Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 45 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele attaG Harder Powers - Hardest style with Boxing method 01.09.2010

attaG Harder Powers - Hardest style with Boxing method
Kyllä minäki olisin säröä kuulevinani. Varsinkin crashin kohdilla on selvä. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noblefun - Spawn Of Monopoly Lasers 01.10.2009

Noblefun - Spawn Of Monopoly Lasers
Aivanpa hyvinkin! Tässä biisissä on käytetty ainoastaan Nexusta, joten todellakin täytynee laajentaa vst-maailmaa. Biisi on myös tehty hyvin yksinkertaisesti ja laiskasti, kun ei ole oikein saanut vielä itseään käyntiin, pitkän ajan jälkeen. Täytynee vieä lämmitellä. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fox Vulpini - In the Spin 19.02.2008

Fox Vulpini - In the Spin
Eipä ollenkaan hassumpaa. Kyllähän tälle täytyy täydet pointsit antaa. Saitte ylikuunnellutettua minut faniksenne. ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Enlight - Change! 11.08.2008

Enlight - Change!
Tykkään kyllä pirusti tästä sun musatyylistä. Make more pleace. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Matkustaja 15.11.2007

Taiunta - Matkustaja
Wautsi! upean kuuloinen tausta, joka on toteutettu erittäin laadukkaasti ja täynnä mukavan kuuloisia elementtejä. Sanatkin on hyvät, vaikka ne meikäläisellä menee aina ohi ellei varta vasten ala kuuntelemaan. Mutta pitihän ne nekin nyt kuunnella kun tämä on just sellaista sanallista musaa. =) Hienoa työtä jälleen. 10 laadukkaasta toteutuksesta ja 8 biisille, johtuen omasta musiikkimaustani (^^)__b
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - to the bone 24.10.2007

Popinski - to the bone
Kivan letkeää menoa ja tietenkin myös erittäin laadukasta jälkeä jälleen. =) Itsehän kuuntelen yleensä ihan eri tyylistä musaa, mutta mikäs tässä, tämän rytmiin on kiva fiilistellä ja improvisoida menemään. 7 kerta repeatilla lähti just ja biisi aukee joka kerralla enemmän. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taiunta - Naurettava 08.10.2007

Taiunta - Naurettava
Mielenkiintoinen ja laadukkaasti toteutettu tausta. Sanat menee meikäläiseltäkin aina ohi, kun keskityn ihan muihin asioihin, mut rytmikkäästi etenevää lyriikkaa. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio) 03.09.2007

Satumnaisuus - Yö ja aurinko (vanha versio)
Uuh, on kyllä upean kuuloista äänimaailmaa ja miksausta. Biisi muuttuu ja matka jatkuu jouhevasti läpi aaltojen. Alussa ollut muuttuva tilavaikutelma oli upean kuuloinen ja toi biisin hienosti sisään. Kivoja melodioita hienosti efectoituja soittimia. Todella hienoja elementtejä läpi koko biisin. Todella loistavaa työtä, joten [10]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - the prophet 15.08.2007

Popinski - the prophet
Rytmit ja kikkailut ovat taas omaa luokkaansa ja miksauskin erinomaista meikäläisen korvilla kuunneltuna. Melodiat eivät ole mitään ihmeellisiä, mutta eipä niiden tässä genressä tarvitsekkaan sellaisia ollakaan. Asiaan tietenkin vaikuttaa oman musatyylini melodisuus. =/ Muilta osin ei moittimisen saraa löydykkään. Good Job! =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maailmanlopun Ravintola - Kesän muistot 09.08.2007

Maailmanlopun Ravintola - Kesän muistot
Kivat melodiat. =) Aika nopsasti oot tämän väsännyt, jos tunti on vain mennyt. Piano ja kitara saisivat kuulua eri paikoista, sillä nyt ne ovat hieman päällekäin ja kummankin stereokuvaa on aika paljolti laajennettu. Rummut ovat kuitenkin hienosti sijoitettu keskelle. Hieno tunnelma tässä on. =) Niin, ja piano on ehkä hivanen liian pienellä muihin soitimiin nähden, mutta sekin voi olla tietenkin vain makuasia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maailmanlopun Ravintola - This Is Cocaine Speaking 09.08.2007

Maailmanlopun Ravintola - This Is Cocaine Speaking
Melkoisen "jännittäviä" soundeja olet saanut aikaan. :D Välillä meinaa vähän korvia raastaa. =/ Hienoja pätkiä sieltä välillä löytyy, mutta aika erikoinen biisi tämä kyllä on. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - veahcak 31.07.2007

Popinski - veahcak
Pohjoistuuli on puhaltanut tähän kipaleeseen oman voimansa ja biisi saikin kylmät väreet kulkemaan läpi kehon. Helkutin upea biisi, joka tuo mieleen lapin rauhalliset erämaat ja tundrat. Biitit ovat todella mukaansa tempaavia ja melodiat saavat aikaan rauhallisen leijailevan tunnelman. Kaikin puolin mestarillinen teos! Ei tälle voi muuta arvosanaa antaa, kuin 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zune - Ma-tricks 29.04.2007

Zune - Ma-tricks
Eipä pöllömpi ollenkaan. Kivat melodiat soundit. Ainut mikä vähän häiritsi oli tuo akustinen basso, se ei oikein sopinut muuten hyvän kuuloiseen biisiin, se kuulostikin hivenen epäpuhtaalta sävelkorkeuden suhteen. Ihan napakka biisi muuten khyll. =) Miepä annan... 8,5 eli ysiinhän se sitten menee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zune - Play 29.04.2007

Zune - Play
=) Tässäkin ihan hyvä kipale. On vain tässä vanhempien koneessa niin surkeat muovilootat, että huh huh! Tarkempi tarkastelu siis jääkööt suosiolla. Myös tälle 8,5 eli 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - follow your heart 01.02.2007

Popinski - follow your heart
Puhtaan kuuloiset soundit ja erinomaisesti miksattu. Taidanpa imuttaa seuraavalle kokoelmalevylle. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heavenlytrolls - UG - Trolls from the underworld 15.03.2007

Heavenlytrolls - UG - Trolls from the underworld
Ei jumalauta pojat! Tämä on täydellistä! Täytyy kyllä sanoa, että en ole ennen tätä tiennyt musiikista yhtään mitään. Alan vasta nyt ymmärtämään kuinka kaunis ääniaaltojen maailma on. Jos minulla olisi tuotantoyhtiö tekisin sopimuksen välittömästi ja eläisin lopun elämääni rikkaanpana kuin kukaan koskaan. Pojat! teistä tulee jotain ainutlaatuista kun vielä kehitytte. Ei sillä, että teillä olisi vielä kehittymisen varaa, vaan koska jokainenhan meistä tekee sitä luonnostaan ja näin ollen tulee entistä paremmaksi. Teitä tullaan kadehtimaan enemmän, kuin ketään koskaan. Toivotan hyvää... ei vaan parasta jatkoa teille ja jään mielenkiinnolla odottamaan uusia elämyksiä. Täys kymppi pojat! Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mentastic - Toast And a Cup Of Tea 16.05.2007

Mentastic - Toast And a Cup Of Tea
Kiva kipale. Miksauksessa vähän säätämistä, mut sisällöltään Jees. =) Aikeisemmista kommenteista löytyykin pointit mitkä auttaa. Kyllä se siitä lähtee, joten ei muuta kun uusia biisiä kehiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX) 28.05.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX)
Hyvän kuuloinen biisi =) Eipä tuo viimeistelykään mikään huono ole. 0:42 --> 0:55 oli joitain matalia taajuuksia, jotka huomasi vain kartion liikkeestä. Eipä sillä, että meikäläisen biiseistä ei niitä löytyis. Kiva biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Popinski - black sun 01.02.2007

Popinski - black sun
Wau! Enpä keksi mitään valittamista. Helvetin upeat "maisemat" =) Tämä menee myös levylle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Saturday 25.04.2006

Xaviaro - Saturday
Hyvältä kuulostaa jälleen =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xaviaro - Gorilla Crystal Balls 12.02.2006

Xaviaro - Gorilla Crystal Balls
Kivan kuuloista meininkiä. Jotenkin minä kuulen tässä trumpetin upeine melodioineen, joten sitä jää vähän odottelemaan. Eipä sillä ettei tuo kitarakaan pahan kuuloinen olis, päinvastoin. Kiva kipale =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spacer - o.u.t. 06 21.01.2006

Spacer - o.u.t. 06
Mitäpä tähän heittäis? Tämä toimii ja kuulostaa hyvältä. Noo.. vähän on pyöreä tuo "pianosoundi" mutta ei se kuitenkaan häiritse. Nice =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Suprising Lada 04.01.2006

336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Suprising Lada
Tämä sävellys kuvaa lähinnä Lada Samaran yllättävää menokykyä maastossa. :D Mukava välillä tesmailla että mihin sillä pääsee. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Suprising Lada 14.12.2005

336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Suprising Lada
No pitipä nähdä tämäkin päivä kun lattaraudastakin on oikeen oma veisu tehty. Vähän turhan romanttinen ja sievä lopputulos. Ainakin jos ajattelee sitä punasella miranoilla maalattua, jossa oli rautakanki paiskattu takakontin kannen läpi pystyyn. Se on tätäkin astetta rajumpi mielikuva.. digius | 01.11.2005 12:10 | Arvosana: 8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Revolution 14.12.2005

336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Revolution
Loistavaa. Hyvä poijaat! Pelottaa ajatella mitä syntyykään ku pojat muuttaa saman kaupungin sisään taas.. kuusamossa kierot melodiat syntykööt :) two thumbs up for these extremely innovating melodies. conaysto | 21.08.2005 15:33

Kommentti kappaleesta Kuuntele 336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Revolution 14.12.2005

336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Revolution
Hyvälle kuulostaa, aika erikoinen biisi sinänsä. Tässä on hienosti sekoitettu elektronista musiikkimaailmaa ja -20 luvun charlestonin sekä -30 luvun alun bluesin vaikutteita. Liekö ollut tietoinen teko vai vahinko, niin tai näin, lopputulos on ainakin minun korvilleni nannaa. Effected | 18.08.2005 15:23 | Arvosana: 9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Northern Lights 14.12.2005

336 PRODUCTiONS OLD SHIT!!! - Northern Lights
Tämmönenhän sopis kyllä helevetin hyvin johonkin world music 6-kokoelmalle :P Ei vaan, siistit melodiat, mutta soundit on sen verran "midin" kuuloisia ja/tai vahvasti kaiutettuja, että tulee sellainen anttilan halpiskokoelman kutosraita mieleen. Persoonaa löyty, mut miksaus oli mulle vähän..liian hollow.. :) jeespoks. Sinä ja Teppo v. 2002? conaysto | 18.11.2005 10:57 | Arvosana: 8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roskaloota - Ensilumi 12.12.2005

Roskaloota - Ensilumi
Kivan kuuloiset melodiat c",) Reverb:iä jonki verta liikaa ja se aiheittaakin välillä pieniä riitasointuja. Eq:lla on hyvä säädellä soundit puhtaamman kuuloiseksi. Laitat vaikka joka soittimelle oman. Itse pistän yhden ennen efectejä ja toisen niiden jälkeen, mutta seki riippuu vähän tilanteesta. Mullakin on kyllä se homma vielä opettelu vaiheessa ja tulee enemmänkin kokeiltua erillaisia vaihtoehtoja. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jäkäläperseet - Vitun Jorma! 15.12.2005

Jäkäläperseet - Vitun Jorma!
Aijai.. Eipä itselläkään oikein punk uppoa, joten.. =) Melkoiset hifi nauhoitukset teillä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaytanhousuja - Liikunnanopettaja 30.11.2005

Kaytanhousuja - Liikunnanopettaja
Kämppis heitti tuossa kommentin, että tämähän kuulostaa ihan CMX:ltä Kyllä tämä kieltämättä vähän kuulostaakin, mutta ei missään pahassa mielessä. Hyvät sanat ja melodiat. Kyllä tämä kypän ansaitsee =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Liian Paha Poika 30.10.2005

Elinvoima - Liian Paha Poika
Tästä tykkäsin enemmän ku tosta pimeestä. Voispa poltella uuden levyn autossa kuunneltaksi. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elinvoima - Pimeä 30.10.2005

Elinvoima - Pimeä
Noniin! Hyvä biisi, kiva basso ja hyvät sanat. Toimii kivasti sen askartelun jälkeen.. :D Kypä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Jumissa 01.10.2005

Kosminen - Jumissa
Kivaa jumittelu musaa =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanhuuden vaivaiset - Fantasy (only piano II) 24.05.2005

Vanhuuden vaivaiset - Fantasy (only piano II)
Miellyttävän kuuloisia melodioita. Hmm... ehkäpä kaikua vähän vähemmäks ja jousia taustalle. tempoa vois myös hivenen nostaa ( Jotkin kohdat kuulostaisivat paremmilta nopeammalla tempolla.) ja jotain sointuja lisää. =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele digeon - Flying Minds 28.10.2008

digeon - Flying Minds
Tykkäsin. 8,5 =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solar Syndicate - Immortal Legends: Death Poem 11.10.2004

Solar Syndicate - Immortal Legends: Death Poem
Loistavaa säveltämistä. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boreal Experimental - Go Forth 26.05.2005

Boreal Experimental - Go Forth
Melodioiltaan tosi hyvä! instrumentit ja soundit vaan uusiksi, vaikka ei ne huonoja nytkään ole. ei..ei.. =) uusia koneita ja efectejä hommaileen niin kyllä lähtee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dirty device - Minor chill - Prelude (intriga rmx) 29.09.2004

Dirty device - Minor chill - Prelude (intriga rmx)
Mainiota! pidän konemusiikista jossa on Klassia vaikutteita.. tätä kuunnellessani päätin, että yrittäisin muutta enemmän omaa tyyliäni klassiseen päin. :) mulla onkin yks keskeneräinen biisi jossa on melkoisesti klassia vaikutteita.. se on se "Jotain Klassisisen Tapaista"
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quamdiu - Underground level 5 08.09.2004

Quamdiu - Underground level 5
Pelimusiikkia todellakin.. hyvät soundit.. Osaat kyllä pistää asiat oikeille paikoilleen. ( itsellä on vähän ongelmia tuossa biisien kasaus vaiheesssa ) Joku melodia tuohon päälle ois ollu kyllä ihan paikallaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnitone - Asphalt Flower 06.03.2006

Somnitone - Asphalt Flower
letsroll

Kommentti kappaleesta Kuuntele MDE Experiment - Malibu Nights 29.09.2004

MDE Experiment - Malibu Nights
:) keräilenkin tässä biisejä auto käyttöä varten, kun kohta saan kortin takas. täältäpä löyty taas muutama :) Tälle biisille kypä points..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele gerana - Unicorn 07.06.2005

gerana - Unicorn
Biisi palauttaa mieleen sen, että mikään ei kestä ikuisesti...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konec - Sidiootti[v2.0] 29.09.2004

Konec - Sidiootti[v2.0]
heh heh... tässä on kyllä hyvä meisinki. :) täytyypä itsekki faniutua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juho&Ville - Rakkaani (dub) 09.09.2004

Juho&Ville - Rakkaani (dub)
:) tämä on kyllä hyvä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele aeronao - neverexp 31.10.2005

aeronao - neverexp
Mukavan rauhallinen ja rento biisi, soi taustalla Simpsoneiden ja Salkkareiden ajan. (en todellakaan seuraa Salkkareita, jumiminen telkkarin eteen johtui ihan muista syistä.. )
10