Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

1. Adventtisunnuntain unettomuus prkl.

[Su-Ma yö 1.12.2003 klo 1:07]

Äääääh. No niin. Helkatti tämä on kiusallista. Niin kuin lupasin, pyrin päivittäin tänne mietteitäni lisäämään..alkoi vain ahdistamaan taas, kun ollaan jo tavallaan seuraavan vuorokauden puolella jo. No joka tapauksessa, tarkoitukseni on käsitellä tässä osiossa sunnuntaipäivääni.

Eipä kyllä ole paljon kerrottavaa tästä päivästä kerrottavaa. viimeöisestä sen verran, että ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan tuo nukkumaanmeno. Muistattehan, kuinka tuossa puoli viiden aikaan toivottelin eilisessä blogissani hyvät yöt? Nooh, kävi nähkääs sillä tavalla, että innostuin imuroimaan amatöörileffoja tuolta findie.org:ista, ja siinä sitten vierähtikin melko myöhään (tai pikemminkin varhaiseen), ennen kuin päästiin horisontaaliseen asentoon. Katsellessani noita hersyvän hauskoja pätkiä, havahduin noin 9:05 aamulla siihen, kun turtlesit alkoivat pyöriä maikkarilla. Eihän siinä sitten auttanut muu kuin sulkea kone ja alkaa katsomaan teinikilppareita. Sen jälkeen nukku-matti VIHDOIN tuli noutamaan..olisikohan ollut n. klo 9:46.. että tällainen unirytmi.

Eli taas herättiin tuossa n. klo 16:40 sunnuntaina, ja kyllähän se siltä tuntui, että päivä oli jo pilalla. Olisi niin kiva herätä aikaisin aamulla ja touhuta kaikkea kivaa. Nautiskella pyhäpäivästä. Piti ulkoilemassakin käydä. Mitä sitä kettua, koko päivän taas röhnötin sängyllä, aina välissä konetta hakaten. Söin lukuisan määrän hapankorppuja ja hörpiskelin maitoa. Haluatko Miljonääriksi, Levyraati ja Erin Brockovich tuli katsottua. Ei mitään tähdellistä siis. Möllöttelyä vain. Yhden patternin väsäsin elektrobiittiä, mutta eipä sekään jaksanut tänään varttia pidempään viehättää. Lyhyesti ja ytimekkäästi siis kamalan tylsä päivä. Ja verhot olivat taas koko päivän kiinni. Kyllä, alkaa ahdistamaan! :D

Pyrin jatkossa kirjoittamaan päiväkirjamerkinnät ennen puoltayötä, sillä meikäläistä kyllä häiritsee suuresti, että näihin merkintöihin tulee sitten aina jo seuraava päivä, vaikka nytkin puhuin sunnuntaista, ja porukka katsoo päivämäärästä, että tämähän on maanantain merkintä. No kuitenkin, nyt on sunnuntain ja maanantain välinen yö, kello repi 1:22, ja taitaa olla viisainta käydä nukkumaan..olenhan valvonut jo kohta huikeat yhdeksän tuntia. Mutta aamulla kouluun 9:50, niin eipä auta. Hyviä öitä rakkahat lukijat (ketä sitten lienettekään) . Ja tästä eteenpäin pyritään tuota kronologista merkintäjärjestystä pistämään hieman parempaan kuosiin - jos sillä nyt on paskankaan väliä.

Kirjoitettu Monday 01.12.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: