Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 136 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moso - NytSaaLuvanLoppua 16.11.2016

Moso - NytSaaLuvanLoppua
Upea kipale tämä, vaikka aikasemmatkin biisis on natsannu mukavasti. Asenne on kohdillaa, ja sanat iskeviä. Mielellään laittaa toistoon perän jälkeen. Ei sattuisi yhteistyö kiinnostamaan? Joni / JiiÄmDee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Greta - Greta - hetkest 16.11.2016

Greta - Greta - hetkest
Kerrakseen aivan mahtava biisi. Ei tarvinnu montaa sekunttia kuunella, kun tykästyin. Äänes on jotain niin kaunista, sanat koskettavia, biitti upee. Ei moitittavaa. Itselläkin ollu pienehkö tauko musiikin suhteen, mutta tekeillä olisi pienmuotosta projektia ensivuodelle. Ois mahtavaa keksiä jotain yhdessä kenties? :) T. Joni / JiiÄmDee
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Slerbaali - Harjoittelin räbbää 03.04.2012

Slerbaali - Harjoittelin räbbää
Pitkästä aikaa tuli uutta biisiä, ja vähän erinlaisempaa settiä mitä aikasemmin. Ohan tämä biisi kuunneltava, ja tykkään kyllä. Sanoitukset Jeez, ja flou rullaa hyvin. Olikohan se vuonna 08-09 kun väsättiin muutama biisi. Silloin jäbällä oli selvästi asenne, ja tyylis kohdillaan. Suorastaan huikealla tasolla olit silloin. Eli tässä biisissä ei oikein tullu samaa fiilistä niiku enne. Toi räppäystapa/Asenne on vähä muuttunu:/ Voiolla että johtu biitistä myös. Mutta pitkän tauon jälkeen tämä on hyvä suoritus!:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Ei jaksa vittu kiinnostaa!! 28.02.2012

PiiloVoima! - Ei jaksa vittu kiinnostaa!!
Upeee biisi, tykkään! Kaikki sun biisit uppooo:) Toi kyseinen, ns Elohiiri/ Vois pikkuhiljaa, pitää turpansa kiinni/ Piilovoima, eli KvM on kingi/ Ja toi Mpj, vittu mikä hintti/ :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAP TONIGHT RECORDZ - Ryytyneet - Vituttaa 22.02.2012

RAP TONIGHT RECORDZ - Ryytyneet - Vituttaa
Loistava biisi, ja melkeimpä täydellinen. Kertosäe pilas kaiken... Voluumeekii pitää säätä pienemmälle ku pääsee kertsii. Kajarit ei tykkää hyvää tollasesta miksailusta... muuten ois ollu täydellinen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - AK Beats - Laulussa sanotaan (muutettu versio) 10.01.2012

Mikseri.net beatfactory v1.2 - AK Beats - Laulussa sanotaan (muutettu versio)
Todella kaunis tausta! Ja oli pakko väsätä yksi tosi tarina tähän. Kaverini menehtyi junanalle, ja biisi on omistettu sille. Kuunnelkaa, ja antakaa mielipide. http://www.mikseri.net...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sekalaista Wanhaa - Kryptinen Pohjola 08.01.2012

Sekalaista Wanhaa - Kryptinen Pohjola
yllätyin kovasti, kun laitoin tämän biisin soimaan :o Ihmettelen kovasti miksen ole aikasemmin eksynyt sivuillesi kuuntelee räppei, koska mielestäni tämä on loistavaa tasoa, ku luin jostain että olet vasta aloittelija (Vieras kirjasta joku oli laittanu jtn) Sanoitukset olivat upeita, ja saat hyvin rimmaamaa. Tykkäsin tän tyyllisestä riimittelystä. Hyvin huomaa että taitoa sulta löytyy tähän hommaa. Flou oli upee, ja räpit olivat täydellisesti biittin verrattuna. Ei liian kovalla, eikä liian hiljaisella:) Odottelen innolla uutta biisiä!:) Jos saa udella, niin minkäslaista mikkiä käytät, ku meinaa olla sull hiton hyvä laatu myös räpeissä?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SuruSiru - PISSIKSET 05.01.2012

SuruSiru - PISSIKSET
Kiihkeee biisi, mä ainaki dikkaan! :) Lisää tälläst teinix ihqu d2222 biisei :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DTR - Kädet ilmaan 2010 ft Crime 20.12.2011

DTR - Kädet ilmaan 2010 ft Crime
Loistava Biisi, Tykkäsin! Khyll tätä kuuntelee viikonloppuna :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - AK Beats - Tarina kerrottavana 16.12.2011

Mikseri.net beatfactory v1.2 - AK Beats - Tarina kerrottavana
http://www.mikseri.net... kyseistä Biittiä! Kommenttia kiitos. Ja oli makee biitti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ujo Poika - Kännissä Feat. Toge 14.12.2011

Ujo Poika - Kännissä Feat. Toge
Kiitoksia kommentista biisille "maailma". Faniutu ihmees, niin näet mun kehitystä vielä. Täähän on hyvää settiä, ihmettelen miksei aikasemmi vastaan ole tullut :o Tykkäsin khyl. Kaikki oli kunnossa. Sanat, Biitti, Flou ja asenne oli hyvää tasoa. Pidin, ei mtn valittamista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azo Nelonen - Tunteiden murhaama 14.12.2011

Azo Nelonen - Tunteiden murhaama
Kiitoksia kommentista biisilleni "maailma" :) Liity ihmees faniks, niin pystyt seuraaman kehitystä, ja jatkossa rakentavaa kommenttia jos löytyy sanomista... En tiijä mikä on jäbän pääprojekti, mutta eksyin tänne. Aattelin alussa et "25fania, ei hyvä". Sit ku laitoin raidan soimaan, niin huomasin ettei toi fanimäärä kerro sisältöä kumminkaan. Mielestäni tää on aivan loistavaa. En löytäny mtn valittamista. Sanat/Riimit, Biitti, Flou, asenne ja yms rullaa hyvin. Pidin aiheesta hyvin, se ei ole liian kuultu, joten khyll täst 9tippuu:) Ja pakkoha täs liittyä faniks:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moso - 420 13.12.2011

Moso - 420
1verse kruunas tän biisin. Jäbän asenne on kohdillaan, ja tykkäsin! Sanoitukset, Biitti, Flou, ja yms oli täydellistä. Ja Laatu, se oli pirun timmi:) Jos saa udella, niin mitäs mikkiä käytät?:=)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ooppera - Ooppera - Enkelit ja demonit 13.12.2011

Ooppera - Ooppera - Enkelit ja demonit
Tää on khyll loistavaa settiä! Tulee mieleen Kuristaja, ku jäbäl on myös toi asenne ihan mahtava. Sanoitukset, asenne, flou, biitti ja yms, uskomattoman makeet. Ois voinu olla pitempikii toki, mutt tykkäsin. Lisää tällästä!:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilho! - Wilho - R.I.P 07.12.2011

Wilho! - Wilho - R.I.P
Surullisen loistava biisi! Ja OsanOttoni <3 Kauniisti ajateltu, kun olet tehnyt muisto kappalee, joka koskettaa varmaan vieläkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stepa - Näin On 16.11.2011

Stepa - Näin On
Biisii lähtee käyntiin aivan loistavasti, mutta ei kerkiä mennä ku 5sekkaa, niin lopettaa toistamisen aina. Voisikohan joku lähettää sähköpostitse minulle (jonimuhonen@hotmail.com) `?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilho! - Wilho - Kuumottaa 02.11.2011

Wilho! - Wilho - Kuumottaa
Täää on asia biisi, tykkkäään! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - MiniMinä 30.10.2011

Mc Mane - MiniMinä
Loistava biisi jälleen. Aihe oli vähän erilaisempi, ja tunteellisesti väsätty. Se näky khyll biisissä, mikä on iha hyvä asia. Mutt täss puuttu jtn sellaista, mitä oisin odotellu. Mutta en osaa sano mitä, mutta khyl se uppos tollainkin ihan hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele - Samael - - Samael - Epätietoisuus 26.10.2011

- Samael - - Samael - Epätietoisuus
Melko angsti fiilis oli tässä biisis. Sanat oli koskettavat, ja muutenkin harkittu hyvin. Onnistunut omassa HipHop genres ihan jees. Siis jos luokitellaan rauhalliseksi tai synkäksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele McHelmi - Lähe vittu menemää! 04.09.2011

McHelmi - Lähe vittu menemää!
Loistava biisii :))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Kuvaputkessa 31.08.2011

-Mansesteri- - Kuvaputkessa
Biisi on täyttä asiaa, ja sanat oli loistavat. Tykkäsin kovasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Matka jatkuu 26.08.2011

Mc Mane - Matka jatkuu
Loistavaa biisiä pitkästä aikaa. Tälläinen rento tempoinen biisi, jossa on koskettavat ja todelliset sanat saa mun pään sekaisin. Aivan mahtava biisi. Sanoitukset oli hyvin kirjoitettu, ja flou on loistava tässä. Biittikin sopii hyvin aiheeseen. Tykkäsin kovasti! HyväHyvä Mane:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin Beats - PÖRNÖBEAtti clip (BIITTI VOL.5) 22.08.2011

Kirka Rapitzin Beats - PÖRNÖBEAtti clip (BIITTI VOL.5)
Hyvää biittti :))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin FreeBeats - Oldskool Chopp (BIITTI VOL.3) 22.08.2011

Kirka Rapitzin FreeBeats - Oldskool Chopp (BIITTI VOL.3)
Alku oli onnistunut hiton hyvin, ennen kuin rummut ja muut instrumentit tuli messiin. En oikein tykänny enää silloin. Kuullosti nii tökkivält:/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kirka Rapitzin FreeBeats - KivaKänni (BIITTI VOL.4) 22.08.2011

Kirka Rapitzin FreeBeats - KivaKänni (BIITTI VOL.4)
Makeet settiä. Biitti potkii hyvin, ja tempo, se on täydellisen rento. Harvoin näi hyviä biittejä löytyy, joista dikkaa todella. Toi kertsi jäi päähän : Kännissä on kiva olla ja ni edelleeen :D Näit biittei ei kumminkaa varmaan saa käyttää omiin tarkoituksiin? Eli nämä ei varmaan ole mitään free biittei, joita artisti voi käyttää, jos nappaa? Mutta lisää tälläst rentoo ja läppä biittiä! hyväjhyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mmiro - Äidinpoika 02.08.2011

Mmiro - Äidinpoika
Kaikki muu oli loisto tasoo, ja dikkasin kuunnella kovasti tätä biisiä. Mutta toi kertosäe ei oiken ollut mun makuun. Biitti, Flou, Räppäystyyli, asenne, sanoitukset ja miksaukset oli upeat. Tykkäsin kyllä! Sanoitukset kosketti, ku alko kelaa omaa laiffii, ja ehkä siks ne verseet kruunas tän biisin. HYVÄHYVÄ!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Mansesteri- - Mansesteri 01.08.2011

-Mansesteri- - Mansesteri
Loistavaa biisiä olette saaneet aikaan! Tykkään teidän uusista tyyleistä. Tää on sitä uutta, joka tulee olemaan nykyajan hoppii ku Mansesteri on kysees. Sanat ja riimit rimmaa hiton hyvin, ja tykkäsin todella. Biitti oli kova, ja sopi hyvin. Ei voi muuta sanoo, et hyvähyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zeri - Elän Unelmaa feat. T.L 09.07.2011

Zeri - Elän Unelmaa feat. T.L
Ihan varteen otettava biisi. Tykkäsin sanoista, riimeistä, floust, biitist, ja kaikki on kohdillaan. Kertsi oli ihan jeba. 2verse kruunas koko biisin. HyväHyvä :=) JmD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele - Samael - - Numeraali & Samael - Lupasin 06.07.2011

- Samael - - Numeraali & Samael - Lupasin
Kerta laitoit 5x mulle pikaviestinä tän saman, niin oli pakko tulla kuuntelee ja kommentoimaan. Numeraalin setit on loistavia, niin kuin aina. Tykkäsin kovasti. Kertosäe oli aivan mahtava, jäi soimaan päähän biisin jälkeen vielä. Sitten sun setit oli myös hitti tasoa. Molempien sanat/riimit oli loistavia, ja tykkäsin kuunnella. Enkä kadu ollenkaan että viides kerta toden sanoin tähän biisiin :D Mutta hyvä biisi! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Ysistä viitee,neljä kakskyt,kaskytneljä seittämä 29.06.2011

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Ysistä viitee,neljä kakskyt,kaskytneljä seittämä
Tää biisi iski täydellisesti, ei mitään valittamista. Biitti, Sanat, riimit, Flou, Tempo, Aihe, Asenne, ja kaikki on kohdillaan. Tätä tykkään kuunnella. Sanoista saa hyvin selvää, ja biisi potkii hyvin eteen päin =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Tuma,feat,Magee - Kun nauru loppuu 29.06.2011

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Tuma,feat,Magee - Kun nauru loppuu
Ihan hyvää settiä. Asenne on kohdillaan, ja tykkään äänestäsi. Sanat, ja flou rullas hyvin, ja riimit iski hyvin. Mut jotenkiin ei päässy fiilistelee tätä biisiä. Jotenkin liikaa menoa pääl ehkä ;D Mikä ei nappaa muhun yleensäkkään. Tykkään enemmän angsti ja hitammis temposist :D Mut ei paha ollenkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JmD (Yhteistyö-Biisit) - Optima - Voin Kertoa Feat JMD 25.06.2011

JmD (Yhteistyö-Biisit) - Optima - Voin Kertoa Feat JMD
Jeba,Jeba =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulttaani - mun kasvutarina 01.06.2011

Sulttaani - mun kasvutarina
Hyvä Biisi! Aihe oli loistava, ja yhtä loistavat sanat olet keksinyt siihen. Tälläinen (kasvu-tarina) biisin aihe on just mahtavaa, ku tähän voi soveltaa myös oman elämän kasvun. Eli tykkään sanoista todella. Biitti oli jees, mutta toki aika omanlaatuinen. Kokonaisuudessa oli hyvä kipale, mutta jtn pientä laittamisen varaa olisi. Jos teet hyvästä aiheesta biisi, jonka sanat näyttää hyvältä, tee siitä pitkä versio. T: JmD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -Patoutuma- - Sairas Kaunis Maailma 25.05.2011

-Patoutuma- - Sairas Kaunis Maailma
Ihan kohtalaista musaa. Sanoissa on vielä jonkunlaista laittoa, enimikseen noi riimit ei oikein uponnut. Flou on loistava, mutta jtn täs oli sellast mikä ei tehnyt vaikutusta. Uutta biisiä kehiin, ja käytä aikaa biisin tekemiseen kunnolla :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekstaasi. - Tossun Alla feat. Sana 25.05.2011

Ekstaasi. - Tossun Alla feat. Sana
Hyvä biisi oli, mutta ei oikein uponnut. Ekstaasin osuus on ihan kelpoista, mutta tällä kertaa jostain ihmeen syystä Sana ei tehnyt vaikutusta. Tiedän että pystytte parempaa, joten älkää langistuko kumminkan tästä kommentista. Mutta ihan hyvä biisi, mut ei iha parhaiden joukkoon kuuluva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - MM 2011 21.05.2011

Mc Mane - MM 2011
Kyl kuuntelee tätä biisiii :))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekstaasi. - Ekstaasi & Tommy T - Älä Koske Mun Pleikkariin!! 28.04.2011

Ekstaasi. - Ekstaasi & Tommy T - Älä Koske Mun Pleikkariin!!
Hyvää Settiä Taas Jälleen! Ekstaasin Osuus Oli Aivan Loistava. Tykkäsin flousta ja sanat oli makeet. Sit Toi Joka Vetää 2verseen, Niin Yllätyin Kyllä. Hitsin Makeeta Räbää. Ääni/Flou oli hitsin ihana. Se iski todella muhun. Sitten sanoitukset ovat ihan best tasoa. Biitti oli hyvä, tälläne vauhdikas :) Kokonaisuus on aivan makee, ei mtn valittamista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arde & Mc Brother - Arde & Mc Brother - Lost In Confusion 23.04.2011

Arde & Mc Brother - Arde & Mc Brother - Lost In Confusion
Loistavan kuullosta settiä. Vaikka olen enemä hiphop ystäviä, nii khyll tällänekin menee. Sanat oli khyll mahtavat, tykkäsin khyll. Ja muutenkin tämä biitin tempo on hyvää popitus musaa! Lisää vaan biisejä =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ekstaasi. - Ekstaasi, Sana & Maricel - Rakastetaan Musiikkia 21.04.2011

Ekstaasi. - Ekstaasi, Sana & Maricel - Rakastetaan Musiikkia
Loistava biisi kaikkien kannalta. Jäbä on siin pistees ett olet tekemäs suomi räpistä taidetta, koska yhdistät räppiä poppiin, ja se on hyvän kuullosta. Kertosäe on aivan mahtava, tykkäsin äänestä ja meni hyvin biitin tahdissa. Ekstaasin osuus on sitä taidetta, joka muhun eniten iski. Sanat oli loistavaa kamaa. Sanakin vetää tyylil vähän niin kuin aina, eli khyll sekin nappas. Kokonaisuus on todella hyvä! Lisää vaan tälläisis Rap yhdistetty poppiin, mutt pitää muistaa kummiskin ett sanoista saa hyvin selvää niin kuin tässäkin biisis.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Deekk - Aitoo 02.04.2011

Mc Mane - Mc Mane & Deekk - Aitoo
Hyvin onnistunut kappale sulta. Sellainen just räpin tapainen, eli rento meininki ja se on tärkein. Tykkään itse just tälläisist, mikä on tälläst rauhallista. Sanat olivat loistavia, ja hyvin rimmas. Aina kun teet uuden biisin, niin siinä biisis on aina entist hyvempii ja erilaisia riimei. Sanoista sai hyvin selvää, ku räppis oli sopivan rentoa. Floukin rullaa hyvin, niiku jokaises sun biisis. Sun verseet oli täydellisiä, ja tykkäsin khyll. Kertosäe oli sellainen, joka ei täysillä napannut tällä kertaa. Siinä jotenkin muuttu tyyli kokonaan, toki se on hyvä asia, mut ei vaan iskeny täll kertaa. Mutta upea idea oli että molemmat räppää kertosäkees. Sitten ton toisen räp artistin verse oli ihan hyvä. Jotain siinä oli sellaista ettei kunnolla napannut, tai sitten vaan turhaan koitan verrata sitä sun kanssas, ni ei osaa paljoa sanoa siitä. Mutta hyä se oli. Kokonaisuus oli sitten aivan loistava, piti varmaan kuunnella 3x putkee ku tätä kommenttia täss heitän samalla. Ja muutenkin oli niiku aiemmi jo sanoin ett upea biisi, ja khyll tätä kuuntelee. Hyvää työtä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VirratBeibe - Vähän Niinku Läpällä (vier. GettoPerse-Make) 31.03.2011

VirratBeibe - Vähän Niinku Läpällä (vier. GettoPerse-Make)
Täss biisis oli kunnolla sitä (Suomi Räpin) asennetta, josta minä itse tykkään. koska räppihän perustuu tälläiseen rentoon taustamusikkiin eli biittiin, ja sitten se räppäys puoli on pikkaisen sellast puhelaulua, joka tässä biisissä onnistu loistavasti! Sanat oli hyviä, ja sopivan iskeviä tälläiseen aiheeseen. Ja tässä biisissä oli aivan mahtavat noi lainin päätteet, eli itse riimit. Ne ei ollu liian helppoi ja yksinkertaisia, vaan täss oli sitä meininkiä joka pitää sen räppi tyylin hyvänä. Verseet olivat aivan loistavia, ja flou rullaa yllättävän hyvin. Mutta toi kertosäe ei oikein muhun napannut jotenkin, mut so what. Biitti oli ennestään jo tuttu, mutta ei siihen voi kyllästyä. Ja toi biitti sopi just täydellisesti tälläiseen rauhalliseen/läppä biisin. Ja muutenkin tei flou rullas hyvin tälläiseen yksinkertaisee taustaa. Jos On Aikaa, Niin Käy Heittämässä Jtn Vikkejä Eli Rakentavaa Kommenttia (JMD) sivuston biiseille.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tonu$ - Lämmin Myrsky 14.03.2011

Tonu$ - Lämmin Myrsky
Loistavaa settiä! Sanat oli aivan makeet, ja rimmas hyvin tähän biittiin. Sanoista sai hyvin selvää, j flou rullasi hyvin. Äänesi on aivan loistava räppi musaana, lisää vaan biisejä! Biitti oli tollainen rento rap biitti, joka oli toisaalta ihan hyvä tälläiseen aiheeseen. Tausta oli hyvä rauhallinen, ja räppisi meni hyvin sen tahdissa. Ei mtn valittamist khyll ollut. Lisää Vaan Settiä :)) Ei sattuisi kiinnostaa yhteistyö mun kanssa? Käy tsekkaa JMD projekti =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DTR - Räppäri 28.02.2011

DTR - Räppäri
Loistavaa settiä heität khyll :)) Sanat olivat hyvin keksitty, sekä noi riimit oli melko iskeviä. Sanojen ulossaanti on yllättävän hyvällä tasolla sun kohdalla, ja sun äänesi on hyvä tekee tälläistä rap hommaa. Toi kertosäe on todella hyvä, mutta ois voinut jtn muuta kehitellä mikä erottuisi joukosta kunnolla. Mutta ei paha veto ollut yhtään. Sun floukii rullaa ihan malliikkasti, ja osaat pitää sen keskitasossa hyvin, ettei se heittele minne sattuu. Biitti oli jeba, ja sopi just tälläiseen aiheeseen, ja täs on hyvä fiilistellä messissä. Ei täss mtn muuta keksi, ett kokonaisuus oli loistava, ja tykkäsin khyl jäbän seteistä. Innolla odottelen uutta matskua :))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sampo - Siirrytää Etee ft. Apexi 18.02.2011

Sampo - Siirrytää Etee ft. Apexi
Hyvät setit molemmilla, varsinkin Sampon osuudet jäi päähän hyvin :) Sanat olivat todella hyviä, ja aihe on ihan jeba. Biitti oli tollanhen vähän erilainen, ja aika yksinkertainen. Tulee mieleen yks Zeban biisi.... Mut hyvällä tavalla :))
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele STR/KuosiRec - DaBo - Nyt Se Ymmärrän 17.02.2011

STR/KuosiRec - DaBo - Nyt Se Ymmärrän
Makee biisi tämä. Sanat oli todella hyviä ja sai selvää hyvin. Biitti oli sellainen mukava, joka sopi ihan jees tälläseen aiheeseen. Ja flou oli aivan loistava tähän biittiin! Uutta vaan kehiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GhettoSankarit - Kohti Taivast (final) 14.02.2011

GhettoSankarit - Kohti Taivast (final)
uskomattoman hyvä kappale! Sanat oli todella hyviä, ja täss oli sellaista hiphop ja pop yhdistelmä ku tahti oli tollainen nopea tais siis toi biitti, en osaa selitellä mut kai ymmärrät, niin se iski hyvin :)) Tälläsii lisää vaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kardellia - Ei milloinkaan 06.02.2011

Kardellia - Ei milloinkaan
Hyvä biisi khyll. Sanat olivat hyviä ja biitti potkii mainiosti tähän aiheeseen. Kertosäe oli aivan upea, ja sen tyyli aivan loistava. Ja verseis sun flou on melko hyvää mut biitti joissain kohdissa jyrää sun äänen :/ Mutta muuten ihan hyvä kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj-Bow-hip-hop-taustoja- - ihan perus beat 05.02.2011

Dj-Bow-hip-hop-taustoja- - ihan perus beat
Aivan upea biitti tämä. Onkohan nämä maksullisija vai? Kun olen väsäämässä (HipHop Kuninkaat) kappaleen remix biisiä, niin tää ois just täydellinen siihen. Siinä rääpis mukana Optima, Jonimiesh ja minä eli JMD. Ilmoita mulle jos tämä on vielä vapaa ja pitääkö näistä maksaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeba - Kipinä 19.01.2011

Jeba - Kipinä
Todella maukasta musiikkia teet :)) Yleensä muhun ei iske mikää muu kun hiphop ja räppi. Mutta sun äänes oli just täydellinen laulamiseen ja osaat hoitaa sen! Odotan khyll innolla lisää sulta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wilho kisat - Mikseri.net Battle Kierros 1: Talizo vs. LogiigGa 22.11.2010

Wilho kisat - Mikseri.net Battle Kierros 1: Talizo vs. LogiigGa
Hitsin hyvä battle =) Settis oli loistavaa kamaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Facebook 04.08.2010

Mc Mane (Vanhat) - Facebook
Täää on kovaa settii khyll ;D iskee tosi hyvin. Sanat on taas aivan mahtavat ja flou rullaa loistavati niiku sul yleensä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Tuma&TriplaT - Uppoo sohvaan 25.06.2010

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Tuma&TriplaT - Uppoo sohvaan
Hyvä kappale! Sanat on todella hyvät ja aihe sopii tohon biittiin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Sitä pihvii 21.06.2010

Mc Mane - Mc Mane & Sarkastinen - Sitä pihvii
Kaikki muu oli loistavaa kamaa ku ennenkii mut toi kertosäe oli vähän liian tyly :/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane feat.Nellie, Sarkastinen & Optiikka - Parempi huominen 06.05.2010

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane feat.Nellie, Sarkastinen & Optiikka - Parempi huominen
Hyvähyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane - Gyldenstolpe 15.04.2010

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane - Gyldenstolpe
Tää biisi on hitsin hyvin onnistunut. Sull oli täs biisis erityisesti pikkase uusia riimejä, jotka heti tuli mun mieleen kun tsekkasin sanat samalla. Hyvä juttu. Tää on ehkä yks parhaimmist biiseistäsi sulta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zeba - Koulu ajat (Zeba & Tsimi) 11.04.2010

Zeba - Koulu ajat (Zeba & Tsimi)
Hitsin hyvät sanat ja koko kappale. Kertoo monen elämästä just täydellisesti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNi - Hoopee Ft. Nani - Tahtoisin Unohtaa 31.03.2010

NaNi - Hoopee Ft. Nani - Tahtoisin Unohtaa
Hyvä kappale oli! Molempien osuus oli aivan mahtava. Varsinkin kertosäe oli niin ihanasti kirjoitettu ja toi muija ääni sopi just täydellisesti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamico - Kaks eri puolta LEVYSAMPLERI 31.03.2010

Jamico - Kaks eri puolta LEVYSAMPLERI
Kuullosti ihan hyvältä :) Tykkäsin tosi paljon kappaleist !
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flore - Kodols feat Flore - Kato mua silmiin 07.03.2010

Flore - Kodols feat Flore - Kato mua silmiin
Hyvä hyvän kuullost oli tää biisi :) ... Molempien sanoista sai hitsin hyvin selvää! Ja molempien oli hyvät räpit. 1verse oli ehk parasta täs biisis. Kertosäe oli aika kovaa matskuu ;D En tiiä mikä siin oli sellast mut ihan hyvähän sekin oli. Tää olis tää vastapalvelus kun kommentoit mun biisei! =) Hyvä Flore, jatka samaa malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Mikään Ei Tarkoita Mitään 06.03.2010

6-Feet UG - Mikään Ei Tarkoita Mitään
Ihan hyvää settiä tää biisi oli =) Tykkäsin kertsis eniten kuin verseist. Mut oliha tos asennetta tietty!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - K.K.K (KolmenKympinKriisi) 23.02.2010

Mc Mane - K.K.K (KolmenKympinKriisi)
Tää on ehkä sun paras biisi koskaan! Sopivan nopea tahti että sanoista saa kunnolla selvää ja sanat pysyy biitin tahdissa. Ja sanoista viel vähän että ne oli älyttömän upeasti kirjoitettu alusta loppuun :) Mc Mane is rap king!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peegee - 2009, It'z On 18.02.2010

Peegee - 2009, It'z On
Hiton hyvä biisi. Slebe on kingi =) Sanat oli hitsin hyvät ja hassut tykkäsin tosiaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BiittiKeisari Freebeats - JMD 16.02.2010

BiittiKeisari Freebeats - JMD
Mie lähetin sun sähköpostiisi muute sen biisin =) Äänitin hiton mont kertaa ja se saa luvan kelvata ;D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jou-ni - Raidaan Streittinä f. Tsydde 20.01.2010

Jou-ni - Raidaan Streittinä f. Tsydde
Hiton hyvät räpit molemmilla oli =) Ehkä toi joka ekana räpäytti niin se oli mun mielest vähän parempi, mut oli se toinekii kyllä hyvän kuullosta. Tykkäsin sanoista sekä koko aiheesta eli biisistä :) ...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flore - PF-Kerho- Turku Espoo 03.01.2010

Flore - PF-Kerho- Turku Espoo
Tää on iskevä biisi. heti kun biisi alko niin tiesin että tää on sitä meininkii että vois bobittaa tätä biisukkaa :) Kertosäe on oli just täydellinen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flore - Flore Ft. Melu - Katkera kusipää 03.01.2010

Flore - Flore Ft. Melu - Katkera kusipää
Oliha tää ihan jees biisi. Verseet olivat ihan kunnollisen hyviä ja ihan ok. Kertosäe ei napannu niin paljon kuin olisin odottanut. Tuntuis että joku edfekti olis ollu päällä tai jtn sinne päin. Biitti oli hyvä just tollaseen sun ääneesi ja rytmi pysy samana niiku laulurytmi ja se on hyvä asia. Ei paljoo valittamist oo ku sie oot kysees ;P Mutta kyllähän tuo on kuunneltava kipale :) Ja mie muute oon sielt kuvakkeest se joni95 jäbä :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele BiittiKeisari Freebeats - JMD 10.12.2009

BiittiKeisari Freebeats - JMD
Helkutin hyvältä kuulostaa tämäkin versio :) Ei ole liian rauhallinen eikä liian tyly. Just hyvä rytmi täs on ja muutenkii tää on yks parhaimmist biiteist mitä oon kuullut ehkä :) Pakko sanoa että olet tosi hyvä tekemään biittei kun kuuntelin noit muitakin. En missaa tilaisuuttani kun saan biitin haltuun ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BiittiKeisari Freebeats - beat3003 09.10.2009

BiittiKeisari Freebeats - beat3003
Eihä tämä biitti ole se mitä mie käytin biisis : Oma Räppi tyyli. Hyvän kuulonen ja hyvin miksattu. Alus tuli heti mieleen : Kapasiteetti Yksikkö - Tyylikäs. Mut hyvä biitti oli :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Epäily 10.07.2009

Mc Mane - Epäily
Aivan mahtavat nää sun uudet biisit _:) Khyll näit kuuntelee ;P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pandoma - Pandoma - Terve vaan sullekkin 09.07.2009

Pandoma - Pandoma - Terve vaan sullekkin
Tää on hyvä sellanen lepposa biitti. Khyll tähän vois saada hyvän kokonaisen biisin jos löydät jonkun hyvän HipHopparin joka osaa vetää minkälaiseen tahansa biittii sellain ett kuulosttaa hyvält. Enn khyll tiedä onks nämä Freebeatteeiii vai sun omaks iloks vaan mut jatka samaa malliin. -JMD-
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Nadiz - Kiitos Sulle 24.06.2009

MC Nadiz - Kiitos Sulle
hyvähän tää on. Riimit ja muut sanat oli tosi mahtavia. Biitistä on pakko sanoa että se on vähän liikaa kuultu. Ainenkin mie oon kuullut. Mut ei se tätä hirveest pilaa. Joistain sanoist ei tahdo saada selvää. Mut ääni on khyll hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Freebiitit - Get over it 02.07.2009

LilQuest Freebiitit - Get over it
Minulla olisi valmis biisi tähän biittiin. Käy kuuntelee ja kommentoimassa rehellisesti ;D Löytyy JMD projektis ja biisi nimeltään Ei Jaksa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - Meikä on(clip) 19.06.2009

PiiloVoima! - Meikä on(clip)
Hiton hyvä biisi. Khyll meikä tykkää täst.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Sarkastinen, Mc Mane & Vainoharha - Hiki pintaan 14.06.2009

Mc Mane (Vanhat) - Sarkastinen, Mc Mane & Vainoharha - Hiki pintaan
Aivan mahtava biisukka teilt :) Kaikki kohillaan :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flore - Flore-Säälittävää 09.05.2009

Flore - Flore-Säälittävää
Hyvä fiiliftely biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc_Mane & Eldis - Kielletty suudelma 06.05.2009

Mc Mane (Vanhat) - Mc_Mane & Eldis - Kielletty suudelma
AIvan kaunista settiä tämä biisi <3 Ehkä Mane ois voinu jotenkin pistänyt erikoisempaa tyyliä tähän biisin kun vedät joissai biiseis ihan samalla tyylillä :/ :) Mutta ei se paljon haitannut. Sun lyrikat oli aivan hyviä ja mikä ettei ton toisenkin :) Khyll tätä biisiä pumpataan uutta odotellessa ;D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 8-pallo - Vastoinkäymiset 03.05.2009

8-pallo - Vastoinkäymiset
Hiton hyvä biisi mutta ääni oli liian hiljasella kyllä :/ Sanat oli aivan täydelliset ja riimit ihan jees. Hyvä biisi oli. - JMD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Sarkastinen, Mc Mane & Kirka Rapitzin - Privaatti Show 28.04.2009

Mc Mane (Vanhat) - Sarkastinen, Mc Mane & Kirka Rapitzin - Privaatti Show
Noh Noh, Ehkä tuo kertosäkeistö ei iskenyt kunnol mut jotenkin kyllä eli ihanjees.

Noista verseistä sen verran että pakoa sano että tää teidän setti on nii helvetin hyvän kuulost :D

Osaat vetää melkee joka biisis tyylil, sul on asennetta ja oha noi sun featteil : kin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freebeats 2009 - biitti13 16.05.2009

Freebeats 2009 - biitti13
Hei.. Voisitteko väsätä tän tapaisen biitin mitä pystyy käyttämään ? Ilmaisen. Ku tartteisin tälläsii biittei just. Niiku ei oo liian monimutkaisia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Freebeats 2009 - biitti13 24.04.2009

Freebeats 2009 - biitti13
Vitun hyvä biitti :) Aivan loistava työtä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kesken erästä matskuu - Nadiz-Rakastunut 30.04.2009

kesken erästä matskuu - Nadiz-Rakastunut
Ei hitto. Vitun hyvä biisi tää on khyll, ihastuin heti alku sanoist jo :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Unelma naapuri 21.04.2009

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Unelma naapuri
Viitun hyvä biisi :) Täydellist settii sulta!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuma - 2004 -2011 (kaikki vanhat) - Poika ikkunapaikalt 17.04.2009

Tuma -  2004  -2011 (kaikki vanhat) - Poika ikkunapaikalt
Hianon kuulonen biisi on kyllä :) Ihqut sanat oli kyllä ja sopi hyvin tähän biittiin. Eli ihan hyvä biisi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Comeetta feat.Sarkastinen - Mitä vittua?! 20.04.2009

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Comeetta feat.Sarkastinen - Mitä vittua?!
Vitun kovaa tekstii :D ELi helvetin hyvä biisi :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noc FreeBeats - No`c Beats - Melodista 26.04.2009

Noc FreeBeats - No`c Beats - Melodista
Tää on aivan mahtava biitti. Ehkäpä jopa Mikserin paras biitti. Tää jäi soimaan mun päähään siit lähtien ku tää ilmesty. Biisi tulee heti ku on aikaa äänittää, eli sen löytää mun projektis : JMD : Lisää tän tyylist.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rätlock - Rappionuori 31.03.2009

Rätlock - Rappionuori
Täs on kaikki kunnossa :) Tykkäsin sanoist, kun ne meni niiku tarinan suhteest .Hyvä. Tuttua on khyll.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lowo - Palava Halu 28.03.2009

Lowo - Palava Halu
Hyvä tää bisi :) Tai no sun kaikki kappaleet on hyvii. Ja pakko viel sanoo että sanat on täydelliset varsinkin riimit ehä täs melkee muuta oo paitsi riimei :D Hyvä asia se. Ja tollasii riimei en oo kuullu tähän saakka kelläkää eli omat riimit . Siit tulee ja toine kymppi :D Joo mut eiköhän se ollu täs :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lowo - Palava Halu 28.03.2009

Lowo - Palava Halu
Biisi korjaaan
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele PiiloVoima! - samassa paskassa pyöritään! 21.03.2009

PiiloVoima! - samassa paskassa pyöritään!
hyvän hyvää settii on kyllä :) Vähä lyhyt mut So What :D Sanat on tosi hyvät.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Ane - Älä 18.03.2009

Mc Mane (Vanhat) - Mc Mane & Ane - Älä
KHyll tätä kuuntelee 24h :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Friikkaatsä? 18.03.2009

Mc Mane - Friikkaatsä?
Tää on hyvä biisi :) aivan mahtava ! ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - G-funk baby! 20.04.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - G-funk baby!
Aijon räpätä tähän biittiin lähipäivinä. Ilmoitan sitten.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - pikaivog 10.03.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - pikaivog
Ihan hyvähän tää on. Katotaan jos jaksaa tehä räbbäykset tähän.En oo varma. Mut helvetin hyvä kummiskii :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - härölooppi 10.03.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - härölooppi
Ihan hyvä tää on :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teo aka Veli Kulta - Teo aka Veli Kulta feat. TeeKoo - Lännen Nopeimmat 12.05.2009

Teo aka Veli Kulta - Teo aka Veli Kulta feat. TeeKoo - Lännen Nopeimmat
Hiton hyvä biisi oli tämä :) Biitti sopi just hyvin tälläseen aiheeseen... Jatka sama malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Mursu 06.03.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Mursu
Onnee poika :) En tiiä mitä sanois. Tästä ei oikein saannut hiphop meininkiä millään. Mut oha tää sellai hyvä ja sellai :) Mut sori ei oikein iskenyt. Mut muista. Rummut menee : Klick hit hit hithat Snare, Treenii poika!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AlfaKallen vanhat - Shut 24.04.2009

AlfaKallen vanhat - Shut
Tää oli aika hyvä vaikke en hirveest kuuntele tälläst. Mut hyvä hyvä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele zimBeat - Rentoo 27.02.2009

zimBeat - Rentoo
(Muuten)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele zimBeat - Rentoo 27.02.2009

zimBeat - Rentoo
Ihan hyvän kuulost ... Tempo ehkä liian nopee ja rummut ei täsmää, uuten hyvä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikseri.net beatfactory v1.2 - Caddylla biitsille ruskettumaan 24.02.2009

Mikseri.net beatfactory v1.2 - Caddylla biitsille ruskettumaan
Tää on hyvä khyll :) Basso kuuluu hyvin täst, Sellai ku pitää. Tästä kummiskii puuttuu jtn soittimii kai ... Viel ei tuonut koko fiilift mukaa mut menee :) Mut toivoisin että tulee vähän saman tyyppist viel :)
8

Sivu: 1 2