Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 3 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Darkening 14.08.2011

Chromatic Dark - Darkening
Mielestäni Fractures -EP:n paras biisi, vähän kuin The Last One on Hateballads 2008 -EP:n paras. Ehkäpä vaan ootte kovia tekeen tällaista musaa, tai sitten mulla vaan kolahtaa tällaiset paremmin teiltä. :D Kuitenkin, soitanto tässä on mukavan rauhallista. Teemamelodia on tunnollinen ja kuten normday kertoikin, Sentenced/Rotting Christ -osastoa, joka on vaan plussaa. Pituus ei minua haitannut, vaikken yleensä pitkiä kappaleita kuuntelekaan, ellei ole mukavaa soitantoa pienten mausteiden kera, kuten tässä kappaleessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dolor Exitium - In the Absence of Standing Waves 13.12.2010

Dolor Exitium - In the Absence of Standing Waves
Meno on tanakkaa ja kovaa. Vokaaleista voisi sanoa, että keskivertoa paljon korkeammalla. Voisi kai sanoa ammattitaitoiseksi, kenties? Rummuttelu ja riffittely potkii persettä oikein urakalla. Ainoa haittapuoli on alussa, kun soundimaailma muuttuu liian nopeasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...Nothing But The Truth - Rebel Moon Rising 02.12.2010

...Nothing But The Truth - Rebel Moon Rising
Jotenkin nostalginen kappale, pakko sanoa. Hieman yksinkertaista menoa, mutta eeppistä sellaista. Yksi kohta kuitenkin tuottaa pelkän ysin. Kitararässi tyssää kuin seinään ja basso vetää pienen noston, toistaen saman muutaman kerran. Kuten sitten lopussa, kappale loppuu kuin seinään. Feidaaminen tai räväkkä loppu olisi ollut kai kohdallaan(?)
9