Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Minä en lähde maailman ympäri..vaan..

Minä en lähde maailman ympäri, vaan minä lähden Kantalahteen!

Eli juu, tänään hypätään pohjoiseen lähtevään junaan klo 22:24 (kyllä, sellaisiakin kiskoja on vielä jotka vievät pohjoiseen) , ja 13.2. klo 9:43 olisi tarkoitus olla Kemijärvellä. Siitä käydään pudottamassa ylimääräiset kamat kotiin, ja suunnataan kohti Kantalahtea, joka sijaitsee luoteis-Venäjällä, eli meidän vinkkelistä katsottuna suuntana jyrkkä koillinen. Sallan yli Venäjän puolelle ja parisataa kilometriä kohti Murmanskia ja Jäämerta. Siellä aiomme pelata futsal-turnauksessa, eli tällaista sisäfutista siis..

olimme samassa turnauksessa viime vuonna samaan aikaan, ja kotiintuomisina/muistoina sieltä jäi käteen (tai kaatui kurkkuun ja osaksi tulliin) , turnauksen parhaan maalivahdin titteli, josta turnauksen sponsoroima Itänaapurin "alko" antoi ruhtinaalliset kolme litraa vodkaa palkinnoksi - kaksi litraa joutui tosin rajalla kaatamaan lavuaariin.. nyyh. Mutta siis, tarkoitus olisi tosiaan mennä kokemaan taas jännittäviä hetkiä tuolla hieman "ränsistyneessä" maailmankolkassa, jossa tosin oli erikoisen hieno meininki ja ihmiset olivat eri iloisia. Siinä sivussa voisi toki hieman alkoholiakin nauttia, viime vuonna 0,7 vodka maksoi elintarvikekaupassa(!) noin 70-100 ruplaa (1,5-2,5¤) , joten jännittävä ja halpa reissu siis luvassa. Niin siis jos mua ei ryöstetä. Noh, mitään arvotavaraa ei pidä ottaa mukaan, digikamera on ainoa joka on pakko ottaa mukaan, siellä on niin paljon upeita kuvauskohteita..

Viime vuodesta viisastuneena täytyy ottaa myös omat ruoat mukaan Suomen puolelta..ei oikein paikallinen porskeitto tahtonut maistua ja nälkä, väsymys ja heikkous iskivät luonnollisesti..varsinkin pitkän baari-illan jälkeen, kun yökerho piti oviaan auki puoli kuuteen saakka :)

Mikäs siinä, eipä minulla muuta! Nähdään maanantaina, ja pitäkäähän peukkuja, että menee hyvin ja voitettaisiin yksi pelikin tällä kertaa, meinaan aika kovia jalkapallomiehiä ovat tuolla idän puolella!

hola!

Kirjoitettu Thursday 12.02.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: