Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 10 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 10.02.2008

Amberian Dawn - River of Tuoni
Tiukan kuullonen biisi, mutta laulu... Tää on vähä niinku nuotiossa kärytetty HK:n sininen jossa mausteena tilkka hunajaa. Ei toimi mun mielestä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warameni - Tomorrow 19.10.2006

Warameni - Tomorrow
Ihan kivan kuullonen biisi. Alko hienosti kitaroilla ja muutenkin hyvin rakennettu kappale. Iso miinus kuitenkin laulun puuttumisesta. Biisi käy vähä tylsäksi tällä tavoin. Instrumentti biisissä pitäis olla jotain jonka takia sen jaksais kuunnella alusta loppuu. Eli ei muutaku laulua kehiin vaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rienatar - Totuudesta valheeseen 12.10.2006

Rienatar - Totuudesta valheeseen
Hyvä biisi, kiva melodia, mutta kyllä mä näkisin tän enempi poppina ku metallina. Laulu on epävarmaa ja muutenki sillä saralla on parantamisen varaa. Kuitenki tykkäsin kitaroista ja muuten ihan hyvä rallatus...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sayana - Change 11.10.2006

Sayana - Change
Hieno alku ja kitarat lähti hyvin mukaan. Säkeistöt laahaa liikaa mun makuun. Kertsissä hyvä fiilis. Örinä oli hyvän kuullosta, mutta kitarat jäi vähä sinne alle. Tämmösessä örinä biisissä pitäis olla tiukat kitara soundit/riffit/fiilinkit. Mutta tää on vaan mun mielipide :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sayana - Torn Apart 11.10.2006

Sayana - Torn Apart
Vähä turha alku. Yli minuutti melkeenpä hiljasta. Mutta sitte taas alko hyvät riffit ja hyvä meininki. Parempi ku Change biisi. Tykkään että on näinkin erityyppistä laulua biisissä. Siitä plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VIP - Helpompaa luovuttaa 12.10.2006

VIP - Helpompaa luovuttaa
Tiukkaa meininkiä. Lauluun on selvästi satsattu, ja örinätkin passaa hyvin. Ja loistavat kitara soundit. Ilmeisesti Marshall 50/50 toimi hyvin :D Briljanttia kerta kaikkiaan. Odottelen koko levyä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Soulmates 11.10.2006

Chelony - Soulmates
Aah mikä alku, niin mahtipontista. Mutta se koitui kohtaloksi. Olisin toivonut rumpujen vaihtelua ja jotain pikkusen muuttuvan biisin matkalla. Kulkee liian samaa rataa koko biisi. Mutta silti oli nautinto kuunnella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Phoenix 11.10.2006

Chelony - Phoenix
Hyvää fiilistelyä on ja soolo saundia on mieluinen kuunnella. Kaunista... Korvaan kuitenkin pistää tuo rumpujen ainainen tsi tsi tsi tsi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Takaisin Kotiin 11.10.2006

Division 19 - Takaisin Kotiin
Laatu musaa, soundit ja kaikki. Jotenki vaan vaikee ottaa tosissaan ja ei tää mitään komiikkaakaan ole. Vähä sama fiilis ku teräsbetonistakin tulee eli helppo ja mukava kuunnella mutta kyllästyy tosi nopeesti. ja laahaa liikaa mun mielestä. ja en tykänny siitä kosketin pilipilinästä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Chasing the Moon 10.02.2008

OPPRESSION - Chasing the Moon
Ei oikeen vakuuta. Biisistä ei löydy oikeen koukkuja mulle. Kitarasoundi on kamala sirkkeli ja tuntuu että kaikki on yhtä ja samaa soppaa. Tylsähkö...
6