen, tupakalta haiseva märkä nahkatakki-fiilis. Eli helvetin kova. Mutta mie kaipaisin lisää pituutta, muuten bon!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: The Ghost of Trans-Siberian Train 30.01.2013

Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: The Ghost of Trans-Siberian Train
Sie oot kyllä ihme epeli. Vähän tuon Acen kommenttia mukaillen, tällänen veto nyt oli melkolailla viimesimpiä juttuja jota mie siulta odotin :D mutta helkkarin hyvin on vedetty. Sie ilmiselvästi yrität Käteiseks Käteisen paikalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: 440 Magnum Hemi 30.01.2013

Zomby Woof - Zomby Woof's Midnight Special: 440 Magnum Hemi
Pidän ja paljon, tulee jotenkin mieleen The Suicide Twins. Miun pitää kokeilla tätä vielä tositilanteessa joku päivä, yön laskeuduttua pukeudun tsekkiläiseen ydinsuojapukuun ja korkkaan halvan konjakkipullon tuossa sohvalla. Mutta toimii myös tälläisiin aamupäiväisiin kahvitteluhetkiinkin hyvin. Tuo soolo oli kyllä tiukka, niinkuin koko biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sokea viha - Teknojumala 02.11.2012

Sokea viha - Teknojumala
Rägädägä GROAAAAAHHHH. Ennenku ehdin ees miettimään mitä sanon nii koko biisi olikin loppunut, lyhyestä virsi kaunis niikusta. Rouhean kämästä saundia ja reipasta nuoren miehen räyhää. Eihän nyt tästä voi olla pitämättä, jatkakaa samaan malliin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unen Mysteerio - Pimeyden Sikermässä 12.10.2012

Unen Mysteerio - Pimeyden Sikermässä
"Syksyn uus kesähitti", sellanenhan tämä. Ihan niin paljon ei ole munaa kuin edellisessä rutistuksessa, mutta ei tää montaa senttiä jää jälkeen. Ja tottahan toki Lovecrafthommista aina plussaa. Tuo vokaalien ulosanti ei ekalla kerralla oikein rokannut, mutta uudemman kerran kun pyöräytin biisin soimaan niin sitten alkoi jo korva tottumaan. Mukiinmenevää kamaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unen Mysteerio - Aallot 28.09.2012

Unen Mysteerio - Aallot
Ilestyskirjan neljä ratsastajaa. Meno melko Haava ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unen Mysteerio - Aallot 27.09.2012

Unen Mysteerio - Aallot
Iso lihava kiljumörkö herää kauheassa krapulassa ja lähtee tallustamaan päämäärättömästi, etsien korjaussarjaa karmaisevaan oloon. Siltä tämä kuulostaa. Aivan käsittämättömästi munaa, Holmes ja muut munamiehet häpeäisivät kun kuulisivat tämän. Timanttisen biisin olette nakertaneet kasaan. Huomaa että ne Elektroniset velhot ja muut jyystöt on opiskeltu tarkkaan. Täyden kympin suoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Escape from Morgöth 25.06.2012

Zomby Woof - Escape from Morgöth
Pakopuoles on enemmän "tarttuvuutta" kun ite sairaalaosassa, kai se jäbäki siellä tajus et parempi täältä on lähtee vittuun ennenku revenantit ja arch-vilet alkaa liikaa takapuolta kutittelemaan. Sisältö on enempi balansissa kuin ekassa osassa, ja tätä vois oikeastikki kokeilla pelimaailmas niiku Kostiainen oli näköjään tehnyt.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Morgöth Science Hospital 25.06.2012

Zomby Woof - Morgöth Science Hospital
Mie niiku HIFFAAN idean, ja se idea toimii. Tempo on ehkä vähä liian haipakkaa, tai menishän se jos tarpeeks ois demoneita vastassa ja liian kiire pistää ne kaikki lihoiksi. Ehkä taas toisiaalta kuitenkin täs ois mahista useampaankin kenttään, sisältöä on laitettu sen verran tuohon about kahteen ja puoleen minuuttiin. Joo se se oli. Mutta viti hyvä tää on, mie kyllä diggailen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susijumala - Tulisielu 05.06.2012

Susijumala - Tulisielu
Freud, Marx, Engels & Jung, Yö ja CMX ku viskataan kiljusaaviin, annetaan käydä. ja vielä jossain vaiheessa, kun krapulalta kykenee, viskataa Dingo sekaan. Annetaan hetken kypsyä ja tarjoillaan huoneenlämpöisenä jouluaiheisesta mukista. Aamulla sitten herätään Dave Lindholmin ja Pate Mustajärven vierestä. Kyllä tästä nyt ysin voi antaa, sen verran raflaava, noin niiku villisti slangilla ilmaistuna.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Toxin Refinery 01.06.2012

Zomby Woof - Toxin Refinery
Mie sanoin aikasemmin et tää toimii ku kasapanos lastensairaalaan, mie vähättelin, tää toimii myös ku viuhkamiina leipäjonossa. Tää on sellanen et Mustaine on viimosimpaa levyä tehdessä päättäny tehdä viidennen hyvän biisin mut sit kuitenki jättäny sen pois, nyt mie en enää voi fiilistellä ku Sudden Deathia ku on kuitenki se kadonnut biisi löytynyt.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjoinen - Lopun Alku 26.05.2012

Pohjoinen - Lopun Alku
On tää nyt parempi ku tuo edellinen, ai vittu mite runnookin menemään, laulajaki on kattonu parit jäykistävät Jeremyt ja sit mentiin. Toimii, rokkaa niin perkeleesti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pohjoinen - Vasara 26.05.2012

Pohjoinen - Vasara
Toimii ku kertasinko invataksii tai polttopullo lastenklinikalle. Ei Posse turhaan mainostanu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Susi 11.05.2012

Täysikuun aikana - Susi
Sykkivät shamaanit sentäs, porontaljathan ovat liekeissä! Millä muulla sitä nyt moisia hirviöitä häätäiskään. Päässäkin pärisee sopivasti jäkälä ja etelänmiehen pontikkaan vaihetut substanssit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini 14.04.2012

Täysikuun aikana - Uneton intiaani ja mandoliini
Biisi nousee ku elohopea virtsaputkessa olevasta kuumemittarissa, hiljaa hyvä tulee. Lutusen retro, ja sitten ku luulee että kuume on mitattu nii se mittari alkaa vielä nousemaan, nyt oikein hätyytellään KUUMIA lukemia. Kone käy kuumana, niin biisikin. Mitä mukavin rouhasu. Istuvalla Härällä on takapuoli hiestä märkänä tuon skulauksen jälkeen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Panopticon9 - Mental Corrosion 08.01.2012

Panopticon9 - Mental Corrosion
Syöverirokkiahan, jollain tasolla tulee mieleen Uncle Acid And The Deadbeats, ja tottahan toki se ei ole alkuunkaan huono asia. Biisissä on tehoa kuin viuhkamiinassa lastentarhan pihalla. Melkein uskaltaisin väittää että kestoa olisi voinut olla vaikka pari minuuttia lisää, se tuskin ainankaan olisi huonontanut tekelettä. Hyvät saundit, laulu toimii ja miksaus on passelin murena. Tuossa 3:14 kohalla alkava liidi nousee hienosti "yläpuolelle" ja nostaa kappaleen uusiin korkeuksiin. Hieno biisi, kyllä tästä kehtaa sen ihmeemmin miettimättä kympin antaa. Mutta kymppi miinus, ettei ihan hattuun nouse.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - VOI KUUNLEMA 31.10.2011

Mitä - VOI KUUNLEMA
Tää on kyl aika Taide!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - Toxin Refinery 30.10.2011

Zomby Woof - Toxin Refinery
Toimii ku kasapanos lastensairaalaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Guns of Glory - Don't fool with the guns 21.07.2011

Guns of Glory - Don't fool with the guns
Tiukka meno. Toimii ku polttopullo invataksiin. Huurteinen ja tää tavara sopii yhtä hyvin ku aamulla kahvi ja tupakka. Mie diggailen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Blackhole 20.06.2011

Wårpath - Blackhole
Mukavan härski äänimaailma, tunkkaisuus sopii kappaleeseen. Pituutta olisi voinut kernaasti olla hieman enemmän, nyt biisi menee vähän ohi ensimmäisellä kuuntelukerralla. Pahaa sanottavaa ei kuitenkaan kappaleesta ole. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impertial - Hospital Nro 6 29.04.2011

Impertial - Hospital Nro 6
Kitarasärö on vähän liian "ilmava", tai jotain siihen suuntaan. Muuten mukiinmenevän progeinen soossi, diggailin kovin bassosta ja laulusta. Pituutta olisi voinut vaikka pari minuuttia ottaa pois, mutta ei mitenkään ala-arvoinen näinkään. Miksauksessa olisi voinut hieman hakea tukevuutta biisiin. Hyvä biisi, ei siinä mitään. 8+

Kommentti kappaleesta Kuuntele boy of satanus - haudat (aamun kajo coveri) 17.02.2011

boy of satanus - haudat (aamun kajo coveri)
Äärettömän timanttinen coveri! Sopivan uskollinen alkuperäiselle, mutta tässä on se Boy of Satanus-tatsi kuitenkin, eli se syvällinen tapa tulkita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Null Point Chemistry - Hyvästi 30.01.2011

Null Point Chemistry - Hyvästi
Ihanasti kutittaa tärykalvoa korkeat äänet, you make my ears bleed mister. Tuntuu vähän että kappale aukeaisi "koko komeudessaan" jos olisi nautittuna muutakin kuin kahvia. Kappaleessa ei ole oikein tartuntapintaa, biisi tartteisi sellaisen pienen selvän hetken jolloin siitä kerkeisi saamaan otteen, nyt biisi rimpuilee ja tärisee kuin mikäkin. Sellainen ok-veto tälläisenää, mutta ei mikään paska kuitenkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Korpimaa Eklektia - 6 - Mädäntyneet ikonit 30.11.2010

Belz Krov - Korpimaa Eklektia - 6 - Mädäntyneet ikonit
Mitä vittua. Miun mieltä nussittiin just, ei rakasteltu vaa nussittii, sellai kovaa. Seinää vasten. Täähä on progee, sellai et Zappa voi istuu vaikka siin pöntöllä maailman loppuun nii tää on edelleen kuitenkin progee. Tää toimii sellai, niiku sellai ku pitääki. Saundeista viel ylimääränen papukaija ja se kymmenen pistettä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abstract Aspects - Improvisation with Har 11.7.2009 (Live at Rämälä) 17.11.2010

Abstract Aspects - Improvisation with Har 11.7.2009 (Live at Rämälä)
Vittu. Tää on muuten tiukka. Miehä pidin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Commandant - LuckRunsOut 28.10.2010

Commandant - LuckRunsOut
Tää on vähäku järetön molo joka tippuu rekasta Datsunin eteen ku ajat valtatiel.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 20.10.2010

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
"It´s amazing how much sex one can have", nii millos sie viimeeks saitkaan? *aurinkolasidude* Mut ei, äärettömän tiukka ralli. Luulis ainankin naista irtoavan kun kappaleen sanoista käyttäisi sellaisia sopivia virkkeitä baarissa. Emmie nyt täst mitään "syvällistä" keksi, mie avaan uuden kaljan ja päräytän biisin uudelleen soimaan. Cheers!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele boy of satanus - Higher (to the depths of Hell) 16.10.2010

boy of satanus - Higher (to the depths of Hell)
kyl se bm on jätkän heiniä! mut täs on mukavampi sellanen groovaava ote, tää saattaa käännyttää noit hippejä palvomaan saatanaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors 15.09.2010

Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors
Kaverit on kertonu, et sillo jos käyttää kannabista nii aika sellai saattaa hidastuu. No täs oltii niiku sit "pilvessä", niiku ne narkomaanit sanoo. Että vaikka tää kappale kestää vain sen 3.23 nii se kyllä tuntu paljon pidemmältä Ja koska oon kiva kundi nii tarjoan saman kommentin Google Transleissönin kautta muillekkin kielille, olkaa hyvät: "Friends have been told if you do not use cannabis sillo their time sellai may slow down. Well tas oltii niiku sit "cloud", they are drug addicts niiku says. That although TAA song lasts only 3.23 yes it is close to their much longer" "Freunde haben gesagt, wenn Sie nicht ihre Zeit Cannabis sillo sellai verlangsamen kann. Nun tas oltii niiku sitzen "Wolke", sie sind Drogenabhängige niiku sagt. Dass, obwohl TAA Lied dauert nur 3,23 Ja, es ist nah an ihren viel länger" "Friends foi dito, se você não usar cannabis Sillo sellai seu tempo pode diminuir. Bem tas niiku oltii sentar "nuvem", eles são viciados em drogas niiku diz. Que, embora canção AT dura apenas 3,23 sim, está perto de seu muito mais" "Draugai sakęs, jei nenorite naudoti kanapes sillo laiko sellai gali sulėtėti. Na struktūra oltii niiku sėdėti "debesis", jie yra narkomanai niiku sako. Kad nors TAA daina trunka tik 3,23 Taip jis yra artimas jų daug daugiau" Mut hyvä biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - She-Wraith 02.08.2010

Andy Livid - She-Wraith
Vahingon kautta päädyin kuutelemaan, eli siis hölmöilin nappuloiden kanssa foorumin puolella, mutta ei siinä, hyvä vahinkohan sattui. Diggailen saundeista ja kunnon kasaritatsista, paljon kasarimpaa ei voi ilman 80-lukua olla. Biisi ei ole millään tapaa ärsyttävä, se on pehmeä ja koukuttava. Vokaaleista diggailin myöskin, sellaiset sopivan "melankoliset huohottavat & pornot" :D Enpä mie nyt mitään fiksua ilmeisesti saa tästä sanottua, hyvä biisi kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele boy of satanus - Black Raven 19.07.2010

boy of satanus - Black Raven
Noi death metal-hommat kyl huomaa täs! Ne tuo pirusti rankkuutta mukaan tähän. Muuten tää ois vähän sellanen hissuttelu, nyt toimii kuin itse Saatana!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuclear Throne - Dog Prophet 07.07.2010

Nuclear Throne - Dog Prophet
Voisin hakea tukea kiinalaisen ravintolan perustamiseen, se olisi yhden ruokalajin ravintola, sielä valmistettaisiin koiraa, Muhammed-hauvaa. Resepti koostuu 20 litrasta kiljua, sahasta ja tästä kappaleesta, elävä Muhammed-koira sahataan kiljupäissään kilon kappaleiksi tämän soidessa ja tarjoillaan raakana islamilaisille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Belz Krov - Miksi 16.06.2010

Belz Krov - Miksi
Hienoa ja selvaa saundia, äänimaailma täyttyy juuri niin mukavasti kun voisi vain kuvitella. Lyriikoiden tullessa sisään itse kappale liukuu hienosti taka-alalle, ja sieltä sitten taas takaisin. Meinasin ekana että tuo kybäminuuttia on liikaa, mutta itse äänissä on niin paljon mielenkiintoa ylläpitäviä elementtejä että aika senkusta leijuu vain eteenpäin. Eipä tässä fiksumpaa kommenttia voi jättää, keskityn vuan. Ja vielä kerran uudestaan. 9.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO 16.06.2010

Posse Conspiracy - HUHTASE NIKO
Mie aattelin et tää ois jotain läpipaskaa kyrvän imuttamista, mut täähä on saatana tiukka biisi. Taustoista tulee mieleen Cypress Hillin "Lightining Strikes", ja sehä o vaa hyvä homma. Ite toi lyriikkapuoli toimii ku miun neljän tuuman fallos, eli viti hyvin. Täs on ihan muikea draivi ja miksauski kuulostais olevan iha jebabbi. Nuo taustat kyls, vittu, ah ah. 9,2.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Curses Unfold (demo) 05.06.2010

Inkvisition - Curses Unfold (demo)
Kappale nakuttaa ku Auvinen konsanaan, vallaton black metal rutistus, vuohen kaikki eritteet suorastaan tursuaa stereoista ja musta pilvi tuli just auringon eteen. Ei tämän synkemmäksi voi enää mennä, ku pientä rapulaaki on. Mut on miul sanomistakin, ettei pelkäks kehuks nyt sentää mee, miksaus, tai siis peltien/haikan osalta, miun korvatki erittää vuohen eritteitä noiden "ylitulon" takia. Muuten (ainanki miun ruoskalla äänentoistolla) saundi on melko balansissa, mitä nyt parissa kohdassa tuppaa vähän puuroutumaan. Mutta nuo pellit ja haikka. Ne ei tee höpöä. Muuten kyllä ysin arvoinen hymni vanhalle vihtahousulle.