Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 72 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burma 2004-2008 - Shook this one [clip] 23.03.2007

Burma 2004-2008 - Shook this one [clip]
Aivan loistava sovitus Mobb Deepin rallista Shook Ones (part II). Makoisaa britti-dnb:tä ja omia mausteita sekaan. Jatkat tähän malliin, niin alkavat alan kovimmat nimetkin kumartelemaan suuntaasi. Bravo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Surveillance 29.12.2006

Takomo - Surveillance
Helvetin hyvä draiviralli! Pistin jytän soimaan ja aloin vääntämään duunia. Ja tulosta tippui ovista ja ikkunoista. Pomokin tykkäsi. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takomo - Deep Freeze 29.12.2006

Takomo - Deep Freeze
Tätä tosiaan kuunneltiin jo aikoinaan ja mokoma olikin alkuperäinen syy alkaa fanittaa projektianne. Vaikka takana onkin jo useita kymmeniä kuuntelukertoja niin aina tätä vaan jaksaa kuunnella. Saundipuoli upea ja kuljetus lähetelee täydellisyyttä. Tämä vaan kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta toimii. Ja hienosti toimiikin. Nami nami, kuului vanhan homon viisaus. ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 05.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Siinä on bändi polttanut itsensä auringonpaisteessa ja yrittää rummuttaa kipua ja kutinaa pois! Zapadapa-lyriikoihin enemmän kiukkua ja ehkä yksi oktaavi pois, ja soittimien miksaus paremmin eroittuvaksi, niin johan tätäkin kuuntelee. Kuuntelisi pidempäänkin, kun eihän tässä ehdi edes seisokkia kehittää!

Kommentti kappaleesta Kuuntele RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa 05.07.2006

RRP: Greatest Hits Vol 2 - Saa sanoa
Oikein mukava ralli, joka kuitenkin pahasti pilattu M.A. Nummismaisella karaoke-lauleskelulla. Soitto kunnossa ja sitä kuuntelisi pidempäänkin ja jossain hyvissä kekkereissä tunnelmannostajana, mutta laulajalle on syytä näyttää ovea. Nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 05.07.2006

Aresti - Käärmeenkieli
En tiedä johtuuko se kuulokkeistani, mutta olisin halunnu bassokitaran enemmän esiin. Laulajakin voisi venyttää ääntä vähän enemmän, nyt kun mennään vähän sinne päin pois jotain jättäen. Oikein leveällä haara-asennolla kunnon äänihuulten revittelyä mitään säästämättä saisi kuuntelijat puolelleen. Muuten en näe mitään huomautettavaa ja olisikin sääli tuhlata tätä potentiaalia näihin pikkuongelmiin, jotka näen kaltaisellenne osaavalle porukalle mitättömiksi haasteiksi korjata. Ja soolo, pistäkääpä kunnon vinkusoolo johonkin kohtaan niin jopas alkaa lyyti kirjoittamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 05.07.2006

Routaraja - Usva
Laulaja laulaa persoonallisesti (vähän neumannmaisesti jopa ;), mutta jättää jotain sanoja kuuntelijan arvailun varaan. Kun biisi kunnolla alkaa, laulu miksataan liikaa esiin ja muuten kivalta kuulostava soitanta jää pahasti jalkoihin. Oikein rauhoittava biisi, joka miksausviilauksella saadaan laulun ja soitannan osalta tasapainoisemmaksi ja näin miellyttäväksi kuuntelukokemukseksi. Ammattitaitoista jälkeä artistitasolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes 05.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Kunnes
Aika sekava alku, paljon saundeja päällekäin. Ehkä näiden karsimista kannattaa harkita. Kun laulu alkaa, tuntuu kuin joku vääntäisi soiton volyymin alas, jotta laulu pääsisi esiin. Tasapainoisempaa miksausta ja kaikkien saundien tarpeellisuuden harkitsemista tarvitaan. Lautaset tulevat sen verran korkealta ja erikseen erottuvasti, että pitää ottaa kuulokkeet pois korvilta hetkeksi. Mutta tässä on loputtomasti potentiaalia. Miksaus kuntoon, niin teillä on tässä biisi, jota myös meikäläinen jaksaa kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Sunday 10 PM 18.09.2005

Pacelift - Sunday 10 PM
Ensimmäinen kommenttini moneen kuukauteen... Tämä on todella mukava kappale. Lataan tämän nyt kännykkääni ja kuuntelen aina auringon noustessa, matkatessani työpaikalle. Tällaisella letkeällä rallilla on mukava aloittaa päivä. Todella taidokkaasti revitty muhkeat ja jopa sexyt äänet Buzzista irti, ja onkin kunnia tunnustautua Buzzin käyttäjäksi, kun tällaisia biisejä voidaan mokomalla luoda. Jos jotain vähäistä korjattavaa tästä löytyy, on se kenties siinä, että pientä vaihtelua tähän olisi mukava saada. Tämä on vaarassa jäädä hissibiisiksi, vaikka kelpaisi jopa sikiämismusiikiksi. Mutta turha tätä on korjata, tekee vaikka mielummin remiksauksen sitten. Porno biisi, sehän tämä on ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele wdm - kyberpunk 01.03.2005

wdm - kyberpunk
Voi herranjumala! Tämä on timmein mättö, mitä näiltä sivuilta voi onkia! Siinä äitee parsii vielä pitkään farkkuja, jotka tämän biisin aiheuttamaan paskamyräkän alla repesivät. Aivan upeaa kertakaikkiaan! Biisi alkaa jälleen kerran makuhermoja kutkuttavalla kolistelulla, maailmanlopun alkusoitolla. Siinä 1:30 taivas repeää ja ilmoille pärähtää mitä upein bassokuvio, joka tosiaan lähes koko biisin ajan kirvoittaa kuraa housuun rautavatsaisimmaltakin jermulta. Kaiken suunniteltu suunnittelemattomuus ja epämääräisen täsmällinen leikittely teollisuusäänillä on itse nerous. Juuri tällainen musiikki on kunniaksi kaikella komppirevittelylle, ja oikeastaan koko konemusiikille. Tällaisia biisejä uskotaan myös muiden genrejen kannattajien keskuudessa ja tällaisiä biisejä voi kehua missä tahansa seurassa. Moisen saavuttaminen ei ole helppoa. Bravo!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava (ReMixit) - Tulla tuntemaan kysymys 29.07.2004

Haava (ReMixit) - Tulla tuntemaan kysymys
Itse haen monotrackilta vähän eri vivahteita (paukkuvaa kickiä ja kireitä surinasaundeja), mutta kyllä tämänkin omalta osaltaan rokkasi. Tunnelma on jälleen ainutlaatuinen ja hypnoottisen mielipuolinen. Jankkaus käy aluksi hermoille, mutta sitten siihen tottuu ja lopuksi siihen turtuu. Rytmissä oli jotain häiriötä, ties vaikka tarkoituksellista, mutta jotenkin tuntui, että rumpu ei kulkenut käsi kädessa muiden soundien kanssa. Sellainen kellomainen synkroni puuttui, mikä taas lisäsi ennestään mielenkiintoani tähän biisin. Koko kappaleen mietin, että kuulenko omiani vai onko teos taidokkaasti tiirattu herättämään epäilyksiä rakennetta kohtaan. Tämä kappale haastaa kuuntelijansa eikä päästä kuulijaa helpolla. En lähde tässä enempää puimaan, koska en tosiaan tiedä mitä kuulin äsken.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tempo - Frightened 07.05.2004

Tempo - Frightened
Aika härskisti ripattu taannoisesta Goonin biisistä melodiat ja muutenkin rakenne. Hienoa jälkeä olet kyllä vääntänyt ja aivan uskomattomia saundeja saanut aikaiseksi. Varsinkin siinä parin minuutin kieppeillä mukaan tuleva acid-puristus on aivan uskomaton idea. Kyllä tämä ehdottomasti sellainen 9-10 ralli on, vaikka rumasti ripattu onkin. Pieni remix-merkintä tuonne nimen loppuun olisi ollut asiallinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele calmination - Underworld 18.03.2004

calmination - Underworld
En ehkä lähtisi kutsumaan tätä ihan puhtaaksi dnb:ksi. Ehkä kokeelliseksi breakbeatiksi tai joksikin, koska ei tämä oikein dnb:ltä kuulosta. Mutta kappale on muuten aika menevä, enkä lähtisi siinä mitään muuttelemaan. Toimii hienosti kaikessa äänenpaljoudessaan ja pitää mielenkiinnon yllä juuri oikeaan aikaan tulevilla vaihdoksilla. Ehkä olisin muutaman padin tai synan kuitenkin jättänyt käyttämättä selkeyden korostamiseksi, mutta hyvin tämä toimii näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asylum - Drifting Into Insanity 18.03.2004

Asylum - Drifting Into Insanity
En oikein tiedä mitä tästä sanoisin. Todella hienosti väännetty ja vielä hienompi on koko hoidon tuoma pelimäinen tunnelma. Tällaista musiikkia kuulin joskus aikoinani Amigan Pinball Illusionsissa/Dreamsissa/Fantasiesissa ja on mukava jälleen päästä tuohon aikaan parempaan, jolloin kappaleet eivät olleet sitä pelkkää transsia ja tanssia. Mitään kritiikkiä en tälle voi oikeastaan voi laittaa, kun mokoma on niin piristävää kuunneltavaa. Hieno kappale, sano.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - Synkkä Yö 02.03.2004

Project Takapiha - Synkkä Yö
Oli aika mannaa kuunnella tätä kuulokkeet päässä ja pimeässä maatessa silmät kiinni. Hieno kappale hienoine saundeineen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lou Sypher - Zebrina 02.03.2004

Lou Sypher - Zebrina
Kappale alkaa todella hienosti jännitysmelodioilla ja hyppää sitä crossfademaisesti nopeaan rumpupumppaukseen, jonka olisin toivonut olevan komppiratkaisu. Mutta ihan hienosti se toimii näinkin. Vähän vaihtelu tuohon säestykseen olisin kaivannut, mutta se taas olisi voinut pilata tämän setin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Unable To Love 01.03.2004

W.A.N.T. - Unable To Love
Ammattitason viilausta ja todella kaunista naislaulua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minor Chill - Velvet 02.03.2004

Minor Chill - Velvet
Ensimmäinen asia, joka tästä kappaleesta tuli mieleen, oli auringonnousu ja uuden elämän alku. Kappale on yltiöpositiivinen ylistys kaikelle hyvälle ja onnen odotukselle. Tästä tuli oikeasti todella hyvä fiilis. Kiitoksia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä 20.02.2004

Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä
Aika letkeän mukavaa poljentaa tässä. En yleensä ole itse soitetun musiikin ystävä, mutta tällaista on kuitenkin aina ilo kuunnella, kun kaverit osaavat hommansa. Kesäterasseilla tällaista aina kuulee, ja hyvä niin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hombre Muerto - Obese and Immobile 02.03.2004

Hombre Muerto - Obese and Immobile
Voin yrittää kuvitella mitä vaatii saada tällaisia saundeja aikaiseksi, mutten edes lähde arvailemaan, koska sen verran omaperäistä kamaan on kyseessä. Tätä kuunteli kyllä ilokseen ja jatkuvasti oli pieni jännitys päällä, että mitähän seuraavaksi tapahtuu. Kissakin heräsi... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Scattered 20.02.2004

SpeaK(wanhat) - Scattered
Alkaa hieman tuollaisella latinomeiningillä ja siitä sitten jatkaa nasevasti ikäänkuin transemaiseen tunnelmaan, jota en ehkä kuitenkaan kutsuisi ihan proge-taloksi. Transsikappale tämä kyllä meikäläisen mielestä on, vaikka joitain talo-elementtejä sekaan onkin heitetty. Matalat äänet ja kickin olisi voinut hieman nostaa etualalle ja padeja/synia olisi voinut olla yksi tai kaksi vähemmän. Mutta yhtä kaikki mukavan letkeää menoa ja meininkiä, joka pienellä viilauksella voisi hienosti sopia ruskettuneiden ihmisten ja värikkäiden drinkkien täyttämiiin kekkereihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Longing To Fly 20.02.2004

W.A.N.T. - Longing To Fly
Uskomattoman kaunis naisääni omii kaikki kauneuden elementit tästä hienosti toteutetusta kappaleesta, jonka popmainen tausta olisi ehkä voinut toimia paremmin hidastempoisempana ja hillitymmin kääntein varustettuna. Pieni hittihakuisuus ehkä syö hieman koskettavaa lauluääntä, joka tosin toimisi, vaikka taustalla huutaisi Ladan jarruhihna. Nättiä, niin nättiä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele thenuke - Bright Disaster 02.03.2004

thenuke - Bright Disaster
Aika hienon gooan olet väsännyt, joskin bassorumpu ei oikein sovi tämän kaltaiseen tekeleeseen. Muuten on kyllä erittäin itämainen meininki ja hienoja synasaundeja ei ole säästelty. Siinä kahden ja puolen minuutin kohdalla mukaan tulevan komppiosuuden olisi toivonut jatkuvan pidempään, mutta hyvin tämä toimii näinkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Couture - Painful Friday Blues 01.03.2004

Haute Couture - Painful Friday Blues
Tältähän se bluesin pitää kuulostaa. Vähän häiritsee tuo vinkuna ja raaputtelu tuossa päällä ja hieman taustan reverbeja olisi voinut vähentää, mutta erittäin mielenkiintoinen äänimaalailu tämä kyllä on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaurismaki - Vasara 20.02.2004

Kaurismaki - Vasara
Kiukku ja kapinaa löytyy kyllä vaikka muille jakaa. Tuo moottorisahaa muistuttava suriseva ääni kyllä veti meikäläisen mielenkiinnon puoleensa ja muutenkin on ihan mielenkiintoinen ralli tämä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Speed Freek - Modus Operandi 21.01.2004

Speed Freek - Modus Operandi
Aivan loistavaa! Meinasin tukehtua kieleeni, kun kuulin tämän ensimmäistä kertaa. Turha tässä on mitään lähteä mitään erikseen kehumaan, kun biisi alkaa hienosti, kulkee koko matkan hienosti ja loppuu hienosti. Eikä uskoisi, kun katsoo kaverin laitteistoa. Taas on syttynyt Mikseri.netin taivaalle yksi tähti lisää, jolle iskisin levytyssopimuksen jo pelkästään tämän biisin ansiosta. Bravo ja kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DiversAeon - References 06.01.2004

DiversAeon - References
Yleensä en puutu tällaiseen musiikkiin lainkaan, mutta houkuttelevan alun jälkeen sain kuin sainkin kiinni kokonaisuudesta, joka paljastuikin ihan hienoksi kappaleeksi. Tunnelmaa on vaikka muille jakaa ja pidin varsinkin siinä 2:36 mukaan tulevasta komppihäirinnästä, joka riehuu taustalla kuin vesikauhuinen puudelihärkä. Vähän jäin tosin kaipaamaan jotain leikkaavia ja teräviä äänirepäisyjä noin efektimielessä, mutta onnitunut setti se on tämäkin. Kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Niina - Vuosi '04 20.02.2004

Niina - Vuosi '04
Aika pliisua meikäläisen makuun, mutta muuten kaunis lauluääni ja loistavasti tuotettua musiikkia. Mutta Musicloversilta olenkin tottunut odottamaan taattua laatua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 02.03.2004

Beaner - Edward III
Konemusiikkimiehenä en oikein osaa tällaista arvostella, vaikka erittäin hyvältä kuulostaakin. Sen sijaan rokkarikaverini ylistivät tätä ylistämästä päästyään, kun soitin kappaleen heille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - broadcast 16.12.2003

Aluminium Blade - broadcast
En tiedä mitä muut valittavat, mutta tämähän on aivan loistava biittisirkkelöintiä. Komppi surisee niin brutaalisti, ettei tästä voi olla pitämättä ja "alamaailma" tuo hetkittäin mieleen ylijumala Prodigyn tekeleet, mikä on melkoinen plussa jo itsessään. Leadit ja synat tuntuvat hieman mukaan heitetyiltä, mikä karsii yhden pisteen pois, mutta muuten on kyllä hieno biisi kyseessä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - The Mass Distortion 16.12.2003

Aluminium Blade - The Mass Distortion
Prodigymaisuuden lisäksi olin aistivinani hieman kemikaaliveljeksiä ja ehkä vähän Gooniakin tässä. Aika tasapainoinen perusBB-setti, jossa hieno komppi jauhaa takana mukavasti ja muu äänimaailma tulee mukaan hienosti. Alku on ehkä yksi hienoimmista Mikseri.netin tekeleistä ja se tuo mieleen kieltämättä myös yleisen breakbeat-tarjonnan parhaimmiston. Ääni on tosin hieman suttuinen. En tiedä onko sillä sitten yritetty peitellä jotain vai onko kyseessä vain joku erhe, jota muissa biiseissäsi ei ole. Lisäksi läpi paistaa raju samplaaminen, koska niin tuttuja saundeja tulvii korviin. En kyllä osaa kertoa, mistä nuo samplet olisivat, joten olenpa hiljaa siis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi 05.02.2004

Himputin Pimputti - Menus-el-Akmi
Täytyy myöntää, etten tiedä juurikaan mitään fuusiojazzista ja sen hienouksista, mutta tässä kappaleessa osittain korvaan pistivät ajoittain esiintyvät epävireiset äänet ja hieman suttuinen kuuloinen lauluääni. Pientä mielisairautta aiheuttava biisi kuulosti muuten mielenkiintoiselta, jota kuuntelenkin jo tässä kolmatta kertaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Ahdistusta Coltissa 21.01.2004

Oswell - Ahdistusta Coltissa
Kyllä tämä näin pariin kertaan kuultuna kuulostaa varsin hyvältä kappaleelta ja omaa sellaisen rennon meiningin, jota toivoisi olevan muissakin biiseissä enemmän näin kaiken maailman clubihittien ja dark-vaikutteisten komppirallien valtakaudella. Tasapaino on hienosti hoidettu eri soitinten välillä ja pientä näppärää kikkailuakin on näköjään harrasteltu. Harkinnan jälkeen sanon, että kyllä tämä ehkä se paras biisisi kuitenkin on. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Oswell's break 21.01.2004

Oswell - Oswell's break
Taas tällainen positiivisella latauksella varustettu leppoisa kompittelu, joita tosiaan pitäisi olla lisää jopa täällä Mikseri.netissä. Kaikki soi yhteen kuin sinfoniaorkesterissa ja muutenkin biisi on rakennettu hienosti loogiselle pohjalle. Kovasti kilpailee tuon Ahdistusta Coltissa -biisin kanssa parhaan biisisi tittelistä. Me like very much. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Sentinel (original mix) 25.10.2003

Incolumis - Sentinel (original mix)
Juu, meneehän tämä silkaksi opiskeluksi jo tämä teikäläisen musiikin kuuntelu. "Mites se nyt tonkin on tehny", kuuluu täältä joka kerran, kun tätäkin kappaletta kuuntelen. Upeaa kolistelua, joka JÄLLEEN KERRAN hakee vertaistaan. Kaikki alle kympin numerot tälle ovat silkkaa v*ttuilua.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - For You 25.10.2003

Aluminium Blade - For You
Näyttä siltä, että olet alkanut väsäämään tällaista hyvin elokuviin sopivaa musiikkia. Tämän voisi kuvitella Prima Facien tavoin johonkin dramaattiseen kohtaukseen, mutta hieman surullisempaan ja toivon musertavaan pläjäykseen. Kävin tänään katsomassa Kill Bill vol.1 -elokuvan ja voisin helposti kuvitella tämän soivan kyseisessä pätkässä muiden hienojen kappaleiden joukossa. Upeaa sointia, jota en lähtisi korjailemaan mihinkään suuntaan. Hienoa tunnelmaa ja harkittua äänitasojen käyttöä. Kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Mission Earth 25.10.2003

Fakap - Mission Earth
Tästä kappaleesta on ehkä noussut uusi lempparini tuon Puron rinnalle. Koko kappale on yhtä nostetta ja hienoa fiilistelyä alusta loppuun. Vetää mykäksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Chorale - Yön Susta Unta Nään(Fakap RMX) 25.10.2003

Fakap - Chorale - Yön Susta Unta Nään(Fakap RMX)
Monin verroin parempi kuin alkuperäinen ja pieksee myös kilpailun voittajan Tenbagin tekeleen 6-0. Nättiä ja kauniin tasapainoista musiikkia, jonka piano-osuudet hakevat vertaistaan. Uskomatonta ja jälleen rautaista ammattitaitoa osoittavaa jälkeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Prima Facie 25.10.2003

Aluminium Blade - Prima Facie
Jälleen kerran poikkeuksellisen upeaa komppisettiä, jossa lead-surinan jäädessä hieman ontoksi muu äänimaailma astuu esiin ja ryöstää koko shown. Sopisi erittäin hyvin johonkin leffaan dramatiikkaa lisäämään. 1:51 mukaan tuleva syntikka tuo mieleen ajan paremman ja nostaa tunnelman arvoon arvaamattomaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Flesh Pump (Bassride Mix) 25.10.2003

Fakap - Flesh Pump (Bassride Mix)
Alku on täyden kympin arvoinen ja vastaavaa draivia harvoin kuulee, kunnes 3:24 kohdalla mukaan tuleva lead latistaa tunnelman. Lopussa päästään taas asiaan ja rullaus on juuri sitä mitä olen Fakapilta tottunut kuulemaan. Alusta ja lopusta voisit kehittää jonkun progeversion kaikkien iloksi. Keskikohta ainoana akilleen kantapäänä tiputtaa jopa kaksi numeroa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Let's dance 21.01.2004

Oswell - Let's dance
Yhdyn edellämainittuihin kommentteihin siinä mielessä, että jotain biisistä puuttuu ja se on ehkä hieman hidas monen (myös minun) makuun. Hieman suttuisen kuuloinenkin on, mutta muuten rullaa pilke silmäkulmassa ja menee varsinkin huumoripläjäyksenä ja mukavana vaihteluna varsin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Apple Tree 10.06.2003

H4Z - Apple Tree
Ja kun sitä sitten luuli Step By Step:iä ja You Wanna Stay:ta kuunnellessa, ettei H4Z voisi enää paremmaksi tulla, niin poppoo julkaisi sitten tämän kipaleen. Tässä biisissä kaikki natsaa vielä paremmin ja pidempään kuin aikaisemmin, ja taas on laatu viety uudelle kertaluvulle. Täysi kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - aamu 20.02.2004

Project Takapiha - aamu
Toden totta rauhallista ja mukavaa musiikkia, jonka harmonian tosin hieman rikkoo kuuloalueen ylärajoilla ajoittain heiluva ja joskus siellä säröytyväkin padi, jota olisi kannattanut hieman leikkailla yläpäästä sopivan leijunnan aikaansaamiseksi. Nyt tuntuu vähän siltä, että koko ajan yritettäisiin lähteä lentoon, mutta korvia särkevä padi pitää jalat tiukasti maan pinnalla. Tietysti voi tämä olla tätä flunssan tuottamaa yliherkkyyttäkin, mene ja tiedä. Muutenhan tämä on kyllä loistava kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Delinquent pediatrician 21.01.2004

Oswell - Delinquent pediatrician
Jälleen tällaista mukavan leppoisaa jytää aamuhämärille. Tällaisella on aina mukava pistää päivä käyntiin vaikka joidenkin reivien jatkobileissä tai ihan vaan aamumuroja syödessä. Pikkunättejä padeja ja leadeja, tosin rummut olisivat voineet olla asteen verran "munakkaammat". Ja lisäksi joku tiukka bassline taustalle jauhamaan, niin johan potkii. Mutta hienosti tämä toimii näinkin. Kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Pahoinpitely pyynnöstä 21.01.2004

Oswell - Pahoinpitely pyynnöstä
Tämähän oli vähän kuin syntymäpäivälahjakseni laitettu biisi, koska mokomahan on lisätty juuri syntymäpäivänäni... Anyway, kappale on kertakaikkiaan loistava. Pirullisen tunnelmallinen ja hienoilla saundeilla pelaava "hittibuusi", joka toimii kuin junan vessa. Varsinkin ne 2:23 mukaan tulevat kirkkourut ovat kieltämättä hieno idea ja muutenkin tästä löytyy kehuttavaa vaikka muille jakaa. Oisiko tämä sitten se paras biisisi? Mene ja tiedä ja ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Balltwister 14.05.2003

Taajuus (vanhat) - Balltwister
Taas väheni pari vuotta eliniästä, kun tämän kuunteli. Oli nimittäin sen verran loistavaa jytinää. Harva Mikseri.netin artisti onnistuu luomaan oman saundin ja sisällyttämään sen jokaiseen biisiinsä, mutta teikäläiselle se ei näköjään ole temppu eikä mikään. Taas täysi kymppi asteikon loppuessa kesken.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - the day when earth cried 22.04.2003

furi anga - furi anga - the day when earth cried
Saman toisto ei pahemmin häirinnyt, koska sorrunhan itsekin moiseen, mutta loppufeidaus hieman. Hienoja soundeja ja loistavaa tunnelmaa jälleen kerran. Ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Häveliäs polvisukkatähdistö 21.01.2004

Oswell - Häveliäs polvisukkatähdistö
Aivan kuten Juhladude tuossa mainitsikin, niin tästä totta tosiaan tulee mieleen tähdistöt ja sellainen astraalinen tunnelma. Colteista en tiedä, mutta kannattaa kokeilla tämän biisin rakentamista psyketranssirungon päälle. Luulen, että näillä saundeilla tästä tulisi kerta kaikkiaan erinomainen psykebiisi. Kannattaa testata moista. Kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fakap - Puro 25.10.2003

Fakap - Puro
Lyhyestä virsi kaunis. Kauneinta mitä olen kuullut sitten takaa otetun naisen... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deeptonic - You're out of my reach 19.03.2003

deeptonic - You're out of my reach
Tämä potki jo paremmin kuin I Want, vaikkakin molemmat ovat hienoja biisejä. Tämän kovempi ote saa kuitenkin minut puolelleen ja on täten kahdesta hyvästä parempi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele deeptonic - I want 19.03.2003

deeptonic - I want
Hienoa taloa, jossa on kaikki hienoa äänimaalailua myöten. En yleensä pidä näin deepistä, mutta tässä tapauksessa täytyy tehdä poikkeus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Tsunami (original mix) 19.03.2003

Incolumis - Tsunami (original mix)
Äärimmäisen hyproottinen raita, joka poraa saundit suoraan pääkoppaan. Hienoa musiikkia, jota voi vaan haaveilla osaavansa tehdä. Jopa parempi kuin Karma, joka on myöskin täyden kympin biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Let the DJ get in da house 21.01.2004

Oswell - Let the DJ get in da house
Tämä lähti tosiaan heti alusta käyntiin, mutta jotenkin nuo saundien yhteensopimattomuudet kävivät hieman korvaan. Siinä vajaan parin minuutin kohdalla tulevat padit tulevat vähän liikaa tapetille ja muutenkin taustalla soiva pimputtelu on hieman epävireessä. Vähän sellainen sekametelisoppa, josta tosin näiden edellämainittujen seikkojen korjaannuttua voi tulla vaikka mitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - RTR 19.03.2003

artsi - RTR
Hienoa tuutulaulutrancea hienoilla saundeilla. Paras biisisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - RTR 19.03.2003

artsi - RTR
Hienoa tuutulaulutrancea hienoilla saundeilla. Paras biisisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele artsi - RTR 19.03.2003

artsi - RTR
Hienoa tuutulaulutrancea hienoilla saundeilla. Paras biisisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiwa - Alpha Sector 19.03.2003

Kiwa - Alpha Sector
Uskomaton biisi, josta on tuntuu löytyvän kaikki. Rullaa hienosti koko reilun kahdeksan minuttisen ja tarjoaa koko ajan uutta matkan varrella. Paras biisinne, jonka kaltaista toivoisi kuulevansa enemmänkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa 20.02.2004

Elektrojänis - Pupu kattilaa soimaa
Jotenkin The Prodigyn Music For The Jilted Generation -albumin intron mieleen tuova ralli, joka saa valtavasti plussaa juuri tuon seikan ansiosta. Hienoa äänimaalailua ja kurat housuun läväyttäviä alapään ääniä, ja tietysti voittamatonta tunnelmaa. Hieno kappale hienoin maustein.

Kommentti kappaleesta Kuuntele diesel dump - Chase You (7654321) 18.03.2003

diesel dump - Chase You (7654321)
Loistava biisi! Hienosti oivallettu teos, joka yhdistää Prodigyn, JunkienXL:n ja Goonin parhaat puolet. Pistä tästä nyt sitten paremmaksi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele diesel dump - The Tunnel 18.03.2003

diesel dump - The Tunnel
Kehuskelin tuossa äsken tuota Chase You [7654321] -biisiä enkä ollut edes vielä kuullut tätä. Tämähän on ehdottomasti paras biisisi, josta jopa itse Liam Howlett voisi ottaa opiksi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele kontaktor - accession (phatal mix) 19.03.2003

kontaktor - accession (phatal mix)
Hieno kappale hienoine saundeineen. Mitä sitä enempää voi toivoa. Ensin luulee, että biisi ei enää paremmaksi voisi muuttua ja sitten siinä 4:45 kohdalla mukaan tulee syna, joka räjäyttää pankin ja biisi antaa itselleen arvoisensa lopun. Herkkua!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Fire 19.03.2003

Taajuus (vanhat) - Fire
Todella rankkaa sahausta taas ja ansaitusti kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Catastrophe 19.03.2003

Taajuus (vanhat) - Catastrophe
Vaikkakin linjasta on poikettu, tasosta ei. Jälleen lähes virheetöntä työtä kaikinpuolin. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele furi anga - furi anga - korkea 19.03.2003

furi anga - furi anga - korkea
Aivan ruutanan hyvä biisi. Ehdottomasti parhaasi, joka vaan paranee mitä isommista pöntöistä kuuntelee. Kateeks pistää...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Attack Ships 19.03.2003

Taajuus (vanhat) - Attack Ships
Aivan järkyttävän hieno kappale tämäkin mokoma. Todella paha sanoa kumpi onpi parempi, porkkana vai patonki, eli tämä vai Detonation? Noh mitäpä sillä on väliä, kymmenen pistettä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Detonation 19.03.2003

Taajuus (vanhat) - Detonation
Biisissä ei kitsastella missään, enkä minäkään kitsastele pisteissä. Täyden kympin biisi, joka on luultavasti paras tekeleesi täällä. Todella hienoa mättöä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - You Wanna Stay 19.03.2003

H4Z - You Wanna Stay
Step By Stepin jälkeen ehdottomasti paras biisinne, jonka tahdissa voi jamitella aamunkoittoon. Hienoa on, ei voi muuta sanoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Chorale - Lähdit Luotani (H4Z Club Mix) 19.03.2003

H4Z - Chorale - Lähdit Luotani (H4Z Club Mix)
Monin verroin parempi kuin alkuperäinen, joskin vieläkin nuo suomeksi lauletut osuudet vaivaavat. Vika ei tietenkään ole biisissä, vaan siinä etten oikein pidä suomesta biiseissä, koska se ei toimi. Mutta tämä biisi toimii ja kunnolla!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - Ignition (original mix) 19.02.2004

C-4 - Ignition (original mix)
Muistaakseni kommentoin jo joskus tämän biisin, mutta näin Kommenttiringin kautta pistetään nyt sitten lisää vettä myllyyn. Elikkäs ihan hienolta kuulosta, vaikken tosin mokomaa ihan hardtranceen kelpuuttaisikaan, koska aika kiksun puolellehan tämä menee. Yhtä kaikki tässä on kuitenkin hieno meininkin alusta loppuun ja leadit ovat mukavan anthemiset ja raikkaan oloiset, tiukkojen transsiviilausten riehuessa taustalla mallikaasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Inhat iirikset 21.01.2004

Oswell - Inhat iirikset
Ravebiisiksi tässä on ehkä hitusen verran hiljaiset kickit tuolla taustalla jauhamassa. Kitarasaundejakin arastelin vähän, mutta muuten tässä on kyllä potentiaalia vaikka mihin. Ajoittain jopa nerokasta meininkiä, mutta kitarasämplet vievät kyllä kaiken huomion ja ikäänkuin rikkovat mukavan illuusion. Kickkeihin lisää potkua ja kitaran tilalle joku toinen särösärjetty saundi vaikka tuolta synteettiseltä puolelta, niin johan kelpaa taas olla ja oleskella. Kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taajuus (vanhat) - Angel 19.03.2003

Taajuus (vanhat) - Angel
Jälleen hieno biisi, jossa olin kuulevinani vaikutteita Shimmonista ja Andy C:stä. Tai sitten kuulin väärin. Mutta kuitenkin taas napakymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Leave immediatly 02.03.2004

Stocco - Leave immediatly
Aika hauskaa leikittelyä. Hyvin saatu rullavaksi setiksi tämä ja vähän hymyn poikaakin pisti poskelle. :)