Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arvostelut

4/5

Ensimmäinen rocklevy jonka omaan hyllyyni olen saanut aikoinaan. Tämä ei välttämättä ole tasaisin albumi Aerosmithilta jonka olen kuullut, mutta mukavasti radiohittejä se ainakin sisältää. 14 biisiä rehellistä, kakseliästä hard rockia,sekä kaks /kolme tusina rallatusta joita on paikkailtu vierailevilla tähtösillä, yksi niistä on mm. Lenny Kravitz!!
Nyyhkyballadeja on ainoastaan yksi, mikä saattaa lisätä mielenkiintoa yhtyeen, vain niiden perusteella tunteville. Loput biisit onkin sitten reippaampaa balladi osastoa tai hard rock vivahteista rockia. Mainittakoon esim. biisit Living on the edge, Get a grip ja Eat the rich jotka ei varmasti jätä epäilyksen sijaa sille, että Aerosmith oli ja on yksi maailman tunnetuimmista yhtyeistä, ja on osannut tehdä myös nerokkaita ratkaisuja perus jenkkirockiinsa. Tämä oli aikanaan siis erittäin hyvä comeback yhtyeelle, jolle antoi pontta MTV:llä siihen aikaan pyörineet Cryin´ja Crazy musavideot, joissa esiintynyt parivaljakko Alicia Silverstone ja Liv Tyler on sittemmin ponkaissut näyttelijöinä suureen suosioon....
Mielestäni yksi kaikkien aikojen miellyttävimmistä musikkiteoksista.

4/5

Epätasainen, mutta upea levy (niin kuin lähes kaikki ilmaseppien lätyt). Crazy, Cryin, Amazing ja Livin' On the Edge ovat klassikkoja, ja niiden lisäksi Walk On Down, Eat the Rich ja Shut Up And Dance ovat hyviä perusrokkareita. Muut biisit ovatkin sitten tusinatavaraa, jotka voi lähes huoletta skipata. Silti tällä levyllä yhdistyvät loistavasti Aerosmithin herkkä ja rokkaava puoli; tästä esimerkkeinä käyvät rockballadit, joita mikään muu bändi ei tee paremmin.

Viiden tähden biisejä on useita, mutta yleisarvosana ei pääse sinne asti muutaman flopin takia.

Arvostele levy

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään arvostellaksesi Aerosmith - Get A Grip.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: