Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Consume 16.09.2007

Autere - Consume
Ei enää aivan niin melodista kuin vanha Autere, mutta kyllähän tätä kuuntelee. Ja soundit nyt tietty on 100 kertaa paremmat kuin mitä mä sillon tein joskus, studion kaverit kyllä on osannu asiansa. Biisi on kuitenkin agressiivinen ja se tämän genren biiseissä on aina hyvä juttu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cykranosh - Pohjatuulten takana 11.06.2005

Cykranosh - Pohjatuulten takana
Saatanan hyvä biisi ja kuvasta plussaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Light Minded - Russian roullette 30.07.2004

Light Minded - Russian roullette
Kertosäehän tässä on parasta! Tulee muistoja mieleen tällaisesta (vaikka ei mulla ikää ku 24v). Vieläkö sais vähän tuota kitarasoundia parannettua, se on nyt vähän epäselvä. Ysin pudotan, mutta voi olla että kännipäissäni tulen muuttamaan sen kympiksi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Light Minded - Dying heart 28.07.2004

Light Minded - Dying heart
Onneks joku tekee vielä tällaistakin musaa! Hyviä kitarariffejä, laulaja on loistava ja rumpu on sopivan kasari. Tarttuva ja svengaava biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cykranosh - Revelation of Death 07.07.2004

Cykranosh - Revelation of Death
Mahtava lauluääni! Kitarat kannattais tuplata ja panoroida.. Muuten ihan hyvin miksattu.. En hirveästi välitä genrestä mut tää on hyvää..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cykranosh - The Warrior's End 07.07.2004

Cykranosh - The Warrior's End
Samat sanat ku revelationissa.. + hyvät sanat..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MALfUNCTION - episode1 01.08.2004

MALfUNCTION - episode1
Eipä tässä mitään, hyvät on soundit ja laulaja on hyvä. Biisi ei ole mikään erikoinen, vähän tylsä ja tasapaksu. Mutta mikään ei ärsytäkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Akallabeth 15.05.2004

Avathar - Akallabeth
Upea mahtipontinen kappale, joka menee osittain pilalle huonojen soundien takia.. Lopun melodia on suoraan Conan - barbaarin soundtrackista.. Ja loppuu vähän kesken, tästähän olisi saanut vaikka 10 minuuttisen eeppisen teoksen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Horst Power-Rock Pröject - Paganus et Deus 20.04.2004

Horst Power-Rock Pröject - Paganus et Deus
Tuon intron olen kyllä kuullut aika monta kertaa aikaisemminkin, saisi olla hieman omaperäisempi. Yllätyinkin kun varsinainen biisi alkoi.. Toimivia riffejä ja syntsajuttuja, mutta kaipaisi mielestäni laulajaa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inquisitor Black - Shadows and Dust 23.04.2004

Inquisitor Black - Shadows and Dust
Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa.. Kunpa olisit tehnyt tästä kokonaisen biisin, on tuo fiilis sen verran hyvä.. Tuntuu vähän haaskaukselta laittaa näin hyvä juttu introksi..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soulburn - Out from the Shadows ( Master ) 01.08.2004

Soulburn - Out from the Shadows ( Master )
Loistava sävellys! Soundit valitettavasti huonot eikä sovituskaan mikään erikoinen ole. Tämä jos mikä kaipaisi oikeita soittimia. Sävellys on kuitenkin niin hyvä, että ysi tulee!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vigrid - Journey everlast 26.07.2004

Vigrid - Journey everlast
Biisi on pirun hyvä, tosin välisoitto (pieni sooloveto) oli pettymys.. Tän tyylisessä biisissä olisin odottanut pitkää ja moniosaista välisoittoa.. Soitto ja soundit on hyvät, paitsi tuplabasaarissa on jotain outoa.. vasen ei kuulu kunnolla tai jotain.. No ei sillä merkitystä.. En ole tällaisen lauluntyylin ystävä erityisemmin, joten en huomioi sitä arvosanassani joka on 9. Mielenkiinnolla jään odottamaan seuraavia biisejä..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele As Creation Falls... - Inamorata (A Requiem) 28.04.2004

As Creation Falls... - Inamorata (A Requiem)
Toimii satavarmasti keikalla introna! (On muuten hauska todeta miten monella metallibändillä on aivan käsittämättömän upeita introja..)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele As Creation Falls... - Anthem For The Inhumane Being 28.04.2004

As Creation Falls... - Anthem For The Inhumane Being
Eka kerta kun kokeilin random-nappulaa ja heti tärppäs! Biisi pysyy hyvin kasassa, tempo/tahtilajivaihteluita on paljon ja ne ovat erittäin hyvin tehtyjä.. Vaikka biisillä on rutkasti pituutta tuntuu että se loppuu kesken... Ehkä olisin itse tehnyt fade-outin loppuun tai jotain... Miksauksesta: (yleisesti ottaen melko hyvä..), kitarasoundi on hyvä, rumpujen balanssi ei aivan kohdallaan (esim. haitsu liian lujalla ja epäselvä, snare tunkkainen..), synat ovat liian keskellä ja soundeja voisi olla enemmän, lauluun lisää kaikua, ja laulun kompuraa voisi vähän säätää (laulu jää nyt jotenkin ponnettomaksi..) Sävellyksenä erittäin onnistunut!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 01.08.2004

Deep Red Divine - Better Day
Hyvä eteenpäin menevä biisi. Aika kliseistäkin välillä, mutta se taitaa kuulua tähän genreen. Hyvät soundit, paitsi laulu on liian hiljaa ja mp3 syö liikaa haitsua. Kyllä tätä kuuntelee vaikka ryypätessä :)
8