Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ja tästähän se viikko lähtee käyntiin!

[8.12.2003 - klo 7:43-8:28]

No terve. Tässähän vierähtikin useampi päivä, ennen kuin tuli lisämerkintöjä päiväkirjaan..joo no on mulla selityskin teille, tai oikeestaan parikin sellaista. Eivätkä meinaan oo mitään kehnoja selityksiä.

Selitys, part 1 :

3.12. Keskiviikkona meni hieman viihteen puolelle. Lainasin tuon Mynen ja Furiantin musisoijalta, eräiseltä V-M:ltä pari kymppiä, ja päätettiin ottaa hieman bisseä. Hyvin meni ilta kunnes baarin eksyttiin. "Siis Eetvarttiin", lauloi jo Tulenkantajat muinoin, ja tiesihän sen miten siinä kävi. No ei siinä mitään, parit maitopohjaset vedettiin ja ohrapirtelöjä vähän toista litraa - niin, että napa jo turposi. Valomerkin jälkeen sitten jatkoille tuohon naapuriasuntolaan, no mikäs siinä. Sekoiltiin siinä aikamme, mut sit tuli hieman takapakkia..oli meinaan sen verran jo tuota alkoholia verissä.. tuli hieman väsy ja joutui ottamaan lukua siellä kaverin sängyllä.. jotenkin vaan jumittui menot. Herra Oksakin tuli kyläilemään arviolta neljän aikaan aamuyöstä, ja tuli tuo Oksa sen verran varoittelematta, että kiirettä piti, ettei kaverit ehtineet roskakoria pistää Oksalle "punaiseksi matoksi". Siinä sitten syljeskeltiin päivän ateriat pönttöön ja suunniteltiin jäsen kerrallaan ylösnousua - ajatukset ja teot eivät vain pelanneet yhteen ja oli pakko ottaa lisää lepoa.

Siinä vaiheessa muu jatkoilla ollut porukka, jota oli kyllä käsittääkseni pitkästi toista kymmentä, keksivät, että mennään jatkojen jatkoille MUN kämppään. Noh, itse olin aika voimaton päättämään moisista elämää suuremmista päätöksistä, mutta joku tyttönen lähestyi oksantuoksuista kehoani, ja kähvelsi taskustani kämpän avaimet - kyllähän minä sen muista ja tajusin, että ne vietiin, mutta kun olin niin helvetin pehmeänä, etten jaksanut asioihin sillä hetkellä vaikuttaa.

Herääminen tuli sanan varsinaisessa merkityksessä hieman ennen viittä aamuyöstä, ja sen kyllä muistan ihan itse : pomppasin ylös sängyltä ja katselin muutaman sekunnin sitä roskista johon olin oksaillut, ja sanoin jotain tyyliin "jaha, eiköhän se ois aika lähteä omalle kämpille elpymään!". lähdin naapurikämpältä omalle, jonne oli matkaa noin 50 metriä. Tässä vaiheessa olin tosin unohtanut, että avaimeni olivat kavalletut! kääk. No ei sentään. Tai no joo sentään. Kotiovi oli sepposen selällään ja musiikki pauhasi kohtalaisen kovaa, viideltä torstai-aamuna.. sisällä oli suurinpiirtein 12 tyyppiä, muistelisin.. kyllähän minä muutaman tyypin sieltä tunsinkin, mutta oli aika härski meno silleen, että jatkojen jatkojen isäntä tulee tunnin myöhässä ja kämppä on "pam!-kunnossa". No mikäs siinä. Porukka alkoi hiipua vähitellen koteihinsa, ja ainakin oman käsitykseni mukaan olin nukkumassa noin kuuden aikoihin - tosin se 1,5 litran pirtupullo, mistä siellä kai tarjoiltiin, saattaa hämärtää ajantajuani, ja sitä, tulinko siitä ylipäänsä juoneeksi tippaakaan.. mutta känni oli makea ja oksainen.

Torstai menikin sitten, ymmärrettävästi, sängyssä. Onneksi viestinnän opettaja oli jälleen perunut tuntinsa. Vaikka kyllähän se oli jo edellisenä päivänä tiedossa, eihän sitä muuten oltais pämppäämään lähdettykään in the first place :D Kuuden aikaan sitten illalla herättiin ja olihan se päivä pilalla. Ja yhden burana nelisatasen aika. Tästä päästäänkin sitten Selitys - Part kakkoseen.. --->

Selitys, part 2 :

Torstai-iltana iski sitten kamalan huono olo. Paikat veltostuivat ja tuli kylmä ja otsaa kuumotti..huimausta ja vetku meininki..olin siis tulossa mitä ilmeisimmin sairaaksi. Torstai-Perjantai-välisestä yöstä tulikin sitten oikea liskojen yö. Hikoilin väliin kuin pieni sika ja jo seuraavassa käänteessä palelin kuin pieni ajeltu aropupu siperiassa. Nukkumisesta ei tullut mitään ja bura-c kuumelääkkeitä kului. Tärräilin ja join lämpimäisiä. Huh huh. Aamulla sitten oli digikuvauskurssi ja pakkohan sinne oli päästä, en halunnut olla opetuksesta pois missään nimessä - vaikka kuumetta olikin miltei 39 astetta.. se oli tosin aika paska ja typerä, jopa hengenvaarallinen reissu, sillä opettaja päätti, että lähtisimme satamaan kuvaamaan, ja muistanette, miten kylmä ja tuulinen päivä tuolloin 5. päivä oli..ja enhän minä kuumehouruisena osannut kieltäytyä reissusta..sinne vain, kuvaamaan, niin! Näin jälkeenpäin kyllä tuntuu hullulta. Siellä oli pirun kylmä ja niin pipo kuin hanskatkin unohtuivat kämpille. No, siitähän seurasi, mitäpä muutakaan kuin lisäkomennusta sänkyyn ja peiton alle. Perjantai-ilta menikin houraillessa sängyssä, tosin vain siihen asti, kun itsepäisesti päätin lähteä muutaman luokkakaverin kanssa käymään mutkan baarissa - päätin juoda yhden minttukaakaon.. idea oli hyvä ja juoma lämmitti kehoa, mutta silti parasta olisi ollut pysyä vaan sängyssä - tästä seurauksena, mitäpä muutakaan, kuin itsenäisyyspäivä sängyssä :/

Lauantaina alkoi hieman jo hellittää, kun tajusin levätä. Kahden peiton alla villasukat ja mamikset jalassa katselin sitten linnan juhlia ja join lämpimäisiä. Oli kuitenkin sen verran hömelö olotila vieläkin, että uni ei tahtonut oikein tulla, joten kyselin missä nuo ko. luokkakaverit olivat menossa puoli neljän aikaan sunnuntaiaamuna : pojat olivat tulossa juuri baarista ja pyysivät pelaamaan monopolya! No sinne siis ja pelailtiin pari tuntia monopolya. Sen jälkeen katselin vielä yhden kiinalaisen leffan omalla kämpillä ja menin taas lahjakkaasti kahdeksan aikaan aamulla nukkumaan. Onko joku tässä vaiheessa jo oikeasti huomannut hieman ehkä normaalista poikkeavan unirytmini?

Sunnuntai meni enemmän tai vähemmän oloa kohennellessa, rauhallisesti liikuskellen ja voimia keräillen. Onneksi nyt tuntuisi jo hieman tämä huono olo jo hellittävän. Luulen, että kyseessä oli ihan normaali elimistön huutomerkki, että unirytmi pitäisi saada normalisoitua ja että pitäisi noita viihteelle lähtöjäkin vähän rajoittaa.. täytyy kyllä ottaa tästä opiksi - nyt ei pikkujouluihin kyllä lähdetä, taitaa olla parasta lepäillä ja ottaa rauhallisesti, ettei tule loppuun palamista.. edessä on nimittäin yhä nuo aiemmin mainitsemani uuden vuoden pippalot ja kaikki - ja se reissu kestää viikon!

Mutta nyt on siis Maanatai, 8.12.2003 ja kello hakkaa 8:23. Tunnin päästä kouluun. Hörpitään kahvit ja otetaan jotain pientä suupalaa vielä. Olo on kohentunut tuolta perjantaisesta 20% armorista ehkä 75 prosenttiin, normaaliarmorin ollessa tietysti sadassa.. mutta meininki on hyvä ja pian alkava joululoma antaa voimia jaksaa vielä vähän toista viikkoa..sitten pääseekin Lappiin lomille..mutta puhutaanpa näistä vielä myöhemmin! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ja kyllä niitä tonttuja on - vilkultelkaa niille sinne ikkunaan, itsehän en pysty, kun verhoni ovat yhä naapureiden vuoksi kiinni. Perhana****.

Kirjoitettu Monday 08.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: